Jeannine, Brussel, Aarschotstraat 102

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Jeannine, Brussel, Aarschotstraat 102

  in het tweede gedeelte van de aarschotstr aan een huis waar de twee ramen een beetje meer in de hoogte staan overdag een blonde russische met lang krullend haar, mager en enorme borsten. ze staat of stond meestal met een andere blonde met bijgewerkte borsten en lippen. Ik ben reeds bij geweest maar weet haar naam of nr niet.
  Voor mij is dit een echte spetter, deeptrought, verschillende standjes, gft gevoel.spreekt engels. kan iemand mij helpen en zeggen waar ik haar hier in dit forum kan vinden?thnks

 • #2
  Re: brussel, aarschotstraat 184, jeannine (uitstekend)

  De daad bij het woord gevoegd en deze middag is gaan wandelen.
  Even paar keer op en neer.. mijn favorietje op 192 was er niet.. de rolluiken waren naar beneden???
  Maar ik was van plan om naar de red en black te gaan. Dit huis is gelegen naast de grote sexshop. Dus ik denk nummer 184. Grijze gevel met red en black lichtreclame.

  Er was nog niemand te zien dus even moeten wachten..daarbij even de straat op en neer gegaan. Het viel me op dat het niveau lager als anders was. Geen Krema of Sofia te zien...ook dat lekkere blondje op 194 was er niet..

  Na een poosje verscheen er toch beweging bij R&B.. even gewenkt en direct naar binnen. Prijzen zijn standaard maar heb toch kunnen bekomen om voor 50€ p+N minette.
  Ik alvast tevreden.
  Ontvangst was heel spontaan en vriendelijk. Ze spreekt frans, engels en een beetje nederlands! is fan van Marco borsato, wim soutaer en co

  Haar naam is Jeannine en ze is afkomstig van de grensstreek Blugarije Polen.

  De daad zelf...
  eerst kleine massage...waar ze me liet spelen met haar lekkere borsten en. ze steekt haar tepeltjes in uw mond en laat zich gewillig strelen en vergeet de jongeheer ook niet..

  Direct een goed gevoel.
  Pijpen doet ze zeer gevarieerd en inderdaad ze kent de deep throat techniek.. ondertussen mocht ik haar lekker kutje en kontje is lekker likken..
  Ik moest zelf oppassen of ik bereikte mijn kookpunt al voortijdig.
  Voor het neuken wou ze op zijn hondjes, hierbij speelt ze met haar kontje. en kreunt ze lekker mee..
  het duurde dan ook niet lang of ik heb geschoten voor het vaderland

  Daarna nam ze nog ff de tijd voor een praatje en kuiste ze mijn jongeheer af. Zeer tevreden ben ik hier buiten gestapt!

  Commentaar


  • #3
   Re: Brussel, Aarschotstraat 180, Jeannine (uitstekend)

   Vandaag nog is bij Jeannine geweest.
   Ze is nog steeds even vriendelijk ondanks het hoge porn babe gehalte.
   je bent er direct op uw gemak.
   Jeannine is er 5 weekjes tussen uit geweest maar nu back in business.
   Met Jeannine mijn vast programma afgesproken.
   pijpen, beffen en neuken betaald en er aan begonnen.

   Eerst streelt ze je jongeheer met haar borsten en handen, ondertussen mag je overal zelf op ontdekking gaan. Daarna doet ze condoompje op en kwam ze in 69 op mij zitten. Ze pijpt diep en afwisseld, ondertussen met haar borsten tegen je aan drukkend. Beffen laat ze gewillig toe, kutje, clitje, kontje. Kmocht zelf een vinger in haar kontje steken..
   alles gaat zeer smooth bij haar, precies dat het je partner is..geen onhandige wat mag wel/niet toestanden hier.

   Ik weet niet na hoeveel tijd maar we zijn spontaan gewisseld van positie. Waar ze lekker geil naar me kijkend op mijn lul kwam zitten. ze stak hem met wat gekreun en gespeel in haar kutje en begon hem lekker te berijden. Met een lekker tempo waarbij ze haar kutje lekker samentrok. Ondertussen keek ze naar zichzelf wat in de spiegel. Geil zicht
   Na lekker gekomen te zijn, doet ze nog op zacht tempo verder, terwijl we elkaar aan het strelen waren en ik nog wat aan haar tepeltjes zoog..

