Duisburg, Vulkanstrasse 26, Samantha (Spa)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Duisburg, Vulkanstrasse 26, Samantha (Spa)

  Na de vele trappen in de laufhauses te hebben bestegen kwam ik in de FickFabrik Eros 26 Samantha tegen. Als je via de hoofdingang de hal binnenkomt ga je meteen rechts en zit ze in de kamer op de hoek. Niet te missen. Sam is een 28 jarige mooie Spaanse meid met een volle blonde krullenbol. Ze is op die high heels behoorlijk lang. Schat haar inclusief de heels op 1.85m. Ze was gekleed in een wit rokje met bijbehorend topje waarin haar flinke boezem lekker uitkwamen. Wauw wat een vrouw. Na even met haar op de kamer geklets te hebben toch maar besloten de gok te wagen. Ze komt over als een pro dus ik had zo mijn twijfels. Toch gedaan omdat ik haar geweldige lijf niet kon weerstaan maar ook omdat ze gewoon heel aardig is.

  Afgesproken voor 50 euro twintig minuten inclusief beffen. Kussen deed ze niet. Met haar kleren aan was ze al niet te weerstaan dus ik was zeer nieuwsgierig hoe ze er zonder uit zou zien. Zo nieuwsgierig dat ik zelfs vergat te betalen. Na de overdracht van de centjes begon ze zichzelf van haar kleding te ontdoen. Eerst ging haar bovenstuk uit. Waaaaauw. Een volle puur natuur Dcup kwam tevoorschijn. Dat dit in die bh had gepast. Zou het dan toch mijn lucky day worden!! Vervolgens trekt ze ook de rest van haar schaarse kledij uit. Waaaauw wat een billen. Ik heb al veel mooie vrouwen mogen aanschouwen. Maar dit.. Perfect met de hoofdletter P. Precies mijn smaak. Ongelofelijk wat een body. Alles puur natuur. Geweldige borsten die super mooi in verhouding zijn met haar heupen en billen. Dat alles perfect geaccentueerd door een super strakke taille. Mooi gebruind lijf met een heerlijk zachte maar strakke huid. Geen kuiltje of buikje te bekennen. Ik heb Sam meteen -zonder iets te zeggen- 20 euro extra gegeven om de sessie uit te breiden naar een half uur. Zoooo lekker. Niet normaal. Ik dacht nog. Als het nou ook nog een lekkere sessie wordt dan moet ik mijn werkgebied toch echt gaan verleggen. Ik verbaas me er ook over dat jullie haar nog niet beschreven hebben. Maar goed..

  Samen even wassen en op bed. Even wat kroelen en voelen om vervolgens al kussend en strelend af te zakken naar haar verboden vrucht. Mmmmmm... wat een heerlijk uitzicht als je daar tussen die fantastische billen ligt. Alsof mijn leven ervan afhing ben ik haar oraal gaan verwennen. Ook haar sappige Muschi is ongekend lekker. In eerste instantie was ze wat afwachtend en lag ze wat -nep- te kreunen. Met de oogjes een stukje open. Maar wat Samantha niet wist is dat de orale verwen techniek mijn grootste hobby is. Niks lekkerder dan een vrouw te verwennen en haar stuiterend te voelen en zien klaarkomen. Het doel was gesteld. Na een langzame opbouw via haar klitje, lipjes en kontje haar helemaal geil gelikt. Veel dames laten het niet toe. En ik weet het. Er zijn er veel die neppen. Zeker een kwartier heb ik haar heftig verwent. Haar geil liep langs mijn kin op het bed en ik voelde dat ik mijn doel ging bereiken. De oogjes waren inmiddels dicht en ze lag zichtbaar genietend te kronkelen. Daarom nog een tandje bijgezet en niet veel later kwam Samantha trillend en gillend klaar. Ik bleef natuurlijk nog even daarbeneden en likte haar knopje nog zachtjes door. Bij elk tedere likje kroop ze in elkaar. Ik moest stoppen! Ze pakte mijn hoofd beet en met een veeg verwijderde ze haar geil dat van mijn kin afdroop. Mission completed. Voor mij was dit al een hoogtepunt. Ze bedankt me en zei: you lick like crazy, this is not normal. HAha..
  Samantha deed het condoompje om en begon aan haar verwen beurt. Afwisselend werd mijn inmiddels kei en keiharde lid zacht en hard onderhanden genomen. De ene keer spelend met haar tong om hem vervolgens helemaal in haar mondje te nemen. Ze was duidelijk opgewonden van de likpartij. Ze ging zo zitten dat ik overal bij kon. Ze bleef maar bezig terwijl ik haar curves verder kon ontdekken. Wat een lijf.. Nu wilde ik in haar zijn. Zonder de klodder gel mocht ik missio bij haar binnen. Heeeel voorzichtig en zachtjes ging ik centimeter voor centimeter verder in haar. En weer. Niet normaal... strak, strak. Zo strak. Bij elke stoot/stootje werd mijn P verder in een soort van wurggreep genomen. Wat een sensatie. Eenmaal lekker op gang bleef dat gevoel. Dat had ik niet verwacht. Ik was zeker niet de eerste die dag en bij haar figuur zou ik een ruimere entree verwachten. Niet dus. Na de missio in verschillende poses en snelheden te hebben afgewerkt verder gegaan in doggy. Kan wel bezig blijven maar wat een uitzicht en wat een ass. Damn!! Ook hier weer op haar verzoek rustig opgebouwd en niet te hard doorgestoten omdat het anders pijn deed. Afgesloten met een cowgirl. Daarbij bereed ze me zo dat ik mezelf in en uit haar kon zien gaan terwijl ik met haar heerlijke billen en borsten kon spelen. Wat een geweld. Met haar billen in mijn handen kwam ik diep in haar tot een zinderend hoogtepunt. Wat een eruptie. Samantha kwam op me liggen terwijl ik in haar bleef. Ze bespeelde mijn gevoeligheid nog lekker na met haar verrukkelijke lijf. Verkocht.

