Duisburg, Vulkanstrasse 26, Cherie (Bul, K218)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Duisburg, Vulkanstrasse 26, Cherie (Bul, K218)

  Het verbaast me best wel dat er nog nooit iets over Cherie op dit forum is geschreven. Cherie is toch al geruime tijd werkzaam in Duisburg en verre van onaantrekkelijk. Zijn er dan nog niet meer wandelaars onder ons die haar niet al een keer bezocht hebben?
  Ik moet zeggen, ik was van te voren ook best wel sceptisch over haar. Dat mooie uiterlijk gecombineerd met die ietwat arrogante blik die ze soms heeft hebben me al vaak doen besluiten om toch maar voor een andere dame te kiezen. Heel erg jammer, daar ben ik dus gisteren wel achter gekomen. Gisteren heb ik dan toch maar de stap genomen om deze mooie Bulgaarse te gaan bezoeken en daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Dat ze trouwens uit Bulgarije komt is echt niet aan haar te zien. Ze heeft een meer Zuid-Europees uiterlijk, best wel een stijlvolle dame vind ik. Ze vertelde me achteraf dat ze al 36 is. Op deze leeftijd had ik haar ook niet geschat. Hoogstens een keer eind 20.
  Haar service niveau is echt bijzonder goed. Ook dit had ik eigenlijk nooit achter haar gezocht. Ze bracht me echt op een gegeven ogenblik helemaal in extase. Zo erg dat je achteraf niet meer weet wat je eigenlijk allemaal met elkaar hebt uitgevoerd. Deze vrouw is zo verslavend als drugs. Eenmaal uit de kleren begon ze me al lekker op te warmen door mijn lichaam en vooral mijn edele delen te strelen. Dit kan ze erg lekker met haar nagels. Je merkt gewoon dat deze vrouw de nodige ervaring heeft in dit vak. Ze weet je erg goed op te geilen. Haar blow-job is helemaal van een eenzaam niveau. Met lange halen bewerkt ze met haar tong je gereedschap en streelt daarbij met haar vingers over je ballen en je bovenlichaam. Daarna kwam ze even bovenop me en begon me te rijden. Erg lekker maar op een gegeven moment vroeg ze me om haar lekker van achteren te nemen. Waarschijnlijk vind ze de cow-girl zelf niet zo lekker. Nou, die doggy bij haar was uitmuntend! Heerlijk stoten tegen die brede billen van haar en dan dat zicht op haar uitermate lekkere lichaam. Wie haar kent weet wat ik bedoel. Ze genoot er zelf ook erg van. Die geile blik van haar, dat lekkere gesteun. Ze was echt compleet in extase. Haar tepels werden zo groot.......ja, als wat? Erg geil allemaal. Ook ik kwam in extase en stootte als een bezetene tegen haar aan. Daarna nog even omgewisseld en haar wederom heerlijk in missio genomen. Ook erg lekker en ik kon lekker diep in haar stoten hetgeen zij ook heerlijk vond. Man, als ik me nu nog dat uitzicht op haar herinner, ik wordt er nu zo weer opgewonden van. Ik was echter nog lang niet klaar met haar en wilde haar nog een keer in doggy nemen.....Hmmm.....zo lekker! Zij stelde een voor mij nieuw standje voor. Echt apart. Zij ging op haar zij liggen en ik moest bovenop haar komen en haar van achteren penetreren. Dit vond ze zelf een erg geil standje en ik vond het ook erg apart en erg lekker. Natuurlijk ook omdat het de eerste keer was dat ik dit acrobatische standje deed. Maar goed, zo lenig ben ik nu ook weer niet dus stelde haar voor om toch maar in de traditionele doggy te eindigen. Daarmee stemde ze in en zo ben ik dan ook, het tempo opvoerend en heftig stotend tot een heerlijk hoogtepunt gekomen.
  Waarom ik haar niet eerder bezocht heb? Ik vraag het me nu echt af. Ik had bij haar echt het idee in een erg goede porno film te zijn beland. Een erg geile belevenis.
  Achteraf ook nog even een leuk praatje met haar gemaakt waarin ze me vertelde waar ze overal al had gewerkt en ze me toch best wel een paar intieme details over haar leven vertelde. Ook vroeg ze mij wat mijn ervaringen waren in Duisburg en welke dames ik altijd had bezocht. Ik vind haar een erg leuke dame en ik voelde me echt helemaal op m'n gemak bij haar.
  Een dame dus om vaker te bezoeken. Dus heren, schroom niet om bij haar naar binnen te gaan.
  Haar kamernummer is trouwens nummer 218 in Eros26.
  Laatst gewijzigd door Commodore64; 15-12-11, 20:59.

