Sylvia / Tatjana/ Mia (Bul), Antwerpen, VT 29

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Sylvia / Tatjana/ Mia (Bul), Antwerpen, VT 29

  Gisteren langs geweest bij Sylvia uit Bulgarije, zit er in het raam altijd heel zedig bij, witte bloes en zwarte rok, maar dat gaat in de kamer allemaal uit, pijpt goed met gevoel, daarna 2 standjes afgemaakt in missionaris, neemt ook de tijd, niet rap rap en buiten, ze ziet mij zeker terug.

 • #2
  Re: Antwerpen, Schippersstraat 31, Sylvia (Bul)(uitstekend)

  gisteren nog eens een top dagje beleefd,ik ging voor iets nieuws...dat moest wel want al mijn lievelings dames zijn op vakantie naar hun heimat en Elena had ik vorige week al geconsulteerd en ze was ook reeds actief
  Sylvia dus,deze dame trok al een tijdje mijn aandacht door haar vreemde (in het skw) prezence ,super cool,niet uitdagend ale zoals ge menig vrouwtje aan het fornuis ziet staan(niet in de schipperstraat)en trouwens die meiden achter het fornuis neuken ook he en....ik heb haar daar niet gezet is niet waar R of liever G (inside joke)!!!So ,why not me ..inside.
  na de gebruikelijke zakelijke en hygienische toestanden toch wel direct een redelijk aangename conversatie gehad waar bij ik haar aansprak over haar werkplunje,met eenbikini voor het raam staan kan ik me niet permiteren zei ze, ze is zoals wij zeggen ,,wat gezetter''maar ik als vrouwenliefhebber heb hier bij haar geen enkel probleem mee door haar leeftijd (21 jaar)zit alles nog redelijk strak op de juiste plaats binnen enkele jaren zal dat wel veranderen denk ik.Ik was ook een beetje gegenereerd door het feit dat MIJN dochter 24 word volgende maand dit vond ze best grappig!Kortom een aangename lieve meid maar voor mij hoeft het toch niet meer,mischien heeft het te maken met dat fornuis ikvind dat deze dame niet in deze sector thuis hoort als ge tijdens het pijpen al aan een andere dame denkt....ja? en ik ben natuurlijk ,andere 'jonkheden gewoon (die panter aan de overkant onder ander,daar denkt ge in het geheel NIET) maar voor liefhebbers van de zachte aanpak,waar ik eigenlijk ook bij haar ,is dit wel een toffe ge moet wel of niet veel gewoon zijn of zeer erg horny ,aan ne slappen een condoom doen en dan mechanisch pijpen daar word den dezen niet echt heet van dus.......over naar mijn gedachtengang zie deel 2 schipperstraat14/2
  maar toch vermeld ik hierbij nogmaals dat deze zeer lieve dame echt geen negatieve recensie verdiend als het echt uw ding is denk ik wel dat ge hier veel leute kunt beleven grts Dick

  Commentaar


  • #3
   Re: Antwerpen, Schippersstraat 31, Sylvia (Bul)(uitstekend)

   Dame zit zedig gekleed achter het raam. Toont ouder dan ze in werkelijkheid is. Eens binnen is ze super vriendelijk. Ze drukt zich zeer goed uit in het Engels. Ze is zeer gewillig en super lief. Geeft je echt een gfe gevoel.

   Commentaar


   • #4
    Re: Antwerpen, Schippersstraat 31, Sylvia (Bul)(uitstekend)

    rond 18u30 binnengewipt bij haar en alles is zoals beschreven, alleen stond ze er toch wel in bikini waardoor de tettekes niet te verbergen waren (toch een kleine d als je het mij vraagt, echte by the way met serieuze tepels).
    ze begreep niet wat ik daar kwam doen, you are too beautiful for this, you look like an actor, i look for a boyfriend like you enz. dat het niet gespeeld was, was duidelijk : ze was de hele sessie aan het giechelen, durfde niet meer dan 3 sec. in je ogen kijken en ze durfde er precies niet aan beginnen, heel onwennig allemaal. het was precies een eerste date met een vlaams meisje . op den duur ben je zelf geremd om er vanalles mee te proberen, wat de ervaring toch wat minder maakt. nu ik hier lees dat ze beffen toestaat, zal ik toch nog eens terugkeren, eens zien hoe rood haar koppie dan zal zijn.

    ik was er om 18u30, als ze de avond doet was ik de eerste, als ze de dag doet waarschijnlijk de laatste
    iemand een idee?

