Alkmaar, Achterdam 23 k1, Alicia / Nicola (Roe)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Alkmaar, Achterdam 23 k1, Alicia / Nicola (Roe)

  Alicia is een leuk en aardig, slank Roemeens meisje, zwart of donkerbruin haar tot iets over de schouder, van wie vooral haar mooie jonge borstjes me altijd al opvielen, vaak onder zo'n pakje met niet veel meer dan twee brede bretels als bovendeel. Ze kijkt meestal vriendelijk of wat neutraal. Ze geeft aan 19 jaar te zijn, persoonlijk had ik haar eerder 21-22 geschat, vooral van dichtbij.

  Mijn bezoekje is goed bevallen, alleen doggy viel wat tegen. Uitgebreid likken met een dame die goed meedoet-meespeelt. Een smakelijk, zacht poesje. Toen ik haar holletje beroerde was ook dat geen enkele probleem, ze ging er goed voor liggen (ze zet haar voeten op je schouder) zodat ik er goed bij kon. Zelfs vroeg ik me af of ze wellicht Ik schrijf nog wel wat meer, maar wil nu naar bed... Wilde de dame echter wel zo gauw mogelijk een naam geven.

  Hygiëne geef ik goed, omdat haar poesje fris was en ik haar zichzelf na voorgangers steeds even heb zien wassen -de dame had het wel druk met klanten. Maar in het kamertje hing wel een tamelijke zweetlucht. Ongetwijfeld van een vorige klant.


  Groet, ghost

 • #2
  Re: A37, k2 , Alicia (goed)

  Vandaag een herhalingsbezoekje gebracht. Ze kende me nog, wist dat ik één keertje bij haar geweest was.

  Ik kan me bij mezelf aansluiten. Een leuke vriendelijke dame, met een heerlijk zacht poesje om te beffen en op te sabbelen. Ze deed daarbij ook nu weer goed mee, en maakte op het einde een complimentje dat het beffen erg lekker was. Na het neuken trouwens ook. Ongetwijfeld zegt ze dat tegen elke klant, maar het is toch een vriendelijk gebaar, nietwaar?

  Alicia "liet ook weer blijken" het heel lekker te vinden als je haar kontje likt, en trekt haar beentjes extra omhoog zodat je er goed bij kunt. Beetje als Laura. Helaas is Alicia niet te porren voor anaal, en ook pzc doet ze niet.
  Vorige keer had ik me dat nog afgevraagd, met name of ze wellicht anaal deed, nee dus. Jammer, lijkt me heel lekker met haar.

  Het pijpen was opnieuw niet echt bijzonder en erg kort. Maar ik heb haar niet gevraagd door te gaan, waarschijnlijk had ze dat welwillend gedaan.

  Neuken in zittende missionaris, haar beentjes goed omhoog. Daar rondde ik het ook mee af, het was gewoon te lekker om te onderbreken voor een standjewisseling. Dus vandaag niet aan doggy toegekomen. Een volgende keer eens vragen om cowgirl en/of beffen in 69.

  Alicia heeft ook mooie en fijne tietjes om een beetje op te sabbelen, en ik vind haar überhaupt een mooi en op een of andere manier heel opwindend figuur hebben. Jammer dat ze vaak tamelijk serieus kijkt, een lachje zou ook haar gezicht zoveel leuker maken. Het is overigens nou ook weer niet alarmerend serieus, dus geen verkeerde conclusies...

  Voor en na rustig met Alicia gebabbeld, ze spreekt niet vloeiend Engels, maar er is best uit te komen.

  Voor meer geld kun je vooral meer tijd kopen. Maar ook voor standaardtarief is ze met de tijd niet krenterig, niets over gehoord, en ook na de daad niet snel eruitgewerkt of eruitgekeken.

  Ze vindt Alkmaar prima en heeft geen behoefte om in Amsterdam te gaan werken.

  En Alicia waste zich goed, vooraf en na afloop.

  Enig minpuntje -bij meer dames- vind ik dat ze voor het afdrogen alleen een handdoek aanbiedt. Hoe onluxeus ook, een keukenrol is al gauw hygiënischer...

  Ik heb een prima rendez-voustje gehad met Alicia.

  Groetjes, ghost

  Commentaar


  • #3
   Re: A37, k2 , Alicia (Roe) (goed)

   Goh, ben ik nou echt de enige die over haar schrijft?

   Hoewel ze op zich wel regelmatig bezet is, heb ik toch het gevoel dat ze ondergewaardeerd wordt, dat wandelcollega's het niet aandurven. Ze heeft naar mijn idee toch echt een mooi lichaam, lang en slank, mooie en fijn aanvoelende borsten. Ze werft niet echt hard, maar toch wel wat, vaak een beetje dansen.

   Ik geef toe, haar gezichtje is erg girl next door, niet onaardig maar zeker niet knap of opvallend lief. En wat te serieus, maar nu val ik echt in herhaling.

   Maar dat lijfje vind ik echt aantrekkelijk.
   En ik moet zeggen dat ik vooral voor het beffen naar haar toega. Alicia heeft misschien wel het fijnste, zachtste kutje om tegen je gezicht te voelen, en zachtjes op de lipjes te sabbelen. Ze beweegt bij het beffen ook goed mee, en helpt nog door haar lipjes uit elkaar te trekken, en met haar vingers haar clitje naar je tong te manoevreren, of haar onderlichaam omhoog te duwen zodat je er goed bijkunt: ze laat zich graag helemaal diep uitlikken.
   Tja, een beetje pornografisch ben ik wel.... Ze zette ook weer haar voetjes op mijn schouders -waarbij ze nog vroeg of haar voeten me niet te koud waren.

