Singelgebied, Oude Nieuwstraat 24 bov, Gloria

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Singelgebied, Oude Nieuwstraat 24 bov, Gloria

  Tot mijn grote spijt, heb ik, bij het opruimen, per ongelukkig twee bladzijden recensies over deze Gloria laten werdwijnen. Ik kan beter dat gewoon toegeven dan alle klachten over me heen krijgen van "waar zijn de recensies van Gloria"!!!?!?! Bij deze. Er moet een nieuwe thread opgebouwd worden, tenzij iemand een back-up heeft of alles nog uit een cache kan halen. Ik heb het geprobeerd, maar is me niet gelukt.

  Singelgebied, Korte Korsjespoortsteeg 9, Gloria (8.8 )
  Gepost op: 22 February 2002, 01:47:34 door: tjeemigdepeemig
  ------------------------------------------------------------------------
  Ook Colombiaans: Gloria, in het keldertje t/o de pisbak op het singel. Makkelijk te herkennen (ze zit in de deur die het dichtst bij de kroeg zit) aan die enorme
  kanjers in haar BH, echte!! Pijpt heerlijk!! je kan onderop nergens aankomen maar ze doet haar werk met grote passie, aanrader!! € 25.- P&N. Werkt overdag en om het weekend overdag. (Als je op zondagochtend gaat (rond 9 uur heeft ze het al druk!!)
  Tjeemigdepeemig

  Re: Singelgebied, Korte Korsjespoortsteeg 9, Gloria (8.8 )
  « Antwoord #1 Gepost op: 31 March 2002, 07:15:54 »
  ------------------------------------------------------------------------
  Gloria is top
  Ik mocht in het gulden tijdperk voor 50 p zc tot het eind neuken mc ,likken twee maal komen voor 50 piekies
  Gloria komt uit den haag trouwens heeft een rijke ouwe lul aan de haak geslagen.
  Groetjes Julio

  Re: Singelgebied, Korte Korsjespoortsteeg 9, Gloria (8.8 )
  « Antwoord #2 Gepost op: 17 July 2002, 12:53:12 »
  ------------------------------------------------------------------------
  In de Gloriáááá!
  Van harte aanbevolen. E25, pijpen zonder (een rasartieste, één van de beteren op dit vlak) goede wegligging en inderdaad een indrukwekkend stel memmen, die in combinatie met haar frêle taille en strakke kontje een blijvende indruk maakt. Ze staat tegenwoordig ook regelmatig in de Oude Nieuwstraat, helemaal aan het einde, aan de kant van de sigarenwinkel.
  Rubbz

  Re: Singelgebied, Korte Korsjespoortsteeg 9, Gloria (8.8 )
  « Antwoord #3 Gepost op: 26 September 2002, 12:23:32 »
  ------------------------------------------------------------------------
  Gisteren bij Gloria op de singel geweest. Een van de betere pijpsters. Gaat lekker lang door en neemt je ballen en zak ook goed en langdurig onder handen. Toen ze me na een 10 minuten heftig begon te pijpen had ik het niet meer en kwam bijna klaar. Lekker gaan neuken in de missionarishouding en heftig klaar gekomen. 20 minuten binnen geweest voor Euro 30,00.
  Ze klaagde wel over pijnlijke borsten terwijl ik toch heel teder ben.
  Een goed en betrouwbaar adres
  Adriaan Venema

  Re: Singelgebied, Korte Korsjespoortsteeg 9, Gloria (8.8 )
  « Antwoord #4 Gepost op: 1 October 2002, 14:07:08 »
  ------------------------------------------------------------------------
  Ik kom zojuist van Gloria vandaan en moet zeggen er is niets aan gelogen van het bovenstaande. Fantastisch aardige dame. Flinke memmen inderdaad en een mooi lijf. Pijpen absoluut een 9. Ben niet aan de daad toe gekomen. Ik ben zo fantastisch oraal verwend dat ik daar geen behoeft meer aan had. Volgende keer wel misschien. € 30 vraagt ze. Goedkoop geen duurkoop in dit geval.
  Maku

  Re: Singelgebied, Korte Korsjespoortsteeg 9, Gloria (8.8 )
  « Antwoord #5 Gepost op: 11 October 2002, 15:21:11 »
  ------------------------------------------------------------------------
  Gloria is een topper voor € 70 bijna een uur binnen geweest Pijpt overheerlijk en neukt ook goed.

