Wallen, Dollebegijnensteeg 115, Marylin (Bulg)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Wallen, Dollebegijnensteeg 115, Marylin (Bulg)

  Afgelopen vrijdagmiddag bij Marilyn uit Bulgarije geweest. 22 jaar, 165 lang donkerbruin haar, wit hemdje, zwarte string en michael jacksonhandschoentjes. Verder een petite figuurtje, C-siliconen, en ondeugende ogen. Ze schijnt al voor de derde keer in Amsterdam werkzaam te zijn, steeds een verblijf van een paar maanden. Ik had haar nog nooit gezien, maar goed, zo vaak ben ik overdag niet op de wallen.

  Een erg vriendelijk meisje, al is haar engels niet zo best. Bij binnenkomst meteen een knuffel en een kus en zodra de onderhandelingen zijn afgerond (30 min. 100 euro) begint het staande voorspel, waarbij Marilyn niet alleen enthousiast meedoet, maar zelfs het voortouw neemt. Na elkaar grondig gefouilleerd te hebben - ze vindt al snel mijn verborgen steekwapen, dat al aardig op sterkte is - kleedt ze me uit, doet het cd eromheen en begint ze me op haar knieen te pijpen. Dat doet ze stevig en met een rare schokkende hoofdbeweging, maar wel erg prettig.

  Na een minuutje staat ze op, duwt ze me op het bed en begint ze een uitgebreide striptease. Ze heeft een prachtig lichaam, met een superstrak kontje en harde plastic tieten die precies in je handpalm passen. Eenmaal op het bed gaat ze nog even door met pijpen, waarbij ze mijn ballen masseert. Vervolgens komt ze met haar gezicht boven me hangen en glijdt ze met venusheuvel over mijn schacht.

  Ik ben inmiddels supergeil en toe aan sex. Ook tijdens de missio doet ze enthousiast mee, veel gekreun en gemiauw en met haar scherpe nagels speelt ze met mijn tepels en mijn ballen. Wel had ze een beetje teveel glijmiddel had gebruikt, wat de penetratie niet ten goede kwam. Meerdere posities waren geen probleem (ook niet bij 50 euro overigens) dus dan maar over op doggy. Ook in deze positie verliep niet alles even soepel, ik schoot er in mijn enthousiasme een aantal keer uit. Uiteindelijk toch nog een goed, zij het iets te vroeg, hoogtepunt.

  To make a long story short: Mooi en energiek meisje, voorspel top, pmc top, sex wat onwennig, maar zeker niet slecht. Herhalingsgevaar aanwezig.

 • #2
  Re: Wallen, Goldbergersteeg 4, Marylin (uitstekend)

  Deze Marilyn staat meestal overdag op de Goldbergersteeg. Een paar weken geleden werkte ze ook in de avond op st annenstraat. Ik heb haar daar bezocht. Het was een groot feest. Eigenlijk staat alles al in de eerste recentie, ik ga er ook weinig aan toevoegen. Heerlijke kat achtige geluiden tijdens de sessie maakte het helemaal af, geweldige chick.

  Commentaar


  • #3
   Re: Wallen, Goldbergersteeg 4, Marylin (uitstekend)

   Een jaar geleden bij deze bulgaarse R&B chick geweest de exacte details weet ik niet meer heb haar daarna een hele tijd niet meer gespot....Geile uitstraling heeft ze, weet nog wel dat ik afknapte op de miauwende geluiden die ze produceerde maar gelukkig beet haar poesje niet en voelde ze voor zover ik nog weet lekker aan. Helemal naakt, standjes was allemaal geen probleem, dus datgene waarvoor ik kwam was prima....

   Commentaar


   • #4
    Re: Wallen, Goldbergersteeg 4, Marylin (uitstekend)

    Vandaag ook bij deze mooie dame geweest. Het verbaast me dat Mr. Goodbar nog geen recensie over haar heeft geschreven.

    Leuk klein meisje. Wist handig voor de daad al een wat langere sessie uit mijn portemonnee te ontfrutselen.

    Bij het begin van haar werkzaamheden hield ze haar kleren uit. Maar ze was zo sensueel bezig dat ik me daar niet aan wilde storen. Geleidelijk ging alles uit, haar slipje na 2 minuten pijpen, en blijkbaar was dit voor haar het teken om over te gaan op de finale.

    Heb haar verzocht om toch nog even door te pijpen, dit heeft ze uitstekend gedaan en gelukkig een stuk langer.

