Duisburg, Vulkanstrasse 17-19, Eva (Grie, K206)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Duisburg, Vulkanstrasse 17-19, Eva (Grie, K206)

  Griekse Eva van vooraan in de twintig had ik al gezien in eros 26, zeer vreindelijke vrouw, met een slank lichaam, a cup borstjes, wel een heerlijk meisjesachtig lichaam en zeer goed verzorgd, geen top looks maar wel erg sexy.

  Op de gang van het nieuwe vulkaanhuis sprak ze me aan en ik kon haar overal vastpakken en naar me toe trekken..een goed teken dus naar binnen.

  Binnen staande wat geknuffeld en gezoend met deze dame daar na uitkleden en het bed op.

  Service was zeer oke, goed pijpen, lekker geneukt in staande doggie en dogiie op bed ook paardje rijden kan ze best wel goed.
  Geen moeilijke dame, erg vriendelijk, goede service, geen topper wel lekkere sex met haar gehad.

  Ook na afloop blijft ze vriendelijk en open voor kontakt. Eerlijk meisje voor de standaard service een aanrader, zou er zo weer naar binnen stappen.
  Laatst gewijzigd door Commodore64; 15-12-11, 21:24.

 • #2
  Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Eva (goed)

  Weer geweest..deze keer super sessie..sympathie is erg goed wederzijds...ben erg lang bij haar geweest en veel kontakt en veel lachen..wat een ontzettend leuke vrouw die een beetje charmant gek is op een innemende manier....soms doet het pijn dat je zon vrouw moet verlaten. Ver voorbij wat gebruikelijk is liet ze me toe in haar wereld...dat was weer een geweldig kadootje van deze heerlijke dame.

  De sex was meer dan uitstekend. Post sex duurde lang en was erg gezellig en grappig, ze wilde me niet laten gaan maar uiteindelijk opgestapt ik moest naar huis. Houd het haar niet na want een normale sessie duurt 20 minuten, dit was een uitzondering.
  Beste GFE/GFS sinds lange tijd.

  Ze zit trouwens in het nieuwe vulkaanhuis en niet in eros 26, eros 26 daar gaat ze wel weer heen binnen enkele dagen.
  Laatst gewijzigd door Commodore64; 18-12-11, 13:19. Reden: tekstkleur

  Commentaar


  • #3
   Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Eva (goed)

   Oorspronkelijk geplaatst door karelclosetrol
   Jessy heeft niks met dit topic te maken en zit in eros 26.

   Emilly zit in keulen ..weet niet waar..de gokkers zeggen..de pascha

   Eva was ik gisteren en hoop dat ze in Duisburg zit weet het niet zeker.
   Zoek ik uit (eigenbelang) met hulp van 18plus
   Jessy en Eva zijn twee vriendinnen die beiden in 26 zaten maar zijn het nieuwe huis een beetje aan t uitproberen qua omzet voor het prostitutiebedrijf wat zij beiden uitoefenen
   Jessy zat altijd beneden nr 112 en Eva was vorige week nog in nr 115 (van nr 26 dus)
   maar woensdag vorige week zijn ze naar het nieuwe huis verhuisd om hun bedrijfsresultaat te verhogen na tegenvallende kwartaalcijfers van het derde kwartaal volgens de prognose
   misschien gaan ze weer terug naar 26 als de omzet niet stijgt beiden vinden het zowiezo minder dat ze in het nieuwe huis niet de beschikking over een luxe spa hebben..
   I betcha somebody s gonna call the cops
   dirrrrrtyyyy

   Commentaar


   • #4
    Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Eva (goed)

    Oorspronkelijk geplaatst door rumba pete
    man man ik heb r vannacht nog gesproken in het nieuwe pand aan de Vulkanstrasse..
    wat een onzin haha
    Beter... bedankt voor je bericht dan hoop ik haar ook weer eens te spreken vanavond.

