Wallen, Dollebegijnensteeg 111a, Marie (Peru)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Wallen, Dollebegijnensteeg 111a, Marie (Peru)

  Aanrader! Verschillende standjes, mooi lichaam, halfdonkere huidskleur...

  Als enige minpuntje dat ze het aan de korte kant houd.

  Adres met korreltje zout nemen, vandaag klopt het wel, maar ze gaf zelf al aan niet altijd op dezelfde plek te staan (wel altijd het blokje dolbeg/st ann) 's middags of 's avonds.
  Laatst gewijzigd door goodbar; 06-10-17, 11:07.

 • #2
  Met bovenstaande verhaal ben ik het redelijk eens. Mooi lichaam en een ietsje aan de zakelijke kant. Verder moest het ook redelijk snel gebeuren. Bovendien was ze niet echt spraakzaam, al wist ik nog wel er uit te halen dat ze uit Peru vandaan kwam. Ze had blijkbaar honger en was naderhand dan ook al chinees aan het bestellen via haar mobiel. Ze wees me dan ook letterlijk de deur, zonder ook maar iets te zeggen. Gezien ik het niet echt bijzonder vond is het al met al reden genoeg voor mij om er niet meer te komen, in meerdere vormen dan die ene .

  Commentaar


  • #3
   Zelfde ervaring met deze schone. Ze valt binnen heel erg tegen. Heeft inderdaad geweldig geil sensueel lichaam, maar ook daar mag je niet overal aan zitten.
   Bah..zo een griet die steeds op de klok kijkt en probeert er nog wat meer uit te halen dan vooraf is afgesproken. Begrijp goed dat ze daar niet voor haar plezier staat, maar om het zo te proberen. Ben dan ook weggelopen zonder te spuiten.

   Mij ziet ze NOOIT meer.

   Commentaar


   • #4
    Is dit die latina 1e deur links vanaf de gracht gezien dat je de trap omhoog moet en vertrekt vanaf de oudezijds? In dat geval, wat n drama! ze ziet er lekker uit maar t neuken was echt zo zielloos als t maar kon, als ik n nieuw meisje neem dan neem ik eerst t basispakket om n beetje feeling( figuurlijk anders kostte t me xtra ) te krijgen, ze hield zelfs haar hand zo voor dr doos dat t n beetje pijnlijk werd. Uiteraard kon ik niet klaarkomen onder deze embarmelijke omstandigheden. Eindconclusie: Ga daar nooit NOOIT naar toe!!!!

    Commentaar


    • #5
     Re: Wallen, Dollebegijnensteeg 111A, Marie (6.2)

     Ik heb het vermoeden dat dit de Dame is die al langer in deze steeg, maar dan op Kamer N111 of ook wel D8R, zit !

     Zij zit dus in De laatste kamer Rechts, gerekend vanaf de Sint Annendwarsstraat (Peepshow kant).

     De laatste keer dat ik hier was heb ik even naar haar naam gevraagd en zij noemde zich Merrith (schrijfwijze weet ik niet ).

     Want de verhalen komen overeen met mijn beleving:

     Op een mooie zomer (09/2005) dag lopen we over de wallen en zien deze mooie dame staan, zwart haar, cup c-d en altijd een soort badpak achtig lingerie set (groen of wit) met van die streepbanden over haar borsten.
     Aan de deur is zij erg aardig maar zodra binnen als een blad aan de boom verdraaid haar aardigheid en overdreven zakelijk begint direct over de tijd etc. en hierdoor had ik eigenlijk al direct geen zin meer, doch toch proberen...
     zij direct in Engels: hij is wel klein hé (ik denk: wat dacht je met je gezeur over de tijd etc.) even op strerkte getrokken en op missionairs haar "lekker" gepompt, want meer was het helaas niet en net op tijd nog klaar gekomen want ze begon weer te zeuren (was ik lekker al klaar ........).

     Toch een echte T.M.M.-er


     Kan iemand mijn bevinding van juiste dame bevestigen !!!

     Goodbar weet jij iets .


     Groeten,

     De Cock.
     Tra la lie, tra la la, ik ben zo blij :) dat mijn PIK van voren zit en niet opzij, vandaar: Der Kaiser vom Hennef-Hof Oom-Bernds, die 28.

