Desi (Bulg), Amsterdam - Singelgebied, Korte Kolksteeg 6

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Desi (Bulg), Amsterdam - Singelgebied, Korte Kolksteeg 6

  Vanmiddag bij Bulgaarse Desi naar binnengestapt

  Ze viel me gelijk op vanwege haar lekker grote voorgevel, die naar mijn professionele mening toch wel de grootte heeft van een D-cup.
  Verder heeft ze een figuur dat een beetje vergelijkbaar is met die van Nadia op nr. 3-1 m.a.w. een normaal postuur met hier en daar een vetrolletje teveel

  Nadat ik me wat had opgewarmd met warm water (ja, dat is het nadeel van dat natte, druilerige weer ben ik gelijk maar overgegaan tot de aanval op die imposante boezem, iets wat gelukkig niet meteen werd afgeremd. En zodoende kon ik me naar hartelust uitleven op die lekker (siliconen) tieten.
  Zo op het eerste gezicht en gevoel lijken ze toch wel echt, maar nader onderzoek wees toch echt wel het tegendeel uit

  Daarna begon ze m'n jongeheer oraal te verwennen, terwijl ik die lekkere joekels vasthield, helaas duurde het pijpen naar mijn mening veel te kort, en het was niet echt geweldig, hierin kan ze nog heel wat verbeteren

  Daarna kwam ze lekker in cowgirl op met zitten, maar ook het wippen was niet echt bijzonder te noemen - ik wijd dit aan haar (te) ruime poes waarin m'n jongeheer toch echt het gevoel had verdwaald te zijn  Na een paar minuten vroeg ze of ik van positie wilde veranderen, dus daarna maar overgegaan naar de missionaris - helaas dus zonder het gewenste resultaat

  Uiteindelijk heeft ze het maar met de hand afgemaakt - in elk geval tot mijn eigen tevredenheid.
  Helaas was dit bezoek niet echt een succes, en voor mij dan ook niet voor herhaling vatbaar.

 • #2
  Wallen, Dollebegijnensteeg 7-4, Daisy (voldoende)

  Vanmiddag in de Dollebegijnensteeg 7-4 (derde raam aan de linkerkant vanaf La Vie En Rose komende) Daisy uit Bulgarije bezocht.

  Dame al vaker zien staan en iets (haar ass? ) intrigeerde mij om een keer naar binnen te gaan... Ze heeft flinke boobies (sili's) en het topje ging direct uit. Beetje opgewarmd met wat knuffel- en grijpwerk, waarna een korte pijpsessie volgde. Ik had afgesproken 69 en doggy, dus ze kwam over me heen liggen met die volle lekkere kont van haar.... Vond haar echter niet echt lekker smaken.... Op mijn verzoek dus in doggy overgegaan en dit langdurig en diep volgehouden. Prima finish.

  Leuk voor een keer, maar geen herhaling voor mij persoonlijk. Persoonlijk was de klik er wel, het is een lieve dame. Spreekt alleen heel slecht Engels, jammer. En dat terwijl ze toch alweer 6 maanden in NL is....

  A.O.

  Commentaar


  • #3
   Re: Wallen, Dollebegijnensteeg 7-4, Daisy (voldoende)

   Oorspronkelijk geplaatst door Ass Obsessed
   Natuurlijk schrijf je haar naam als DAISY.


   Topics samengevoegd, met dank aan Randy.
   Niet persé.

   "Desislava" is een populaire naam onder Bulgaarse vrouwen.
   Desislava in roepvorm wordt "Desi".


   Maar of zij het zo bedoelde weet alleen zij zelf...ik zie haar elke dag als ik boodschappen ga doen, en ken haar verder niet. :-)
   How do you want it?

   Commentaar


   • #4
    Wallen, Dollebegijnensteeg 7-4, Daisy

    Okay, ik hoefde dus niet bij Veronica te solliciteren, en kwam zelfs bij toeval terecht bij Daisy. In dat visnet zag ze er wel sexy uit, ik ben gek op sexy outfitjes, hoge hakken waren helaas direct uit, visnet ging ook uit, poedelnaakt vind ik niet altijd zaligmakend ... Kreeg ruim de tijd om met haar jetsers te spelen, en mijn gezicht er in te 'begraven', kon siliconen wel voelen, toch zie ik sili's liever ietsje steviger. Pijpen was goed, af en toe lekker diep, acceptable tijdsduur, kon haar boobs blijven voelen. Wip in missio was matig, het inklemmen met haar benen (houd ik normaliter wel van) was bij haar geen sexy gevoel, leek meer bedoeld om mijn rij-bewegingen af te remmen, ik kon niet lekker vol schuiven, had geen gevoel in haar poes. Gevraagd of ze on-top kwam, kon lekkere jetsers met beide handen vastpakken, ze deed haar best, maar haar poes bracht mijn paal niet in vervoering. Geen handjob gevraagd, over naar plan B, a/h eind v/d DB 111 staat pinch-hitter Willy, die mij na een rondje uitwaaien even later met haar super-lekkere poes liet spuiten als de brandweer, zo kan het dus ook. Conclusie Daisy's poes en mijn paal zijn geen goede match. Verder vind ik haar qua gezicht wel mooi, en ze is vriendelijk.
    Moderator: Tattoo staat op nee, ze heeft tattoo boven haar enkel, dus mag op ja.

