Duisburg, Vulkanstrasse 26, Angela (Hon, K402)

Inklappen
Dit onderwerp is gesloten.
X
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Duisburg, Vulkanstrasse 26, Angela (Hon, K402)

  afgeloope vrijdag ansjela bezogt in eros 26 eerste vip kamer vanaf de roldeur gezien naast loredane een zeer mooie en friendelike dame met goede survus gekooze voor 30 minuten 50 euro met masage pmc con ook zonder maar heb ik niet gedaan deze dame heeft een d cup silecoone pas laten zeten ziet er mooi uit de sex is goed tot uitstekend nade sesie de stad ingeloopen ik had honge gekreegen en kwam op de beekstrasse 80 de shoarma kings tegen en dat is op loop afstand van de vulkanstrasse gekoozen voor alabolu / kapselon het vlees is daar 10 keer beter dan ergers anders in duitseland kwa kabab niet zo vet en holandse saus op maioneze basis de eigenaar is een nl uit eindhoven daar heb hij ook een zaak ik find het een goede uitkomst als ik trek heb voor mijn niks meer van die vetkar bij eros 26 gewoon te vet en te duur ik was voor 5 euro klaar en had veel meer gewoon een stukje veder wandelen roeter beschrijfing te voet loop vanaf de vulkanstrase richting de brug waar je ook kan pakeeren eerste voetgangers oversteek links en dan alsma recht door nr 80 beekstrasse ik weet dat dit niet de bedoeling is maar hoe laat ik mijn mede lezers het anders weten
  Laatst gewijzigd door Commodore64; 16-12-11, 00:43.

 • #2
  Re: duisburg, vulkaanstrasse 26, ansjela(uitstekend)

  Dame heet Angela...bedankt voo je recensie..interessante dame idd.
  De perfekte plain girl next door.

  En die shoarmakings ga ik ook vaker naartoe, veel en goed voor weinig, eigenaar is een relaxte kerel idd, en voor 5 euro die Anabolu met een drankje... dat kun je beter na het wippen doen want je zit goed vol.
  Laatst gewijzigd door karelclosetrol; 07-02-11, 20:43.

  Commentaar


  • #3
   Re: duisburg, vulkaanstrasse 26, ansjela(uitstekend)

   Oorspronkelijk geplaatst door karelclosetrol Bekijk bericht
   Dame heet Angela...bedankt voo

   En die shoarmakings ga ik ook vaker naartoe, veel en goed voor weinig, eigenaar is een relaxte kerel idd, en voor 5 euro die Anabolu met een drankje... dat kun je beter na het wippen doen want je zit goed vol.
   Gaan we eens proberen! Misschien een leuke tip om op de algemeen-pagina te zetten?

   Altijd NA de wip eten, al was het maar omdat niet iedere dame de geuren van het eten weet te waarderen......."waarom wil ze met Skinny-Lover wel tongen en met mij niet?"
   Don't like me??? Good! I did not wake up this morning to impress YOU !!!

   Commentaar


   • #4
    Re: duisburg, vulkaanstrasse 26, ansjela(uitstekend)

    Goed bezig...ga die tent ook proberen dan,goed eten en lekkere meiden met bier, daarom vind ik duisburg zo leuk...echte mannen leven daarzo...ben dankbaar voor de eet tip.
    Eventjes ook over die meid wat typen anders krijg ik bonje met de mod
    Ik ga Angela ook bezoeken dan, daarna pak ik wel bier met kapsalon en recenseer haar en eten te gelijk.

    Commentaar


    • #5
     Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, angela(uitstekend)