  Na het wassen nog gezellig wat nagekletst. Daarbij kwam ze nog even terug op het orale spel. Ook bij het afscheid nemen werd ik daar weer voor bedankt. Graag gedaan my lady. Met een knuffel en drie zoenen afscheid genomen om weer met een zeer voldaan gevoel terug naar Nederland te rijden. Conclusie: dit was mijn lucky day en I will be back. Soonl!!

  Samantha heeft op haar rug -helemaal boven- een tatoeage en een navelpiercing. Ze werkt bijna elke avond van 8 tot een uur of 5. Ze spreekt goed Engels en natuurlijk Duits.
  Laatst gewijzigd door Commodore64; 15-12-11, 19:14.

 • #2
  Re: Duisburg, Eros 26, Samantha(uitstekend)

  PK; heb deze meid ook een aantal malen aanschouwd en vond haar uiterlijk bijzonderlijk aantrekkelijk alleen ben ik nooit naar binnengegaan omdat ik ook mijn twijfels had.
  Vond het ook raar dat er nog géén topic over haar was aangezien ze al een tijdje in eros26 vertoeft. Verder zie ik dat ze regelmatig in gesprek is met evt. klanten maar aangezien ze Spaanse is betekent dit dat ze alleen het Spaans beheerst of kun je ook communiceren in het Duits en/of Engels?

  Commentaar


  • #3
   Re: Duisburg, Eros 26, Samantha(uitstekend)

   lol dat jullie altijd geloven wat een dvp zegt
   zij is roemeens 10000000%
   dvps liegen vaak ook over hun afkomst, ik ken haar vrij goed en zij is ook goed bevriend met de roemeense yvonne die in het middelste gangpad werkt

   Commentaar


   • #4
    Re: Duisburg, Eros 26, Samantha(uitstekend)

    Hey Robbiex en Keizerstad*!@%^,

    @ Robbiex: ze spreekt Engels en Duits. Zie ook de laatste alinea in mijn bericht. Wat mij betreft is ze zeer de moeite waard. Ik ben Duisburg aan het ontdekken en ik ga voor Samantha zeker weer terug! Maar.... voordat ik commentaar krijg. Voor iedereen is het anders natuurlijk. Klik en dat soort shit.. Snap ie?

    @ Keizerstad: Maak je vooral niet druk. Wat mij betreft is de P6 wereld 1 groot leugen. Ik ga dan ook niet met de dames in discussie over afkomst. Beetje kostbaar en de sfeer wordt er niet beter van. Schrijf hier enkel op wat ze mij te melden had. Het feit dat ze daar over liegen zegt al genoeg. Van mij hoeft het ook niet omdat ik er niet mee zit waar ze vandaan komen. Ik weet wel dat voornamelijk Roemeense dames liegen over hun afkomst. Vaak zeggen ze Italiaans te zijn.
    Laatst gewijzigd door Commodore64; 17-12-11, 23:49. Reden: quote verwijderd

    Commentaar


    • #5
     Re: Duisburg, Eros 26, Samantha(uitstekend)

     Kennen jullie Samantha Fox nog? Het is dat het qua gezicht en leeftijd niet kan maar het lijf/figuur van deze Samantha is vergelijkbaar. Ook onze Tatjana in haar goede tijd had dezelfde vormen. Hier spreekt een liefhebber!!

