Wallen, Oudekennissteeg 6 mid, Claire / Leila (Bulg)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Wallen, Oudekennissteeg 6 mid, Claire / Leila (Bulg)

  vanmiddag liep ik wat za'k die of za'k die , die mooie Jennifer in de Bethlemsteeg , Gina op hoek St Annen , zover kwam ik niet want het werd die brunette t.o. sexieland nr 1-3 , die kamer van Nikki , dat was op zich al opvallend dat daar een ander stond ; zwart setje , Bulgarisch dat was duidelijk , lekker bekkie , fraai slank figuurtje ...

  Leila dus , zegt dat ze 5 maanden in NL is waarvan 3 mnd in Alkmaar (niets gevonden, heb ook m'n twijfels .. ) wij naar beneden die grote kamer , 50 up front , ze doet wat onnodig gehaast , maar ik stopte die 50 in haar broek en nam haar meteen in de tang , wat tegenstrbbelen mag ik altijd wel , no kiss zei ze nog , nee ik beet in haar stevige bambi reetje ...

  topje ging af , gave tietjes , ze nam op de knieen plaats tussen mijn benen en gaf een voortreffelijke blow weg , ze had me er mee klaar gekregen , ik mocht kiezen , oh ja toen ging d'r broek uit , wel zo makkelijk , werd de rodeo , ook dat kan ze , ze begon wat langzaam schuivend waarbij ze goed vast te houden is , daarna gehurkt in de broer konijn roffel , van je flip flap flop , ik wist haar nog juist af te houden en bij het switchen zag ik nog net kans de zaak binnen te houden , in de missio is ze goed te klappen , daarna gingen de beentjes nog verder uit elkaar waarbij haar knijpertje volledig in stelling kwam - daar was geen houden meer aan ...

  al met al , voortreffelijke sex en daar nam ze de tijd voor , praatje achter af is weer gehaast , ja , ze is een kennis van Nikki , waar die nou vandaan kwam gaf ze geen uitsluitsel over ... , ze was al weer aan de telefoon.
  Als je eenmaal buiten nog 'es voorbij loopt ben je uit beeld ...
  Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

 • #2
  Re: Wallen, Sint Annendwarsstraat 1-3, Leila (Bulg)(uitstekend)

  overigens heb ik Leila 's middags gezien in de Goldberger nr 5 , zwart bikinisetje en flink gebruind , ze is niet al te groot, Maria draaide om haar heen en die blonde Russische stond op nr 3 ....
  Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

  Commentaar


  • #3
   Re: Wallen, Goldbergersteeg 5, Leila (Bulg)(uitstekend)

   Vandaag een bezoekje aan de Goldbergersteeg gebracht. Omdat ik er onbekend ben en ik het steegje indook schrok ik even dat het een doodlopende weg was, nu moest ik twee keer langs de dames en de kans was dus groot dat het iemand zou lukken me naar binnen te trekken. En zo geschiedde. Er zaten een aantal spetters tussen maar ik besloot even de hele steeg door te lopen. Toen trok er iemand de deur open en op één of andere manier zei ik gelijk ja. Slimme truc van die dames om in te spelen op je onbewuste. TOen ik haar beter bekeek was ik liever ergens anders naar binnen gegaan maargoed, laat het maar gebeuren dacht ik, en zo lelijk was ze ook weer niet. Binnengekomen maakte ze een wat afwezige indruk, stelde uiteraard de standaardvraagjes en bleef continu met haar mobiel spelen. Ook onder het neuken bleek ze er niet vanaf te kunnen blijven. Niet heel erg, maar toch weinig attent. Een en ander zal te maken hebben met het feit dat ik een tas bij me had en zij ervan uitging dat ik een one-time tourist was. Ik kleed me uit, zij haar top uit en we doken op bed. Snel het condoom om en zuigen maar. Dit was redelijk, maar zeker niet goed. Amanda uit de stoofsteeg deed het egt beter. Ze deed het vrij ruw en echt knetterhard werd hij dus niet. Na een minuutje of 2 vroeg ze of ik wou neuken. Omdat ik geen zin meer had in het pijpgedeelte ingestemd. Ik besefte dat ik hier geen kwartier over wou doen en besloot dat het waarschijnlijk het lekkerste was om mezelf gewoon snel in deze meid klaar te naaien. Gelukkig was m´n staaf kaarsrecht en kon ik d´r lkkr in die grot pompen. Het voordeel met doggy is dat wanneer een meid niet de knapste is je haar gezicht niet hoeft te zien, maar ook haar rug en rondingen zijn minder dan bij mijn vorige adresje. Gelukkig werd ik van het pompen an sich behoorlijk geil en gelukkig had deze meid een vrij strakke doos, waardoor ik lekker klaar kwam. Een goede finish dus. Ik kleedde me snel aan want deze meid toonde verder geen enkele interesse en dit was eigenlijk wel wederzijds. Daar komt nog is bij dat ik in de 5 minuten na een finish ff nergens meer zin in heb Mij zal deze dame niet meer terug zien, en ik weet zeker dat er veel bter te krijgen is in die steeg. Van een blunder wil ik dus niet spreken, maar het fingerspitschengefuhl zal zich nog moeten ontwikkelen, wat natuurlijk logisch is na 2 keer Wallen De volgende keer ga ik wss voor nummertje 1 2 of 3. Overigens was het een drukke middag en waren zowat alle gordijnen in de DGB gesloten, wat toch doorgaat voor de Premier League ongeveer. Voorlopig blijf ik de nauwe steegjes prefereren, zeker als je die stevige brazilianen ziet Btw, Hygiene maar op voldoende gezet gezien m´n geringe ervaring. Het zal wel normaal zijn dat alle tissues en condoom in een uitpuilende prullenbak vliegen Erg fris zag het er allemaal niet uit....

