Sofie, Gent, Belgradostraat 33

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Sofie, Gent, Belgradostraat 33

  Sofie is inderdaad een toffe meid die alles vol overgave doet.

  Ze begint met een beetje plagerig te zoenen op de mond. :-* Daarna gaat ze over tot pijpen wat ze zeker niet slecht doet. Spontaan gaat ze over tot 69 om je daarna lekker klaar te rijden.

  Dit alles voor 50 euro.

  Ze is wel zoals in een vorige recensie stond niet echt een waterval van woorden maar eerder een doener ;D

  Echt wel een aanrader 8)

  Ze werkt spijtig genoeg enkel in de avond, anders had ik haar zeker al meerder malen bezocht :-\

 • #2
  Niets dan lof over Sofietje! Echt een héél tof meisje!
  Er waren inderdaad al wachtenden voor mij en achteraf bekeken perfect verstaanbaar. Ze stelde me eerst op m'n gemak, kreeg een drankje en we hebben een toffe babbel gedaan. (Wat? Sofie geen babbelaar?) Ze zou echt een vriendin kunnen zijn... Ik denk dat we eerst wel 20 min. hebben liggen kletsen voor we eraan zijn begonnen.
  Enfin, daarna dus sex. Zij is de enige hoer die ik ooit heb mogen kussen, wel geen tong maar toch dat zegt toch ook al wel iets denk ik. En ze kijkt niet op een beetje moeite ook niet. Kleine borstjes maar wat een lekker zacht kutje
  Enfin, ik vind haar sowieso een van de betere! Echt een lieveke. Een aanrader, njammie.

  Commentaar


  • #3
   Re: Gent, Belgradostraat Bar Médi , Sofie

   Ik heb er geen woorden voor, de service dat je bij ons sofietje krijgt, zal je niet snel bij iemand anders vinden, bij haar wordt je nog steeds behandeld als een mens en niet als een nummertje gelijk bij de slager. Ze swanjeert je gelijk een koning en neemt rustig de tijd. Ik kom al verscheidene jaren in gent en mijn beste ervaringen zijn bij ons Sofie en bij ons Anneliesje die ook in de straat op nummer 6 werkt. Ik zou deze 2 dames niet meer willen missen in Gent

   Commentaar


   • #4
    Re: Gent, Belgradostraat Bar Médi , Sofie

    Het was woensdag lekker weer buiten en na een terrasje meegepikt te hebben op de Korenmarkt passeerde ik langs de Belgradostraat,niet onmiddellijk de bedoeling om geld op te doen...toch duurde het niet lang of ik kreeg zo een goesting amai!Evy en Sofie zaten er allebei!Een keer heen en weer gewandeld,wat door te ramen zitten gapen en mij finaal laten leiden door het gevoel (en voor een keer niet door mijn voorkennis van het forum) en ik stapte binnen bij Sofie.Gewoonweg geweldige griet!Na grondige orale beurt van mijn gozertje maakte ik een geweldige rit mee,Sofie presenteert haar poesje zoals ik nog nooit meegemaakt heb,ze maakt je geiler en geiler!En ja ze is een echte prof maar je kan er wel mee kletsen,ik had ooit ook het vooroordeel dat prostituees gevoelloos waren tijdens hun werk maar nu ben ik van gedacht veranderd.Ik ga haar ook in mijn top tien zetten...eum top vijf,ik heb eerlijk gezegd met Sofie mijn twaalfde raamgriet bezocht.Sofie is leuk,mooie borsten,geen model maar mooi lichaam!

