Duisburg, Julius Weberstrasse 48, Nicole (Bul, K14)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Duisburg, Julius Weberstrasse 48, Nicole (Bul, K14)

  Nicole, had haar al vaak gezien, ook op andere lokaties in Duisburg zoals 26 maar ondnaks haar lieve meisjesachtige doch erg geile uitstraling haar nooit bezocht. Kon hier geen recensie van haar vinden maar wellicht is ze onder een andere naam bekend want herinnerde me haar ook niet als Nicole.

  Vaak is zo'n naamsverandering een slecht teken, ook is Blue Moon niet mijn favoriete hang out maar niets van dit alles was het geval.

  Wat een schatje. Ze heeft een hele lieve, beetje droeve uitstraling maar ze is heel aanhankelijk en fysiek ingesteld. Ze zoent je niet gelijk vol op de mond als een Jennifer of Rebecca van 26 maar alles heel gevoelig en relaxed wat wel erg prettig was na het geweld van Niki en Jennifer. Heerlijk door d'r verwend. Ze masseert je eerst lekker met haar handen en dan body 2 body wat een verademing is met d'r ranke lichaampje. Zachtjes kussend op je tepels en nek terwijl ze me een zeer verdienstelijke handjob gaf ging ze over op het orale deel. Deze dame weet je heel goed te stimuleren en was al snel op oorlogssterkte. Verwacht hier geen porno maar een mix van GFE en amateursex van het beste niveau. Ze heeft me eerst heerlijk bereden maar dat deed d'r pijn gaf ze aan. Vervolgens doggy wat erg lekker was met dat lekkere kleine kontje in m'n handen maar ook dit was d'r te pijnlijk. Ze gaf, niet als smoes aan, dat ik te groot voor d'r was en excuseerde zich maar zag aan d'r tijdens beide acties dat dit geen pretje was voor d'r.

  Ze excuseerde zich oprecht en vroeg me te relaxen en d'r even de tijd te geven en "no extra charge". Lekker met haar liggen zoenen en kletsen en wilde een sigaretje met d'r doen maar schijnt daar niet te mogen . Vervolgens vergreep ze me weer aan m'n ballen en pijpte me weer totdat ie rechtop stond . Missio ging prima en na zolang gestimuleerd te zijn heerlijk explosief klaargekomen.

  Dat sigaretje hebben we voor de deur nog even gedaan buiten. Jammer van die bijdehandte groepjes hangjongeren die er rondhangen en de dames ook buiten "lastigvallen". Ze gezegd dat ze moesten opzouten en kwamen ze voor me staan. Geen handige actie maar gelukkig liep er iemand van de Sexxpalace security langs die zich er even mee bemoeide en hun in hun moerstaal aansprak wat duidelijk indruk maakte en dropen ze af. Aardige vent want hij excuseerde zich voor de overlast. Met Nicole naar de telefooncel gelopen aan de Julius Weber en afscheid genomen. Ze zoende me alsof ik d'r vriend was ha ha ha zo in d'r gewone kleren en armen om m'n nek. Zou d'r zo meenemen. Absolute aanrader deze kleine slanke blondine!
  Laatst gewijzigd door Commodore64; 16-12-11, 00:45.

 • #2
  Re: Duisburg, Charlottenstrasse (Blue Moon) 50, Nicole(uitstekend)

  Na Gabriela verdwaasd rondgelopen, wat een topervaring. Doe meestal meerdere dames als ik er ben maar had de pijp leeg. Na wat gegeten te hebben via de Charlottenstrasse naar de auto gelopen en werd ik gedag gezegd door Nicole die me nog herkende. Ze stond buiten te roken en bood me een sigaret aan. Samen gerookt en gekletst en vervolgens de vraag of ik al gegeten had. Ja, dat had ik, of ik dan met haar me wilde want ze vond het niet leuk alleen te eten. Dus gezellig met haar wat gaan eten bij de imbiss aan de Julius Weber. Was verbaasd wat een leuke en vrolijke meid het is. Bleef maar kletsen. Na het eten pakte ze m'n arm en bedankte me met een kus, of ik meeging. Het eten en haar vrolijkheid hadden een positieve invloed op m'n libido. Na een gezamenlijke wasbeurt heerlijke girlfriend sex met haar gehad.

  Nicole is geen geweldige schoonheid maar beetje girl next doormet een mooi figuur en lieve uitstraling en vind de sex met haar in combinatie met haar persoonlijkheid erg lekker. Geld wilde ze niet zei ze want ik had het eten al betaald voor d'r en nieuwe sigaretten maar gewoon betaald. Ze kon maar geen afscheid nemen en uiteindelijk heftig zoenend d'r kamer verlaten. Wederom erg onder de indruk van deze dame. Moet oppassen met haar niet in "Help, verliefd op een dame"terecht te komen.

  Commentaar


  • #3
   Re: Duisburg, Charlottenstrasse 50, Nicole(uitstekend)

   Rustig op de Vulkan, weinig dames. Lege gangen, geen bordjes op de deuren. Sexxpalace was bijan uitgestorven, Eros26 4 dames, later rond 9 uur wat meer, Vulkanhaus uitgestorven op 3e verdieping na....in Blue Moon stond Nicole beneden in de gang. Heeft nu de kamer direct beneden en scheelt een hoop trappen lopen.

   Hier al vaker over d'r geschreven en Nicole is een schatje, ziet er goed uit, is lekker actief en maakt het je prima naar de zin.

   Wederom een prima ervaing met haar maar het beste moest nog komen ROSI!

   Commentaar


   • #4
    Re: Duisburg, Charlottenstrasse 50, Nicole (K1)(uitstekend)

    Ik lijk de enige te zijn die de schoonheid van deze fantastische jonegdame inziet. Haar gisteravond weer bezocht en wordt steeds beter naarmate je haar vaker bezoekt. De kamer beneden is haar echter te klein, is ook net een bezemkast overigens, en verhuist daarom per komende week weer naar boven. Als ik details heb over d'r kamernummer zal ik dit melden.

    Commentaar


    • #5
     Re: Duisburg, Charlottenstrasse 50, Nicole (K1)(uitstekend)

     Er was helaas geen 'klik', het was voor mij dus een tegenvaller.
     Zodoende dus de beoordeling: 'Matig'

     Commentaar


     • #6
      Re: Duisburg, Julius Weberstrasse 48, Nicole (K14)(goed)

      Nicole is verhuisd! Nadat ze een paar dagen weg was hield de beheerder haar vaste kamer niet vrij en besloot Nicole op Julius-Weberstrasse 48 K14 ( 1ste verdieping ) haar stekje te maken.

      Nicole is niet mijn type, maar uit de grappige, leuke en innemende conversatie die ontstond aan de deur ( lange conversatie ) was me duidelijk dat de klik er op menselijk vlak er enorm was!

      Dus toch maar naar binnen? Ja!

      Ik hoef er niet veel over te schrijven, een lieve meid, geen fotomodel, mooi slank, en super-lief als je haar fijn behandelt!
      Een echte GFE zit er dan maar zomaar in, waarbij niet naar de tijd gekeken wordt en Nicole zelf ook best een beetje of een beetje meer wil genieten!

      Glijmiddel was niet nodig.

      Verbazend dat een mooie meid met zo een lief karakter als Nicole niet meer beschreven wordt! Ze mag in de top 10 van DB!

      Moderator mag het adres aanpassen, nr.50 bestond toch al niet als Bordeel, maar ze zit nu dus op compleet nieuw adres. Met dank
      Don't like me??? Good! I did not wake up this morning to impress YOU !!!

      Commentaar

      Aan het werk...
      X