Nicole / Anna (Bulg), Wallen, Sint Annenstraat 119

Inklappen
Dit onderwerp is gesloten.
X
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Nicole / Anna (Bulg), Wallen, Sint Annenstraat 119

  Anna is een mooi meisje, lange zwarte haren, 21 jaar, Bulgaarse, van zichzelf al vrij groot (ca 1,70?) maar reusachtig op haar 20 cm hakken. Prima figuur met genoeg op de juiste plaatsen, heel stevige borsten die bijna te mooi gevormd zijn om echt te zijn, maar ze voelen wel zo aan en ik geef ze het voordeel van de twijfel. Qua lengte en figuur, en uiterlijk als geheel, komt ze tamelijk overeen met Angela, al geef ik toe dat die net wat mooier / knapper van gezicht is. Qua slankheid zou het omgekeerd kunnen zijn. Lekker in elk geval. Ik ging voor standaard p+n voor 35 Euro, omdat ze bij mijn eerste prijsopvraag zei dat likken niet kon. (Ik ben later toch maar teruggegaan naar haar omdat ze zo vriendelijk was en behoorlijk mooi). In elk geval een leuke ervaring met een aardige, wat giechelige dame die vrij weinig Engels spreekt, maar het wel ijverig probeert, met vragen en opmerkingen vanuit zichzelf. De sex was een beetje standaard, geen zoenen (ze wilde zelfs niet in haar hals gezoend worden tijdens het neuken. Maar achteraf zei ze daar iets over wat ik niet begreep; misschien was de huid daar geirriteerd want ze zei iets over dat ze normaal ook nog een ketting aan had). Borsten mag je aanraken en voorzichtig likken (BH ging al meteen uit na de betaling), maar haar poesje beroeren wenste ze niet (duwde me op een vriendelijke manier voorzichtig weg). Maar voor 15 euro meer mag je haar wel likken, zei ze later toen ik nog eens informeerde of ze dat nooit wilde. Pijpen was vrij goed, ze speelt stevig met haar tong om het orgaan, wat ik zeker lekker vind (ik ben niet zo gevoelig voor al te subtiel) maar condoom was er wat al te snel op gegaan. De totale "effectieve" duur van het pijpen was daardoor wat kort. Twee standjes, missio en doggy, heel bevredig(en)d afgerond. Anna haalde na afloop het condoom eraf (net als Natalia, die ik niet gespot heb). Eventuele rest komt een andere keer, dan kan ik het misschien samenvoegen? Groetjes, ghost

 • #2
  Re: 1p, g2 k9, Anna (goed)

  Kleine aanvulling:
  Dit is uiteraard niet de (blonde) Anna, ook Bulgaarse die ik ooit in A3, k4 ontmoette. Het lijkt me ook niet de Anna (die was geloof ik Hongaarse) waarover Boris ooit schreef, ook in de 1e passage, en die vrij plotseling verdween.

  Deze Anna is enkele weken (3) in Alkmaar, daarvoor enige tijd in Amsterdam, als ik me goed herinner 2 maanden. En dáárvoor zou ze alleen in Bulgarije zijn geweest.

  Wat betreft de sex: ik zei vrij standaard, dat is ook wel zo, maar dan bedoel ik meer het aantal "handelingen" e.d. Anna deed goed haar best, maakte er geen haastklus van. Bij het neuken maakte Anna ruim baan, deed ook zelf goed mee, en maakte ook wat (niet te overdreven) geluidjes. Gewoon ruim voldoende tot goed. Ook in dat opzicht vergelijkbaar met Angela.

  Voor de liefhebbers van Angela (die vaak naar huis of moeilijk vindbaar is), nu ik toch eenmaal de vergelijking maakte...:
  nou ja, van gezicht is Angela echt wel een stukje lieflijker... En Angela heeft een zachtere en mooiere huid (dat detail kan ik me nog herinneren...).
  In handelingen is Angela denk ik net iets beter (doorbuigen in doggy...) in dezelfde prijsklasse, maar dat kan aan haar veel grotere ervaring liggen. En Angela was dan weer niet tot likken te bewegen (althans toen niet, wellicht wel bij frequente, veel meer betalende bezoekers?).