     De vorige keer vertelde Samantha dat ze om 20.00 uur altijd begint. Haar gordijntje bleef maar dicht. Ik had sterk het gevoel dat ik niet de enige was die interesse had in juist dat gesloten raam. Er liepen meerdere wandelaars te posten. Wachten is niet mijn ding dus eerst maar eens op zoek naar een andere leuke dame.

     Rond 10 uur was ze dan eindelijk vrij. Ze was druk geweest met opmaken en het kappen van haar haren. Vandaar dat haar raam zolang gesloten bleef. Yeah right.... Ze herkende me meteen. A!! Der Holländer. Ik kreeg er meteen van langs! Ze had van de vorige keer namelijk twee dagen last van haar klitje gehad. Mooi begin van de avond zo.. haha

     In de ban van de Tour de France heb ik gisteren samen met mijn medecoureur/ronde miss Samantha twee zware etappes verreden. En dat alles op 1 dag (avond).

     Etappe 1:
     De eerste etappe was nog niet begonnen of ik kwam een heuveltje tegen. Geen steile berg maar een mooi beschaafd heuveltje. Heel rustig begon ik aan de beklimming. Samantha zat in mijn wiel en kon zo lekker relaxen. Wat heerlijk om zo te beginnen. Gelukkig had ik mijn regenkleding bij want het werd alsmaar natter en natter. Na een klein kwartier werd het hoog(s)tepunt bereikt en had ik zomaar 20 punten voor de bergtrui verdiend. Met complimenten van Samantha. Die had genoten en maximaal geprofiteerd van mijn inspanningen. Ik had zo mijn best gedaan dat het vocht met druppels aan mijn kin hing. Na een stukje mooi vlak parkoers kwam ik in het echte hooggebergte. Twee joekels van de Hors categorie. Wat een uitzicht en wat heerlijk om die te beklimmen. Ongekend. Pfffffff... van zo'n beklimming moest ik even recupereren. Flink afgepeigerd was het nu de beurt aan Samantha om voor even het kopwerk over te nemen. Dat kun je wel aan deze dame overlaten. Fantastisch werk werd er afgeleverd. Ze vroeg of ik weer bijgekomen was om uitgerust aan het slot van de etappe te beginnen. Nee, ga nog maar even door. Het laatste deel van de etappe was het stoempen geblazen. Nadat ik voldoende was herstelt reden we kop over kop in een treintje naar de finish. De finish kwam in zicht. Onderweg hadden we afgesproken dat ik de bergen voor mijn rekening zou nemen en Samantha het slot van deze etappe. Wat een opwindende eindsprint. Met een uiterste krachtsinspanning nam ik de ritzege voor mijn rekening. Voldaan maar vermoeid vielen we in elkaars armen waarbij Samantha nog plagend even mijn spieren kneedde. Met drie kussen van de ronde miss namen we afscheid en gingen elk ons eigen weg.

     Etappe 2:
     Tijdens de eerste etappe hadden we al afgesproken dat we de tweede etappe ook samen zouden rijden. De tweede etappe was bijna een kopie van de eerste. Alleen het begin liep anders. Nu begon ik de etappe in de rug van Samantha. Het gaatje dat ik pakte had wel iets weg van een klein ravijntje. Wat een genot om zo achter haar te mogen zitten. Daarna weer dat overheerlijke super heuveltje. Nu duurde de klim tot de top nog langer. Ook werd het nog natter dan in de eerste etappe. Een klim van bijna 25 minuten zorgde ervoor dat het bij mij op bepaalde plekken echt pijn ging doen. Maar eenmaal in de bolletjestrui is opgeven geen optie meer. De enige optie was door te blijven sleuren en trekken tot aan de top. Normaal trekt Samantha dit soort heuveltjes op 1 dag niet twee keer achter elkaar. Maar vandaag was het voor haar één groot feest met het bereiken van het tweede hoogtepunt van de dag. De top was bereikt. Deze tweede etappe was een stuk korter dan de eerste. Ook nu weer hetzelfde patroon. Het overnemen van het kopwerk door Samantha zodat ik weer kon bijkomen. Eenmaal bijgekomen ben ik gedemareerd en heb de etappe winnend afgesloten. Wat een geweld. We zaten er helemaal doorheen maar de zoete overwinning deed de pijn snel weer vergeten. Met een big smile werd ik door Samantha bedankt voor bewezen diensten. Uiteraard ook nu werd er weer afscheid genomen met de de gebruikelijke drie kussen van de ronde miss.

