Duisburg, Julius Weberstrasse 48, Victoria (Oek, K3)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Duisburg, Julius Weberstrasse 48, Victoria (Oek, K3)

  Beste Wandelaars in Duisburg,

  Bijna wekelijks bezoek ik wel de laufhäuser van Duisburg. Meestal veel super mooie dvp. Mijn favorietje is toch wel Victoria, een blonde schone uit de Oekranie. Ze is ca 25jaar, lekkere b klasse en echt aardig.Ben intussen vaste klant bij haar en haar specialiteit is toch wel de oliemassage. Na een leuke babbel begon ze me overal aftelikken en aan mn tepels te zuigen. Speels geeft ze ieder keer tedere kusjes vlak naast mn gereedschap.Het duurde dus niet lang en het gereedschap was zo hard als staal.Na dit voorspel begon ze het gereedschap te masseren met heerlijke gladde olie en dit was echt mega geil zal k maar zeggen. Iedere handgreep zat en ik lag te genieten met volle teugen. Ik begon nu ook teder haar gladde poesje te masseren en na een paar minuten werd het bij haar ook lekker nat, opeens spreide ze beide benen zodat ik er beter bij kon. eerst 1 vingertje en al snek ging het tweede vingertje er ook gemakkelijk in. Nu lagen we elkaar op een bijzonder geile manier te masseren.al snel hield ik het niet meer en kwam tot het hoogtepunt. Al met al een zeer geile ervaring. Beide genotten en daarna nog ff gebabbeld. Kortom Victoria is het helemaal voor mij.

  Nu is ze voor 2 weken op vakantie, maar vanaf17 april is ze er weer en ga haar zeker weer bezoeken.
  Laatst gewijzigd door duitslandspecialist; 11-04-09, 12:19. Reden: beoordeling onbekend , moet zijn uitstekend

 • #2
  Re: Duisburg, Julius Weberstrasse 48 k002, Victoria (onbekend)

  Ook heb heb deze dame, denk ik, een aantal weken geleden bezocht, al liet ze aan mij verstaan dat ze 32j is. Maar, ik verschoot er wel van, want ik zou haar dit zeker niet gegeven hebben, ze heeft echt nog het lichaam van een twintiger .

  Afgesproken om voor 30€ een 20m samen te zijn, pijpen, verschillende standje, strelen en kussen op haar lichaam.

  Beiden ons gewassen, dan lekker strelen, kussen van haar tepels en lichaam, heeft ze me lekker verwend met een echt wel lekkere pijp. Hierna is ze me komen berijden en ondertussen streelde ze in mijn borsthaar en kuste mijn tepels. Lekkerrr.
  Ik was dan ook bloedgeil ondertussen.

  Afgewerkt in Missio, niet meer aan doggy geraakt (ze is echt lekker en beweegt ook lekker mee ), en rustig afgesloten met knuffelen, strelen en praten.

  Een echt goede ervaring, helaas haar erna niet teruggevonden, maar blij te lezen dat ze terug is, ze mag mij één van de dagen verwachten .

  Groeten
  I will walk 500 miles ...

  Commentaar


  • #3
   Re: Duisburg, Julius Weberstrasse 48 k002, Victoria (uitstekend)

   Heb haar vandaag bezocht en het is inderdaad een toppertje. Erg grote dame beetje slappe tietjes maar de sex was goed. Ze is 32 jaar en gaat morgen naar huis (oekraine). Ze zou de 13 mei terug zijn. Zal met smart op haar wachten.

   Groeten semibelg

   Commentaar


   • #4
    Re: Duisburg, Julius Weberstrasse 48 k002, Victoria (uitstekend)

    Ze heeft inderdaad ..wat slappe tietjes, maar de service is goed en uitgebreid!! Mij heeft ze laten weten dat ze t-m 17 april ´niet aanwezig zou zijn. Ik hoop dat het zo is , ga morgen nl kijken of ze dr is !!!!

    Gr.Dspecilialist

    Commentaar


    • #5
     Re: Duisburg, Julius Weberstrasse 48 k002, Victoria (uitstekend)

     Voor de fans van Viktoria, ...ze is weer aanwezig !! Gisteren in de avond bij dr geweest rond 20.00uur. Was weer genieten ,als van ouds. Eerst pmc en daarna afgemaakt op zn doggy.
     Heerlijk uitzicht op het lekkerste kontje van de vulkanbuurt. Af en toe even met de duim het rossetje gestimuleerd van deze strakke blondine.
     Daarna nog nagebabbeld. Viktoria gaf aan dat ze nu tot ca 6 juni aanwezig is en dat ze dan weer voor een paar weken naar oekranie gaat. Ze werkt altijd een paar weken achter elkaar en houd daarna een pauze van enkele weken. Dus je zal dr niet altijd aantreffen in Duisburg.