  Veel relevanter is nog dat Anna vertelde dat ze alleen 's avonds werkt vanaf 19:00 uur tot 3 uur. Kijken of ze dat volhoudt of straks toch "hele dagen" doet ("", want 19-3 uur is nog steeds 8 uren en dat zou standaard moeten zijn voor die meisjes!).

  Groet,
  ghost

  Commentaar


  • #3
   Re: 1p, g2 k9, Anna (goed)

   Hele lieve meid, mooie borsten inderdaad maar ik twijfel toch wel aan de echtheid. Maakt niet uit want ze voelen wel lekker aan. Haar hele lichaam voelt trouwens erg lekker aan. Na uitkleden stelde ze voor te gaan liggen en dat ik van haar borsten mocht genieten. Alles wat Ghost zegt kan ik me in vinden.

   Ze probeert echt te communiceren en doet allerlei standjes. Ze stelde mij voor om te beffen ipv te neuken (omdat ik nogal groot ben...). Niet gedaan omdat het dan wel erg duur wordt. Ze deed netjes missionaris en daarna doggy. Lekker klaar gekomen in dit heerlijke lichaam. Ik vind het wel een aanrader.

   Commentaar


   • #4
    Re: Utr., Zp 112-2, Anna (goed)

    Ik heb Anna deze nacht weer bezocht en ze zei zowel in Amsterdam als in Alkmaar gewerkt te hebben. Het kan dus haast niet anders dan dat we het hier over de juiste Anna hebben.

    Ik bestelde een uurtje relaxen met massage, pijpen en neuken. Nadat ik de vorige keer uitvoerig de rug en de benen had laten doen, mocht ze nu met olie aan de voorkant gaan spelen. Dit deed ze voortreffelijk, waarbij het accent op de edele delen lag.

    Ik mocht tegelijkertijd ook aan haar zitten en trok haar steeds dichter naar me toe, zodat ik in een soort van omhelzing haar rug en nek kon masseren en haar borsten likken, terwijl zij Deepje onverminderd bleef prikkelen. Ze was flink geil en dat bleek o.a. uit het feit dat ze (in tegenstelling tot wat ik uit een bericht van Ghost had begrepen) overduidelijk volop genietend toestond dat ik met de hand achterlangs haar vagina verwende. En oh, oh, oh... wat was ze nat! Ze boog zich lekker ver voorover en lag (nog steeds zc) bijna vol op me, toen bleek dat ze zich ook nog eens gewillig in haar nek liet zoenen. Op de mond heb ik (nog) niet geprobeerd.

    Het condoom ging erom en ze pijpte heerlijk, afwisselend stevig en wat minder stevig en lang, maar ik heb het beter meegemaakt. Maria op Zandpad 140-1 (momenteel met vakantie) is voor mij wat dat betreft de absolute topper, maar dit terzijde. We sloten op mijn verzoek af in missionaris, waarbij Anna haar beentjes lekker hoog optrok en enthousiast meedeed. Ze had er duidelijk zin in en mijn hoogtepunt liet dan ook niet lang op zich wachten.

    Terwijl ze zo op haar rug lag, werd wel duidelijk dat haar borsten dus niet echt zijn (indien mogelijk aanpassen in recensieformulier), al heb je dat verder eigenlijk niet eens in de gaten. Ik knap normaal gesproken direct op siliconen af, maar bij Anna heb ik dat dus helemáál niet.

    O ja... bij het afscheid nemen vertelde ze nog dat het onzeker is of ze in deze kamer kan blijven werken. Ze blijft wel op het Zandpad, maar misschien dus binnenkort op een ander bootje.

    Hoe dan ook, dit meisje gaat mij vaker zien.

    Commentaar


    • #5
     Re: Utr., Zp 162-1, Anna (uitstekend)

     Ik heb Anna zondagnacht gespot en bezocht op 162-1 (kamer met het bordje "Mona"), terwijl ik haar eerst een keer of vijf aan de fietspadkant (dus op enige afstand) straal voorbij gelopen was omdat ze een totaal ander setje droeg dan de vorige keren. Het is dat ze mij op een gegeven moment herkende, driftig wenkte en zelfs ondanks de koude wind haar deur opendeed en halfnaakt naar buiten kwam om me te roepen. Wat een lieve en prachtige meid. Weer een héérlijk uurtje met haar gehad. Erotische massage, een langdurige pijpsessie en afgesloten in missio... tot volle tevredenheid.