  Rocky119 heeft een recensieformulier over dit bezoek ingevuld en gaf gemiddeld een cijfer 8. Klik hier.

  Re: Singelgebied, Korte Korsjespoortsteeg 9, Gloria (8.8 )
  « Antwoord #6 Gepost op: 25 October 2002, 18:53:24 »
  ------------------------------------------------------------------------
  Kom net terug van Gloria, wat een lekkere beurt was dat! Ze vroeg 30 euro voor p&n maar we zijn niet verder dan pijpen gekomen. Heerlijke behandeling waarbij m'n zak zeker niet werd vergeten, ik geloof dat ze er wel 5 minuten non-stop aan heeft liggen zuigen en spelen. In alle posities kronkelde ze over mij heen....heerlijk met die grote jetsers (echte) over je gezicht en lichaam......mmmmm Kreeg ook nog de gelegenheid om haar te beffen, maar dat doe ik niet zo snel bij een betaald contact....
  Ze zuigt ook lekker aan je tepels om vervolgens weer naar onderen af te zakken.
  Na een minuut of twintig (!!) vroeg ze of ik nog wilde neuken, want daar moesten we dan wel mee beginnen, maar het leek mij verstandiger om dat te bewaren voor de volgende keer. (wat zeker gaat gebeuren)
  Kortom: een heerlijke dame die niet op de klok kijkt; ze is die 30 euro meer dan waard! Gloria werkt op doordeweekse dagen en alleen overdag.....

  Sam heeft een recensieformulier over dit bezoek ingevuld en gaf gemiddeld een cijfer 9.

  Re: Singelgebied, Korte Korsjespoortsteeg 9, Gloria (8.8 )
  « Antwoord #8 Gepost op: 1 November 2002, 20:36:49 »
  ------------------------------------------------------------------------Vanmiddag langs de wallen en de singel gelopen en diverse toppers zien staan, o.a Claudia, Roxanne, Daa en Carla. Ik had mezelf echter al half en half voorgenomen om Gloria te bezoeken als ze vrij was en dat was ze. Gloria is een erg vriendelijke colombiaanse, waarmee het alleen een beetje moeilijk converseren is. Toen ik zei haar van internet te kennen, zei ze "dank je wel" en eigenlijk zei ze dat op elke opmerking van me. Ze heeft rechts beneden een kamer met een erg laag plafond, en aangezien ik niet de kleinste ben heb ik me maar snel uitgekleed en ben op bed gaan liggen. Ze zou me pijpen en neuken voor 30 euro, maar verder dan pijpen ben ik niet gekomen. Ze was me al een kwartier aan het pijpen toen ik het niet meer hield en klaar wilde komen. Ze pijpt erg lekker en zuigt heerlijk aan je ballen en vergeet daarbij je tepels ook niet. Ook over de tijd doet ze niet moeilijk, het is dat ik zelf klaar wilde komen anders hadden we na dat kwartier nog een lekkere wip gemaakt, maar dat bewaar ik voor volgende week. Ik las in de recensies dat ze ook zoent en pijpt zonder condoom, maar of dat nog zo is, durf ik niet te zeggen. Ze werkt van maandag t/m zaterdag overdag tot een uur of half 6. Voor weinig geld krijg je een goede service en bovendien is ze echt heel erg aardig. groet van Church