     Commentaar


     • #6
      Re: Wallen, Dollebegijnensteeg 111A, Marie (matig)

      Lang gezocht op de site om wat meer over deze dame te weten te komen. Niets gevonden, dus dan zelf maar op onderzoek uitgeweest. Het goede nieuws is dat mijn bezoek niet veel van mijn tijd gekost heeft. Zelfs voor het uitlaten van de klant had deze dame een kortere route bedacht, zodat ik tot mijn verassing ineens op het trapje op de Oudezijds stond terwijl ik toch in de steeg naar binnen was gegaan.

      Al met al zonde van het geld. Had ik me kunnen besparen als ik wat beter op deze site gekeken had, maar ja, ik denk bij 'Marie' nu niet aan een latina die zich overigens aan mij voorstelde als Maria uit Peru.

      Het andere positieve was dat ik niet was klaargekomen, zodat ik me eens lekker bij Ana om de hoek kon gaan onthaasten.

      lang gezocht ? je moet de alfabetische volgorde gebruiken - ja, ze is schitterend mooi, met haar Amerikaansevlag kleuren, maar duidelijk eenTMM
      Goodbar

      Commentaar


      • #7
       Re: Wallen, Dollebegijnensteeg 111A, Marie (matig)

       Oorspronkelijk geplaatst door Pikasso
       Het goede nieuws is dat mijn bezoek niet veel van mijn tijd gekost heeft. Zelfs voor het uitlaten van de klant had deze dame een kortere route bedacht, zodat ik tot mijn verassing ineens op het trapje op de Oudezijds stond terwijl ik toch in de steeg naar binnen was gegaan.
       Stond gisteravond met 'Anne is een lieve jongen' in de steeg voor Marie en bewonderden haar mooie lijnen, mooie meid , ze heeft wel humor ook, ze dacht dat Anne mijn zoon was (LOL) , "you give your sun 50 and I fuck him" zei met een brede lach , lachen zeg .....
       Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

       Commentaar


       • #8
        Re: Wallen, Dollebegijnensteeg 111A, Marie (matig)

        Marie's draadje is verlopen , maar ze is niet weg te denken uit de Dollebegijnen. Vanmiddag stond ze een kamer verder en ik wees nog naar haar: "je hoort in die kamer daar ... ?" , ze lachte als altijd en zei "I paid 250 today and rented them both .... !" , blijft een vreselijk mooi wijf , ongelooflijk goed figuur en een mooie kop. Een paar toch wel daverende buffers die groter zijn dan C. Die Stars & Stripes is wel haar trademark maar vanmiddag had ze wat anders. Leeftijd naar 25+ aangepast.
        Ze komt er hier wat bekaaid af , ze begon 3 jaar geleden met "uitstekend" en is wel wat afgezakt - maar er zijn toch wel kerels die wat in haar zien - ze verricht haar diensten :

        Citaat:
        Mary/Marie - Last kamer on right on Dollebegijnensteeg when walking towards canal (kamer no.111).
        About 24 years old, long-brown hair, beautiful face: brown eyes, great teeth and full lips. Perfect.
        She wears a stars & stripes outfit and is a real stunner. She led me up some stairs where we agreed to €50 for S&F.
        To be honest,the BJ wasn't great but I forgive her for this, because the sex was out-of-this-world.
        First was Mish. which was brilliant, her tits were lovely and firm - although fondling them was a no-no!!!
        Then it was time for some Doggy, this girl has the best ass I have ever seen. EVER. Her ass was just so soft and smooth, I just couldn't stop myself from giving it a spank. And spank her ass I did - ONCE. I had to stop because "that is not allowed".
        After about 10 mins of action, she said it was time to finish and I finished-off in Doggy.
        Now while I was disappointed I didn't get my 15 mins, I still thought she was worth the €50.
        I do hope to visit this girl the next time I'm in the 'Dam, if I can find her.
        Face:9/10. Body:10/10. Overall Rating:7/10.

