Duisburg, Vulkanstrasse 26, Loredana (Dui, K209)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Duisburg, Vulkanstrasse 26, Loredana (Dui, K209)

  Chantal heeft een bloedmooi figuur met fraaie sili tietjes die goed bij haar slanke lichaam passen.
  Helaas werkt ze niet meer bij PHG maar in een Laufhaus in Duisburg, Vulkanstrasse?
  Laatst gewijzigd door Alexanderrr; 02-02-10, 22:36.

 • #2
  Re: Oedt - PHG, Butzenstrasse 41, Chantal (Duitse) (voldoende)

  Ze is in vulkanstrasse 26 te vinden en heet daar Loredana.
  In 1 van de nieuwe kamers aan de achterkant van die grote hal!

  P.
  Laatst gewijzigd door Commodore64; 18-12-11, 00:26. Reden: quote verwijderd

  Commentaar


  • #3
   Re: Oedt - PHG, Butzenstrasse 41, Chantal (Duitse) (voldoende)

   Ik heb haar vorige week woensdag bezocht in Duisburg, ze zit in de meest rechter gang van die loods en werkt elke dag van 17:00 tot 03:00. Haar tarief begint bij 50 euro voor een standaart sessie van 20 minuten PMC en NMC.

   Commentaar


   • #4
    Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Loredana (Duitse) (voldoende)

    Gisteren voor het eerst deze prachtige jonge Duitse dame bezocht.
    Na wat rondgelopen te hebben op en rond de Vulkanstrasse kon ik eigenlijk moeilijk een keuze maken. Waren ook niet zoveel dames aanwezig alhoewel er wel veel wandelaars waren. Toen ik Loredana zag wist ik het zeker. Ik zou bij haar op de kamer gaan. Eigenlijk is ze me nooit zo opgevallen alhoewel ik haar al wel een paar keer heb gespot. Maar deze jonge vrouw heeft toch eigenlijk wel de ultieme erotische uitstraling met haar ranke lichaam voorzien van c-cup siliconenen borsten. En dan die prachtige donkere ogen en dat lange zwarte haar. Ook heeft ze de nodige tattoo's. Ze zegt zelf dat ze al 8 maanden werkzaam is op de Vulkan en voorheen in Oedt heeft gewerkt. Een echte saunaclub-girl dus. En dat merk je ook tijdens de sex. In één woord geweldig goed! Een super stevige lekkere blowjob. Daarna over op cow-girl waarbij ze echt dicht op je komt. Wat me ook opvalt bij haar is dat ze alles zo rustig doet. Absoluut geen haastwerk. Afgemaakt in mijn favoriete doggy positie en heerlijk klaargekomen. Wat een genot om dat mooie ranke lichaam onder je te zien bewegen en het tempo alsmaar iets op te voeren. Daarbij is alles perfekt te volgen in de grote spiegel die bij haar bed hangt. Daarna nog even nagekletst waarbij ze ook alle tijd voor je neemt. Trouwens, haar hondje gaat tijdens de sessie lekker naast het bed liggen en je hebt er verder geen last van. Vond ik wel grappig. Wat me verder ook opviel was de zeer luxe kamer waarin ze werkt. Je waant je echt in een peperdure club. Ik sta er nog altijd versteld van dat zoiets in Duitsland voor dit geld mogelijk is.
    Kortom: Loredana is een echte aanrader!

    Commentaar


    • #5
     Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Loredana (Duitse) (goed)

     Van een instaptarief van 50 E. heb ik niks gemerkt, (ondanks de luxe vip kamer in Haus 26) ik vroeg om een "quickie" en dat vond ze prima. Wat een zeldzaam mooie ogen heeft dit kind. Ze is een beetje TE slank naar mijn smaak, maar alles mooi in proportie. We hadden ook een prima klik, als je allebei een beetje kunt lachen tijdens de inleidende schermutselingen komt dat de seks alleen maar ten goede. Verder heb ik niks schokkends te melden, hooguit dat ik het een bijzonder aardig meisje vond. En dat ik meer, royaal meer dan waar voor m'n geld heb gekregen. Leeftijd is zeker niet 18 - 21, zoals eerder vermeld.