  Re: Singelgebied, Korte Korsjespoortsteeg 9, Gloria (8.8 )
  « Antwoord #9 Gepost op: 29 January 2003, 20:15:05 »
  ------------------------------------------------------------------------
  Ik had haar al een poos niet meer gezien en ze werd ook niet meer besproken op dit forum, maar vanmiddag bleek ze nog altijd aanwezig en volop in bedrijf: de glorieuze Gloria - gewoon op haar vaste stek tegenover de pisbak.
  Gloria ontleent haar faam voornamelijk aan een nagenoeg volmaakte pijptechniek, die ze (zie Church hierboven) nog steeds z.c. ten beste geeft - als je tenminste de moeite wilt nemen om van tevoren grondig je plassertje te wassen, waarbij ze achter je komt staan om zachtjes in je rug te bijten en alvast je ballen te kneden. Eenmaal op het luxe bed beland kun je haar in je favoriete positie brengen (in mijn geval: geknield tussen mijn benen, zodat ik hem in zijn volle lengte naar binnen kan zien glijden) en slaat ze langzaam maar vol overgave aan het fellationeren.
  Desgewenst brengt ze je helemaal over de eindstreep, waarna ze hem nog even nagenietend in haar mondje houdt tot hij er verslapt en voldaan uitzakt. Pas dan spuugt ze je kostelijke vocht in een vel keukenpapier en begint ze met groot vertoon van hygiëne haar mond te spoelen en haar tanden te poetsen. Het toch al niet grote risico op medisch onheil wordt daarmee wel heel erg klein, maar zoenen blijf ik niettemin een raar idee vinden en doe ik dus maar liever niet, al biedt ze ook die vorm van verpozing met gulheid aan.
  Zoals meestal liet ik het vanmiddag trouwens niet tot een mondelinge lozing komen. Want je kunt dit petiete prachtvrouwtje namelijk ook verrukkelijk neuken.
  Daarvoor moet je haar dan wel eerst even beffen - zachtjes en ontspannen, met die lekkere billetjes in je handen en een adembenemend uitzicht op haar niet van echt te onderscheiden kunstborsten. Als je maar lang genoeg doorgaat komt ze grommend klaar, maar de kans is aanzienlijk dat ze daarbij een beetje plas laat lopen. Dus ben je kieskeurig uitgevallen, hou dan het schokken van haar buikje in de gaten en blaas de aftocht als ze begint te kronkelen. (Maar voor wie het weleens mee wil maken: ze smaakt heerlijk kruidig!)
  Met of zonder klaarkomst krijg je haar verrassend wijd en soepel, en moet je wel een vreselijke paardenlul hebben wil je hem niet met groot gemak naar binnen kunnen schuiven. En dan... vamos! In de missionarishouding, op je handen steunend, kijkend naar dat in vervoering rakende wezentje onder je. Het leven is goed, af en toe.
  O ja, Church had (zoals altijd) gelijk: na al die jaren hier te lande, wonend in Den Haag, beheerst ze het Nederlands nog steeds voor geen meter. Wel zo rustig, vind ik.

  Stommeling heeft een recensieformulier over dit bezoek ingevuld en gaf gemiddeld een cijfer 9. Klik hier.


 • #2
  Kort berichtje over Gloria, met wat kenmerken in het recensieformulier om 't weer te starten.
  People who buy a drill, don't need a drill. They need a hole.

  Commentaar


  • #3
   Nou, vooruit dan maar.
   Ik heb een "overall" beoordeling ingevuld want die anderen blijken dus niet terug te vinden te zijn.... :'(

   Leeftijd moet ietsje omhoog (ja,ja!) en de lengte iets omlaag. Gloria is écht een toppertje.
   Bedrag is varierend, gemiddeld geef ik dit daar uit, het ligt eraan hoeveel ik bij me heb.

