Nikol (Hong), Amsterdam - De Wallen, Oudezijds Achterburgwal 56 lks

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Nikol (Hong), Amsterdam - De Wallen, Oudezijds Achterburgwal 56 lks

  ..... er staan tegenwoordig best aardig ogende dametjes in de Molensteeg , de meesten van de Hongaarse club , ' s avonds staan er zelfs schitterende exemplaartjes , waarschijnlijke van allerlei OE pluimage. dametje op tweede kamer rechts , 41-3 , had ik ook al ff in beeld , best een lekker ding , leuk zwart setje heeft ze , met iets van een fishnet toestand er overheen, Nicole dus , nee , geen Nikki of Nicki vertelde ze mij. Ze is evengoed al een jaar in de Molensteeg , ze vroeg 50 , ' more positions , yes ' ik dacht ' laat maar 'es kijken wat het is ' - wij die smalle draaitrap op, ze hield me nog tegen dat ik m'n kop niet stootte , terwijl hield ik haar reetje vast. Nooit geweest op die kamer - Nicole sprak redelijk Molensteeg-engels , ze was wel te grijpen ook , haar broek ging naar beneden, topje bleef aan. Ik gaf geen damn - mooi groot bed , ik greep Nicole ff lekker en ik vingerde haar wat , ze frommelde er een dop overeen en begon flink te pijpen , ' k heb haar ook nog ff laten trekken en dat deed ze niet onverdienstelijk. Ik wilde naar doggy , bleek dat haar tube leeg was dus we moesten even manoeuvreren om hem juist in de gleuf te plaatsen , maar jawel ..... , het bleef me na enige inspanning toch iets te droog eerlijk gezegd, de floep was er niet - naar mish dan , ja , ze werd toch wat natter en het ging uiteindelijk zelfs voortreffelijk - niet veel later voelde ik mijn stam zwellen , of haar vagina krimpen (weet nooit wat het is ... ) en jawel , een goeie voormiddag knaller zullen we maar zeggen . ze keek met verrukt aan .... Al met al , ik hou het op voldoende , da's voor die 50 met top aan - ga ik terug ? overigens best een lief kind , met die 50 weet ik elders betere dametjes -
  Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

 • #2
  Amsterdam, Molensteeg 14, Nicole en Gogo (goed)

  Ik heb een aangenaam uur doorgebracht met Nicole en Gogo, naar eigen zeggen zusjes, wat ook waar kan zijn: fysiek leken ze op elkaar, al is Nicole wat magerder dan Gogo. Ze waren vriendelijk, namen redelijk de tijd (of ik betaalde genoeg) en vertroetelden me even professioneel als prettig. Niks mis mee.

  Mogelijk identiek met Vicky en/of Kinga, al was het meisje dat zich Nicole noemde voorzien van een tatoeage met de naam "Ilona" (geloof ik).
  I spent most of my money on women, drink and fast cars. The rest I wasted. (George Best)

  Commentaar


  • #3
   Re: Amsterdam, Molensteeg 14, Nicole en Gogo (goed)

   FYI - the girls on nr 14 this afternoon were Rita (the cute blonde to the left) , Nicole (the cute black haired slender in the middle) and Kinga (the cute black haired to the right)
   Kinga may have appeared as Gogo I think Nicole is taller than the 1.65 you mentioned , I've also seen her on nr 43 OZA. At least the girls made a good deal at 175 each - they are bad in English but maybe they're good in Nederlandse !

   I happened to visit Rita this afternoon .... , recommended !

   Commentaar


   • #4
    Re: Wallen, Molensteeg 41-3, Nicole (Hong) (voldoende)

    Vanavond weer eens de wallen bezocht. Kwam terecht in de molensteeg, nog niet eerder een DVP hier bezocht. Mijn oog viel op Nicole, een mooie dame! Met haar 'Suck, fuck and touch pussy, 40 euro' was ik al snel overstag.
    Ik heb me prima vermaakt. Mocht met 2 vingers in haar poesje, dat ik zeker op de wallen een niet veel voorkomend privilege.

    Commentaar


    • #5
     Re: Wallen, Molensteeg 41-3, Nicole (Hong) (goed)

     Gisteravond (zondag 6 september) zag ik haar in de Molensteeg staan. Ze ziet er goed uit, maar is zeker geen plaatje zoals je ze af en toe wel eens ziet. Nee, Nicole moet het wat mij betreft van haar botergeile uitstraling hebben. Waar dat 'm nou precies in zit is moeilijk te vatten.