        __________________
        Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

        Commentaar


        • #9
         Re: Wallen, Dollebegijnensteeg 111, Marie (Olga) (goed)

         Aan de deur is deze zichzelf Maria noemende dame aardig. Ze zegt dat ze uit Brazilië komt. Eenmaal binnen word je letterlijk uitgekleed. Ik mocht EUR 150 aftikken voor een half uur all-in. Ze begon met een massage, die ging nog wel, het pijpen was gewoon te hard en dus te gevoelig, de cowgirlpositie was volledig a-ritmisch waardoor ik niet kon stoten terwijl zij opwipte. Vervolgens vroeg ze "Shall I fuck you?" wat wel mijn instemming had, maar zonder voldoende glijmiddel gaat zo'n dildo echt niet in mijn ster.
         Uiteindelijk afgemaakt in een krachtige doggystyle, wat uiteindelijk nog wel de beste methode was. Deze dame vertelde trots dat ze elke zaterdag tussen 10.oo ur 's avonds en middernacht een stoet Amerikanen op bezoek krijgt die ieder lachend USD 300 aftikken. Ze is tussen de bedrijven voortdurend bezig met zalfjes, cremepjes en veegdoekjes, het moest er nog bijkomen dat ze begon te stofzuigen.
         Een eenmaal-maar-nooit-meer ervaring. Fake, fake, fake!
         Specialist in opleiding in exotische dames.

         Commentaar


         • #10
          Re: Wallen, Dollebegijnensteeg 111, Marie (Braz) (goed)

          Na een flink aantal rondgangen over de wallen, kon niet echt kiezen, wil hier gewoon dierlijk geil worden, stap dan pas binnen, dame moet er goed uit zien en ook belangrijk, ogen.....moeten je grijpen en niet zo'n doodse blik als veel lichamelijk mooie meiden ook wel hebben.
          Any way, marie/maria tegen het vege lijf gelopen, was al eerder langs gelopen, was een conculega me voor, maar ze keek me wel nog een tiental seconen goed aan en gaf me een blowkiss.....dus later nog eensl langs gelopen.....zag ze me weer, ik liep door, maar madam begon wel een beetje te lachen en met haar verrukkelijke lijf te draaien....naar binnen.
          Eenmaal beneden in de kamer met een uitgang op de gracht, wilde ze voor mij een "special" price maken..."I like you" zegt ze......€100 voor 40min. Nou die 40 min hebben we niet gehaald, maar moet zeggen, 't was niet gehaast allemaal, stond na ong 25 min weer buiten (wel in de steeg), Begon met wat voelen aan haar geweldige tieten, heerlijk met babyolie er overheen, toen duwde ze me op het bed, olie over mijn rug en een fijne massage, met heel kort even body2body. Toen ging ik er weer voor zitten en heb lekker met haar tieten gespeeld. Ze pakt een rubber en ging ervoor zitten,benen wijd, geil kijkend, ze vroeg me hoe ik gepijpt wilde worden, deed ze ook wel in orde, echt lang was het allemaal niet, maar wel zoals gemeld in orde. Toen ging ze er lekker voor liggen, standje missionaris, gevolgd door een rondje hondje. Nog even op haar rug, hield de hakken van haar laarzen vast en gooide nog maar eens wat olie over haar tieten. Heb r nog even tussen die jongens geneukt, maar daar zijn ze eigenlijk te hard en rond voor. Toen op mijn rug, haar kutje opengetrokken boven mijn hoofd en aan mijn pik trekken (znd cd) echt haar beffen mag niet, ze gaat wel met haar kont op je neus zitten en kirt als je haar een beetje rimt. Uiteindelijk werd het uitzicht zo vanonder, haar opengesperde roze kuts, die mooie joekels en haar geile bekkie me teveel en spoot ik de boel onder.

          Wat me opvalt is dat ze druk is, kan niet stil zitten en is ook wel druk met praten, als je zelf geile praat uitslaat reageert ze daar zelf ook geil op, ze lokt het zelfs uit. Ook gebruikt ze veelvuldig doekjes om haar mond af te vegen of haar handen droog te maken. Verder wel erg hygienisch, naderhand gelijk het overtrek eraf en ook doet ze zich uitgebreid wassen in het bidet. Ze bood me zelfs wat listerine aan naderhand, hetgeen ik graag aannam.

