Natalia, Aken, Antoniusstrasse 9

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Natalia, Aken, Antoniusstrasse 9

  Vandaag was ik nog eens in Aken en ik besloot de A-strasse nog eens te bezoeken. Al vrij snel aan de linkerkant, op nummer 9, als je vanuit parkeergarage Büchel de straat inloopt, zag ik een prachtige, jonge, slanke dame met zwart krullend haar en een mooi gezicht. Mooie borsten in een grote cup B/kleine cup C en een navelpiercing. Ik vroeg haar of ze er een uur later nog zou staan en ging eerst nog wat winkelen. Toen ik terugkeerde, was ze nog weg, maar even later stond ze er toch weer. ik wist zeker dat ik veel zin in deze vrouw had. Ik sprak €50 af voor p+n en standje 69. Zij liep vervolgens met me naar boven en stelde zich voor als Natalia, een Italiaanse, en pas sinds november werkzaam in de A-strasse. Vervolgens waste ik mijn jongeheer vrijwillig, wat zij erg kon waarderen. Daarna volgden 20 minuten die ik sinds lange tijd niet meer had meegemaakt bij een DVP. De drie handelingen zoals genoemd in deze recensie, verrichtte zij met veel passie.Haar prachtige lichaam en haar sympathieke.uitstraling maakten de €50 (instaptarief A-strasse is €30) meer dan waard. De A-strasse kent vooral veel Oost-Europese dames, maar met deze Zuid-Europese aanwinst heeft de A-strasse er een topattractie bij. Herhalingsgevaar erg groot.
  Specialist in opleiding in exotische dames.

 • #2
  Ja, ik was hier onlangs ook. Wat een stuk en wat een service. Ze begint zich op de trap al uit te kleden en bij binnenkomst zo de borsten bloot en tegen je aan drukken. Daarbij direct een hand in het kruis en voelen of PP al opstandig is. Zo niet helpt ze hem wel. Groot herhalingsgevaar bij deze schone zwarte Italiaanse die zich aan mij voorstelde als Nathalie van 23 jaar. Ze spreekt goed Engels en een beetje Duits. En de beurt van 30,- euro is meer dan voldoende.
  Shooter from Belgium

  Commentaar


  • #3
   Een Italiaanse die Natalia heet en in de A-strasse werkt, 99% zeker gewoon een Roemeense of Albanese die doet of ze Italiaans is dat doen ze heel vaak.

   Commentaar


   • #4
    Laatst weer eens bij deze super schone Italiaanse Nathalie binnen gefietst.Tieten zuigen, pijpen, neuken (drie standjes) en massage allemaal voor standaard 30 euro. Heerlijke beurt gehad. Kom snel weer terug hier lijkt mij.
    Shooter from Belgium

    Commentaar


    • #5
     Ben maandag ook bij deze schoonheid binnen gestapt.
     Ze komt uit Albanië, dat heeft ze me toch verteld toen ze op nr.26
     verderop in de straat stond.

     Commentaar


     • #6
      Gisteravond om 21:30 even het straatje doorgelopen en mijn oog laten vallen op deze donkerharige schoonheid.
      Wat een schoonheid, service voor dit straatje was goed.
      €30 voor pmc en 3 standjes neuken 20 minuten voor € 50 mag je 30 minuten en beffen.
      Als je van donkerharig ( mooi vooral veel zwart haar) lolita houdt zeker de moeite waard

      Commentaar

      Aan het werk...
      X