   Ook met Roemeense Anna is het erg lekker beffen met een heerlijk poesje; maar Alicia komt eigenlijk nog wat actiever en toch "natuurlijk" over. Anna wil je misschien net iets té ijverig overtuigen dat je haar klaarlikt -waar ik toch niet zo in geloof.
   En zoals eerder geschreven, ook haar kontje laat Alicia graag verwennen en ook daarvoor werkt ze goed mee zodat je er goed bijkunt. Een volgende keer zal ik niettemin eens vragen om haar in doggy te likken, of 69.

   Pijpen maar helemaal overgeslagen: toen ik aangaf genoeg gebeft te hebben ging ze klaar liggen om te neuken, trok haar poesje wat open. Bij die geile aanblik kon ik het niet laten om nog even opnieuw te gaan beffen, wat Alicia prima vond.

   Tja, daarna lekker neuken, waarbij ze eveneens goed meedeed, me als het ware een beetje melkte door met haar heupen te draaien en/of een beetje met haar poesje te knijpen. In missio, eerst ik zittend, daarna lekker bovenop haar liggend, mijn wang tegen de hare. Heel knus, en zo ben ik ook heerlijk klaargekomen.

   Ervoor en erna waste Alicia haar poesje netjes.
   Alicia spreekt weinig Engels, maar is wel vriendelijk, en ook bij wat minder conversatie voel ik me goed op mijn gemak bij haar. Ze maakt geen haast, komt niet gespannen over, -ondanks die serieuze blik. De beperkte conversatie maakte ze vandaag trouwens goed door me zorgzaam te helpen met aankleden.
   Hemd dichtknopen, mijn sjaal omdoen, inspecteren of de kraag van mijn jas goed zat.

   Ja, nu wist ik het zeker: ze zal mij nog vaker bij haar zien binnenlopen...
   En dat zouden toch meer van mijn wandelcollega's eens moeten doen...

   Commentaar


   • #4
    Re: A35, k2 , Alicia (Roe) (goed)

    Vanavond weer eens bij Alicia geweest. Ik verwijs maar weer naar bovenstaande. Alicia is echt een leuke meid, jammer dat ze niet knap van gezicht is, anders zou ze het zeker heel druk hebben. Doet echt moeite om een goede gastvrouw te zijn, zowel communicatief als in de sex.

    Bij het eerste valt op dat ze, hoewel haar engels maar beperkt is, toch bij herhaling alles uit de kast haalt om uitgebreid op vraagjes in te gaan, wat te vertellen.

    Bij het laatste -de sex- gaf ze vandaag nog meer dan anders tegenspel, bij het -heerlijke- beffen atlijd al, maar nu ook meer bij het neuken. Zonder je daarbij het gevoel te geven dat ze je zo gauw mogelijk klaar probeert te laten komen, zoals dat bij nogal wat dames voorkomt. Een korte tweede kontjelik-toegift toen ze -na missio- in positie voor doggy was gaan zitten, werd door haar ondersteund met tevreden geknor en aanmoedigingen. Dat sterretje is in deze positie nu eenmaal altijd een prominente, intrigerende en uitdagende blikvanger. Het vráágt gewoon om aandacht, ook -of juist- bij dames die geen anaal doen. Lekker dat ALicia je het gevoel geeft dat te waarderen. De laatste tijd zijn er gelukkig meerdere dames die er geen punt van maken als dat gaatje bij een likbeurt minstens evenveel aandacht krijgt als hun poesje...

    Alicia wast zich uitgebreid na afloop, ook nu weer.

    Tijd was opnieuw geen enkel probleem. Dit ondanks dat Alicia vóór Alkmaar in Amsterdam heeft gewerkt. Vooral de touristen daar vond ze maar niks, en Alkmaar vond ze echt prettiger om te werken. Misschien is er onder Amsterdam ook nog een draadje over haar, ik zal eens kijken.
    In elk geval een dame die echt haar best doet, waar voor geld levert en een drukkere klandizie zou verdienen. (Ze is wel regelmatig bezet hoor, maar ze verdient méér).


    Groetjes, ghost.

    Commentaar


    • #5
     Re: A35, k2 , Alicia (Roe) (goed)

     Had ik het eerder gelezen, dan had ik even gekeken. Maar de kamer beviel haar prima, dus is ze vast niet gewisseld.

     Het zou best wel kunnen dat ze meer namen hanteert. Ik noem haar natuurlijk automatisch steeds Alicia sinds de eerste keer. De tweede keer wel vragend, hetgeen ze bevestigde, maar ze zal dan niet gauw tegen je zeggen "no I changed my name". Misschien is ze inmiddels voor nieuwe klanten van naam gewisseld. Ik ken er wel meer die dat doen. Soms met de mededeling, als je het opvangt of hier gelezen hebt en haar ernaar vraagt: you know my real name, don't tell anybody (Monica /Kelly). Maar welke of dan (iets meer?) de echte is.... Ze willen natuurlijk graag lief tegen je zijn..... Ik heb ook gemerkt dat ze vaak een tweede of derde voornaam als werknaam hanteren (nou ja "vaak": de twee keer dat ik de eer had de echte personalia van een dvp-dame te mogen zien).

