Duisburg, Vulkanstrasse 26, Nicky (Roe, K117)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Duisburg, Vulkanstrasse 26, Nicky (Roe, K117)

  Het is het weer einde vd maand en dan ga ik eindelijk weer op pad met vier mede-collega's. Na twee maanden niet in Duitsland te zijn geweest werd weer besloten om erheen te gaan. Na zo'n ander half uur gereden te hebben naderen we eindelijk in de 20 km zone (Db, Ob & Es). Daar werd weer volop overlegd waar we heen zouden gaan. Er werd besloten om naar Ob te gaan wie weet kwam Db nog van toepassing op de terug weg.
  In Ob aan te zijn gekomen ben ik gelijk naar het Eros Center LaufHaus gelopen waar ik altijd goed aan m'n trekken kom. Ik doe de deur daar open en zie als ik binnen kom gelijk rechts van me eerste deur een bloed mooie dvp staan.
  Ik vraag haar hoeveel het is (BAF 30,-) en loop gelijk naar binnen met haar, ze stelt zich netjes voor als Nikki uit Roemenië.
  Ze is lekker slank heeft lang zwart krullend haar, een mooie getinte huid, zo'n 1,70 als ik t goed heb, twee lekker memmen een goeie kont en heerlijke voetjes!
  Ze doet haar rode lingerie-setje uit en gaat op bed liggen en wacht tot ik me heb uitgekleed.
  Ik kijk naar dat mooie lichaam van haar en kleed me rustig uit en kom bij haar liggen. Ze begint me heerlijk te betasten met handen en borsten en maakt me keihard. Ze doet de cd. erom heen en begint me heerlijk te pijpen tot die steeds verdwijnt na vijf minuten vraagt ze of ik wil neuken. Ik genietend beantwoordt of ze graag op me wil gaan zitten en me lekker gaat berijden. Ik lig een paar minuten lekker te genieten hiervan en ik moet me inhouden en ik vraag haar weer van positie te veranderen. Ik wil afsluiten op z'n hondjes want die kont is zo lekker van haar na een paar minuten stoten finish ik.
  Ik zeg dit niet vaak maar na zo'n drie jaar actief te zijn is dit de beste aller tijden die ik heb bezocht! Zeker voor herhaling vatbaar deze en dan zeker iets met die lekkere voetjes van haar wat doen. Ik had me lekker opgefrist met haar en aan gekleed en na drie zoenen me mede-collega's weer opgezocht.
  Wij zijn collega's en nemen ons werk heel serieus....nationaal & internationaal!

 • #2
  Re: Oberhausen, Flasshofstrasse 34, Nikki (goed)

  Oorspronkelijk geplaatst door hypersjeks Bekijk bericht
  In Ob aan te zijn gekomen ben ik gelijk naar het Eros Center LaufHaus gelopen waar ik altijd goed aan m'n trekken kom. Ik doe de deur daar open en zie als ik binnen kom gelijk rechts van me eerste deur een bloed mooie dvp staan.
  Als ik het plattegrondje bekijk van het Eros Center Laufhaus zou dit flashofstrasse 38 moeten zijn
  (p.s: zeer complex. 1 laufhaus - bestaande uit 2 nummers, betreffende nummer 32 en 38)

  Commentaar


  • #3
   Re: Oberhausen, Flasshofstrasse 34, Nikki (goed)

   Ongelooflijk lekkere mokkel deze Nikki. Zag haar al vaker, maar twijfelde door haar wat norsere blik. Ook zal ze je niet echt aansporen om binnen te komen. Toch de sprong gewaagt en eenmaal binnen was ze zeer vriendelijk. Heel lekker figuur, prachtige borsten en heel lekkere kont . Ook als ze haar hakken uittrekt heeft ze nog steeds een lekkere billenpartij. Sex was goed en ze gaf mij toch een redelijke GFE (girlfriend experience) Herhalingsgevaar is zeer groot!

   Commentaar


   • #4
    Re: Oberhausen, Flasshofstrasse 34, Nikki (goed)

    Nikki gespot in Duisburg, Vulkanstrasse 26.
    edit Solemate: Thanks voor de info, topic verplaatst...
    Laatst gewijzigd door solemate; 30-11-10, 20:46.

