Antwerpen geouwezwam

Inklappen
Dit is een sticky onderwerp.
X
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Oorspronkelijk geplaatst door tankymgr Bekijk bericht
  Als ik de kamer nummers weet, dan ........ kan ik een nieuw topic voor Alexandra, Bianca en Maria openen, dat zijn er toch mooi drie nieuwe. Volgens mij schrijf ik heel precies en duidelijk en hebben jullie mij op nog geen enkele onwaarheid betrapt,
  Maar als jij er geweest bent dan is het toch een kleine moeite om even het pand van buiten te bekijken en het huisnummer? En eventueel via de handige fotokaartjes hier anders weer het pand te herkennen dan kan je direct je review in de juiste review topic plaatsen. Nu is het zonde van je inspanning omdat ze nu in deze rubriek geouwezwam verdwijnen tussen alle geouwezwam artikelen en niemand ze meer ooit leest of terug kan vinden.

  Je vindt het schijnbaar leuk om je ervaringen met ons te delen en dat schrijf je ook leuk op. Dan is het toch zonde als die energie voor niets is en de leden hier er voor nu of later niet veel meer mee kunnen? Om dan te zeggen dat andere leden hier moeten gaan puzzelen welke locatie jij geweest bent is de omgekeerde wereld

  Commentaar


  • Als je niet weet waar je bent, open google maps op je telefoon en activeer auto parkeren, je kunt dan thuis precies zien waar je geweest bent.

   Commentaar


   • Oorspronkelijk geplaatst door WATCHER64 Bekijk bericht
    ja de huisbazen verdienen goed daar, maar mag ook vind ik als ze dan maar zien dat alles perfect in orde is en de dames niet uitbuiten bij afwezigheid. Dat ze nog steeds ramen bijbouwen verraadt dat er veel mee verdiend is ,maar ik wandel vaak en ganse zomer zowat de helft idd leeg dus bijbouwen is niet nodig lijkt mij, meer kamers niet nodig, meer meiden wel !! en zoals iemand schreef vele ramen leeg, echt ongezellig en een deel anderen idd tegen hun zin steeds met phone bezig, dus was niet aangenaam wandelen meer zo
    nog meer ramen bijbouwen is absoluut niet nodig aangezien nu al meer dan genoeg ramen gewoon maar leeg staan dus inderdaad veel knappe meiden zijn wel nodig om die vele lege ramen eindelijk eens terug te bezetten.

    Commentaar


    • Oorspronkelijk geplaatst door steviepersy Bekijk bericht

     Maar als jij er geweest bent dan is het toch een kleine moeite om even het pand van buiten te bekijken en het huisnummer? En eventueel via de handige fotokaartjes hier anders weer het pand te herkennen dan kan je direct je review in de juiste review topic plaatsen. Nu is het zonde van je inspanning omdat ze nu in deze rubriek geouwezwam verdwijnen tussen alle geouwezwam artikelen en niemand ze meer ooit leest of terug kan vinden.

     Je vindt het schijnbaar leuk om je ervaringen met ons te delen en dat schrijf je ook leuk op. Dan is het toch zonde als die energie voor niets is en de leden hier er voor nu of later niet veel meer mee kunnen? Om dan te zeggen dat andere leden hier moeten gaan puzzelen welke locatie jij geweest bent is de omgekeerde wereld
     Ik heb gewoon wat swung and het top 3 topic voor in de nacht willen geven, het is zelfs een top 9 geworden.

     Daarnaast ben ik mens en heb ik een geweten, als ik een springlevend meisje dat knipogend start onder druk gezet zie worden door kut marokanen en dat ze tegen mij zegt, ik heb geen keus ik moet hier werken, ze door 3 of 5 maroc’s wordt geintimideerd voor haar raam en ze moet 7 x 100 betalen en alle extra’s boven Eur 50 moet ze sms’en naar Maroc een, ze wordt de gehele avond en nacht shifts in de gaten gehouden door Marokannen er wordt op haar raam gebonst, ze wordt verplaatst naar andere ramen, krijgt lingerie aan die helemaal niet bij haar passen wordt in de bekende hoek vitrines gezet in VT als straf omdat ze te weinig omzet draait, dit zijn feiten; nu na een jaar heeft ze een definitief raam gekregen en zit continue joints te roken en zegt I am ok op een stoned manier, alle energie is uit het meisje gevloeit, ze draait nu steeds een target en dan gaat ze achter in haar raam zitten uren lang op haar telefoon kijken, een joint verslaafde geworden. Dus ik heb de politie precies verteld wat er is gebeurd en dit krijgt nog wel een staartje. Marokanen zeggen in NL dat ze respect willen, dat lesje respect geef ik ze graag via het gezag.