     Ik zou me er trouwens maar geen zorgen om maken een dame te vragen of ze .... is. Je zegt er gewoon achteraan: a good friend of me told you that you are a very, very nice girl.... (je hoeft er niet "ghost" bij te zeggen, hihi).
     Dat klanten in de straat elkaar tips geven zullen ze vast niet erg vinden en ook wel begrijpen. "Ik heb gelezen op internet dat ...." vinden ze wellicht een beetje minder leuk... En als ze je corrigeert zeg je dat je vriend het vast verkeerd verstaan had, want dat zij het wel moét zijn , such a nice girl... what's your price..... Als ze gevat is vraagt ze didn't your friend tell you? No, we never talk about prizes.....

     Ik ben nieuwsgierig naar je recensie.... En ach ja, goed of uitstekend, mijn voeten geven het al aan met hun keuze vaker bij haar vaker binnen te gaan... Of moet ik zeggen mijn.... dus die bevalt het duidelijk uitstekend bij Alicia....


     Groetjes, ghost

     Groetjes

     Commentaar


     • #6
      Re: A35, k2 , Alicia (Roe) (goed)

      Ik kom regelmatig bij Alicia, het is een schatje. Recencies van Ghost zijn erg accuraat.

      Commentaar


      • #7
       Re: A35, k2 , Alicia (Roe) (goed)

       Ja, voor mij valt ook alles op zijn plek toen ik Alicia kon matchen met haar nieuwe kamer. Bij mij noemde ze zich Nikola, staat me nog heel goed bij omdat ze in amsterdam woont en elke dag op en neer pendelt om op de achterdam te werken. Dit in tegenstelling tot de Nikola uit de Stoofsteeg die het omgekeerde woon-werkverkeer heeft. Overigens is ze begonnen op de Ruysdaelkade, misschien is er een topic maar lijkt me lastig als ze meerdere namen gebruikt.
       Tis een schatje, erg leuke meid die lekker grijp- en knuffelbaar is en totaal geen haast heeft tijdens de sessie. Ze heeft een leuk koppie met een jong strak lichaam met een mooie b-cup. Conversatie is wat lastig omdat haar Engelse vocabulaire ietwat beperkt is. Sex is prima pijpen, neuken, beffen welk standje je maar wil, alles is mogelijk met een uitstekende inzet van haar zijde.

       Commentaar


       • #8
        Re: A35, k2 , Nikola / Alicia (Roe) (uitstekend)

        Ok, zoals eerder geschreven, mede op grond van de recensies van ghost005 een bezoek gebracht aan bovenstaande dame.
        Vanaf de straat gezien stond ze me al vrolijk dansend en lachen te lonken. Vaak is dat vrolijke weg zodra je "verlonkt" bent, maar bij deze dame dus niet.
        Ze stelde zich voor als Nikola. Dat was gelijk een minpuntje. Ik bedoel, de recensies had ik in mijn hoofd zitten en ik was bang bij de verkeerde binnen te zijn gestapt. Maar goed, om nou te zeggen: "Sorry, je bent de verkeerde dame?" is ook weer zo min. Gelukkig maar, daar de dame wel degelijk Alicia bleek te zijn

        Ach, wat kan ik verder nog schrijven over haar, wat Ghost005, dj69 en jayce nog niet hebben geschreven? Niets eigenlijk.
        Het is een schat van een meid. Open (voor zover haar Engels het toelaat), vrolijk, ongelooflijk uitdagend en dat gaat op de kamer rustig verder. Vriendelijk, in voor eigenlijk alles wat redelijk is. Toen ik beffen voorstelde, had ze gelijk een blik van "Ja, leuk". Nou weet je natuurlijk nooit of zoiets gespeeld is, maar ik geloof dat ik niets tegen haar zin deed. Tijdens het beffen sturde ze met haar benen haar lichaam zo, dat ze precies aangaf wat ik "onder handen"" moest nemen. Ok, haar wens is mijn bevel

        Daarna een tijdje geknuffeld en over gegaan op neuken, ook daar toonde ze weer zo veel initiatief, waardoor een hoogtepunt niet lang op zich liet wachten
        Nog even uitgehijgd, en daarna werd ik daar haar vriendelijk bedankt voor de goede sex. Ok, dat schijnt za vaker te doen, maar het is zeer geen slechte afsluiter

        Afgesproken haar veel vaker te bezoeken. Het zat al op het randje van een gfe, dus dat belooft wat voor de toekomst. Verder was er helemaal niets mis met haar. Moet ik nou toch een minpuntje noemen: haar muziekkeuze, maar ok, we komen niet voor een concert, nietwaar

        Commentaar


        • #9
         Re: A35, k2 , Nikola / Alicia (Roe) (uitstekend)

         Gezien de positieve berichten ook de stap genomen Nikola te bezoeken.
         Bij binnenkomst begon ze meteen me te betasten. Terwijl ik stond begon te al te pijpen en mn ballen te bewerken. Haar poesje is inderdaad heerlijk zacht.
         Daarna kon ik meteen in missio zonder ve. Even omdraaien, toch wat vet erop en doggy. Toen ik kwam begon ze flink te draaien met haar kont. Heerlijk.

         Tx Ghost voor de tip.

         - Bennie

         Commentaar


         • #10
          Re: A35, k2 , Nikola / Alicia (Roe) (goed)

          Het duurde even, want ik had nog wat andere dames te bezoeken. Maar vandaag kon ik toch gaan checken of Alicia soms plotseling veranderd was. Dit gelet op de slechte ervaringen van een gewaardeerd ander forumlid.