    Neukend eerst zij boven. Ze kwam tergend dicht met haar lippen naar die van mij toe. Heerlijk en geil.

    In missionaris afgemaakt.

    Ik denk dat je hier een prima dame aan hebt als je vaker gaat. Niet dat er meer mogelijk is maar wel dat de klik beter wordt.

    Herhalingsgevaar.

    GT

    Commentaar


    • #5
     Re: Wallen, Goldbergersteeg 5, Marylin (Bul) (uitstekend)

     Vanmiddag weer bij Marylin geweest, wederom een prima sessie. Ze gaat morgen voor twee weken op vakantie, het volgende bezoekje moet dus nog even wachten.

     Commentaar


     • #6
      Re: Wallen, Goldbergersteeg 5, Marylin (Bul) (uitstekend)

      Wandelaars,

      Gisteren ben ook ik in de ban geraakt van deze Bulgaarse. Terwijl ik haar raam passeerde keek ze mij uitdagend aan. De combinatie van deze blik, haar super slank lichaam en de erotiserende uitstraling van haar lingerie kon ik niet weerstaan. Aan de deur afgesproken dat we zouden gaan voor 100 euro in ruil voor een half uur: pijpen, likken en standjes, en dat alles in een rustig tempo.
      Op haar kamertje aangekomen begon Marylin met haar lichaam geil tegen mij aan te rijden. Ze zag meteen dat ik daar erg opgewonden van raakte en ging nog even door met het opwindende spelletje van afwisselend aantrekken en afstoten . Onderwijl liet ze zich langzaam door mij uitkleden. Een prachtig paar borsten kwam van onder haar jurkje tevoorschijn . En het paar billen waar deze dame over beschikt doet daar in mijn ogen weinig voor onder . Een prachtmeid om naar te kijken; waarlijk een lust voor mijn mannelijk oog.
      Toen ik aanstalten maakte om op haar borsten te gaan sabbelen, weerde ze mij echter af en wilde daarvoor 20 euro extra hebben . Daar baalde ik flink van: als een klant 100 euro betaalt en je spreekt af dat beffen is toegestaan kun je hier toch echt niet mee aankomen. Ik liet er weinig misverstand over bestaan dat verdere pogingen tot upsell geen kans van slagen zouden hebben. Daarop bekoelde Marylin's aanvankelijk enthousiasme aanzienlijk. Jullie begrijpen dat van likken ook niets meer terecht is gekomen . Vandaar dat ik in de recensie aangegeven heb dat de afsraken niet zijn nagekomen.

      Ik probeerde mij niet uit het veld te laten slaan en nam plaats op bed om aan het afgesproken pijp- en neukwerk te beginnen. Daarbij liet Marylin haar afwerende houding enigszins varen en liet mij haar borsten geruime tijd met geoliede handen kneden . De hijg- en kreungeluiden die ze daarbij voortbracht kwamen nogal gemaakt over . Het acteerwerk is nog voor verbetering vatbaar.

      Het pijpwerk was redelijk: zowel in tijd als in intensiteit. Meer dan een voldoende wil ik haar voor dit onderdeel echter niet geven: weinig afwisseling, weinig oogcontact en te vaak de handjes erbij.
      Vervolgens heb ik haar in drie standjes mogen neuken. Eerst maakte ze weer afwerende bewegingen. Maar toen haar verzekerde dat ik langzaam zou beginnen zodat ze genoeg tijd zou hebben aan mijn (redelijk geschapen) Smoky te wennen, gaf ze zich uiteindelijk toch over. Terwijl ik tempo en diepgang langzaam maar zeker opvoerde, concentreerde ik mij vooral op Marylin's prachtige lichaam. Daarbij keek ze mij geregeld geil aan. Zeker toen ze merkte dat ik daar extra opgewonden van raakte. Na zo'n 10 minuutjes stevig doorneuken kwam Smoky uiteindelijk toch nog lekker klaar .

      Toen ik mij na de daad stond te wassen, maakte Marylin duidelijk dat ik een beetje haast moest maken door mijn kleren alvast van de haak te halen en mij die aan te reiken. Nou pleeg ik mij van dit soort dingen weinig aan te trekken (ik hield bij het afdrogen gewoon mijn eigen tempo aan), maar de stemming wordt er natuurlijk niet door bevorderd.