   Commentaar


   • #4
    Re: Wallen, Goldbergersteeg 5, Leila (Bulg)(goed)

    Woensdagavond deze Leila bezocht. Weliswaar niet op de Goldbergersteeg, maar op Dollebegijnensteeg 9-1. Leila is een all-natural girl. Ze heeft namelijk geen tatoeages, piercings of silliconen. Ze is gezegend met een strak lichaam, een rond kontje en van die heerlijke liktietjes. Ik doe het ervoor in ieder geval.

    Eenmaal uit de kleren was piemelmans er nog niet helemaal klaar voor. Desdanks kreeg ‘ie meteen een jasje aangedaan door Leila, niet echt tot mijn tevredenheid moet ik toegeven. Maar eerlijk is eerlijk, Leila zoog er vervolgens aan als ware het een zuurstok. Binnen de korte keren stond ‘ie dan ook weer in het gelid. Leila vond het inmiddels tijd om haar slipje uit te doen. Een mooie concha zouden ze in Latijns Amerika zeggen. Door een overdaad aan glijmiddel werd deze echter zo glad als een aal. Dat kwam mijn gevoel niet echt ten goede. Maar doordat Leila zo geil in mijn gezicht ademende en het gevoel van haar tietjes en reetje in m’n handen was er geen houden meer aan.

    Wel had Leila wat haast. Op een gegeven moment was het ‘you have two minutes left’. Dan krijg je toch het gevoel op een pornoset te zijn waar je op commando je kanon af moet laten gaan. Ook naderhand ging het haar allemaal niet snel genoeg. Dat is jammer, want daardoor blijf ik op ‘goed’ steken.

    Commentaar


    • #5
     Re: Wallen, Goldbergersteeg 6, Mariëta (ex Groningen) (Bulg)(uitstekend)

     Ik heb begin juni in de Goldbergsteeg een jonge dame geneukt, die helemaal aan de beschrijving voldoet. Op 2 punten na:
     1) Ze noemde zichzelf "Laila"
     2) Ze kan haar haar niet achterover kammen, want ze heeft een pony.

     Voor de rest leek ze heel sterk op deze Mariëta: Jong, zeer slank, erg mooi strak lichaam, a-cup, echt (begin juni), geen tatoo, zwart haar, bruine ogen, uit Bulgarije en Goldbergsteeg (nummer weet ik niet).

     Weet iemand of we het over dezelfde persoon hebben? M.a.w. of ze een reden heeft om zichzelf wel eens een andere naam te geven? Dan voeg ik een recensie toe. Ik heb goede herinneringen...

     Commentaar


     • #6
      Re: Wallen, Goldbergersteeg 6, Mariëta (ex Groningen) (Bulg)(uitstekend)

      Je bedoeld Leila: http://www.hookers.nl/showthread.php?t=243144
      Ook een goldbergertje. Slanke meid met een soepele grot. Graag lees ik je recensie want ik heb zin om haar met een vervolgbezoekje te verblijden!

      ik zie Leila 's avonds ook wel halverwege in de Dollebegijnensteeg ...

