Duisburg, Vulkanstrasse 11b, Florence/Kelly (Cub, K11)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Duisburg, Vulkanstrasse 11b, Florence/Kelly (Cub, K11)

  Deze dame ook bezocht recentelijk. Een cubaanse dame, die nog studeert en zo wat bijverdient. Praat heel veel en lacht veel ,maar dat is haar karakter, het is wel ontwapenend maar kan Rupert wel begrijpen ik dacht soms ook van ok houd nu even je mond dicht en ga over tot aktie. Zei ze tegen mij jij praat graag, ik zeg lachend dat komt omdat jij maar doorpraat en niet stopt, ze begreep de hint en ging over tot aktie.

  Pijpen doet ze wel met condoom maar lang en lekker, ze doet alles rustig aan, ik heb niet de indruk dat ze op de tijd let. Ze pijopte me en bood uit zichzelf 69 aan, niet afgesproken of naar gevraagd. Altijd leuk eigen initiatief. Sex met haar voelt naturel aan.
  Lekker afgerond terwijl ze op haar buik lag en ik bovenop haar.

  Voor het vertrek kreeg een paar kusjes van haar en ze zei tot de volgende keer, dat zou zo maar eens kunnen.

  Ze zit nu in huis 11b en dan na de ingang helemaal doorlopen dan loop je er recht tegenaan.

 • #2
  Re: Duisburg, Vulkanstrasse 11, Florence (uitstekend)

  Oorspronkelijk geplaatst door rupertdebeer
  Klopt helemaal enkel is ze toch echt Jamaicaans. Ken haar vriendin Tessy ook en die is ook Jamaicaans maar minder lekker dan Florence!
  Ze lijkt ook meer op een Jamaicaanse en zo spreekt ze ook engels..., ze zei tegen mij Cubaans .... ik vertel ook niet alles en altijd de waarheid bij de dvp s

  Commentaar


  • #3
   Re: Duisburg, Vulkanstrasse 11, Florence (uitstekend)

   Mooi. En vanaf hier natuurlijk weer uitsluitend prachtige recensies en/of relevante vragen.
   Hoofdmoderator Algemene Zaken

   Commentaar


   • #4
    Re: Duisburg, Vulkanstrasse 11, Florence (uitstekend)

    Ook hier een tweede bezoekje afgelegd.

    Het was nu beter ze was meteen uit de kleren en hing om mn nek, bij Florence ben je aan het zoenen, knuffelen en aan het kroelen op bed met een vriendin. Tijd kijkt ze niet naar.

    Ik vind alleen dat de sex wat minder is, daar is ze gewoon niet heel geoefend in lijkt het wel.Neuken in doggie gaat ze niet echt lekker zitten. Ze doet wel haar erg haar best. Ik vind de kale sex redelijk goed bij haar niet super.

    Jammer maar zal haar nog wel een keer bezoeken, ze is wel lekker close en ze geeft je echt het idee of ze vind het echt leuk...dat je er bent.
    En haar fantastische volle lichaam en die mooie borsten om mee te spelen maken veel goed.

    Commentaar


    • #5
     Re: Duisburg, Vulkanstrasse 11, Florence (uitstekend)

     Weer bij Florence geland ze zit nu helemaal bovenin huis 11b op de doorgang naar huis 11.

     Wat een ontwapenend leuke vrouw, en wat een heerlijk vol zacht lichaam, ik heb een heel relaxt bezoekje afgelegd en was lang binnen, gekozen voor een handlob wat ze geweldig goed deed, jammer genoeg met condoom maar dat mocht de pret niet drukken.

     Het lijkt alsof ze veel geoefender is dan de eerste keren dat ik bij haar was, ze wist nu heel goed een geile sfeer weg te zetten, ze nam precies de goede houdingen aan, terwijl ik haar overal kon strelen en ze helemaal naakt op haar knieen met holle rug over me heen gebogen zat, masseerde ze mijn ballen met ritmische draaiende bewegingen en trok ze me af en pijpte ze me.
     Hetgeen na een minuut of 15 leidde tot een heerlijk hoogtepunt.

     Daarna zei ze blijf maar lekker liggen relaxen zo nog lang op bed blijven liggen met haar en over van alles gesproken..deze vrouw heeft zoveel positieve energie..geweldig..ik werd er zelf heel vrolijk van...maar ook weer een beetje somber toen ik hoorde hoelang deze vrouwen werken en voor hoe weinig geld...en dan zo vrolijk blijven en zo veel inzet in je werk..vrouwen zijn het sterke geslacht...deze vrouw zeker..ze is heel serieus en wil hier in europa iets opbouwen.

