Wallen, Oudekennissteeg 2 lks, Elena (Roem)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Wallen, Oudekennissteeg 2 lks, Elena (Roem)

  Bij deze start ik dan maar een topic over Helena in de Aarschotstraat 136. Er was in een ander topic wat verwarring met een zekere Elena op nummer 130, vandaar.
  Deze vurige Albanese blonde stoot is er overdag te vinden aan de rechterkant van de vitrine, soms staat ze aan de bar. Ze heeft een sexy body en is goed voorzien van oren en poten! Ben er al een paar keer langsgeweest en de ontvangst was telkens prima. Ze neemt steeds de tijd voor een leuke babbel en werkt je niet gauw gauw weer buiten. Tijdens de sex neemt ze wel graag de touwtjes in handen en plaagt je graag af en toe, althans ze weet dat ik dat wel leuk vindt. En pijpen kan ze als de beste! Bovendien is ze vlot in de omgang en heeft ze laten weten dat ze regelmatig in de "La Rocca" te Lier komt. Aangezien ik er niet ver af werkzaam ben, zal ik zeker nog eens binnenwippen bij haar

  Iemand nog ervaring met deze meid? Laat maar horen!

 • #2
  Re: Brussel, Aarschotstraat 136, Helena (uitstekend)

  deze dame haar diensten mochten er zeker wezen en ze gooide al haar troeven in de strijd. Jammer genoeg al lange tijd in Brussel niet meer opgemerkt

  Commentaar


  • #3
   Re: Brussel, Aarschotstraat 136, Helena (uitstekend)

   Oorspronkelijk geplaatst door dure piemel Bekijk bericht
   deze dame haar diensten mochten er zeker wezen en ze gooide al haar troeven in de strijd. Jammer genoeg al lange tijd in Brussel niet meer opgemerkt
   Dan kan Helena eerdaags naar het archief.
   Sagaris

   Commentaar


   • #4
    Re: Brussel, Aarschotstraat 136, Helena (uitstekend)

    Klopt, ik bezoek op dit adres nog wel eens een zekere Annie die er ook al was toen Helena er nog zat. Ze vertelde me onlangs dat Helena al sinds juli of augustus vorig jaar is vertrokken, zogezegd op vakantie, en tot dusver niet meer is teruggekeerd. Zij hebben er ook niets meer van haar gehoord. Jammer, want zij was toch één van de betere ervaringen die ik heb gehad.

    Commentaar


    • #5
     Wallen, Bethlemsteeg 4, (H)elena (Roem)(uitstekend)

     Nicole weg ... , nou dat zullen we dan in de loop van het voorjaar nog 'es bekijken.

     Om de Bethlem compleet te houden , ik zie daar 's avonds op nr 4 al lang een nieuw gezicht (en dat niet alleen... )

     Oorspronkelijk geplaatst door Potlover
     August 2011 (H)elen(a)
     Really cute girl seen from outside, a stunner from closer. Romanian, 23 years old, brunette, fantastic breast, pierced tongue, long straight hair, brown eyes. Worked in Bruxelles before and speaks italian perfectly. Talked about the differences between clients in Amsterdam, "mostly tourists here", on another visit she told me that she couldn't get people inside her room "i must be the ugliest girl around".
     Won't add much about her services (which i loved, btw, in every aspect), it's her attitude that conquered me. I really felt like she really wanted to please me, no rush, no upselling, no clock watching. A couple of times i had to stop to ask her if we could really do what we were doing, i couldn't believe she could be so kind and good on my first visit. i am a bit shy, so i always ask if i can do this or that. With her i haven't had this problem, no need to ask if i could touch her, she just took my hand and positioned it on her breast. What a nice start.

     "you know that many other girls here are not half as kind as you are?" , that's one of the first things i told her once finished, and i wasn't liyng. "Well, i'm kind with kind people, so they may come back" , but really, it's too easy to be kind with her. She has an open personality, talked me about her family, her plans, about her upcoming holidays.

