Singelgebied, Korte Korsjespoortsteeg 9 lks, Jero (DR)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Singelgebied, Korte Korsjespoortsteeg 9 lks, Jero (DR)

  gister zag ik deze nieuwe dame staan.
  was al gouw duidelijk dat ze uit de dominicaanse republiek kwam en geen Nedelands sprak. ook het engels is matig. wat verder op viel was haar vriendelijke uitstraling.
  afspraak gemaakt voor € 50
  Na een beetje kenis maken en wassen een lekkere pijpbeurt gehad
  heb haar verder in diverse standjes genomen en het heerlijk op doggy afgemaakt.
  alles bij elkaar zeker € 50 waard en voor herhaling vatbaar :

 • #2
  Re: Singelgebied, Oude Nieuwstraat 8a, Jore (uitstekend)

  afgelopen week weer eens wezen wandelen in het singel gebied.Werd door eens van de dames herkend en het bleek om Jore te gaan.kon uiteraard de verleiding niet weerstaan.na een tijdje te hebben bij gepraat hebben we heerlijk van makaar genoten. ze zat deze keer wel op een ander adres namelijk op de hoek van ons en korte.

  ze blijft niet lang en ze heeft geen vast plek.

  ze mag dan wel niet de jongste zijn maar ze heeft wel een goddelijk lichaam.

  Commentaar


  • #3
   Re: Singelgebied, Oude Nieuwstraat 8a, Jore (uitstekend)

   [QUOTE=lovedark;1203245]afgelopen week weer eens wezen wandelen in het singel gebied.Werd door eens van de dames herkend en het bleek om Jore te gaan.

   QUOTE]

   Je bent een mazzelaar! Deze hard body is af en toe een week in NL. Kijk altijd naar haar uit in het Singelgebied maar sinds November niet meer getroffen. Ook vandaag niet dus mogelijk al weer terug naar Spanje. Vandaag zat op de hoekkamer ONS een van de gezusters die meestal ONS staan, die ramen voor 3 dames na de keldertjes. Deze week nog maar eens kijken

   Commentaar


   • #4
    Re: Singelgebied, Oude Nieuwstraat 8a, Jore (uitstekend)

    Gister deze sympatieke dame weer aangetroffen op de ONS 24 maar ze heeft geen vaste kamer.
    Ook dit keer zal ze niet lang blijven maar ze komt regelmatig terug in amsterdam.
    Hebben elkaar lekker gemasseerd en vervolgens door gegaan met een heerlijke vrijpartij waar de vonken aan beide kanten van afsprongen.
    Heb op alle vorige recensies niets toe te voegen.
    Ook deze maal was het weer fantastisch.

    Commentaar


    • #5
     Re: Singelgebied, Oude Nieuwstraat 24, Jore (uitstekend)

     Ben vorige week bij deze dame op bezoek geweest. De beschrijving klopt, ze zei dat ze uit Madrid komt en ik telde EUR 50 waarop ze me liet weten dat het allemaal in 20 minuten moest gebeuren. Het mocht voor dat bedrag wel in drie gewenste standen. Nou, na de zeepbeurt heb ik de drie favoriete standjes cowgirl, missionaris en afgemaakt in doggie voorbij laten komen. Een bijzonder vriendelijke en relaxte dame. Ondanks haar leeftijd (moderator: haar leeftijd 26-29 jaar in de recensie zou ik echt even een tandje of 2 naar boven bijstellen) gezegend met een geweldig lichaam. Als ik weer eens in de buurt ben, ziet deze dame me zeker terug.
     PS Volgens mij heet ze Jero, en niet Jore.... (klinkers omdraaien)

     e.e.a. aangepast ...
     Specialist in opleiding in exotische dames.

     Commentaar


     • #6
      Singelgebied, Korte Korstjespoortsteeg 9R, Jero (Spa)

      Dit is een heel, heel leuk meisje. Heel vriendelijk en hygiënisch, en bekwaam. Professioneel zonder afstandelijk te zijn, gewoon zoals het moet.

      Leeftijd is, naar eigen zeggen, 33; borsten zijn inmiddels D (sill).

      e.e.a. aangepast ...
      I spent most of my money on women, drink and fast cars. The rest I wasted. (George Best)

      Commentaar


      • #7
       Re: Singelgebied, Korte Korsjespoortsteeg 9 rts, Jero (Spaans)(uitstekend)

       Dik dertig. D cupje weet ik niet hoor. Professioneel afstandelijk maar heel goed lichaam. Leuke dame om mee te kletsen. Taalbeheersing slecht. Matige sex.