          Welnu, tot mijn geruststelling was Alicia nog precies dezelfde als bij mijn vorige recensies, en gelukkig ook bij de andere bezoekers op die ene na dan. Ook geen enkele vraag om langer of meer dan het standaardtarief- ondanks dat ze overmorgen op vakantie thuis gaat en dus ongetwijfeld geld nodig heeft voor het aanhouden van haar kamer. Ik ken dat verschijnsel van bij enkele andere dames, die dan soms irritant aandrongen. Niet leuk, maar niet helemaal onbegrijpelijk. Maar jegens mij vanuit Alicia geen enkele discussie over geld dus, en net als mijn vorige 4 of 5 keren alle tijd.

          Ik kan verder ook rustig verwijzen naar mijn vorige stukjes. Het viel me op dat Alicia al weer wat vrijer was geworden in het praten. Aardig wat gebabbeld. Gelijk aan het begin even gevraagd of ze me bij mijn voornaam wilde noemen, dat ik dat prettiger vond dan 'baby'. Je ziet haar even kijken, schrikken -althans wie er gevoelig voor is dat te zien-. Maar natuurlijk was dat ok -al neem ik haar niet kwalijk als ik mijn naam volgende keer nog eens moet noemen-.
          Ze wil het duidelijk graag goed doen, voor wie op dat moment bij haar is. En is in elk geval in mijn optiek helemaal niet zo geroutineerd en standaard. Mijn ervaring is juist dat ze nu en dan ook even checkt of je dit of dat wel prettig vindt -zonder dat dat irritant wordt. Dat een dame dingen die veel klanten leuk of lekker vinden ook in eerste instantie loslaat op nieuwe klanten kan ik haar niet kwalijk nemen. Een dame die écht alleen maar zich zelf is wordt hier binnen de kortste keren als te weinig actief, te weinig gevoelig beschreven. En wie weet vindt ze iets zelf ook wel het prettigst zo. Dat zal altijd het geheim van de DVP blijven...

          Kort en goed, jammer dat het bij de vorige recensent zo misliep, maar geen trend. De voorgeschiedenis zal wellicht over en weer teveel hebben doorgespeeld.
          Zelf zal ik nooit teruggaan bij een dame waar ik eerder al eens was weggelopen -eenmaal binnen, gordijnen dicht- omdat ik haar toch te ordinair vond. Ook al ziet ze nog zo lekker uit. Aan sex met iemand waar ik zó op neerkijk zal ik immers nooit echt genot beleven, zodat ze nooit een echte "herkansing" zou krijgen en ik mezelf ook tekort zou doen. Bovendien zou het maar afwachten zijn of een dame voldoende dweil is om de belediging of onzekerheid (echt) te vergeten dat ik bij haar was weggelopen naar de concurrente aan de overkant. Uiteraard is het volstrekt verwijtbaar alléén aan de dame (immers verkoper, dienstverlener) als ze dat niet kan of wil opbrengen. Maar ja, als consument zit je dan wel met een slechte ervaring.

          Hoe dan ook, zelf dus weer heel tevreden bij Alicia weggegaan. Niet alleen sexueel bevredigd, maar ook met het idee dat het meisje weer goed haar best had gedaan. Haar best -naar redelijkheid- om het mij een tijdje naar mijn zin te maken voor mijn lullige 35 euro, zowel lichamelijk als communicatief. Ongeacht of ze nu de dochter is van een notaris, arts of professor, of wat eenvoudiger achtergronden heeft.

          De beide namen zouden eigenlijk bij elkaar horen (voornamen), ook volgens een hangertje.

          Alicia gaat voor circa twee weekjes met vakantie naar huis, en komt daarna weer terug in Alkmaar en als het goed is dezelfde kamer. Ik weet niet zeker of ze 31 maart nog zou werken.

          groetjes, ghost

          Commentaar


          • #11
           Re: A35, k2 , Nikola / Alicia (Roe) (goed)

           Ghost, Alicia heeft een goede advocaat niet meer nodig met jou aan haar zijde Het enige dat ik even wil rechtzetten uit jouw laatste recensie is dat ik op haar neerkijk dat is absoluut niet zo. Deze dames hebben een zwaar beroep en werken hard, ik heb net het omgekeerde en heb alle respect voor ze.

           Ik zal mijn eerste recensie wat aanpassen. De eerste recensie heb ik ingevuld terwijl mn bloed nog heet was van een niet echt bevredigend bezoek op mn telefoon en die nodigt niet uit tot een lap tekst waarin de nuance meegenomen kan worden.

           Alicia is aardig en wil je echt plezieren. Haar lichaam is prachtig. Haar lichaamstaal is wat ordinair vind ik,veel ingesleten gedrag, veel baby, naar je kruis grijpen het zijn standaard tricks uit haar repertoire. Ze kijkt daarbij niet echt of je dat leuk vind of niet, en past dus te langzaam haar gedrag aan. Toch wel belangrijk voor mij ik houd van dames die op dat vlak wat in huis hebben. Alicia zou ik meer kwalificeren als de olifant in de porseleinkast op dat vlak.
           Ja ik ben veeleisend en verwend en dat hoeft allemaal niet voor een dubbeltje op de eerste rang.