     At about 4.20 i finally shot my load, she let herself fall on the bed and exulted, declaring victory. All the other girls had gone yet, i knew it because they cheered her before leaving, she took her time dressing and when i saw her in civvies i instinctly said that she looked incredible anyway, which she seemed to appreciate genuinely. She then talked about life in Amsterdam, her house, how she come at home at night...
     "Do you really trust me?" , "Why not?" , "Nothing, i just think you're doing a big mistake"
     She laughed again and opened the door for me, the glass was blurred by the heat , "Look, that's passion!" LOL

     Two kisses and damn, i was happy. i mean, isn't it crazy? i'm not talking about feeling good only, i was happy for real!
     She starts working pretty late, and in the beginning of the night she's in another window with a colleague offering threesome. Not sure but probably in Bethlemsteeg 6.
     Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

     Commentaar


     • #6
      Re: Brussel, Aarschotstraat 136, Helena (uitstekend)

      Oorspronkelijk geplaatst door goodbar
      Helena ..., spreekt perfect Italiaans , en eerder in Brussel gewerkt ....
      nog altijd Bethlemsteeg 4 , 's avonds , naast Marietta ...
      Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

      Commentaar


      • #7
       Re: Wallen, Bethlemsteeg 4, Helena (Roem)(uitstekend)

       Onlangs ‘s avonds laat over de Wallen gestruind. Tineke was bezet en ik besloot dat het tijd was voor een ander. Na een fikse wandeling wist ik het zeker, ik wilde die donkerharige schone achter het vierde raam in de Bethlemsteeg. Ik ging naar binnen en ze stelde zich voor als Elena uit Roemenie. Er was direct een klik, ik voelde me op mijn gemak en het was alsof ik haar al jaren kende. Wat geeft dat toch een heerlijk gevoel.

       Ze zette een muziekje op en met een striptease ontkleedde ze zich. Ze ziet er goed uit en heeft nog haar echte borsten. Mijn paal stond al direct overeind, ik ging op het bed liggen en ze schoof er een condoom omheen. Vervolgens kroop ze naast me, hing schuin over me heen en gaf een geweldige pijpbeurt. Elena gebruikte alleen haar mond, precies zoals ik het graag heb. Van strak over mijn eikel tot een langzame deep throat. Het ritueel duurde gelukkig lang.

       Daarna in doggy style afgemaakt. Heerlijk tegen die mooie grote kont geketst en diep in haar lichaam tot ontlading gekomen.

       De rest van de tijd kreeg ik een olie massage en hebben we gepraat. Ze spreekt redelijk Engels.

       Ik heb al geruime tijd niet meer op dit Forum geschreven. Maar als een dame echt goed is, dan verdient ze een recensie. En deze wil ik jullie niet onthouden.

       Omdat ze niet zonder condoom pijpt is mijn oordeel 'goed' en niet 'uitstekend'.

       Zeer tevreden ging ik huiswaarts.
       Three can keep a secret if two are dead

       Commentaar


       • #8
        Re: Wallen, Bethlemsteeg 4, Elena (Roem)

        Dame verzaakt nog steeds niet in de avondshift, dit draadje verlengen we maar weer...

        Commentaar


        • #9
         Re: Wallen, Bethlemsteeg 4, Elena (Roem)

         Onbegrijpelijk dat deze dame al een jaar lang geen recensies meer heeft gehad. Ze is en blijft een geweldig lekker wijf met een uitstekende dienstverlening. Ik ben nog nooit teleurgesteld.
         Three can keep a secret if two are dead

         Commentaar


         • #10
          Re: Wallen, Bethlemsteeg 4, Elena (Roem)

          tot eind vorig jaar op Bethlem 4 zien staan. heb haar tegen het jaar-eind bezocht.
          ze wist nog niet waar ze heen zou gaan, dagshift vinden die avond-dames geen optie. heb haar in het nwe jaar nog nergens gezien.

          die raam-plakkaten in de Bethlem zijn trouwens geen mededeling voor de klanten waar ze de dames kunnen vinden, maar een mededeling voor de dames waar ze de sleutel kunnen afhalen, op Spuistraat 17 dus, blijkbaar is dat pand van dezelfde uitbater en houdt ie daar nu kantoor (v/h op Betlem 3 trap op en links), overigens geen van de dames zowel daar als op de Wallen nog ergens gezien.