          Overigens is haar echte naam niet Marie/Maria, in gesprek met de schoonmaakster en aan de telefoon met haar vriendin noemde ze zich anders, meer iets voor een mooie rondborstige russin.... enfin, ik ga zeker nog eens langs...

          Commentaar


          • #11
           Re: Wallen, Dollebegijnensteeg 111, Marie (Braz) (goed)

           Ook ik moet bekennen dat deze dame er erg goed uitziet. Looks, hot body alles dik in orde. Ze blijft niet onopgemerkt door mij

           Ondanks alles toch nog niet bij haar binnengeweest. Ben blij dat ik dit draadje heb gevonden. De ervaringen van mijn medecollega's zijn zo te lezen niet echt denderend. Ik ben dus gewaarschuwd.

           Mocht ik toch uit nieuwsgierigheid bij haar langs zijn geweest dan laat ik zeker wat meer horen haha

           Commentaar


           • #12
            Re: Wallen, Dollebegijnensteeg 111, Marie (Braz) (goed)

            De diverse negatieve beschrijvingen hier hielden me tot nu tegen bij haar naar binnen te gaan. Terwijl ik haar altijd een kanjer vond. Onterecht was die twijfel zo bleek. Vooropgesteld, ik moest mezelf naar mijn hoogtepunt werken, maar dat lag meer aan mijzelf dan aan haar. Ze deed flink haar best en bovendien was het niet de eerste keer dat ik sex had deze dag. Normaal gesproken ga ik pas naar een dvp als ik al even droog sta.

            Ik moest in de binnenstad zijn en kon natuurlijk niet de verleiding weerstaan een rondje te doen over de Wallen. Ze voerde een komisch showtje speciaal voor mijn op, de andere wandelaars (toeristen en boeren natuurlijk) volledig negerend. Ik twijfelde toen al, kwam nog eens terug en nog eens en iedere keer voerde ze weer een showtje voor me op en dat met die verleidelijke blik. Toen ik dan toch maar naar binnen stapte, raffelde ze de mogelijkheden af. De recensies hier in het achterhoofd over een blad aan de boom van houding veranderen dacht ik nog heel even weg te gaan, maar ik tikte toch maar 100 af.

            Binnen zonder kleren vond ik haar nog veel opwindender. Het gebeurt me veel vaker dat ik als ik bij een dvp binnen ben en vlak voor me naakt zie, me dingetjes tegenvallen. Hangende borsten, lelijke kuilen of een slecht geschoren poes, u kent het wel. Maar bij haar niets daarvan. Wat een fantastisch lichaam!

            Van een zakelijke of veranderende houding bleek binnen niks. Ze kakelde er lekker op los. Vroeg me wat mijn fantasie was. Of ik het lekker vond om door haar te worden genomen. Nou nee. Ze zei dat ze zichzelf ook niet anaal liet nemen. Ze had het nog nooit gedaan. Mannen vragen het haar vaak, maar dat wil ze bewaren voor als ze een man heeft waarvan ze echt houdt.

            Ik koos eerst voor een massage. Ze nam lekker de tijd, smeerde me in met olie en gleed met haar fantastische lichaam lekker over mijn rug en iedere keer lekker met die plastic tieten heen en weer in mijn nek. Wat ik ook aardig vond: ze verruilde haar fetish laarzen voor sexy hakjes. Ik ben, zoals ik al vaker opmerkte, een schoenenfetisjist en wilde in eerste instantie vragen haar die laarzen aan te houden, maar toen ze direct die hakjes aantrok was ik om: veel geiler!

            Na de uitgebreide massage (kwam me erg professioneel over, vergat te vragen of ze ervoor doorgeleerd had) gings ze schrijlings naast me zitten en begon ze te pijpen. Op mijn verzoek ging ze na een tijdje recht voor me zitten. in de 69 positie dus. 'Ja kijk maar naar mijn poesje.' Maar ze liet me die prachtige billen en dito grotje zonder problemen met vingers en tong bewerken en kreunde er lekker op los. Na een flinke tijd met haar mond tekeer gegaan te zijn, ging ze over op handwerk. Ze ging rechtop zitten en gleed met haar linkerhand over die heerlijke tieten en trok me met haar rechterhand.