    Commentaar


    • #5
     Re: Gent, Belgradostraat Bar Médi , Sofie

     Goed, ik heb dus enkele weken geleden ook eens een bezoekje gebracht aan Sofie, en dit op aanraden van JB.
     Ik moet zeggen dat ik vindt dat ze er niet meer zo lekker uitziet als een jaar geleden , maar toch is ze nog altijd een niet onaardige verschijning.
     Ik dus naar binnen en daar de prijs gevraagd, ze zei: "50€ pijpen en neuken". Toen vroeg ik: "ook tongzoenen en beffen?", waarop ze met "geen probleem" antwoordde. Zo'n voorstel kon ik dus niet laten liggen en ik mee naar achteren. Daar hebben we ons beide uitgekleed. Pas toen we beide naakt waren, vroeg ze achter haar geld. Ik geef haar de afgesproken 50€, waarop ze zegt : "het is 75€" Ik zei haar dat we hadden afgesproken voor 50, waarop ze zei: " neem uw geld maar terug, ik ga mij terug aankleden." Goed, ik ga dus maar voor pijpen en neuken, 50€, want ik was toch al horny (achteraf gezien, was ik mss toch beter vertrokken, Nicky zag er ook heel lekker uit en ik had Sofie dat toch al eens naakt gezien.). Eerst wat pijpen, dit deed ze niet slecht. Het neuken was ook maar 1 standje, amazone, maar dit deed ze met vrij veel overgave.

     Hetgeen ze deed was niet zo slecht, maar ik vond ze zich toch maar raar gedragen. Dit was dus geen al te beste ervaring voor den LVD, maar volgende keer beter!

     Greetz LVD

     Commentaar


     • #6
      Re: Gent, Belgradostraat Bar Médi , Sofie (goed)

      Deze middag beentjes gaan streken. Ik moet niet vertellen wat mij overkwam zekers, ja hoor bij Sofie van Gent binnen geweest. Nu de rechtse kant als ge van glazenstraatje komt, huis in het wit vooruitsteken, juist voorbij piscabines.
      Deze dame werkt nog 3 dagen, zondag, maandag en woensdag maar dan wel bijna 2 shiften; dus van 12 u tot ongeveer 23 uur.
      Het is leuke en losse dame die voor veel in is als ge zelf meevalt denk ik, ik ben nogal sociaal en grapjes maker, dus ijs was direct gebroken.
      In bed is ze orkaan, ze kent haar job, meer hoef ik niet te vertellen, ge moet het ondervinden lol ...
      Mooi gebruind lichaam, bruin blonde haren, 1 m 65, 52 kilo schat ik, B / C cupje lekker stevig !
      Verder is het iemand die van hygiene houd en hebt ge die ook dan ... !
      Kga zeker nog weer gaan, smaakt naar meer. Elke Sofie, allez bij mij toch !

      Commentaar


      • #7
       Re: Gent, Belgradostraat Bar Médi, Sofie (Bel) (goed)

       Ik ben een paar dagen geleden nog eens bij Sofie geweest.

       Ik heb toch een beetje twijfels als het hier gaat om de "beste" van Gent?

       Ik vrees dat het van horen zeggen is. Binnenkomst vrij koud, al ben ik al een paar keer binnengeweest vroeger, moet zeggen dat ze me nog kende maar geen enkele vraag stelde of vroeg ze zichzelf ook niet af waar ik zo lang gebleven was.

       Ze ziet er wel vermagerd uit maar daar kom ik straks nog even op terug.

       Naar achter, kleerkes uit, en op bed, ze boog zich mooi over mij maar dan....
       Spijtig genoeg kwam een wolk "okselgeurtje" mij tegemoet. Waarschijnlijk een slechte dag of had ze net een klant gehad waar ze veel werk mee gehad heeft,pijpen was lekker maar al snel volgde spijtig genoeg de tweede teleurstelling, waar zijn die volle borstjes gebleven?? vroeger voor dat ze vermagerd was was er een handje vol aan maar spijtig blijft er nu amper een "lapje" over die slap aanvoelt. Dit heeft volgens de natuur te maken met dat vermageren

       Ik denk trouwens ook dat er in haar aangezicht iets veranderd is, volgens mij een neuscorrectie want haar "wipje" is verdwenen

       Bon, na de pijpbeurt bovenop , zakje vol, vlug naar voren haar gsm pakken en ze was al aan het sms-en en ik had amper mijn slip aan.Vervelend zeg!

