Overige geouwezwam

Inklappen
Dit is een sticky onderwerp.
X
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Overige geouwezwam

  Bij deze de opening van de geouwezwam/gezever topic van deze nieuwe rubriek.
  Supermoderator – Ondersteuning van de hoofdmoderatoren

 • #2
  Rue Philippe Marnix is in Seraing !

  De rue Philippe de Marnix staat hier onder Luik, maar eigenlijk is dit Seraing !

  We zullen de adressen van de dames die in deze straat werken dus best aanpassen.
  Delta 1

  Commentaar


  • #3
   Re: Situatie in Luik ?

   Oorspronkelijk geplaatst door delta 1
   Aan de wandelaars in Luik.

   Hoe is eigenlijk de situatie daar?

   Is er nog een bepaalde activiteit van de dames in rue de Champion, rue de Varin en rue d'Agneau, of is dit ondertussen helemaal doodgebloeid?

   Graag reactie a.u.b?

   Reactie kan eventueel ook in de Franse taal gebeuren !
   In Luik zijn er nog enkele ramen aan het station Gare du Guillemins. Al de andere raambuurten zijn gesloten, al wordt er her en der nog getippeld.
   Ik merk dat het gedeelte 'raamprostitutie België' grondig herschikt is. De bars van St Truiden vallen blijkbaar onder een andere rubriek, terwijl het toch om raamprostitutie gaat...Er zijn nog raambuurten waar niets over geschreven wordt : de Deinzesteenweg (d.i. de weg van Gent naar Kortrijk) en de bars in Waarloos (weg van Antwerpen naar Mechelen); ook in Charleroi zijn er nog enkele ramen. Deze horen allemaal in deze rubriek thuis, want anders vrees ik dat 'raamprostitutie overige' een erg mager beestje wordt.
   Hoeren, zien en zwijgen.

   Commentaar


   • #4
    Re: Overige geouwezwam

    Voor wie houd van mature en ouder en toevallig in de buurt van Seraing is kan ook eens de rue Philippe de Marnix proberen. Redelijk wat milfs en enkele ouderen.

    Commentaar


    • #5
     Re: Overige geouwezwam

     Jammer dat een gedeelte in Luik is gesloten. Eigenlijk is er niets meer te beleven. En waar kun je het beste tippelaars tegenkomen, bij het station? Komt er niet een soort van prostitutiehuis, bijvoorbeeld een Villa Tinto achtig gebeuren (vgl. Antwerpen)?

     Kom zelf uit het zuiden van het land en dan is Seraing eigenlijk toch net iets te ver rijden. Ben laatst in Rue de Philipe Marnix geweest. Op zich veel aanbod, ook zag ik nog een dame achter het raam die eerst in Luik heeft gewerkt (laatste raam in de straat). Je kunt inderdaad goed vanuit de wagen de dames bekijken.
     De prijzen in Seraing in vergelijking met Luik vielen me tegen. Overal vroegen ze 50 euro voor P+N, in Luik kon je dit voor 25 euro krijgen, of vergis ik me nu grondig? Tja, men is momenteel toch best wel aangewezen op Seraing natuurlijk. Uiteindelijk heb ik me voor 25 euro laten klaar pijpen door een leuke blonde dame, erg plichtmatig allemaal. Weet niet of ik hier nog voor ga terugkomen.

     Commentaar


     • #6
      Re: Wie in Seraing ?

      Oorspronkelijk geplaatst door delta 1
      Wie van de leden komt er nog in de Marnixstraat in Seraing?

      Is de bedoeling dat ik en Sagaris er binnen een tweetal weken een verkenningstocht gaan maken !
      Opgelet! ik was er enkele jaren geleden en toen ik m'n wagen parkeerde en te voet wou verdergaan werd ik aangemaand door een agent in burger (denk ik) om rechtsomkeer te maken... maw je mag er wel in met de wagen, maar niet 'wandelen'...
      Hoeren, zien en zwijgen.

      Commentaar


      • #7
       Re: Overige geouwezwam

       Nog nooit meegemaakt in Seraing. Ik parkeer altijd mijn wagen en doe de straat te voet.
       Ik parkeer wel nooit voor de ramen.

       Commentaar


       • #8
        luik

        waar zijn al de meisjes van luik gebleven?

        Commentaar


        • #9
         Re: Overige geouwezwam

         Even wat praktische info :

         je kan idd je wagen in de straat zelf parkeren, ik zet mijn wagen altijd op de parking voor de markt (als je vanuit het centrum aan het rond punt de straat in het begin indraait, is er links een ruime parking). Van daar uit een paar minuutes wandelen, maar het is discreter (ik heb de logo's van mijn firma op de deuren, zou vervelend kunnen zijn ) Nog nooit geen last met de politie gehad, al patrouileren ze wel af en toe, wat ik alleen maar kan toejuichen.

