Duisburg, Vulkanstrasse 26, Vanessa (Ro-Spa, K210)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Duisburg, Vulkanstrasse 26, Vanessa (Ro-Spa, K210)

  Geen probe fahrt dit keer. Ik was al eens eerder bij Vanessa geweest. Alhoewel ik het haar toen niet gevraagd heb, kreeg ik de indruk dat ze echt pas net aan het werk was als DVP.

  Anyway, nu, een paar maanden later deze meid weer eens met een bezoekje vereert. Toch een heel andere indruk gekregen deze keer. We waren beide wat losser, wat denk ik te danken is aan het feit dat we beide meer ervaring op hebben gedaan in deze manier van tijd verdrijven.

  Al slenterend door de fickfabriek op 26 sprak de spaanse Vanessa me aan. Wat dat betreft ben ik net die blonde barbie uit "Oh oh Cherso", paar lieve woordjes en ik ben om. Het was in ieder geval duidelijk dat ze me niet herkende van een paar maanden eerder. Effe een babbeltje gemaakt en afgesproken om een standaard nummertje te doen voor €30.

  Hup naar binnen, gordijntjes dicht, en het feest begon. Vanessa is niet de slankste dame die er te vinden is op nr 26, maar in mijn ogen ziet ze er gewoon goed uit. Aan de stevige kant maar zeker niet dik. Lekkere brede heupen met bijpassende kont. Pakt zo heerlijk vast in de diverse standjes. Ze was wel in een keer een stuk kleiner toen de kleren uit waren, maar dat zal aan haar schoeisel gelegen hebben wat ze uit gedaan had. Maar goed, dat is slechts een detail.

  Geheel in traditie met andere recensies zal ik niet teveel uitweiden over de details van ons samen zijn. Wat echter wel gezegd moet worden is dat ze er een stuk op vooruit is gegaan qua skills ten op zichte van mijn eerste bezoek aan haar. Ze doet nu absoluut niet meer onder voor de diverse toppers op nr 26. Het was allemaal wat langer en uitbundiger. Iets wat mijn vermoeden dat ze pas net in het vak zat bij mijn eerste bezoek aan haar doet versterken.

  Graag zou ik hier uitweiden over hoe goed de dames met me meedoen en dat ik ze zichtbaar zie genieten, maar feit is dat dat slecht in 40 a 50% van de gevallen gebeurt. Bij Vanessa maakte ik het volgende mee: Al hevig stotend in missio, werd ik opeens afgeremd en afgeklemd. Wat voor kleur ogen ik nu eigenlijk had . Dat er contact was op dat vlak viel zeker niet te ontkennen, maar om op deze manier tot antwoorden gedwongen worden was nieuw voor mij, en het was absoluut een zeer aangename manier van converseren. Van te voren zij ze dat ze niet aan zoenen deed, maar in the heat of the game en haar verrassende manier van vragen stellen deden mij besluiten om voor 1 keer een afspraak te negeren. Kijk maar eens goed van dicht bij zei ik, en al starend in haar bruine ogen zoende ik haar korte tijd. Het was te verwachten dat ze zei dat we dit niet afgesproken hadden, maar er werd verder geen punt van gemaakt.

  Ik denk dat we zo een minuut of vijf gelegen hebben, en dat bracht mij mooi op "adem". Omdat het toch al onduidelijk was waar nou het initiatief lag, rolde ik vanuit de missio op m'n rug en zei dat zij het verder af mocht maken. Het moge duidelijk zijn, tijdens dit samenzijn was er een zeer duidelijk klik aanwezig. Iets wat ik op voorhand niet verwacht had. De conclusie luidt wat mij betreft dan ook: herhalings gevaar!!!
  Laatst gewijzigd door Commodore64; 16-12-11, 21:49. Reden: titel aangevuld

 • #2
  Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Vanessa(uitstekend)

  Even vluggertje (qua recensie dan, 2 in 1).

