Pamela (Alb), Amsterdam - De Wallen, Oudezijds Achterburgwal 13 lks

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Pamela (Alb), Amsterdam - De Wallen, Oudezijds Achterburgwal 13 lks

  Vrijdag en zaterdagavond dezs schoonheid bezocht. Lijkt in eerste instantie zeker een dame die pittig is en je geld gaat aftroggelen maar eenmaal binnen als je klikt een ideale dvp zeker voor op de wallen. Bij binnenkomst ging ze op bed voor me twerken wat er geweldig uitzag ! Daarna mocht ik liggen en kwam ze tussen me benen voor het orale gedeelte. Vervolgens overgegaan in 69 en daarna missio. Het lukte me niet te eindigen dus nam ze weer schuin naast me plaats met uitzicht op haar hele lichaam en maakte het met de hand af dat kan ze goddelijk ! Achteraf en vooraf ook nog super veel gekletst en zaterdag op herhaling geweest en toen was alles nog veel beter. Voor mij is het herhalingsgevaar bij deze dame zeer groot omdat ze aan het hele plaatje voldoet. Wel is ze kieskeurig in wie ze goed behandeld afhankelijk van of het haar type is dus hou hier rekening mee.

  Groet,

  The Fishermen
  -------------------------------------------------------------------------
  (31/150)

 • #2
  benieuwd als altijd, gisterenavond op 13 lks een dame met ravenzwart haar, 13 mid staat altijd de Exotische Mary, die 'altijd' goed scoort hier ,

  de blonde dame van Fisherman zie ik eerder op nr 15 ; op 15 rts hoogblond met minsten D-cup en dito billenparij in een witte outfit, op 15 lks iets mooi slanks, blond met een paardenstaartje, een grijs/witte lagging om haar slanke kont en benen, wit topje, mooie jonge griet ..

  Commentaar


  • #3
   Punter007 jawel heb haar hier gisteren gespot. Exact op dat kamer numer wat ik vermeld vaak een zwarte string met een wit shirtje met open buik. Gr

   Commentaar


   • #4
    Okay, accept , gisteravond op 13 lks een kleine blonde schoonheid , laaaang hellesblond glad haar , engeltjes gezicht, zwart gecompliceerd onepiece setje met frutseltjes , die D-cup , dikke kont , witte top met zwarte slip zag ik vorige keer op 15 rts ... , nu niet.

    Commentaar

    Aan het werk...
    X