Duisburg, Vulkanstrasse 27, Maria (Grie/Tur)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Duisburg, Vulkanstrasse 27, Maria (Grie/Tur)

  In de gang naast de hal trof ik deze dame, uiterlijk een beetje Latina maar toch echt Grieks/Turks. Mooie volle C cup, fraaie achterkant, iets meer dan slank maar niet dik.
  Zoenen was okay, verzekerde ze me, ze was correct. Dat was ze ook, er werd lekker gezoend, en diep gepijpt. Tijdens de beurt in missie zat ze me steeds op mijn zij te slaan, onprettig, dit loste ik maar op door haar hand beet te pakken en naast haar hoofd op de matras te drukken. Ze gaf op, liet zich gewillig neuken en ik schoot weer een condoom vol.
  Er loopt hier heerlijk spul, dat precies past om je ***.
  En als ze ooit iets uitvinden wat nog lekkerder is, dan blijf ik dit er toch bijdoen.

 • #2
  Maria EG van huis 27

  Hoofdingang huis 25 en de gang direkt rechts dat is EG huis 27.
  Daart werkt Maria een griekse met grote borsten cup C/D, lange zwarte haren en vaak een zwart netjurkje aan, had haar al vaker gezien.

  Ze heeft een erg vriendelijk gezicht en schitterende groene ogen. Volslank en niet vet, haar borstn zijn heel strak en groot. Schat haar achterin de twintig.

  Ze gaf een te gehaaste standaard service met kussen dat laatste deed ze goed en niet terughoudend, dat maakte het geheel af. ontakt was goed, ook grijpbaar en kusbaar voor aanvang maar profi dus ze was niet erg uit de tent te lokken

  Verder was de service een beetje kort en snel..pijpen snel klaar, neuken..in doggie ging ze al snel met haar rug helemaal naar beneden, ik glipte eruit en begon ze aan een stevige handjob.

  Neuken..redelijk..pijpen..redelijk..kussen goed..kontakt goed..leuke vrouw, schitterend lichaam vind ik, die ogen bizar, maar denk niet dat ik er nog een keer heenga..er is veel beter.

  Commentaar


  • #3
   Re: Duisburg, Vulkanstrasse 27, Maria (Grie/Tur)(goed)

   Deze dame is vandaag ook door mij bezocht.... Lekker wat voller lichaam, al heeft ze wel al een buikje en hangen de tieten al wat... Haar volle kont deed mij overtuigen om het toch te proberen.... In doggy positie ging ze op bed zitten. Precies zoals ik het graag zi, benen vrij wijd en kont goed naar achter gestoken. Hier begon een lekkere befsessie waar Maria met kreuntjes goed op reageerde.... Het ballen likken en pijpen ZC was erg kort en wat zacht, dus dat was niet om over naar huis te schrijven... Uiteraard in diezelfde mooie doggy positie het afgemaakt, dat was gewoon goed.

   Weet niet of ik haar nog eens bezoek, maar was zeker lekker voor een keer....

   MODS, postuur kan absoluut naar "stevig" en ze heeft groene ogen.

   Commentaar


   • #4
    Re: Duisburg, Vulkanstrasse 27, Maria (Grie/Tur)

    Vandaag deze dame bezocht. PZC en klik was zo goed dat we besloten er een vol uur van te maken, waarbij ze keiharde porno opzette. Ze heeft zeker 20 minuten gepijpt en daarna zeker de helft van de kama sutra nagedaan. Na wat mindere dames in DB te hebben bezocht toch weer een goeie gevonden. Ga zeker bij haar terugkomen!

    Commentaar


    • #5
     Re: Duisburg, Vulkanstrasse 27, Maria (Grie/Tur)

     Afgelopen keren Maria niet meer gespot op haar plekje. Een andere dame zit nu op haar kamer. Weet iemand waar Maria nu zit?

     Commentaar


     • #6
      Re: Duisburg, Vulkanstrasse 27, Maria (Macedonië)

      Mooie dame dit en haar regelmatig bezocht maar wordt als je vaker komt een herhalingsoefening van hetzelfde en weinig tot geen variatie ook niet als je meer betaalt. Laatste keer was paar maand terug en weer de standaard 50 gedaan (sorry, 30 kan echt niet) en reageerde en handelde niet anders dan bij 100 of 150.

      Wel een erg mooie dame die prima profi serivce geeft. Ze komt overigens uit Macedonië en is dus niet Grieks en al helemaal niet Turks. Weet dat ze zegt Grieks te zijn maar is hetzelfde als al die Latina's die zeggen Braziliaans te zijn maar colombiaans en vooral dominicaans zijn.

      Commentaar


      • #7
       Re: Duisburg, Vulkanstrasse 27, Maria (Grie/Tur)

       Weet iemand toevallig wanneer Maria weer terug komt van haar vakantie?

       Commentaar

       Aan het werk...
       X