     Overigens op haar kamerdeur staat nu groot haar naam, Viktoria met een k dus. Julius Weberstrasse ,haus 48, kamer 2, begane grond.

     Commentaar


     • #6
      Re: Duisburg, Julius Weberstrasse 48 k002, Victoria (uitstekend)

      Inderdaad, deze lekkere dame is terug.

      Heb ze gisteren bezocht omstreeks 00.30, en zoals de vorige keer, weerom een zalige 20m beleefd.
      Zelf is ze een hele lieve dame en ik vind het dan ook echt jammer dat ze quasi geen Engels spreekt, en ik quasi geen Duits of Oekraïns, want dat zou het echt perfect maken, al doet ze wel haar best om toch een gesprekje te kunnen voeren. We weten beiden echter dat dit opportunistisch is .

      Voor de rest leuke sex gehad, heel rustig, teder. Kussen van haar lichaam, zij ook kussen en strelen van het mijne, heel lekkere rustige pijp gehad, waarbij als je laat merken wat je leuk vindt, ze er echt rekening mee houd, daarna afgemaakt in missio, lekker traag maar wel lekker diep gestoten, ondertussen genietend van haar 'lief' zijn.
      Echt top!

      Ze is nog 2 weken hier en dan is ze helaas weer voor even weg ... Maar ze kwam terug, dus ... tot dan, of tot vlak ervoor

      Groeten
      I will walk 500 miles ...

      Commentaar


      • #7
       Re: Duisburg, Julius Weberstrasse 48 k002, Victoria (uitstekend)

       Ondanks het warme weer toch even in Duisburg wezen kijken. Na vele trappen te hebben gelopen had ik de moed haast opgegeven. Het aanbod van dames was minimaal. Bij mijn laaste poging zag ik Victoria staan. Na een prijs te hebben afgesproken naar binnen gegaan. Had me schoenen nog niet uit of ze stond al naakt. Na een kleine massage heeft ze me zeker 15 minuten gepijpt. Dit deed ze super. Daarna afgemaakt in diverse standjes. Victoria is is niet iemand die zo op de klok let en heeft een zeer goed karakter. Ze vertelde dat ze morgen weer voor een paar weken naar Oekraine vertrekt.
       Dit is een van mijn beste zo niet de beste ervaring in Duisburg.

       Commentaar


       • #8
        Re: Duisburg, Julius Weberstrasse 48 k002, Victoria (uitstekend)

        Vanavond weer eens bij mn favorietje geweest. Zoals altijd perfecte service bij Victoria. Leuk dat je met een dvp ook een leuke band kan opbouwen. Na het genot altijd even napraten over van alles en nog wat.
        Nou vroeg ze aan me of ik ooit al eens een recentie had geschreven hier op hookers.nl, want 1 van haar vaste klanten had verteld dat ze altijd goede reactie kreeg op onze site, en de persoon in spe heeft met victoria afgesproken in Köln voor een lunch en dmv zn laptop mee te nemen vertaald wat er zoal geschreven wordt over haar.
        Uit de recensies die ik geschreven had kon ze dus opmaken dat ik hier ook mn berichten achterlaat.

        Dus heren , wie is/was de gelukkige die met deze heerlijke dvp heeft afgesproken in Köln??????????????

        Ze vond het overigens niet eens erg dat ik over haar had geschreven en benoemde dit als goede vorm van promotie middel.


        Kortom, doe je voordeel ..ga eens lekker op bezoek bij Victoria de GFE specialist !!! Victoria Bussi von mir .....der Öl fetishist

        Commentaar


        • #9
         Re: Duisburg, Julius Weberstrasse 48 k002, Victoria (uitstekend)

         Áfgelopen vrijdag, mn favorietje weer eens bezocht.Het was weer zoals vanouds. Afgesproken 50 euro voor half uurtje , maar ben bijna een uur binnen geweest. Is begonnen met een lekker rustig opbouwende handmassage met olie,dit kan ze echt mega goed, voelt alsof 10 engeltjes aan je pik zuigen. Toen gewisseld in 69 en lekker een vingertje in haar steretje gedrukt en haar lekker doorgelikt tot ze het hoogtepunt had bereikt. Daarna afgemaakt in de cowgirl. Victoria gaf het tempo aan en kwam nogmaals schokkend klaar. Heerlijk als een dvp dit initiatief neemt.
         Kortom, het was weer een toppertje. Volgende week ga ik zeker nog een keer terug.

