Frankfurt, Bahnhofsviertel & Breitegasse

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Frankfurt, Bahnhofsviertel & Breitegasse

  Hieronder de uitslag voor Frankfurt.

  Met behulp van deze link.
  http://www.hurenforen.to/lageplan/frankfurt.htm

  Google-maps:
  http://maps.google.nl/maps/ms?hl=nl&...,0.038452&z=15

  Het betreft hier 2 buurten. Prijzen vanaf €20-25-30

  Breite Gasse 1 = 46 kamers (haus 1)
  Breite Gasse 7-9 = 30 kamers
  Breite Gasse 27 = 32 kamers
  Breite Gasse 29 = 28 kamers

  Bahnhofsviertel (14 x laufhaus)
  Taunusstr.26 = 36 kamers
  Taunusstr.27 = 45 kamers
  Taunusstr.32 = 30 kamers
  Taunusstr.34 = 68 kamers (rotes haus)
  Taunusstr.36 = 25 kamers
  Taunusstr.39 = 28 kamers
  Moselstr.36 = 34 kamers
  Moselstr.42 = 24 kamers
  Moselstr.52 = 52 kamers
  Elbestr.43 = 28 kamers
  Elbestr.44 = 28 kamers
  Elbestr.45+47 = 75 kamers (de 2 achterhuizen zijn mijn favoriet in FFM)
  Elbestr.53 = 176 kamers (leierkasten, in het achterhuis transen)
  Elbestr.55 = 25 kamers

  TOTAAL voor Frankfurt = 793 kamers
  dat is het dubble van Amsterdam

 • #2
  Re: Frankfurt, Bahnhofsviertel & Breitegasse

  Plattegronden van de straten en laufhauses

  http://jako.dapnet.de/main-f.htm
  Bijgevoegde Bestanden
  Laatst gewijzigd door Crashtest Dummy; 07-12-10, 10:40. Reden: Kaartjes attached

  Commentaar


  • #3
   Re: Frankfurt, Bahnhofsviertel & Breitegasse

   Verder is er nog één apart laufhaus aan de Oskar-von-Miller Str. 6

   Zie http://eroscenter-amor.com/

   Commentaar


   • #4
    Re: Frankfurt, Bahnhofsviertel & Breitegasse

    Voor recensies kan je ook naar http://lustscout.to

    Commentaar


    • #5
     Re: Frankfurt, Bahnhofsviertel & Breitegasse

     Ivm verplichtingen voor het werk moest ik eens naar Frankfurt. Als je er dan toch bent ook maar weer een keertje het BHV en de Breite Gasse verkennen.

     De Tagesschicht op de Breite Gasse was wat mij betreft wat tegenvallend. tenzij je op overjarige Latina's en Thaisen valt.

     Daarna door naar het Bahnhofsviertel. Hier was uiteraard meer keuze (en ook een betere keuze).

     Om de Frankfurtse Laufhauser goed te verkennen, moet je een aardige conditie hebben ivm de vele trappen. Volgens mij is het aantal kamers per verdieping lager dan in Duisburg: Buiten der Leierkasten heb je hier weinig lange rijen met kamers zoals oa in de beide Vulkanhauser, het Sexxpalace en Eros26. Verder beginnen in Franfurt veel kamers pas op de 1e etage, omdat er nog een andere gelegenheid onder zit. Ik heb het niet geteld, maar als je een rondje langs alle huizen wilt doen, schat ik dat je minsten 50% meer tredes hebt.

     Er zijn een aantal huizen waar het Abzockerisico verhoudingsgewijs hoog is (Leierkasten, Rotes Haus). Hier heb ik dan ook wel rondgekeken naar de schoonheden, maar was ik niet van plan om ook maar iets af te spreken, aangezien je geldzak dan de eerste zak is die leeg is.....

     Na eens goed rondgekeken te hebben op de kamer beland bij Anne op de bovenste etage van Taunusstrasse 26 (Zimmer B).

     Daarna nog even rondgekeken, maar uiteindelijk besloten ook de late dienst op de Breite Gasse eens te inspecteren. Ten opzichte van de middagploeg was dit in 3 van de 4 panden wel een verbetering (BG 7-9 leek nog steeds op een rusthuis voor overrijpe Latina's en Thais).