      Kortom: niet geheel onverdienstelijk allemaal, maar van een goede klik was geen sprake waardoor ik minder intens heb genoten dan normaal. Voor mij dan ook geen Marylin meer. bij dit bericht staat aangegeven dat ik een recensieformulier heb ingevuld met als gemiddeld oordeel "goed". "Een kleine voldoende" vind ik beter op zijn plaats.
      Volgende keer ga ik buurvrouwtje Maria eens proberen: vriendelijk gezicht boven een veelbelovend uitziend rack.

      Greetz & plezjur, Smokygun
      Laatst gewijzigd door smokygun; 09-06-10, 13:47. Reden: aanvulling
      Women and weed ... It's all I need ...

      Commentaar


      • #7
       Re: Wallen, Goldbergersteeg 5, Marylin (Bulg) (goed)

       Gisteravond gesignaleerd op de Bethlemsteeg nr 4. Ze trok nogal wat bekijks van de toeristen, al was dat misschien ook omdat ze de normale lichten aan had en haar muziek blerend hard aan had staan. Leek wel een discotheek.

       Heb even staan praten, was haar eerste dag sinds ze terug is uit Bulgarije. Uiteindelijk niet naar binnen geweest, maar twee deuren verder gekozen voor Vicky, die toevallig ook net terug van vakantie was.

       Commentaar


       • #8
        Kate (bulg.) St. Annendwarsstr. 26-2

        Gisteren op 26-2 binnen gegaan waar ik dacht dat Eleni stond. Het bleek Kate te zijn, een bulgaarse. Ik weet vast wel dat ze hier ergens beschreven is, misschien onder een andere naam? Maar als ik haar beschrijf, komen er minstens 15 andere meisjes in aanmerking. In ieder geval, ze was wel gezellig, had wel harde muziek aan de hele tijd, had een zeer fit lijfje, maar jammer van de silicone en haar-extensies. Was verbaasd dat tz erbij kon eigenlijk. Probeerde halve weg dat ik langer zouden blijven. Misschien volgende keer en toen ging ze wel vrolijk verder.
        Laatst gewijzigd door sirroyalvoyeur; 20-01-11, 14:56. Reden: berichtpictogram en adres

        Commentaar


        • #9
         Marylin

         Oorspronkelijk geplaatst door smokygun Bekijk bericht
         Op haar kamertje aangekomen begon Marylin met haar lichaam geil tegen mij aan te rijden. Ze zag meteen dat ik daar erg opgewonden van raakte en ging nog even door met het opwindende spelletje van afwisselend aantrekken en afstoten . Onderwijl liet ze zich langzaam door mij uitkleden. Een prachtig paar borsten kwam van onder haar jurkje tevoorschijn . En het paar billen waar deze dame over beschikt doet daar in mijn ogen weinig voor onder . Een prachtmeid om naar te kijken; waarlijk een lust voor mijn mannelijk oog.
         ja ja , een smoking hot dametje deze Marylin - lekker koketterig is ze , jammer dat ze haar Michael Jackson handschoentjes niet aan had deze keer , ik had haar al een poosje op het oog , een sprankelend meisje om zo maar te zeggen , ze staat nu weer Goldberger nr 3 helemaal vooraan. Je zou haar hooguit 20 lentes geven maar 't kan zijn dat ze een pietsie ouder is ....

         het ijs was gauw gebroken laat ik maar zeggen , ik kreeg tenminste meteen een paar lekkere kusjes , ze had nu een blauw slipje met ceintuur en een soort blouse waarin ik meteen die gave bollen van haar kon vasthouden. Nadat ik mij van m'n koudste kleding had ontdaan was het meteen kontje rijen tietje knijpen voor de wastafel , ze kronkelt zich in je armen en is heerlijk te knuffelen , een 50je in haar slipje geschoven en meteen ff in haar billetjes gebeten. Enfin , m'n onderbroek ritste ze naar beneden en de dop er op, begonnen met een staande pijp, zij gehurkt en dat deed ze voortreffelijk , eenmaal horizontaal komt ze helemaal over je heen , met die lekkere tietjes , en na het pijpen ging er wat lub aan de paal en ze zette haar vlerkje er op dat werkt , ondertussen kreeg ik een voortreffelijk porno show , ze stript zich al dansend tot ze je helemaal naakt weer beklimt , al rijend schoof m'n paal naar binnen , na enige exercities was het tijd voor het hardere werk , ze bood doggy aan ik verkoos mish , niet lang daarna kwam ik brullend klaar om zo maar te zeggen en we raakten in een proestbui LoL - in het belendende perceel zullen Sem en Bill wel gedacht hebben ...

