Duisburg, Vulkanstrasse 17-19, Melissa (Hon)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Duisburg, Vulkanstrasse 17-19, Melissa (Hon)

  Was vanavond ook op de Vulkan. Voorlopig even genoeg gehad want was er gisteren ook al en nu behoorlijk uitgeblust. Maar weer even een week spanning opbouwen dus.
  Maar nu even wat anders. Al sinds geruime tijd spot ik op de eerste etage van het Vulkanhaus 17-19 links in de hoek een naar mijn mening fantastisch mooie meid. Echt apart typetje om te zien. Komt uit Hongarije, blond en adverteert aan de deur ook met tabledance. Vraagt echter nogal hoge prijzen en daarom vraag ik me af of iemand al ervaringen heeft met dit kleine mooie dametje. Ik vind, ze heeft echt klasse. Vanavond zag ik d'r ook weer in de mooie blauwe jurkje rondlopen onder in de bar van 17-19.
  Info's over haar zijn welkom........
  Laatst gewijzigd door Commodore64; 15-12-11, 20:39.

 • #2
  Re: Algemene info Duisburg/Vulkanstrasse

  Sorry trouwens, de naam van dit dametje was ik vergeten te vermelden.
  Ze heet Melissa.

  Commentaar


  • #3
   Re: Algemene info Duisburg/Vulkanstrasse

   Heb haar in de bar gezien maar niet op kamer, vond het inderdaad een behoorlijke spetter maar wist niet bij wie ze hoorde en was erg druk met een collegaatje in gesprek dus verder niet met haar gesproken. Ziet er goed uit maar ervaring helaas nog niet. Heb nog wat "unfinished business" am Vulkan en las hier dat Loredana er was, die ik vanavond totaal gemist heb (hoe KAN dat!!??) dus wellicht morgen of 't weekend nog daar en zal ik 'ns kijken.
   Laatst gewijzigd door Commodore64; 18-12-11, 12:30. Reden: quote verwijderd

   Commentaar


   • #4
    Re: Algemene info Duisburg/Vulkanstrasse

    http://freier.tv/eroscenter/vulkanha...aufhaus-seite1

    http://freier.tv/eroscenter/vulkanha...scenter-seite1

    een paar videos van melissa, stond eerst ook een video bij met haar en vulcan spetter isabelle maar die hebben ze weg gehaald
    Laatst gewijzigd door Commodore64; 18-12-11, 12:30. Reden: quote verwijderd

    Commentaar


    • #5
     Re: Algemene info Duisburg/Vulkanstrasse

     Wat gek eigenlijk. Heb deze clips vaak bekeken maar het was me echt nog niet opgevallen dat het hier Melissa betreft. Komt misschien doordat ze in de clips lang haar heeft (hairextensions?). Ja, dat komische bunny ding had ze beter in de kast kunnen laten. Wordt zelf eigenlijk nooit zo opgewonden van de kledingswijze van de dames in Duisburg. Altijd maar die goedkope bh'tjes en stringetjes. Dat geeft de dames iets goedkoops. Waarom geen mooi avondjurkje met pumps? Angela en Isabella zag ik er laatst ook in en trouwens bovenstaande Melissa kleed zich nu ook in een mooi blauw/wit jurkje. Erg sex en opwindend. Je hebt zo het gevoel met een klasse vrouw te maken te hebben zeker met hun uiterlijk en het laat ook nog eens iets te raden over. Dat maakt zo'n vrouw pas echt aantrekkelijk en opwindend.
     Maar zoals gezegd zie je in deze clips inderdaad die prachtige Melissa.
     Is er onder ons al iemand die al wel eens bij haar is binnengeweest en meer weet te vertellen over haar service?

     Commentaar


     • #6
      Re: Algemene info Duisburg/Vulkanstrasse

      de service van melissa is mwoah, ben 2 keer bij haar geweest, aan de deur doet ze hartstikke lief en aardig maar ben je eenmaal binnen probeert ze je over te halen om bij haar te blijven voor een half uur, doe je dat niet en ben je eenmaal bezig gaat ze over 7 a 8 minuten lopen zeuren dat je tijd op is en dat ik nog maar 2 minuten over heb en dat ik nog 30 moest bij moet betalen als ik langer wilde blijven, de laatste keer toen ik bij haar was is mij dat gebeurd, ben er niet op ingegaan, ik werd zelfs beetje pissig, ging gewoon door met de daad en botvierde mij frustaties op haar strakke poesje, zal dat mens eens een lesje leren daarna heeft ze nog 3 keer lopen jammeren dat m'n tijd op was onder het neuken, maar heb haar gewoon hard doorgenomen in doggy tot ik helemaal klaar was met haar
      Laatst gewijzigd door Commodore64; 18-12-11, 12:31. Reden: quote verwijderd

      Commentaar


      • #7
       Re: Duisburg, Vulkanstrasse 17-19, Melissa (K107)

