Ilona, Brussel, Linnéstraat 063

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Ilona, Brussel, Linnéstraat 063

  al een paar keer bij deze rijpere blonde hongaarse dame geweest. ze is 49 maar nog een goed figuur en best een aantrekkelijk gezicht. Ze heeft altijd sexy pakjes aan: vandaag serveuze. Neuken is ok maar ze pijpt hemels. Als je haar goed behandeld is ze gewillig

 • #2
  Re: Brussel, Aarschotstraat 036, Ilona (uitstekend)

  Ik moest deze week in Brussel zijn, dus ook eens langs de raampjes gelopen aan de noord.
  Jaren geleden had ik dit nog gedaan, Ik moet toegeven dat het de moeite was om eens op en af door de Aarschotstraat te lopen.
  Mijn aandacht werd eigenlijk getrokken door een rijpere blonde dame met een lief en mooi gezichtje en een sexy outfitje.
  Na een paar keer heen en weer gewandeld te hebben, had ze het door dat ik me voor haar interesseerde en ze wenkte me om eens binnen te komen.
  Ze opende de deur en ik vroeg haar wat het moest kosten, jammer genoeg kon ze geen Nederlands, moest ik dus overschakelen op het Frans, dit was ook gebrekkig, maar we konden elkaar verstaan.
  Ze antwoordde € 50 voor pijpen met 2 standjes. Haar prijs viel zeker mee, en ik stemde in.
  Om eerlijk te zijn van haar voorstel verwachtte ik niet veel, als je andere topics leest, was het niet veel belovend, maar ze had iets en ik wilde deze dame toch beter leren kennen.
  Ik werd binnen gelaten en kreeg dadelijk al een kusje om mijn wang, die toch ergens het ijs liet breken.
  Ik mocht die mooie milf naar een achterkamertje volgen, waar ik afrekende, klein detail, ze vroeg een € 3 extra voor de madame … maar die was nergens te speuren. Had ik niet toch niet beter haar raampje voorbij gelopen? …..
  We deden samen onze kleren uit, en mijn wantrouwen werd beetje bij beetje weggenomen toen ik dit goddelijke heerlijke lichaam mocht aanschouwen.
  Ik mocht plaats nemen op het bed waar ze mijn benen spreidde om er zo tussen plaats te nemen. Ze gaf me gelijk een compliment over mijn stijve lid, waar ze deskundig een condoom over schoof.
  Ze begon er aan te likken en langzamerhand verdween hij in haar mondje, wat kan die milf pijpen .. Illona heeft zeker geen bang om je een onvergetelijke deepthroat te geven. Ze voelde dat ik opgewonden begon te worden, ze stopte en zei niet klaarkomen hè, ik wil hem wel in mijn kutje voelen.
  Ik vroeg haar gelijk of ik haar poesje mocht proeven, ze keek me aan en stemde in … naderhand had ik eigenlijk een 69-ke moeten voorstellen.
  Illona smaakte heerlijk, heb haar toch een 5-tal minuutjes mogen likken en proeven, ze begon te kreunen, maar als ik haar tot een orgasme gekregen heb kan ik niet met zekerheid zeggen …
  Van 2 standjes is er niets meer van gekomen, op z’n missionaris heb ik mij moeten gewonen geven.
  Leuk detail, na het aankleden spoot ze één of ander geparfumeerd zeepje om mijn handen, verfrissend zei ze, wrijf maar met je handen. We hebben nog wat nagepraat waar ik o.a. Vernam dat ze Hongaarse was en eigenlijk naar België is gekomen om op korte tijd centjes te verdienen. Illona presenteerde me ook nog een mentos muntje voor in vertrok.
  Blij maar voldaan ben ik bij haar weggegaan… een aanrader voor wandelaars die van oudere dames houden.

  mvg

  mike m

  Commentaar


  • #3
   Re: Brussel, Aarschotstraat 036, Ilona (Hon) (uitstekend)

   ik kan de voorgaande recensies van bronstig beertje en mike enkel maar bijtreden. ik bezocht deze dame vorige week voor de eerste maal en het zal zeker niet de laatste keer geweest zijn. voortgaande op de geleverde diensten en gezien ik deze dame al dikwijls met een klant achterwaarts heb zien trekken, is het idd bijzonder raar dat er over haar nog niet meer gepost is. Ondertussen is ze 51 jaar, maar aan haar zuig- en neukkunsten kunnen nogal wat jonge deernes een puntje zuigen. Bovendien is haar lichaam zeer goed geconserveerd. Zuigen was zeker prima te noemen en tijdens het neuken laat ze zich niet onbetuigd. Ze neemt voldoende zelf initiatief en wordt ook graag eens stevig genomen. Tevens legt ze zelf graag een stevig ritme op.

