Maria (Roem), Amsterdam - De Wallen, Monnikenstraat 59-3

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Maria (Roem), Amsterdam - De Wallen, Monnikenstraat 59-3

  In een poging de supportersdrukte vanochtend in het centrum te ontlopen de Molensteeg ingedoken, en op dit adres Maria gespot. Ze is 20 jaar, stevig zonder dik te zijn, donker haar en ogen, kleine cup C.
  100 euro voor een uurtje, geen zoenen, wel anaal. Ze pijpt zacht maar lekker en houdt pas op als je er zelf om vraagt. Hygiene was uitstekend, dus ook maar kutje geproefd. Intern klaarkomen niet mogelijk. Ze praat weinig en is ietwat passief, maar pijpt en neukt heerlijk. Een leuk adresje.

 • #2
  Re: Wallen, Molensteeg , Maria(uitstekend)

  Dacht toch echt het raamnummer vermeld te hebben....volgens de plattegrond http://www.amsterdam-red-light-district-maps.com/index.html was het Molensteeg 41-1.


  Bij deze dan, raamnummer vermeld

  Commentaar


  • #3
   Re: Wallen, Molensteeg 41-1, Maria(uitstekend)

   Deze meid vanmiddag ook bezocht. 30 euro voor 20 minuten pijpen en neuken met condoom. Ze zag er erg lief uit, ik vind dr toch eerder ietjes dik dan stevig maar zeker niet zo danig dik dat ik erop af knap.

   Ze kan lekker doorstampen als zij bovenop zit. Heerlijke porno! Haar gekreun vond ik wel irritant nep en zij sprak af aan de deur om te zoenen maar dit was oppeens binnen niet meer mogelijk, kreeg wel enkele kusjes op mn borstkas.

   Bij deze meid is alles mogelijk zolang je extra betaald. Er werd mij meerdere keren gevraagd om het plus pakket te nemen, dit vond ik wel vervelend worden en liet dit ook merken, hierna vroeg ze er niet meer om.

   Al met al een leuke vrolijke meid met een erg lief gezichtje, dit is ook wat mij naar binnen trok. Nee zal ze denk ik niet snel verkopen voor degene die extra wil bij betalen.

   Al met al zal ik dr waarschijnlijk niet snel nog eens bezoeken, ze kwam mij te fake over en ik hou van een tikkie GFE waarbij het niet overduidelijk nep is. Hierbij moet ik dus wel zeggen dat het sex gedeelte opzich prima was hoor.

   Commentaar


   • #4
    Re: Wallen, Molensteeg 41-2, Maria(uitstekend)

    Oorspronkelijk geplaatst door zaanstreek Bekijk bericht
    Deze meid vanmiddag ook bezocht. 30 euro voor 20 minuten pijpen en neuken met condoom. Ze zag er erg lief uit, ik vind dr toch eerder ietjes dik dan stevig maar zeker niet zo danig dik dat ik erop af knap.
    Maria , vanmiddag in het voorbijlopen dacht ik why not - de hele keuze in de Molensteeg valt beslist niet tegen , Maria heeft het figuurtje van een gezonde boerendochter om zo maar te zeggen , een om 12 kinderen mee te maken , klompjes aan en 's morgens om 5 uur de koeien melken , nou ja Maria melkt wat anders dan ... girl next door deze schone Roemeense , ze is niet te klein, eerder een lekkere brok , ze heeft een onepiece dingetje aan , zwart haar , ze lacht lief , 30 Euro up front en er is prima mee te vrijen - 't is trouwens twee druppels water die stevige lachebek die in de Red Light bar staat waar ik net vandaan kwam ... ik gaf 40 en mompelde nog wat maar ik kreeg meteen een tientje terug.
    Staande pijp wat ze goed kan, ff staand melken waarbij ze de juiste greep heeft en ondertussen voorzichtig is te vingeren. Een goeie probleemloze wip in de missio waarbij ze lekker strak blijft en haar benen zowat op je schouders legt .... en yoepiee , ik heb m'n huiswerk weer gemaakt voor vandaag ....