            Na een hele tijd proberen hield ze op. Gaf aan dat ik hetzelf moest doen, maar duwde haar borsten ondertussen in mijn gezicht. 'Likken, zuigen als een baby', moedigde ze me aan. Zelf het tempo bepalend, was ik in no time klaar.

            Daarna nog lekker gebabbeld. Ze is afkomstig uit Peru, woont al 18 jaar in Nederland. Ze kwam notabene vanuit Peru eerst terecht in Dokkum. Ik moest er hard om lachen en vroeg dan ook of ze daar niet opviel en het niet vreselijk doods vond daar. Dat bevestigde ze volledig. Ze vond het er helemaal niks. 'Mensen zeggen weinig. Ze praten over hoeveel koeien of kippen ze hebben. Ik had 50 kippen (!). Maar roddelen deden ze wel. Ze lijkt wel een h**r met die grote tieten'. Ze is dan ook blij in Amsterdam te wonen. Ze heeft familie in Duitsland en Parijs. Dat vindt ze trouwens ook niets.

            Aan die showtjes achter het raam viel me al op dat ze gevoel voor humor had. En bij het afscheid liet ze dat nogmaals zien. Ze vroeg me of ik alles had. Toen ik ja zei, vroeg ze of ik echt niet wat vergeten was. Waarna ze mijn twijfel weglachtte: 'Je bent mij vergeten en ze drukte me nog eens lekker tegen dat superlijf van haar en we gaven elkaar lekker op zijn Hollands drie afscheidskussen.

            Het kost dus wat, maar daarvoor heb je wel een kanjer en een superenthousiaste meid. Het leek me altijd onmogelijk voor een raamdvp, maar met haar heb je bijna een GFE. Maria ziet me vast nog eens terug!

            Nog een aanvulling voor het recensieformulier: ze heeft een piercing in haar navel. Ze werkt woensdagavond t/m zaterdagavond en zaterdags ook soms 's middags.

            En oh ja: let op je hoofd. Ik ben lang, maar volgens mij geldt ook voor de gemiddelde Nederlander dat het plafond in de voor het overige ruim bemeten ruimte te laag is.

            Commentaar


            • #13
             Re: Wallen, Dollebegijnensteeg 111, Marie (Braz) (goed)

             ... deze Marie kennen we allemaal , jaar lang niks van gehoord , hoewel er ook nog wel eens wat anders op die (2e) kamer staat ....
             Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

             Commentaar


             • #14
              Re: Wallen, Dollebegijnensteeg 111, Marie (Braz) (goed)

              Oorspronkelijk geplaatst door Fetish17 Bekijk bericht
              Overigens is haar echte naam niet Marie/Maria, in gesprek met de schoonmaakster en aan de telefoon met haar vriendin noemde ze zich anders, meer iets voor een mooie rondborstige russin.... enfin, ik ga zeker nog eens langs...
              bij intimi algemeen bekend als Olga - tsja , 's avonds niet weg te denken uit de Dollebegijnen, hoewel niet iedere avond, meestal op de 2e kamer nr 111 en altijd in haar geliefde Stars & Stripes outfit, een prachtige vrouw met die enorme buffers van haar , qua leeftijd gaat ze de MILF kant op , misschien dat dat helpt om haar hier aan te prijzen ...
              Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

              Commentaar


              • #15
               Re: Wallen, Dollebegijnensteeg 111, Marie (Braz) (goed)

               Oorspronkelijk geplaatst door goodbar Bekijk bericht
               bij intimi algemeen bekend als Olga - tsja , 's avonds niet weg te denken uit de Dollebegijnen, hoewel niet iedere avond, meestal op de 2e kamer nr 111 en altijd in haar geliefde Stars & Stripes outfit, een prachtige vrouw met die enorme buffers van haar , qua leeftijd gaat ze de MILF kant op , misschien dat dat helpt om haar hier aan te prijzen ...
               Marie toch vrijwel altijd van de partij , 's avonds daar achter in de Dollebegijnensteeg , waaat een stooooot ...