     In het laatste pand van de avond (BG-29) kwam Maria in mijn gezichtsveld. Ze zat op de kamer van haar overbuurvrouw, samen met nog een andere dame die net aangekomen was in het pand. Na even oogcontact te hebben gehad, liep ze terug naar haar kamer, waar we de "onderhandeling" hebben gevoerd en vervolgens de kamer hebben betreden.

     De meeste buurten in het Ruhrgebiet liggen net een eindje buiten het centrum, terwijl het BHV tussen het centraal station en het stadscentrum inligt. Dit heeft tot gevolg dat er ook een ander publiek wordt aangetrokken, zoals drugsverslaafden, alcoholisten, bedelaars en tippelaarsters (en combinaties hiervan). Daarentegen zijn de groepjes vervelend rondhangende "zuid Europese medeburgers" hier niet zo in de huizen aanwezig.

     Een bedelaar (met fles bier) wilde me waarschuwen voor de verschillende tabledanceclubs (maar die waarschuwing kende ik al) en begon vervolgens een heel verhaal over dat hij bij zijn vrouw weg was, omdat ze 2 keer vreemd was gegaan, dat zijn tas gestolen was toen hij een blinde vrouw in een tram had geholpen, dat zijn jas gestolen was toen die naar de wasserij moest, dat zijn uitkering pas over een paar weken zou starten en dat een sociale opvang (soort daklozenopvang) pas over ca een week zou beginnen en dat hij geen contact meer had met zijn ouders, omdat zijn vader alcoholist was. Hoewel ik het niet zo heb met bedelaars, heb ik hem toch maar 2 euro gegeven. Zoveel moeite als hij deed voor zijn verhaal dat minstens een kwartier duurde was toch iets waard.

     Toen ik via de Elbestrasse naar de Kaiserstrasse liep om daar even wat te drinken bij de McDonalds sprak me een zeer knappe en jonge Duitse dame aan die vroeg of ik "etwas pass met haar wilde machen". In dit deel lopen normaliter de tippelaarsters (wat verboden is). Ondanks dat ze er in tegenstelling tot de andere tippelaarsters zeer goed uitzag had ik toch maar afgewimpeld, iets vertelde me dat er iets niet in de haak was. Toen ik, zodra ik mijn drankje op had, weer door dezelfde straat liep stond ze met een paar andere dames en een man identiteitspapieren aan het bekijken. Het bleek dus een undercover agente te zijn. Wat mij betreft ging dit behoorlijk ver in de richting van uitlokking. Later op de avond kwam ik haar nogmaals tegen en vroeg ze of ik nu wel interesse had. Ik wees naar de politiewagen die ondertussen in de straat stond en zei "met jou met alle plezier, maar niet met hen daar....."

     Herhalingsgevaar?
     Verandering van spijs doet eten zegt men (en er is hier ook nog eens meer "spijs") , dus als ik in de buurt ben, zal ik best nog wel eens langsgaan, maar ik zal er niet speciaal voor gaan plannen. De gebieden in Duisburg, Oberhausen en Bochum kun je elk in een avond op en neer doen, terwijl je voor Frankfurt toch eigenlijk een hotel moet regelen. (Essen valt niet in mijn doelgroep en Duesseldorf met zijn flat naast het spoor vind ik ook maar niks). Verder is mijn interesse de laatste tijd wat meer verlegd in de richting van Pauschalclubs (met name Harem Erkrath) en Partytreffs (met name Partytreff Xanten)
     Laatst gewijzigd door koosje12; 10-04-11, 01:01. Reden: titel gecorrigeerd

     Commentaar


     • #6
      Re: Frankfurt, Bahnhofsviertel & Breitegasse

      Oorspronkelijk geplaatst door pnetratie Bekijk bericht
      Voor recensies kan je ook naar http://lustscout.to
      Die is ivm hardwareproblemen op het moment uit de lucht

      Commentaar


      • #7
       Re: Frankfurt, Bahnhofsviertel & Breitegasse

       Met de spierpijn van het traplopen van zaterdagavond nog in de benen besloten om zondagavond, maar niet naar de stad te gaan, behalve om even een hapje te eten. (en het is hier geen culinaire site, dus ik zal jullie daarvan de recensie besparen)

       Vanavond na het werk nog wel even kort door het BHV gelopen. In verband met het werk wat morgenochtend weer roept niet alle huizen aangedaan en ook geen kamers van binnen bekeken. Zoals te verwachten viel, was de bezetting qua aantal natuurlijk een stuk minder dan op zaterdag.