           Bij een bezoek speelt altijd de achtergrond mee, ik was lichamelijk moe en dan heb ik wat input nodig qua gedrag en niet genoeg aan alleen een mooi lijf en Alicia had me al een keer zien weglopen naar Dayni aan de overkant. Ze wil alles goed doen en ik merkte aan haar dat ze dat niet leuk vond terwijl ze eerst op mij overkwam als een ruimdenkende dame was die daar zo overheen stapt.
           Het zal haar niet wakker gehouden hebben maar ze kwam er zelf op terug op een verwijtende manier, dus het zat nog als negatief in haar geheugen.Terwijl ze weten dat we allemaal verschillende dames bezoeken, zelf zijn ze ook niet bepaald monogaam maar een afwijzing triggert dit toch allerlei reflexen uit het brein.

           Ik wilde na 35 euro betaald te hebben toch een half uur blijven en gaf haar 50euro extra bovenop de 35 die ik al betaald had, en kreeg 10 euro terug. Ik denk wtf -niet voor het geld- maar ik wordt niet graag genaaid zonder kussen vooraf. Ik zei netjes klopt dat wel ? Kreeg toen nog 5 euro erbij. Toen had ik het gehad met het financiele gedeelte en na een prijsopgave van haar kant- een half uur 70 euro-, gezegd dat is nergens zo jij bent de enige op de hele achterdam, maar geef dan maar 50 euro terug.
           Ja dat was ook olie op het vuur, maar hoe meer afgepeigerd hoe korter het lontje

           Het bezoek werd steeds raarder en beladener. Toch maar begonnen aan waar ik voor gekomen was. Maar het werd van haar kant irritant omdat ze maar bleef zeiken -anders kan ik het niet zeggen- over het geld en dat het normaal was. Ik kreeg er een slappe ... van. Neuken kwam ze bovenop in cowgirl, zat ik tegen een boos hoofd aan te kijken, wtf, ik zeg lets do doggy, de zin was al flink over eigenlijk...begint ze in doggy terwijl ik me concentreer om er nog iets van te maken..binnen 30 seconden zich om te draaien en vraagt ze hard of soft...wat bedoel je schat..krijg ik weer een heel verhaal dat sommige klanten het hard willen of soft...lieve schat ik wil het zoals ik het nu met je doe..zij weer kwaad en beledigd ...toen had ik het gehad, ik denk weg, ik ga een andere dame bezoeken. Gezegd we stoppen ermee.
           Alicia vond het naar eigen zeggen een goed idee, ik ook en het was het eerste waar we het over eens waren die 10 minuten dat ik binnen was.
           Toch een klik gevonden

           Het was allemaal geen probleem voor haar..no problem baby...i have many clients...blablabla....ze begon weer over die 70 euro, haar onderbroken en gezegd voor mij is het geen probleem houd er maar over op oke. Je bent een aardig meisje en ik wens je een prettige avond verder, maar houd nu aub even je mond dicht want ik wordt er een beetje moe van. Dat deed ze gelukkig en normaal houd ik niet van stiltes, maar nu wel, me aangekleed haar gegroet en weggegaan, Alicia knikkerde de deur hard dicht ik denk dat ze kwaad was. Natuurlijk vond ik het ook geen leuk bezoek.Maar Andrea van de 3de passage maakte mn avond weer goed.

           Jammer, vooral dat ze nu nog boos kijkt terwijl ik er verder niet meer mee bezig ben, het kan gebeuren Alicia. Dat maakt haar verder geen onaardige dame.

           Alicia is denk ik een leuk meisje voor de meeste bezoekers met een goed service niveau je moet dan wel over de toch wel wat ordinaire uitstraling heenstappen, verder vind ik haar weinig subtiel, meer van dik hout zaagt men planken.

           Ik zal er maar niet meer langsgaan. Dus meer ruimte voor jouw Ghost om haar te bezoeken. Zeg haar dan dat ze niet meer zo boos naar me moet kijken, dat kan nooit goed zijn voor mn karma, the evil eye van een dame uit transylvanie.

           Commentaar


           • #12
            Re: A35, k2 , Nikola / Alicia (Roe) (goed)

            Na Joanna (Dianes Secret, Den Haag) en Veronica (Hotel California, Rotterdam) was ik na enkele maanden weer eens op de Achterdam. Gezellige sfeer, veel klanten en veel dames en vaak ook nog goed uitziend ook. Zag deze dam, ze wenkte me proactief om alleen even te babbelen. Ik dacht, ok, ik zal even gaan babbelen, maar toen ik haar zwoele ogen zag en haar zo in de deuropening zag staan heb ik maar gelijk gezegd "yeah, is ok, I come in". Al staande een lekkere orale beurt gehad met balmassage daarbij en daarna in missio hetgeen zo lekker was dat ik binnen 5 minuten klaar was. Ze is zeker voor herhaling vatbaar en het viel me op dat ze zeer regelmatig bezet is. Ze heet Nicola, is Roemeens van origine, 20 jaar en en ze werkt er nu, naar eigen zeggen, ongeveer een jaar op de Achterdam. Het was zeker lekker.

            Commentaar


            • #13
             Re: A35, k2 , Nikola / Alicia (Roe) (goed)

             Na mijn trio met Nikola en Alina ben ik tevreden richting huis gereden. Echter kreeg ik Nikola niet uit mn hoofd en op de A9 de afrit gepakt en terug naar Alkmaar. Zoals in mn vorige recensie is de aandacht niet aan beide dames te geven en ik was toch erg onder de indruk van Nikola dus wilde eigenlijk ook wel een keer alleen met haar samenzijn. Ze begon te lachen dat ze me voorbij zag lopen en opende spontaan de deur voor een praatje.
             Ze vertelde me dat ze genoten had van het trio en hoopte dat ik ook een keer alleen met haar tijd wilde doorbrengen.
             Ik vertelde haar dat ik hier speciaal voor was omgedraaid, ze begon te lachen en na een wasbeurt zijn we samen op het bed beland.
             Ik had het idee dat ik al mn kruid verschoten had maar het lukt Nikola toch om de laatste druppels -uit mn tenen- los te krijgen.
             Het was fantastisch, de keuze gaat moeilijk worden in Alkmaar want ik heb nu twee toppers hier zitten.