    Commentaar


    • #5
     Re: Antwerpen, Schippersstraat 31, Sylvia (Bul)

     Vorige week vrijdagmiddag ben ik weer eens een rondje gaan lopen in het Schipperskwartier op zoek naar een leuke dame en na twee rondjes lopen zag ik Sylvia staan. Toen ik haar zag was ik meteen weg van haar koppie en in haar outfit (zoals eerder beschreven droeg ze meer dan alleen een bikini in tegenstelling tot de meeste andere dames), maar toch leek ze behoorlijke borsten te hebben. Na even twijfelen toch maar naar het raam gelopen en even met haar gepraat; voor de gebruikelijke vijftig euro neuken en pijpen. Ze kwam vriendelijk over en ik besloot binnen te komen, waar ik me na betaling snel uitkleedde. Intussen kleedde zij zich ook uit in het sanitaire gedeelte van haar kamertje en bij terugkomst bleek dat ik me niet vergist had in de borstomvang.Echt mager is ze niet, maar haar mooie gezicht en mooie borsten maakten dat ik meer dan tevreden was, waarop ik haar complimenteerde met haar verschijning. Ze bleek zichzelf niet zo mooi te vinden (haar figuur), maar goed... Na een kort praatje en een uitgebreide verkenning van haar lichaam zette ze zich aan het werk; het pijpen was aardig maar niet bijzonder, maar ik mocht overal aankomen terwijl ze bezig was, waardoor het een erg prettige ervaring was.
     Al snel wilde ik neuken en ze liet me kiezen in welk standje, waarop ik bleef liggen en zij op me kwam zitten. Ze keek me de hele tijd aan, kreunde en giechelde wat en ik nam haar forse borsten in de mond. Ja, ik was meer dan tevreden. Na een paar minuten vroeg ze of ik van positie wilde wisselen en we gingen over naar 'normal position' en ik kon meteen aan de slag. Stevig stotend besloot ik snel dat ik haar in 'doggy' wilde en ze ging giechelend akkoord. Ook nu kon ik stevig doorstoten en vrij snel kwam ik klaar. Ze pakte een paar stukjes keukenrol en maakte me provisorisch schoon, waarna ze zichzelf ging opfrissen bij haar bidet en delegeerde me naar de wastafel om me verder schoon te maken. Terwijl ik haar nog eens bij haar kont pakte, lachte ze nog wat en kleedde ze zich aan. Met drie zoenen op de wang nam ik tevreden afscheid; hier kom ik zeker terug!
     BUNGA BUNGA

     Commentaar


     • #6
      Re: Antwerpen, Schippersstraat 31, Sylvia (Bul)

      Tja, ik had Dina willen verwennen maar zij gaf niet thuis.Rode Alexendra had meer interesse in haar Iphone dan in de klanten. Dus ook zij viel af. Jammer. Dan verder wandelen en ola, kom ik daar de zedige Sylva tegen. Haar glimlach was betoverend. Toch even verder, hmm, of kiezen voor een vaste waarde, Angelique misschien. Haar heb ik al zo dikwijls geneukt maar een mens wil toch eens wat afwisseling!
      Hop naar Sylvia. Ontmoeting was vriendelijk. Standaardtarief maar toch gevraagd of ik haar poesje kon likken en dat was geen probleem. Eens beiden ontkleed liet ze een paar ferme tieten zien. Slik. Ik mocht dadelijk op het bed plaatsnemen. Zonder wasje! Tijdens het pijpen kon ik haar overal strelen. Niet intiem met een gedompeld vingertje! Ik genoot van het uitzicht met de spiegels en zei dat ik me als een acteur in de film waande. Welke film vroeg ze ontdeugend? Goede pijpbeurt gehad maar nu tijd voor het betere werk: een lekker befbeurt. Ik legde haar dwars op het bed zodat ik haar naast het bed kon beffen en neuken. Ik zoende haar poes en trok de lipjes ver open. Rook niet zo fris. Volgende keer toch vragen om te wassen. Al bij toch een lekkere befbeurt gegeven waarbij ze zelf haar knietjes optrok om beter bij de zaak te kunnen. Daarna rechtstaand geneukt suppapjes gezoend en gelikt. Lekker zachte naturel tieten. Heerlijk. Daarna gevraagd om zich in dogie te plaatsen zodat ik rechtstaand lang achter kon nemen. Met de panoramaview van de spiegels een fantastisch standje. Dan gevraagd om het af te maken in missio. Heerlijk om dit kleine lijfje onder je te hebben. De finale was geweldig. Ze liet me ook de tijd om wat te bekomen. Nog eventjes gebabbeld en dan was het weer tijd om afscheid te nemen. Leuk en lief meisje dat het waard is om in het SKW haren boterham te verdienen. Klein minpuntje was de hygiene van haar poesje voor de rest TOP. Volgend jaar zeker nog eens binnenwippen.

