Duisburg, Vulkanstrasse 17-19, Candy (Dui)

Inklappen
Dit onderwerp is gesloten.
X
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Duisburg, Vulkanstrasse 17-19, Candy (Dui)

  Omdat ik in de nacht van dinsdag 29 op woensdag 30 juni nog een keer honger had, besloot ik om bij een tweede dame naar binnen te gaan. Deze keer Candy uit Bonn. Ze zit in Vulkanhaus 17-19, kamer 113.(edit Solemate, ondertussen nr 112)
  Redelijk pijpwerk. Daarna ik op haar om het af te maken. Het ging vlug, want ik was erg geil die avond.
  Het is een mooie blonde dame van ik denk rond 25. Kan ook jonger zijn. Is vriendelijk en komt afspraken na. Ook hier was ik met 10 minuten klaar.
  Laatst gewijzigd door Commodore64; 16-12-11, 00:01.

 • #2
  Re: Duisburg, Vulkanstrasse 17-19, Candy (Dld) (goed)

  Op de 1ste etage direkt tegenover de trap zit een lange blonde duitse vrouw. Candy, vooraan in de 20, met en prachtig vol lichaam, haar hud is zijdezacht en perfekt. Ze heeft een heel open en vriendelijk gezicht en zo is ze ook op de kamer. Heel aardig , communicatief en relaxed. Wel profi en doet aan upselling dus maar niet op een vervelende manier.

  Gekozen voor het 30 euro standaard pakket.

  Pijpen deed ze heel lekker, ze heeft prachtige volle lippen en het gezicht van die heerlijke lippen die je paal op en neer glijden was geweldig.

  Welke stelling ik wilde ? Hoeveel kan ik er kiezen,.., 2 zei ze, ..ik trok haar naar me toe en zei lachend wat ben je streng ! Ze moest ook lachen en zei voor 30 euro is ja nur ein quickie. Oke dan maar doggie, wat een heerlijk lijf en wat een prachtige en volle kont. Elke stoot tegen dat zachte kussen maakte me geiler.

  Maar omdat ik Lena al bezocht had kon ik na 5 minuten pompen nog niet komen. Ik vroeg of ze me wilde aftrekken, ja kost wel 10 euro extra, ..., ik hou daar niet van maar ze had denk ik geen topomzet die avond ( mannen zijn blind ze is echt prachtig), ze zou het dan zonder condoom doen en met olie.

  Oke ga maar liggen zei Candy ik hoefde pas na afloop te betalen. Vervolgens heeft ze me heel uitgebreid afgetrokken, wat ze erg goed deed en tot een heerlijke finisch leidde. Erg lekker om afgetrokken te worden door deze mooie vrouw en ondertuissen je handen over haar prachtige lijf te laten glijden.

  Ik ga haar zeker nog een keer bezoeken, dit is een hele leuke dame en wat een verademing om weer eens normaal met een dvp te kunnen praten.
  Laatst gewijzigd door solemate; 30-09-10, 16:57.

  Commentaar


  • #3
   Re: Duisburg, Vulkanstrasse 17-19, Candy (Dld) (uitstekend)

   Deze blonde Duitse heb ik vrijdag ook bezocht, na afgesproken te hebben dat ik een half uur zou blijven voor 60 euro ging ik naar binnen en gaf haar het geld. Daarna deed ik mijn kleren uit en ging mijzelf wassen bij de wasbak om vervolgens op de rand van het (veel te kleine) bed te gaan zitten.

   Toen ik eenmaal zat ging Candy voor mij staan en begon dansend haar BH en slipje uit te trekken, op mijn verzoek hield ze haar zwarte corset en highheels wel aan, vervolgens ging ze op haar knieën voor mij zitten en maaktte ze mijn pik goed hard met haar hand en deed er een condoom omheen, waarna ze begon met pijpen. Na een minuut of 5 vroeg ze of en hoe ik wou neuken waarop ik zei dat ik haar op z'n hondjes wou nemen, dat was goed en na haar zo en later nog in een ander standje te hebben geneukt vroeg ik of ze mij zonder condoom, met olie kon aftrekken, dat was geen probleem en ze vroeg of ik tegen bijbetaling ook over haar tieten wou spuiten, wat ik niet wou. Omdat zij de eerste was die ik die avond bezocht had kwam ik tijdens het aftrekken al vrij snel klaar en nadat ik mij weer had gewassen, aangekleed en nog wat met haar had gepraat verliet ik na ongeveer 40 mintuten haar kamer.

