Oelegem/Ranst, Tippelzone , Kasia (Pol)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Oelegem/Ranst, Tippelzone , Kasia (Pol)

  Na mijn zeperd aan het Zandpad de parkings in het zuiden van het land en rond Antwerpen langsgekacheld. Op deze parkings willen nog weleens tippelende dames te vinden zijn. Moet je wel geluk hebben. Meestal lopen er alleen wat vervelende mannen rond die in andermans vlees willen roeren.

  De parkings in NL had ik geen prijs, de parking bij Oelegem/Ranst gelukkig wel. Tussen de vrachtwagens stond een auto met 'n Pools kenteken en dan kan het bingo zijn. Auto strategisch opgesteld, sigaretje opgestoken en wachten maar. Lichten aan laten staan, zodat eventuele tippelaarsters kunnen zien dat ik daar niet kom om uit te rusten.

  Al snel signaalde de auto met de Poolse kentekenplaat en dan weet je dat het feest kan beginnen. Teruggesignaald, genaderd en bleek 'n blonde Poolse dame in te zitten. Genaamd Kasia en 'n jaar of 35. Het was veel te slecht weer om buiten wat te doen, maar dat heeft wel als voordeel dat ze je in de auto niet echt bezig kunnen zien. Neuken zou niet gaan, maar voor 20 euro wilde ze wel zonder rubber pijpen.

  In de auto een lekkere pijpbeurt gekregen van Kasia. Het is geen fotomodel, maar echt heel lelijk is ze ook niet. Helaas sprak ze zeer slecht Engels.... als ik het goed begrepen heb, staat ze wel vaker op parkings rond Antwerpen, maar niet op regelmatige basis. Vast zo eentje die als ze geld nodig heeft de hele week aan het zuigen is en daarna weer verdwijnt tot de centjes weer op zijn.

  Al met al voor 20 euro een prima pijpbeurt gekregen. Zo kon ik toch nog met een ietwat tevreden gevoel naar huis.

 • #2
  Re: Oelegam/Ranst, Tippelzone , Kasia (goed)

  Toch wel, want ik heb daar ook 2 maal een dame aan mijn stok geregen.
  Een keer een Poolse idd en een keer een Fransaise............
  Maar ik ben idd ook een keer of 4 voor niks aangekomen, volgens mij is het standaatd na 23.00 tot ...............................
  Gr Jeff

  Commentaar


  • #3
   Re: Oelegam/Ranst, Tippelzone , Kasia (goed)

   En is het dan in de richting van Antwerpen of in de richting Turnhout/Hasselt?

   Commentaar


   • #4
    Re: Oelegam/Ranst, Tippelzone , Kasia (Pol)(goed)

    Iemand nog ooit een ervaring gehad op deze parking ?
    Delta 1

    Commentaar


    • #5
     Re: Oelegem/Ranst, Tippelzone , Kasia (Pol)(goed)

     Ja wil ik ook wel weten. Onlangs toevallig nog moeten stoppen en toen zag ik net dat er een man in de bosjes achteraan in ging. Had die daar een date?!

     Commentaar


     • #6
      Re: Oelegem/Ranst, Tippelzone , Kasia (Pol)

      is deze gelegen aan de op en afrit in ranst-oelegem graag meer uit leg wil zeker daar een proberen met een van de poolse meiden en welk uren zijn ze daar te vinden

      Commentaar


      • #7
       Re: Oelegem/Ranst, Tippelzone , Kasia (Pol)

       Zelden nog dat ik er activiteit zie. Het wemelt er van de mannen die vooral voor andere mannen komen. Af en toe zie ik er weleens een vrouw in een auto zitten, maar niets wijst erop dat die daar zit om bij te beunen.