     Deze kamer zou voor Anna trouwens ook even van voorlopige aard zijn. Ik houd haar in de gaten. Wordt vervolgd.

     Commentaar


     • #6
      Utr., Zp 116-4, Ana (Bulg) (uitstekend)

      Anna nog steeds aanwezig op deze kamer. Omdat Angela weer met verlof bleek te zijn , werd het dus Anna dinsdagavond. Ze had me al een paar keer zien lopen en vroeg of ik haar nog herkende van Utrecht. Natuurlijk herkende ik haar . Een klein uurtje zeer aangenaam verpoosd met deze zeer knappe meid. Wat heeft ze toch een prachtig gezichtje als ze lacht (en ook als ze niet lacht trouwens) . Heerlijk gespeeld, het pijpen was ruim voldoende, net als het intieme gedeelte, al vond ik dat ze deze keer nèt iets te veel glijmiddel gebruikte, waardoor "het gevoel" ver te zoeken was . Toch heerlijk de finish gehaald. Wat Anna heel lekker deed, is na het "uitpluggen" het zaakje nog even heerlijk teasend strelen. Hmmmm, wow !

      Voor degenen die haar op hun lijstje hebben staan: wees er snel bij, want ze zei dat ze over twee dagen voor ongeveer een maand naar Bulgarije zou gaan. Vanaf donderdag 22 of vrijdag 23 mei is ze dus voorlopig even niet aanwezig .

      Commentaar


      • #7
       Re: 2p,g2 Anna (uitstekend)

       Op zoek geweest naar Angela. Maar ik ben bang dat die definitief is vertrokken. Als iemand daar iets meer over weet graag een reaktie. Vele malen de steegjes en straat op en neer gelopen en kon het maar niet vinden. Totdat ik Anna zag staan. Even gewacht totdat wat jong spul was doorgelopen en bij haar naar binnen. Niet verkeerd en als Angela niet meer opduikt is zij voorlopig een goede vervangster. Alles lekker rustig. Geen gezeur over extra geld en afspraak goed nagekomen. Geen harde rampestamp muziek en direct het sigaretje uitgemaakt. Eerst staand een beetje aan elkaar gezeten en haar borsten vol beetgepakt. Daarna op bed. Pijpen, paardje rijden en hondjes nagedaan. Na het klaarkomen mag je in haar zittend nog een beetje nagenieten waarbij zij je lekker kieteld. Zij heeft een strak jong lichaam met een mooi figuurtje en een heel leuk koppie. Na afloop vriendelijk met een zoentje afscheid genomen.

       Commentaar


       • #8
        Re: 2p, g2 , Anna (uitstekend)

        Ik was naar Alkmaar gekomen om Sofia te bezoeken maar haar gordijn was dicht en bleef dicht. Toen maar op zoek gegaan naar iets anders. Al wandelend o.a. langs Angela gelopen. Zij keek mij eventjes aan maar toen zij merkte dat ik doorliep keek zij snel de gang weer in. Voorlopig ben ik klaar met haar. Anna was gelukkig enthousiaster toen ik bij haar langs kwam. Dus maar bij haar naar binnen. Weer heb ik er geen spijt van. Na het uitkleden staand elkaar een beetje tedervol geknuffeld. Haar omgedraaid en voor de spiegel van achteren haar borsten beetgepakt terwijl zij mijn pik op haar rug beetpakte. Heerlijk. Ook vingeren liet zij toe. Dit gaf mij in de spiegel een geil gezicht op haar jonge lichaam. Daarna op bed het knuffelen voortgezet waarbij zij bovenop mij ging liggen zonder condoom en met haar borsten op mijn borst. Ook lekker. Vervolgens langdurig gepijpt en daarna in 3 standjes het klusje afgemaakt. Wel jammer dat zij iets te veel glijmiddel had gebruikt waardoor ik stevig door moest stoten om gevoel te hebben en klaar te komen. Gelukkig deed zij lekker mee en kwam ik tot een heftig hoogtepunt. Voor mij blijft zij een toppertje die ik een ieder kan aanbevelen. Zij gaat wel binnenkort weg voor een kleine vakantie maar is eind febr. weer terug.