   Ze is nu even op vakantie naar de Canarische Eilanden, "even uitrusten en bijkleuren", vertelde ze me vorige week zaterdag.
   Haar Nederlands is nog altijd slecht, haar Frans en Russisch krijgen daarentegen een 9! :P

   Ze zit niet alléén meer op de KKsteeg 9 maar ook in de ONstraat. Dat wordt dus zoeken naar het hele kleine poppetje wat ze voor haar raam heeft hangen als ze er is.
   Ik zag, ik genoot en ik kwam, en dat vele malen :p

   Commentaar


   • #4
    Vond nog wel iets van Gloria - en daarmee wachten wij dan met bonzend hart tot zij weer terugkomt ....

    Name: Gloria (Singel)
    Location: Singel
    Age: 42 Ethnicity: Hispanic
    Build: Curvey Height: Short
    Hair: Blonde Chest: Large
    Tattoos: No Body Piercing: No
    English: Minimal Last Visit: 2003-12-06

    Kamer Location:
    Korte Korsjespoortsteeg - turning left from Oude Nieuwstraat, she's in the last window on your left.
    Brief Description-
    From Colombia but with very white skin. Her body looks ten years younger than her face. Lots of makeup and big tits.

    Well-known for her fantastic BJ:s, worked the balls with great energy. Supposedly does BBBJ:s as well. Good value for your money when you feel like having a mature woman. 2003-08-03

    Told me she is from Brazil, but lives in Tenerife. Very suntanned. Great body. Fantastic BJ, terrific reverse cowgirl, thrilling legs over shoulders missionary. World class fuck, wherever she is from. Recommended? Hell, yes. I shall return. 2003-11-22

    If this is the same Gloria, she is 32, Brazilian, and very tanned. North corner of Oude Niewstraat. Gloria is the most dynamic fucker I have ever encountered. She is the absolute bomb. Possibly the best fuck technician in all of Amsterdam. Reverse cowgirl, legs over shoulders, doggie, she does it all and she does it with style. Very highly recommended. 2003-12-06
    Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

    Commentaar


    • #5
     jaaaa likkielakkie, ging weer is uit zn dakkie, want onze ouwe vertrouwde La Gloria is weer terug, dit keer in de oude nieuw nr 2 sous, maar met de oude vertrouwde franse toverkunsten mmmmm , dit vrouwtje blijft toch lekker, met haar prachtige natuurborsten (echt geen sili's) Gloria for president :'(

     Commentaar


     • #6
      Gloriaatje leidt een zwervend bestaan tegenwoordig. Vandaag, maandag 1-8, stond ze in de Oude Nieuw op nummer 26B, waar doorgaans de ondeugende Kristina staat.
      Naar die laatste was ik eigenlijk op zoek, maar als iemand haar kan vervangen dan is het Gloria, die het pijpen zc immers ook tot in het puntje van haar tong beheerst. Aangenaam halfuurtje gehad: de conversatie is nog altijd prettig summier en de inzet is onverminderd groot. Geen woorden maar daden dus, en zo moet het ook, want er wordt al genoeg geluld op deze wereld.
      In plaats van me als een pasja leeg te laten zuigen, heb ik haar ook maar weer eens oraal verwend en missionarisgewijs aan de roede geregen. Had ik lang niet meer met haar gedaan en is toch zeer de moeite waard. Je moet wel even geduldig doorsabbelen eer ze mals genoeg is om je te kunnen accomoderen in dat schattige kleine kutje, maar dan ligt ze ook gezellig mee te kreunen en op het eind zelfs vertederend te piepen en dankbaar met haar voetjes op je achterste te kloppen. Het had ook iets van vreemdgaan, daar in het vaste kamertje van Kris, wat de pret alleen nog maar verhoogde.

      Overigens moet ik de vorige schrijver corrigeren. Gloria's borsten zijn wel degelijk chirurgisch onder handen genomen. Ik ken haar nog uit de tijd toen ze dat niet waren en nogal slap terneer hingen, wat in haar geval trouwens best iets geils had, vraag me niet waarom. Al met al is ze nog steeds een goed adresje, al is het nu dan een wisselend adresje, en al blijft ho3renbezoek te allen tijde...
      zonde van het geld.