    Commentaar


    • #5
     Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Nikki (goed)

     nikki gezien in de niewe vulkan begaandegrond rechs bij de trap

     Commentaar


     • #6
      Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Nikki (goed)

      Ondanks de gladheid en de mist kon ik het toch niet laten gisteren naar Duisburg te rijden. En dat is maar goed ook want mijn bezoekje aan Duisburg is zeer zeker de moeite waard geweest. Eventjes gewandeld. Een voor mij erg vreemde route. Eerst Haus 23-25, waar ik normaal bijna nooit kom en daarna Erospark en het Vulkanhaus. Was gisteravond erg rustig want het was Nicolausabend in Duitsland. Net zoiets als Sinterklaas bij ons maar dan 1 dag later. In Erospark zag ik al snel de schone Italiaanse Nicky staan. Ze zit in de kamer waar eerst de Poolse Olivia zat. Laatste kamer midddenpad dus helemaal achteraan. Ik kon mij iets herinneren van een recensie hier op Hookers over haar en dat ze een super goede service biedt. Omdat ze ook echt helemaal mijn type vrouw is qua uiterlijk wist ik het zeker:vanavond ga ik haar bezoeken.
      Daar heb ik dan ook zeker geen spijt van gehad. De 22 jarige Nicky blijft ook op de kamer super vriendelijk. En als haar kleren uitgaan, wat een mooie vrouw is zij. Een super vrouwelijk figuurtje. Mooie brede heupen en een behoorlijke c/d cup. Prachtig gebruind (door de Italiaanse zon) en super mooie katachtige ogen en krullende lange haren. Kortom; een droom van een meid! Deze jonge vrouw bied de ultieme girlfriendexperience en dat voor de standaard 30 euro. We worden vind ik de laatste tijd echt wel verwend op de Vulkan wat dat betreft! Eerst lekker tegen haar aan knuffelen, waarbij ik haar prachtige borsten streelde, kneedde, likte en zij mijn jongeheer op volle sterkte bracht alhoewel dit al bij binnenkomst deels het geval was. Tja, wat wil je met zo'n mooie vrouw voor je alleen! Daarna met haar op het bed beland. Opvallend trouwens hoe verzorgt ze alles heeft. Lekkere kussentjes en een super zachte deken die ze speciaal voor je neerlegt en die na afloop weer keurig door haar wordt opgevouwen en overdwars op het bed wordt gedrappeerd. Dat zit de Italianen toch echt in het bloed dat stylistische. Maar goed, op het bed dus ik mij heerlijk in haar kussentjes genesteld. Verder gegaan met het strelen van haar lichaam en het likken van haar tepels. Condoompje eromheen waarna ze met een heerlijke pijpbeurt begon. Heerlijk zoals ik lag te genieten en wat een uitzicht. Als je ziet hoe zo'n prachtige jonge vrouw je aan het verwennen is terwijl jij overal aan mag zitten. Haar borsten, haar heupen alles......woww...wat een onbeschrijfelijk lekkere ervaring is dat. Ik kookte al van geilheid en vroeg haar daarom bovenop me te komen. Nou, hoe zij je berijdt, nog niet vaak meegemaakt. Gevoelvol, heftig, sensueel dat zijn een paar woorden die mij daarbij te binnen schieten. Opvallend ook dat ze met haar gezicht en bovenlichaam erg dicht boven je komt. Dit geeft iets heel intiems. Je voelt haar adem, haar onderlichaam tegen je, terwijl ik verder haar borsten likte en ze je zo intiem en geil aankijkt. Als finale dan toch nog maar even overgegaan in mijn favoriete doggy want zoals al in eerdere recensies is gezegd, ze heeft een prachtige billenpartij. Man...wat heb ik genoten. Langzaam opbouwend stoten, onderwijl haar lichaam betastend en haar prachtige heupen in mijn handen. Dat allemaal goed zichtbaar in de grote spiegel en dan kijkt zij je ook nog ééns met zo'n geile blik aan en begint ze geile geluiden uit te slaan. Ja, dan gebeurt het onvermijdelijke. Heerlijk gekomen en jammer genoeg weer het einde van een heerlijke sessie.
      Opvallend, komt misschien ook wel omdat het niet druk was, hoeveel tijd ze voor je vrij maakt om te kletsten. Zeer zeker 15 minuten met haar gepraat waarbij ze zo'n beetje haar hele levensverhaal uit de doeken deed. Wat een vriendelijke, intelligente, spontane en lieve vrouw is dit!! Die kom je zo in het dagelijks leven echt niet tegen.
      Ze werkt naar eigen zeggen sinds 6 december pas in het Erospark en heeft eerst in het nieuwe Vulkanhaus gezeten, waar trouwens gisteren opvallend weinig activiteit was.
      Zoals in eerdere recensies beschreven heeft ze eerst in Oberhausen gewerkt in het Eroscenter. Ik kan mij haar daar ook nog wel vaag herinneren, alhoewel ik niet vaak meer in de Flasshofstrasse kom. Zij zegt dat het daar steeds minder wordt aan wandelaars wat ik uit eigen ervaring kan beamen. Jammer toch, was altijd zo'n gezellig wandelstraatje daar met in het verleden vaak erg mooie meiden.
      Maar goed. Nicky dus; een erg mooie bijzonder vriendelijke lieve vrouw die een meer dan uitstekende service verleend. Bella Italia!!