     Toen ik haar vroeg wat ze te bieden had zei ze tegen mij ook 'Suck, fuck, touch pussy 40e'. Bij de meeste dames mag je voor 50e echt niet aan hun flamoes komen. En mits je het afspreekt, houden de meeste het topje zelfs nog aan. Nicole biedt haar diensten beneden de marktprijs aan zou je kunnen zeggen. Pas toen ik door de deur ging en zij zich omdraaide zag ik haar tatoeages. Op haar rechter bovenrug en op haar linker benen. Geen kleintjes. Persoonlijk houd ik hier niet zo van, dus dat was enigszins een afknapper.

     In het pijpen verschilt zij van de doorsnee dame. Zij richtte zich louter op het bovenste gedeelte van mijn snikkel, het gevoeligste deel dus. Eerst heel langzaam en sensueel, daarna steeds sneller. Zonder haar handen te gebruiken overigens. Heerlijk. Toen zij bovenop. Dat vind ik namelijk wel een prettige om mee te beginnen, niet zo 'belastend' namelijk. Ik voelde meteen dat ze een behoorlijk strakke naad had. Ze neukte ook met veel gevoel zoals ze dat ook al bij het pijpen tentoonspreidde. Ze kwam meteen helemaal op me liggen, zodat een full body contact ontstond. Mijn handen gingen ondertussen over haar heerlijke reetje. Na een missionaris het in doggy stijl afgemaakt. Aangezien ze bij dit laatste standje zo heerlijk haar kontje omhoog had, heb ik hier niet lang meer van kunnen genieten.

     Lieve meid ook, is oprecht vriendelijk. Het enige wat me tegenstond was de entourage. Toen na afloop het grote licht aanging zag ik dat die kamer niet zo fris was. De matras zat vol vlekken van 'god knows what' en de vloer was zeker niet net gedweild. De algemene uistraling van de kamer was trouwens gewoon 'El Cheapo' te noemen. Naar mijn mening net als de set ramen waar 41-3 toebehoort. Door haar geile uitstraling keek ik hier aanvankelijk doorheen, maar na afloop drijft dit dan toch weer boven. Dit maakt voor mij de algemene ervaring toch iets minder.

     Diensten waren uitstekend, maar de totaalindruk blijft het op goed steken.

     Commentaar


     • #6
      Re: Wallen, Molensteeg 41-3, Nicole (Hong) (goed)

      ik had zo m'n twijfels of de laatste twee berichten wel bij 'mijn' Nicole pastten , want ik heb haar sinds begin van dit jaar niet meer gezien ....

      maar waarachtig zag ik haar vanavond wel , op nr 6 de 2e deur , overigens mis ik in de twee laatste postst enige fysieke beschrijving - ze is tegenwoordig blond (vroeger had ze zwart haar), een lichte rossig blonde tint , ze heeft een wit 'one piece' dingetje aan , ze zag er lekker uit , volgens mij heeft die A-cup ook een upgrade gehad , kan bijna niet missen ....

      gaarne bevestiging
      Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

      Commentaar


      • #7
       Re: Wallen, Molensteeg 41-3, Nicole (Hong) (goed)

       Ze heeft blond haar (meer donker blond dan wit blond) in een klein staartje, een piercing boven haar linker mondhoek, tatoeages op haar rechter bovenschouder en linker onderbeen en een natuurlijke a-cup.

       Ik heb haar wel eens in een wit setjes gezien, maar of het een geheel was staat me niet meer bij. Toen ik haar zondag bezocht had, had ze trouwens een geel setje aan. Ze stond op een soort sandalen / slippers van het type die je deze zomer en masse zag. Ik heb haar bezocht op kamer 6-3 in plaast van 41-3 zoals ik eerder vermeldde.

       De Nicole uit Hongarije die ik bezocht heb lijkt in ieder geval wel dezelfde te zijn als die van Sander88. De 'Suck, fuck, touch pussy 40e' was identiek. Ook de indruk dat je ver kunt gaan met deze dame komt overeen. Eventueel bij bijbetaling is er wel meer mogelijk dan twee vingers in haar poes zoals bij Sander88 schat ik zo in.

       e.e.a. aangepast ...

       Commentaar


       • #8
        Re: Wallen, Molensteeg 6-3, Nicole (Hong) (goed)

        ik hoor goeie dingen over Nicole , zij ziet er lekker uit - zij staat nu op nr 14 lks ....
        Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

        Commentaar


        • #9
         Re: Wallen, Molensteeg 14 lks, Nicole (Hong) (goed)

         Ik zie haar telkens op verschillende plekken in de Molensteeg. Geile uitstraling heeft ze.