      Commentaar


      • #7
       Ben vanochtend voor t eerst bij haar geweest!
       Had 2 poppetjes aan t raam hangen.
       Wat kan zij pijpen zeg!!!!
       Ik ben er gek op dat ze me pijpen, maar zij is dus de eerste die t lukt om me pijpend klaar te krijgen zonder te trekken. Heb haar tegen kunnen houden en we hebben t al wippen afgemaakt!!
       Dus echt voor herhaling vatbaar

       Commentaar


       • #8
        Welnu, beroepshalve (haha) heb ik deze heerlijke ietwat oudere dame aan een zeer nauwkeurig onderzoek onderworpen en mijn conclusie is : deze dame is 100% puur natuur en geeft een felattio, waarbij ik me niet lang kon inhouden, zodat ik mijn heilige zaad maar in haar heerlijke mondje heb gedeponeerd.
        Eindconclusie : heren ga aub niet meer langs deze dame, zodat ze altijd voor mij beschikbaar is.
        Een toppertje

        Commentaar


        • #9
         deze kleine fijne dame heeft het pijpen zonder tot een
         aparte vorm van kunst verheven. Maar ze is ook in de overige disciplines een bedreven artiest. Als men haar beter en langer kent is ook meer mogelijk. Een bijzondere dame voor de aficionados van wat rijpere latina's.

         Commentaar


         • #10
          Vandaag weer bij haar langsgeweest.
          Snap niet dat mensen in t verleden boos werden op fiets, omdat ie per ongeluk alles had gewist.
          Deze vrouw heeft hookers echt niet nodig om een succes te zijn.
          Ok, ze is niet jong meer en is niet de allermooiste maar ze doet haar werk echt goed !
          Ze pijpt (zc. als je t vraagt ) als geen ander en de rest is echt niet verkeerd.
          Zal zeker vaker terugkeren!

          Commentaar


          • #11
           Re: Singelgebied, Korte Korsjespoortsteeg 9, Gloria

           Gloria ist een specialiste: Het pijpen zonder condoom, waarbij de edele delen de volle aandacht krijgen en ook je ballen en je kont uitgebreid en met veel gevoel worden gelikt. Ze doet het met overgave als een echte artieste - en zonder condoom. Geen gezeur of extra betalen. Nee ze beschouwd dit kennelijk als haar grote passie in het leven en ze is dan ook de pijpkampioene bij uistek. Als je je heel lekker en deapthroat zc wilt laten pijpen dan is Gloria de allerbeste.

           Voor de rest is zij vriendelijk in de omgang, en kan met haar ook een prachtige wip maken om het allemaal af te werken.

           Commentaar


           • #12
            Re: Singelgebied, Korte Korsjespoortsteeg 9, Gloria (uitstekend)

            Vanmorgen was de kleine Dirk aan een wandelingetje en een beurt toe.
            Op zoek dus, naar die fameuze liefdesgodin Gloria.
            Uit de recencies werd duidelijk, dat ze overdag moet werken. Niet te vinden dus.
            Even nagevraagd bij de Latina-dame die er wel zat (t.o. de pisbak, links naast het cafe, raam rechtsonder). Ook zij kon onze Gloria niet plaatsen.
            Wie heeft er een duidelijk adres ?

            Commentaar


            • #13
             Re: Singelgebied, Korte Korsjespoortsteeg 9, Gloria (uitstekend)

             Het wordt steeds gekker met haar. In het begin, dat pijpen zonder was al wat. Maar ieder keer lijkt het steeds beter te worden met haar. Echt een topper.

             Commentaar


             • #14
              Re: Singelgebied, Korte Korsjespoortsteeg 9, Gloria (uitstekend)

              Mijn ervaringen met haar worden steeds beter. Laatst werd ze zo nat onder het beffen dat ze begon zich te verontschuldigen. Dat pijpen van haar maakt veel goed. Blijft geweldig.