   Daarna nog een leuk gesprekje tijdens het aankleden. Echt een top dame!

   Commentaar


   • #4
    Re: Brussel, Aarschotstraat 180, Jeannine (uitstekend)

    Vandaag nog eens binnen geweest. Bar heeft geen airco, maar de temperatuur viel er mee... Tot na de daad. Zweten!!!! Haar deepthroat activiteiten zal daar wel iets met te maken gehad hebben :-)

    Commentaar


    • #5
     Re: Brussel, Aarschotstraat 180, Jeannine (uitstekend)

     Jeannine blijft mijne favoriet Ik ben zondag geweest!
     Super goed zoals altijd!!

     Commentaar


     • #6
      Re: Brussel, Aarschotstraat 180, Jeannine(uitstekend)

      Hallo,
      Ik herinner me deze Jeannine - wist zelfs niet dat ze zich zo noemde - nog van vroeger.
      Ben er ooit 's geweest, maar dat moet minstens 8 jaar geleden zijn. Dan is ze jaren uit de picture verdwenen, en sinds een paar jaar was ze er terug. D'r zijn wel meer van die meiden, die na jaren terug opduiken. Ze groette me deze week vriendelijk in het voorbijgaan, alsof ze zich mij nog herinnerde. Het zou kunnen, want die meiden onthouden zeer goed de gezichten van klanten en hetgeen je hen vertelt. Het is inderdaad iemand die de tijd neemt en veel toelaat voor 50 euro: pijpen, beffen enz. Ze vraagt het je overigens zelf als ik me nog goed herinner. Zeer goede dienstverlening. Toch ben ik niet van plan nog bij haar te gaan. Op mijn leeftijd doe ik het liever wat rustiger aan. Maar ik herhaal: iemand die bij haar gaat zal het zich niet beklagen. Zeer vriendelijke meid en niets gehaast.
      Merckx01

      Commentaar


      • #7
       Re: Brussel, Aarschotstraat 180, Jeannine(uitstekend)

       dame 2 keren bezocht en had telkens de indruk dat het snel moest gaan. Slechte dag ? Misschien wel, misschien niet. Wat mij wel stoorde was dat ze te snel hevig fake begon te kreunen. Beffen was voor de neergetelde 50 EUR bij mij althans niet aan de orde. Dame is wel vriendelijk en heeft een mooi lichaam. Haar looks doen er beslist veel bij haar binnentrekken. Herhalingsgevaar ? Niet direct voor mij

       Commentaar


       • #8
        Re: Brussel, Aarschotstraat 180, Jeannine(uitstekend)