     Commentaar


     • #6
      Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Loredana (Duitse) (goed)

      Gisteravond weer de prachtige Loredana bezocht. Had weer echt zin in haar. Haar prachtige ogen, dat prachtige figuurtje die mysterieuze blik van haar, dit is toch echt wel een bijzonder mooie vrouw. Komt wel wat zakelijk over maar bij zo'n top model heb ik niet de illusie een pure gfe te krijgen. Hoeft van mij ook niet en zeker niet voor 30 euro. Maar wel erg lekkere sex gehad met deze bloedmooie jonge Duitse dame. Haar orale technieken zijn zeer gevoelvol en lekker en brengen je al gauw in hogere sferen. Doggy, wat een zicht op haar prachtige ranke lichaam. Cow-girl, super en lekker spelen met haar mooie syllies. Missio, ontzettend intiem waarbij ze mij ook lekker streelde. Wat een ervaring als je zo'n prachtvrouw onder je ziet liggen, zij jou lekker streelt, je diep in haar donkere ogen kijkt. Super! Maar toch afgemaakt in een heerlijke doggy met zicht in de grote spiegel.
      Later tijdens de after-sex talk ontdooide ze kompleet. Mede door de complimenten die ik haar maakte en de interesse die ik in haar toonde. Tja, daar is elke vrouw gevoelig voor. Zelfs deze onwijs mooie Duitse club-lady.
      Conclusie: een bezoek aan haar is absoluut aan te raden!

      Commentaar


      • #7
       Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Loredana (Duitse)(uitstekend)

       Oorspronkelijk geplaatst door Hobbele Bekijk bericht
       Conclusie: een bezoek aan haar is absoluut aan te raden!
       Daar is niets van gelogen. Heb deze mooie leuke duitse dame vanavond bezocht. Nadat ik 2 maal achter het net viste omdat anderen me voor waren kwam ik haar een tijdje later tegen toen ze even weg was van haar kamer voor een kopje koffie.

       Na een kort praatje gekozen voor een massage met olie en als slot P&N. De massage was goed, even lekker ontspannen na de vele trappen in de andere huizen, en eindige met onverwachte stevig tik tegen m'n billen. Mevrouw vond het tijd voor actie. Na even lekker gepijpt te zijn stelde ik voor om me eens lekker door haar te laten bereiden, gevolgd door doggy, en daarna lekker afgemaakt in de missionaris houding.

       De seks en massge waren gewoon goed. Afspraken nagekomen, en ze neemt er de tijd voor. Ik zelf houd nooit bij of ik echt het half uur krijg waar ik voor betaald heb, maar denk dat we dat ruimschoots gehaald hebben. Wat me opviel is dat Loredana de eerste dame is die ik bezoek die geen muziek, tv, of laptop (die ging netje dicht) aan had staan, en ook de telefoon werd op de stille functie gezet. Aangezien ik geen enkele moeite heb met een paar minuten stilte, vond ik dit een erg prettige bijkomstigheid.

       Nog een tip voor de mensen die nieuwsgierig geworden zijn naar haar: Niet te lang wachten voordat je naar haar toegaat of aanspreekt. Zoals ik het ervaren heb vanavond is het een populaire meid en stonden er regelmatig mensen te kijken of ze vrij was.
       Laatst gewijzigd door Alexanderrr; 05-06-11, 13:52. Reden: Recensie en formulier samengevoegd

       Commentaar


       • #8
        Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Loredana (Duitse K209)(uitstekend)

        Loredana is er weer. Zelfde kamer als voorheen. Al betwijfel ik of ze weg is geweest. Ze had geen urlaub deze zomer toen ik er naar vroeg. Maakt ook allemaal niets uit. Ze maakte haar reputatie als klasse DVP weer helemaal waar. Ik vind het dan ook niet nodig om nogmaals uitgebreid over haar kwaliteiten uit te wijden.

        Commentaar


        • #9
         Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Loredana (Duitse K209)(uitstekend)

         vrijdag loredana bezocht ken haar al wat jaartjes en ben welles vaker bij haar geweest ma blijkbaar nooit over haar geschreven waarom weet ik niet ma wat is deze dvp een mooie vrouw had zo uit de playboy kunnen stappen wat een leker lijntje en dan die mooie ogen en toen ze uit haar kleren was was het allemaal nog mooier na me gewassen te hebben bij haar op bed belandt deze dvp kan pijpen ik vin het geweldig om zo mooie vrouw met je bezig te zien na het voorechtelijke pijp werk over gegaan naar het voortreffelijker ja neuk werk en als zo mooie dvp op je klim is het nog mooier heerlijk om haar te zien bewegen af gemaakt op ze hondjes en wat een lekkere billen heef deze dame ik vont het weer geweldig zij zeurt nooit wanneer je weer een keer bij haar binnen kom en dat waardeer ik enorm van haar ik zou ze zo mee naar huis willen neemen
         Laatst gewijzigd door Alexanderrr; 18-09-11, 14:42.

