Duisburg, Vulkanstrasse 25, Carolina

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Duisburg, Vulkanstrasse 25, Carolina

  In het hofje van Vulkanstr. 25, eerste kamer links, zit Carolina, een Zuid-Amerikaanse. Ik heb verzuimd te vragen uit welk land ze komt, en misschien is het wel Karolina. Ze is tussen de dertig en de veertig, een echte, aantrekkelijke latina maar met een lichaam niet half zo fraai als bijvoorbeeld Nora (106/4) op het Zandpad. Wel heeft Carolina een aantal wapens: haar uitdagende ogen en haar zeldzaam wulpse mond. Als ze je doordringend aankijkt, en ze laat dat rijtje prachtige witte tanden zien, dan hap je even naar adem. En de clou is natuurlijk: je wilt niets liever dan die mond kussen, en je weet dat dat never nooit zal gebeuren. Ook haar thigh-high boots en het leren lijfje waren perfect. Ik zag het Andreaskruis en het speelgoed aan de muur, en ik wist genoeg: een probeer-sessie met een misschien-wel goeie mistress.
  We waren het snel eens over een soft SM half uurtje, voor 50 euro. Niet duur eigenlijk, en het was mijn eerste kennismaking met deze dame. Ik sprak daarom af: kein Augenbinde, no blindfold. Er zat een paar honderd euro in mijn broekzakken, en ik wilde zo'n eerste keer toch alles in de gaten kunnen houden.
  Al snel bleek waarom Carolina me zo makkelijk 30 minuten had beloofd voor maar 50 euro: het gezeur om extra tijd en extra geld begon toen ik nog maar net de boeien aanhad. Een heel slechte start, maar toen ik onmiddellijk zei :Ich habe bezahlt, über Geld reden wir nicht mehr", was het ook klaar. Mijn ballen werden netjes afgebonden, mijn pik in de olie gezet, en ik kreeg tepelklemmen op. Een viertal klemmetjes op mijn scrotum (dat leek eerst best te harden, maar na verloop van tijd... au), en twee hakken van haar laarzen die ik moest likken. Net toen ik dacht dat Carolina's soft SM te soft voor mij zou zijn, begon ze mijn pik te behandelen met haar lange nagels. Een beetje genot via haar handpalm over de eikel, maar dan een snijdende pijn. Ze pakt het peesje tussen schacht en eikel tussen twee nagels, en schudt er een beetje aan. Ik besterf het, maar ik zeg " danke schön" omdat ik blij ben met het onverwachte, en met de opwinding. Dit is het signaal voor Carolina om zich lekker uit te leven. Kennelijk ben ik een pain-junkie (absoluut niet!). Ze haalt lekker uit en schopt me tegen mijn afgebonden ballen. Auwwww.
  Nu is het tijd voor wat beloning. Mijn pik krijgt veel aandacht, en ik kom een beetje tot rust. Een snuifje poppers, een vibrator in mijn backdoor, een handjob met veel glijmiddel, ik lig hier behoorlijk te genie...
  PATS! PATS. PATS. En niet van die kinderachtige oorvijgen. Deze voel ik morgen nog. Carolina pest mijn tepels nog wat, en trekt aan de gewichtjes die aan mijn ballen hangen. Ik moet mezelf aftrekken, terwijl zij mijn lichaam opwarmt en rose kleurt met een multi-string leren zweep. Klap voor klap is het best te verdragen, maar gaandeweg wordt het allemaal toch erg rood en heet en pijnlijk. Carolina gaat schrijlings op mijn benen zitten (mijn bovenlichaam was al machteloos) en de zweep raakt nu beurtelings mijn tepelklemmen en mijn edele delen. Ik ben nu zo ver dat ik vreselijk graag wil klaarkomen, om verlost te worden van de zweepslagen op mijn pik.
  Ik moet nog wat poppers snuiven, en direct daarna wordt de vibrator vervangen door 1, 2, 3, 4 agressieve vingers. Ik wil - in de rush van de poppers - uiteraard gefist worden, maar ik haal het niet. De 4e vinger, en ik kom schreeuwend klaar.
  Carolina maakt alles netjes schoon, is vriendelijk, vakvrouw.
  Ik vond dit geen fantastische ervaring, vragen om meer tijd of meer geld tijdens de sessie is de meest ernstige fout die een DVP kan begaan, denk ik. Maar ik was wel onder de indruk van Carolina's vaardigheid, haar durf en initiatief, en controle tijdens de sessie. Dit is wel een heel pittige, serieus te nemen dame. Als je alleen geniet van teasing, niet van pijn, dan kun je hier beter wegblijven.