        Commentaar


        • #9
         Re: 2p, g2 , Anna (uitstekend)

         Na diverse rondjes wandelen en tevergeefs wachtend op Nadia (is zij vertrokken) weer naar één van mijn voorkeur meisjes geweest,te weten Anna.
         Zij lachte weer vriendelijk naar mij en begroete mij hartelijk. Dat is altijd leuk binnen komen. Heerlijk voorspel gehad, staand voor de spiegel elkaars lichaam gestreeld en bevoeld. Daar nam zij ruim te tijd voor en genoot af en toe met gesloten ogen van de strelingen. Vervolgens op bed een goede pijpbeurt ondergaan en daarna in 3 standjes e.e.a. afgemaakt. Voldaan ging ik naar huis en bij het voorbijlopen van Nadia's raam was er nog steeds niets te zien.
         Zie ook eerdere berichten van mijn bezoekjes aan Anna voor details.

         Commentaar


         • #10
          Re: 2p, g2 , Anna (uitstekend)

          vanavond deze mooie dame bezocht die ook nog eens goed werk afleverd en ook nog eens heel aardig is!! had ik eerlijk gezegd niet verwacht had haar al een paar keer over de dam zien wandelen toen dacht ik zal wel niet veel zijn maar het tegendeel is waar!!!
          za heeft me echt heel lang lekker gepijpt en daarna zij bovenop afgemaakt ik vond het echt top.
          word steeds moeilijker voor mij om te kiezen!!!!
          theo
          wie zichzelf spaart krijgt nooit rente
          alleen huilebalken hebben spijt
          god create the world in 7 days
          day 8 he create bulgarian and romanian girls

          Commentaar


          • #11
           Re: 2p, g2 , Anna (uitstekend)

           Vanavond weer maar eens naar Anna gegaan. Het was weer ouderwets lekker.
           Zij kon niet wisselen van € 50,- had maar € 10,- terug. Laat maar zitten doe maar wat extra's zij ik. En dat heeft zij zeker gedaan. Zie voor details eerdere berichten. Dit keer lekker met een handjob klaargekomen. Komende week gaat zij een weekje op vakantie en komt dan weer terug. Hé,hé eindelijk een beetje rust.

           Commentaar


           • #12
            Anna 2p, k7 (uitstekend)

            Vanavond bij Anna op bezoek geweest. Ouderwets lekker. Zij blijft voorlopig op deze kamer en heeft een hekel aan dronken AZ fans. Wie niet?

            Commentaar


            • #13
             Re: 2p, g2 , Anna (uitstekend)

             Afgelopen dinsdag. Een onbestemd gevoel in de onderbuik. Een onmiskenbare lichamelijke begeerte. Maar gelukkig is er een prima remedie. Een bezoek aan een prostituee. En uitstel is niet langer verantwoord.

             Eenmaal aangekomen op de Achterdam loop ik mijn vertrouwde rondjes. Hoe vaak heb ik dat al niet gedaan? Maar sommige handelingen gaan nu eenmaal nooit vervelen. Ik kies uiteindelijk voor een mooie, jonge Oosteuropese. Met haar hulp zal ik het hunkerende gevoel in mijn lendenen moeten overwinnen.

             Bij het pijpen doet Anna goed haar best. Ze neemt er uitgebreid de tijd voor en vindt het prima dat ik ondertussen aan haar borsten zit. Ze pijpt wellicht iets te stevig, naar mijn zin, maar haar enthousiasme vergoedt een hoop. Ik voel m'n begeerte dan ook geestdriftig de kop opsteken.