         Commentaar


         • #10
          Re: Wallen, Molensteeg 14 lks, Nicole (Hong) (goed)

          gewoon plichtmatig, niets bijzonder en ik zou niet weer terug komen

          Commentaar


          • #11
           Nicole

           Deze woensdagmiddag na een hele lange evaluatie van de aanwezige dames naar binnen gegaan bij nicole. Ik weet niet of hier al een topic over is of een recensie over haar is geschreven maar dat laat mij nu even koud. Er moet iets van mij af en dit forum is daar bij uitstek geschikt voor, volgens mij.

           Nicole, ohhhh, wat een schoonheid. Mijn hemel. Om maar met de deur in huis te vallen, ik ben verliefd op dit meisje (19 jaar). Zo lief, warm, teder, sexy, glimlachend, mooi en toch ook weer heet en een beetje wild. Ik heb iets met Hongaarse vrouwen, echt een zwak voor. Dit zijn vrouwen!! Zelden wordt ik uit mijn dagelijkse ritme geslagen maar zij was er een.

           Ze is wel al heel volwassen voor haar leeftijd, geen kindje meer en daarom goed mee om te gaan. Ze is zo ongelooflijk lekker en mooi, zowel gezicht als lichaam. Dit is samen met Eve (ook Hongaars) de mooiste DVP die ik ooit heb leren kennen. Maar Nicole is veeel intiemer en meer open. Zij vertelt ronduit over zichzelf en is genuine, echt zichzelf. Zou graag met haar een relatie willen beginnen maar ja...Ik weet nu ook wat ik in een relatie zoek en waarnaar ik moet kijken.

           Helaas ga ik deze keer niks vertellen over de handelingen omdat dat tussen mij en haar blijft maar ik verzeker je, zo'n vrouw zie en voel je maar zelden. Het gaat mij hier nu niet alleen om het fysieke maar ook de geest van dit meisje, de persoonlijkheid...Tsjonge, jonge. Verliefd, tsja...

           Commentaar


           • #12
            Re: Wallen, Molensteeg 14 lks, Nicole (Hong) (goed)

            de kamers op Molensteeg nr 9 en 11 zijn inmiddels (deze week) weer opengesteld - en gistermiddag waren ze alle vier bezet - op nr 9 lks (9-1) zagen we Nicole weer , terug van weggeweest .... inmiddels weer met zwart haar, leeftijd tandje hoger ....
            Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

            Commentaar


            • #13
             Re: Wallen, Molensteeg 9 lks, Nicole (Hong)(goed)

             Leuk meisje; ik had een trio met haar en Suzane. De twee zaten eindeloos te kletsen maar het was beslist niet vervelend.

             is op nr 6 te vinden ...
             I spent most of my money on women, drink and fast cars. The rest I wasted. (George Best)

             Commentaar


             • #14
              Re: Wallen, Molensteeg 6-2, Nicole (Hong)(goed)

              Deze meid recentelijke bezocht... Zoals een voorganger al meldde.. ze heeft wel een geile uitstraling... Daarvoor viel ik al snel want ik moest haar uitproberen... Alles gaat heel ontspannen en relaxt bij deze meid.... Ze is niet dat je zegt botergeil maar met tegenzin gaat het ook niet.... Lkkr tegen d'r aanrijden en die tietjes in je handen... .Geile meid hoor... Ze is gewoon heerlijk te nemen doggystyle.... Gewillig laat ze zich neuken en ze doet lekker mee.... Na afloop krijg je tevens alle tijd en keer je tevreden huiswaarts.... In de Molensteeg gaat het altijd wat ontspannender aan toe dan elders..

              Commentaar


              • #15
               Re: Wallen, Molensteeg 4-4, Nicole (Hong)(goed)

               Deze Nicole al vaak gespot en niet alleen in Amsterdam: ook in de passage nr 110 in Den Haag was ze regelmatig te vinden. Elke keer twijfelde ik. Als ik langs liep een blik van herkenning maar ook van "loop toch door, je wil toch niet naar binnen". Tot vorige week ze me uitnodigde maar ik mijn beurt voorbij liet gaan omdat ze ook in gesprek was met een jongeman. Dan gisteravond. Ik besloot bij haar sowieso naar binnen te gaan. Ze nodigde me weer uit en ik met haar naar boven in de redelijk ruime kamer. Allebei opgefrist en toen het bed op. Ik kan kort zijn. Geil, lief, aantrekkelijk figuur, botergeil. Massage en teasing vooraf, intiem als hoofdgerecht en een op mijn verzoek handmatige finish tussen haar kleine maar overheerlijke borstjes. Na afloop verschoonde ze zich uitgebreid en met een kus verliet ik haar kamer. Groot herhalingsgevaar.
               Adres wel aangepast in mijn bijdrage maar niet over--all. Kan de moderator dat regelen? Bedankt!