         al met al, een prachtig en vrolijk meisje , ze heeft er zin in , ze is een jaar in Amsterdam , en verder terug kan ik mij haar ook niet herinneren ...
         na wat babbels en een paar kusjes moest ik haar weer verlaten , een terugkomertje , dat is zeker .... )

         Oorspronkelijk geplaatst door Gran Turismo Bekijk bericht
         Vandaag ook bij deze mooie dame geweest. Het verbaast me dat Mr. Goodbar nog geen recensie over haar heeft geschreven.
         hierbij dan ...
         Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

         Commentaar


         • #10
          Re: Marylin

          Oorspronkelijk geplaatst door goodbar Bekijk bericht
          - in het belendende perceel zullen Sem en Bill wel gedacht hebben ... )
          Dat klopt Goodbar. We denken vaak dat ze met bed en al dwars door de muur komt. Het gekreun is vaak vermakelijk om te horen. Tis een leuke meid. Ze loopt ook vaak door 'ons' kamertje heen ongeacht wat we aan het doen zijn. Als we geheel gekleed koffie zitten te drinken dat kijkt ze ons aan met een blik van: "O kan dat ook hier"
          Groeten van Bill
          She fakes and he fakes he believes her.

          Commentaar


          • #11
           Re: Wallen, Goldbergersteeg 3, Marylin (Bulg)(uitstekend)

           Goede auto’s komen uit Duitsland, lekker eten uit Frankrijk en petite reetjes uit Oost-Europa. Dat werd maar weer eens onderstreept door Marylin, want een verrukkelijke derrière heeft ze. Toen ik haar voor het eerst zag wist ik meteen dat ik een keer bij haar naar binnen zou gaan. Naast haar heerlijke figuurtje heeft ze ook een geile blik namelijk die mij wel aansprak.

           Na op dit forum wat informatie over haar ingewonnen te hebben (bedankt Goodbar) wist ik haar naam al toen ik bij haar aan de deur stond. Toen ik “Hi Marylin” zei nadat ze deur open deed, was ze ook enigszins verbaasd dat ik haar naam al wist. We hadden overigens snel een akkoordje bereikt, want ze deed helemaal niet moeilijk aan de deur. Dus stond ik snel binnen.

           Terwijl ik mijn jas uit deed, was Marylin naar de ipod houder gelopen die naast het kussen op de rand van het bed stond om even wat muziek op te zetten. Ze stond voorover gebogen de muziek uit te kiezen. Die aanblik van dat heerlijke reetje deed mij al snel besluiten om maar eens achter haar te gaan staan om een opwarmertje te initiëren. Doordat ik mijn handen over dat goddelijke lichaam liet gaan stond mijn leuter al snel op 12 uur. Marylin had dat ook wel door en ontdeed mij op speelse wijze van mijn kledij. Overhemd, broek, sokken en boxer. Gelukkig had ik ’n paar loafers aan. Terwijl ik nog voor het bed stond kreeg mijn leuter een regenjasje om en een pijpbeurt volgde. Redelijk stevig, maar wel vrij kort. Maar dat vond ik niet zo erg, want met Marylin had ik meer zin in het hoofdmenu.

           Marylin had haar kledij nog aan toen ik op het bed ging zitten. Zeer tot mijn genoegen volgde een mini showtje. Ik had zo’n zin om haar eens even beet te pakken, dat ik weer van het bed opstond. Maar Marylin duwde me weer terug om het showtje af te maken. Daarna kwam ze op het bed zitten en trok ze nog even aan mijn snikkel en deed er wat geilmiddel op. Een echt geile rodeo volgde. Het tempo zat er lekker in en ze hield haar pruilmondje dicht bij mijn gezicht zodat ik haar adem in mijn gezicht voelde. Inmiddels had ik wel echt zin gekregen in die doggy met haar die ik al een tijdje in gedachte had. Dus duwde ik haar van me af, en ze begreep het meteen, want haar kontje ging direct de lucht in. Ik ben er meteen voluit tegenaan gegaan en besloot om niet mijn best te gaan om het uit te stellen. Erg lang heb ik het dus niet volgehouden.