  Inmiddels al weer 2 keer bij Vanessa geweest in 1 week tijd. Vorige week was ik gewoon te geil en was madame ook nog serieus pissig toen bleek dat ik vrij snel klaar was. Tel daar een week hard werken bij op, en dan is de uitkomst bij mij dat de kleine heer wat meer rust nodig heeft.

  Omdat Vanessa zelf ook niet heel veel zin had om veel te doen die avond, werden er wat blikjes fris losgetrokken en hebben we nog een klein half uurtje liggen keuvelen en wat tv gekeken.

  Vanavond had ik Vanessa als slot act gepland. Omdat ze de vorig keer lichtelijk geïrriteerd was over de korte duur was ik nu wat beter voorbereid. De 2 leuke dames in het voorprogramma bleken een perfecte opmaat voor de grande finale. Ik schreef al eens eerder hier in het forum om altijd goede afspraken vooraf te maken, maar naarmate je de DVP in kwestie vaker bezoekt en beter aanvoelt kan dit best achterwege blijven. Zo ook hier. Na een goede pot no nonsense sex gevraagd wat het gekost heeft (€30) en dat betaald. Vanessa, tot de volgende keer.

  Commentaar


  • #3
   Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Vanessa (K208)(uitstekend)

   Na Alexys, een uurtje pauze aan de bar en de wandeling achter Isabella aan, gelijk koers gezet richting Vanessa. In de vorige recensie had ik al een beetje door laten schemeren dat deze meid er geen moeite mee heeft om commentaar te leveren op mijn verrichtingen als klant.

   Zo ook deze keer niet. Maar het brengt mij wel in verwarring. Wat de vorige keer met veel enthousiasme werd ontvangen, was deze keer niet wat ze van me verlangde . Mmm, volgens mij was ik de klant en moet er aan mij verwachtingen voldaan worden...... Ben ik bij de vorige bezoeken aan haar dan zo naïef geweest om niet door te hebben dat ze een echte toneelspeelster is? Begrijp me niet verkeerd, het was allemaal weer zeer vertrouwd, lekker en volgens afspraak, maar ze word een beetje een soort mysterie op deze wijze. Ik heb geen idee wat ik er mee aan moet. Het lijkt af en toe wel een zeurende vriendin die niet genoeg aan haar trekken is gekomen. Wat meteen de gedachte oproept of ze bij vorige bezoeken echt is klaar gekomen door mijn kunsten........

   Dit soort spelletjes van haar kant maakt dat ze iets onweerstaanbaar's heeft voor mij. De sex is goed, maar het spel er om heen nog beter. Dit had ik me nooit voor kunnen stellen toen ik begon met wandelen. Terug gaan om haar te doorgronden......

   Commentaar


   • #4
    Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Vanessa (Spa, K208)(uitstekend)

    na lang wandelen ook ma is een keer voor deze dvp gekozen ze zeurt nooit dat je niet binnen kom en wie niet zeurt krijg van de 61 heus een keer een beurt het is een vriendelijke dvp en spreekt zowel engels als Duits en Spaans natuurlijk bij binnen komst me uitgekleed en gewassen deze dvp pijp goed ma er is in Duisburg ma 1 pijp specialiste ze had alle tijd en kwam niet gehaast over in totaal 3 standjes gedaan als de cowboys op ze hondjes en missionaris na afloop nog even geklets

    herhaling gevaar is er wel ma ik heb nog zoveel te doen

    Commentaar


    • #5
     Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Vanessa (Spa, K208)(uitstekend)

     Beetje verbaasd over de positieve reacties, ik vond dit typisch een gevalletje van een dame die je gouden bergen beloofd maar compleet omslaat als je eenmaal binnen bent. Al met al was het een bezoek met pieken en dalen.