             Het neuken doen we in twee standjes. We beginnen in missio. Na een flinke klodder glijmiddel biedt haar zalige poes nog maar nauwelijks weerstand. De seks is heerlijk en ik neuk haar met lange halen. Tot slot schakelen we over op doggy. Ik hou haar stevig bij haar heupen vast en bij iedere stoot voel ik mijn genot toenemen. Met een forse eindsprint haal ik tenslotte de finish en verruilt mijn zaad het mannenlijf voor het condoom. Dank je wel, Anna!

             Al met al een prima neukervaring, met een leuke en gewillige meid. Betaalde seks heeft vaak zóveel voordelen......

             Commentaar


             • #14
              Re: 2p, k7 , Anna (uitstekend)

              Ik was eigenlijk op zoek naar Natasja, van 1p, k1, maar trof haar niet. Uiteindelijk heb ik voor Anna gekozen en ik kan bovenstaande ervaringen bevestigen. Anna is een aanrader. 50 betaald voor beffen en neuken, (pijpen zit natuurlijk ook in het pakket, maar daar geef ik niet om). Mocht haar eerst lekker strelen en lekker lang beffen en het daarna doggy afmaken. Anna is een zachtaardig meisje en zeurt niet over tijd. Ze vertelde me dat ze werkt zo ongeveer vanaf een uur of 12 tot 5 en dan komt ze om 9 uur weer terug en werkt tot 3 uur. Lange dagen maakt ze, want in augustus gaat ze op vakantie naar Bulgarije.
              Het grootste deel van mijn geld heb ik uitgegeven aan drank en vrouwen. De rest heb ik over de balk gesmeten. (George Best)

              Commentaar


              • #15
               Re: 2p, k7 , Anna (uitstekend)

               Vanmiddag weer bij Anna te gast geweest. Ik vind haar mysterieus, moeilijk te peilen. Haar eerst in missionaris gebeft en vervolgens in 69. Ze heeft een prachtige poes, kont en benen, zalig! Ze genoot ervan en gaf me alle tijd. Ze vroeg me zelfs iets te doen, iets dat dvp's zelden vragen. GFE, dacht ik nog. Haar telefoon ging 2x, maar gelukkig nam ze niet op en we gingen lekker door. Maar na een tijdje veranderde haar stemming en raakte ze geïrriteerd. Ik mocht opeens niet meer vingeren, iets waar ze toen we begonnen (en ook verleden week) geen probleem mee had. Ze begon over de tijd, wat op zich niet onterecht was want ze had me lekker lang laten begaan en ik ging over tot de daad. Nadat ik gekomen was, wilde ik haar een zoentje als dank in haar hals geven, maar dat mocht opeens ook niet meer: “no kissing”. Ik vroeg haar wanneer ze precies op vakantie ging en antwoordde “why do you wanna know?”.

               Echt jammer, die laatste 5 minuten, want mijn bezoekje aan Anna was bezig een topervaring te worden, bijna net zo goed als ik een paar dagen terug met Denise in Utrecht had (zie recensie).

               Het grootste deel van mijn geld heb ik uitgegeven aan drank en vrouwen. De rest heb ik over de balk gesmeten. (George Best)

               Commentaar


               • #16
                Re: 2p, k7 , Anna (uitstekend)

                ik kan dit meisje nog dat ze voor escortbureau Lika werkte in Alkmaar.
                ik vond haar toen veel vriendelijker en ze was veel vrijer.
                ik zou wat uren met haar hebben doorgebracht lekker thuis op mijn eigen bedje.pijpen dat kon ze wel alleen trok ze hem er wel eens bijna af.nu doet ze geen pzc meer toen wel.dan spuugde ze erop alsof ie in de fik stond.
                heb heelijke sex altijd met haar gehad waarop alle standtjes zijn uitgeprobeerd.nu is ze inderdaad wat geirriteerd ik weet niet waarom.lijkt me ook geen top kamer om te staan.een hoop groepen jongens blijven in de gang hangen en das heel irritand.maar ik vind haar een heel lief meisje waar je gerust eens langs kan gaan.