      Commentaar


      • #7
       Nicky Haus 26 kamer 216

       Na Gerry ook nog Nicky bezocht.
       Ze vertelde me dat ze uit italie kwam, maar volgens mij zou het ook griekenland kunnen zijn. Bij deze meid was alles nog met even beter als bij Gerry.
       Vooral het pijpen was super.
       Het duurde natuurlijk iets langer maar dat was geen probleem.
       Deze meid ziet mij zeker terug....

       PS Ze komt mij heel bekend voor. Wie kan mij helpen. Volgens mij heb ik haar al een keer in Oberhausen gezien?

       Commentaar


       • #8
        Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Nicky (goed)

        Ja, die Nicky. Super mooie meid en erg goed in bed.
        @peer12; Ja, dat klopt. Je hebt haar in Oberhausen gezien. Ze zat altijd in het Eroscenter kamer direct rechts bij de ingang.
        @moderator; de rencensies van Nicky en Nikki (laatste recensie 7-12-2010) samenvoegen. Het gaat hier om dezelfde dame!

        Commentaar


        • #9
         Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Nicky (goed)

         Oorspronkelijk geplaatst door Hobbele Bekijk bericht
         Ja, die Nicky. Super mooie meid en erg goed in bed.
         @peer12; Ja, dat klopt. Je hebt haar in Oberhausen gezien. Ze zat altijd in het Eroscenter kamer direct rechts bij de ingang.
         @moderator; de rencensies van Nicky en Nikki (laatste recensie 7-12-2010) samenvoegen. Het gaat hier om dezelfde dame!
         Hobbele, Ik heb haar ook in OB bezocht. Wist het gister niet zeker. Maar dat heeft niet zo'n indruk gemaakt als gister. Op www.flasshofstrasse.de staan nog foto's van haar
         Haar haar zit nu anders en is nu zwart. Lekkerrrrr

         Commentaar


         • #10
          Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Nikki (uitstekend)

          Gisteravond laat ook nog weer even Nickey bezocht. Het was inmiddels een maand geleden dat ik voor de laatste keer bij d'r was. Toen ik deze prachtige dame gisteravond weer zag wilde ze persé dat ik weer bij haar mee de kamer inging. Ze zei dat we nu in het nieuwe jaar zaten en dat ik haar daarom weer met een bezoekje moest vereren. En tja, als je haar prachtige lichaam ziet en in die mooie diepe donkere ogen van haar kijkt, welke rechtgeaarde man kan dan weigeren? Ik in ieder geval niet. Ik was al bij een andere dame geweest die avond en de bezoekjes volgden elkaar nogal snel op. Ik dacht, als dit maar goed gaat komen! Maar toen ik Nickey weer naakt zag, haar prachtige borsten mocht likken en masseren en we samen al strelend op het bed belandden was ik al snel in hogere sferen. Ik ontspande me en ging lekker op haar bed liggen terwijl zij op me kwam en met haar heerlijke lichaam me begon te masseren. Met haar lekkere borsten ging ze over mijn gehele lichaam en over mijn geslachtsdeel. Heerlijk om je zo te mogen ontspannen en wat een aanblik. Daarbij kijkt ze je ook nog ééns o zo geil aan! Daarna ging ze over op een heerlijke blowjob zoals zij dat alleen maar kan. Lekker stevig en af en toe op de gevoelige plekjes gebruik makend van haar tandjes. Om eerlijk te zijn hield ik het al bijna niet meer en vroeg haar daarom om me lekker te gaan berijden. Dat heeft ze dan ook heerlijk intiem gedaan. Ze komt echt met haar lichaam helemaal op je zodat haar borsten op mijn lichaam lagen en ik haar steeds heviger wordende gehijg in mijn gezicht voelde. Daarbij kijkt ze je zo lekker geil aan met die grote knikkers van haar. Erg hevig kwam ik dan ook in haar klaar terwijl we elkaar strak aankeken. Erg intiem en lekker. Zie je, zei ze, ik kan je wel 2 keer achter elkaar laten klaarkomen. Tja, vind je het vreemd met zo'n lekkere geil meid! Nickey, ik verheug me nu al op de derde keer!
          Zoals altijd nog even lekker met haar nagebabbelt en met een zeer voldaan gevoel ben ik toen maar snel naar huis gereden want het was al weer laat.