       De bedelaar met zijn mooie verhaal heb ik wel gezien, maar hij heeft me deze keer niet aangesproken. Voor hetzelfde verhaal had ik hem anders ook geen 2 euro meer gegeven en ik verwachtte ook niet dat hij nog weer een ander triest verhaal van 15 minuten zonder twijfelen op kon dreunen.

       De politieagente deze keer niet gezien. Blijkbaar was er op maandagavond geen controle op tippelen of ze hadden deze keer qua typecasting een meer passende collega gevonden, maar dan had ik sowieso geen interesse gehad.

       De rest van de week nog maar eens kijken, voordat ik vrijdag weer naar Nijmegen vertrek.

       Commentaar


       • #8
        Re: Frankfurt, Bahnhofsviertel & Breitegasse

        Net naar Eros geweest, dat is nummer 55 in de Elbestrasse. Het was op de tweede of derde verdieping. Bij een zwartje geweest, heel mooi en slank . Haar naam was Estefanita, afkomstig uit Venezuela.
        Ik vroeg voor massage met happy end, dat kostte 30 euro voor 20 minuten. Gezien de prijs zo laag was, 40 minuten gevraagd voor 50 euro en gekregen .
        Echter, een echte massage zat er niet in. Ze ging direct met de hand aan de slag, daar waar ik haar hand maar na 35 minuten verwachtte. Na 20 minuten begon ze te zagen dat het wat sneller mocht. Massage heb ik niet gekregen, mijn orgasme was uiteindelijk zeker niet geweldig, aanraken mocht helemaal niet (!) en na een 30tal minuten stond ik weer buiten. Teleurgesteld en in het zak gezet.

        Ik zou kunnen zeggen dat het mijn eigen fout is. Op verschillende deuren staat duidelijk dat ze "gespecialiseerd" zijn in massages, maar dat was bij Estefanita niet het geval. Ik vond haar mooi dus heb ik het risico maar genomen. Maar goed, ik heb ervoor betaald en het niet gekregen.

        Los van het bovenstaande was de Frankfurtse red light district best wel eens leuk. Je hebt wel de conditie van Contador nodig om ze allemaal te kunnen zien .
        In de Elbestrasse zijn er heel wat goeie hotels! Ik kan de Holiday Inn Express aanraden. Echt niet meer dan 3 minuten wandelen van het epicentrum van de lekkere poesjes, en toch net ver genoeg om geen last te hebben van dealers, pooiers, etc.

        Keep on walking.

        Commentaar


        • #9
         Re: Frankfurt, Bahnhofsviertel & Breitegasse

         Vandaag voor de eerste keer naar het Bahnhofsviertel in Frakfurt a M. geweest.

         Tja, wat moet ik er van zeggen.... Ik las op dit forum en diverse andere internet sites dat het bahnhofsviertel 600+ kamers zou hebben met DVP's. Het aantal kamers geloof ik meteen, maar de daarbij behorende dames ontbraken veelal. Nu was ik niet op het meest ideale wandeltijdstip daar (21:00 uur), maar volgens mijn eigen ruwe schatting was slechts 1/3 van de kamers daadwerkelijk in gebruik.

         Dan de dames zelf. Als je spaans spreekt of van Latina's houdt is dit misschien het walhalla. Voor mijn is geen van beide van toepassing. Nogmaals, kan aan het tijdstip liggen, maar het aanbod viel mij behoorlijk tegen. De aanwezige dames waren of volledig ongeinterseerd met zichzelf of de telefoon bezig, of er werd zo ongeveer alles gedaan om maar de aandacht te trekken. Twee uitersten dus. Zoals ik al zei, veel spaans taligen, maar ook veel oudere dames. Ik denk 1/4 van de aanwezige dames ruim boven de 40. Ik ben helaas niet aan mijn trekken gekomen, jammer.

         De Laufhausen. Alles vind plaats in de zogenaamde laufhausen. Als Duisburg veteraan ben ik wat gewend qua trappen lopen, maar hier in Frankfurt heb je inderdaad de conditie van Contador nodig om nog enigiszins alles te kunnen bekijken. Gemiddeld genomen heeft elk haus zo'n 5 etages, met 6 a 7 kamers per etage. De trappen zijn veelal van het stijle soort. Voor zover ik het kon ontdekken is geen enkel laufhaus voorzien van klima anlage, en is het dus behoorlijk zweten als je alles wil zien. Ik heb alleen Duisburg als vergelijkings materiaal qua Laufhausen, en als ik het daarmee vergelijk is het in Frankfurt maar slecht gesteld met de algemene staat van onderhoud.