       Vlug mijn kleren aan en weg, ik keer terug van waar ik kom, geef mij maar

       Julie terug met een lekkere doggy erbij!

       Greetzzz.

       Commentaar


       • #8
        Re: Gent, Belgradostraat Bar Osiris 61, Sofie (Bel) (goed)

        Vandaag nog eens bij Sofie geweest. Was terug een tijdje geleden door mijn werk. Ze herkende me nog en dit keer vroeg ze wel hoe het met mij gesteld was

        Wat de sex betreft was alles ok maar ik zou het even willenhebben over die "honden". Ja, inderdaad , eerst was er zo één maar nu lopen er twee van de langhoor beesten rond. Ik ben wat voorzichtiger geworden met mijn uitspraken maar ik rook eigenlijk bij het binnenkomen al dat ik in de "Zoo Osiris" binnengestapt was. Sorry maar ik ruik liever een verse poes dan hondegeurtjes

        Twee van die rondlopende stofzuigers lijken me toch wat teveel van het goede. Tijdens het wassen van mijn statiegeld kwam er zelfs eentje aan mijn schoenen prutsen. Prachtig is wel de spiegel die aan de zijkant van het bed hangt en een pornofilmpje maakt alles goed

        Lekker tongzoenen en 69 als dessert! Twee standjes en toen doggy afgewerkt. Al bij al en goed eind beleefd. Ze zat voor haar raam in haar cursus voor "hondenkennis" te studeren en zij mij trots dat ze bijna haar diploma op zak had. Wat ze daarna gaat doen durf ik hier niet meer te schrijven maar de meesten zullen wel mijn verwijderde recensie gelezen hebben. Ik ga wel nog zoveel mogelijk profiteren van de resterende tijd met haar.

        Conclusie: goede babbel met tongzoenen en lekkere sex maar twee honden aan je voeten zijn er teveel aan ( en tzijn niet mijn voeten die geuren ! )


        Greetz from Busboy

        Commentaar


        • #9
         Re: Gent, Belgradostraat Bar Osiris 61, Sofie (Bel) (goed)

         Vrijdagmorgen bij sofie geweest en ik vind het echt een supermeid, had mij net neergelegd en sofie kwam op mij liggen,heel lief kusjes geven op de mond.
         Na rubbertje aangedaan te hebben heeft sofie mij lekker gepijpt en dan op mij gaan zitten om te neuken, daarachter missionarispositie gedaan. Ik had last van de kou want ik liep er al minstens een uur te wachten tot ik bij sofie kon dus ging ze me weer lekker pijpen, spontaan deed ze 69 en mocht ik haar mooie poes likken, dan heeft ze me nog eens bereden met haar kontje naar mij gericht.Mijne goeie vriend had last om te komen ( dit lag zeker niet aan sofie!!!!) maar sofie was heel geduldig en dan heeft ze mij een lekkere handjob met olie gegeven waar ik in nog geen minuut klaarkwam.Daarna nog beetje nagepraat over haar honden en mijn hond. Sofie is bij deze mijn favoriete meisje geworden en ze ziet mij zeker terug!!!

         Commentaar


         • #10
          sofie - Belgradostraat 61

          Zonet bij Sofie in de Belgradostraat te Gent geweest
          Zij is waarlijk de sekskoningin van die straat en van de Gentse roste buurt.
          Zo zacht, lief en vriendelijk
          Alles is zogoed als mogelijk met haar.
          Wel een weing babbelziek mar soit haar even afremmen hielp vast goed

          Waarlijk een bezoekje waard.

          Commentaar


          • #11
           Re: Gent, Belgradostraat Bar Osiris 61, Sofie (Bel) (uitstekend)

           Gisteren nog eens bij sofie geweest en het was weer super!!!
           Sofie is echt TOP, altijd vriendelijk en heeft ook tijd voor een babbel, bij sofie ben je echt nog een mens en geen nummer, en de sex is super bij haar, echte GF sex.
           Allesbehalve hondengeur in de kamer en de hondjes lagen weer rustig te slapen net als de vorige keer, totaal geen last van die honden!!
           Deze meid verdient respect!