          Elena was qua sessie een voldoendetjuh, maar niet meer dan dat, eenvoudig pijpen van anderhalve minuut, wippen kon er net mee door, heel gewoontjes allemaal.
          vooral die juichende reports op Ignatz over haar slaan werkelijk helemaal nergens op, zwaar overdreven en misleidend, die Engelsen en Amerikanen lullen af en toe flink uit hun nek, ms zijn ze dan nog steeds beschonken.
          op zich niks mis met haar, je kan er eens heen als er verder niet veel van je gading is.

          Commentaar


          • #11
           Re: Wallen, Oudekennissteeg 7 rts, Elena (Roem)

           Elena zag ik vanavond in de Oudekennis op nr 7 rts , ze maakte welwillend een praatje ...
           Tegenwoordig zwart haar en zeg maar een stevige meid met een (hele) flinke bos hout voor de deur ..

           Elena OZA 46 bov rts ..
           Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

           Commentaar


           • #12
            Re: Wallen, Oudezijds Achterburgwal 46 bov rts, Elena (Roem)

            En Vicky's vriendin Elena (ex Bethlem) , tegenwoordig met zwarte bril , stond vanmiddag op Oks 3-4 ...
            Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

            Commentaar


            • #13
             Re: Wallen, La Vie en Rose k9, Elena (Roem)

             Oorspronkelijk geplaatst door goodbar Bekijk bericht
             En Vicky's vriendin Elena (ex Bethlem) , tegenwoordig met zwarte bril , stond vanmiddag op Oks 3-4 ...
             Elena staat 's avonds in La Vie en Rose , k9 of beter ze staat op elke kamer.

             en Vicky zien we waarsch. niet meer op de Wallen.
             Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

             Commentaar


             • #14
              Re: Wallen, Oudekennissteeg 2L, Elena (Roem)

              Ik heb een Elena bezocht op de Oks 2L. Ze zei dat ze nog in Lver had gestaan en aan de hand van de recenties lijkt het deze dame te zijn.

              Elena is een zeer vriendelijke dame, wat steviger gebouw en met mooie natuurlijke borsten. Ze kent haar troeven en warmde me er eerst mee op. Nadien een blowjob met veel inzet, maar vond het toch niet fantastisch. Ze heeft me nog goed bereden en ik heb het in doggy afgemaakt. Ze heeft een tongpiercing, waarmee ze je al eens plaagt, en twee tattoos, eentje van een hartslag op haar borst en een stukje tekst op haar zijkant van de buik.

              Al bij al een goede ervaring, maar ik vind haar iets te down-to-earth, wat vrolijker zou mogen. Kan ook haar dagje niet geweest zijn.

              Commentaar


              • #15
               Re: Wallen, Oudekennissteeg 2 lks, Elena (Roem)

               http://www.kinky.nl/vrouwen/570553-Elena

               Is dat deze die ik herken uit de OKS dagdienst? Dan is ze tegenwoordig (ook) van de escort.

               Commentaar


               • #16
                Re: Wallen, Oudekennissteeg 2 lks, Elena (Roem)

                Oorspronkelijk geplaatst door Findus Bekijk bericht
                http://www.kinky.nl/vrouwen/570553-Elena

                Is dat deze die ik herken uit de OKS dagdienst? Dan is ze tegenwoordig (ook) van de escort.
                Nee, zie http://www.hookers.nl/showthread.php...=1#post2173817
                Gebruik geen uitroeptekens, het moet uit de tekst komen. (Jan Mulder)

                Commentaar


                • #17
                 Re: Wallen, Oudekennissteeg 2 lks, Elena (Roem)

                 Staat Elena er 's avonds nog? Ik zag vaak andere dames staan.

                 Commentaar


                 • #18
                  Wallen, Oudekennissteeg 2 lks, Elena (Roem)
                  ====================================

                  Gisterenmiddag aanwezig op 2 lks, de trap apart v/h portiek. Eerder overdag niet opgevallen (normaliter een avondmeisje), of niet op gelet, maar het kan ook vanwege Silvester zijn geweest, zoals wel meer meisjes dan doen.

                  De Oudekennissteeg was op oudejaarsmiddag trouwens qua wandelaars het drukste gebiedje op de Wallen overdag, hoewel er minder kamers in gebruik waren dan eerdere oudejaarsmiddagen.
                  Gebruik geen uitroeptekens, het moet uit de tekst komen. (Jan Mulder)

                  Commentaar

                  Aan het werk...
                  X