Duisburg, Vulkanstrasse 26, Sherima (Dui/Pol) (K103)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Duisburg, Vulkanstrasse 26, Sherima (Dui/Pol) (K103)

  Gisteren de Poolse Sherima bezocht op de tweede etage van Haus48. Alhoewel Pools? Ze is volledig in Duitsland opgegroeid en ze maakt op mij de indruk qua karakter meer Duits te zijn dan Pools. Een tijdje terug werkte ze nog in Haus11 maar ze zij zelf dit huis te hebben verruild voor Haus48 vanwege de mooie kamer en de properheid van Haus48. En inderdaad haar kamer is ook wel erg mooi. Zij adverteerd aan de deur met het feit dat een "blowjobspecialistin"is en inderdaad ze heeft een erg aparte blow techniek. Moet je gevoeld en meegemaakt hebben en kan ik zo niet beschrijven. De sex met haar was ook goed. Haar eerst staand genomen. Zij in doggy op het bed ik voor het bed staand. Eigenlijk nog nooit bij een dvp gedaan en ik vond het erg lekker en opwindend. Daarna doggy op bed even missio en weer afgemaakt in doggy. Opvallend is haar erg lekkere zachte kontje en haar slanke figuurtje. Enig nadeel voor mij was dat ze geen cow girl wilde. Daarentegen was de doggy wel weer erg lekker.
  Na de sex nog even erg leuk met haar gepraat. Ze is lekker spontaan en vertelt best wel veel over haar zelf. Erg aardige dame.
  Voor de blow job fans onder ons beslist een bezoekje waard deze leuke dame.
  Laatst gewijzigd door Commodore64; 17-12-11, 20:38. Reden: titel

 • #2
  Re: Duisburg, Julius Weberstrasse 48, Sherima(uitstekend)

  Groot was mijn verbazing gisteren toen ik haar opeens in het Vulkanhaus aantrof. En wel in die kamer waar ik afgelopen maandag zo ontzettend ben opgelicht door die "Melody". Sherima moest eens weten! Want Sherima is compleet het tegenovergestelde van die oplichster "Melody". Volgens de security waren er al meerdere klachten over deze dame binnengekomen en heeft ze gehaast het Vulkanhaus verlaten. Maar goed ook want zulke vrouwen horen in het Vulkanhaus of Eros niet thuis. Met Sherima heeft het Vulkanhaus er in ieder geval echt weer een zeer goede dame bij. Erg lief en een vrouw die sex niet alleen puur als een inkomstenbron ziet maar er zelf ook plezier aan beleeft. Ja, er haast een wetenschap van maakt hoe ze een man zo goed mogelijk kan behagen.
  Nu maar eens zien hoe ze zich in het Vulkanhaus gaat ontwikkelen. Gisteren was ze nog bezig met het inrichten van haar kamer. Ik ga haar zelf binnenkort zeker nog eens bezoeken!
  Laatst gewijzigd door Commodore64; 15-12-11, 19:49.

  Commentaar


  • #3
   Re: Duisburg, Julius Weberstrasse 48, Sherima(uitstekend)

   Sherima uit Polen vrijdagavond bezocht in de vulkan 17-19 bgg k6.
   Al eerder op de dag met haar gesproken en een leuk gesprek. Is nu dus sinds kort op bovengenoemd adres werkzaam.
   Eerst een wasbeurt waarbij Sherima ook even kwam kijken aangezien ik als extra pzc had gekozen en ze wilde zien dat ik mijn gereedschap geheel schoon zou maken. Ikzelf was niet zo te spreken over haar pijptechniek. Het kon me niet opwinden en daarom haar alleen gebeft en een massage om de tijd vol te krijgen.
   Laatst gewijzigd door Commodore64; 15-12-11, 19:50.

   Commentaar


   • #4
    Re: Duisburg, Julius Weberstrasse 48, Sherima (Dui/Pol)(goed)

    Sherima heeft een schitterend, skinny lichaam, een zacht prachtig appel kontje, een mooi gezicht, kleine fraaie a cupjes, lange slanke benen, haar opticks zijn zeer fraai. Ze heeft iets ordinairs en dat is soms ook wel extra koren op de molen.
    Is eigenlijk duits en pas vooraan in de twintig.

    Is een full profi maar wel een zeer relaxte en sympathieke. En ze is zeer goed en van alle markten thuis.
    Sm, gangbangs( dat wil ik graag een keer doen bij haar met een paar man tegelijk meld je maar per IM), en de huis tuin en keuken sex.

    Sherima is een duitse die nauwelijks in Polen gewoond heeft en dus een gewone perfekt duits sprekende vrouw.