        Vandaag dagje vrijaf, en ik besloot om deze morgen, zo rond 11u toch maar naar Brussel te rijden. Onderweg in een prachtige stortbui terechtgekomen, maar gelukkig heelhuids in Brussel geraakt. Was al enkele keren de straat op en af gewandeld, maar de dame op de 142 (voor wie ik eigenlijk gekomen was) was niet aanwezig. Dan maar wat verder 'gewandeld' en zag daar in de 'hoogte' eensklaps een blonde deerne staan. 'k Moet zeggen dat ik ze de vorige keer ook al had zien staan, maar was toen er voorbij gelopen omdat ze me er toch wat te 'barbie-achtig' uitzag. Maar nu kreeg ik opeens zicht op die hele mooie benen en kontje en besloot om naar binnen te gaan.
        Werd direct vriendelijk ontvangen en ik besloot om een halfuur te blijven. Eerst wat zachtjes knuffelen en toen ging haar bovenstukje uit, waarbij ik zicht kreeg op haar mooie bijgewerkte borsten. Ik ging achter haar staan en nam ze zachtjes in mijn handen waarbij ik met mijn vingertoppen haar tepels langzaam masseerde. Maar al vlug ging ik verder 'door de knieën', waar haar mooie gevormde kontje in mijn vizier kwam. Amai, wat een prachtig lijnenspel ! En dan die mooie lange benen eronder... Nu begon ik het toch wel echt warm te krijgen. Jeannine spreidde haar benen wat, en bukte zich wat voorover zodat ik zicht kreeg op een mooi poesje, dat van mij dan al direct enkele likjes kreeg .
        Ik schoof mijn duim in haar hete grotje en voelde hoe ze nat werd. Ik liet haar plaats nemen op de zetel of bed (of wat het ook was) en begon toen aan mijn verdere ontdekkingstocht. Haar eerst wat kussen in de hals en toen die mooie borsten in mijn mond nemen... Maar verder naar beneden : ze vond het zalig toen ik met het puntje van mijn tong haar klitje begon te verwennen en toen ik er ook nog een vingertje bijstak...
        Maar toen was het aan mijn beurt, en inderdaad de 'deepthroat' kwaliteiten van Jeannine zijn uitstekend, ze kent haar 'vak'. Algauw kwam ze bovenop mij zitten, waarbij ik haar stevig in mijn armen kon nemen. Maar na een tijdje verzocht ik om te veranderen van positie naar 'doggy' wat voor haar geen enkel probleem was. Jaaah jongens toch, wat een zicht, moet ik er nog meer bij vertellen....
        Maar toen moest de grootste verassing nog komen : we waren nog wat aan het napraten toen ze zei : "Tu es déjà venu chez moi, il fait longtemps et c'était dans une autre maison..." Eventjes was ik toch met verstomming geslagen... "Tu souviens cela encore ?" vroeg ik met stijgende verbazing... "Oui, ça fait déjà quelques années" replikeerde ze. "Alors, c'était si bien ou si mauvais...? vroeg ik met een knipoog. "C'était bien" waarbij ze me met een doordringende blik aankeek. Amai, dat deze dame dit nog wist en ik niet meer ??? Dat moest ik thuis toch eens controleren en inderdaad op 12 november 2006 vind ik haar naam terug.
        Ze vertelde me dat ze volgende week voor anderhalve maand op verlof vertrekt, eerst enkele weken naar Polen en daarna naar Bulgarije en dan nog naar Marbella om wat te bruinen.
        Ondertussen was het halfuur om en kleedde ik me terug aan, ik opende het gordijn en zag haar daar staan : die mooie, slanke, sexy meid die me verleidelijk aankeek en toen...
        "Je peux encore rester 30 minutes ?" hoorde ik mezelf vragen. Ze lachte me op een vriendelijke manier toe : "Tu es sûr ?"
        Wel de rest van het verhaal kennen jullie en ja, ik kijk er al naar uit wanneer ze halverwege juli terug zal zijn, maar ondertussen wens ik haar een deugddoende vakatie toe. Ze zal het wel verdiend hebben...
        we are all made of stardust...

        Commentaar


        • #9
         Re: Brussel, Aarschotstraat 180, Jeannine(uitstekend)

         Jeannine is terug! en hoe! voor mij is dit nog steeds de topper van de a-straat!

         vriendelijk, leuke looks en zeer heet! je voelt je er echt thuis

         Commentaar


         • #10
          Re: Brussel, Aarschotstraat 180, Jeannine(uitstekend)

          Ik moet zeggen dat mijn ervaring met die meisje klopt niet met wat over haar hier geschreven is...
          3 maal bij haar geweest : eerste keer (50 eur) was het redelijk goed (niet super, maar zeker niet slecht, een zo een pornostar look!!!), de twede keer (nogmaal 50 eur), was het ook niet slecht, maar snel.
          Maar de laatste keer... Hier kan ik over een matig ervaring spreken : 50 eur betaald, dan kwam ze terug, sprak and lachte gedurend de heel bezoek (alleen gedurend het pijpen heb ze gestopt ) met zijn vriendin die bij het venster bleef en na 3-4 (na een supersonic pijpen) minutjes began ze het neuken. Na 8 minutjes was ik buiten, zonder meer.

          Commentaar


          • #11
           Re: Brussel, Aarschotstraat 180, Jeannine(uitstekend)

           Ben hier een tijdje terug ook geweest en was me ook niet super goed bevallen.
           Is wel een lekkere babe (met pornolooks) maar niet echt super vriendelijk. En idd heel veel lachen zoals mijn voorganger schrijft. Ze geeft zich wel en heb haar héél lang mogen vingeren want ze genoot er echt wel van (heel heel nat kutje). Maar qua vriendelijkheid mag het stukken beter. Wat dat betreft zijn er in de A-straat betere dames.