     Na afloop moest ik pas betalen...haar een goede fooi gegeven..dat had ze verdient !
     Was erg lang binnen omdat we heel gezellig hebben gepraat en na afloop even voor haar 2 koude blikjes fris gehaald als klein extra bedankje.

     Grote aanrader..meer gfe achter de ramen is bijna niet mogelijk en haar service was erg overtuigend deze keer...zal haar binnenkort weer bezoeken om te kijken in hoeverre de andere dienstverlening ook verbeterd is en omdat het gewwoon een heerlijke vrouw is die je met een goed gevoel verlaat ...hopelijk is ze er nog binnenkort.

     Florence all the best, take care and cu
     Laatst gewijzigd door karelclosetrol; 14-11-10, 13:15.

     Commentaar


     • #6
      Re: Duisburg, Vulkanstrasse 11, Florence (uitstekend)

      Gisteren zat ze weer in de overgang tussen 11 en 11b.

      Commentaar


      • #7
       Re: Duisburg, Vulkanstrasse 11, Florence (uitstekend)

       Zit nu weer onderin huis 11b. De kamer direkt voor de trap.

       Gisteren ruim een uur geweest, ze let niet op de tijd als je vaker komt.
       Het goed naar mijn zin gehad, na de wat klinische sessie bij Maria, gaf Florence precies de warmte af die ik nodig had.
       Goede standaard sex nadat ze me eerst de oren van mijn kop gekletst had, daarna massage, kletsen muziek luisteren van mn ipod, en ja donkere vrouwen kunnen goed dansen vanuit de heupen, daarna maar een keer opgestapt want moest ook nog naar huis...en je moet het niet overdrijven ten koste van zon vrouw haar geld...maar er was zo een uur voorbij gevlogen zonder dat ik er erg in had.

       Disclaimer:
       Sex is goed wel vrij standaard, dus als dat voornamelijk je trigger is..kun je beter krijgen op de Vulkaan. Florence bezoek ik ook voor het kontakt eromheen. Dus voor mensen die een erg leuke gezellige vrouw zoeken die investeert in sfeer en kontakt, erg lichamelijk is ingesteld erg grijpbaar is, met goede standaard sex, die kombo..in die categorie is Florence heel goed.

       Commentaar


       • #8
        Re: Duisburg, Vulkanstrasse 11, Florence (uitstekend)

        Gisteren weer zon typisch Florence uurtje beleefd...eerst samen een ijsje op haar kamer gegeten en gekletst en gelachen...het leek wel een gewone date
        Ze zag er geweldig sexy uit..met een zwarte bikini setje die haar grote borsten lieten uitpuilen, zwarte hoge hakschoenen met 2 strass bandje om haar enkels..classy..

        De voorpret bouwde zich snel op, terwijl ik naar haar keek. Ik kon me steeds moeilijker koncentreren op ons geanimeerde gesprek

        Sex met haar is altijd goed, met haar lach ik het meeste van alle meiden in Duisburg...why so serious hoef je tegen haar niet te zeggen...verder laat ze me ver toe in haar lichamelijke comfortzone,ze maakt echt kontakt, wat zorgt voor dat speciale gevoel dat je zelden hebt bij een dvp..met een heerlijke handjob en olie het laten afmaken.

        Daarna een uitgebreide after sex talk terwijl we op bed lagen en we elkaar nog wat naknuffelden en streelden..
        Prijs voor dit alles durf ik niet te vermelden, als de klik goed is met deze dame kijkt ze geen sekonde op de klok.

        Commentaar


        • #9
         Duisburg, Vulkanstrasse 11b, Kelly(uitstekend)

         Vanavond wederom (voor mij) nieuwe dames geprobeerd. Een aantal weken terug kwam ik onder in huis 11b Kelly tegen. Op dat moment had ik andere plannen, maar ik was zo onder de indruk van haar uiterlijk dat ik haar beloofde eens terug te komen en te testen of ze echt zo goed is als ze zelf zegt.

         Kelly is een 23 jarige Jamaicaanse met een gitzwarte huid, en een goed figuur dat het midden houd tussen normaal / slank postuur. Afgesproken P&N + massage voor 50 euro.

         Eenmaal op haar kamer was ze net als ik in no time uit de kleren. Ik had me niet vergist in haar uiterlijk. Ik heb niet de juiste woorden om deze donkere schone te beschrijven, maar ik vind haar simpelweg fantastisch. P&N + de massage waren gewoon goed, maar niet uitzonderlijk, maar door de manier waar op ze met me omging, was dit misschien wel mijn beste "probe fahrt" tot nu toe. Naar deze dame ga ik zeker nog een aantal keren terug.