         De omgeving. Mijn 1 jarige wandel jubileum zit er aan te komen, maar wat je hier in Frankfurt ziet had ik nog niet eerder gezien. Op de elbestrasse en taunusstrasse heb je inderdaad echt alles. Helaas niet zo positief als het lijkt. Bij de diverse panden is het echt super duidelijk wie de boel daar runt. Soms zie je wat motoren staan van amerikaanse makelij met bijbehorende berijders in de bekende (lederen) club hesjes, maar je krijgt ook af en toe het idee in Istanbul te staan, en ook oost europa is ruimschoots vertegenwoordigd. Ik zei al dat beide straten echt alles hebben. Dus ook hotels, horeca, maar ook junks..... en niet te zuinig veel. Je weet dat ze er zijn, maar dit was toch weer even een harde confrontatie met de realitieit. Tandeloze tippelaarsters, of gebruikers die helemaal van de kaart echt letterlijk in de goot liggen. Wel moet gezegd worden dat ze vrij honkvast zijn en ik niemand heb gezien die lastig gevallen werd door deze sociaal achter op geraakte mede mensen.

         Al met al had ik me wat meer voorgesteld van het bahnhofsviertel. Ik zou dan ook niemand aan willen raden om alleen hiervoor naar frankfurt te gaan. Net over de grens NLD => DLD is er meer dan genoeg ander mooi's te ontdekken. Morgen op de terug weg even lekker de Vulkaan aan doen in Duisburg.
         Laatst gewijzigd door pokerpietje; 22-09-11, 22:37. Reden: e.a aangepast

         Commentaar


         • #10
          Re: Frankfurt, Bahnhofsviertel & Breitegasse

          Oorspronkelijk geplaatst door pokerpietje Bekijk bericht
          maar volgens mijn eigen ruwe schatting was slechts 1/3 van de kamers daadwerkelijk in gebruik.
          In onderstaande reportage wordt door een uitbater aangegeven dat zo'n 50% van de kamers bezet zijn (jaar 2010) en dat het vroeger met de benen eruit hing.

          Die zweite Folge "Gegen den Strich" führt direkt ins Rotlichtmilieu des Frankfurter Bahnhofsviertels. Das älteste Gewerbe der Welt hat allerdings schon bessere Tage erlebt. Seit der Umstellung auf den Euro läuft das Geschäft deutlich schleppender. Gerade mal 22 Zimmer hat Geschäftsführer Richard B. (46) derzeit vermietet.

          Laatst gewijzigd door stefdev; 23-09-11, 14:34.

          Commentaar


          • #11
           Re: Frankfurt, Bahnhofsviertel & Breitegasse

           Oorspronkelijk geplaatst door koosje12 Bekijk bericht
           Die is ivm hardwareproblemen op het moment uit de lucht
           Is al weer een tijdje online.

           Commentaar


           • #12
            Re: Frankfurt, Bahnhofsviertel & Breitegasse

            http://youtu.be/ABHoW-QwD8I

            Volgens mij valt het Bahnhofsviertel en het banken-centrum onder Westend.

            Commentaar


            • #13
             Re: Frankfurt, Bahnhofsviertel & Breitegasse

             Tsja. Het is al meer gezegd... Het BHV valt tegen... Heel veel deuren, heel erg veel hele steile trappen, alleen in Das rote Haus vond ik de kamers echt mooi, de rest was het onderhoud afgezakt naar het mindere nivo van de buitenkant en steile trappenhuizen. Veel openlijke drugshandel en -consumption op een zaterdagavond, tippelaarsters die te vies zijn om met een tang aan te pakken... Allemaal weinig vrolijkmakend... Maar wel een aantal pareltjes ontdekt in zowel Das rote Haus als in Elbestrasse 44. De combinatie van zeer jeugdige uitstraling met echte bodemprijzen 20 euro 20 minuten p&n + anfassen + Stellungswechsel maakt echter wel argwanend... Niet alleen voor Abzockerisiko, maar ook voor de confrontatie met je eigen geweten


             Uiteindelijk geen dame bezocht, niet de erg mooie, goedgebekte blonde iets meer 25+ lijkende Russische shoot in DhR, niet het brutale, onvoorstelbaar goedlachse grietje met lekkere kont en losse handjes wier gezicht steeds gevaarlijk dicht bij het mijne bleef met intens oogcontact voordat ik in 3 verschillende kamers bezig was mijn zonnebril terug te krijgen. Ze overwoog even 20 min. in ruil voor de zonnebril, had ik gedaan, maar zonnebril is gewoon terug...