     Het eindklassement:

     Dagoverwinning: Ondanks twee rit overwinningen moet ik deze eer toch echt aan Samantha laten.
     Gele Trui: Samantha
     Berg Trui: PK
     Groene Trui: PK
     Witte Trui: Samantha (geen eerlijke strijd, ik mag niet meer meedingen)
     Rode rugnummer: PK

     Ik wist trouwens niet dat je van wielrennen een stijve kaak en spierpijn aan je tong kon krijgen!!

     Ff nog wat aanvullende info. De tatoeage op haar rug dat zijn rozen. Samantha werkt a.s. maandag 18 juli voor het laatst. We gaan tot 30 juli met vakantie.

     Commentaar


     • #6
      Re: Duisburg, Eros 26, Samantha(uitstekend)

      Oorspronkelijk geplaatst door The PK Bekijk bericht
      @ Keizerstad: Maak je vooral niet druk. Wat mij betreft is de P6 wereld 1 groot leugen. Ik ga dan ook niet met de dames in discussie over afkomst. Beetje kostbaar en de sfeer wordt er niet beter van. Schrijf hier enkel op wat ze mij te melden had.
      Absoluut mee eens.

      Anyway, back on topic, ik heb me er ook een tijdje over verbaasd dat deze dame nog niet besproken was. Ik had deze aantrekkelijke meid al een paar keer zien staan. Mede dankzij de recensies van mede wandelaars heb ik besloten haar eens met een bezoekje te vereeren.

      Commentaar


      • #7
       Re: Duisburg, Eros 26, Samantha(uitstekend)

       Bij monopoly heet het geloof ik: vergissing van de bank. Nu is het echter niet de bank die een fout heeft gemaakt. Neeej... ik moet hierbij het boetekleed aantrekken en diep door het stof. De geweldige borstjes van Samantha zijn, zoals ik eerder schreef, namelijk geen puur natuur maar met siliconen gevuld. Blijkbaar ben ik de eerste keer -door al die geweldige indrukken- te veel afgeleid geweest. Mijn excuses voor deze ernstige fout.

       Mod: graag aanpassen in informatie dame.

       NM: Done. (A)
       Laatst gewijzigd door Alexanderrr; 23-07-11, 13:51.

       Commentaar


       • #8
        Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Samantha(uitstekend)

        Samantha schijnt er tussenuit te zijn want ik zag een andere meid op haar kamer of ze heeft een andere locatie betrokken.

        Commentaar


        • #9
         Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Samantha(uitstekend)

         Oorspronkelijk geplaatst door ROBBIEX Bekijk bericht
         Samantha schijnt er tussenuit te zijn want ik zag een andere meid op haar kamer of ze heeft een andere locatie betrokken.
         Robbiex, Samantha heeft verlof. Ze is er enkele weken niet maar komt wel terug. Ze vertelde dat ze er begin december weer is. Of dat op dezelfde kamer is weet ik niet.

         Commentaar


         • #10
          Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Samantha(uitstekend)

          Een erg mooi verhaal PK, Samantha is ook een erg lekker wijf. Ik spotte haar een aantal jaren geleden (omstreeks 2004-2005) in Oberhausen op de Flasshofstrasse, toen was het nog een meisje met flinke billen en natuurlijke D cup borsten. Inmiddels is ze veranderd in een lekkere professionele strak afgetrainde dame van plezier, waarbij haar al niet misselijke borsten zijn vergroot van de natuurlijke D-cup naar een met siliconen gelifte E-cup welke er wel heel natuurlijk uitzien.
          Laatst gewijzigd door 2COOL; 27-11-11, 14:17. Reden: aanpassen

          Commentaar


          • #11
           Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Samantha(uitstekend)

           Oorspronkelijk geplaatst door The PK Bekijk bericht
           Robbiex, Samantha heeft verlof. Ze is er enkele weken niet maar komt wel terug. Ze vertelde dat ze er begin december weer is. Of dat op dezelfde kamer is weet ik niet.
           Ze is er weer.Zondag avond gespot in dezelfde kamer als voorheen.

           Commentaar


           • #12
            Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Samantha (Spa)(uitstekend)

            Op zoek naar een ongecompliceerd vluggertje ben ik even binnengewaaid bij deze leuke krullebol. Niks mis mee, aardige meid. Ze gaf me eigenlijk meer dan waar ik gezien het instaptariefje recht op had. De drie standjes waren fijn, maar de (lange, ongehaaste) blowjob die er aan voorafging was beter dan fijn, die was echt zeldzaam goed. Dit is een pijpkoninginnetje!