   Commentaar


   • #4
    Re: Brussel, Aarschotstraat 036, Ilona (Hon) (uitstekend)

    Ben al 2 keer geweest en ze was bij ze allebei geweldig!!

    40€ voor pijpen en 1 standje.

    De eerste keer ging het wat stroef maar gister was het perfect, meerdere standjes geen probleem voor dezelfde prijs, vingeren geen probleem.

    Ze is ondertussen 52 maar nog steeds lekker strak.

    Doet ze aan zoenen?

    Commentaar


    • #5
     Re: Brussel, Aarschotstraat 036, Ilona (Hon) (uitstekend)

     Ik heb vandaag ook een bezoekje gebracht aan Ilona. Mijn aandacht werd getrokken door haar mooie witte outfit waarin haar dikke tieten weinig verhuld bleven. Vriendelijk ontving ze mij en liet mij weten dat voor 50 Euro meerdere standjes mogelijk waren.

     Daarna liet ze mij een tijdje wachten in het peeskamertje waardoor ik - de gordijnen tussen de ruimtes verhullen niets - goed kon horen hoe haar collega door een andere klant geneukt werd.

     Toen Ilona na enkele minuten de kamer binnenkwam en haar witte outfit uitdeed zag ik een prachtige vrouw met een enorm lekker lijf. Ik zei haar dat ze haar hoge hakken aan mocht houden. Onmiddellijk ging ze voor mij staan met de rug naar mij toe en nodigde ze mij uit haar stevig vast te pakken en haar enorme tieten te kneden. Haar tieten zijn wel wat gepimpt maar wat een hemels lijf heeft deze dame.

     Ze liet weten 52 te zijn en voor die leeftijd ziet ze er enorm goed uit. Zoals hier al aangehaald: in de porno zou deze dame hopen geld kunnen scheppen.

     Bovendien geeft ze veel van haar jongere collega's het nakijken als het op seks aankomt, veel vrouwen van 20 jaar zouden bij haar in de leer mogen.

     Na het knuffelwerk begon ze mij te pijpen hetgeen ze goddellijk deed. Zo goddellijk dat ik haar al snel moest onderbreken, ik wou haar immers nog neuken ook. Wat betreft neuken geeft ze zelf een stevig temp aan, met die blonde haren en die lekkere tieten. Toch vindt ze het niet erg als je nog een versnelling hoger schakelt.

     Uiteindelijk heb ik mijn vrachtje in haar gespoten waarbij ze nog even bleef knuffelen. Daarna neemt ze ook heel vriendelijk afscheid.

     Echt een top MILF, deze Ilona.

     Commentaar


     • #6
      Re: Brussel, Aarschotstraat 036, Ilona (Hon)(uitstekend)

      Vorige week nog langsgeweest ... er zit nu een jonge blondine bij haar in de vitrine.
      Ik ben al verschillende keren bij Ilona langsgeweest ... ze is en blijft een top MILF-figuur. Ze pijpt zaaaaaaaaaaaalig en dat lijf ziet er nog steeds knap uit ook.
      Laatste keer heb ik haar gevraagd of de jonge collega kon meedoen ... 100e betaald en 20min binnengeweest voor stomende seks! Ze heeft niet ondergedaan aan het jonge geweld ! :-)
      Ze blijft een toppertje !

      Ook in het weekend beschikbaar ! ;-)

      Commentaar


      • #7
       Re: Brussel, Aarschotstraat 036, Ilona (Hon)(uitstekend)

       Gisteren nog eens bij deze prachtige Milf geweest. Ik had eigenlijk mijn zinnen gezet op een jong Turks meisje (bbw-type), maar die was er niet, en uiteindelijk dan toch bij Ilona binnen gestapt.
       Alweer heel vriendelijk, ze pijpte heel wat sterretjes tevoorschijn waarbij ze me nu en dan geil aankeek in de spiegel.
       Ik verwachtte heel wat moeilijkheden om me in te houden toen ze zich uiteindelijk over mijn lul liet zakken. Ze stak hem helemaal in haar poesje en bleef zo een minuut stil zitten. Dan begon ze zachtjes heen en weer te bewegen, daarna begon ze traag haar kont op te heffen om te eindigen met een hels tempo dat de zetel bijna uit elkaar deed piepen.
       Ik vroeg haar om te stoppen en me met haar mond klaar te maken. Nog een paar minuutjes dat heerlijke gezuig tot diep in haar mond en het condoompje was gevuld. Beste ervaring met haar tot nu toe.
       Toen we bezig waren hoorden we haar collega ook tekeer gaan (een geslurp en geslobber van jewelste). Zal voor de volgende keer zijn...