         Commentaar


         • #10
          Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Loredana (Duitse K209)(uitstekend)

          Gisteren weer bij deze top DVP geweest. Want dat is en blijft ze! Zij behoort tot de absolute top in dvp land. Was lang niet meer bij haar geweest en moet zeggen dat ik daar na gisteren best wel spijt van heb. Ik vind haar de mooiste dame op de Vulkan. Bekijk haar maar ééns goed. Wat een mooie ogen, wat een perfect figuurtje! Deze dame is bloedmooi, heeft klasse en uitstraling en heeft nog ééns een erg lief karakter ook nog. Je zou eigenlijk zeggen, de perfecte vrouw.
          De sessie met haar was perfect. Haar jarenlange club-ervaring is goed te merken. Opmerkelijk hoe ze bij mij telkens weer op het juiste moment de goede snaar weet te treffen. Pijpen is geweldig, cow girl is geweldig (wow...hoe ze je aankijkt en in je gezicht hijgt tijdens het rijden en dan die geluidjes die ze maakt), doggy is nog geweldiger. Ze is bovendien opmerkelijk strak en beweegt zo lekker mee en dan weer die blik van haar en hoe ze je aankijkt als je klaarkomt. Ik voelde me in een porno film. Zij geeft je iets bijzonders wat maar weinig vrouwen een man geven kunnen. Heb echt vandaag de hele dag met een euforisch gevoel rondgelopen. Loredana is gewoon "the best"!!
          Na de sex natuurlijk nog even lekker met haar gekletst. Tijdsdruk kent ze niet en dat op een zo drukke vrijdagavond!
          In één woord dus: Te Gek!!

          Commentaar


          • #11
           Niet door alle enthousiaste reacties, maar door toeval heb ik haar ook bezocht. Ze was veruit de mooiste dame die ik had gespot en bij binnenkomst vertelde ze Loredana te heten (had het bordje ook niet gezien). Toen ging er een belletje rinkelen!

           Ze heeft me lekker afgetrokken zc, daarna pijpen mc en als afsluiter heb ik haar lekker tussen de tieten geneukt waarbij ze deze eerst zelf klemmend vasthield en daarna ikzelf. Erg lekkere ervaring.
           Laatst gewijzigd door rummenigekaltz; 08-10-11, 17:52. Reden: recensieformulier vergeten

           Commentaar


           • #12
            Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Loredana (Duitse K209)(uitstekend)

            Hallo,

            ik ben nieuw op deze site maar las hem natuurlijk al wel en heb nu ook maar besloten mijn ervaringen te delen, ik heb immers ook veel gehad aan jullie ervaringen dus zal al mijn recensies plaatsen...

            Laatst voor het eerst bij loredana geweest, had natuurlijk al veel over haar gelezen en omdat de dvp nog niet aanwezig was waar ik eigenlijk voor kwam (Olga) eerst bij loredana langs gegaan. Mooi lichaam maar vind haar uiterlijk wel een beetje overschat als ik de reacties hier zo lees maar ieder zijn eigen smaak..

            Standaard pakket afgesproken maar miste een beetje de klik/zin bij haar, maar wel een aardige vrouw. Vond dat ze het erg zakelijk hield. Tijdens de seks zei ze ook dat maar 2 stellungen in de prijs inbegrepen waren. Het wou niet echt lukken en heb haar gevraagd of ze het met de hand af wou maken. Dit deed ze wel (helaas met condoom om) maar zonder meerprijs. Dat dan weer wel.

            Conclusie: aardige vrouw maar zakelijk en had er meer van verwacht na de vele goede verhalen.

            Commentaar


            • #13
             Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Loredana (Duitse K209)(uitstekend)

             Zo lees je dan de recensies en dan denk je, ja laat ik toch maar eens proberen. Heb haar div keren gezien tijdens wandelen.ze is sympathiek maar ik mis iets . Jullie kunnen het wel eens zijn met het volgende denk ik : mooi lichaam lekker strak met sex en ze pijpt je door het condoom heen. Super gewoon !!! Maar wel éénmalig bezoek. Geen klik, zo simpel. Het eerste keer is echt belangerijk....bij veel meiden weetje na of zelfs tijdens het eerste bezoek dat als je meerdere keren haar zal gaan bezoeken, het zeker goed gaat komen met dat betaalde relatie. Omdat je elkaar toch leuk vindt en een vertrouwde sfeer hangt. Dat is dat klik. Bij L. was het echt lekker. Met klik bedoel ik niet praten en geintjes maken, daar hou ik juist niet van.
             Dat klik tijdens het sex bedoel ik, dat lichaams communicatie, aller eerste bewegeningen in haar en aanrakingen van beide kanten volledig juist voelen en opdat moment gewaardeerd, bevestigd wordt door haar zodat ze relaxt en opener en gewillig begint te worden omdat ze je vertrouwd, ik heb het dus over het eerste minuut tijdens het sex.
             Dat is voor mij een klik, bij L. zal ik dat nooit krijgen, ook niet na tig bezoeken, iemand anders misschien wel maar ik niet.
             Prachtige meid, en lekker gevoel....maar ik wil meer passie.