 • #2
  Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Cherie (K218)(uitstekend)

  Heb cherie ook Welleens bezocht.zij is idd een toppertje,service is zeer goed(uitstekend)ze is heel aardig en mooi.36j had ik haar ook niet gegeven.zij zit tegenover aleyxis.altijd lastig om een keuze te moeten maken tussen die 2 ze is wel een aardig tijdje weg geweest.leuk om te horen dat ze weer werkt. Ga haar binnekort weer eens een bezoekje brengen. Thnx hobbele!

  Commentaar


  • #3
   Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Cherie (K218)(uitstekend)

   nauw hobbele je had mijn nieuw schierig gemaakt met je privé bericht en ik heb deze dvp ook met een bezoekje vereerd want de dames boffen als ze met de 61 sex mogen hebben de 61 is namelijk zeer selectief en wil alleen top dvp.s bezoeken maar dat weten jullie allemaal en cherie kan ik daar aan toe voegen wat heb ik een ontzettende spijt dat ik haar gewoon 4 jaar heb laten staan waarom in vredesnaam ma de vulkaan is moeilijk dvp.s voor een wandelaar een keus te maken dus heb begrip voor ons

   zo nu de resentie ik kwam in eros 26 en geen cherie op de kamer en ik baalde want ik had haar gewoon boven aan de lijst gezet haar wou ik deze avond als eerste hebben om haar een eerlijke kans te geven want deze dvp zeurt ook niet ma stile wateren diepe gronden op de kamer 30 euro af gerekend me uitgekleed en me gewassen op het bed terecht gekomen waar ze een goed voorspel uitvoerde en niet gelijk het condoom er om trok ma me rustig overal streelde mijn jonge heer vond het fijn en kwam in stand van paraat heid wat heeft deze dvp een lekkere body ze trok hem de jas aan zonder het te merken dus gewoon met haar mond toen begon ze mijn te pijpen zo als het hord en zonder handen rustig en verwende de hele lengte heerlijk gewoon toen het echte werk eerst missionaris toen zij boven op mijn wat kan deze dvp het ritme opbouwen zeg en toen ging ze op de zij liggen en pakte ik haar been en heb haar zo tot het eind genomen ze kwam zelfs klaar die cherie of het is een hele goede actrice ma mijn zak was nat na mijn weer gewassen te hebben nog een 10 minuten met haar gesproken ma dat hou ik voor me zelf herhaling gevaar is er zeker ma probefahrt maken is mijn moto op heden dus nog veel te doen

   Commentaar


   • #4
    Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Cherie (K218)(uitstekend)

    Deze zeer vriendelijke meid werkt iedere dag vanaf een uur of 15.00/16.00 uur tot een uur of 02.00 uur en in het weekend werkt ze wat langer door. Haar naam stond trouwens met Cheri zonder de e vermeld. Een dag in de week is ze vrij en ik dacht dat dat de maandag was. Het viel mij op dat ze erg vaak bezet was maar dat is ook geheel te verklaren aan haar superuiterlijk; mooi gebruind en een perfekt figuur en verder zoals gezegd zeer aardig. Ze is een makkelijke praatster en doet me sterk denken aan Linda uit Kazachstan met wie je zo meebabbelt. Ook regelmatig geile praat waardoor ze me nog meer opgeilde. Pijpen was van prima niveau en daarbij ging ze regelmatig met haar vingers langs mijn ballen. Neuken eerst in de missio waarbij de beentjes hoog de lucht ingingen. Daarna ging ze net als bij Hobbele spontaan op haar zij liggen en moest ik haar in een soort schaar neuken. een apart standje maar wel vermoeiend en daarom vrij snel overgeschakeld op doggy maar ze ging toen gelijk plat op haar buik liggend. Geen probleem; kon haar zo diep nemen en ik schuurde lekker over haar zachte billen. Op het laatst schudde ze nog wat met haar kont en toen kon het niet meer uitblijven. Ik vond het een erg geslaagde sessie en het was in de kamer gelukkig niet te warm en met die enorme spiegel recht voor je heb je een geweldig uitzicht op het hele gebeuren.
    Heb haar regelmatig voorbijgelopen en ik dacht ook dat bij mooie meiden de sex nog weleens tegenvalt maar bij Cheri is dat gelukkig niet van toepassing. Ga ik zeer zeker vaker bezoeken want naast de goede sex een uitstekende gesprekspartner. Ze zei nog dat ze zeer te spreken was over Hollandse mannen. Over het algemeen netjes en ze zei ook dat ze allemaal zo lang zijn.