             En dan... Was er ook nog... Een bloedmooie en eerste arrogante maar snel ontdooiende meid in Elbestrasse 44, echt alles zo gemonteerd dat ik er vrolijk van werd, chemie aan de deur had me al bijna binnen... ... tot ze haar aanbod uitbreidde... Ik mocht ook 20 min. AO voor 50 euro...


             Voor mij het moment om de Autobahn weer op te zoeken, ungepoppt... ... Niet voor herhaling vatbaar (en zaterdagavond 21 uur niet eens 40% bezetting van de kamers is mijn inschatting)

             Commentaar


             • #14
              Re: Frankfurt, Bahnhofsviertel & Breitegasse

              Hier een paar sites met info over de loophuizen in Frankfurt :

              http://ffm-forum.com/forum/index.php

              http://www.ffm-forum.com/

              http://www.lustscout.to/forum/forumdisplay.php?fid=31

              Ben er vorige week nog geweest.
              Om 6 uur vertrokken, om 11 uur aangekomen in Frankfurt.
              Om 21:00 weer vertrokken uit Frankfurt, om 2 uur weer thuis.
              Ik rij altijd heel relaxed 95 km/u, dan kom ik ook heel uitgerust aan.
              Op Zaterdag zijn er weinig vrachtwagens op de weg.

              Zaterdag avond is een slechte tijd om in Frankfurt rond te lopen.
              Zo rond 21:00 uur stoppen de meeste dames om het lastige uitgaans publiek te vermeiden.
              (je weet wel, MOE-landers en niet westerse allochtonen en dronken of gesjeesde duitsers)
              En de paar de overblijven zijn bezet, zodat het weinig zin heeft om dan te gaan lopen.

              Ik heb er 9 gedaan, daarvan 8 AO (vanaf € 20),
              die eene die ik niet AO heb gedaan, die wou er € 100 extra voor hebben,
              nou dan maar niet.

              Commentaar


              • #15
               Re: Frankfurt, Bahnhofsviertel & Breitegasse

               Haha 9 gedaan ?
               Hoe geil was je dan wel niet , maar 8 stuks AO is
               wel een beetje spelen met vuur.

               Ben vorig jaar X in deze buurt geweest heb een paar uur rondgelopen,
               maar toen was het ook rustig.
               En had toch niet echt het idee dat er 700/800 kamers waren.
               Maar je moet sommige hausen ook wel weten te liggen, en vond het ook
               nogal een apart sfeertje daar.

               We kwamen eraan lag er een zwerver op de grond die zijn polsen het door
               gesneden .. Kwam de politie hem op pikken leren handschoentjes aan en hop
               achter in de politie bus.
               En veel junks zwervers en getinte medemensen, je voelt je daar bijna ongemakkelijk
               als je blank bent..

               Maar even goed wel indrukwekkend om een keer rond te lopen daar, zou
               er best nog weleens heen willen.
               Alleen is veel te ver rijden 5 uur is iets teveel van het goede !

               Heb toen een negerintje gepakt voor 20 euro met alles er op en aan.
               De prijzen liggen daar wel lager dan bijvoorbeeld duisburg.
               Gemiddel betaal je 20/25 voor pijpen/neuken, strelen, standaard pakket..

               Maar als je er nog nooit geweest bent , zou ik zeker een keer gaan...
               Midden in de stad , en er valt veel te zien !

               Grtz Loco,

               Commentaar


               • #16
                Re: Frankfurt, Bahnhofsviertel & Breitegasse

                Oorspronkelijk geplaatst door locoboy Bekijk bericht
                Haha 9 gedaan ?
                Hoe geil was je dan wel niet , maar 8 stuks AO is
                wel een beetje spelen met vuur.

                heb een paar uur rondgelopen,
                maar toen was het ook rustig.
                En had toch niet echt het idee dat er 700/800 kamers waren.
                Maar je moet sommige hausen ook wel weten te liggen, en vond het ook
                nogal een apart sfeertje daar.