              Commentaar


              • #15
               Re: Singelgebied, Korte Korsjespoortsteeg 9, Gloria (uitstekend)

               Ik weet niet meer wat ik schrijven moet over deze kleine, wat oudere, maar zéér lekkere Colombiaanse, ze is TOPPIE!
               Voor het mondeling slaagt ze met een 9½ Piek & Ballen worden zeer grondig en lekker bediend!

               Makkelijk te vinden door het poppetje wat ze voor het raam heeft hangen. Ze werkt namelijk ook in de ONS op andere dagen. Standaard heeft ze op dinsdag een vrije dag maar soms valt ze in voor vriendinnetjes (die moeten anders de huur gewoon betalen voor die kamer) dus vind je haar ook wel op dinsdag in de ONS. Op donderdag zit ze in ieder geval in de ONS, nét om het hoekje van de KKPSteeg (het onderstukje). Ze werkt standaard tot 18.00 uur.
               Ik blijf er komen omdat ze verschrikkelijk lief is en afgrijselijk lekker zuigt en geen problemen heeft met de maat

               Ze is er gewoon want een ticket naar Colombia was te duur met de kerst (vertelde ze) en jawel hoor, ook vanmorgen was er en deed ze haar ding (waar ze erg goed in is!) Gloria 't was weer heerlijk.

               Tjeemig

               (Volgende keer maar weer eens naar Blonde Anna, met die lekkere kont en mond in de Bergstraat, als ik de verleiding van Gloria naast me neer kan leggen tenminste...)
               Ik zag, ik genoot en ik kwam, en dat vele malen :p

               Commentaar


               • #16
                Re: Singelgebied, Korte Korsjespoortsteeg 9, Gloria (uitstekend)

                Ben vanmiddag ook weer langsgeweest !!
                Echt waar, qua pijpwerk echt de beste die ik tot nu toe heb mogen meemaken!!!!
                En op de klok kijken....daar doet ze dus niet aan.
                Echt waar voor je geld!

                Commentaar


                • #17
                 Re: Singelgebied, Korte Korsjespoortsteeg 9, Gloria (uitstekend)

                 Ik heb me vanmiddag ook maar eens laten verwennen door Gloria. Het was aardig maar meer ook echt niet. pzc voor 40. De titel pijpkoningin is ze mij echt niet waardig. Handje erbij en een beetje half half allemaal. Wel een lekker lijf met mooie echte borsten. Misschien moet je een vaste klant zijn om gewaardeerd te worden of had ze haar dag niet.

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Singelgebied, Korte Korsjespoortsteeg 9, Gloria (uitstekend)

                  Ik vraag me af of Krapgenomen wel bij Gloria is geweest, misschien was het iemand anders ? Begin van de middag zag ik Monique staan, maar ik koos voor Gloria en heb daar wederom geen spijt van. Ben heerlijk gezogen en omdat ik geen wisselgeld terugwilde, deed ze misschien vandaag nog wel extra haar best. Na ongeveer een kwartier kwam ik heerlijk in dat pijpbekkie van haar klaar. Na het spuiten bleef ze nog even doorzuigen, heerlijk is dat toch !!

                  De laatste tijd had ik Gloria, vanwege de ontdekking van Nit ( ik val gewoon op aziatische meisjes ), wat minder bezocht. Ik moet haar toch weer wat vaker in mijn wandelschema opnemen. Voor de prijs hoef ik het niet te laten en het resultaat is altijd weer heel bevredigend.

                  groet van Church
                  Tips voor asiatisch schoon omgeving Amsterdam altijd welkom !!