       Wat heeft iedereen toch tegen haar? Dat vroeg ik me gisteren echt af toen ik na met haar een super ervaring te hebben gehad bij haar uit de kamer kwam. De negatieve berichten over haar zowel hier als op een Duits forum hebben me er lang (veels te lang!!) van weerhouden om haar te bezoeken. Terwijl ze al tijden mijn droomvrouw is. Iedere keer als ik op de Vulkan weer een goede ervaring had gehad dacht ik weer aan Melissa. Als zij nou ook een zo'n goede service zou bieden dan zou ik nooit meer iets anders als haar willen. ik verlangde zo naar haar want, wat vind ik haar mooi. Marilyn Monroe gezichtje super gave zachte huid en die prachtige grote ogen van haar. Ze heeft stijl en klasse en is van een heel andere orde dan de meeste andere dvp's hier in Duisburg. Misschien dat mannen onzeker worden van haar mooie uiterlijk en dan slecht presteren en dit afreageren op dit prachtige meisje. Ik weet het niet. Aan haar ligt het zeker niet! Dat weet ik sinds gisteren.
       Ik ga hier niet in op details over de sessie maar ga er maar van uit dat het bij mij erg goed was. Ze wist me 100% in extase te brengen. De manier waarop ze beweegt, het lichaamskontakt, de blik aan haar ogen maar ook de manier waarop ze me wist te ontspannen. Alles top.
       Zeg nou zelf, als je de inrichting van haar kamer ziet, dan kan ze toch ook niet slecht zijn. Overal teddys, barbie popjes (is ze zelf ook, nou ik hoop dat ik ooit haar Ken mag zijn...haha), make up spulletjes, kussens op haar bed waarin je je heerlijk kunt ontspannen tijdens en na de daad. Het is allemaal met liefde gedaan, dat zie je zo. Ze is nog erg jong, 20 jaar. Een beetje zakelijk is ze wat de financien betreft want ze informeert je over de mogelijkheden die erbij haar zijn voor hoeveel geld. Maar is dat slecht? Ik houd wel van zekerheid. Maak vooraf duidelijke afspraken en je komt niet voor verrassingen te staan. Betaal je meer krijg je ook langer de tijd. Maar aan de andere kant heeft ze een erg lief karakter, ze interesseert zich voor je, heeft na de daad alle tijd voor je, biedt ze drinken en sigaretten aan en het belangrijkst misschien wel, tijdens de sessie probeert ze je het zo goed mogelijk naar wens te maken. Nu hadden we echt wel een erg goede klik met elkaar en vielen de puzzelstukjes als vanzelf in elkaar. Dat helpt natuurlijk ook. Melissa was zelf ook zicht en voelbaar aan het genieten.
       Ik durf best te zeggen dat ze in die drie jaar dat ik inmiddels al weer op de Vulkan wandel zij wel met stip bij mij in de top 3 van beste wandelervaringen binnenkomt. En dat wil wel wat zeggen.
       Blijft de vraag..waarom o waarom heb ik haar niet eerder bezocht? Die negatieve ervaringen van anderen? Gewoon niets op uit doen!

       Commentaar


       • #8
        Re: Duisburg, Vulkanstrasse 17-19, Melissa (Hon K?)(uitstekend)

        Tja, en alweer kon ik gisteren dit Hongaarse pareltje niet weerstaan. 1 geile blik en ik was alweer verkocht.
        Dus maar naar binnengegaan. 50 euro wisselden van eigenaar en daar heb ik geen seconde spijt van gehad.
        Deze keer was het zelfs nog weer beter dan vorige week. Eerst lekker bij elkaar zitten met onze kleren nog aan. Dan langzaam van onze kleren ontdoen en dan begint ze aan een mega blow-job. Echt super hoe zij pijpt. Een andere vrouw adverteert met de term blow-job specialistin maar als er 1 iemand is die deze titel verdient is zij het wel. Ze spugt ook zo lekker over je geslachtsdeel heen. Maakt geile geluidjes en hoe ze dat bij mij doet met die deepthroat? Nou, dat begrijp ik echt niet. Ben niet zo heel klein geschapen maar echt, hij verdwijnt compleet in dat kleine mondje van haar. Sterker nog, ze eet hem bijna op. Daarna vond ze het nodig even in reverse cow-girl te gaan. Deed ze zelf uit eigen initiatief. Woww..wat een lekker gezicht en wat een nog lekkerder gevoel. Geil kijkt ze daarbij in de spiegel. Tjonge, ze kan me toch rijden. Niet normaal meer. Daarna overgegaan tot een lekkere doggy. Erg lekker maar ik vind het toch leuker haar diep in haar grote ogen te kijken. Dus toen maar missio. De lekkerste missio ooit gehad. Two bodies became one. Zo kun je het het beste omschrijven. Ze greep me om m'n hals stimuleerde mijn tepels en ik voelde haar adem. Ze kijkt met haar grote ogen echt zo dwars door me heen. Samen kwamen we tot een spetterend hoogtepunt.
        Ook na de sex had ze nog ruim de tijd voor me. Praten, sigaretje roken. Even met haar laptop spelen. De dingetjes bekijken die ze op haar kamer heeft. Maar ja, aan al het goede komt een einde en zo ook jammer genoeg aan deze sessie.
        Wat een leuk meisje is ze en wat heeft ze een ongelovelijke aantrekkingskracht op mij.
        Ik zal bij haar nog erg vaak terugkomen!

        Commentaar

        Aan het werk...
        X