    Ze kan goed pijpen wel wat kort maar denk voor een eerste keer in orde, geen kontaktangsten, nodigd je uit haar aan te raken en presenteert haar heerlijke lichaam aan je, ja een heerlijk lichaam en een strak designer kutje met opwindende schaamlippen, neuken was lekker, niks bijzonders maar eerst missio, jammer dat ze weinig zin heeft in cowgirl, ze heeft een lekker strakke kut en ze laat zich hard berijden, doggie nog veel beter, dat kontje is gewoon geweldig opwindend, perfekt rond, zacht past in een hand,ze masseerde konstant zachtjes mijn ballen erbij, dat is naturlijk een techniek om je snel te laten komen maar het was zeer stimulerend en erg lekker

    Nadat ze nog begon met wat geile dirty talking, spritz dich mal ganz leer in mich, kon ik het niet lang houden.
    Nog kort met haar gebabbeld, ze is extravert, en aardig. Praat hondertuit, heeft humor, Ik denk als je er vaker komt dat het kontakt en ook de dienstverlening wel eens hard nog omhoog kunnen schieten, is zo een gevoel dat ik heb.

    Als dvp voor afwerksex zeg ik Sherima haalt een 8 met de vermelding natest waardig.
    Als dvp laat ze veel dames in Duisburg ver achter zich in dienstverlening en wat een schitterend lichaam, dat geef ik een 9.

    Commentaar


    • #5
     Re: Duisburg, Julius Weberstrasse 48, Sherima (Dui/Pol)(goed)

     Hey, da's toevallig Karel!
     Deze dame heb ik gisteren als afsluiting van een heerlijk avondje Vulkan ook bezocht. Echter, niet voor de normale sex!
     Ze heeft me een heerlijke erotische massage gegeven over m'n hele lichaam met lekkere warme massage olie.
     Dit moet je absoluut ééns proberen bij haar. Ze kan echt heerlijk masseren. Dit heeft ze vast wel ergens geleert want ik ken weinig mensen die dit zo heerlijk kunnen als zij. Natuurlijk volgde er ook een hoogtepunt dat best wel even op zich liet wachten want ik had kort daarvoor ook al heerlijke sex gehad met een andere vrouw.
     Ik voelde me als herboren toen ik haar kamer uit kwam. Voor reguliere sex ben ik ook al een keer bij haar geweest toen ze nog in Haus 48 werkte. Nu zit ze op de begane grond van het oude deel van het Vulkanhaus.
     Verzoek aan de moderator dus om het adres even aan te passen naar Vulkanstrasse 17-19!

     Commentaar


     • #6
      Re: Duisburg, Julius Weberstrasse 48, Sherima (Dui/Pol)(goed)

      Ik had al besloten dat ik haar veel vaker ga bezoeken, omdat ze zo een toplichaam heeft was ik snel klaar bij haar maar ik denk dat ze als dame van plezier heel erg veel in huis heeft. Ik schreef niet voor niks, ik denk dat ze bijna alle andere dvp achter zich laat.
      Dit is geen standaard nieuwe vulkaanhuis neukertje dat net begint en alleen standaard in huis heeft.
      Dit is een zeer unieke dame een p6 kunstenaar, net als Vicky en Elena er 2 zijn.
      Sherima is een van de toppers aan de vulkaan, voor een paid sex date.

      Kijk maar eens wat deze dame allemaal doet, sm, massage, gangbang, standaard pijp en neukwerk, pzc met klaarkomen in de mond (50 euro).

      Daarnaast als je haar zonder kleren ziet, wat een waanzinnig mooi lichaam gewoon een van de mooiste meiden aan de Vulkaan.

      Ik weet met veel wandelervaring zeker, dat ik een goede klik heb met haar we delen dezelfde humor en instelling een beetje en ik verwacht dat het alleen maar veel beter nog zal worden als je er vaker komt, niet dat ze de profesionele lijn zal loslaten maar ik heb nu zoveel gfe en soms hele echte gehad maar wil nu wat meer me richten op paid sex experiences van hoge kwaliteit en de gf experiences beperk ik tot enkele meiden, paar op de Vulkaan maar schrijf ik niks meer over en eentje in een saunaclub, schrijf ik weleens over

      Dus Sherima, Elena en andere sympathieke porno queens van de Vulkaan, Karel paid sex experience is back in town !
      Laatst gewijzigd door Damenprüfer; 06-01-13, 11:09. Reden: quote

      Commentaar


      • #7
       Re: Duisburg, Vulkanstrasse 17-19, Sherima (Dui/Pol) (K102)(goed)

       Afgelopen donderdag heb ik haar bezocht. Na alle lovende berichten dacht ik doe eens een gokje. Van veraf ziet ze er mooier uit dan van dichtbij. Achteraf niet echt mijn type. Wel erg vriendelijk. Sex was niet op niveau maar dat lag meer aan mij dan aan haar. Het viel me op dat dit de tweede dame in korte tijd was die ik bezocht in het vulkanhaus die topje aan hield. Ga haar in ieder geval niet meer bezoeken want er was geen klik.

       gr semibelg

       Commentaar


       • #8
        Re: Duisburg, Vulkanstrasse 17-19, Sherima (Dui/Pol) (K102)(Uitstekend)

        Deze dame een keer of 5 bezocht, TOP!
        Wat ze doet tijdens het zuigen weet ik niet maar het is niet te beschrijven.

        ze is nu alleen een kamertje opgeschoven; van 102 naar 101

        Commentaar


        • #9
         Re: Duisburg, Vulkanstrasse 17-19, Sherima (Dui/Pol) (K102)

         Deze dame is nu te vinden in kamer 103 van Eros26.

         Commentaar

         Aan het werk...
         X