                Grtz Loco,
                Al zouden het maar 500 kamers zijn dan ben je toch al helemaal afgebrand als je alleen die trappen al loopt laat staan danook nog 9x....... pfffff, ik word oud....

                Commentaar


                • #17
                 Re: Frankfurt, Bahnhofsviertel & Breitegasse

                 Zaterdag had ik de gelegenheid om een nachtje door te brengen in Frankfurt. Ik had vooraf wel mijn twijfels gezien de te verwachten hoge temperaturen, maar ik kon eigenlijk niet meer afzeggen, en ben dus toch gegaan.
                 Het was voor mij de derde keer dat ik het Frankfurtse RLD bezocht, maar de twee voorgaande keren waren al weer meer dan vijf jaar geleden.

                 Als ik er kom is dat met hoge verwachtingen, het is toch de grootste rosse buurt van europa waar je voor bodemprijzen van bil kunt met een enorme variatie aan beschikbare dames.
                 De vorige twee keer kwamen die verwachtingen ook uit, deze keer was het toch wat teleurstellend. Het zal de combinatie van vakantietijd, ramadan en de hitte geweest zijn. Toen ik ter plekke was, was de zon al onder maar was het nog steeds zo'n 30 graden.

                 In de laufhäuser was het nog een stukje warmer, en heel veel deuren waren gesloten. Na een complete eerste ronde door alle huizen had ik eigenlijk nog niets gezien waar ik het wel mee had willen doen. Er waren wel nogal wat latina's, maar de meeste veel te oud, en verder vooral skinny oostblok meisjes, daar val ik niet op.
                 Tegen het einde van de nacht zag ik wel steeds meer mooie meisjes, vooral in E43, E44 en E47. Maar door uren traplopen in de hitte was de zin toen eigenlijk al weg, en wegens een terugreis van 4 uur, ben ik ongeneukt vertrokken toen het licht werd. Volgende x beter.

                 Over de omgeving is hierboven al het nodige geschreven, en ik was er natuurlijk al eerder geweest, maar ik stond toch weer even te kijken van de enorme chaos. Overal junks, hosselend en ruziend, alcoholisten, zwerfvuil, wildplassers, tippelaarsters zwalkend over straat, hun oppassers en andere vage figuren die de hele nacht rondhangen, dronken wandelaars, af en toe opstootjes en injecterende gebruikers in portieken. Dat alles onder het toeziend oog van twee politieagenten in een geparkeerd busje. Een bijna surrealistische aanblik.

                 Nog een paar puntjes:

                 Het overzicht van de laufhäuser in de openingspost is nog steeds actueel, met één uitzondering: Moselstrasse 52 is geen laufhaus meer, dat is een hotel geworden.

                 Als je voor het eerst naar Frankfurt gaat is het wel handig om te weten waar de laufhäuser precies zitten, bijv. door Jako's overzichtskaartje in je telefoon te zetten. Sommige ingangen vallen niet direct op, en als je daar zoekend rondloopt word je al snel lastiggevallen door personeel van tabledance/animeer bars.

                 Die tabledance/animeer bars zijn touristtraps, dus nooit naar binnen gaan en vriendelijk afwimpelen.

                 De horeca daar is de hele nacht open. Ook om 5 of 6 uur kun je nog Döner eten, of in een van de vele supermarktjes iets kopen. De mcdonalds op het station is 24/7 open.

                 Plassen kan voor 1 euro in E53 (Leierkasten)

                 Veel meisjes zitten in hun kamer, en niet op een kruk ervoor. Als ze bezet zijn, zie je dus alleen een dichte deur. De aan- of afwezigheid van een meisje valt dus niet af te leiden uit het feit of er al dan niet een kruk voor de deur staat. Je zult dus heel veel rondes moeten maken om een compleet beeld te krijgen.

                 Frankfurts BHV lijkt een paradijs voor AO-neukers. Oostblokmeisjes bieden dit soms al fluisterend aan in een gesprekje bij de deur voor 30-50 euro.

