Sophia, Brussel, Aarschotstraat 046

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Sophia, Brussel, Aarschotstraat 046

  Na mijn nare ervaring achterin de straat bij deze Tunesienne binnengestapt. Had haar al een tijdje op het oog, op het oog vooral als ze door de straat naar haar raampje wandelde. De mooie looks en aangename babbel aan het raam hielpen me naar binnen. En ik moet zeggen: ik heb geluk gehad.
  Sophia spreekt vloeiend frans, is haar moedertaal, en van Noord-Afrikaanse afkomst. Dat moet wel want zo ziet ze er ook uit.
  De sex was ronduit subliem. Naar eigen zeggen heeft ze nog in pornofilms gespeeld. Zou wel kunnen want haar kunsten liegen er niet om.
  Volgende keer ga ik er wat meer tijd voor uittrekken, hoewel, dat zal niet zo evident zijn want ze werkt maar sporadisch in de A-straat.

 • #2
  Qua uiterlijk geef ik haar een 9. Onvriendelijk is ze zeker niet, maar buiten de klassieke vraagjes, kwam er niet veel uit.
  De diensten worden ook te plichtsbewust geleverd. Tijdens de daad heb je de indruk met een opblaasbare pop bezig te zijn. Tussen elk standje door neemt ze ook telkens een vochtig doekje om zich wat op te frissen. Ik ben een zeer proper iemand, maar dit gaf me het gevoel het niet te zijn... Ze heeft wel een heerlijk zacht lichaam en haar uitpuilende (schaam)lipjes... mjammie...
  Opgelet ze rookt en na een bezoek aan haar riskeer je ook naar de rook te ruiken... ook haar wekkertje dat ze ostentatief opzet en op het nachtkastje zet, vind ik er ook wat over. Voor het basispakket zonder beffen vraagt ze 50 € (zonder beffen). Met beffen en 20 minuten is het 70€.

  Commentaar


  • #3
   Re: Brussel, Aarschotstraat 044, Sofia (Tunesisch)

   Mijn voorganger was niet echt uitbundig over haar, ik ben dat wel over mijn bezoek.
   Ze ziet er inderdaad heel leuk en sexy uit en voor mij was ze heel aangenaam, vriendelijk en gaf ze zelfs een geïnteresseerde indruk. Ze gaf me voorwaar complimentjes over mijn ogen :-) , zelfs meermaals. (ik heb dan ook uitzonderlijk mooie ogen :-) hahaha )

   Soit, na een wasje aan de lavabo (pluspunt) kwam ze binnen en begon ze zich al teasend uit te kleden. Op bed mocht ik haar overal betasten en speelde ze eerst wat met mijn soldaat zonder condoom. Daarna cd erover en een verdienstelijke pijpbeurt.

   Daarna 2standjes voordat ik mijn kruit moest lossen: zij on top en doggy...

   Ik moet zeggen dat ik zelf heel tevreden buiten ging :-)

   Commentaar


   • #4
    number 46

    just to add that she is at number 46 left (even that is too difficult for me to write in Dutch ... Please accept my apologies).
    Laatst gewijzigd door Gospo; 06-03-17, 17:37. Reden: aangepast, tnx

    Commentaar


    • #5
     Ik heb deze dame al 2 keer bezocht dus ontevreden was ik zeker niet. Wat een oogverblindende babe is dit! De eerste keer was wel het beste; toen gaf ze me een massage door met haar ganse naakte lichaam en in het bijzonder haar borsten over mijn lichaam te gaan. (haar borsten zijn trouwens naturel en dus ook heerlijk zacht). Dat vond ik wel heel geil. Dan afgewerkt in doggy.
     De tweede keer was iets minder maar op dat moment was het bloedheet. Dan heeft ze die supersexy massage niet meer gegeven; ik was toen sowieso al kletsnat van het zweet :-(
     In elk geval is ze wel vriendelijk. Maar een babbelaar is het zeker niet, dat klopt.
     Maar ze is zo drop-dead-gorgeous dat ik hier toch echt de grootste moeite heb om aan haar charmes te kunnen weerstaan, zeker als ze dan ook nog van die supersexy lingerie aan heeft!

     Commentaar


     • #6
      twee topics over zelfde dame samengevoegd

      Commentaar

      Aan het werk...
      X