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Singelgebied, Korte Korsjespoortsteeg 9, Gloria (uitstekend)

                   Gloria is een pijpster van wereldklasse, zc en tot en met het zalige einde. Maar ze is ook een verrukkelijke neukster, heel lenig en enthousiast meewerkend in alle standjes die je je kunt voorstellen. Het is wel zaak om haar goed en grondig te beffen waarbij zij drijfnat wordt en ook jankend klaar komt. Mijn lievelingsstandje met haar is de 69 met de man boven - wel voorzichtig, heren - waarbij ik haar bef en ook haar anusje met de vingers verwen terwijl zij het hele klokkenspeel met vingers en tong bewerkt. Zalig hoe ze de ballen zuigt en je testikels een voor een in de mond neemt en op haar tong laat rollen, terwijl ze je anus vingert. En ze pijpt je in dit standje ook tot het einde, likkend en strelend met haar tong, zachtjes bijtend in je schacht en eikel, en ze zuigt je helemaal leeg. Heerlijk. Het is de moeite waard om vaste klant van Gloriaajte te worden. Haar ervaring en seksuele intelligentie zijn onbetaalbaar.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Singelgebied, Korte Korsjespoortsteeg 9, Gloria (uitstekend)

                    Het heeft niet specifiek met het pand te maken, Les. Het zijn deze dames die misbruik maken van het feit dat je Shyla niet kent. Typisch gedrag van een dame die er maar tijdelijk zit. De vaste dames uit de Singelbuurt flikken dit niet.

                    Ik herhaal nog maar even mijn praktisch advies: Een praktische tip: Als zich in het kantoortje van kamerverhuurbedrijf 'Het Middelpunt' geen dames bevinden, kun je rustig informeren waar de dame die jouw belangstelling heeft werkt (if so). En Gloria huurt haar werkruimte via dit bedrijf......Ze stond begin deze week overigens naast Marcella (ONS). Gloria is te herkennen aan het beertje, Shyla heeft een naambord en een knuffelhondje.

                    Hierbij ook een recensie van de lieve Gloria.
                    Maatwerk is de maat der dingen................

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Singelgebied, Korte Korsjespoortsteeg 9, Gloria (uitstekend)

                     Met de recensies in maar eens op pad gegaan op zoek Gloria.Helaas heeft het me meer vragen opgeleverd, dan antwoorden.

                     Afgelopen zondag ochtend waren 3 vrouwen aanwezig die voldeden aan de beschrijving. Dat was op de KKS 9, ONS 8 en ONS 26.Beide vrouwen hadden een beestje linksboven van hun deur hangen en redelijke boobs.

                     Heb toen de vrouw op de KKS9 aangesproken voor Pijpen.
                     Ik kreeg een quote van 50 €. Ik bekeek haar gezicht even goed en haar ogen waren niet donker bruin, maar licht van kleur(exacte kleur weet ik niet meer).

                     Ben toen maar verder gaan kijkeen en op ONS 8 zag ik Sandra staan. Ik ben al eens keer bij haar geweest. Ze komt volgens eigen zeggen uit Brazillie en heeft zeer opvallende boobs.

                     Boobs zien er "bewerkt" uit, maar voelen superzacht (lees "niet bewerkt") aan. Opvallend is dat ze redelijk nederlands praat en ze gaf me 5 € terug , aangezien pijpen 35 € kost en ik haar 40 gaf (Dat is uitzonderlijk binnen deze branche)

                     1e keer bij haar heeft ze goed klaargepijpt. 2e keer (afgelopen zondag) had ik gekozen voor alleen pijpen. Volgens mij was ze, want ze wilde ook neuken. En daar heb ik uiteraard gebruik van gemaakt. Neuken was wel kort (wellicht omdat ik maar 35 had betaald), maar daarna heeft ze het met pijpen afgemaakt. Het lijkt alsof het elke keer beter wordt met deze Sandra.

                     Bij het weglopen zag ik dus op ONS 26 ook een latina met Blond haar, grote boobs staan. Dus nu weet ik niet of ik met Gloria te maken heb gehad of met iemand anders.

                     Medewanderlaars, kunnen jullie bevestigen dat Sandra dezelfde persoon is als Gloria is en nu op ONS 8 werkt ?

                     Alvast bedankt.