Duisburg, Vulkanstrasse 17-19, Mayra (Viet, K112)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Duisburg, Vulkanstrasse 17-19, Mayra (Viet, K112)

  Gisteravond goed weer dus het licht stond op groen om naar Duisburg te rijden. In eerste instantie was ik van plan om Daniëla in Haus 23 te bezoeken. Op de Duitse fora valt zoveel positiefs over haar te lezen dat ik haar graag zelf ééns zou willen uittesten. Helaas was zij niet aanwezig, werkt van 10 tot 8 's avonds en dat zijn nu net de tijden dat ik nooit op de Vulkan ben. Helaas, dan maar op zoek naar een alternatief. Ondanks dat de feestdagen eraan komen vond ik gisteren de bezetting van de verschillende huizen meer dan goed. Er zijn zelfs veel nieuwe meiden bijgekomen vooral in het Vulkanhaus en het nieuwe deel daarvan. Direct op de begane grond als je door de glazen schuifdeuren binnenkomt zit op de tweede kamer links een leuk Vietnamees meisje. Haar naam is Myra en is 23 jaar jong. Ik vond haar direct een knappe verschijning. Erg apart. Spleetoogjes, tattoos, geblondeerde lange haren, zonnebankgebruind. Ziet er gewoon erg lekker uit. Toch nog maar even een rondje gelopen en toen ik de beslissing had genomen om naar Myra te gaan was haar deur dicht. Dus nog maar weer een tijdje gewacht en weer teruggegaan en ja hoor, daar stond ze. Het kennismakingsgesprekje verliep goed en ze komt spontaan over. Dus maar bij haar naar binnengegaan en de 30 euro standaard overhandigd. Beiden uitgekleed en wat er bij haar tevoorschijn kwam zag er meer dan goed uit. Erg mooie borsten heeft ze en een supergave huid. Je moet wel echt van tattoos houden en piercings want ze zit er vol mee. Past echter wel bij haar. Een minpuntje was dat ik niet aan die mooie borstjes mocht likken. Daar moet extra voor worden betaald zei ze. Jammer! De blowjob was echter wel van een goed niveau. lekker stevig en met veel zuigkracht terwijl ik haar borsten kneedde. Precies zoals ik dat graag heb. Ik was dan ook vrij snel al op oorlogssterkte. Zij stelde voor om te neuken in missio. Vond ik wel goed. Was echt lekker en erg intiem. Ze ging goed mee. Daarna nog omgewisseld in de doggy en dit erg lang kunnen volhouden. Lekker diep stoten in haar ondanks dat ze haar benen bij elkaar houdt. Voordeel hiervan is wel dat ze daardoor erg nauw aanvoelt en haar achterwerk hoger staat. Dit doet ze omdat je haar anders moeilijk in doggy kunt nemen omdat ze nogal klein van stuk is. Alles was bovendien prachtig te volgen in de grote spiegel die boven haar bed hangt. Ben dan ook super lekker en heftig in haar gekomen.
  Ondanks dat dit meisje een beetje professioneel en zakelijk overkomt toch wel lekkere sex gehad. Een gfe moet je echter niet bij haar zoeken. Doet ze misschien wel maar dan moet er wel meer betaald worden.
  Toen ik later na de sex een gesprekje met haar aanging ontdooide ze wel en vertelde me veel over haar. Ze wil maar voor korte tijd in Duisburg werken omdat ze eigenlijk uit de meer exclusieve Escort-branche komt. Dit doet ze eigenlijk even voor nood.
  Kortom: weer een lekkere ervaring rijker en voldaan naar huis teruggekeert.

 • #2
  Re: Duisburg, Vulkanstrasse 17-19, Myra (uitstekend)

  Volgens de website van het Vulkanhaus is het Mayra ipv Myra (ondanks de fout in onderstaande link)

  http://vulkanhaus.de/setcard/setcard-maxra-zimmer-508

  Commentaar


  • #3
   Re: Duisburg, Vulkanstrasse 17-19, Mayra (Viet, K508)(uitstekend)

   Ook deze dame is weer terug.
   Nu in kamer 112 van het Vulkanhaus.

   Commentaar

   Aan het werk...
   X