     Een dame is ook een mens met geweten, gevoelens, een leven na SKW ....... afkickend van de joints als afval gedumpt ......

     De bancaire sector, wie zegt dat dit klopt , ben ik toch een stille of wanneer zal ik weer in SKW zijn en kom ik wel een keer met de trein of lopend vanuit een hotel in Centrum ook al vaak gedaan voor mij een weet ........ in Amsterdam hebben wij de Joegoslaven en Mocro oorlog en ik weet dat Balkan bodybuilders zelfs niet door de politie worden aangepakt, ik weet wat ik wel en niet kan doen en het gezag is verantwoordelijk om de boel op te kuisen, niet ik

     Commentaar


     • Ik denk dat het wel handiger zou zijn en ook meer rust zou geven als men eerst eens de regels en gebruiken van het forum hier volgt. En dat is:

      * reviews plaatsen in reviewtopic van de desbetreffende dame, en als die er niet is zelf een reviewtopic openen van die dame
      * onderwerpen als criminaliteit, prijzen huurbazen etc. in de rubriek prostititutiepraat in de daar voor bestaande topics, of anders daar topic van zelf aanmaken

      Dan kunnen de vele lezers (een veelvoud van het aantal actieve schrijvende leden hier) en de schrijvende leden de juiste info terug vinden waar het hoort en eventueel indien het discussie topics zijn daarin mee discussieren als ze willen.

      Dat geeft al stukken meer inzicht, nut en plezier aan iedereen, en minder irritatie. Vervolgens zaken niet persoonlijk maken of visie als waarheid bestempelen is niet altijd verstandig. Sommige mannen hier weten bepaalde dingen zeker, terwijl andere het tegenovergestelde zeker denken te weten daar kom je dus nooit uit. En dit zie ik al jaren (tot voor kort als lezer) over alle onderwerpen steeds weer gebeuren. Overigens ook de bekende discussies over huurprijzen, gedwongen prostitutie etc. worden hier al jaren gevoerd. Soms worden die topics opgeschoond, andere staan er nog zoals hier:

      https://www.hookers.nl/forum/hookers...en-prostitutie

      https://www.hookers.nl/forum/hookers...-voor-de-dvp-s

      https://www.hookers.nl/forum/hookers...entverhuurders

      https://www.hookers.nl/forum/hookers...forum-neemt-af

      https://www.hookers.nl/forum/hookers...-leven-brengen

      https://www.hookers.nl/forum/hookers...ers-in-het-skw

      en nog vele andere aanverwante topics.

      En ook zaken niet teveel persoonlijk nemen of opvatten of aanvallen. Ik irriteer me ook wel eens aan bepaalde leden qua toon etc. Maar ik negeer het dan of probeer er luchtig op te reageren en het inhoudelijk te houden op een nette of positieve manier. Dan bereik je vaak meer met zijn allen. We zijn toch hier om elkaar te helpen en onze hobby qua sexwerksters bezoeken te delen?

      Commentaar


      • Overigens kan je je zelf ook afvragen als je zo druk bent met de criminelen en pooiers in dit wereldje, waarom je dan nog de dames bezoekt? Dan houdt je het immers zelf al in stand, want zolang de dames veel geld verdienen, zijn ze interessant voor de foute profiteurs. Als je niet wil dat je geld bij een pooiers, huiseigenaar of crimineel terecht komt, dan is je enige zekerheid door geen dames te bezoeken. Echter in het 'gewone' leven ben je ook nooit zeker waar je geld terecht komt. En ik zie instellingen als banken, overheid, verzekeringen ook vaak als deels crimineel

       En iemand die checkt of dit topic in de top 10 staat van meest bekeken en dat mede koppelt aan zijn inbreng, vind ik geen zuivere gedachte dat je hier bent om info te delen met andere leden. En als je al bijna 10 jaar lid bent en nog niet weet waar de reviews geplaatst moeten worden en deze rubriek gebruikt voor al je postingen en diverse onderwerpen en dicussies gaat aansnijden en ook je ervaringen met dames middels reviews hier dumpt, dan zet dat te denken. Zeker als daar nog een verwijtende toon bij komt en de tactiek wordt gehanteerd om weer een positieve vraag zoals: wat zijn jouw favoriete top 3 dames? etc. te stellen, om de aandacht af te leiden of je zelf weer positief te willen neer zetten dan schuurt dat wat mij betreft tegen trollgedrag aan. PS< al die andere jaren qua lidmaatschap, wat was toen het gedrag van dit lid wat opeens hier zo actief is en zich als een onervaren nieuw lid gedraagt. Is er een bepaalde lijn te vinden? Soms is het heel verhelderend om even rustig zonder emotie een paar dagen een discussie te volgen en inhoudelijk vooral te kijken wie waarop reageert.