          Commentaar


          • #11
           Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Nikki (uitstekend)

           Gisteravond was het weer tijd voor Nickey! Zonder ook maar iets af te spreken qua prijs of wat dan ook zo haar kamer binnengestapt en enorm goede sex gehad.
           Ik kan hier natuurlijk in alle details omschijven hoe het was maar ik denk dat het beter is om het zelf te ervaren. Ontzettend mooie leuke ambitieuze meid. Super porno sex. Kortom: de ideale vrouw! Ik mag haar ontzettend graag.
           Tot de volgende keer Nickey! Ik verheug me nu al op je.........

           Commentaar


           • #12
            Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Nikki(uitstekend)

            Ja, gisteravond was het weer Nickey time voor mij. Was ook wel weer broodnodig na bijna twee maanden Nickey-loos. Bij de aanblik van haar uiterlijk wordt ik altijd spontaan geil. Dus zonder ook maar iets afgesproken te hebben qua prijs zo bij haar naar binnen gestapt. Ze maakte er weer een feestje van. Wat een mooie meid vind ik haar. Super uiterlijk gewoon. En dan die amandelvormige ogen van haar! Helemaal goed.
            Begonnen met uitgebreid strelen en likken van haar borsten. Op het bed beland en van haar een meer dan uitstekende pijpbeurt gehad waarbij ze op een geven moment zelfs deep-throat ging. Ongelovelijk dat dat allemaal in zo'n klein mondje past! Ondertussen ging ze mooi dwars over me heen liggen zodat ik haar overal heerlijk kon strelen en met haar borsten kon spelen. Daarna kwam ze bovenop me. Dat was echt super! Ik zat rechtop tegen de spiegel aan en met haar gezichtje kwam ze erg dicht bij me terwijl ze me stevig bereed. Heerlijk om haar zo te voelen ademen. En dan die blik van haar. Volgens mij was ze helemaal van de wereld. Ik trouwens ook! Haha.... Daarna omgewisseld in de doggy. Heerlijk stotend tegen haar zachte en brede achterwerk en dat allemaal lekker zichtbaar in de spiegel. Ooooo.......wat keek ze me daarbij geil aan. Daarna nog even in missio. Ook heerlijk om dit beeldschone meisje onder je te zien liggen terwijl je haar aan het neuken bent. En dan weer die blik van die prachtige ogen. Maar toch wilde ik eindigen in missio. Dit dan ook gedaan. Wat kan het leven soms toch prachtig zijn!
            Na de sex nog even lekker met haar nagekletst. Ze is absoluut geen klokkijkster.
            Kortom: Nickey behoort gewoon nog steeds tot de absolute top in Duisburg. Zowel qua uiterlijk als qua service.