   Achteraf had ik het idee dat ze nog niet zo heel lang in de prostitutie zit want ze kwam op mij niet heel erg ervaren over, kwa uiterlijk is zij precies mijn type al vind ik het jammer dat ze geen dikke silicone tieten heeft maar slechts een natuurlijke b-cup. Gelukkig heeft ze haar huid niet laten onderkliederen met tokkie-tatoes, wat voor een dvp echt uitzonderlijk is.

   Commentaar


   • #4
    Re: Duisburg, Vulkanstrasse 17-19, Candy (Dld) (uitstekend)

    Oorspronkelijk geplaatst door Duitslandfan Bekijk bericht
    Achteraf had ik het idee dat ze nog niet zo heel lang in de prostitutie zit want ze kwam op mij niet heel erg ervaren over, kwa uiterlijk is zij precies mijn type al vind ik het jammer dat ze geen dikke silicone tieten heeft maar slechts een natuurlijke b-cup. Gelukkig heeft ze haar huid niet laten onderkliederen met tokkie-tatoes, wat voor een dvp echt uitzonderlijk is.
    Dat denk ik ook, ze is ook intelligent en heeft echt klasse, ze heeft denk ik een goede achtergrond, ik vroeg me af toen ik er geweest was waarom zon knappe intelligente duitse vrouw dit werk deed in de vulkaanstraat.

    Bedankt voor je recensie , moet haar weer eens bezoeken, het is een heerlijke dame.

    (ps geef mij maar naturel, ze heeft fantastische echte borsten)

    Commentaar


    • #5
     Re: Duisburg, Vulkanstrasse 17-19, Candy (Dld) (goed)

     Er heel recent weer geweest.
     Geweldige ervaring gehad.

     Deze vrouw is zo lief en aardig en niet gemaakt en zeer natuurlijk. Als je met haar klikt wil ze je echt een goede service geven ze doet daar alles aan.

     Daarbij komt echt een porno lichaam 1ste klas, blond naturel, prachtige borsten, lange benen, en haar huid zo zacht en lekker om te strelen. Een perfekt laagje vet overal overheen zodat het geheel nog zachter wordt. Heerlijk lichaam, een genot om te strelen.

     Gisteren droeg ze een sexy zwarte bh en een corset eronder.
     Ik heb haar eerst beken terwijl ze stripte vooraf en naderhand zei ik tegen haar ik wil ook van de omgekeerde striptease genieten.Ik merkte aan haar dat ze het leuk vond dat ik liggend op bed naar haar keek terwijl ze zich aan en uitklede.

     Ik heb eerst een tijdje met haar zitten praten en wat dollen, geweldig zolas deze dame lacht. Echt geen fake lachje, gewoon zoals ze is.Dat is ook zo leuk aan deze dame, haar reakties zijn zo natuurlijk en ze acteert niet.

     Pijpen met condoom, lekker in 1 ritme met goede druk van haar volle lippen. Daarna haar in missio genomen, erg lekker. Haar kutje is heerlijk, zo zacht en geeft precies de goede druk, na wat variaties op het ouroude thema. Doggie en heerlijk rustig naar een spetterend orgasme opgebouwd.

     Ondanks dat het de derde vrouw was deze avond, had Candy het vuur hoogopgestookt.

     Uitpuffend lag ik naast haar op bed...ik zei tegen haar ik snap niet waarom ik niet vaker naar je toe kom, ja waarom doe je dat niet zei ze lachend.
     Heel relaxed me aangekleed en naar haar gekeken terwijl ze zich in haar sexy setje hees. Ze zei iets tegen me op als grapje op een dwingende toon, ik zei dat kun je goed volgens mij ben jij best een goede domina, toen een gesprekje daarover gehad, dat deed ze heel graag zei ze licht sm en ze begon me wat te vertellen maar dat is niks voor mij. Kan me wel heel goed voorstellen dat ze dat goed kan. Maar ik heb liever de lieve,aardige, zorgzame variant van Candy

     Paar kussen gegeven en tschuss..