       Commentaar


       • #8
        Re: Brussel, Aarschotstraat 036, Ilona (Hon)(uitstekend)

        Mijn eerste vitrine-seks is hiermee een feit. Regelmatig gebeurt het wel eens dat ik heet sta, maar niet de gelegenheid heb om een afspraak met een privé te maken of naar een verre club te rijden, en dan komt steeds weer de gedachte op om 's middags even een vluggertje in de Aarschotstraat te zoeken. Als ik daar dan aankom doet die vieze en vuile omgeving me steeds weer de moed in de schoenen zinken en ga ik meestal in een videocabine de hand aan mezelf slaan.

        Ik moet er nog bij zeggen dat ik graag van lang oraal voorspel hou, pijpen, beffen, kussen, kontje likken. Ik hou daar veel meer van dan van intiem, en dat is voor zover ik gelezen heb niet bepaald de specialiteit van vitrine seks.

        Ook de afgelopen dagen was ik al verschillende malen de A-straat op en afgewandeld zonder ergens binnen te gaan, al was er steeds wat twijfel toen ik dit raam voorbijliep en Ilona bekeek. Dit was echt wel een sss-type-dame.

        En vandaag was het weer zover en kon ik niet meer weerstaan. Ik vroeg of het mogelijk was om gewoon wat te knuffelen en tot het einde pijpen, zonder intiem. Dat kon, maar met of zonder intiem was wel dezelfde prijs. 50 € dus. Nu ben ik geen pingelaar en ik had geen zin om weer buiten te gaan, dus de gevraagde prijs betaald.

        Tja , ik vind dit echt een heel mooie vrouw. Ze is nu 53 maar heeft een zijdezacht droomlichaam met heerlijk grote siliconenborsten. Ook heel vriendelijke dame. De voertaal was Frans.
        Ik heb dus wat met dat lichaam mogen spelen, heb haar ook mogen beffen. Haar poesje was heel proper, ook geen glijmiddel geur of zo. Zelfs haar kontje was perfect proper, en ook dat heb ik dan wat gelikt en zo verder neerwaarts tot aan haar voeten. Erg lekkere meid.

        Daarna begon zij te pijpen terwijl ik haar verder streelde. Ik kwam niet al te snel klaar door de geluiden in de aanpalende "kamer". Ja, dat ben ik niet gewoon en stoorde me wel. Maar aangezien ook het orgasme daardoor uitgesteld werd toont het aan dat elk nadeel toch een voordeel heeft.

        Ze heeft dan even gepauseerd, terwijl ze me bleef aftrekken en is daarna wel voortgegaan met de mond waarna het rubbertje gevuld werd. In totaal een goeie 15 minuten tussen binnen en buitengaan denk ik.
        Een lekkere dame. Ik denk dat ik het heerlijk zou vinden om eens een full-service met haar te kunnen doen. Ik kan niet vergelijken met andere raamdames, maar het overtrof wel mijn (lage)a-priori verwachtingen. Ik vind 50 € wel wat duur voor zo'n korte service, maar als de nood weer eens echt hoog zou zijn zal ik haar mogelijks nog wel eens bezoeken.

        Commentaar


        • #9
         Re: Brussel, Aarschotstraat 036, Ilona (Hon)

         Vandaag een bezoekje gebracht aan Ilona, voor haar leeftijd een mooie strakke verschijning. Man wat een lichaam en dat voor een vrouw van inmiddels 53. Zoals de voorgangers aangaven, de sex (P+N) was zeer goed. Herhalingsgevaar is aanwezig...

         Commentaar


         • #10
          Re: Brussel, Aarschotstraat 036, Ilona (Hon)

          Deze middag na lange inactiviteit is naar de a-straat geweest. Ilona is een topper..
          Niet de jongste maar prachtig lichaam en ze gaat er voor. Denk dat ze een vaste klant bij heeft.

          Begonnen met wat gestreel en daarna pijpte ze vol overgave...overgeschakeld op 69 en dan kwam ze op stoom. geen glijmiddel nodig gehad. Top dus! Ik was zo opgewonden dat ik zeer snel klaarkwam.
          Mijn bezoek was iets te kort voor een deftige recentie maar ze volgt nog.

          Commentaar


          • #11
           Re: Brussel, Aarschotstraat 036, Ilona (Hon)

           Is deze dame ondertussen niet verhuisd naar nr.40? Passeer er in de week rond 9u en zie er altijd een ferme mature staan met grote toeters en korte blonde haarsnit. De goesting is groot om eens binnen te stappen in ieder geval.

