Duisburg, Vulkanstrasse 17-19, Alessia (Ita/Dui)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Duisburg, Vulkanstrasse 17-19, Alessia (Ita/Dui)

  Maandagavond op de Vulkan. Zeer weinig te doen. Weinig vrouwen en de toppertjes waren konstant bezet. Wat ga je dan doen? Op zoek naar iets nieuws. Had over de Italiaanse Alessia gelezen op een Duits forum. Ze zit op de begane grond van de aanbouw van het Vulkanhaus de tweede deur voor de trap. Na veel gewandel de beslissing genomen om bij haar naar binnen te gaan. Erg mooi meisje om te zien en een vriendelijke uitstraling. Ook op de kamer blijft ze vriendelijk maar ze komt wel een beetje verlegen over. De sex was echter zeer middelmatig. Ligt niet aan haar. Zij is gewoon erg jong en onervaren. Het was alsof ik een jong meisje aan het ontmaagden was. Het ging allemaal niet zo erg lekker en ook leek ze een beetje pijn te hebben. Toch nog wel in missio gekomen. Ze vertelde me later dat ze nog maar 18 jaar is en zoals gezegd is dat te merken. Dit meisje werkt nog maar een paar dagen in Duisburg en vraag me af of ze wel ervaring heeft in dit beroep en misschien of ze sowieso wel veel ervaring heeft op sexgebied.
  Wel naderhand ook weer erg vriendelijk en ze komt erg lief over. De aftertalk was erg leuk wat ook wel blijkt dat ik toch nog zowat 40 minuten bij haar geweest ben. Wat ze in dit beroep te zoeken heeft vraag ik me wel echter af. Daar is het gewoon geen meisje voor.
  Laatst gewijzigd door Commodore64; 17-12-11, 20:36. Reden: titel

 • #2
  Re: Duisburg, Vulkanstrasse 17-19, Alessia(matig)

  Jonge meisjes ontmaagden sprak me wel aan. Alessia een bezoekje gebracht, zegt Italiaanse te zijn, maar de vuurproef wees uit dat ze zeer matig Italiaans spreekt en met een heel zwaar duits accent (zal eens naar de avondschool geweest zijn zeker). Ze ziet er ook eerder duits dan italiaans uit. Tot zover. Ze vond het niet leuk dat ze door de mand viel dus verder contact was er moeizaam. De sex idd zeer zwak, maar ik kwam voor dat nauwe cutje te passen. Ik moest voorzichtig zijn, ok, ze kreeg dat, maar het was weer niet goed, ik moest doorwerken. tsja.... Toch lekker gekomen, mooie borsten weetjewel. Alles bij elkaar was het net de moeite als je van jong en onervaren houdt, en ze liet toch wel lekker haar onderkant uitlikken..... hèhè

  Commentaar


  • #3
   Re: Duisburg, Vulkanstrasse 17-19, Alessia (Ita/Dui)(matig)

   Hallo vandaag omdat ik er toch in de buurt was maar eens wezen kijken in dit red light district van Duisburg was er rond de klok van 3 uur in de middag bezetting uitermate weinig en wat er was echt niet om over te schrijven laat staan dat ik er even van kon genieten. Na nog een rondje en daarbij ook de aanbouw van 17 -19 aangedaan kwam daar dus porno blonde Alessia tegen, het lijf ze schurkte meteen tegen me aan en met haar verleidelijke stemmetje lokte ze me naar binnen mooi jong lijfje nog afgesproken voor €30 voor 30 minuten ik waste me eerst maar Alessia deed dat niet jammer !!
   daarna meteen op bed en een jasje omgedaan uitgebreider wil ik hier niet verder op ingaan maar was totaal niet wat je er van zou verwachten. na nog geen 20 minuten begon ze echt vervelend te doen dat ik moest opschieten en ook klaagde ze dat ik te hard duwde dat kon haar tere lichaampje niet aan wel ben niet meer verder gegaan ben naar de badkamer gegaan gewassen en vertrokken. daarna maar naar nummer 26 gegaan alwaar ik Laura zag en daar echt een geweldig tijdje heb doorgebracht

   Commentaar

   Aan het werk...
   X