    Commentaar


    • #5
     Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Cherie (K218)(uitstekend)

     Afgelopen week heb ik deze Bulgaarse schone ook weer met een bezoekje vereerd. Ze was weer uitstekend. Lekkere pijp, heerlijke cow-girl. Daarna eventjes in de missio maar door de behoorlijke klodder glijmiddel die ze gebruikte en misschien ook wel haar leeftijd (toch niet meer zo superstrak) voelde dat allemaal een beetje losjes aan. Vandaar dat haar favo standje denk ik ook die schaar-houding is, daarin is voor haar dan de beleving ook het grootst denk ik. Dus maar lekker afgemaakt in een heerlijke doggy. Lekker stotend tegen die mooie volle billen van haar en uitzicht op haar werkelijk prachtige lichaam. Want, wat ziet ze er fantastisch uit voor haar leeftijd. Zelden zo een mooie 36 jarige vrouw gezien!
     Haar inzet was bovengemiddeld en praatgraag is ze ook wel dus al met al best goed.
     Ga zo door Cherie!!

     Commentaar


     • #6
      Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Cherie (Bul, K218)(uitstekend)

      Cherie afgelopen woensdag weer bezocht en ze was weer perfekt zoals als altijd.
      Een genot om met zo'n mooie, lieve en leuke dame te mogen sexen.
      Veel persoonlijk kontakt en erg praatgraag is ze ook nog eens.
      Cherie blijft gewoon een van de vaste toppers van Eros.

      Commentaar


      • #7
       Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Cherie (Bul, K218)(uitstekend)

       Ik ben vandaag eindelijk na jaaaaren weer eens bij Cherie langsgeweest. Ze hebben een mooie hal gebouwd achter Eros26. Hele mooie luxe kamers. Ik had deze nog nooit gezien. Kun je nagaan hoe lang ik Cherie al niet meer bezocht heb.

       Ze is gewoon een beeldschone vrouw van 37 jaar oud. Ik kan maar niet begrijpen dat ze geen man heeft. Ze zegt wel op zoek te zijn naar een bij voorkeur rustige Hollandse man. Haar mooie gitzwarte haren zijn 100% echt en niet geverfd. Haar borsten hebben wel 'wat hulp gehad', maar zien er niet overdreven uit. Alles, ook haar achterwerk in de juiste proporties. Het vormt gewoon een prachtig geheel.

       Haar jongere zusje (32 jaar) was ook aanwezig. Je moet wel driemaal kijken voordat je ziet dat het haar zusje is, want ze lijken helemaal niet op elkaar. Deze dame is ook erg aantrekkelijk en ook nog op mannenjacht. Ze kijkt iets verlijdelijker uit haar ogen. Ik raakte daarom in de keus verbijsterd.

       Ik heb ze daarom maar beiden E50,-- gegeven en we hebben lekker 45 minuten samen boven aan de bar zitten praten. (Een trio is teveel voor me). Ik beloofde dat ik de volgende keer een keuze zal maken.

       Wie heeft er ervaring met het jongere zusje van Cherie? Ze heet Ani.

       Commentaar


       • #8
        Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Cherie (Bul, K218)(uitstekend)

        Oorspronkelijk geplaatst door alexje33
        Is deze dame nog aanwezig ??
        afgelopen zaterdag prijkte haar naam nog op de deur dus neem aan dat ze er is.

        Commentaar


        • #9
         Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Cherie (Bul, K218)(uitstekend)

         Maandag was ze ook nog aangeplakt. Dus waag gerust een poging. Mocht ze onverhoopt toch weg zijn...., dames zat in DB

         Commentaar


         • #10
          Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Cherie (Bul, K218)(uitstekend)

          afgelopen zaterdag avond weer als vanouds een onvergetelijke ervaring met Cherie mogen beleven.
          de kenners weten dat zij toch wel bij de toppers hoort, zo niet de topper is.
          zeker als je wat regelmatiger haar met een bezoekje vereerd, en niet onderste uit de kan wil hebben, is geen 30 of 40 Euro type, kun je gewoon een top ervaring met haar beleven, de kenners weten dat te waarderen, gun haar wat meer.... je zult het niet berouwen.
          ze is dus gewoon aan het werk, begint soms wat later, maar is dan de hele nacht aanwezig.

          Commentaar


          • #11
           Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Cherie (Bul, K218)(uitstekend)

           Cheri was er even tussenuit maar vandaag stond haar naam weer op de deur.

           Commentaar


           • #12
            Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Cherie (Bul, K218)

            Cheri is er een poosje tussenuit geweest, maar ze is weer terug aan het front in Duisburg. Ze was eerst een paar dagen aan het warmdraaien aan de overzijde, maar ze is vanaf woensdag de 17 december weer terug in nummer 26.
            Ze is niet meer zo piep, maar het blijft gewoon een topper die ruim de tijd voor je neemt.

            Commentaar

            Aan het werk...
            X