           Commentaar


           • #12
            Re: Brussel, Aarschotstraat 180, Jeannine(uitstekend)

            Ook voor mij : 100 % zeker.
            Ik ben 3 keren bij haar gagaan een heeft mij verteld dat ze van Polen-Bulgarije komt (als hierover vermeld is).

            Commentaar


            • #13
             Re: Brussel, Aarschotstraat 180, Jeannine(uitstekend)

             Ondanks haar lichamelijke troeven ziet ze mij in ieder geval niet meer terug: te veel faken en ze wil de klant te snel buitenwerken

             Commentaar


             • #14
              Re: Brussel, Aarschotstraat 180, Jeannine(uitstekend)

              Wel zondag nog eens langsgeweest bij Jeannine en 't was weer toppie. Ditmaal een uurtje gebleven en ik heb het me helemaal niet beklaagd. Ze had een zwart lingeriesetje aan dat ik met plezier uitdeed, zodat ik eerst wat met haar lekkere borsten kon spelen (ok ok, ik weet het, ze zijn bijgewerkt, maar toch ) en daarna haar slipje zodat haar mooie poesje me toelachte. Direct heb ik het maar een paar likjes gegeven in plaats van omgekeerd .
              Liet haar plaatsnemen in de zetel zodat ik haar verder oraal kon verwennen. Ze heeft wel niet graag dat je haar teveel kust in de hals en tongzoenen is helaas ook uit den boze (dit is dan ook het enige minpuntje dat ik kan bedenken). Wat kussen op de lippen, maar daar blijft het bij. Maar voor de rest : gewoonweg heerlijk om zo'n vrouw te kunnen verwennen. Hoe graag heeft ze niet dat je haar vingert in haar poesje en als je haar wat lekker verwend hebt, dan mag je er zeker van zijn dat jezelf ook een heerlijke pijpbeurt (met jasje) krijgt. Ook worden de 'twins' nooit vergeten.
              'k Had zeker niet de indruk dat ik gauw gauw werd buitengewerkt, integendeel het uurtje is helemaal rond geweest.
              Ook bleef ze nog nababbelen toen ik mij rustig aan het aankleden was. Vind haar samen met Didi (128) toch wel één van de betere in de A-straat.
              we are all made of stardust...

              Commentaar


              • #15
               Re: Brussel, Aarschotstraat 180, Jeannine(uitstekend)

               Inderdaad, en hoe Het was een goede 2 maanden geleden dat ik er nog bij was geweest dus zaterdagnamiddag eens langsgeweest voor zalig verwenuurtje. Wat een body ! Deze meid straalt gewoonweg sex uit ! Heb het me wederom niet beklaagd. Bedankt Jeannine ! (alleen spijtig dat ze niet aan tongzoenen doet).
               we are all made of stardust...

               Commentaar


               • #16
                Re: Brussel, Aarschotstraat 180, Jeannine(uitstekend)

                Ben vandaag ook eens langs geweest.
                Ik kan het positieve enkel beamen !

                Commentaar


                • #17
                 Re: Brussel, Aarschotstraat 180, Jeannine(uitstekend)

                 Ben in het verleden ook een paar keer op bezoek geweest bij Jeannine. Ze heeft een fantastische body en een lekker sletterig gezicht. Ik betaal steeds 70 euro voor pijpen, neuken en beffen. Bij de start ga ik op het bed (zetel) liggen en laat ik haar plaats nemen met haar kut op mijn gezicht zodat ik haar uitgebreid kan likken terwijl zij mijn paal lekker oplslokt. Ze pijpt heel diep, afwisselend tempo en vergeet ook niet de ballen te soigneren. Als ze echt héél geil staat masseert ze zelfs mijn kontgaatje terwijl ze pikmans afzuigt. Ik moet er wel bij vertellen dat ik tijdens het beffen ook wel steeds uitgebreid en diep in haar kont lik ... en er dan ook altijd een vinger ... of twee in haar aars verdwijnt.
                 Wanneer je haar zo uitgebreid verwend wordt ze echt heet en kletsnat. Ze kreunt dan behoorlijk hard en ik denk niet dat het fake is. Ik heb haar nog nooit gevraagd of ze ook in haar aars te neuken is omdat ik wat vrees voor de kostprijs. Feit is wel dat ze zichzelf altijd in haar kont vingert wanneer ik haar doggy in haar kut aan het neuken ben.