         Commentaar


         • #10
          Re: Duisburg, Vulkanstrasse 11b, Kelly(uitstekend)

          Welke kamer zit zij?

          Commentaar


          • #11
           Re: Duisburg, Vulkanstrasse 11b, Kelly(uitstekend)

           Oorspronkelijk geplaatst door mandemaker Bekijk bericht
           Welke kamer zit zij?
           Geen idee. Maar je moet bij 11b naar binnen lopen, en dan zit ze direct rechts om het hoekje voordat je de trap op gaat.

           Commentaar


           • #12
            Re: Duisburg, Vulkanstrasse 11b, Kelly(uitstekend)

            It must have been my lucky night tonight. Na de geweldige ervaring met Vanessa (zie elders in dit forum) nog even bij mijn zwarte pareltje langs geweest.

            Geheel tegen mijn principes in helemaal niets afgesproken qua prijs, en gewoon naar binnen gelopen. Ik heb mijn bewondering voor haar lichaam al eerder uitgesproken en daar blijf ik dan ook bij.

            Vanaf het binnen lopen tot aan het moment dat ze me begon te pijpen niets anders dan small talk, en wie wat de afgelopen week had mee gemaakt. Daarna was het serieus goede sex, en hield ik het aanmerkelijk langer vol dan normaal. Diverse standjes gedaan, af en toe een kleine break waarin ik haar fijn kon bewonderen, en daarna weer fijn verder ketsen. Het was bijna op het pornografische af. Zelden heb ik me zo in het zweet gewerkt bij een DVP.

            Ik weet niet of ik hier goed aan doe door dit te schrijven, maar ik had daar bijna zonder af te rekenen naar buiten kunnen lopen. Ik zelf heb haar gevraagd wat ik haar verschuldigd was voor haar diensten, en dit was (absoluut niet gelogen) wat ze zei: What ever you think it was worth. Dit was dus drie kwartier nadat ik daar binnen liep. Persoonlijk denk ik dan ook dat ik er verstandig aan gedaan heb om €60 af te rekenen. Wat een vertrouwen en respect naar mij toe om zo'n antwoord te geven als je vraagt wat het moet kosten.

            Het zal wel duidelijk zijn, ook met deze dame heb ik een buitengewoon goede klik. En datterwijl ik eerst nooit zo van de donkere/zwarte dames was. Mocht je deze dame gaan bezoeken, behandel haar met respect, wees beleefd, en probeer een praatje op gang te krijgen. Ze ontspant er zichtbaar door, en wie weet ga je ook een soort gelijk iets mee maken.

            Commentaar


            • #13
             Re: Duisburg, Vulkanstrasse 11, Florence (uitstekend)

             Gabriela was er niet en wilde nog graag een mooie donkere dame. Met de donkere dame in het Vulkanhaus kwam ik er niet uit, straalde niet echt veel enthousiasme uit en zo beland bij Florence in 11.

             Florence weleens bezocht en toen geen klik. Tóch blijft ze me altijd aanspreken en proberen over te halen. Ze zit als je 11 binnenkomt gelijk rechts, kamer met raam rechts naats de ingang. Ze ziet er altijd mooi uit maar is de laatste maanden wel wat steviger geworden maar dat mag el bij een donkere vrouw. Ze heeft echt een flinke kont en heupen gekregen die wel heerlijk zijn om vast te pakken. Florence heeft wisseldne kritieken maar moet toch terugkomen op mijn eerdere oordeel want ze geeft een prima service. Neemt alle tijd, geld lijkt d'r niet te interesseren, je kunt d'r hard nemen en lach veel en lijkt er absoluut niet tegen haar zin te zitten deze Jamaicaanse met een prachtig gebit wat je tegemoet straalt als ze met je praat. Intelligente dame ook.

             Prima sex gehad, geen porno als met Elena vanavond eerder maar gewoon erg lekkere girlfriend sex, heel relaxed met een prachtige vrouw.

             Zolang Gabriela niet terug is toch maar weer vaker naar Florence! Zelfs in de vakantieperiode blijft het aanbod goed op de Vulkan!

             Commentaar


             • #14
              Re: Duisburg, Vulkanstrasse 11b, Kelly(uitstekend)

              Al 2 weken niet meer bij haar geweest, maar tijdens mijn bezoekjes zat ze op nr 11.

              Commentaar


              • #15
               Re: Duisburg, Vulkanstrasse 11b, Kelly(uitstekend)

               Op 11b kamer 11 zit Florence maar ze noemt zich ook wel Kelly (blijkbaar). Had al eerder een keer een discussie met haar over d'r naam maar heeft haar naam veranderd in Kelly als gevolg van slechte recensies op een Duits Forum!