       Ik denk 2012 dat ik hier weleens aangesproken ben door Oost-Europese vrouwen, kennelijk meegekomen met vrachtwagenchauffeurs of daar afgezet? A67 had je bij Venlo ook zo'n parkeerplaats waar weleens Oost-Europese vrouwen hun diensten aanboden. Bij de Carestel bij Vosselaar had je er in het verleden ook wel, maar dan spreek ik over 15 jaar geleden en dat waren Vlaamse dames.

       In landen in Oost-Europa en bv Italië en Spanje is het kennelijk heel normaal om op parkeerplaatsen je diensten aan te bieden. In Nederland en België is het wat minder gewoon.

       Commentaar


       • #8
        Re: Oelegem/Ranst, Tippelzone , Kasia (Pol)

        Veronderstel dat dit topic naar het archief kan ?
        Delta 1

        Commentaar


        • #9
         Re: Oelegem/Ranst, Tippelzone , Kasia (Pol)

         Oorspronkelijk geplaatst door delta 1 Bekijk bericht
         Veronderstel dat dit topic naar het archief kan ?
         Archief !! zeker weten !!
         bos is weg sinds kort !!alle bomen zijn daar gerooid dus vossen in de bossen is gedaan daar !!

         Commentaar


         • #10
          Re: Oelegem/Ranst, Tippelzone , Kasia (Pol)

          Zijn er nog andere plaatsen in ons land waar het nog wel gebeurd?

          Commentaar


          • #11
           De Alhambrawijk
           De prostituees in de Alhambrawijk zijn relatief jong: de meeste zijn niet ouder dan 25 jaar. Het gaat voor een groot deel om heteroseksuele prostitutie, maar Alhambra heeft ook transseksuele prostitutie en travestieten uit Zuid-Amerika.

           Het gaat volgens de studie nog om twee hotels met tientallen kamers aan weerszijde van de Lakensestraat. Het een bevindt zich in de Van Gaverstraat, het ander in de Koopliedenstraat.

           Sinds eind 2013 is er een maatregel van kracht die de straatprostitutie opnieuw toelaat op de Albert II-laan na 22 uur, uitsluitend aan de kant van Brussel-Stad. Deze maatregel is bedoeld om de overlast in de Alhambrawijk terug te dringen. Maar volgens buurtbewoners dijt de prostitutie juist uit.

           De Louizalaan

           De straatprostitutie op de Louizalaan bestaat al erg lang. Ze vindt ‘s avonds plaats en brengt weinig klachten voort. De prostitutie gebeurt vooral in hotels in de buurt en in de auto's van de klanten.

           De Ter Kamerenabdij
           In Elsene komt de laatste jaren heteroseksuele straatprostitutie voor in de buurt van de Ter Kamerenabdij. Dit fenomeen, dat eind 2013 voor het eerst werd waargenomen, zou ofwel volgen uit een verplaatsing van de straatprostitutie van de Louizalaan en de Alhambrawijk naar de Emile Duraystraat, ofwel gaat het om een nieuwe activiteit.

           Zuidwijk
           Vroeger bestonden er nabij het Zuidstation in Sint-Gillis meerdere prostitutiehuizen en -bars. Uit politiecontroles is gebleken dat de prostitutie stilaan weer op gang komt in laag Sint-Gillis. Een aantal bareigenaars stellen meisjes te werk die vooral op straat actief zijn. Het gaat om enkele Afrikaanse en Braziliaanse vrouwen en enkele personen uit Oost-Europese landen. Deze prostituees zouden over één of twee kamers beschikken boven een van de etablissementen.

           Daarnaast zouden er twee of drie tamelijk oude Maghrebijnse prostituees zijn, die eveneens op straat werken en de klanten meenemen naar kamers in de Ruslandstraat.

           Commentaar


           • #12
            Oorspronkelijk geplaatst door delta 1 Bekijk bericht
            Re: Oelegem/Ranst, Tippelzone , Kasia (Pol)

            Veronderstel dat dit topic naar het archief kan ?
            Ja, geen Poolse pretdames meer gesignaleerd op deze parkeerplaats.

            Commentaar

            Aan het werk...
            X