               Commentaar


               • #16
                Re: Wallen, Dollebegijnensteeg 111A, Marie (Peru)(goed)

                Grappig, ik ben dit topic begonnen en kan me haar en het bezoek totaal niet herinneren, zelfs niet als ik m'n eigen recensie teruglees...

                Commentaar


                • #17
                 Re: Wallen, Dollebegijnensteeg 111A, Marie (Peru)(goed)

                 Ik ben gisteren bij deze meid geweest en daar had ik achter af erg veel spijt van!
                 Ze ziet er erg mooi en verleidelijk uit. Maar dat is dan ook het enige.

                 Afgesproken was een massage met pijpen en neuken voor 60 euro. Omdat dit mijn eerste keer met haar was had ze mij gematst met de prijs zei ze.
                 Eenmaal binnen uitgekleed te zijn begon ze meteen met pijpen, nou ja iets wat daar op moest lijken. Ze deed het erg gevoelloos en het duurde in totaal nog geen minuut. Daarna het neuken in missionaris-standje, dat was ook geen succes. Ze lag er erg nep bij te kreunen en hield een handje bij haar kutje. Ze voelde ook niet lekker strak aan. Na veel moeite toch klaar gekomen....
                 Na het neuken toch nog iets van een massage gekregen. Een beetje wrijven met haar handen en daarna ging ze over op een hele aparte techniek.....met haar onder armen...

                 Al met al een niet al te beste ervaring... Dit was de eerste en meteen de laatste keer....

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Wallen, Dollebegijnensteeg 112, Marie (Peru)(goed)

                  Gisteren als afsluiting dagje Adam bij Marie geweest.
                  Moet zeggen een erg vriendelijke en meegaande meid. eerst een stevige massage waarbij geen plekje vergeten werd.
                  verder heerlijk gepijpt door haar, ondertussen lekker haar gebeft, en als afsluiting meerdere standjes gedaan.
                  Geef even aan dat je geen toerist ben, scheelt je in de portomonee, eigenlijk ook wel logisch....
                  gauw weer eens terug, trouwens heb haar nr gekregen, ze komt ook bij je langs als je haar graag thuis laat komen...
                  ik denk dat de meerdere negatieve beoordelingen eerder ook wel aan jezelf liggen, hoe je haar benadert, gewoon beetje vriendelijk zijn doet een hele hoop goed.

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Wallen, Dollebegijnensteeg 112, Marie (Peru)(goed)

                   Hoi,

                   Waarom moet je dat aangeven Dinandus? Ik wil niet vervelend zijn hoor, maar van verreweg de meeste bezoekers van de Wallen zie je namelijk van een kilometer afstand of het een toerist is. Ten eerste het uiterlijk en ten tweede zijn de meeste zo zat als een aap.

                   Ik zou zelf nooit bij deze dame naar binnen gaan. Maar ze sprak me vandaag meerdere keren aan. Omdat ze wel doorhad dat ik niet voor haar kwam maar misschien voor haar buurvrouw Kelly. Eerst zei ze dat Kelly aan het douchen was en dat dat wel 20 minuten duurde. Niet veel later zei ze dat Kelly sliep. En dat dat wel een uurtje ging duren! Ze pretendeerde haar vriendin te zijn en als ik zei dat ik 100 euro zou betalen, dan wilde ze Kelly wel even bellen. Nou dat hoefde niet.

                   Groet,

                   Fred
                   Als ik in plastic wil kneden, dan koop ik wel een stressballetje

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Wallen, Dollebegijnensteeg 112, Marie (Peru)(goed)

                    Klopt dat wel, 75 Euro voor anderhalf uur? Bij Marie??

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Wallen, Dollebegijnensteeg 112, Marie (Peru)(goed)

                     Oorspronkelijk geplaatst door broodpoot Bekijk bericht
                     Klopt dat wel, 75 Euro voor anderhalf uur? Bij Marie??
                     en gebeft, gezoend en meerdere standjes. Lijkt me dat er wat cijfers missen

                     Marie nadert ook de overgang .. vreselijk mooi maar ver in de veertig ...