         Commentaar


         • #10
          Re: Duisburg, Julius Weberstrasse 48, Viktoria (uitstekend)

          N.a.v. de goede recensies heb ik gistermiddag Viktoria bezocht en daar heb ik geen spijt van gekregen!! Een echte topper die je heerlijk verwend en die aanvoelt wat je fijn vind. Geen gezeur over geld, te groot enz. dus gewoon erg goed/fijn. Volgende keer is mijn keus niet moeilijk.
          Laatst gewijzigd door BeterBest; 23-12-09, 11:25. Reden: woord vergeten

          Commentaar


          • #11
           Re: Duisburg, Julius Weberstrasse 48, Victoria (uitstekend)

           Victoria is ,,back in town,, ze blijft dit keer tot april haar diensten aanbieden en neemt dan weer een pauze van 2-3 weken.
           Vrijdagavond geweest.
           Was weer als vanouds op dreef.
           Alles SUPER GEIL!!!

           Heb wel een half uur bij haar deur staan wachten maw ze is regelmatig bezet.

           Commentaar


           • #12
            Re: Duisburg, Julius Weberstrasse 48, Victoria (uitstekend)

            Afgelopen week ook deze Oekraïense dame bezocht.

            Een goede ervaring gehad. Na de financiele afhandeling en het ontkleden begon ze eerst mijn lichaam te likken, waarbij haar lange blonde haren heerlijk over mijn lichaam gleden/kriebelen en haar borsten op een gegeven moment heerlijk over mijn zaakje gleden. Daarna een rubbertje erom om te beginnen met het orale deel. Vervolgens afgemaakt in cowgirl.

            Ze zei me dat ze 32 jaar oud was, later corrigeerde ze dit in dat ze dit jaar 32 zou worden en dus nog 31 was.

            Commentaar


            • #13
             Re: Duisburg, Julius Weberstrasse 48, Victoria (uitstekend)

             Gisteren weer geweest! van start met een heerlijke body2body gevolgd door een slurpende pijp -actie. daarna afgemaakt zoals het hoord.
             Na een perfecte ,,sessie,, nog ca een half uur nagebabbeld.
             Victoria gaf te kennen tot eind maart in action te zijn en dan ca 2tot3 weken een pauze neemt.

             Victoria du bist spitze!!!

             Commentaar


             • #14
              Re: Duisburg, Julius Weberstrasse 48, Victoria (uitstekend)

              Vanmiddag Viktoria weer bezocht en het voorspel was weer heerlijk, daarna in 2 standjes afgemaakt. Eerlijke en vriendelijke meid zonder gezeur en geen tijdsdruk. Vanaf 2 april is ze weer naar huis, Ukraine, maar deze keer niet voor 2 maanden maar voor 2 weken. Ik verheug me al weer op de volgende sessie met Viktoria.

              Commentaar


              • #15
               Re: Duisburg, Julius Weberstrasse 48, Victoria (uitstekend)

               Viktoria is inderdaad weer aanwezig na een pauze van ca 3 maanden. Vanavond bij deze, altijd vriendelijke dvp geweest. Ze was weer als vanouds in vorm
               Heb heerlijk genoten van dit bezoek. Ga eind van deze week nog een keer

               Duitslandfan nog bedankt voor de moeite dat je even hebt gekeken !

               Commentaar


               • #16
                Re: Duisburg, Julius Weberstrasse 48, Victoria (uitstekend)

                Vrijdagavond rond 20.00uur bij Viktoria geweest. (2ekeer deze week) In 1 woord ,,GEWELDIG:,, Afgesproken voor 40,-. Begonnen met heerlijke oliemassage, want dat is haar specialiteit. Toen alles op oorlogsterkte was verder in 69. We hebben elkaar heerlijk verwend. Het eerst droge gleufje werd al snel super nat en ik merkte dat ze lag te genieten. Ze kreunde lekker mee en bij viktoria is het niet zo dat ze een gefakt kreunen begint. Afgemaakt in cowgirl en nog ff doggie er achteraan.
                Al met al ca 50 min op de kamer geweest. Nog even nagebabeld. Ben nu ca 1,5 jaar vaste klant bij viktoria en kan t goed met dr vinden.
                Ze heeft altijd goede zin, kijkt nooit op t klokje en doet er alles aan om je een perfecte service te bieden. Als vaste klant bouw je ook een band net zo'n meiske op en dat speelt bij haar zeker een rol. Dit is echt GFE pure !!!