      Commentaar


      • #7
       Re: Wallen, Goldbergersteeg 5, Leila (Bulg)(goed)

       Ik sta te popelen om de meningen van anderen over Leila te lezen, maar ik heb besloten om eerst mijn recensie te schrijven, want dan blijft ie helemaal objectief.

       Leila is de eerste **** waar ik het ooit mee gedaan heb. Ik was helemaal groen dus. Ik heb veel vriendinnen gehad, ben nu gelukkig getrouwd, heb veel sex met mijn vrouw, en ze is ook goed ook, maar ik ben niet te verzadigen en wil altijd meer. Mijn vrouw had me die morgen al gepijpt (dus zonder condoom en vet klaarkomen in haar mond) heerlijk.

       Later die dag was ik in de buurt en besloot ik eens te gaan kijken naar de dames. Wow! Die zijn mooi! En je kan ook nog eens ongegeneerd naar hun lichaam kijken. Ik wilde alleen maar kijken, maar ze zien er bloedgeil uit en ik werd er echt heet van. Ik heb me nog op de toilet van de Bijenkorf afgerukt, maar dat hielp voor hooguit 10 minuten. Toen besloot ik er een te gaan pakken.

       Na wat op en neer wandelen, vond ik Laila echt de mooiste en ook sypathieker dan sommige anderen. Haar lichaam is echt perfect. €50,- suck and fuck. dat was ook precies het maximum bedrag dat ik in gedachten had.

       Ja, ik was nerveus. Maar ergens ook trots, dat ik -voor mij- zo'n grote beslissing durfde te nemen. Trappetje op, deur dicht, afrekenen, uitkleden. Ze deed haar best om aardig te zijn en me op mijn gemak te stellen. Maar ze zat wel veel met haar telefoon te friemelen. Ik kreeg de indruk dat ze haast had en vroeg daarna. Bleek dat we 15 minuten hadden. Wellicht dat ik daarover v.t.v. had kunnen onderhandelen, maar dat was nu te laat. Doorwerken dus.

       Haar Engels is maar matig, want ik gaf aan dat ik haar uit wilde kleden, maar ze stond al bloot klaar met een condoom in haar hand voor ik er erg in had.

       Pijpen was lekker. Niet heerlijk, maar gewoon goed. Ik denk dat ze eigenlijk heel goed is, maar met die condoom voel je gewoon minder.

       Het neuken was ook lekker. Zij op d'r rug, ik d'r bovenop. (Doggy zou €20,- extra zijn. Jammer). Haar kutje voelt goed, ziet er trouwens ook heel geil uit met haar binnen-lipjes die ver naar buiten staken. Wel heb ik het maar voorzichtig aan gedaan, want ik ben nogal fors. En hard was ik ook! Ik denk dat ik 80% van mijn lul in haar had. Al snel begon ze met haar hand op mijn heup me aan te sporen om op te schieten. Ik dacht daar anders over en neukte lekker door. Maar wel steeds iets sneller. Toen begon ze een orgasme te faken. Dat was minder: Helemaal niet nodig. Dat ze er geen opwinding aan beleefde was al lang duidelijk. Maar ik wel. Ik vroeg of ze me wilde aankijken. Dat deed ze maar even. Sneller, sneller, nog iets dieper, wat een mooie bitch! En ik kwam klaar! Maar shit, ze haalde 'm er al uit voor ik echt helemaal door mij orgame heen was. domper.

       Snel aankleden, weer die telefoon, twee zoenen op de wang, en weg. Ik heb het niet gecheckt, maar op zeker binnen 15 minuten.

       Al met al: Haar bloedgeile perfecte lichaam maakte het redelijke pijpen en het redelijke neuken ruimschoots goed, Voor mij. Het was wat mechanisch. En vooral gehaast. Een geile ervaring waar ik nog regelmatig aan terugdenk. (Maar even niet, toen ik diezelfde avond mijn vrouw pakte).

       ---

       Nu even de berichten van de anderen gelezen. Het is duidelijk dat ze aan dat gehaaste en die telefoon kan werken. Verder heerlijke chick.