    'Dragu meu' zei ik en ze reageerde Duits met 'mein Schatz' , ja Maria heeft heel ff in Duisburg gewerkt , de 'Pascha' in Keulen kent ze ook en ze werkte in de Antoniusstrasse in Aken ....

    Al met al , niet dat ik niet een paar tientjes meer kan missen , maar er is in de Molensteeg tegen Duitsland tarief een goeie wip te maken ...

    Commentaar


    • #5
     Re: Wallen, Molensteeg 41-2, Maria (Roem)(uitstekend)

     ook Maria is een van de betere dametjes uit de Molensteeg , overdag vrijwel altijd te vinden op dit adres ...
     Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

     Commentaar


     • #6
      Re: Wallen, Molensteeg 41-2, Maria (Roem)(uitstekend)

      Oorspronkelijk geplaatst door goodbar Bekijk bericht
      ook Maria is een van de betere dametjes uit de Molensteeg , overdag vrijwel altijd te vinden op dit adres ...
      hoe dan ook schijnt het Maria niet aan klanten te ontbreken ... altijd paraat !
      Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

      Commentaar


      • #7
       Wallen, Molensteeg 2-2, Maria

       Zaterdag 31-10-2015 om 15:15 mooi weer in Amsterdam en ik heb zin in een blote billen meisje voor in bed. Geen zin om rond te lopen, bij het eerste raam naar binnen. Maria uit Roemenië, ze ziet er naar mijn mening een beetje Aziatisch uit. Een heel klein beetje mollig maar lekkere ronde billen en ronde dijen om te grijpen. P+N EURO 30,= Tongzoenen EURO 20,= extra. Als ze er EURO 40,= van maakt stap ik naar binnen.

       Boven aangekomen gaat de zwarte body stocking los in haar kruis. meteen mijn broek laten zakken en mijn lul in de spleet en rijen tegen die lekkere ronde bips, dit mag wel even duren zo lekker. Na haar lippenstift te hebben afgedaan draai ze zich om en voorzichtig met mijn tong in haar mond en lekker proeven. Ze is vrolijk en ze lacht. Die ontspannen sfeer, daar houd ik van. Eerst betalen zegt ze als wij zo een tijdje bezig zijn, zo doe ik en kleed mij verder uit.
       Ik zit op bed neem haar in mijn armen en zoenen, niet vol maar ik kan wel men mijn tong erin en wat lekker proeft haar mond. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Na een tijdje neemt ze het condoom en op haar knieën gezeten begint ze mij te pijpen. Achterlangs grijp ik haar billen, ga tussen de spleet en steek een vinger in haar kut. Lekker erin glijden. Nu van voren een vinger erin. Als mijn lul een beetje stijf is bied ze zich aan op bed.

       Ik lik haar reet en haar kut. Nu brengt ze glijmiddel aan en dan verdwijnen twee vingers diep in haar vochtige kut. En nu flink erin en eruit. Met mijn andere hand masturberen en nu kijken of ik het toppunt van geilheid kan bereiken. Voorzichtig duw ik tegelijkertijd een vingen een beetje in het strakke gat. Zo lekker dat gezicht van haar billen die zich nu samen spannen om mijn hand maar diep naar binnen duwen houd ze af. Genieten van haar bips en flink met mijn vingers diep stoten. Het lukt mij om nog een keer in haar gat te duwen maar bij een derde poging weert ze af.
       Tijd om haar nu een helemaal bovenop mij te nemen. Haar kut op mijn mond. Zij masseert mijn ronde balzak masturberend denk ik meisjes die ik zag op de kermis en daar kom ik klaar.

       Ze gaat zich wassen en ik streel haar lekkere billen en zij verteld over Roemenië. Ik omhels haar voor de spiegel nog even een paar kusjes nog een keer die lekker billen vastpakken en zo de door toeristen uitpuilende Molenstraat weer in. Nog de hele weg terug ruiken mijn vingers heerlijk naar haar kut.

       Werktijden

       Dag shift van 12:00 tot 18:00 behalve woensdag.