           Commentaar


           • #12
            Re: Brussel, Aarschotstraat 040, Ilona (Hon)

            Beste lezer,
            Ik ben al meerdere keren naar de aarschotstraat of prive gelegenheden gegaan. Nooit vond ik het nodig om een recensie te schrijven, maar vandaag passeerde ik langs Ilona en ik vind het mijn burgerplicht om jullie over deze geweldige vrouw te informeren.
            De eerste keer ging ik naar Ilona en was het enkel mij en haar. Toen ik terug op weg naar huis was vroeg ik toch mijn chauffeur terug te keren. Ik had nl. gelezen dat je ook samen met haar vriendin (raamcollega) een trio kon doen. Dus dat ook maar eens geprobeerd en halleluja, wat een ervaring!! De details ga ik hier niet allemaal schrijven, maar je moet bij Ilona geweest zijn en als het kan een trio met haar collega.
            Alle voorgaande reacties kloppen zeker!

            Commentaar


            • #13
             Re: Brussel, Aarschotstraat 050, Ilona (Hon)

             Vandaag nog is langs geweest. Ilona wist me te vertellen dat ze de 16de voor 3 weken op verlof vertrekt. Daarna komt ze niet meer terug naar de A-straat maar verhuist ze naar de rue linné.
             Reden, huishuur is te duur en te weinig klanten. Ze zegt dat het crisis voor iedereen in de straat is.

             over de service van vandaag kan ik kort zijn. Nogal mechanisch vandaag, ik denk dat ze met haar hoofd al te veel op vakantie was. het blijft natuurlijk wel een lekkere milf

             Commentaar


             • #14
              Re: Brussel, Aarschotstraat 050, Ilona (Hon)

              Vooreerst snap ik niet waarom er nog steeds staat dat ze een echte boezem heeft. Die is zo bijgewerkt als het maar kan en het is dan nog tweederangs werk met harde siliconen.
              Haar pijpen is gewoon, daarentegen weet ze wel zeer goed haar poesje te gebruiken bij het neuken.

              Commentaar


              • #15
               Re: Brussel, Aarschotstraat 050, Ilona (Hon)

               Zal nr 52 geweest zijn.
               Maar Ilona staat net zo goed op nr 50 als 52, het wisselt nogal

               Commentaar


               • #16
                Re: Brussel, Aarschotstraat 050, Ilona (Hon)

                Deze dame is ondertussen verhuisd naar de Linnéstraat. Ik denk huisnummer 63 ofzoiets.
                Duidelijk wel een van de knapsten in die straat, waarschijnlijk daardoor dat ik ze zelden achter haar raam tref, zelfs 's ochtends vroeg.

                Kwaliteit is wat mij betreft uitstekend: altijd sexy jurkje aan, degelijke pijpbeurt en lekkere poes. Ondertussen al een drietal keer binnengeweest en ze zal me nog wel vaker terugzien .

                Commentaar


                • #17
                 Re: Brussel, Aarschotstraat 050, Ilona (Hon)

                 Ik heb haar vrijdag ook zien staan in de Linestraat 63,

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Brussel, Linnéstraat 063, Ilona (Hon)

                  De lekker oudere milf is terug uit verlof sinds vorige week.
                  Wat een porn-body voor een vrouw die meer dan 55j. is

                  & Gebruind tot het gaatje

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Brussel, Linnéstraat 063, Ilona (Hon)

                   Ben ondertussen al meermaals bij deze dame geweest. Voor die prijs een van de beste die er is. Kom er altijd met veel plezier binnen en met elke 'mood' kan ze overweg. Meestal hou ik van slow and easy, maar als ik eens met zo'n broek vol goesting rondloop dat het lekker PSE-hard moet, ik ben er altijd even welkom.
                   Absoluut een van mijn favorietjes daar en wanneer ik 's ochtends en 's avonds passeer, zie ik dat ze dat van velen is

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Brussel, Linnéstraat 063, Ilona (Hon)

                    Ilona is idd. meer dan OK. Zulke body nog op of rond de 60, dat zit in de genen... of veel trainen

                    Maar die/haar oude "gezelschapsdame" is me er teveel aan

                    Luistervinken+!! en dikwijls nadien zijn zij de gazet van de straat. Nee!

                    Ben zeker dat de dames die met zo een gezelschapsdame werken, hierdoor veel geld verliezen.
                    + dat sommige hookers nog trachten centen af te luizen voor die gezelschapsdames...

                    Wij zijn niet hun aanvullend pensioen hé

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Brussel, Linnéstraat 063, Ilona (Hon)

                     Ilona viel mij tegen. Ik was er op de middag. 50 EUR betaald en het moest allemaal rap gaan.
                     Uitgekleed en op bed gaan liggen. Ilona kwam mij heel ongeinteresseerd over. Condoom over mijn slappe lul. Ze begint er wat aan te trekken, machinaal zonder veel gevoel. Daarna even in haar mond, maar hij kwam niet snel genoeg hard naar haar goesting, wat ze ook duidelijk liet blijken. Ondertussen gaat haar gsm en toen ze die opnam en begon te tetteren ging mijn goesting helemaal over.
                     Een dame met weinig of geen gevoel voor haar klanten