       Commentaar


       • #8
        Re: Singelgebied, Korte Korsjespoortsteeg 9 rts, Jero (Spaans)(uitstekend)

        Oorspronkelijk geplaatst door lovedark Bekijk bericht
        Gister deze sympatieke dame weer aangetroffen op de ONS 24 maar ze heeft geen vaste kamer. Ook dit keer zal ze niet lang blijven maar ze komt regelmatig terug in amsterdam.
        vraag mij af of 'Gero' nog optreedt in die buurt , was toch een redelijk populair draadje ...
        Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

        Commentaar


        • #9
         Re: Singelgebied, Korte Korsjespoortsteeg 9 rts, Jero (Spaans)(uitstekend)

         Oorspronkelijk geplaatst door goodbar Bekijk bericht
         vraag mij af of 'Gero' nog optreedt in die buurt , was toch een redelijk populair draadje ...
         Ja zeker! Ze staat alle avonden (behalve zaterdag voor zo ver ik weet) op dit adres.

         Groet,
         Vanzwol

         Commentaar


         • #10
          Re: Singelgebied, Korte Korsjespoortsteeg 9 rts, Jero (Spaans)(uitstekend)

          Kwam echt jaren geleden al bij haar... Toen zat ze nog in het straatje wat nu gesloten is, zij was toen veel jonger en ik natuurlijk ook. Vorige maand weer eens bij haar naar binnen gegaan... ze heeft natuurlijk een erg goed lijf en ze draagt altijd geile kousen (minimale ****en outfit anders ga ik niet naar binnen). Maar vond haar altijd al wat afstandelijk, vroeger dacht ik dat dat was omdat ze toen nog jong was en een beetje verlegen, maar met de hoeveelheid klanten die ze in de loop der jaren heeft gehad zou ze best wat relaxter mogen zijn geworden. Toch al met al een goede keus als echte toppers er niet zijn, maar 't zit hem vooral in haar body en de outfit, echt verrassen zal ze je nooit: als je 50 betaald meestal wel waar voor je geld.

          Commentaar


          • #11
           Re: Singelgebied, Korte Korsjespoortsteeg 9 rts, Jero (Spaans)(uitstekend)

           Zag haar vorige week op haar stek. Avonddienst. Ze keer lekker geil uit haar oogjes.

           Commentaar


           • #12
            Singelgebied, Korte Korsjespoortsteeg 9 lks, Guerro

            Deze DVP stelde zich niet aan me voor, maar om haar nek hing een halsband met een naam. Daar stond Guerro op. Guerro komt uit Cuba. Dat laatste is ongeveer het enige dat ze zei. Ik ging voor de bijl toen ik haar zag staan met haar mooi gebruinde lichaam (latina), haar lichtgele bikini en haar mooie donkere ogen. Qua uiterlijk zou ik op haar kunnen vallen. Voor 50 euro kreeg ik F&S en voor 200 euro mag je een uur blijven en kreeg je 'everything' wat dat ook moge zijn. Ik vroeg haar of ik haar kon aanraken als ik voor 50 euro ging, ze zei 'ja' maar later bleek dit toch een probleem.

            Ze kleedde zich uit en vroeg mij hetzelfde te doen. Niet eerst even aan elkaar voelen of elkaar een beetje opgeilen. Nee, de daad werd direct bij het woord gevoegd. Ik moest gaan liggen en ze deed al direct het condoom om en begon met PP. Dat deed ze heel zacht en heel lief en ik kreeg het gevoel dat ik wel goed zat bij haar. Ze streelde me over mijn buik en ik vouwde mijn linkerhand in haar rechterhand. Ze leek ergens heel lief, ze vroeg of of ik het fijn vond en ik zei 'ja'.

            Toen kwam ze op me zitten en de F van F&S begon. de dame bovenop is één van mijn favo standjes omdat ik een borstenman ben en met dit standje heb je een goed uitzicht en kun je er lekker mee spelen. Helaas was dat ineens een probleem, want ze haalde mijn handen weg. (Au, want daar houd ik niet van.) Toen boog ze voorover en drukte haar bovenlichaam tegen dat van mij. Geen probleem, dacht ik nog. Ik streelde haar rug, haar schouders en haar haar terwijl ze mij aan het berijden was. Ik vond haar nog steeds mooi en lief en wilde dat tijdens de liefdesdaad laten blijken. Helaas duurde dit standje te kort. Het was één minuut maar in mijn recensie lijkt het langer omdat ik er uitgebreid over vertel.

            Ze draaide zich om en zei dat ik aan de slag moest. Ik dus boven op haar. Ze kreunde in het Spaans 'ohhh si , ohhh si' maar ik kreeg het idee dat dat fake was. Om kleine Almanak stijf te houden moet ik af en toe even borsten voelen, maar wederom werd mijn hand weggehaald. (Doe nou niet, daar houd ik niet van.) En zij maar verder gaan 'ohh si, ohh si'. Het klaarkomen wilde niet vlotten, en ze riep hardop 'Concentration!'. Ook dat nog, want als een DVP gaat roepen dat je klaar moet komen, dan lukt het juist niet meer. (Waarom begrijpen die dames dat toch niet....)

            Ze draaide zich om en ik mocht nog doggy gaan. Dat ging beter. Ik voelde dat ik ging komen, maar ik wilde niet weg gaan zonder haar borsten nog even aan te raken. (Vijftig euro was geen probleem werd me verteld.) Terwijl ik aan het spuiten was, haalde zij mijn handen weer weg.