             Commentaar


             • #14
              Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Loredana (Duitse K209)(uitstekend)

              vandaag begin van de avond bij deze dame geweest. Had de veel belovende berichten gelezen, maar had haar nog niet eerder op de kamer kunnen treffen; bezet of afwezig. Dit keer was het nog rustig en ze hing aan het raam.

              Een dame met een zeer knap gezicht, hoewel de verhalen het al beschreven stond ik er toch van te kijken. Ze was bij mij ook wat afstandelijk, geen praatje of iets, straight to business. Ze ging op bed klaar zitten met condoom terwijl ik me nog uit moest kleden en wassen. Op bed aangekomen geen opgeilen of verleiding, maar condoom er om en gelijk begon ze te pijpen.

              Maar dat pijpen.... oww mijn godd... wat kan zij lekker pijpen. Na 1 minuten ook maar aangegeven dat ze alsjeblieft door mocht gaan met pijpen. Wat een top beurt, echte klasse. zacht maar toch stevig genoeg, en precies op juiste plekken met er tong en lippen, perfect tempo, afwisseling, af en toe met handje er bij. Super!
              Weet niet hoelang ik het vol gehouden heb, maar het was geen 10 min volgens mij

              Na de daad wel weer gelijk terug naar de ijskoningin stand, want wederom doodse stilte. binnen 2 tellen was zij aangekleed en zat ze op bed te wachten tot ik klaar was. ik probeerde nog een beetje conversatie te maken... ik kreeg wel antwoord, maar een gesprek kan ik het niet noemen.

              Dus ervaring super, maar zeker geen gfe. ik zal er zeker nog wel eens terug gaan aangezien ik oraal liefhebber ben, maar het wordt geen vaste dame voor mij. niet op basis van mn eerste ervaring.

              Commentaar


              • #15
               Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Loredana (Dui, K209)(uitstekend)

               Tja, erg spraakzaam is ze nog steeds niet, onze Loredana, maar het zij haar vergeven. Voor haar geldt: geen woorden maar daden. Want, oooo....wat kun je toch heerlijk met deze prachtdame sexen. Puur genieten geblazen. Perfecte blowjob waarbij ze me erg geil aankeek met die amandelvormige donkere ogen van haar. Daarna een lekkere cow-girl. Lekker veel lichaamskontakt en weer dat geile oogkontakt. Omwisselen in de doggy. Verrukkelijk lekker hoe ze mijn gereedschap bewerkte met haar ranke lichaam. Eventjes omgewisseld in de missio en lekker gefinished in de missio.
               Meer kun je gewoon voor dit geld niet verwachten. Een gfe is het niet, maar dat hoeft ook niet altijd. Ik wilde me gewoon weer ééns lekker laten verwennen door een prachtige meid en dat is bij haar zeker gelukt. Je merkt gewoon dat ze al veel ervaring heeft opgedaan in haar pay6 karriere, oa in PHG, ze weet je perfect op te geilen en het lukt haar telkens weer om me compleet in extase te brengen.
               Een klasse meid dus!

               ps: haar leeftijd kan trouwens worden aangepast. Ze is 22. Op het recensie formulier staat dat ze nog in de leeftijdscategorie 18-21 valt.
               Laatst gewijzigd door Commodore64; 23-12-11, 23:19. Reden: leeftijd aangepast

               Commentaar


               • #16
                Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Loredana (Dui, K209)(uitstekend)

                Al vier jaar loop ik Loredana mis. Toch vind ik het een prachtvrouw met vooral een mooie fijne taille en fel doordringende grijze ogen. Nu moest het er toch eens van komen.
                Mijn vooroordelen over siliborsten en optickfick aan de kant geschoven en maar eens binnengestapt. We kennen elkaar allang, stond regelmatig eens te kletsen met haar en ik wist dat het vriendelijke dame is. En dat was ze ook, maar uberhaupt professioneel, dat wel. Een deal gesloten voor blasen ohne, ficken mit en dat blasen doet ze wondergoed, dat was de moeite waard. De standjes waren ok, Lore deed alles wat ik vroeg, geen gemopper, maar wees toch regelmatig op het verloop van het tijdstegoed. Maar dit begrip bleek rekbaar, als je maar lief en respectvol bent.....