    Commentaar


    • #5
     Re: Wallen, Dollebegijnensteeg 7-4, Daisy/Desi (voldoende)

     Deze Bulgaarse Daisy stond op Maandagmiddag 08/02 op de Sint Annendwarsstraat 1-3. Haar donkerzwarte haardos heeft inmiddels plaats gemaakt voor een wat lichtere coupe. Het wisselen van haarkleur schijnt in de mode te zijn in het Dollebegijnengebied, want Nele in de Dollebegijnensteeg heeft ineens pikzwart haar.

     Commentaar


     • #6
      Re: Wallen, Sint Annendwarsstraat 1-3, Daisy / Desi (voldoende)

      Daisy/Desi is zo te zien nog een beetje aan het "zwerven" door het Wallengebied en zal nog wel niet in bezit zijn van een vaste kamer, want op Zondagmiddag 14/02 was ze aanwezig op de Oudekennissteeg 4 lks.

      Commentaar


      • #7
       Re: Wallen, Sint Annendwarsstraat 1-3, Daisy / Desi (voldoende)

       Oorspronkelijk geplaatst door goodbar
       ondanks haar omzwervingen staat Daisy overdag weer op Dolleb 7-4 , ze is blond tegenwoordig ...
       Desislava mag zich niet in al te veel klandizie van Hookers.nl verheugen (nou ja , niemand schrijft iets ...) - desalniettemin versaagt die schone niet op dat adres ....
       Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

       Commentaar


       • #8
        Re: Wallen, Dollebegijnensteeg 7-4, Desi (Bulg)(voldoende)

        ... de scene daar voor in de Dollebegijnensteeg lijkt overdag aardig veranderd , op 7-2 is een wisselend beeld , op 7-3 zie ik ook iedere keer een zeg maar exotische schone ... wie echter nooit ontbreekt is Desi op 7-4 ...
        Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

        Commentaar


        • #9
         Re: Wallen, Dollebegijnensteeg 7-4, Desi (Bulg)(voldoende)

         Desi nog steeds een vertrouwd aanknopingspunt in het begin van de Dollebegijnen...

         Commentaar


         • #10
          Re: Wallen, Dollebegijnensteeg 7-4, Daisy/Desi (voldoende)

          Oorspronkelijk geplaatst door Oniram Bekijk bericht
          Deze Bulgaarse Daisy stond op Maandagmiddag 08/02 op de Sint Annendwarsstraat 1-3. Haar donkerzwarte haardos heeft inmiddels plaats gemaakt voor een wat lichtere coupe. Het wisselen van haarkleur schijnt in de mode te zijn in het Dollebegijnengebied, want Nele in de Dollebegijnensteeg heeft ineens pikzwart haar.

          verwarrend , maar die donkerzwarte haardos heeft ze al lang weer terug of is nooit weggeweest , ze heeft daarbij over linkerarm en schouder fraai inktwerk ... zes dagen in de week present ...

          e.e.a. aangepast.
          Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

          Commentaar


          • #11
           Re: Wallen, Dollebegijnensteeg 7-4, Desi (Bulg)(voldoende)

           Nog steeds een vertrouwd aanknopingspunt maar nu aan de overkant op 9-1

           Commentaar


           • #12
            Re: Wallen, Dollebegijnensteeg 9-1, Desi (Bulg)(voldoende)

            Op de wallen is het altijd een gokje of de dame die je bezoekt een tourist trap is, of een goede dvp. Bij Desi had ik vandaag gelukkig goed gegokt. Dame stond idd op 9-1, en zag er verleidelijk uit in met haar grote sexy tattoos over haar hele lichaam en haar lekkere dikke kont. Ze vertelde dat ze vandaag alleen overdag werkte, en ging dus ook direct bij haar naar binnen. Zeker geen spijt van gekregen. Pijpen was normaal, weinig bijzonder. Daarna ging zij on top, terwijl ik lekker met haar dikke borsten speelde. Daarna mission waarbij ze goed meedeed, en uiteindelijk doggy waarna ik na een tijdje lekker tegen haar dikke Bulgaarse billen aangekletst te hebben heerlijk klaarkwam. Een aanrader dus. Ook nog leuk mee gepraat, dus voor de wallen is deze dame zeker een toppertje!