            Commentaar


            • #13
             Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Nikki(uitstekend)

             Afgeopen weekend ook Nikki weer eens bezocht in het eroscentre 26. Het was voor mij al de vijfde of zesde keer bij deze zeer sexy lady. Het was weer een ongelooflijke lekkere neukbeurt, met een hoog GFE gehalte! Nikki is echt een lekker topwijf

             Commentaar


             • #14
              Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Nikki(uitstekend)

              Ik sluit me bij deze aan bij 2cool. Het was voor mij al weer meer dan een maand geleden dat ik deze topvrouw een bezoekje had gebracht. De sessie die ik gisteravond met haar had was van absolute topklasse. Hoog gfs gehalte en ongelovelijk intens. Behalve dan met een enkele ex-vriendin nog nooit eerder zulke sex gehad. Voor mij was het ook al weer de zesde of zevende (ik ben de tel kwijt) keer dat ik haar bezocht en ze wordt iedere keer weer beter (als dat nog mogelijk is). Ik mag deze mooie ambiteuze jonge vrouw erg graag. Zij is gewoon de absolute topper in Duisburg.

              Commentaar


              • #15
               Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Nikki(uitstekend)

               Oorspronkelijk geplaatst door Hobbele Bekijk bericht
               Ik sluit me bij deze aan bij 2cool. Het was voor mij al weer meer dan een maand geleden dat ik deze topvrouw een bezoekje had gebracht. De sessie die ik gisteravond met haar had was van absolute topklasse. Hoog gfs gehalte en ongelovelijk intens. Behalve dan met een enkele ex-vriendin nog nooit eerder zulke sex gehad. Voor mij was het ook al weer de zesde of zevende (ik ben de tel kwijt) keer dat ik haar bezocht en ze wordt iedere keer weer beter (als dat nog mogelijk is). Ik mag deze mooie ambiteuze jonge vrouw erg graag. Zij is gewoon de absolute topper in Duisburg.
               nikki is denk ik na haar thuisland maar verwacht haar ook terug

               Commentaar


               • #16
                Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Nikki(uitstekend)

                Oorspronkelijk geplaatst door 61-hn-vz Bekijk bericht
                nikki is denk ik na haar thuisland maar verwacht haar ook terug
                Nikki vorige week op de flasshofstrasse in Oberhausen gespot. Ze heeft haar haren nu iets geblondeerd. Waarschijnlijk werkt ze vanaf heden weer in Oberhausen, in het loophuis waar je naar binnen kunt.

                Commentaar


                • #17
                 Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Nikki(uitstekend)

                 Oorspronkelijk geplaatst door 2COOL Bekijk bericht
                 Nikki vorige week op de flasshofstrasse in Oberhausen gespot. Ze heeft haar haren nu iets geblondeerd. Waarschijnlijk werkt ze vanaf heden weer in Oberhausen, in het loophuis waar je naar binnen kunt.
                 Ja Laufhaus waar je niet naar binnenkunt waren de zaken heel slecht!

                 Maar snap niet dat ze daar heen is want Oberhausen is zo dood als een pier en Nikki is zo'n schatje. Haar 1 of 2x bezocht en was prima maar meestal als ik er ben ligt zij nog te slapen

                 Zag laatst op de Stahlstrasse ook al meiden uit Eros 26 zoals de heerlijke Anna die overigens vorige week weer gewoon in Eros26 was.

                 Denk dat ze een beetje wisselen ook door de recente slechte handel als gevolg van de politie inzet in Duisburg!

                 Maar even aanzien alvorens dit topic over Nikki verhuisd wordt naar Oberhausen.

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Nicky (K211)(uitstekend)

                  Gelukkig dan maar. Spotte haar afgelopen maandag nog in Oberhausen.
                  Een toppertje is in ieder geval weer terug op de Vulkan! Hopelijk volgen er meerdere!

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Nicky (K211)(uitstekend)