            Daarna hebben we geen woord meer gewisseld met elkaar. Er heersde alleen een ijzige stilte.

            Ik ben weggegaan met het idee van 'wat moet ik nou met haar?' Ze is knap, ze heeft iets heel aandoenlijks over zich, pijpt goed en voor 50 euro heb ik drie standjes gekregen. Maar met borsten spelen mag niet voor dat geld? Ik had best twee standjes minder willen doen en wat uitgebreider met haar twee Cubaanse parels willen spelen, maar kennelijk kun je bij deze DVP alleen van de menukaart eten.

            Verder hingen haar mondhoeken gedurende de hele sessie richting de grond, waardoor ik uiteindelijk een onderbuikgevoel kreeg dat ze dit werk misschien niet vrijwillig doet. (Ik vrees dat alleen een gevoel niet voldoende is om hier bij de juiste instanties melding van te doen.)

            Ergens kan ik niet boos op haar zijn, maar ik denk niet dat ik nog bij haar terugkom. Misschien is ze intens verdrietig van binnen en schakelt ze dat zo goed als ze kan uit als ze aan het werk is. Misschien is ze een bitch die in het lichaam van een lieve meid is geboren. Wie zal het zeggen? Ik zal het objectief houden. Pijpen geef ik een 9 voor, want ik vind haar één van de betere DVP's hierin. (Langzaam, zacht en lief.) Prijs-kwaliteitverhouding wordt een 5. Ik ben gekomen, maar voelde bij de liefdesdaad geen geborgenheid, ondanks dat dat tijdens het voorspel de goede kant op leek te gaan. Verder is drie standjes voor 50 euro weliswaar veel, maar geen borsten mogen aanraken voor dat geld kost gewoon punten.

            Over borsten gesproken: ook op dit formulier kan ik de cupmaat niet aangeven. Ze heeft een B-cup met siliconen. Klein detail: aan de borsten van een vrouw kun je vaak al iets van haar persoonlijkheid aflezen. De bruine tepels van Guerro waren wat naar binnen gedraaid, in zichzelf gekeerd net als zij is....

            Commentaar


            • #13
             Re: Singelgebied, Korte Korsjespoortsteeg 9 rts, Jero (Spaans)

             Was er gisteravond. Tot mijn verbazing stond er in de Korstjespoortsteeg een dame met het bordje JERO, in de verte leek ze er ook wel wat op maar dichterbij gekomen was dit een jonger meer hindoestaans/surinaams type die een beetje dommig uit haar ogen keek. Blijkbaar wilde ze meeliften op het succes van onze JERO die er schijnbaar niet was. Bij het herkennen van de bootleg ook verder niet naar binnen gegaan. Wel slimme truc!
             ~ If I wanted a Girl-Friend-Experience (GFE), I would just fuck my Girlfriend! Please cut this crap, just give me a horney slut.

             Commentaar


             • #14
              Re: Singelgebied, Korte Korsjespoortsteeg 9 lks, Guerro

              Guerro ; staat trouwens een bordje op haar deur met Yero , vanavond Korte Korsjespoort 9 lks -

              daar wel meer gezien , al weer een zieltje gered na twee jaar .. !
              Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

              Commentaar


              • #15
               Re: Singelgebied, Korte Korsjespoortsteeg 9 rts, Jero (Spaans)

               Oorspronkelijk geplaatst door goodbar
               tsja , wie is wie , dit draadje is ook al bijna verlopen , als ze jonger is als de echte Jero ( 31-33 , waar ik zelf wel 10 jaar bij optel ) dan had ik gisteravond de echte in beeld ..
               De Jero die deze week in de KKS staat is de dame die al jaren het naambordje hanteert. Dus volgens mij de echte...
               Of de recensie van Almanak over Guerro dezelfde dame betreft, tja...qua adres en ongeveer de naam zou het kunnen.

               Commentaar


               • #16
                Re: Singelgebied, Korte Korsjespoortsteeg 9 rts, Jero (DR)

                Oorspronkelijk geplaatst door vanzwol Bekijk bericht
                De Jero die deze week in de KKS staat is de dame die al jaren het naambordje hanteert. Dus volgens mij de echte...
                Of de recensie van Almanak over Guerro dezelfde dame betreft, tja...qua adres en ongeveer de naam zou het kunnen.
                Guerro (een volkomen niet bestaande naam in Facebook of Google) gevoegd bij Jero ( post #18 )

                Trouwens wel een bovengemiddeld schitterende latina , gisteravond, slanke hardbody , sterk krullend zwart haar , fraaie zwarte outfit , is een Dominicaanse ..
                Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

                Commentaar


                • #17
                 Re: Singelgebied, Korte Korsjespoortsteeg 9 lks, Jero (DR)

                 Ik kom al 3 jaar bij deze heerlijke dame, ze is heel lief en voor veel in, ik ga haar weer in april weer bezoeken.... (yero is haar werknaam, ze komt uit Spanje en ik weet haar echte naam)

                 Commentaar

                 Aan het werk...
                 X