             Commentaar


             • #14
              Re: A35, k2 , Nikola / Alicia (Roe) (goed)

              Vannacht weer eens langs Alicia gegaan, dat was al weer te lang geleden!

              Het was weer een prima bezoekje, voor de details en de beleving verwijs ik naar mijn vorige stukjes.

              O ja, ik vond haar pijpkunsten verbeterd, in het begin vond ik dat niet zo haar sterkste punt. Mijn "goed" van de vorige keer is nu terechter dan toen.

              Verder beffen, rimmen (bij haar) en neuken in 3 variaties zie vorige keer. Neuken zit een beetje halverwege tussen goed en uitstekend in. Alicia buigt wel heerlijk ver haar benen naar achter in "geknielde missio". Kom Ghost, een beetje galant naar boven afronden....

              Groetjes, ghost

              Commentaar


              • #15
               Re: A35, k2 , Nikola / Alicia (Roe) (goed)

               Een paar dagen geleden was ik voor wat vertier op de Achterdam. Een jonge meid stond wat te dansen en naar me te lonken. Wat me het meest aan haar opviel was haar mooie lichaam. Toen ik, meer uit gewoonte, vroeg of beffen mogelijk was, bleek dit geen enkel probleem. Dat was voor mij reden genoeg om voor deze Roemeense te kiezen.
               Eenmaal binnen liet het meisje er geen gras over groeien. Terwijl ik me stond uit te kleden gingen haar handen al naar mijn kruis. Eigenlijk was ze wel een tikkeltje 'ordi', maar dat vond ik niet erg. Integendeel, voor mij heeft het wel wat als een meisje je de indruk geeft dat ze naar seks snakt. Ik vind dat een spannende gedachte, ook al weet ik dat dat voor mij echt zo is, en voor haar waarschijnlijk gespeeld.

               Alicia liet zich in ieder geval heerlijk beffen. Ze duwde haar onderlichaam wat naar boven om me geheel terwille te zijn. Het was een tijd geleden dat ik zo'n malse jongemeisjespoes had geproefd en het beviel mij zeer. Nadat ik een poosje had liggen likken en sabbelen werd het tijd om mijn geheime wapen in stelling te brengen.
               Het pijpen was kort, maar ook niet meer nodig. Ik wilde nog maar één ding en dat was neuken. Dat deden we eerst in missio en later in doggy. Haar lekkere scheur ontving mij gastvrij en we lagen weldra geestdriftig te wippen. En daar was ik aan toe ook! Alicia moedigde me vrolijk en professioneel aan en hoewel ik wist dat dat bij het spel van de betaalde liefde hoorde, werd ik er toch flink opgewonden van. Steeds heftiger begon ik te stoten, totdat ik mijn geilheid niet meer de baas kon en ik na een korte eindsprint voldaan de finish haalde.

               Al met al een prima ervaring. Betaalde seks zoals het hoort: gepassioneerd en ongeremd. Ik denk dat mijn zoektochten naar genot me nog wel eens bij haar terug zullen brengen.

               Commentaar


               • #16
                Re: A35, k2 , Nikola / Alicia (Roe) (goed)

                Goh wat was dit een rare bezoek, maar wel lekker en een beetje stinky sex
                Ik kwam binnen en was zakelijk en ja ik wilde gewoon neuken.
                En ja pats gelijk een zoen hier en zoenen op de lips, ik zei nog dat wilde ik niet en zei vond dat wel ok. Vervolgens wilde ze veel van me weten, ik vond haar een beetje teveel praten ze wilde teveel weten.

                Goh wat raar wat moet ik daar nou mee dus ik kreeg allemaal lieve woordjes van haar: van dat ze van me houdt gelijk liefde op het eerste gezicht heheh, raar joh we zijn een half uur verder en nog steeds niet geneukt. Dus zij zegt van je mag me ook neuken zonder... En ja ik vond het zoenen al erg want ze meurde uit haar muil, maar ik gaf haar een kaugom en pakte mijn hugo boss uit mijn zak en vond dat ze dat even moest opdoen. En dat deed ze maar ik deed het toch veilig want ik d8 heb je weer zo een een klantenlokker wie weet met wie ze allemaal nie zo praat en zonder condoom doet. Zij zei direct dat ze niet kust en in haar reet neukt en geen zex zonder condoom heeft met klanten. En het mij wel gunt zo moet ik me daarbij nou gelukkig voelen. I just want sex baby...

                Ze wilde graag mijn nummer. Die gaf ik haar op papier die ze mij gaf. Maar later nam ik die papiertje terug en scheurde ik het. Want dit leek me wel krankzinnig een meisje die gelijk verliefd is op je is en je zoent en je alles verteld.
                Heavy shitIk had uiteindelijk 35 euro betaald voor normaal sex 2 standjes: lepeltje, met veel extra''s die zij mij aanbood gratis , maar wat ik niet accepteerde. Tijdens doggy kreeg ik pijn in mijn ballen want ze zij dat ze horny was en te hard ging stoten en ik had ervoor al 3 andere meiden genaaid.