     Toen ik bij haar aan de raam stond allemaal leuke verhalen, eenmaal binnen deed ze haar kleren uit en vond ik haar veel te passief, pijpen was wel zeker lekker, ze wist precies wat ik lekker vond. Toen missio wat opzich ook wel lekker was, maar ik vond haar in het begin veel te passief, ging beter naarmate de de date vorderde. Toen doggie wat ook overheerlijk was met haar heerlijke kont. Nadeel: veel te strak condoom wat gewoon echt pijn deed en bij de climax hield ze ook het condoom vast(misschien gebruikt ze geen pil of/en is ze bang dat condoom afzakt) Op gegeven moment "moest ik komen van haar" wat natuurlijk nooit bevorderlijk werkt :P en op gegeven moment kreeg ik nog 1 minuut om te komen, eenmaal gekomen, was ze boos dat ik er te lang overdeed, en bleef ze boos totdat ik wegging. God mag weten waarom, misschien was ik iets wat ik zei, je weet het nooit bij vrouwen :P Ik moest nooit afwijken van mijn eigen regel: als een dame je veels te graag naar binnen wilt, niet gaan

     Al met al: nipt een voldoende

     Commentaar


     • #6
      Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Vanessa (Spa, K208)(uitstekend)

      Gisteravond deze leuke dame voor de eerste keer bezocht.
      Uit de voorgaande recensies blijkt dat ze een beetje een mysterieuze dame is die je moet kennen en doorhebben.
      Ik had met haar echter totaal geen problemen. Het kontakt was erg leuk en de sex was meer dan uitstekend.
      Waarom ik haar zo lang links heb laten liggen weet ik eigenlijk niet want ze is wel precies mijn type. Lekker iets voller lichaam, sexy en een big smile van hier tot Tokyo.
      Haar pijp kunsten zijn optimaal, de cow-girl fenomenaal, over de doggy daar hoef ik het al helemaal niet meer over te hebben en als je bij haar klaar komt in de missio is het alsof die komplete groene toren van de sokkels afvalt.
      Gewoon in één woord een top dame! Bovendien is ze totaal geen klok kijkster en was ze bij mij zeer zeker in voor een gezellig praatje achteraf. Echte Spaanse gastvrijheid!!
      Ga zo door Vanessa!

      Commentaar


      • #7
       Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Vanessa (Spa, K208)(uitstekend)

       Deze dame is van Roemeense afkomst. Ik heb haar ook meerdere malen bezocht. Ze liegt over haar afkomst om interessant over te komen, omdat merendeel van de dames daar van Roemeense afkomst is. Ze wil gewoon opvallen. Deze info is bedoeld ter correctie van de nationaliteit van de dame.
       Laatst gewijzigd door Alexanderrr; 23-08-12, 09:21. Reden: Onzinnige quote verwijderd

       Commentaar


       • #8
        Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Vanessa (Spa, K208)(uitstekend)

        Klopt wat Poef daar zegt. Wel vindt ik het best grappig hoe ze stug vol blijft houden van Spaanse origine te zijn. Is het echt interessant om te weten waar ze precies vandaan komen... Ik persoonlijk vindt van niet, anderen hechten er misschien wel waarde aan.

        NM: Wat Hookers betreft is ze hiermee van Roemeens-Spaanse afkomst. Aangepast in formulier. (A)
        Laatst gewijzigd door Alexanderrr; 23-08-12, 09:24. Reden: Nota Moderatore

        Commentaar


        • #9
         Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Vanessa (Ro-Spa, K208)(uitstekend)

         Vanessa vanavond bezocht... Uiterlijk gezien echt wel mijn type vrouw. Flinke rondingen en een geile kop erop, ik heb het er maar op gewaagd...

         Was een redelijke ervaring, maar zeker geen herhalingsgevaar. Ik mocht haar billen lekker masseren in doggy positie en zelfs een beetje haar kutje masseren... Zoenen van haar billen mocht echter niet. Daarna in doggystyle lange tijd geneukt, maar ik kon maar niet klaarkomen. Wellicht omdat ik haar was passief en plichtmatig vond en het gevoel kreeg dat ze het liefste wilde dat ik zo snel mogelijk zou spuiten. Dat werkt op mij averechts.

         Verder vond ik haar erg ongeinteresseerd en professioneel, een dolletje was er niet bij.... Leuk voor een keer dus maar ik mis echt een klik met deze dame.

         A.O,

         Commentaar

         Aan het werk...
         X