     zaterdag angela weer met een bezoek vereerd was dit vorigeweek van plan maar toen keek en was ze niet vrolik en ik wil alleen maar met vrolike en knape dames sex hebben nou het was weer geweldige sesi en wat een mooi lichaam tijdens het uitkleden raakte ik er al opgewonden van nadat ik me gewassen had met haar samen op bed beland waar ze mijn leker begon te verwenen en me met groote ogen aankeek wat kan deze dame pijpen leker diep ol de wee en ik ga niet vertellen dat ik een groote heb tijdens het pijpen kreeg ik spontaan zin in haar te befen en heb dit gevraag en daar deed ze niet moeilik over en draaide in 69 wat heeft deze dame een mooi poesje ik was bezig haar te verwennen toen ze spontaan het condoom af deed en me zonder begon te pijpen dat was voor mijn een groote verasing of het kwam dat ik haar goed verwende of dat de rode condooms op waren dat laat ik in het midden als ik gewild had had ik haar zo in de mond kunnen spuiten maar dat doe ik niet en pz normaal gesprooken ook niet en vraag er zowiezo ook niet om maar ze stopte met pijpen maar wau wel dat ik haar klaar likte voor het neuken en dat heb ik gewoon gedaan en deze dame kwam klaar daarna haar leker geneukt ze was zo nat dat ze geen glei midel nodig had en teidens het neuken keek ze me gewoon aan met die mooie ogen na de sex nog wat met haar gesprooken en ze wis me te vertellen dat er een tijd geweest is dat ik alleen naar de zelfde dame ging dat is wel overdreven maar bezog die dame wel het meest we hebben het hier over bella en dat ik bij haar ook een masage kon kreigen en in bad kon gaan ik heb haar verteld dat dat maar voor een dame is weg gelecht en dat minimaal een uur wel lang is ik heb ook gevraagt hoe ze aan deze iformatie kwam daar wou ze eerst geen antwoord op geven maar dat heb ik haar gegeven en dat bevestide ze maar dat zeg ik julli medewandelaars gewoon niet want deze dame is gewoon goed en als ik het zeg weet ik zeker dat haar bisnis naar de klooten gaat en dat is niet de bedoeling maar een bella voor mijn zou er nooit meer kommen of ze moet zelf ergens op duiken

     Commentaar


     • #6
      Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, angela(uitstekend)

      hele mooie dame inderdaad. Ze bood mij service + PZC voor 50 aan maar ben nog niet bij haar geweest omdat ze zo profi oogt. Maar de recensie lezende moet ik toch snel heen. Wel jammer dat ze plastic boobs heeft laten zetten. Waren ze niet mooi voorheen ofzo? Kan me niet voorstellen bij zo'n mooie dame.

      Commentaar


      • #7
       Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, ansjela(uitstekend)

       Oorspronkelijk geplaatst door Freddy_K Bekijk bericht
       Ze bood mij service + PZC voor 50 aan.
       Vreemd. Tegen mij zei ze desgevraagd dat ze geen PZC doet, maar dat haar PMC minstens net zo goed is. Enfin, met die belofte de kamer met haar ingedoken.

       Het is inderdaad een bloedmooie meid, oogt zeer natuurlijk en ook de sili-job is goed uitgevoerd (geen knalharde pornoballen).

       Het pijpen was, alhoewel natuurlijk niet zo aangenaam als PZC, toch prima. Dat kwam deels door de aanblik van die mooie meid die aan Rex' gereedschap lag te kluiven.

       Het neuken was niet zo bijzonder. Vooral de kleine kreetjes waren slecht geacteerd en kan ze beter achterwege laten, vind ik. Ze begon op mijn verzoek in cowgirl, deed een flinke lik gel in haar poes en kreeg de Schwanz desondanks niet volledig naar binnen. Als tweede keuze dan maar doggy gedaan. Dat ging prima. Vervolgens missio; deed ze wéér zo'n enorme klets gel er in. Resultaat: geen enkel gevoel.

       Rex weet wel wat te doen in zo'n situatie; Schwanz er uit, even trekken zodat de gel er af is en hopla. Wel grappig dat ze bij mijn orgasme "happy end" giechelde.

       Verder een aardige meid die zeven dagen per week werkt en telkens na een maand even met vakantie naar thuisland Hongarije gaat.

       Mod: naam is toch echt Angela en postuur is absoluut slank.

       Edit Solemate: aangepast,,,
       Laatst gewijzigd door solemate; 31-07-11, 09:45.

       Commentaar


       • #8
        Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Angela (K402)(goed)

        Deze dame specialiseert zich momenteel in SM.

        Sinds 2 weken heeft ze een eigen topic op het duitse domina-forum:
        http://www.dominaforum.net/forum/ftopic30323.html

        Of ze het gewone werk nog blijft doen hangt ervan af of ze zich tot profi domina laat omscholen of tot bizarre lady (bij een bizarre lady is intiem ook nog mogelijk).
        Laatst gewijzigd door rummenigekaltz; 06-11-11, 18:51.

        Commentaar


        • #9
         Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Angela (Hon, K402)(goed)

         Angela is verhuisd naar de benedenbar van Vulkanhaus en heeft zich plechtig voorgenomen alleen nog maar glaasjes te vullen voor ons wandelaars.

         Recensies van haar tapkunsten lijken me niet zo interessant, dus topic gesloten en binnenkort naar het archief.
         Hoofdmoderator Algemene Zaken

         Commentaar

         Aan het werk...
         X