                Commentaar


                • #17
                 Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Loredana (Dui, K209)(uitstekend)

                 Vorige week woensdag weer Loredana bezocht. Ze is en blijft gewoon een topper. Vond haar service er zelfs nog weer beter op geworden sinds de laatste keer dat ik haar had bezocht.
                 Wat een ongelovelijk mooie meid is en blijft ze toch. Zij kan zo als topmodel meedraaien.
                 Tot de volgende keer Lore!

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Loredana (Dui, K209)(uitstekend)

                  Het moest er weer van komen. Het was ook al weer 2 maanden geleden sinds mijn laatste bezoekje aan deze, zonder twijfel, één van de mooiste dames in Duitsland. Want wat is ze mooi! Wat heeft ze een prachtig koppie en figuurtje en bovenal is ze gezegend met een zeer lief en zacht karakter. Iets dat je niet vaak ziet bij dit soort "fotomodel" dames.
                  De sex was gewoon zoals altijd. Bovengemiddeld goed en zeer opwindend. Ik was haar laatste klant vrijdagavond en het was nog maar middernacht. Dus dat zegt ook wel wat over de inkomsten die deze dame maakt. Als de meeste dames om 6 uur 's morgens nog proberen klanten te werven heeft Loredana al lang haar buit binnen en ligt ze al vredig in haar bedje te slapen.
                  Deze dame is gewoon niet te versmaden zo lekker!
                  Voor mij blijft ze een vast adresje op de Vulkan.

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Loredana (Dui, K209)(uitstekend)

                   Oorspronkelijk geplaatst door Hobbele Bekijk bericht
                   Het moest er weer van komen. Het was ook al weer 2 maanden geleden sinds mijn laatste bezoekje aan deze, zonder twijfel, één van de mooiste dames in Duitsland. Want wat is ze mooi! Wat heeft ze een prachtig koppie en figuurtje en bovenal is ze gezegend met een zeer lief en zacht karakter. Iets dat je niet vaak ziet bij dit soort "fotomodel" dames.
                   De sex was gewoon zoals altijd. Bovengemiddeld goed en zeer opwindend. Ik was haar laatste klant vrijdagavond en het was nog maar middernacht. Dus dat zegt ook wel wat over de inkomsten die deze dame maakt. Als de meeste dames om 6 uur 's morgens nog proberen klanten te werven heeft Loredana al lang haar buit binnen en ligt ze al vredig in haar bedje te slapen.
                   Deze dame is gewoon niet te versmaden zo lekker!
                   Voor mij blijft ze een vast adresje op de Vulkan.
                   het is niet voor niks een topper van de 61

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Loredana (Dui, K209)(uitstekend)

                    Loredana.... Prachtige meid om te zien, hoe verleidelijk ze daar bij haar kamer staat... 2 keer bij haar geweest, 2 keer precies hetzelfde. Het is absoluut geen diskwalificatie hoor. Voor de heren die van technische perfectie houden en het niet of weinig interesseert of ze bij de dame zelf ook nog wat los kunnen maken is dit een absolute aanrader.

                    Één ding viel me op... Schuwen de veelplegers als het Loredana aan gaat het oogcontact? Of draagt ze gekleurde lenzen? Want haar ogen (naast haar uiterlijk een uitermate belangrijk wapen) zijn alles behalve bruin toch.... Als je er ooit eens goed ingekeken hebt vergeet je die blauwe kijkertjes nooit meer.... Ik hoor het graag als ik het mis heb

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Duisburg, Vulkanstrasse 26, Loredana (Dui, K209)(uitstekend)

                     loredana is gewoon een super dvp zeurt nooit en lag altijd .en ze heb zeker van die mooie kijkers en dat lekkere kontje .als zij door de gang loop draai bijna iedereen 180 graden om ze heeft gewoon het meest lekkere figuur van eros 26 en ik vin haar mis eros .overigens heeft ze een hele goede dienst verlening en verstaat haar vak. ik moet er nodig weer een keer heen ze zit in me hoofd ma wanneer ik de stap over haar drempel weer een keer doe weet ik zelf niet dat lig gewoon aan het moment wat er zit en de uitstraling van de andere dvp.s ik wandel mijn weg door alle huizen om een beeld te krijgen van wat er zit ik ben het meest op een nieuwe ontdekking uit dat is wandelen voor de 61 ma ja soms raak ik de weg kijit en kies dan toch een bekende waar ik van weet daar heb ik het na me zin laat de vulkaan op je afkomen en beleef hem hij is niet altijd het zelfde de vulkaan is booming

                     en raad ieder form lid aan om hem een keer te bezoeken