         Wat de prijzen betreft, daar krijg je kop nog staart aan, bij sommige krijg je pijpen en neuken voor 25, bij andere voor 50. Je moet het gewoon vragen voor je binnenstapt. Denk nu niet dat je bij de lelijkste exemplaren het goedkoopst af bent, forget it, daar heeft het niks mee te maken.

         Ik ben laatst voor de lol eens langs Luik Guillemins (station) gereden, idd niks te zien. Wel wat ramen, maar in de namiddag maar 2 meisjes, niet slecht, maar ook niks speciaals.

         Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben !

         ciao,

         coffee
         E megliore da scopare, dopo una pompa stupenda !

         Commentaar


         • #10
          Re: Overige geouwezwam

          Saaie boel in de regio Luik/Seraing!

          Helaas niet veel meer te beleven in deze regio,Luik heeft steeds minder ramen en Seraing loopt steeds verder achteruit!Nu gaat Aken ook nog minderen dus waar in de regio moeten we dan heen voor ons plezier??

          Commentaar


          • #11
           Re: Overige geouwezwam

           Oorspronkelijk geplaatst door antoniusstrasse-lover Bekijk bericht
           Saaie boel in de regio Luik/Seraing!

           Helaas niet veel meer te beleven in deze regio,Luik heeft steeds minder ramen en Seraing loopt steeds verder achteruit!Nu gaat Aken ook nog minderen dus waar in de regio moeten we dan heen voor ons plezier??
           Her ziet er inderdaad naar uit dat raamprostitutie enkel in de 'grote' steden (Antwerpen, Brussel, Amsterdam...) zal overleven, en dat de rest zal verdwijnen...
           Hoeren, zien en zwijgen.

           Commentaar


           • #12
            luik, seraing en aken

            vorige week was ik in luik en daar is alles dicht. toen naar seraing gegaan maar zelfs vanuit maastricht is het geen fijne verbinding. ook liggen de prijzen er erg hoog. bij de meeste dames is het vanaf 25 euro voor alleen pijpen tot 150 euro voor een heel uur. Dan kun je beter naar aken gaan voor zover dit nog open is. maar daar werken s'avonds hoofdzakelijk roemeense meisjes. maar ze vragen daar maar 30 euro voor wat plezier te maken. Het is idd jammer dat het allemaal dicht gaat. Beter is gewoon naar een club gaan. je betaald wat meer maar je krijgt ook meer...

            groeten Bnice

            Commentaar


            • #13
             Re: Overige geouwezwam

             Iemand een idee hoeveel straten, ramen er zijn in Seraing? Is het aanbod zoals in het skw minder of meer?

             Ben van plan dezer dagen eens langs te gaan.
             "A hooker is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!"

             Commentaar


             • #14
              Re: Overige geouwezwam

              Oorspronkelijk geplaatst door goeroes Bekijk bericht
              Iemand een idee hoeveel straten, ramen er zijn in Seraing? Is het aanbod zoals in het skw minder of meer?

              Ben van plan dezer dagen eens langs te gaan.
              Het gaat over 1 doodlopende straat. Er zijn naar schatting een 60 tal ramen, maar ze zijn lang niet allemaal bezet.

              Het aanbod van dames is dus een pak minder dan bv in Antwerpen, en bovendien gaat het in Seraing hoofdzakelijk over oudere dvp's...
              Hoeren, zien en zwijgen.

              Commentaar


              • #15
               Re: Overige geouwezwam

               Goeiedag,
               Indertijd ging ik daar bij een zekere JOANNIE, in de Rue de la Glacière, maar daar zijn nu geen ramen meer. Zij was trouwens de enige knappe in gans Seraing. Weet er iemand of die nog werkt. Ze heeft lang in Brussel gezeten, alvorens naar Seraing te verhuizen, waar ik haar een paar maal heb opgezocht.
               Het is of was een tengere mooie blondine, met lang haar, een beetje een zotte doos. Ze moet nu ongeveer 37 zijn.
               Waarschijnlijk zal ze wel niet meer werken, alhoewel eenmaal in de stiel is het moeilijk om er nog uit te geraken. Eenmaal ****enlopen, altijd ****enloper zeg ik.
               Wat heb ik heimwee naar die tijd met de Belgische meisjes. Toen kon je d'r vanuit gaan dat ze toch een deel van hun verdiensten voor zich konden houden. Ik wil hier niet de moraalridder uithangen, maar het stoort me geweldig, dat de ultrajonge Bulgaarse en Roemeens meisjes van 18 - 19 jaar,volgens mij allemaal een pooier hebben, ofwel voor een of andere criminele organisatie werken. Ze worden trouwens voortdurend van de ene naar de andere stad verkast. Aangezien er in Brussel geen Belgische meisjes wel zijn, zijn we dus verplicht om bij die meisjes te gaan, die volgens mij bijna alles moeten afgeven, en daar ergens een een aalmoes krijgen om 7 x 12 =
               84 uur ???? per week in een vitrine te staan en zich tot 20 keer per dag te laten neuken. Het stoort me geweldig dat die meisjes zo uitgebuit worden, en dat onze centen, die in werkelijkheid voor hen zouden moet zijn, verdwijnen in de zakken van criminelen, die men wat mij betreft tegen de muur mag plaatsen.
               Moest er iemand die JOANNIE kennen, laat het me dan aub weten