     Ze geeft niet de saunaclub service, met kussen en beffen etc maar ik moet eerlijk zeggen sex met Candy is heel bevredigend. Herhaling for sure en snel ook weer, wat een super lekkere dame.
     Met de nadruk op dame, die zelf geniet van sex en er alles aan zal doen om je tevreden te stellen. Gisterenavond is ze mijn hoofd ingeschoten en heb ik een gedeelte van haar warme persoonlijkheid gezien en genoten van haar fantastische lichaam, het is echt een schatje deze vrouw.

     Commentaar


     • #6
      Re: Duisburg, Vulkanstrasse 17-19, Candy (Dld) (uitstekend)

      mod in mn recensie formulier kun je pijpen/neuken op uitstekend zetten en aftrekken zonder ook op uitstekend.

      thnx.

      edit solemate :gebeurd...
      Laatst gewijzigd door solemate; 30-09-10, 16:58.

      Commentaar


      • #7
       Re: Duisburg, Vulkanstrasse 17-19, Candy (Dld) (uitstekend)

       Vanavond Candy (Dui) bezocht in de Vulkanstrasse 17-19. kamer 113(edit Solemate, ondertussen nr 112) (oude gedeelte). Ze had al tijdens een vorig bezoek aan het Vulkanhaus mijn belangstelling gewekt, maar ik heb haar toen niet bezocht.

       Pas bij thuiskomst vanavond zag ik dat mijn gewaarderde wandelbroeders Karel en Duistlandfan deze dame ook hebben bezocht en positief beschreven. Maar ik heb, met het oog op de objectiviteit, eerst mijn eigen recensie geschreven voordat ik die van hun heb gelezen.


       Uiterlijk

       Candy heeft een knap gezicht, omlijst door mooie licht krullende blonde lokken die tot over haar schouders vallen. Haar lichaamsbouw is wat grof. Ze is lekker lang (tegen de 1.75). Haar leeftijd schat ik achter in de twintig, en dat is hoger dan op het recensieformulier staat.

       Cijfer uiterlijk: 7,9


       Diensten

       De dienstverlening had een hoog afwerkgehalte. Knuffelen was er niet bij. Candy haar houding tijdens het pijpen was goed: ze knielde dwars naast me, zodat ik overal bij kon. Aanraken vond ze goed. Het pijpen was van behoorlijk niveau, maar duurde vrij kort.

       Het neuken in de missionarishoudgreep was lekker. Candy gebruikte vrij veel glijmiddel, maar voelde toch voldoende strak aan. Ze legde haar lange benen moeiteloos op mijn schouders, keek me tijdens de daad aan en maakte wat (niet storende) geluidjes. Een prima wip.

       Cijfer diensten: 8,0


       Communicatie

       Tussen de bedrijven door kon ik lekker met Candy kletsen (in het Duits). Ze informeerde naar de mogelijkheden om haar beroep in Nederland uit te oefenen.

       Cijfer communicatie: 7,8


       Eindcijfer Candy: 7,9


       Conclusie: knappe, struise blondine met prima afwerkseks
       Laatst gewijzigd door solemate; 19-06-11, 19:18. Reden: kamernr aanpassen
       And then, God created Bulgarian women........

       Commentaar


       • #8
        Re: Duisburg, Vulkanstrasse 17-19, Candy (Dld) (uitstekend)

        Gisteren weer beland...nadat ik haar vaak ben misgelopen...nee ik was haar niet vergeten. Ze is vaak bezet..en wachten of vaak rondlopen doe ik nooit.

        Hoe kun je een van de mooiste vrouwen van Duisburg vergeten..zelden een mooiere natuurlijke blondine gezien..ik vind haar uiterlijk een 9 zouden haar borsten een maatje groter zijn was het een 10.

        Gekombineerd met haar houding..het open kontakt..het relaxte..het girl next door gevoel...de goede dienstverlening...dat maximaal erotische lichaam...perfekte afwerksex.

