Duisburg, Vulkanstrasse 26, Sofia (Col) (705)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Duisburg, Vulkanstrasse 26, Sofia (Col) (705)

  Ik dacht dat eral een keer wat over haar geschreven was maar kon niks vinden.
  Vanmiddag deze meid voor de 2e keer bezocht. De 1e keer was eral een goeie chemie tussen ons en dat was nu weer zo. Sorry dat ik de 1e keer geen bericht heb geschreven. ik hoop dat jullie het mij vergeven...
  Het is een mooie latina, lekker pakje aan. Lang zwart haar, mooie kont.
  Het is begin is wel bijzonder. Je moet het geld in een boek doen. Ze raakt het dus zelf niet aan. Maar goed, daarna wassen.
  Dan begint ze tegen je aan te rijen... lekkerrrr
  Daarna gaat ze op haar knietjes zitten en begint ze te pijpen. Daarna nog een standje tegen de kast. Later toch op het bed beland en daar verder gegaan.
  Volgende keer toch maar eens een langere sessie. Moet nog wel ff wachten want ze is binnenkort op vakantie. Als ik het goed begrepen heb van 24/12 tot 4/1.
  Ze ziet mij zeker terug in 2011!!

 • #2
  Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Sophia (Latina) (goed)

  Vandaag deze lekkere Colombiaanse bezocht. 100 voor een uurtje met alles erop en eraan. Wilde haar lekker beffen met dat latexpakje van d'r aan en die laarzen en vond ze een geil plan. Ze ging voorover liggen en grapte dat ik voor 100 euro zelfs haar arsch mocht lecken! Met zo'n lekkere kont me dat geen 2x laten zeggen en dat nauwe spleetje en die ster van d'r met m'n tong verwend. Onderwijl stak ze m'n staaf zonder condoom in d'r mond. Ze zag er super geil uit met dat pakje aan en na d'r van d'r broekje te hebben ontdaan heb ik die heerlijke kont van haar gepakt en d'r keihard afgeneukt. Ze leek ervan te genieten en had al vantevoren beloofd zusammen klaar te komen en dat leek geen spel. Wat een merrie deze vrouw.Even uitgepuft en gezoend met haar erg sensuele en volle lippen en vervolgens met haar lekkere tieten gespeeld en deze afgelebberd tot dat m'n staaf weer hard was. Ze ging opstaan en zette haar kruk tegen de muur en ging er met d'r benen wijd opzitten en vroeg me haar nog eens te neuken. Denk dat d'r buurvrouw de gipsplaten naar beneden heeft zien komen want we zijn flink tekeer gegaan. Innig zoenend klaargekomen en nog tijdje met haar geknuffeld alvorens afscheid te nemen. We hadden goede chemie volgens Sofia, Dat kon je wel zeggen. Sofia werkt elke dag behalve zondag van 4 uur 's middags tot 2 uur 's nachts. Ze zit als je via de hoofdingang komt (langs kamer 6 waar Nazli altijd zat met dat bad) in de meest linker gang het 3e raam van het begin. Er staat overigens Sofia op d'r deur in plaats van Sophia zoals in de topic.

  Mod. graag naam aanpassen. En ze heeft b cup echte borsten en bruine ogen, geen tattoo's of piercingen.

  NM: Dank voor de info; naam en formulier aangepast. (A)
  Laatst gewijzigd door Alexanderrr; 19-01-11, 13:18.

  Commentaar


  • #3
   Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Sofia (Col)(uitstekend)

   Sophia heeft de mooiste ogen van heel de Vulcan. Enkel Colombianen kunnen dat hebben: van bruine tot zwarte irissen.
   Ronduit prachtig

   Commentaar


   • #4
    Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Sofia (Col)(uitstekend)

    Een dame met erg veel uitstraling deze Sofia. Ik moest en zou haar een keer ervaren. Maar ja, meestal is haar kamer dicht en dus had ik er bijna nooit de mogelijkheid voor. Afgelopen woensdag dus wel.
    Ik moet zeggen dat ik een erg fijn uurtje met haar heb beleefd. In tegenstelling wat ik dacht over haar, dat ze meer een sm dame is, kwam ze op mij juist erg lief en knuffelig over. Over had ze juist behoefte aan warmte en aandacht na al die extreme sessies? Ik weet het niet. Ikzelf houdt juist erg van warme conventionele sex en daar stuurde ik ook opaan. Daarin ging zij uitstekend mee. Nou moet ik wel zeggen dat de sex an sich me wel een beetje tegenviel. Pijpen doet ze erg goed maar in mijn ogen veel te kort. Hiervan had ik nog wel veel langer kunnen genieten temeer daar ik voor een half uurtje had betaald. Cow-girl deed ze ook goed en daarna hebben we het al veel te snel afgemaakt in doggy.
    Nee, haar specialisme bij mij was het voorspel. Ze kan je erg goed opwinden en tot het absolute kookpunt brengen.
    Ook na de sex heb ik een fantastische tijd met haar gehad. Veel praten. Veel intimiteiten. Een uitstekende massage van haar kant. We hadden dus de bekende "klik".
    Maar of ik haar vaker ga bezoeken? Misschien wel, misschien ook niet.
    In ieder geval heb ik mij wel met haar vermaakt in dat uurtje!