    Commentaar


    • #5
     Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Eva (goed)

     Vorige week Eva, in het nieuwe huis, bezocht, een aardige meid waar je lekker mee kunt vrijen. Haar in doggystyle een beetje gemasseerd en door het fraaie uitzicht op haar poes, zelf niet veel opwarming meer nodig gehad. Overal aankomen en geen tijdsdruk maakten het tot een uitstekende GFE ervaring, daarna heerlijk rustig" in missionaris afgemaakt. Voor herhaling vatbaar!

     Commentaar


     • #6
      Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Eva (goed)

      Oorspronkelijk geplaatst door karelclosetrol
      Eva zit weer in eros 26 als je de hal binnen komt direkt links, kamer 104.
      Zelfde gang als haar vriendin Jessy.
      Gisteren geweest en me vergist in het nummer, kamernummer is 105. En te herkennen aan haar knuffelbeest die midden op haar bed staat.

      Dienstverlening..zie boven..uitstekend.

      Commentaar


      • #7
       Eva eros 26 kamer 105

       Heerlijke meid alleen maar goede ervaringenmet haar gehad...heel grappige dame
       , heel erotisch, heel lief, doet erg veel moeite, heel grijpbaar (thnx Goodbar heel grijpbaar ik kan niet van haar heerlijke lichaam afblijven)

       Ze werkt met kerst en oud en nieuw zei ze, ik ga haar zeker weer bezoeken, het wordt druk, Candy, Eva en Stella, ik kom de donkere dagen wel door met af en toe een bezoekje aan deze schoonheden.
       Laatst gewijzigd door Commodore64; 24-12-11, 17:35. Reden: opmerking mod verwijderd

       Commentaar


       • #8
        Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Eva (uitstekend)

        Ik ben gisteren voor de eerste keer bij deze leuke, lieve kleine dame geweest en ik kan de woorden van Karelclosetrol alleen maar bevestigen. Ze biedt een erg goede service. Ze is heel erg levendig. Ik mocht veel bij haar en ze heeft een karakter van goud en ze is zo gek als een deur. Ik ben al vaak bij haar langs gelopen maar ondanks dat ze me altijd erg lief aansprak toch altijd weer verder gelopen omdat ze qua lichaam eigenlijk mijn type niet zo is. Ze is vrij slank en heeft kleine a-cup borstjes. Toch was de sex met haar zeer goed. Ze teast je een beetje, het pijpwerk is helemaal fantastisch, ik mocht overal aankomen, borstjes likken etc. Daarna een fantastisch intense cow-girl met haar beleefd waarop ik al bijna kwam. Dus maar eventjes een kleine pause ingelast en daarna snel over in een verrukkelijke doggy. Ze gaat goed mee, houdt goed tegen en gelukkig heb ik dit standje erg lang vol kunnen houden. Tempo langzaam opgevoerd en bijzonder heftig klaargekomen. Daarna hebben we, gevoeld, nog een ewigheid met elkaar gekletst waarbij ze naakt bleef en ze mij weer teaste en ik haar weer masseerde. Deze dame heeft gewoon een hartje van goud en een bijzonder goed karakter. Ze had altijd een knuffel op haar bed staan die gisteren op een stoel lag. Ik zei dat deze knuffel een beetje een handelsmerk van haar was waarop ik deze pakte en weer midden op haar bed zette. Zij begon daarna aan deze knuffel te frunniken net als een meisje van 13. Heel schattig om dat te zien.
        Conclusie: hoewel ze qua uiterlijk niet zo mijn type is (komt een beetje braaf over) ontpopt ze zich in bed als een tijgertje en geeft ze je veel liefde. Dit soort dames moet je koesteren!

        Commentaar


        • #9
         Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Eva(uitstekend)

         Afgelopen week ook bij deze dame geweest en kan eveneens bovenstaande bevestigen. Zit in Eros26 via hoofdingang direct links en laatse kamer op het hoekje. Had geen recensie geschreven want was erg onder de indruk van Sofia maar bij deze. Lieve, leuke meid die er beetje degelijk uitziet maar erg geil is en een lekker meisjes lichaam heeft. Gaat in de deur al aan je hangen en pakt je staaf om te voelen of ie al hard is. Het me voor 30 euro maar laten gebeuren en zeker geen spijt. Lekkere PZC, haar gebeft en daarna lekker doggy geneukt. Niets mis mee met deze dame. Is erg vriendelijk ook na dat je klaar bent en is absoluut geen klokkijker. Ze verstaat duidelijk haar vak. Ze zegt overigens uit Griekenland te komen maar volgens mij is ze gewoon Bulgaars. Niet dat het me iets uitmaakt want is gewoon een lekkere en leuke meid. Dat lichaampje gaat me vast vaker terug laten komen, jammer van die kleine tietjes maar dat past er wel bij.