               Commentaar


               • #16
                Re: Wallen, Molensteeg 4-4, Nicole (Hong)(goed)

                Vrijdagmiddag op Molensteeg 14 rechts werkzaam. Bij haar naar binnen geweest, maar ze was niet zo in vorm als bij mijn eerste bezoek vorige week.

                Commentaar


                • #17
                 Re: Wallen, Molensteeg 14 lks/rts, Nicole (Hong)(goed)

                 Gistermiddag haar opnieuw bezocht. Had een zwarte string aan en een glimmend trainigsjack half open zonder bh enwaar haar kleine borstjes uit priemden. Ze was dit keer weer leker geil. Een staande opwarmronde waarbij ze lekker aaibaar is (geen zoenen, dat ontwijkt ze). Daarna een prima pijpbeurt en op zijn frans naar de finish. Een prima begin van het paasweekend

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Wallen, Molensteeg 14 lks/rts, Nicole (Hong)(goed)

                  Afgelopen vrijdagmiddag haar niet kunnen weerstaan in haar witte setje en bontlaarsjes. Binnen ging ze gelijk op bed liggen en wachtte me op om eens lekker elkaar te verwennen. Haar kutje met de vinger(s) beroeren vindt ze ok maar (tong)zoenen is er niet bij: dat ontwijkt ze of ze zegt er niet van te houden. Haar pijpbeurt was heerlijk en maakte dat ik de finish niet wilde/kon uitstellen. Haar kleur haar is gewijzigd in koperrood overigens.

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Wallen, Molensteeg 14 lks/rts, Nicole (Hong)(goed)

                   Bij het langsgaan stak ze al vaker drie vingers omhoog en meestal twijfelde ik. Ze ziet er inderdaad geil uit maar ze is niet helemaal m'n type qua uiterlijk. Dit keer moest ik gewoon en gevraagd of we in haar kamer verder konden praten. Ze legde uit dat het elders 50 euro was, maar bij haar 30 euro en bij doorvragen was voor die prijs pijpen zonder condoom ook geen probleem. Ik maakte jongemans even schoon en ging toen op bed, maar het pijpen en trekken was wat plichtmatig en net genoeg om me stijf te krijgen. Daarna ging de regenjas eromheen en konden we neuken in missionaris. Eerst hield ze er een handje tussen, waar ik een bloedhekel aan heb, maar bij flink doorstoten zag ze daar maar vanaf. Daarna ging ik vol op haar liggen en toen werd het inderdaad beter. Naast ons was een dvp flink aan het pornokreunen wat ook wel hielp, dit deed Nicole een beetje na en ik moedigde haar aan. Ze was wat vervelend bij het aansporen maar als je er niks van aantrekt dan is het neuken toch best ok. N beetje zoenen op haar wangen, haar haren vastpakken en strelen, ze laat het allemaal toe als je maar klaarkomt. Toch goed in haar gespoten maar jammer dat ze dan weer die trechter beweging maakt met haar benen en je er probeert uit te werken. Effe uitpuffen was er nauwelijks bij. Maar goed, 't was ook maar voor 30 euro en dan mag je niet klagen. Voor de rest was ze vrij vriendelijk ja, even wat gepraat over Budapest nog en d'r kontje geaaid bij het aankleden. Met een zoen op haar wang weer vertrokken. Ik weet niet of ik nog es ga maar als je echt moet dan is het voor die prijs best goed neuken.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Wallen, Molensteeg 14 lks/rts, Nicole (Hong)(goed)

                    Nicole al en tijd niet gezien. Weet iemand of ze nog werkt op dit adres of dat ze bijvoorbeeld alleen 's avonds aanwezig is?

                    alleen 's avonds ...

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Wallen, Molensteeg 14 lks/rts, Nicole (Hong)(goed)

                     Oorspronkelijk geplaatst door levkas Bekijk bericht
                     Nicole al en tijd niet gezien. Weet iemand of ze nog werkt op dit adres of dat ze bijvoorbeeld alleen 's avonds aanwezig is?

                     alleen 's avonds ...
                     En gistermiddag tot mijn verrassing al om 15.00 uur aanwezig. Natuurlijk naar binnen geweest en een heerlijke blow- en handjob gehad terwijl ik haar natte grotje vingerde.