            Commentaar


            • #13
             Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Samantha (Spa)(uitstekend)

             Inderdaad! Pijpkoningin is misschien wel de juiste benaming voor deze top-dame.
             Dat ik bij haar nou nog nooit was binnengelopen. Uitgerekend bij misschien wel de beste dame die Eros26 momenteel te bieden heeft. En dan moet ze toch wel erg goed zijn want, jullie kunnen zeggen wat je wilt, maar gewoon iedere dame in Eros26 staat qua service ver boven het gemiddelde wat je voor 30 euro normaal verwachten kunt.
             Maar even terug naar Samantha. Kamertje 101 zit ze naast het nieuwe casino.
             Haar blow-job is echt extreem lang en goed. Heel veel gevoel met diepe lange halen en deep-throat. Bijna nog nooit zo'n goede blow-job van een dame gehad. Daarna een cow-girl waarin ze je met zeer veel gevoel berijdt. Doggy en missio waren ook uit de kunst. Wat een gevoel en wat een genot was het gisteren bij haar. Ik zou er zo weer voor in de auto gaan stappen. Kamer 101 wordt voortaan een vast adresje voor mij.
             Over haar uiterlijk hoeven we het al helemaal niet te hebben. Wat een mooie dame! Als mijn collega's ééns wisten met wat voor dames ik af en toe het bed deel......ze zouden er jalours op worden! Haha.....!
             Kortom: absolute topper deze Samantha!

             Commentaar


             • #14
              Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Samantha (Spa)(uitstekend)

              zoals hobbellen al beschreef ze is inderdaad geweldig en een dame die je niet zo snel afwerk. haar pijp techniek staat op een heel hoog niveau en ze heeft een meer dan uitstekend voorspel. en zo topper vin je meestal alleen in eros 26 of het vulkaanhaus. het intieme is uitstekend als je haar maar niet als een beest neem ze is nog aardig strak. gewoon rustig opvoeren en meerdere standjes zijn mogelijk ze geniet er zelf ook van dat kan je aan haar ogen zien .ze werk denk ik al wel 4 jaar in eros en draait in de top mee helaas is ze vaak bezet. wat ik het meest geweldig aan haar vin is ze zeurt nooit dat je alleen ma kom kijken en zeg je altijd vriendelijk gedag vanavond maar is weer kijken wat de vulkaan mijn breng

              Commentaar


              • #15
               Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Samantha (Spa)(uitstekend)

               Wowww, slik, hmmmm......... Wat een heerlijke dame is zij toch! Echt ongelovelijk die goede pijptechniek van haar. Het zijn maar enkele meiden die dat kunnen. Er staat ook ergens een dame met de titel blow-job specialistin op de deur maar volgens mij moet die titel gauw naar Samantha toe. De overige sex was ook meer dan uit de kunst. Dit in combinatie met een leuk babbeltje gemixt met een beetje humor maakt toch wel dat je met een erg lekker gevoel weer dat kamertje uitkomt. En daar gaat het toch om?
               Samantha zal komende week trouwens een weekje weg zijn uit Duisburg dus voor wie haar nog wil bezoeken deze week zou ik zeggen, grijp vanavond je kans!

               Commentaar


               • #16
                Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Samantha (Spa)(uitstekend)

                Deze dame afgelopen week weer bezocht. Super ervaring! ontzettende porno lichaam. Goede borsten, mooie volle billen en lief gezicht. Ze is ook zeer vriendelijk, leuk praatje, spreekt goed engels. Is heel relaxed.

                Sex was zeer goed, ze kan inderdaad uitstekend pijpen!! eerst goed laten pijpen daarna missionaris en doggy en uiteindelijk klaar laten pijpen! Echt helemaal top. Ik zal haar zeker vaker bezoeken! Topper van eroscentrum tot dusver.

                Commentaar


                • #17
                 Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Samantha (Spa)(uitstekend)

                 Moeilijk om nog iets aan eerdere recenties toe te voegen. Samatha is in het bezit van een onwaarschijnlijk goed figuur, en dat onder dat mooie koppie en volle bos krullend haar.

                 Heel erg hoog verslavings gehalte.

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Samantha (Spa)(uitstekend)

                  Onder de dames in eros 26 zingt het rond dat Samantha haar beroep als DVP vaarwel gezegd zou hebben.

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Samantha (Spa)(uitstekend)

                   Mag in het archief. Collega's van haar blijven bevestigen dat ze dvp af is.

                   Commentaar

                   Aan het werk...
                   X