                Doe je voordeel

                Commentaar


                • #17
                 Re: Duisburg, Julius Weberstrasse 48, Victoria (uitstekend)

                 Vrijdag 8okt.tegen 23.30uur weer eens bezocht. Heb wel dik 1,5 uur moeten wachten om naar binnen te kunnen. Ze had een klant gehad die blijkbaar wat langer nodig had
                 Service als van ouds.
                 Info: voor de liefhebbers van Victoria
                 ze gaf me te kennen dat ze deze maand rond de 22ste terug gaat voor een paar weken naar haar thuisbasis en daarna weer terug komt en dan blijft tot aan de kerst.

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Duisburg, Julius Weberstrasse 48, Victoria (uitstekend)

                  was eerst eens gaan kijken en was al terug naar beneden aan t gaan maar direkt terug gedraait geen spijt van gehad wat een lijf eerst kuste ze me op mijn borstkast en gleed met haar borsten tegen mijn lul zonder haar handen te gebruiken stond hij al recht dan het pijpen duurde vrij lang en dan kwam ze op mij zitten zonder glij middel wat spande dat dan gewisseld naar doggy met en beetje glijmiddel echt super dan afgewerkt in missionaris deze dame gaat me lang bij blijven ik wow eerst nog een derde dame proberen maar niet gedaan anders had alles misschien wel naar de klote geweest echt een super dame een min puntje ze ging tussen men benen zitten bij het pijpen ik nergens aankomen

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Duisburg, Julius Weberstrasse 48, Victoria (uitstekend)

                   Ik geniet er zeker van ben in de laatste 14 dagen , 4x bij Viktoria geweest.
                   Kan het niet vaak genoeg zeggen....ZE IS ECHT GEWELDIG!
                   Gepasioneerde GFE. Ben bijna 2 jaar vaste klant bij deze super vriendelijke dvp.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Duisburg, Julius Weberstrasse 48, Victoria (uitstekend)

                    Gisteren m'n favorieten niet aanwezig maar op het eind maakte de aanwezigheid van Viktoria alles goed! Sinds gisteren is ze weer terug op de tweede verdieping, andere kamer, naam staat op de deur. Weer uitstekende service, samen met Stella in het nieuwe huis, vormt zij voor mij de top in Duisburg.

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Duisburg, Julius Weberstrasse 48, Victoria(uitstekend)

                     Was afgelopen maandagavond de eerste keer bij deze Oekrainse schone. Ontzettend lieve meid met een geweldig hoog service-niveau. Het bijzondere aan haar vond ik dat ze ontzettend veel lichaamscontact zoekt. Ze streelt je en kust je op alle denkbare plekjes en is ontzettend gewillig. Het was echte gfs. Heel zacht, intiem, teasend met haar borsten over mijn geslachtsdeel. Ik heb er ontzettend van genoten. Het voorspel was "einzigartig" zoals ze dat zo mooi in Duitsland zeggen. Verder deed ze de cow-girl en op mijn verzoek kwam ze daarbij boven op mijn bovenlichaam liggen met haar mooie borsten. Daarna lekker in doggy lekker stotend tegen haar toch wel brede heupen. Daarna missio waarbij zij haar benen helemaal optrok. Ze is echt lenig! Megageile positie is dat. Maar daarna toch gefinisht in doggy omdat dat het lekkerste aanvoelde en ik daarbij het tempo van zacht tot lekker hard kon opvoeren. Victoria kan best veel hebben en je kunt diep in haar stoten. Aan de kreuntjes te horen (geen fake) vond ze dit best lekker.
                     Daarna nog erg lang met haar gepraat. Ze is absoluut geen klokkijkster en ik moest gewoon zelf het initiatief nemen om de vertrekken omdat ik de andere dag er al weer vroeg uit moest.
                     Kortom: perfekte sessie met hoog herhalingsgevaar!