                Toen ik weg ging kreeg ik weer een gedwongen kus op mijn lippen en hoopte ze me terug te zien en fluisterde me in mijn oren iets met te you besk, wat betekent ik hou van je hahah. Lachen was dat en creepy tegelijk. Ik denk dat ik er nie meer naar toe ga want ze is te makkelijk en weinig vlees op haar booty en ze zei naderhand als ik haar vriend wil zijn dat ze dan niet wil pijpen wat ze toch niet kon naar mij weten hahah. Wel viel het me op toen ik zei dat ik nie wilde french kussen dat ze zich boos omdraaide op bed en deed alsof ze jankte. Damn god ik kom hier voor de sex niet voor om psycholoog uit te hangen of om haar te plezieren. En dat ze alles wat ze zei tegen mij, bij mij het vertrouwen wekt dat ze dat zeer onbetrouwbaar is en zo klanten hosselt. Maar het kan ook Love at first site zijn geweest voor haar liever nie want ik zoek geen ****tje om mee te settelendat is alleen koppijn als je weet dat je vriendin voor geld andere jongens bangt hehhe. Gatver no way probeer haar next time gewoon te vermeiden...
                1 tip ze spreekt blabberd engels i.p.v. I gebruikt ze me en ten tweede damn die zweetgeur als je die ruikt neem dan een fles parfum mee voor zekerheid want zij ruikt het nie.


                Gr. D. Pako Savredi From R'dm
                Lollig ik maak altijd rare dingen mee bij sletjes en

                Commentaar


                • #17
                 Re: A35, k2 , Nikola / Alicia (Roe) (goed)

                 Oorspronkelijk geplaatst door donpako Bekijk bericht
                 Goh wat was dit een rare bezoek, maar wel lekker en een beetje stinky sex
                 Ik kwam binnen en was zakelijk en ja ik wilde gewoon neuken.
                 En ja pats gelijk een zoen hier en zoenen op de lips (...)

                 Goh wat raar wat moet ik daar nou mee dus ik kreeg allemaal lieve woordjes van haar: van dat ze van me houdt gelijk liefde op het eerste gezicht heheh, raar joh we zijn een half uur verder en nog steeds niet geneukt. Dus zij zegt van je mag me ook neuken zonder...

                 (...) Zij zei direct dat ze niet kust en in haar reet neukt en geen zex zonder condoom heeft met klanten. En het mij wel gunt

                 (...)
                 Want dit leek me wel krankzinnig een meisje die gelijk verliefd is op je is en je zoent en je alles verteld.

                 (...)
                 Tijdens doggy kreeg ik pijn in mijn ballen want ze zij dat ze horny was en te hard ging stoten en ik had ervoor al 3 andere meiden genaaid.
                 (...)

                 1 tip ze spreekt blabberd engels i.p.v. I gebruikt ze me (...)

                 Gr. D. Pako Savredi From R'dm
                 Lollig ik maak altijd rare dingen mee bij sletjes en
                 Ik heb maar even wat losse uitspraken geciteerd, rest zie boven.

                 Persoonlijk geloof ik er geen barst van. Maar ik heb nu eenmaal in een ander topic net geschreven dat het vaak best wel blijkt te kloppen wat op Hookers over dames geschreven wordt, althans herkenbaar is. Dus kan ik nu moeilijk zeggen dat het gelogen is en alleen maar bedoeld is als lolletje, pesterijtje of wellicht wraakactie tegen Alicia. Misschien omdat ze dingen geweigerd heeft.... Ik kan en mag alleen maar zeggen dat ik het vermoed.... zeker van een recensent die zich kennelijk speciaal voor dit bericht net heeft ingeschreven en er prat op gaat dat hij rare dingen meemaakt bij DVP's....

                 Maar theoretisch is het nu eenmaal niet volstrekt onmogelijk dat Alicia een keer totaal van haar normale gedrag afwijkt en helemaal valt op een jongeman die zooooo mooi en potent is en dat helemaal uitstraalt, ook nadat hij net al drie dames heeft afgewerkt.... Een man die haar vervolgens natuurlijk stoer afweert.... Een droom voor sommige mannen.... En theoretisch zou ze ook nog dronken kunnen zijn geweest of van streek door iets....
                 En het kan toeval zijn dat een heleboel details ook uit de eerdere recensies zouden kunnen zijn gelezen -of juist precies tegenovergesteld om het bijzondere te benadrukken.

                 Alles kan, ik was er niet bij, maar geloven....

                 Maar ik voel me nu wel genoodzaakt al mijn recensies van Alicia nog even aan te vullen: Inderdaad, Alicia heeft ook naar mij desgevraagd aangegeven dat als extra eigenlijk alleen langer mogelijk is, geen anaal en niets zonder.
                 En een andere keer zich erover beklaagd dat zoveel mannen vroegen om pijpen of neuken zonder of anaal en dat ze dat niet deed. Dat zei ze zonder vraag in die richting van mij.
                 En nee, ik heb zelf dus nooit iets zonder met haar gedaan of anaal.

                 Kortom, voor mij is het verhaal dus volkomen atypisch voor Alicia.

                 Het I/me verwisselen heb ik weliswaar nog niet zo van haar gehoord, was ze nu zeker extra in de war, maar ze maakt inderdaad best wel wat systematische taalfoutjes, net als heel veel andere Roemeensen (en bovenstaande schrijver ook, maar dan weer andere foutjes). Voor haar taalfoutjes hoeft iemand niet eens binnen te zijn geweest, die hoor je ook al aan deur.