           Commentaar


           • #12
            Re: Gent, Belgradostraat 33, Bar Medi, Sofie (uitstekend)

            Onlangs nog eens bij Sofie langs geweest, ditmaal voor 100 euro en het overtrof alle verwachtingen. Ze doet weinig moeite om klanten naar binnen te lokken, ziet er ietwat nonchalant uit maar eenmaal binnen ontdek je toch een fantastische mooie vrouw en dit in al haar facetten. Heeft ook wel meer persoonlijkheid en vriendelijkheid dan pakweg Evy enkele deuren verder. Mijn verblijf bij haar verliep zeer spontaan , af en toe ook wel grappig en wat een verwennerij.

            Commentaar


            • #13
             Re: Gent, Belgradostraat 33, Bar Medi, Sofie(uitstekend)

             Vandaag weer bij Sofie langs geweest. Mooie vrouw, mooie lichaamsbouw en ze gaf mij opnieuw een super gevoel toen ik bij haar was.
             Kleine anecdote : haar tatoo op de schouder is bijna weg waardoor ze er nog natuurlijker en aantrekkelijker uitziet

             Commentaar


             • #14
              Re: Gent, Belgradostraat 33, Bar Medi, Sofie(uitstekend)

              Eindelijk nog eens bij Sofie op bezoek geweest. De werkkalender van de laatste weken liet mij enkel toe om op zaterdagen in Gent te zijn en dan werkt Sofie niet. Natuurlijk is Agnes een volwaardig alternatief maar om een of andere reden stap ik altijd bij Sofie binnen als ze aanwezig is. Eerst wat knuffelen - ze heeft zo een gave , zachte huid - daarna nam ze het initiatief en dat was super zodat ik al weinige minuten later uitgeteld was. We bleven zonder haast nog wat babbelen over alles en nog wat, kreeg nog iets aangeboden om te drinken en ik vertrok nadat ze mij een dikke kus had gegeven, wat ik ten zeerste op prijs stel. Ze is dus bij deze zonder twijfel mijn favoriete dame.
              Misschien laat ik haar dit ook teveel blijken en moet ik een coolere houding aannemen de volgende keer kwestie van haar scherp te houden Het was dus een mooie namiddag met een mooie vrouw !

              Commentaar


              • #15
               sofie

               vorige week eens een bezoekje gebracht aan deze druk bezochte meid. het was de eerste maal dat ik de vlaamse sofie bezocht.na de 50euro betaald tehebben zijn we naar het kamertje getrokken, na de kleertjes uitgetrokken te hebben heeft ze zich verfrist met een nat doekje.eens op het bed na wat gevreven te hebben het cd. er over en mocht ik haar vingeren.daarna gevraagd of ik haar mocht beffen ze kwam in 69 houding over mij zitten, tijdens het likken bewoog ze haar poepje lichtjes op en neer zodat ze zelf bepaalde waar er gelikt werd. ondertussen zoog en bewerkte met haar handen mijn staaf. na enkele min. draaide ze haar om en kwam gehurkt op mij zitten amaai.. kan die rijden zeg.met veel gevoel ben ik dan klaargekomen. dan heeft ze het cd. afgedaan en met een papiertje afgekuist.tijdens het aankleden nog wat gesproken over haar schooltijd en waar ze naar school is geweest . sofie heeft veel klanten maar ze is haar 50 eurokes wel waard. ik was nog niet goed buiten en de volgende stond al klaar om bij haar binnen tewippen !

               Commentaar


               • #16
                Re: Gent, Belgradostraat 33, Bar Medi, Sofie(uitstekend)

                Maandag namiddag ook deze schoonheid bezocht. Sofie is idd een babbelkous, maar eens eraan begonnen niet te stoppen.
                Eerst body to body waarbij ze regelmatig haar tong tussen men lippen duwde, vervolgens pijpen, wel wat wild maar stoorde me niet. Drie standjes alvorens heerlijk klaar te komen. Toppie!!!