                   Ja ja, Nicky is terug! En dat heb ik gisteravond geweten ook! Man, wat een top dvp is zij. Echt weer een ongelovelijk lekkere sessie met haar gehad. Een sessie met een gouden randje want naast de heerlijke sex die zij biedt is Nicky ook nog een super leuke lieve meid en ik vind haar echt super mooi met haar katachtige ogen en haar heerlijk zachte huid.
                   Staand naast het bed begon het al. Onze lichamen tegen elkaar. Haar heerlijke borsten in mijn handen en het likken van haar tepels terwijl ze me zo geil aankijkt en van die lekkere geluidjes maakt. Daarna op bed. Ik lekker met m'n hoofd in de vele kussens die op haar bed liggen en zij maar met haar borsten over mijn bovenlichaam wrijvend terwijl ze me weer met die blik aankijkt. Toen de blow-job. Een van de beste die op deze wereld te krijgen zijn waarbij ze regelmatig deep-throat gaat en ze haar lichaam schuin over het mijne legt zodat ik haar overal lekker kon masseren en strelen. De gemiddelde porno acteur zou er jalours op worden! Daarna zij in cow-girl. Lekker langzaam opbouwend en lekker diep in haar ook. Terwijl ze me geil aankijkt en haar gezicht erg kort bij het mijne is begint ze me steeds heftiger te rijden en voel ik haar adem in m'n gezicht. Zachtjes kreunt ze daarbij weer en blijft me erg intens en diep aankijken. Voor dat ik kom gauw dus maar even omgewisseld in doggy. Heerlijk tegen haar achterwerk aanstotend dat precies de goede maten heeft voor het betere doggy werk. Daarna lekker in missio waarbij ze haar beentjes goed spreid en ik haar weer heerlijk diep kan stoten met super veel lichaams en oogkontakt. Wowww.....wat geil zeg. Maar toch wilde ik in doggy komen dus maar weer omgewisseld in doggy. Wat een super gezicht! Lekker stotend, haar lichaam in m'n handen en wild zie ik in de spiegel haar borsten heen en weer bungelen. Een super hoogtepunt was het gevolg.
                   Nicky spreekt bovendien erg goed Duits en heb na de sex nog een erg leuke conversatie met haar gehad. Ook kijkt ze totaal niet op de tijd. Gewoon helemaal perfect deze sessie. Ik durf te stellen dat Nicky, samen met enkele andere dvp's uit Duisburg, gerust mag worden gerekend tot de beste dvp's ter wereld. En dan voor dit geld in zulke luxe omstandigheden. Want die kamers en de hygiene in Eros26 zijn toch ook helemaal top. Eros26 blijft zeker met Dvp's zoals Nicky gewoon een top tent!

                   Ps. Nicky zit trouwens weer in de kamer waarin ze altijd zat. Dit op speciale wens van haar. Bovendien heeft ze nu haar haar geblondeerd wat haar zeker niet slecht staat.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Nicky (K211)(uitstekend)

                    Super dat we tegenwoordig de plattegronden hebben. Anders had ik Hobbele zomaar als leugenaar kunnen bestempelen.

                    Anyway, ze is dus terug. Ik heb haar nooit bezocht, maar als regelmatig terug kerende forum bezoeker heb ik al een aantal keren vragen gehad van andere wandelaars of ik haar nog gezien had.

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Nicky (Roe, K211)(uitstekend)

                     Goh, toch al weer 4 maanden geleden zag ik net dat ik deze leuke Roemeense dame voor het laatst heb bezocht. Time flies! Had de vorige week al gezien dat ze er weer erg lekker uitzag. Vooral haar nieuwe kapsel staat haar meer dan uitstekend. Dus het begon al weer te kriebelen om haar te bezoeken. Gisteren was er een erg mager aanbod aan vrouwen op de Vulkan. Ik had dus mijn keuze al snel gemaakt. Nicky moest het worden. Het bezoekje was eigenlijk als altijd. Veel persoonlijk kontakt. Ze is een erg lieve dame en ik kan erg goed met haar overweg. Dat ik voor de zevende keer al bij haar was kon ze natuurlijk ook best waarderen. De sex was zoals altijd bij haar uit de kunst. De manier waarop ze je verleid, het lichaamskontakt, de manier hoe ze je met die grote ogen van d'r aankijkt tijdens de sex, alles gewoon super.
                     Blow-job, lekker stevig en langdurig, cow-girl ook super waarbij ze je met haar grote ogen erg intiem en indringend aankijkt, doggy tegen haar lekkere warme billetjes en lekker diep stotend en een heerlijk diepe en stevige missio. Gewoon weer ontzettend heerlijk klaargekomen bij deze lieve meid die weet hoe je goed moet sexen.
                     Nog even leuk nagebabbeld, het schijnt dat het haar erg goed gaat want in haar thuisland heeft ze op zakelijk gebied ook alles mooi op de rit. Dit doet me goed te horen. Met een lekkere dikke zoen haar kamer met een voldaan gevoel verlaten.