           Na afloop nog even een babbeltje. Haar Engels is niet zeer goed, maar ik begreep dat ze naar Barcelona toe wou. Tja, dat is een mooie stad natuurlijk. Maar ik hoop dat ze nog even in Amsterdam blijft.

           Als ik dan toch een paar kritische kanttekeningen moet plaatsen dan zijn dat de volgende. Van dichtbij zie je dat haar huidje op haar gezicht niet helemaal egaal is. Verder zijn haar tieten echt knoeperhard. Het kan wel zijn dat ze van een a-cup afkomt, die ook mee in lijn met haar figuurtje zou zijn. Maar dit in perspectief plaatsend, zijn dit op het geheel maar hele kleine puntjes. Het was gewoon een uitstekende ervaring. Voor geile porno sex kun je goed bij Marylin terecht. Trappetje af en dan de eerste deur, kan niet missen.

           @ Moderator: Haarkleur moet mijns inziens zwart zijn.

           Commentaar


           • #12
            Re: Wallen, Goldbergersteeg 3, Marylin (Bulg)(uitstekend)

            Oorspronkelijk geplaatst door Manolo_NL Bekijk bericht
            ... Terwijl ik mijn jas uit deed, was Marylin naar de ipod houder gelopen die naast het kussen op de rand van het bed stond om even wat muziek op te zetten. Ze stond voorover gebogen de muziek uit te kiezen. Die aanblik van dat heerlijke reetje deed mij al snel besluiten om maar eens achter haar te gaan staan om een opwarmertje te initiëren. Doordat ik mijn handen over dat goddelijke lichaam liet gaan stond mijn leuter al snel op 12 uur. Marylin had dat ook wel door en ontdeed mij op speelse wijze van mijn kledij. Overhemd, broek, sokken en boxer. Gelukkig had ik ’n paar loafers aan. Terwijl ik nog voor het bed stond kreeg mijn leuter een regenjasje om en een pijpbeurt volgde. Redelijk stevig, maar wel vrij kort. Maar dat vond ik niet zo erg, want met Marylin had ik meer zin in het hoofdmenu.

            Marylin had haar kledij nog aan toen ik op het bed ging zitten. Zeer tot mijn genoegen volgde een mini showtje. Ik had zo’n zin om haar eens even beet te pakken, dat ik weer van het bed opstond. Maar Marylin duwde me weer terug om het showtje af te maken. Daarna kwam ze op het bed zitten en trok ze nog even aan mijn snikkel en deed er wat geilmiddel op. Een echt geile rodeo volgde. Het tempo zat er lekker in en ze hield haar pruilmondje dicht bij mijn gezicht zodat ik haar adem in mijn gezicht voelde. Inmiddels had ik wel echt zin gekregen in die doggy met haar die ik al een tijdje in gedachte had. Dus duwde ik haar van me af, en ze begreep het meteen, want haar kontje ging direct de lucht in. Ik ben er meteen voluit tegenaan gegaan en besloot om niet mijn best te gaan om het uit te stellen. Erg lang heb ik het dus niet volgehouden.
            vanmiddag voor een repeat bij Marylin , vond haar zoals ik al verwachtte achter in de Goldbergersteeg , ik kan het niet beter opschrijven dan Manolo -

            ze heeft haar geile pornosterretjes programma wat alleen maar zeer aan te raden is - ze heeft ook iets ontwapenends met haar slanke meisjes lichaam, flinke sili's en pruilende mondje , na de blow en striptease krijgt je snikkel een smeerbeurt en haalt ze hem ff fors door alle versnellingen , daarna ga je door drie standjes heen waarbij ze je helemaal gek maakt tot je brullend door de finish gaat ....

            20 minuten / 50 , uiteindelijk liet ze me naar buiten, zij nog steeds naakt , waarna de Italiaanse jongens buiten meteen schreewend door het lint gingen , het enige wat ze kunnen is afdingen ....
            Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

            Commentaar


            • #13
             Re: Wallen, Goldbergersteeg 8, Marylin (Bulg)(uitstekend)

             Mary is verhuisd naar Utrecht. Zandpad 168-4 (op twee na laatste raam dus).
             Ze zit er voor een week, en als het haar bevalt, blijft ze in Utrecht.