       Commentaar


       • #8
        Re: Wallen, Goldbergersteeg 5, Leila (Bulg)(goed)

        Leila kom je ook overal tegen, tegenwoordig settled ze zich overdag in de Trompettersteeg 3-5 (tunneltje uit , links ....
        Bloedmooie meid.
        Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

        Commentaar


        • #9
         Re: Wallen, Trompettersteeg 3-5 (vanaf gracht), Leila (Bulg)(goed)

         Is 'r misschien iemand die een fotootje van haar heeft? Je weet nooit. Zou ik wel leuk vinden om te hebben. Zoals hierboven beschreven was ze m'n eerste dvp.
         Met alle respect hoor, als deze vraag ongepast is, laat het me weten, dan zal ik een moderator vragen om 'm weer weg te halen.


         In ieder geval geen foto's hier op de site zetten. Per IM reageren is mogelijk...

         Commentaar


         • #10
          Re: Wallen, Trompettersteeg --, Leila (Bulg)(goed)

          Leila weer terug gevonden in de Oudekennis nr 5 rts , 's avonds , moeilijk te herkennen want ze heeft tegenwoordig een zwarte bril op , staat haar niet goed ... , haar kont is nog hetzelfde - goed ! en haar bovenbouw heb ik aangepast.
          Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

          Commentaar


          • #11
           Wallen, Oudekennissteeg 5 lks, Claire

           Tijdens mijn wandelingen zijn er altijd dames die meteen je aandacht grijpen en waar je hartslag van op hol slaat. Zo niet bij Claire, ik had haar wel vaker gezien, ze staat altijd wat quasi onverschillig achter het raam met haar bril nonchalant op het puntje van haar neus balancerend. Een natuurlijke schone zonder al die uiterlijke opsmuk van de BlingBling Barbie modellen met plastic ingrepen en volgekliederde armen die je tegenwoordig als standaardkroketten als bij de Febo om de hoek uit de muur trekt. Nee dan heeft deze meid een subtiele schooheid waar ik met elke passage meer en meer waardering voor krijg.

           Bij benadering komt ze uiterst vriendelijk en beschaafd over en in uitstekend Engels staat ze me te woord, als onze eerste kennismaking onverhoopt niet tot wederzijdse overeenstemming leid is daar geen afkeurende blik, maar met een vriendelijk gedag scheiden onze wegen. Bij mijn rondgang blijft ze echter door mijn hoofd spoken, ik wil eigenlijk wel rollebollen met die lichtelijk aangeschoten studente uit de kroeg, de jonge overijverige hautaine receptioniste op het werk of de vermoeide stewardess die net is terugkeerd van een verre reis en zich met een volle koffer nestelt op dat lege zitje tegenover je in de tram....Dat zijn de gevoelens die Claire bij me oproept die gewone meid die bij een eerste blik niet spettert maar mooier en mooier wordt hoe langer je haar bekijkt.

           Even later sta ik dan toch weer voor haar deur waar ik vriendelijk welkom wordt geheten, mooie kamers en met mijn mooie gezelschap waan ik mij niet op de Wallen. Haar haast simpele bij de Hema uit het rek getrokken lingerieset past helemaal bij de 1e keer op de slaapkamersfeer waar het wachten is op dat spannende moment waarbij men elkander voor het eerst in al zijn onschuld toont, ware het niet dat dit niet de afspraak is. Als we ons op bed begeven bevind ik me al in een vrij ongedwongen toestand en als mijn partner een condoom omlegt kijk ik fascinerend toe hoe diezelfde bril op het puntje van haar neus blijft bungelen als ze zich aan een verdienstelijke pijpbeurt met heel veel diepgang begeeft. De streling van haar hand bezorgt me rillingen over mijn hele lijf en stiekem probeer ik beetje bij beetje haar verboden vruchten uit haar bustiere te plukken hetgeen ze oogluikend toe staat, af en toe fatsoeneert ze haar topje maar geeft zich uiteindelijk helemaal over als mijn handen meer en meer terrein winnen. Ik ben in hogere sferen en klaar voor het ultieme stukje intimiteit, soepel geleid ze me binnen en ik geef me over aan haar warmte als ik het niet meer langer hou trekt ze me in stevige omhelsing en drukt haar wang tegen de mijne en blaast haar warme adem in mijn oor...