                Commentaar


                • #17
                 Re: 2p, k7 , Anna (uitstekend)

                 Oorspronkelijk geplaatst door befverslaafd Bekijk bericht
                 maar ik vind haar een heel lief meisje waar je gerust eens langs kan gaan.
                 Dat ben ik met je eens. Anna blijft een aanrader, want haar dienstverlening is gewoon goed. Maar los van dat Anna een prachtige meid is, op de en of andere manier fascineert ze me, en dat heb ik met andere dvp's niet. Ik vind haar een beetje mysterieus.
                 Het grootste deel van mijn geld heb ik uitgegeven aan drank en vrouwen. De rest heb ik over de balk gesmeten. (George Best)

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: 2p, k7 , Anna (uitstekend)

                  wow leuk om als nieuw lid hier wat over Anna te lezen.
                  Ik bezoek haar vaak en breng vaak een leuk cadeautje voor haar mee. Dat stelt ze bijzonder op prijs. Dan doet ze extra haar best om een goede service te geven

                  Commentaar


                  • #19
                   Utr., Zp 166-1, Anna (Bul) (goed)

                   Vanmorgen vroeg een lekkere jonge dame zien staan op dit nummer, genaamd Anna bulgarse en 22 jr oud slank figuur donker zwart lang haar en een c-cup gevuld met siliconen.
                   Afgesproken 50 voor P&N&B, de sex was goed, en ze was lekker strak en niet gehaast.

                   Ze verhuist in de nacht van donderdag op vrijdag naar Zp 116-4 vertelde ze.
                   Dame is zeker een aanrader.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Utr., Zp 116-4, Anna (uitstekend)

                    Ik zocht haar al een tijdje en mede door speurwerk van Deep&Slowly is zij gelokaliseerd op Zandpad 116-4. Door het bericht van gisteren over een grote tato op haar rug ging ik weer twijfelen en dus besloot ik vandaag de stoute schoenen maar weer eens aan te trekken en 's-avonds naar Utrecht getogen. Het was er gezellig druk, auto neergezet en lopend de bootjes afgelopen. Steeds dichter kwam ik bij 116-4 en jawel hoor daar stond zij in volle glorie. Zij herkende mij direct vanuit haar Alkmaar periode en dus direct naar binnen gegaan waar ik de eerste knuffel in ontvangst mocht nemen. Kort even de prijzen doorgenomen en afgesproken voor een uurtje plezier. Zij heeft inderdaad een grote draak op haar rug laten zetten. Hij is nog niet helemaal af. Voor mij hoeft het niet, maar ieder zijn meug. Zij is een stuk slanker geworden vergeleken met haar Alkmaar tijd. Bijna te mager vind ik. Iets voller mag van mij wel. Haar borsten voelen nu wel erg siliconerig aan. De service was weer als vanouds. Eerst voor de spiegel elkaar uitgebreid betast en vervolgens op bed een masage gekregen gevolgd door een uitgebreide pijp partij. Zij was goed op dreef en het was gewoon genieten. Daarna de gebruikelijk standjes en op mijn favo standje afgemaakt. Zij plat op haar buik op bed, benen bij elkaar en ik van achteren op haar liggend. Hoe heet dat??? Nog even bij gepraat tijdens het wassen en aankleden en ik mocht haar 06 hebben. Kan wel eens makkelijk zijn.
                    Of ik haar vaker zal bezoeken weet ik nog niet, het was nu na lange tijd wel weer eens lekker, maar wel een eind rijden. Misschien als ik o.e.o.a. reden in de buurt ben nog eens.

                    MOD: Nationaliteit is geen Latino's maar Bulgaars. S.v.p. aanpassen.

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Utr., Zp 136-4, Ana (Bulg) (uitstekend)

                     Deze dame vandaag ook bezocht. Inderdaad prachtige borsten met zeer responsieve tepels. Iets afstandelijk, maar wel professioneel en houdt zich aan de afspraken. Voelt zich soms niet geheel begrijpelijk gekwetst en zoenen stond ze toe voor extra betaling. Voor de geboden service vond ik dat geen enkel probleem, maar verreweg geen GFE, zoals bij hotelafspraken wel eens wil gebeuren. Haar uiterlijk maakt weer veel goed.. Drie standjes en drie afscheidszoentjes. Beffen helaas na aanbrengen glijmiddel.