         Commentaar


         • #10
          Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Eva(uitstekend)

          Kan mij Eva nog wel voor de geest halen nu ik zo de locatie via de recensie van mandemaker te weten ben gekomen; ze sprak me destijds aan en stond dicht tegen mij aan maar haar uiterlijk kon mij niet overhalen naar binnen te gaan maar nu ik de recensies zo lees heb je met Eva een prima gfe-ervaring. Ondanks haar mindere uiterlijk wil ik het toch wel eens proberen met haar maar kan mij iemand zeggen op welke dagen en tijden zij werkt? (zal vast niet vroeg zijn aangezien smiddags eros26 vaak nog uitgestorven is).

          Commentaar


          • #11
           Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Eva(uitstekend)

           Ze werkt bijna iedere dag vanaf een uur of 18.00, in de weekenden mischien iets eerder.

           Dat van dat mindere uiterlijk is echt grote onzin trouwens..ze hoeft zich tov de andere dames nergens voor te verstoppen, vind haar samen met Soraya, Jessy, en Loredana behoren tot de knapste vrouwen van eros 26. Haar uiterlijk is uitstekend.

           Kamernummer stond trouwens allang in de thread.
           Laatst gewijzigd door Commodore64; 18-12-11, 13:17. Reden: quote verwijderd

           Commentaar


           • #12
            Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Eva(uitstekend)

            Terug uit Köln en nog onder de indruk van Teenyland dus dan is er maar één plek om nog even aan je trekken te komen in Duisburg. Eros26. Bij binnenkomst eigenlijk van plan naar Sofia te kijken maar Eva staat in de deur opening en ziet er erg lekker uit en herkent me. Ze hangt gelijk om m'n nek en begint me te zoenen en fluister in m'n oor of ik binnenkom. Ze voelt mijn staaf al in me broek en met haar strakke kontje in mijn handen vallen we bijna de kamer in. Deur dicht gordijntje ervoor en al zoenend op bed. Wat een heerlijke meid is dit. Liggen zo een tijdje wanneer ze me ongeremd begint te pijpen zonder en me bijna laat klaar komen. Na haar lekker verwend te hebben neuk ik haar in verschillende standjes af om uiteindelijk handmatig spuitend over haar buik klaar te komen. Nog tijd liggen praten en lachen en afgesproken elkaar snel weer te zien. Dit is een pareltje! En las hier iets over mindere uiterlijk, nou smaken verschillen maar als dit minder uiterlijk is.

            Commentaar


            • #13
             Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Eva(uitstekend)

             Eva dat Griekse meisje met halflang bruin haar? Die zit in 105 volgens mij. Zeker niet onaantrekkelijk naar mijn smaak en ook vriendelijk.
             Laatst gewijzigd door Commodore64; 18-12-11, 13:24. Reden: quote en link verwijderd

             Commentaar


             • #14
              Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Eva(uitstekend)

              Die Eva idd van 105.
              Laatst gewijzigd door Commodore64; 18-12-11, 13:21. Reden: quote verwijderd

              Commentaar


              • #15
               Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Eva(uitstekend)

               Vanavond even met Eva staan praten, erg vriendelijk, normaal en niet opdringerig. Geen porno looks, geen fake, maar een hele mooie meid met prachtige uitstraling en mooi lichaam. Eva is zeker meerderjarig.