        Als ik dan een 2010 top 4 mag maken van Duisburg:
        1. Candy
        2. Soraya
        3. Eva
        4. Lena

        Zeer tevreden verliet ik haar werkplek om de besneeuwde reis naar NL te maken.

        (Ze werkt niet met kerst en daarna tot aan nieuwjaarsdag...of ze terugkomt wist ze nog niet als ze wegging zou dat erg jammer zijn...maar zo is het wandelleven.)

        Commentaar


        • #9
         Re: Duisburg, Vulkanstrasse 17-19, Candy (Dld) (uitstekend)

         Via Hobbele hoorde ik dat ze in Duisburg stopte.
         Heel jammer..voor de fans..of was ik de enige die haar regelmatig bezocht ?.... waar vinden we zon mooie lieve natuurlijke super blondine ?
         Wie het weet mag het zeggen


         Mod. kan dus het archief in denk ik.

         Commentaar


         • #10
          Re: Duisburg, Vulkanstrasse 17-19, Candy (Dld) (uitstekend)

          Oorspronkelijk geplaatst door karelclosetrol Bekijk bericht
          Via Hobbele hoorde ik dat ze in Duisburg stopte.
          Heel jammer..voor de fans..of was ik de enige die haar regelmatig bezocht ?.... waar vinden we zon mooie lieve natuurlijke super blondine ?
          Wie het weet mag het zeggen


          Mod. kan dus het archief in denk ik.
          zou nog maar even wachten om het in het argief te stoppen ik heb de vermoede dat ze truch kom in duisburg zou twee maanden wachten of ze moet helemaal stoppen en dat kan ik bij deze dame niet geloofen maar de wonderen zijn de wereld niet uit

          Commentaar


          • #11
           Re: Duisburg, Vulkanstrasse 17-19, Candy (Dld) (uitstekend)

           Oorspronkelijk geplaatst door karelclosetrol
           Ja maar sinds ik Patricia ken ben ik vrijwel monogaam ..
           candy is van kamer verhuist kamer 112 oud vulkaanhaus mod graag aanpassen

           Commentaar


           • #12
            Re: Duisburg, Vulkanstrasse 17-19, Candy (Dld) (uitstekend)

            Oorspronkelijk geplaatst door 61-hn-vz Bekijk bericht
            candy is van kamer verhuist kamer 112 oud vulkaanhaus mod graag aanpassen
            ja jongens ik ben er weer candy is met vakantie en daar na laat ze haar borsten vergroten dus ik schat dat we haar twee maanden niet meer zien dus ik zou het topic laten staan

            Commentaar


            • #13
             Re: Duisburg, Vulkanstrasse 17-19, Candy (Dld)(uitstekend)

             Ze laat idd haar borsten (helaas) vergroten.. Zelf wil ze t heel graag. Ze is ongeveer een maandje weg, eerst 1 week vakantie en dan vergroting en wonden laten helen.. Ben benieuwd!

             Commentaar


             • #14
              Re: Duisburg, Vulkanstrasse 17-19, Candy (Dld)(uitstekend)

              Oorspronkelijk geplaatst door Email79 Bekijk bericht
              Ze laat idd haar borsten (helaas) vergroten.. Zelf wil ze t heel graag. Ze is ongeveer een maandje weg, eerst 1 week vakantie en dan vergroting en wonden laten helen.. Ben benieuwd!
              candy is nu terug van vakantie en werk deze maand nog ze zit deze maand in het nieuwe vulkaanhuis kamer 509 natuurlijk heb ik van haar surfers gebruik gemaakt het was als van ouds

              Commentaar


              • #15
               Re: Duisburg, Vulkanstrasse 17-19, Candy (Dld)(uitstekend)

               Laatst contact gehad met haar. Helaas komt ze voorlopig niet terug.. Ze heeft een borstvergroting laten doen maar de wond is gaan ontsteken. De implantaten moesten eruit en alles heeft veel tijd nodig om te helen.


               Deze topic voorlopig afgesloten totdat Candy weer van de partij is op de Vulkan,
               Rummenigekaltz
               Laatst gewijzigd door rummenigekaltz; 14-11-11, 20:11.

               Commentaar

               Aan het werk...
               X