 • #2
  Re: Duisburg, Vulkanstrasse 25, Carolina(goed)

  Afgelopen woensdag heb ik een trio gedaan met dus Carolina en ze is inderdaad wat zakelijk maar een aantrekkelijke vrouw met een mooi lichaam en helaas mocht je die mond met prachtige rij tanden niet kussen, maar scheelt dat ik die avond drukker was met d'r Mexicaanse collega en zij meedeed! En inderdaad terwijl ik haar collega neukte en zij druk was met m'n tepels vroeg ze af en toe inderdaad om meer geld, langer blijven etc. Weet niet of ik haar alleen zou bezoeken maar een trio met haar erbij was de moeite meer dan waard!

  Commentaar


  • #3
   Re: Duisburg, Vulkanstrasse 25, Carolina(goed)

   Ben ook eens bij haar geweest samen met haar "zus" een trio gedaan, die zus is die dikkere jonge vrouw uit huis 23, kmaer 11. De kamer waar je direkt tegenaan kjkt als je in de kontakthof van huis 25 staat.

   Eerst bij Carolina binnen en vroeg of ik een trio wilde..ja vooruit dan maar eens proberen..
   Kwam ik geloof dat ze Patricia heeft erbij van hus 23 kamer 11 dus...zou haar zus zijn..what ever..

   Haar geneukt maar deze dame hefet wel een lekker lijf maar roept bij mij het tegendeel vaneenillusie op..ze is hard..erg gemaakt..c actrice porno film achtig.

   Carolina is een vakvrouw die deed alles goed, me anaal bewerken met een dildo en tepel en ballen bewerken en strelen en een beetje bijten, me opgeilen met haar lekkere kutje voor mijn ogen.

   Ik ging voor Patricia in Doggie..maar zag dat ik haar hand aan het neuken was..het is gewoon een oplichster..de hele tijd come baby..concentreer je..

   Door Carolina's inzet lukt het uiteindelijk wel..zegt..die Patricia ik heb geluk gehad..normaal schoppen ze je na 20 minuten eruit..jij snapt het echt van repeating bussiness..maar was toch al niet van plan om Patricia te bezoeken en via de trio kwam ze er toevallig bij nu weet ik mijn voorgevoel klopte: de profi van de slechtere soort..het geldwolfje..de afwerkster.

   Carloina is wel aardig en doet moeite voor je, maar ook die bezoek ik niet meer, ze is ook te profi, kussen mag niet, daar wordt ze panisch van..ik lever bij beide dames voortaan mijn sperma wel in een potje aan net als bij de spermabank.

   Mijn konlusie: lTe doen, mist er niks aan, Patricia is 3 x niks..trio,niks voor mij..zie de meerwaarde niet..er zijn veel leukere en lekkerdere latina's voor mij, mij zien beide dames alleen nog voorbij lopen.

   Commentaar


   • #4
    Re: Duisburg, Vulkanstrasse 25, Carolina(goed)

    Dit waren de meiden waar ik recent een trio mee had voor een belachelijk lage prijs dat ik dacht van toe maar. Vond het best de moeite want vond die stevige dame wel geil. Maar onderschrijf verder jouw gevoelens en ervaring, Karel. Er is veel beter te vinden in Duisburg dan deze 2 dames.

    Commentaar

    Aan het werk...
    X