               Commentaar


               • #16
                Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Eva(uitstekend)

                Eva gisteren bezocht want ze kwam op mij vriendelijk over en zag er best lekker uit en bovendien wou ik eens ondervinden of de goede tot uitstekende recensies over haar ook voor mij van toepassing zijn. De vorige keer toen ik langs haar kamer kwam sprak ze me nog aan en hing al bijna aan me en greep ook naar mijn staaf. Dat was deze keer niet het geval en ook van het knuffelen en zoenen bij binnenkomst wat ik had gelezen was geen sprake dus van een gfe-uitvaring kon voor mij al gèèn sprake meer zijn.
                Ik had ook gelezen dat Mandemaker voor 30 euro pzc en beffen aangeboden kreeg maar voor dit alles moest ik wel bijbetalen; misschien omdat ik voor haar de eerste keer was maar toch wel wat vreemd.
                Ze was gekleed in geheel wit en had van die witte kousen aan opgetrokken tot aan haar knie met een ultrakort wit rokje. Het stond haar erg sexy in ieder geval.
                Toen ik me nog aan het wassen was zag ik dat Eva al bezit had genomen van het bed en zat in doggypositie al schuddend met haar kont me een beetje uit te dagen.
                Over het hele sexgebeuren moet ik zeggen dat ik mij niet kan vinden in de opmerking van dat er gèèn tijdsdruk was want nog binnen de 20 minuten begon ze me erop te wijzen dat ik haast moest maken en in dat geval gaat het meestal niet meer goed komen. Jammer; misschien had ik er teveel van verwacht of had ze haar moment of dag niet. Het pijpen deed ze voor mij wel goed alleen was er voor mij geen klik met haar.

                Commentaar


                • #17
                 Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Eva(uitstekend)

                 Gisteravond deze lieve Eva nogmaals bezocht. Wat een schatje is ze toch. Een bijzonder goede klik heb ik met haar en kan zeer goed met haar overweg maar tot sex komt het maar een enkele keer tussen ons. Gisteren was het dan weer zover. Al bij de deur hielden we elkaars handen stevig vast en ik wist, dit gaat gewoon helemaal goed komen. En dat deed het ook. Een soort herhaling van de vorige sessie met haar kreeg ik. Met uitstekend pijpwerk, een super cow-girl en een ultra lekkere doggy maar alles leek wel veel intenser en persoonlijker dan de vorige keer. Dat komt natuurlijk ook wel omdat we elkaar inmiddels persoonlijk veel beter kennen.
                 Jammer is wel dat ze ons vanaf as zondag voor een tijdje gaat verlaten. Ze zei dat ze zo half augustus weer terug zal komen en dat ze eerst lekker vakantie gaat vieren in haar thuisland Griekenland. Hoop maar dat ze een leuke zomer zal hebben. Ik gun het haar van harte. Een erg lieve meid met een erg goede service!

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Eva (K104)(uitstekend)

                  Ja, onze Eva is er weer. Nu in kamer 202 inclusief haar beer die heeft ze ook weer meegenomen. Gisteren stond ze er weer mooi te wezen even vriendelijk en goedlachs als altijd.

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Eva (K202)(uitstekend)

                   Volledig eens met de verhalen hierboven. Na div meiden bezocht te hebben, terug naar mijn auto om bij te komen en lekker biertje te doen, weer begonnen te lopen eerst eros26 dacht ik, en gelijk bam !!! Griekje....
                   Lekkere en een zeer lieve meid had gelijk een klik met haar, dat zal zij wel bijna met iedereen hebben, omdat ze je gewoon warm verwelkomd . Herhaling is 100%.
                   Geen tijdsdruk.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Eva (K202)(uitstekend)

                    Weer eens bezocht gisteren na lange tijd.
                    Leuke meid, beetje gek, kunt goed met haar dollen, goede service, lekker kutje, doggie bij haar is de max, ze heeft daar de perfekte lijnen en billen voor..mijn kortste recensie ooit.

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Eva (Grie, K202)(uitstekend)

                     Liep haar gisteren tegen het lijf. Ik was net al ergens anders binnen geweest, en dat zei ik ook, maar we hebben nog even wat gepraat. Ik vind haar niet superknap, maar wel superleuk, en dat is voor mij sowieso al reden om haar te bezoeken. Nu ik haar recensies lees weet ik wel dat ze op mijn shortlist laat voor een volgende bezoek. En dat kan zomaar volgende week zijn, want ze is gewoon present.