            Commentaar


            • #13
             Re: Wallen, Dollebegijnensteeg 9-1, Desi (Bulg)

             Vandaag vroeg klaar dus deed maar een rondje over de wallen tot ik in eens voorbij het raam liep van deze bulgaarse.
             Ze zat heel sexy op een soort barkruk met alle zicht op haar grote sexy ass, ze keek er erg zwoel bij en kon het niet laten. voor €50 afgesproken pijpen en 2 standjes. Het pijpen was redelijk alleen een beetje aan de korte kant, vervolgens kwam ze bovenop met lekker uitzicht op die mooie borstenpartij helaas voelde ik weinig weerstaand. Even later toen ze hem weer een beetje rechtop had gewerkt gingen we voor doggy, ze heeft een prachtige billenpartij maar voelde helaas geen weerstand en heb niet kunnen klaarkomen.

             Verder is het een hele vriendelijke dame waar je leuk mee kan praten met een sexy uiterlijk.

             Commentaar


             • #14
              Re: Wallen, Dollebegijnensteeg 9-1, Desi (Bulg)

              gisteren langs geweest bij deze mooie schoonheid met de lekkerste billen van de rl (mijn mening)
              Zag der staan in de dollebegijnstr. nadat ik meerdere rondjes had gemaakt, en de nieuwe meiden ff bekeken had leek t me verstandig om naar desi te gaan!
              Mooi lichtgebruind lichaam en met der heerlijke grote borsten en mooie glimlach.
              ga naar binnen spreek af voor een uur ALL in (wel met condoom) maar ook anaal..
              heerlijke massage om mee te beginnen met olie...die vervoklgt werd met een heerlijke blowjob en met meerdere postitie's afgemaakt in doggy... na 45 min. was ik brak en had ik behoefte aan frisse zuurstof! zonder gehaast en volledig onstressed vertrokken...
              Als ik terug uit Engeland kom, direct terug naar dit beestje !

              Commentaar


              • #15
               Wallen, Sint Annendwarsstraat 1-3, Daisy

               Woensdag avond, net terug uit spanje en was zeker geil dus maak ff een rondje op de wallen! Aangekomen bij t voormalig sexyland nu een spielotheek ofzo en men oog pakt meteen een hele mooie dame op in de s.d straat 1-3
               Een heerlijk lijf met een leuk pakje aan met zwarte sneetjes in de topje en stretchpanty! Een heerlijke bil met een leuke glimlach ! Maak een rondje maar denk alleen aan die billen! Ga terug en en vraag om een uur met erotische massage en anaal 400€
               En was blij dat t onder de 500 zat
               Heerlijk met een babbeltje erbij gemasseerd waarbij ik heerlijk spuitend klaarkwam! Na een sigaretje te hebben gerookt kreeg ik een heerlijk diepe pijpbeurt mc waarvan ik direct wakker van werd! En klaar lag ze om hem anaal te ontvangen! Heerlijk 2 posities afgeneukt na relax bijgekomen en zwevend der kamer verlaten! zeker een aanrader!!!!

               Commentaar


               • #16
                Re: Wallen, Sint Annendwarsstraat 1-3, Desi (Bulg)

                Geen Daisy, maar Desi. Nu dus in de avondshift.

                Boemertje had haar niet herkend...?

                Topics samengevoegd.

                Commentaar


                • #17
                 Wallen, Sint Annendwarsstraat 1-3, Daisy

                 Gisteren door de bagger regen maar de wallen gegaan, op zoek Naar wat lekkers! Het was zo aan t regenen, maar men desire was r niet minder op Om vandaag lekker te neuken! Eenmaal aangekomen een snelle ronde gemaakt en k kwam al snel weer uit op daisy! Deze meid is echt geweldig...! Ze heeft een heerlijke j-lo billen, en is een beest qua sex! Al zie je dat niet direct aan haar zachte uitstraling!!! Was aardig nat geworden van de regen en vroeg haar mee op escort, dat was totaal geen probleem! 2 uur voor 500€ lekker los...! Zo gezegd zo gedaan... Een heerlijke gfe gehad en volledig ontladen men nacht afgesloten! Van alle bg meiden heeft ze ook echte de lekkerste billen! Ben vaker naar mila geweest maar voor men gevoel is ze er wel een beetje doorheen! Teveel klanten voor appeltje eitje prijzen dat gaat ten koste van de kwaliteit van t vlees! Bij daisy heb ik dat totaal niet... Anaal bij haar is hemels, en doggie.... Ga van t weekend weer langs