             PS: Of het hier over hetzelfde meisje gaat weet ik niet, aangezien de "Mary" die ik ken, bruin haar heeft. Voor de rest klopt te omschrijving wel.
             Ze doet nu uitsluitend nachtdienst, en ze lijkt in de nachtdienst een stuk opgeilender te zijn dan overdag op de Goldberger (alhoewel ze ook af en toe nachtdienst in de Bethlemsteeg deed).
             How do you want it?

             Commentaar


             • #14
              Re: Wallen, Goldbergersteeg 8, Marylin (Bulg)(uitstekend)

              Deze slanke dame stond afgelopen donderdagavond op het pad op nr 168-4. Dankzij haar prachtige figuur en mooie gezichtje de plank van dit bootje opgelopen.

              Afgesproken 50 voor P&N&B, hetgeen volledig werd nagekomen en met de nodige porno-achtige handelingen lekker hardhandig werd verricht. Beffen was alleen erg kort omdat ze een heerlijke klit had, die waarschijnlijk erg gevoelig is... Ze nam wel alle tijd, dus geen snel-afwerk-type. Alleen de katgeluiden hoeft voor mij ook niet.

              Ze vertelde nog 4 dagen in Utrecht te staan (dus t/m zondag?), en dan waarschijnlijk weer terug naar A'dam.

              Al met al een zeer plezierige ontmoeting met deze Bulgaarse schoonheid die voor herhaling vatbaar is.

              Commentaar


              • #15
               Re: Utr., Zp 168-4, Marylin (Bulg)(uitstekend)

               Ze is nu een paar weken op vakantie. Voorlopig blijft ze in Utrecht werken, dus ze heeft vooralsnog geen plannen om terug naar Amsterdam te gaan.
               She fakes and he fakes he believes her.

               Commentaar


               • #16
                Re: Utr., Zp 168-4, Marylin (Bulg)(uitstekend)

                Deze dame is in de nachtdienst weer in Amsterdam gespot op de Bethlem 11

                Commentaar


                • #17
                 Re: Wallen, Bethlemsteeg 11, Marylin (Bulg)(uitstekend)

                 Oorspronkelijk geplaatst door Manolo_NL
                 Ik krijg de indruk dat Marylin om de zoveel tijd van stad wisselt. Correct me if I am wrong. Vanuit haar oogpunt bezien wel slim denk ik, maar voor Amsterdam is het jammer. Want met het pornopakketje dat ze aanbiedt voor 50e is ze in Amsterdam onderscheidend.
                 Dat is toevallig, ik zat laatst al te denken dat ik haar al zo'n tijd niet meer gezien had en dat ik best wel weer eens zin heb in een nummertje met haar. Dat lijkt nu dus weer mogelijk..
                 Laatst gewijzigd door goodbar; 11-11-12, 18:20.

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Wallen, Bethlemsteeg 11, Marylin (Bulg)(uitstekend)

                  Marylin overdag in de Goldberger nr 7 ... moet je eerst langs Marieta zien te komen ...

                  's avonds proberen de dames een kamer te krijgen / uitwisselen in de Bethlemsteeg ...
                  Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Wallen, Goldbergersteeg 7, Marylin (Bulg)(uitstekend)

                   Morgen is haar laatste dag.
                   of ze ooit terugkomt.....
                   aan dat soort voorspellingen waag ik me niet meer.
                   She fakes and he fakes he believes her.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Wallen, Sint Annendwarsstraat 26-2, Kate (Bulg)(goed)

                    Oorspronkelijk geplaatst door Manolo_NL Bekijk bericht
                    Terwijl ik mijn jas uit deed, was Marylin naar de ipod houder gelopen die naast het kussen op de rand van het bed stond om even wat muziek op te zetten. Ze stond voorover gebogen de muziek uit te kiezen.
                    Oorspronkelijk geplaatst door sirroyalvoyeur Bekijk bericht
                    ... ze was wel gezellig, had wel harde muziek aan de hele tijd, had een zeer fit lijfje, maar jammer van de silicone en haar-extensies ...
                    .. deze Kate voegen we bij Marylin , ja , want ze hanteerde wel 'es een andere naam ook -

                    http://www.hookers.nl/showthread.php?t=223794

                    Marylin verblijft in de hoofdstad van Oostenrijk , ze komt vast weer een keertje terug ...
                    Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Wallen, Goldbergersteeg --, Marylin (Bulg)(uitstekend)

                     det lekkertje is ook weer terug , zag haar vanmiddag , ja ze blijft nog ff , dus bewaar ik haar voor morgen .... , Goldbergersteeg nr 5