               Commentaar


               • #16
                Re: Overige geouwezwam

                Merckx,

                Ik respecteer je verhaal hoor, maar toch vrees ik dat je heel veel geluk zal moeten hebben... Verdwenen dvp's vind je haast nooit meer terug. Misschien werkt ze voor een escortebureau? West-Europese dvp's kiezen al maar meer voor deze tak, omwille van de anonimiteit en omwille van het betere comfort...
                Er bestaat op deze site een zoekforum, of anders kan je via bv google zoeken. Je weet maar nooit.
                Hoeren, zien en zwijgen.

                Commentaar


                • #17
                 Re: Overige geouwezwam

                 Oorspronkelijk geplaatst door antoniusstrasse-lover Bekijk bericht
                 Saaie boel in de regio Luik/Seraing!

                 Helaas niet veel meer te beleven in deze regio,Luik heeft steeds minder ramen en Seraing loopt steeds verder achteruit!Nu gaat Aken ook nog minderen dus waar in de regio moeten we dan heen voor ons plezier??
                 Ik denk dat jullie het maar eens in FRANKFURT moeten proberen.
                 In de Taunusstrasse / Elbestrasse en vergeet niet de Breitegasse aan de andere kant van het centrum.

                 Waar je eros of girls ziet staan gewoon naar binnen lopen dat zijn loophuizen.
                 (laufhaus)

                 In Frankfurt heb je een grotere keuze als in Amsterdam, Antwerpen en Brussels samen.
                 En veel concurentie betekend voor ons veel sex voor weinig geld !

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Frankfurt is toch niet direct bij de deur !

                  Oorspronkelijk geplaatst door delta 1
                  Tja W.A.S.P.,

                  Maar Frankfurt is toch niet direct bij de deur van Seraing of Luik hé maat?

                  Over hoeveel km spreken we dan juist, heb het niet nagezien?
                  Vanaf Heerlen spreken over 280 km. Dat is 2½ uur rijden.
                  Dat is 70 km. of ½ uur verder rijden dan naar Amsterdam.

                  Maar als je denkt aan het veel betere aanbod, veel betere seks, de veel betere prijzen, dat je voor de deur kunt parkeren en de lagere criminaliteit
                  (geen surinamers en antilianen) en de betere politie dan in Amsterdam dan is de keus toch niet zo moeilijk ??

                  Ik verbaas mij altijd dat ik zo weinig over Frankfurt lees hier bij hookers.
                  Het zal wel de onwetendheid zijn.

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Overige geouwezwam

                   Een overzicht van de ramen in Seraing:

                   134 1 beneden, 2 boven
                   136 1 beneden, 2 boven
                   138 1 beneden, 2 boven
                   140 1
                   142 1 beneden, 1 boven
                   144 2 beneden, 2 boven
                   146 1
                   148 2
                   150 1
                   152 1
                   154 2 beneden, 2 boven
                   156 1
                   158 2
                   160 1
                   162 1
                   164 2 beneden, 1 boven
                   164d 1 beneden, 2 boven
                   166 2 beneden, 2 boven
                   170 2 beneden, 2 boven
                   172 2
                   174 1
                   176 1 beneden, 2 boven
                   178 2
                   180 2
                   182 2
                   184 1 beneden, 2 boven
                   186 2
                   188 2
                   190 2 beneden, 2 boven
                   192 1 beneden, 2 boven
                   194 1
                   196 1 beneden, 2 boven
                   198 1 beneden, 2 boven
                   200 3
                   202 2 beneden, 2 boven
                   Aanvullingen, correcties zijn altijd welkom natuurlijk.
                   Hoeren, zien en zwijgen.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Overige geouwezwam

                    Aan de Rue Varin in Luik (aan het station) zijn nog 8 ramen in gebruik. De andere raambuurten zijn dicht, al wordt daar in die buurt (rond de kathedraal, vlak bij de Maas) nog getippeld.

                    Huisnummers (Rue Varin) 87, 93, 95, 97, 99, 101, 109, 111. Telkens 1 raam.
                    Hoeren, zien en zwijgen.

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Overige geouwezwam

                     Is er niemand op dit forum die 1 van de volgende dames bezocht heeft in de rue Philippe Marnix in Seraing de laatste weken?:


                     Leila 136
                     Allyson 142
                     Aurore 144
                     Kasia 144
                     Lily 146
                     Kitty 154
                     Valerie 164
                     Chanel 166
                     Joelle 170
                     Christiane 190
                     Cindy 178
                     Laila 182
                     Chloé 184
                     Joelle 196
                     Maria 200
                     Chanel 202

                     Deze dames werden ondertussen uitvoerig beschreven op een ander forum sinds 1 januari ll.