    Heel opvallend is trouwens haar zeer goede hygiene. Ook ik moest het te betalen bedrag in een boek leggen. Dit doet ze naar eigen zeggen om het geld niet aan te hoeven raken. Geld is volgens haar vies en bevat veel bacterien doordat iedereen ermee in aanraking komt. Hoe zou ze dit dan in de winkel doen als ze gaat shoppen? Haha...!

    Commentaar


    • #5
     Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Sofia (Col)(uitstekend)

     Sofia is weer terug op nummer 26. Prachtige dame, maar mij komt ze veel te profi over, ze gaf ook zelf toe dat ze zeer zakelijk ingesteld is. Prima, maar niet aan mij besteed dus. Haar prijzenlijst is ook zeer hoog...

     Commentaar


     • #6
      Geen idee, maar ze was afgelopen donderdag avond gewoon in Eros 26 Kamer 705.

      Tnx, adres aangepast. Dp.
      Laatst gewijzigd door Damenprüfer; 23-12-17, 11:24.

      Commentaar


      • #7
       Vraagje, was er zaterdag maar kan kamer 705 niet vinden, ook niet op het plattegrondje? zag in de hal 2e verdieping wel een donkere dame staan lang zwart haar. Weet niet of dit haar is?

       Commentaar


       • #8
        Kamers in de 700 zitten toch achter bij de parking bij nr 26?

        Commentaar


        • #9
         Nee, ben er achter?? Is de 2e verdieping in de eros26 hal. Blijkbaar is dat later er op gekomen, maar nog niet verwerkt in de plattegronden. Ondanks de tijd van het jaar, stonden er best leuke dames. Ben er ook achter dat alles echt begint vanaf een uur of 15:00/16:00. Gisteren ontzettend lang gewacht op deze knappe verschijning, wachten was het waard? stonden meer mannen te wachten, ik lag een beetje voor de deur? heb alles rustig kunnen bekijken. Haar buurvrouw vanny had het goed druk, en schuin tegen over haar had een dame met zwart krullend haar het ook druk.
         Maar goed, deze tropische verrassing had ik op m’n lijstje staan en ik ga voor zeker. Eerst de betaling doormiddel van het geld in het boek te doen? staande verkenning waar haar heerlijke billen tegen m’n inmiddels groeiende lid gewreven werd. Zittend op het bed werd ik heerlijk gepijpt? toen ging zij tegen over mij staan, een been op het bed en gingen we staand neuken? voor het eerst voor mij op deze manier. Tussen door heerlijk aan d’r borsten mogen likken. Kwam er te snel bij klaar? herhaling zit er zeker in maar dan voor langer.

         Commentaar


         • #10
          Hebben jullie ook een kamer nummer??

          Commentaar


          • #11
           Oorspronkelijk geplaatst door Canyon22 Bekijk bericht
           Hebben jullie ook een kamer nummer??
           Kamer 705 eros26 2e verdieping. Dame schijnt voor langere tijd gestopt te zijn. Ik had dus nog geluk. Ik houd de Duitse site in de gaten.

           Commentaar


           • #12
            Deze mooie sexy Colombiaanse Sofia is weer terug in Duisburg op de nieuwe verdieping van EROS 26

            Commentaar


            • #13
             Kwam Sofia vanavond tegen in haus26/ kamernr 116.
             Groot op haar kamerdeur "Columbiaanse, SM ".
             10min later stond ze daar opeens in een zwarte lakjurk met rode laklaarzen. Zoiets verwacht je niet snel in de rosse buurt van Duisburg en wilde meteen meer weten.

             In de meeste duitse rosse buurten kun je een soft-sm sessie boeken a 20min/50 euro incl. poppers. Aangezien ik deze dame niet kende en ze wel vriendelijk, maar ook zeer zakelijk overkwam maar gekozen voor het instaptarief. Bij navraag wilde ze de lerenlegging die ik had meegenomen wel aan en trok de laklaarzen erweer over wat een zeer geil gezicht was.

             Eerst even een minuut staand knuffelen om in te komen. Daarna trok ze mij na de hoek waar een spiegel stond en begon voor de spiegel wat met mijn paal te spelen. Hierna kreeg ik poppers waarna ze met haar lerenkont langs me paal begon te wrijven gevolgd door mijn paal tussen haar lerenbenen en moest de bekende neukbeweging maken.
             Als afsluiting een rustige oliemassage met poppers waarbij Sofia op mijn benen zat, wat dirty talk uitkraamde en ik een prachtig uitzicht had.

             Na de actie wel meteen wassen (normaal mag je na gebruik van poppers nog even paar minuten blijven liggen). Ze is wel vriendelijk, maar ook zakelijk overkomend, dus tijdens wassen/aankleden werd een weinig gezegd (ik heb liever een wat ontspannende sfeer aan het einde).

             Al met al een prima 1e kenningsmaking met deze Sofia in Duisburg. Niets mis mee, alleen omdat ze vrij zakelijk overkomt mis ik die speciale klik om snel weer terug te komen (maar dat is persoonlijk).

             Commentaar

             Aan het werk...
             X