Duisburg, Vulkanstrasse 25, Andreea (Roe, K3)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Duisburg, Vulkanstrasse 25, Andreea (Roe, K3)

  Roemeense Andrea, hoog blond, met een heel mooi lichaam, best knap. Staat als je de kontakthof in kijkt rechts achterin in kamernummer 03.
  Ze heeft de mooiste echte tietjes (klein B-tje) , die ik in heel lange tijd in mijn handen heb gehad. Alleen daarvoor zal ik weer terug gaan. Roomblank, met spitse tepeltjes, super stevig. Je kunt je jas er aan ophangen. Een wereldwonder. Het beehaatje van Andrea heeft een luize baantje, er hoeft helemaal niets te worden ondersteund.
  Andrea heeft een hele goeie pijptechniek in huis. Lekker stevig en afwisselend wordt alles uitgebreid afgelebberd. PZC 20 is extra. Ondertussen laat ze haar o zo strakke kutje vingeren. Ik kwam ogen en handen tekort. Helaas geen denken aan tongzoenen.
  Ze neukt heel flink mee. Prima sexbeurt, hoor.

  Ik heb de nieuwe kamer aanduiding in de titel opgenomen, zoals aangegeven in http://www.hookers.nl/showthread.php?t=64830
  Laatst gewijzigd door Commodore64; 17-12-11, 20:40. Reden: titel

 • #2
  Re: Duisburg, Vulkanstrasse 25, Andrea (RO, K03)(uitstekend)

  Gisteren deze meid ook gezien en ff mee gebabbeld.. ze vroeg me of ik binnenkwam ik zei nee ik was n jaar geleden ofzo ook al n keer bij jou toen zat je nog op nummer 13..
  ik zei aan de deur de mooiste beloften maar op de kamer helemaal niets gedaan behalve vragen 'fertig' 'fertig'..
  ze begon te lachen en ze gaf t gewoon toe..
  ze probeerde niet eens me over te halen met het zal deze keer beter zijn..best n mooie meid maar ga nooit meer bij dr naar binnen..misschien als je vijftig neerlegt dat t anders wordt dat kan heel veel schelen maar daarvoor pak ik wel n ander..
  I betcha somebody s gonna call the cops
  dirrrrrtyyyy

  Commentaar


  • #3
   Re: Duisburg, Vulkanstrasse 25, Andrea (RO, K03)(uitstekend)

   ze heet Andreea met 2 e's.....leuke meid maar niks voor mij..

   Commentaar


   • #4
    Re: Duisburg, Vulkanstrasse 25, Andrea (RO, K03)(uitstekend)

    Voor mij ook niet maar vorig jaar bleef ze zo aandringen daar in dat kleine halletje op de tweede etage met de mooiste beloften dacht voor dertig euro proberen maar..
    toen zag ze er ook veel beter uit ze is heel wat kilootjes zwaarder nu..
    voor mij n oplichter eerste klas maar misschien voor meer geld dat ze wat gaat doen..
    I betcha somebody s gonna call the cops
    dirrrrrtyyyy

    Commentaar


    • #5
     Re: Duisburg, Vulkanstrasse 25, Andreea (Roe, K3)(uitstekend)

     Aangetrokken door de lak- en leer outfits aan de muur heb ik eens een praatje gemaakt met deze Andreea, en daar heb ik geen spijt van gehad. Met zwart haar zou ze er misschien uitzien als een doorsnee Roemeens meisje, zigeunertiepje ook nog, met die grote ronde oorringen, maar het geblondeerde haar en de vuurrode lippenstift geven haar toch iets aparts. Ze heeft mooie ogen en een charmante lach. Beetje onderhandelen aan de deur ging prima: serieus maar vriendelijk. Zo zie je maar weer, een slechte recensie (zie boven) zegt soms niks. Kan gewoon een gebrek aan klik tussen meisje en klant geweest zijn, of een slechte dag van 1 van de 2. Ik heb me buitengewoon vermaakt met Andreea, die zich ook bekwaamt in kinky spelletjes, domination en niet-extreme BDSM. Alle afspraken nagekomen in een goede sfeer, geen haast. Inzet goed, hygiene goed. Ze is bereid om af te wijken van een programma dat ze al veel vaker heeft afgedraaid, en op zoek te gaan naar jouw triggers. En inderdaad, je kunt lang zoeken voor je mooiere A-borstjes, misschien een klein B-tje, vindt.

     Commentaar


     • #6
      Re: Duisburg, Vulkanstrasse 25, Andreea (Roe, K3)

      In de kamer rechts naast die van toppertje Ana uit Cuba, stond Andrea. Toen ik vroeg waar ze vandaan kwam zei ze Colombia. Het hele gesprek verliep vervolgens in het Spaans. Door haar accent had ik al lang door dat ze daar niet vandaan kwam. Roemenië was mijn gedachte. We hebben het er verder niet over gehad. Qua uiterlijk zou ze best Latina kunnen zijn geweest. Qua houding en service kon ik ook merken dat ze niet Colombiaans was. Die meiden weten over het algemeen net iets beter toneel te spelen en gebruiken iets andere technieken. Ze droeg een zwart-rose latex corsetje. Superlekker figuurtje om te zien. Zij was vandaag de tweede dame die ik bezocht.

      Pijpen deed ze niet slecht. Kon lekker met haar geschoren kutje spelen en mocht ook aan die prachtige zachte tietjes zitten. Daarna heb ik voor normaal standje gekozen om haar te neuken. Zij speelde ondertussen met mijn tepels. Beetje vermoeid was ik, dus echt klaarkomen in haar ging me niet lukken. Ik begon me maar af te trekken. Zij nam het later over, maar daar kreeg ze een lamme arm van. Heb het zelf afgemaakt.

      Commentaar


      • #7
       Re: Duisburg, Vulkanstrasse 25, Andreea (Roe, K3)

       vanavond bij Andrea binnen gewandeld
       leuk slank meisje 24 jaar alles ging lekker ontspannen en geen tijds druk (geen klok kijker)
       ze gaat 10 september met vacante voor een paar maanden naar Romenie vertelde ze .
       kom zeker nog een terug bij haar

       Commentaar


       • #8
        Re: Duisburg, Vulkanstrasse 25, Andreea (Roe, K3)

        Dinsdagavond bij haar geweest voor de tweede keer. Ze beweert nog steeds uit Colombia te komen, maar ik hoor aan haar Spaanse accent dat ze met een Roemeense tongval spreekt. Mij maak je niks wijs.

        Gewoon lekkere sex gehad. Meisje met mooie tieten en een echt pornokutje. Eerst een pijpbeurtje. Daar is ze geen echte kei in, maar wel acceptabel. Beetje voelen aan haar tepels en later dat mooie kutje. Toen lekker gevraagd of ze op me kon komen en neukte ze me klaar.

        Vind het wel een prima meid om nog eens terug te gaan. Liever bij Anna ernaast, maar die is bijna altijd bezet. Ze is een goede vervanger.

        Commentaar

        Aan het werk...
        X