                Commentaar


                • #17
                 Re: Gent, Belgradostraat 33, Bar Medi, Sofie(uitstekend)

                 bij deze ook een recensie

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Gent, Belgradostraat 33, Bar Medi, Sofie(uitstekend)

                  Weet er iemand welke dagen en welke uren ze aanwezig is.
                  Op haar haar adres.

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Gent, Belgradostraat 33, Bar Medi, Sofie(uitstekend)

                   Deze week in de late namiddag eens langs geweest bij Sofie.
                   Ik had deze dame in het verleden al gezien maar was nog nooit binnen geweest.
                   Bij het passeren viel me op dat dit echt een aantrekkelijke dame was die er bovendien heel verzorgd uit zag, wat in mijn ogen zowat het belangrijkste is.
                   Deur stond open want het was verschrikkelijk warm.
                   Afspraak 50 euro pijpen en neuken genomen.
                   Naar achter gegaan en direct een babbeltje geslagen in een zeer ontspannen en gemoedelijke sfeer.
                   Eens ze naakt voor me stond was ik verbaasd over hoe mooi deze vrouw is.
                   Ze ging even naar achter en ik hoorde duidelijk het water lopen voor haarzelf proper te maken, absoluut TOP!
                   Een gezond slank lichaam, mooi gebronseerd, lange haren en een heel mooi stel borsten.
                   Op het bed begon ze me te strelen en zachtjes te kussen op de borst.
                   Condoom erover en fantastisch beginnen pijpen.
                   Na een tijdje pijpen kwam ze 69 boven me zitten waardoor ik een fantastisch uitzicht kreeg op haar mooie vagina.
                   Beffen zag ik niet echt zitten dus dan maar het vingertje erop gelegd.
                   Aangezien ik het nooit lang vol kan houden als ik bij zo een mooie dame ben vroeg ik om te stoppen met pijpen aangezien het al bijna te veel werd.
                   Ze lachte eens vriendelijk en probeerde me te doen relaxen.
                   Ze kwam op me zitten en begon zalig te rijden.
                   Het voelde lekker strak aan en Sofie weet perfect hoe ze je het meeste kan doen genieten.
                   Met andere woorden hield ik het niet lang vol en spoot het condoom vol terwijl ze lekker door ging.
                   Eens klaargekomen deed ze het condoom uit en kuiste alles netjes op, wat echt fantastisch is.
                   Nog een gezellige babbel gehad over vanalles en nog wat en nadien zeer vriendelijk afscheid genomen met een kus.

                   Ik was nogal een voorstander van Agnes maar nu ik Sofie heb leren kennen denk ik dat ik eerder voor haar de kaart trek.
                   Alleen al de zeer gemoedelijke sfeer en het fantastische enthousiasme van Sofie doen me naar meer verlangen.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Gent, Belgradostraat 33, Bar Medi, Sofie(uitstekend)

                    Onlangs ook bij Sofie langs geweest.
                    Lief, mooi, fantastisch lichaam, klein lekker ding (zeker geen 1m70).
                    Wel een zekere routine-klus die ze afwerkt, maar je krijgt absoluut waar voor je geld.
                    Ook strikt zakelijk: 50€ is 15min, en niet te veel blabla voor- of achteraf.
                    De weg kwijt ? Zie http://www.amsterdam-red-light-district-maps.com/Ghent.html

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Gent, Belgradostraat 33, Bar Medi, Sofie

                     Deze week nogmaals bij Sofie geweest.
                     Weer ontzettend dik in orde.
                     Pracht van een vrouw, letterlijk en figuurlijk.
                     Lekker gepijpt, meerdere posities....
                     Leuke babbel.
                     Op en top klasse!
                     Verlang naar meer.