       Je moet hier vaak tussen de regels door lezen, doe ik overigens ook met reviews, wat die zijn ook vaak subjectief. Smaken verschillen en sommigen mannen maken een andere energie of service los bij een dame dan de ander waardoor de beleving en uitvoering vd service al totaal anders kan zijn. Los daarvan het verschil in eq en iq op dit forum en wat mannen qua seks wel en niet gewend zijn. En dat is per persoon, gemoedstoestand en situatie zowel van de klant als dame ook nog eens iedere x anders.

       Commentaar


       • tegen beter weten in stel ik toch de vraag, want anders was er al een reviewtopic van deze dame verschenen. Op de dagshift zit op Verversrui 20-2 een knappe slanke blondine met vaak zwart lingerie, vaak in haar telefoontje qua aandacht verzonken, meestal op de kruk/stoel. Iemand ervaring mee?

        Commentaar


        • Kan mij iemand vertellen wie de mooie dame is in de dagshift in Villa Tinto 21? Ik zie deze dame daar al geruime tijd staan maar ik ken haar naam niet en kan blijkbaar niets terugvinden over een dame met dezelfde kenmerken op dezelfde locatie.

         Veel kan ik er niet over vertellen. Ze lacht altijd hel lief, ze heeft een knap lichaam met naar mijn idee een lichtjes vooruit stekend buikje.

         Thx!
         Give yourself over to absolute pleasure
         Swim the warm waters of sins of the flesh

         (dixit dr Frank-N-Furter in The Rocky Horror Picture Show)

         Commentaar


         • Vraagje. Zijn hier mensen met ervaring met dingen als kamagra etc...om langer en meer te kunnen neuken? Zag zo'n advertorial op een van de fora hier, maar vraag me of zulke dingen werken en uberhaupt betrouwbaar zijn?

          Commentaar


          • Voor de zoveelste maal hebben we hier weer een aantal berichten moeten verwijderen van de laatste dagen : vooral berichten aangaande racisme, schrijven over bepaalde bevolkingsgroepen en het steeds elkaar in de haren vliegen.

           Hoop dat geruzie eindelijk eens stopt en dat bepaalde mensen die steeds hun gelijk willen halen, ook eens rekening houden met de mening van anderen. En het belangrijkste : laat ons wat meer over de dames schrijven.
           Delta 1

           Commentaar


           • Zaterdagnamiddag 01/09 heb ik een bezoekje gebracht aan het SKW. Ik wilde eens iets nieuws en zag een mooi blond meisje zitten op SS35/1 (geen vaste stek). Ze had 0,0 aandacht voor de wandelaars en was voortdurend bezig met haar mobieltje. Toch binnengestapt, ze zei Sonja te heten. Ze is Albanese, 23 jr en is slank en heeft mooie naturele borsten. Ze zei dat ze gewoonlijk in de nachtshift zat en dat ze eens de dagshift wou uitproberen. Volgens haar viel dit flink tegen (hoe kan dit ook anders als je niets van oogcontact zoekt met de wandelaars) en zou ze terug keren naar de nachtshift. Zou het deze sonja kunnen zijn:
            https://www.hookers.nl/forum/raampro...erversrui-11-2

            Ik schrijf een recensie als ik weet of het de Sonja is van de verversrui-11-2 of als het om een nieuwe sonja gaat. Is ze, zoals ze aangaf, terug naar de nachtshift?

            Groeten
            Buck

            Commentaar


            • Oorspronkelijk geplaatst door buck1 Bekijk bericht
             Zaterdagnamiddag 01/09 heb ik een bezoekje gebracht aan het SKW. Ik wilde eens iets nieuws en zag een mooi blond meisje zitten op SS35/1 (geen vaste stek). Ze had 0,0 aandacht voor de wandelaars en was voortdurend bezig met haar mobieltje. Toch binnengestapt, ze zei Sonja te heten. Ze is Albanese, 23 jr en is slank en heeft mooie naturele borsten. Ze zei dat ze gewoonlijk in de nachtshift zat en dat ze eens de dagshift wou uitproberen. Volgens haar viel dit flink tegen (hoe kan dit ook anders als je niets van oogcontact zoekt met de wandelaars) en zou ze terug keren naar de nachtshift. Zou het deze sonja kunnen zijn:
             https://www.hookers.nl/forum/raampro...erversrui-11-2

             Ik schrijf een recensie als ik weet of het de Sonja is van de verversrui-11-2 of als het om een nieuwe sonja gaat. Is ze, zoals ze aangaf, terug naar de nachtshift?