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Frankfurt, Bahnhofsviertel & Breitegasse

                  Afgelopen weekend, in de nacht van zaterdag op zondag, op herkansing gegaan in het BHV. Met een buitentemperatuur van een graad of 12 was het een stuk aangenamer, en heb ik alle häuser meerdere keren uitgekamd. Er was een behoorlijk aanbod van dvp's , in alle soorten en maten. Voor mij belangrijk: er waren nogal wat redelijk jonge, rondborstige latina's.
                  Ik had na een tijdje een to-do list die onmogelijk in één keer af te werken was. Ik heb er drie bezocht, en bij alle drie een prima service gekregen voor 25 euro. Voor mij is dit momenteel met stip de favoriete rosse buurt.

                  Ik denk niet dat het zin heeft aparte recensies te schrijven aangezien er waarschijnlijk niet veel hookersleden in Frankfurt komen, dus dat laat ik maar achterwege.

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Frankfurt, Bahnhofsviertel & Breitegasse

                   Ik was er ook afgelopen Zaterdag en Zondag.

                   Ben eerst in de Moselstr. 42 geweest. 2etage kamer A. €20
                   http://www.hurenforen.to/lageplan/frankfurt_mosel42.htm
                   Een blonde latina met grote nep tieten, eerst heeft ze pipi gedaan over mijn erectie en toen meteen nog nat NZC

                   Daarna in de Breite Gasse 29 geweest, 2etage kamer G. €25
                   http://www.hurenforen.to/lageplan/frankfurt_bg29.htm
                   Een prachtige blanke blonde spaanse vrouw goed verzorgd uiterlijk met alles erop en eraan.
                   Op het nachtkastje had ze vochtige doekjes van Albert Heijn.
                   Ben de volgende dag weer bij haar geweest voor AO, €50.

                   Toen de Breite Gasse 7-9, 4etage kamer C. €50 voor een half uur.
                   http://www.hurenforen.to/lageplan/frankfurt_bg7.htm
                   RUBY, de allerbeste in FFM. Uit Argentinië, fantastisch kapsel en goede sex. Heel actief.
                   Niet nzc maar ze wrijft wel met haar kutje uitgebreid tegen je bloote pik aan.
                   Ik heb haar telefoon nummer gekregen !

                   Zaterdag avond rond 22:00 in de Elbestrasse 47 Hinter-Haus 2etage of de 3etage kamer 283 of 293, €20
                   http://www.hurenforen.to/lageplan/frankfurt_e47hh.htm
                   Een wat oudere latina, klein met heel lang glad haar en roze lingerie.
                   Ze spreek ook wat nederlands.

                   De volgende dag Elbestrasse 44 2etage kamer 23, €50 voor 40minuten.
                   http://www.hurenforen.to/lageplan/frankfurt_elbe44.htm
                   Een wat oudere Thaise ze heet Dau.
                   Eerst een uitgebreide massage en dan NZC

                   Toen weer naar de Breite Gasse 29 (hierboven al beschreven)

                   Daarna de Elbestrasse 47 Hinter-Haus ?etage kamernummer eindigend op een 4, €40
                   http://www.hurenforen.to/lageplan/frankfurt_e47hh.htm
                   Een latina met lang zwart haar met een pony en een lief gezichtje. AO.

                   En als laatste in de Elbestrasse 43 een Colombiaanse voor €25
                   Lang bruin haar met voeten onder de wratten en verschimmelde nagels.
                   Heel jong en heel slecht. Geen sex. Allen wat masssage.


                   Zo rond 17:00 mijn tas bij het hotel opgehaald en naar de auto gelopen.
                   Op de terugweg nog Jenny-Maria in Oberhausen gedaan, zo rond 21:00 was dat. €30
                   Laatst gewijzigd door W.A.S.P.; 07-09-12, 21:29.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Frankfurt, Bahnhofsviertel & Breitegasse

                    als duisburgfan wil ik hier ook weleens gaan kijken
                    is er meer te doen als op de vulkan?
                    en heeft er iemand tips voor een goedkoop hotel?

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Frankfurt, Bahnhofsviertel & Breitegasse

                     Ik vermaakte me altijd uitstekend op de Vulkan! Maar mij kon het BHV gestolen worden (zoals in post #13 hierboven http://www.hookers.nl/showthread.php...=1#post1514504 uitvoerig beschreven)...

                     Als je op de Vulkan ook aktief naar AO zoekt, dan zou ik echter wel een goedkoop hotelletje via Expedia proberen te vinden (nooit eenvoudig in (de omgeving van) een echte beursstad) voor een Frankfurt BHV-trip.