                 Samenvattend ... soingeer deze topdame correct en je krijgt veel terug. Heeft iemand hier Jeannine al in haar aars genomen ? En indien ja, hoeveel betaald ?

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Brussel, Aarschotstraat 180, Jeannine(uitstekend)

                  Oorspronkelijk geplaatst door Cannondale01 Bekijk bericht
                  Samenvattend ... soingeer deze topdame correct en je krijgt veel terug. Heeft iemand hier Jeannine al in haar aars genomen ? En indien ja, hoeveel betaald ?
                  Heb 1x gevraagd of ze anaal doet met een bijbetaling. Ze zei nee.

                  Heb opgemerkt dat anaal bij de dames zeer moeilijk te vinden is in de a-straat.

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Brussel, Aarschotstraat 180, Jeannine(uitstekend)

                   Een tweetal weken terug bij deze porno babe geweest ... en het was terug een super ervaring. Ik betaal 70 euro voor pijpen, beffen en neuken. Eerst bevrijd ik haar mega (sili) joekels uit haar bh'tje en zuig haar tepels. Ze begint dan al goedkeurend te grommen en te kreunen. Terwijl ik haar tepels lik en zuig gaat mijn hand in haar slipje en masseer ik haar gleuf en haar aars. Ik moet zeggen dat ze behoorlijk snel geil werd want haar kut werd behoorlijk nat van het vingeren alleen al. Ik merk wel dat het stimuleren van haar aars ook wel de nodige geluidjes teweeg brengt.
                   Nadat ze wat gaar is ga ik op bed liggen en komt zij met haar kut en kont in 69 op mijn gezicht zitten. Ze is echt fantastisch gebouwd en haar kut en kont zijn steeds super geschoren.
                   Wanneer ik mijn met mijn mond en tong op haar kut stort schreeuwt ze het bijna uit. Ze kickt er enorm op om echt heel diep gelikt te worden, zowel in kut als kont. Terwijl ik haar gaten aan het doorsmeren ben likt zij mijn lul en ballen ... zonder rubber !! Het rubber gaat er pas op als ze effectief op mijn lul begint te zuigen. En ik moet zeggen ... zuigen kan ze als de beste. Ze slaagt erin om mijn staaf tot aan de wortel in haar mond te nemen. Het feit dat ik intussen bezig ben met tong én vingers in haar kut en kont stimuleert haar alleen nog meer !! Wanneer haar kontgat goed gesmeerd is met spuug (ik spuug er soms wel eens op ... geil) gaat er meer dan 1 vinger in haar bruine ster hoor.
                   Na elkaar zo een tijdje verwend te hebben smeekt ze om hard en lang geneukt te worden. Haar favo positie is doggy en tijdens het neuken in haar kut steekt ze zelf een tweetal vingers in haar aars in het geval ik het zou vergeten.

                   Voila, deze week ga ik onze Jeannine zeker nog eens opzoeken. Ik ga haar toch eens vragen of ze ook anaal te neuken is. Gezien het feit dat ze een paar vingers in haar kontgat kan verdragen tijdens het likken en neuken zou het mij verwonderen dat ze een lul in haar aars zou weigeren. Ik laat wel iets weten !!

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Brussel, Aarschotstraat 180, Jeannine(uitstekend)

                    Ik ben er deze week geweest. €70 voor het standaardpakket. Laat zich graag aan de tieten, de poes en de poep likken. Het valt me altijd op hoe proper die meiden in de A-straat zijn. Ik vind ze zelfs appetijtelijker dan in de saunaclubs in de duitse grensstreek. Maar daar is de service naruurlijk stuken beter.

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Brussel, Aarschotstraat 180, Jeannine(uitstekend)

                     Het was uperlang geleden dat ik nog bij mijn favorietje van de a-straat ben geweest!

                     ze ziet er nog steeds hetzelfde uit asl vroeger, zeer vriendelijk met een paar woordjes nederlands.
                     Service is nog steeds top..een van de enige die me zo snel weet op te winden..

                     Kamer is ook totaal verbouwd. zeer proper, met wasbakje, kleerhangers, enzovoort.
                     Je kunt de match naast u niet meer volgen