             Groeten
             Buck
             Ik heb die blonde zaterdagnacht gezien in de VVR8, vierde raam denk, stond voorheen idd even inde SS35/1 tot Claudia terug was, ook eens even gedacht daar binnen te gaan toen want zag er lekker uit met mooie lingerie maar idd geen interesse en enkel bezig met phone en roken, logisch dat ze dan niks te doen heeft, weer ééntje die daar voor haar plezier zit haha

             Commentaar


             • Die blonde is een Britt Dekker lookalike (voor de NL onder ons), gelijk uiterlijk en karakter en spreeksstijl best een lekker meisje voor op mijn verlanglijst.

              98% van de vaste avond / nacht ploeg is nog met vakantie, er stonds zelf geen politiebus in het midden (zeldzaam), veel Balkan bodybuilders en ondernemende Marokannen U16 die Engels naar het Albanees gingen vertalen

              Maria wil geen review op internet . Biana zit inderdaad op het adres dat ik aangaf. Alexandra, Tina, Claudine en buurvrouw rechts van Tina zijn dus met vakantie.

              Moet zeggen dat de meeste dames die er stond
              knap tot heel knap waren. De ‘opvulmeisjes’ zijn gelukkig weer vertrokken en inderdaad veel lege ramen.

              Commentaar


              • Oorspronkelijk geplaatst door tankymgr Bekijk bericht
               ondernemende Marokannen U16 die Engels naar het Albanees gingen vertalen
               Wat? U16 marokkanen?

               Commentaar


               • Onder 16, jonge hulpjes

                Commentaar


                • Waar Claudine de petite koningin, is Biana de petite prines van SKW, als Claudine je bevalt, bevalt Bianca je ook, alleen twee keer zoveel energie, kan fantastisch dansen, haar Engels is na 6 maanden nog steeds gemiddeld maar met je handen en voeten kom je er wel, met voor haar flink gewaagde poses op verzoek van haar qua dominantie voor mij uitgevoerd, ze is nieuw maar meteen best extreme porno sex, vreemd ... haar vriend sloeg gaar regelmatig tegen het hoid om haar te temmen, maar het is een ontembare tijger, die niet over zich heen laat walsen en face slapping wederzijds, just punish en ze voert de druk op voor mij en punished mij terug, heavy stuff, wel om je even helemaal leeg te maken en voelen, per ontspanning. Ik zal als ik tijd hebheb een recensie over haar schrijven. Tot zover weer belevenissen in SKW

                 Commentaar


                 • Ik krijg een notificatie dat er een reactie is geplaatst in het topic van Sarah (NL VT 14) maar als ik er op klik kan ik niet naar haar topic gaan. Ik veronderstel dat ze naar het archief is en haar topic daarom verdwenen is?

                  Commentaar


                  • Ik verwacht van de avond/nacht shift de dames maandag a.s. 17 sept weer terug, wat denken jullie of wat weten jullie van patronen van voorgaande jaren ?

                   Georigo Amoroso ?

                   Commentaar


                   • Avond / nachtshift wandelaars waar zijn jullie ?

                    Commentaar


                    • Oorspronkelijk geplaatst door Per Freddy Bekijk bericht
                     Ik krijg een notificatie dat er een reactie is geplaatst in het topic van Sarah (NL VT 14) maar als ik er op klik kan ik niet naar haar topic gaan. Ik veronderstel dat ze naar het archief is en haar topic daarom verdwenen is?
                     Klopt. Ik heb Sarah gisteren gearchiveerd.
                     Sagaris

                     Commentaar


                     • Oorspronkelijk geplaatst door tankymgr Bekijk bericht
                      Ik verwacht van de avond/nacht shift de dames maandag a.s. 17 sept weer terug, wat denken jullie of wat weten jullie van patronen van voorgaande jaren ?

                      Georigo Amoroso ?
                      Een aantal zullen komende maandag weer aan het werk gaan, maar er zijn er ook die maar begin oktober terug zijn.