               Mod: Kelly en Florence samenvoegen?

               Rummenigekaltz: heb deze samengevoegd!
               Laatst gewijzigd door rummenigekaltz; 14-08-11, 23:19.

               Commentaar


               • #16
                Re: Duisburg, Vulkanstrasse 11, Florence (uitstekend)

                Oorspronkelijk geplaatst door karelclosetrol Bekijk bericht
                Prijs voor dit alles durf ik niet te vermelden, als de klik goed is met deze dame kijkt ze geen sekonde op de klok.
                Precies zo als ik het ook een aantal keer met haar heb mogen beleven.

                Na mail contact met andere wandelaars zijn we het er over eens dat deze dame 2 namen in gebruik heeft. De ervaringen zijn echter wel vergelijkbaar

                Commentaar


                • #17
                 Re: Duisburg, Vulkanstrasse 11B, Florence/Kelly (K11)(uitstekend)

                 En ze is weer terug. Nog altijd op de zelfde kamer. Met een nieuwe coupe. De leuke krulletjes hebben plaats gemaakt voor lang haar.

                 Voor de rest kan ik het lekker kort houden. Wederom een top ervaring. Zie mijn vorige recensie voor meer info. Het verblijf word iedere keer langer en leuker. Een volgende keer g ik proberen het uur vol te maken.

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Duisburg, Vulkanstrasse 11B, Florence/Kelly (K11)(uitstekend)

                  Leuk dat steeds meer mensen deze warme dame ontdekken, toverwoord bij haar is kontakt..het kleinste woord houdt het kontakt, de stilte isoleert..dat geld heel erg voor Florence..ze lacht heel graag, en praat heel graag, ze is intelligent en een krachtige persoonlijkheid.

                  Ze houd van gezelligheid en praten, ondanks dat ze al langer in europa is heeft ze de zon meegenomen uit de cariben en de zorgeloosheid uit Afrika.

                  Ik maak altijd een praatje met haar, er is atijd die klik geweest het is gewoon een super leuke vrouw. Kom bij haar wel aan dik boven de 10 bezoeken. Ik ben de tel kwijt.

                  Lichaam is schitterend, ken weinig erotischere lichamen van zwarte vrouwen, erg mooie natuurlijke volle borsten en een super vrouwelijk lijf met de juiste rondingen en een zijde zachte huid. Ze is niet dik dat lijkt zo, ze weegt maar 55kg. precies goed dus.

                  Heb haar gemist de spaarzame keren dat ik in Duisburg was, goed om te horen dat ze terug is.

                  Ik vind haar specialiteit, een olie handjob, Stev ben je nog in da house ?, ook haar blowjob is zeer goed en krachtig, ze oefent veel druk uit met haar lippen, klaarkom materiaal. Neuken is standaard, ze is wel ongelofelijk strak.

                  Je verlaat haar altijd met een goed gevoel daar zorgt ze voor.
                  Geen klokkijkster, zeker niet.

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Duisburg, Vulkanstrasse 11B, Florence/Kelly (K11)(uitstekend)

                   correctie: haar uiterlijk is niet latina maar afrikaans. daarnaast komt zij in werkelijkheid van nigeria

                   NM: Dank; aangepast in formulier. (A)

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Duisburg, Vulkanstrasse 11B, Florence/Kelly (K11)(uitstekend)

                    Deze meid ook bezocht. Leuke spontane meid.
                    Vooraf kwam ze al elkaar tegen aanrijden. Kan ook bijna niet anders in haar kleine kamertje. Daarna op bed beland. Eerst een goed blowjob en haar lekker genomen.
                    Het was een prima bezoekje, echt een leuke meid.
                    Ben met een smile op mijn gezicht haar kamer uitgegaan.

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Duisburg, Vulkanstrasse 11B, Florence/Kelly (K11)(uitstekend)

                     Tja wat voor bezoek was dit nou eigenlijk. Ik waardeer de gesprekken bijna net zo veel als de sex met haar.

                     In m'n vorige post hier aangegeven om voor het hele uur te gaan. Dat is gelukt . Maar ik heb echt niet 60 minuten liggen batsen. Nee, het seksuele gedeelte van het bezoek was zo'n 25 minuten. De rest gewoon kletsen en tv kijken. Drankje erbij, heerlijk gewoon. Daarnaast word de sex met ieder bezoek beter. Ja, deze meid kan rekenen op een volgend bezoek.

                     Commentaar