                 Gôh, neem ik het alweer op voor Alicia...

                 Groetjes, Ghost

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: A35, k2 , Nikola / Alicia (Roe) (goed)

                  Oorspronkelijk geplaatst door Gastbank
                  Ik ben van plan om a.s. donderdagmiddag bij Alicia langs te gaan.
                  Ik ben benieuwd.........

                  Greetz.
                  Laat het ons even weten
                  Ik heb haar een aantal keren bezocht, niet altijd een recensie geschreven (want als er niets wijzigt, waarom zou je?), maar ik herken haar ook niet in deze recensie.

                  Dat ze "te iubesc" heeft gezegd, dat kan. In hoeverre dat "gespeeld" is, ach iedereen mag dromen, niet waar?
                  Dat ze een beetje ordi is, dat hebben anderen ook al gezegd. Toch vind ik in haar een warm kloppend hartje, en ze kan best gevoelig zijn.
                  Telefoonnummers uitwisselen, dat acht ik ook zeer wel mogelijk.
                  Over zoenen is ze soms wat kieskeurig, soms niet, dus ook dat kan.
                  Maar het hele "zonder" verhaal... Tenzij ze helemaal van de wereld was, herken ik haar daar niet in. Ze houdt altijd haar hoofdje erbij. En dan, wel onbeschermd vrijen, maar boos worden over een zoen???
                  Ik krijg een beetje "Ghost neigingen" , maar ik ben erg benieuwd naar de ervaringen van Gastbank donderdag.

                  Ik vond haar in mijn bezoekjes uitdagend, lief, soms onverwacht. Wereldkampioen pijpen is ze inderdaad niet, maar ook niet slecht. Maar ik heb nog niet meegemaakt dat ze zich zo verloor. Maar misschien missen Ghost en in het "Axe-effect"

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: A35, k2 , Nikola / Alicia (Roe) (goed)

                   Vanavond ben ik weer eens bij Alicia geweest. Het meisje dat -naast haar andere leuke en prettige kenmerken zoals reeds ruim beschreven- ook over de fluweelzachtste onderlipjes beschikt die ik althans ken.

                   Van Gastbank hebben we geen relaas gezien, misschien is hij toch maar niet geweest.

                   Ik kan iedereen geruststellen, in elk geval op grond van mijn eigen -prima- bezoek. Alicia is gewoon nog exact dezelfde Alicia als voorheen, met hetzelfde pakket, dezelfde kwaliteiten, knuffelbaarheid en toewijding, hetzelfde besef waar ze mee bezig is en wat ze wel en niet wil. Niet meer en niet minder. Ik geef wel toe dat ik wéér geen Axe op had.

                   Aan mijn eerdere recensies heb ik dus verder eigenlijk niets toe te voegen. O ja , intern vingeren was ook geen probleem (maar collega´s, beschadig dat zachte ondermondje nou niet... ).

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: A35, k2 , Nikola / Alicia (Roe) (goed)

                    Gisteravond viel ik op Nikola , nee, niet Nicole maar Nikola , en 't is een plaaaatje , had al wat met haar staan geilen , op gegeven moment pletterde het van de regen dus ben ik naar binnen geschoten -

                    gepast geld had ik niet maar met m'n 50je kwamen we al snel 25 minuten lekker beffen overeen - haast had ik bepaald niet en welnu , met beffen was ik al begonnen toen ik op m'n knieen zat en haar broek afstroopte , toen ze het geld opborg stond ze op haar tenen en ben ik aan de achterkant doorgegaan , wat een heerlijk reetje heeft ze en een prachtig scheurtje ....

                    eenmaal horiontaal hebben we het beffeestje voortgezet , aan pijpen zijn we niet toegekomen , wel een fantastische missionaris , mensen , ze kan knijpen met dat kutje op een manier die je niet veel meemaakt

                    absoluut gezellig, die 25 minuten maakten we vol, ze blijft lekker te grijpen prachtige tietjes, we hebben het Roemeense vocabulair nog wat doorgenomen , draga mea le revedere multu mesc - ging ik weer de straat op , het regende nog steeds ... ciau Nikola
                    Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: A35, k2 , Nikola / Alicia (Roe) (goed)

                     Ik kwam eigenlijk voor Isabella naar Alkmaar maar die bleek ziek thuis te zijn gebleven vandaag. Jammer, toch maar even verder gekeken en niet voor niets. Na de voornamelijk Roemeense troepen aanschouwd te hebben, terecht gekomen bij Nikola. Zelfs nadat ik al 10 keer haar raam had gepasseerd bleef ze onverstoord vriendelijk en sexy teruglonken en dat werkt... bij mij tenminste. Eenmaal binnen en afgerekend bleef ze datzelfde leuke meisje. Ik kende haar niet van de recensies hier dus het was een beetje een gok die uiteindelijk prima is bevallen. Ik kan me niet voorstellen dat dit meisje zo vreselijk kan stinken als onze magische collega wandelaar van een paar posts hierboven heeft ervaren.
                     Ze rook zo fris als wat en ik heb van die gelegenheid gebruik gemaakt door haar eens flink te beffen. Ik ben heerlijk door haar gepijpt en heb wat posities met haar doorgenomen. Uiteindelijk via een piekfijne handjob zc tegen haar borsten aangespoten. Ik ga zeker bij haar terugkomen. Buiten haar looks is het vooral haar vriendelijke, geduldige en geile sexy uitstraling die dat bij mij weet af te dwingen.

                     GJ