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Wallen, Sint Annendwarsstraat 1-3, Desi (Bulg)

                  Boemertje blijft wat hardleers en Daisy blijft Desi topics samengevoegd

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Wallen, Sint Annendwarsstraat 1-3, Desi (Bulg)

                   Had eerder een hele goede ervaring bij deze dame gehad. Maar gisteren was het bar en boos. Ze had volgens mij nieuwe borsten laten zetten, want ze deed dr topje niet uit. Ze wilde ook niet on top komen. Ik mocht haar in missio nemen, en toen doggy. Ik wilde toen flat doggy gaan doen maar dat mocht ook niet want dan deden haar borsten pijn. En haar zijdelings van achteren nemen mocht ook niet want ik vroeg teveel voor 50 euro. Man, wat krijg je op de wallen weinig voor 50 euro. Slechte ervaring met een van de weinig meiden waarvan ik dacht dat je daarbij op de wallen waar voor je geld kreeg. Bij haar kom ik nooit meer terug.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Wallen, Sint Annendwarsstraat 1-3, Desi (Bulg)

                    Vandaag op De Wallen terecht gekomen en meteen gemerkt dat het niet meer zoals 20 jaar geleden is. Na een beetje rondkijken ben ik bij Desi binnengegaan. Ze zag er lekker uit. Lekker stevig en een flinke bos hout voor de deur. Aan het raam was ze erg aardig. Ik koos voor pijpen en neuken. In mijn ogen is dat gewoon een vluggertje. Maar eenmaal binnen draaide ze als een blad in de wind om. Voor alles moest ik bij betalen. Als ik met haar borsten wilde spelen, moest ik €50 betalen. Als ik een andere positie wilde, moest ik €50 betalen.

                    Nadat ik me uitgekleed had, stelde ik zelf voor om me te wassen. Ze had daar zelf niets over gezegd en zat al klaar op het bed. Ik ging op bed liggen en zij ging aan het werk. De condoom ging erom en zij maar sabbelen. Het was een zielloze bedoening en veel te hard. Ze deed het niet met plezier. Na 5 minuten zei ik tegen d´r dat ze maar moest stoppen, want dit ging niet werken. Ik ben geen jonge hond meer en behoorlijk wat gewend, dus door zielloos hard pijpen wordt mijn piem niet hard. Ze vroeg of ik te veel gedronken had, dat had ik niet. Ik had maar 2 biertjes op en dat in 3 uur tijd, dus daar kan het niet aan liggen.

                    Terwijl ze een beetje aan mijn piem lag te trekken, knoopte ik een praatje met haar aan. Ik begon erover dat ze bij mij fout was begonnen door voor alles wat in mijn ogen standaard is extra te vragen. Zo gaat dat in Amsterdam zei ze. Ik zei tegen d´r dat het in Amsterdam zo helemaal niet gaat. Ik heb me aangekleed, haar 3 kussen gegeven en ben naar buiten gestapt.

                    Ik ben weer een teleurstellende ervaring rijker. Als Desi de standaard is van hoe een dvp op de Wallen is, dan zie je mij daar niet meer terug. Desi moet maar gauw terug naar waar ze vandaan komt, want met zulk roofgedrag maakt ze de markt kapot.
                    populus vult decipi

                    Commentaar


                    • #21
                     Wallen, Sint Annendwarsstraat 1-3, Desi (Bulg)

                     Zaterdagavond bij Desi, vriendelijke dame, maar na betalen meteen de bekende upsell-riedel, en later nog paar keer drammen. Meer betalen hangt van mijn ingeving van het moment af, deze keer niet.

                     Blowjob geknield tussen mijn benen, redelijk goed, maar helaas duwde ze mijn dijbeen, dat ik subtiel tegen haar supervolle tetter drukte weer omlaag, maak ik zelden mee.

                     Keus welk standje, missionary vond ze best, viel dan weer mee. Ze deed nog een ultieme poging door te zeggen dat het alleen maar deze ene position zou worden.

                     Ze liet toe dat ik lekker vol op haar gemoed lag, ondanks die grote sili's duwde ze niet af, ook een meevaller, positief toch.
                     Had graag wat langer zo op haar gelegen, maar na een aantal dagen onthouding kwam ik snel.
                     Ze is wel een condomholder, maar die ene vinger stoorde niet te veel.