       Met groet,
       Ambulo, Cras ambulabo

       Commentaar


       • #8
        Re: Wallen, Molensteeg 2-2, Maria (Roem)

        Vrijdag 18 december 2015 om 12:30 op de Wallen, nog niet veel te doen in de Stoof- en de Molensteeg. Volgens mij hoef je voor 14:00 er niet te komen. Weer wat geleerd. Rondwandelen tot 14:30 maar Veronica Stoofsteeg 3links, zie ik niet. Net als ik besluit het maar te laten zie ik de Roemeens Maria Molensteeg 2-2. Als ze mij ziet moet ze lachen maar opdringerig wenken is er gelukkig niet bij. Ik loop naar de deur, die gaat open en ik loop zo door naar boven. Zelfde als de vorige keer zeg ik daar aangekomen. Ja ze weet het. EURO 40,= P+N+Beffen en Tongzoenen.

        Ik laat meteen mijn broek zakken, was mijn lul, zij verwijderd haar lippenstift. Ik sta achter haar, lekker met mijn zak tegen haar billen, haar vastpakken, strelen en mijn tong verdwijnt helemaal in haar geopende mond, Lekker tongzoenen en wat proef ze natuurlijk. Dit is tongzoenen zoals het bedoeld is tussen twee geliefden, maar hier kan het ook. De bodystokking gaat naar beneden en ik help haar eruit te stappen. Ik blijf met mijn lul tegen haar aanrijen, voel tussen haar benen en doe nu mijn jas uit. Eerst even betalen zegt ze. Op bed de rest uit en ik geef haar het geld.

        Maria helemaal naakt tussen mijn benen, ze lacht en ze is helemaal ontspannen, strelen en tongzoenen en ze pakt mijn lul. Ik wil nog meer genieten door de warming-up wat uit te breiden. Ze staat gebukt, ik weer tegen haar billen en ik streel haar vanuit haar nek helemaal tot onder haar rug. Over haar heen gebogen krijg ik weer haar mond. Zak nu op de grond, lik haar reet en door naar haar kut. Ze spreid haar benen want ze weet het al, een vinger in haar kut. Lekkere erin op neer, dan een duim er in dan weer twee vingers. Wat ziet dat er lekker uit. Ik ga masturberen want ik wil proberen haar te neuken.

        Nu op mijn rug op bed liggen, kan Maria mijn lul met condoom in haar mond nemen om mij eens goed te pijpen. Intussen kan ik met haar bengelende tieten spelen, haar billen grijpen en hup weer een vinger in haar kut. Dat mag van mij wel even duren maar omdat hij nu aardig stijf begint te worden geef ik aan dat ik erop wil.

        Gewillig bied ze haar bips aan op bed. Hoewel mijn lul maar net stijf genoeg is geleid ze hem zo naar binnen. Zo lekker dat ik haar kan neuken en stevig erin heen en weer, na haar zo even geneukt te hebben wil ik de geilheid nog wat opvoeren door mijn benen buitenom tegen de hare te drukken, zo voel ik haar billen en dijen onder mijn ballen. Maar ik raak overmoedig probeer nu met lange halen steeds verder terug te halen om telkens opnieuw stevig in haar te stoten.

        Als ik stijfheid verlies haal ik hem terug. Nu met twee vingers in haar kut erin en eruit, mijn duim beroerd dat andere lonkende strakke gat. Al masturberend begin ik steeds luider te grommen want het moment van onsterfelijkheid komt al ras naderbij. Zachtjes duw ik mijn duim nu in haar gat, en daar kom ik klaar.
        Gewassen en aangekleed nog wat knuffelen, strelen en nog een zoen en zo kwam er weer een einde aan een wellustige middag in Amsterdam.

        Mededeling

        Maria blijft tijdens de Kerstdagen in Amsterdam. In Februari gaat ze met vakantie.

        Met groet,
        Ambulo, Cras ambulabo

        Commentaar


        • #9
         Re: Wallen, Molensteeg 2-2, Maria (Roem)

         Deze Maria hebben we altijd nog op nr 2-2 , still going strong .. !
         Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

         Commentaar


         • #10
          Maria zie ik tegenwoordig, eigenlijk het hele jaar al, 's middags in de Monnikenstraat op 52-3 of -4, ze is er niet alle dagen , vanmiddag stond ze met Lori op 52-2

          Commentaar

          Aan het werk...
          X