           Commentaar


           • #12
            Re: Wallen, Oudekennissteeg 5 rts, Leila (Bulg)(goed)

            Oorspronkelijk geplaatst door goodbar
            Leila zie ik al enige tijd 's avonds in de Monnikenstraat nr 59-2 , nog altijd met haar zwarte bril ...
            Leila (of hoe zij zich tegenwoordig mag noemen ... ) zag ik recent weer terug in de Oks , 5 nummers, altijd 's avonds -

            zij is afgelopen zomer gelijk met Alexandria en Sunny achter uit de Trompettersteeg overgegaan naar de Oks.

            correct me if i'm wrong ..
            Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

            Commentaar


            • #13
             Re: Wallen, Oudekennissteeg 5 rts, Leila (Bulg)(goed)

             Bij nadere bestudering lopen er 2 dames door dit draadje, ja Leila/Claire is over komen waaien uit de Tromp, maar is niet de Laila uit de Monnikenstraat ik kan beide dames voor me halen en de uiterlijke kenmerken matchen niet, buiten dat ze allebei brunette en brildragend zijn...

             Commentaar


             • #14
              Re: Wallen, Oudekennissteeg 5 lks, Claire / Leila (Bulg)(uitstekend)

              Met de gezusters op OKS 5 links en rechts was Claire te vinden op Oza 74-4 Monica was meegehopt en stond op 74-3

              Commentaar


              • #15
               Re: Wallen, Oudekennissteeg 5 lks, Claire / Leila (Bulg)(uitstekend)

               Mooie dame en doet wat ze zegt. Helaas wel een klokkijker, je staat toch vrij snel weer buiten. Na een paar minuten klinkt al een "it's almost time". Jammer want voor de rest is eigenlijk alles ok. Verricht de normale handelingen en is niet overdreven duur. Ben er zelf een paar maanden geleden een paar keer geweest. Vraag me af of ze er nog staat?

               Commentaar


               • #16
                Re: Wallen, Oudekennissteeg 5 lks, Claire / Leila (Bulg)(uitstekend)

                Volgens mij is ze verdwenen of ze heeft een lange vakantie. Heb haar al maanden niet meer gezien.

                Commentaar


                • #17
                 Re: Wallen, Oudekennissteeg 5 lks, Claire / Leila (Bulg)(uitstekend)

                 Ik zie nu dat hier (mogelijk) 2 dames door elkaar gehaald worden in deze recensies. Wat het er nog verwarrender op maakt is dat de dame waar ik het over heb zich de ene keer voorstelt Claire en de andere keer als Leila. In ieder geval gaat het bij mij om een dame die in een zwart lingerie setje werkt. Een flinke, zwarte bril draagt en veel mascara op heeft. Ze werkt 's avonds en begint dan vrij laat, zo tegen een uur of half tien. Wie weet waar zij nu werkt maakt mij erg blij.

                 klopt ja , aanvankelijk zonder bril (Leila) en later met bril (Claire), helemaal overtuigd dat het dezelfde is ben ik ook nooit geweest ...

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Wallen, Oudekennissteeg 5 lks, Claire / Leila (Bulg)(uitstekend)

                  Op youtube is een filmpje te zien van de wallen en de dame die in deze recensie beschreven wordt is kort te zien na 2.22 minuten. Het is de dame met bril die staat te heupwiegen. http://www.youtube.com/watch?v=IJ9SFqu2QXk

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Wallen, Oudekennissteeg 5 lks, Claire / Leila (Bulg)(uitstekend)

                   Is dezelfde dame, ze stond de laatste tijd vaak aan de overkant op 6. Heb haar een week of 2/3 geleden nog gezien, wellicht is ze even op vakantie net zoals meerdere dames in deze periode.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Wallen, Oudekennissteeg 5 lks, Claire / Leila (Bulg)(uitstekend)

                    Oorspronkelijk geplaatst door okidokinu Bekijk bericht
                    In ieder geval gaat het bij mij om een dame die in een zwart lingerie setje werkt. Een flinke, zwarte bril draagt en veel mascara op heeft. Ze werkt 's avonds en begint dan vrij laat, zo tegen een uur of half tien. Wie weet waar zij nu werkt maakt mij erg blij.
                    ze is al weer terecht , vanavond op nr 6 mid ..
                    Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Wallen, Oudekennissteeg 6 mid, Claire / Leila (Bulg)(uitstekend)

                     Thanks! Erg blij mee. :-)