      Commentaar


      • #7
       Re: Antwerpen, Schippersstraat 31, Sylvia (Bul)

       Hey wandelaars,

       Vandaag had ik er nog eens zin in. Ik had mijn keuze al gemaakt toen ik onderweg was naar ons wandelkwartier. Ik zou voor de zedige Sylvia gaan. Als ze er al was op het vroege uur natuurlijk. Iets na 10.00 uur deed ik mijn eerste toertje. Helaas waren er nog niet al te veel dames aanwezig bij het begin van de shift. Na het tweede rondje was ze haar aan het klaarmaken. Joepie, missie al half geslaagd. Toen ik aan haar vitrine aankwam vroeg ik of ze al klaar was voor te werken. En ja hoor, ik kon gelijk naar binnen en was haar eerste klant. Na het afgeven van het toegangsticket begonnen we ons voor te bereiden op een lekker potje seks. Gelijk het bed op en mijne kleine trots was nog niet slagvaardig of het CD-tje ging er al rond. Toch een minpuntje. Bij het pijpen begon ik haar zijdelings te beffen. Het duurde niet lang of ze kwam op me liggen in 69. Voor het comfort zei ze. Het was al 14 dagen geleden dat ik van bil was geweest dus ik moest haar al snel vragen om even te stoppen. Ondertussen befte ik haar verder. Ze werd behoorlijk nat. Het duurde dan ook niet lang of ze vroeg in welk standje ik haar wou. From behind, baby! Wat dacht je. Eerst op mijn knieën lekker zacht in haar terwijl ik haar ferme joekels door mijn handen liet gaan. Daarna haar gehurkt langs achter genomen. Daar had ik al langer zijn in. Kom ervan om naar porno te kijken. Alle standjes wil je wel eens zelf uitproberen. Het ging haar niet vlug genoeg dus over naar missio. Zo vlug was ze niet van me af. Na haar kutje te hebben genomen nog eens ferm aan haar grote tepels gezogen. Daarna in flink tempo het karwei afgewerkt. Na het festival liet ze me even bekomen. Dat was dan weer een pluspuntje. Na een kwartiertje stond ik terug op straat. Deze keer heeft ze me niet kunnen overtuigen.

       Ik geef haar het oordeel van de twijfel. Misschien omdat ik de eerste was en ze zoals ze zelf zegt wat tijd nodig heeft om wakker te worden. Ik ga nog wel eens langs haar maar dan moeten er sterke argumenten

       Commentaar


       • #8
        Re: Antwerpen, Schippersstraat 31, Sylvia (Bul)

        Vanmiddag naar SKW getrokken. had een paar adresjes in gedachten. Ik wilde Tereza wel eens proberen, maar die bleef precies maar bezet. Dacht ook aan Helena maar ook zij was niet beschikbaar. Na enkele toerkes lopen zag ik Sylvia dus staan. Ik naar binnen en gevraagd of poesje likken en vingeren kon. Dat was geen probleem.
        Financiele dus geregeld en dan gingen het bloesje en rokje uit. Dat zag er allemaal zeer goed uit dus. Minpunt was dat er geen wasje was vooraf. Nogal klein meisje maar mooi figuurke en schoon tettekes. Moest direct mee het bed op en ze zei dat ik haar maar eerst moest likken. Wou haar dan ook vingeren maar dan hield ze me tegen want ik moest condoom aan m'n vinger doen om haar te vingeren. Heb dat gedaan maar dat vond ik toch niet geweldig, te weinig gevoel dan. Ook borsten waren een beetje een probleem, tepels mochten niet beroerd worden, toch wel minpunt. Daarna haar gepakt op z'n hondjes, dat was dan weer wel zeer goed. Mede door de spiegels knap zicht.
        Al bij al niet slecht, knap meisje , maar dat vingeren met nen condoom is het toch niet.

        Commentaar


        • #9
         Re: Antwerpen, Schippersstraat 31, Sylvia (Bul)

         Bij mijn vorige bezoekje aan Antwerpen heb ik dit dametje al zien staan,maar toen heb ik toch gekozen voor een andere dame.
         Vandaag had ik al een dame bezocht,maar ik wilde toch nog voor een 2de ronde gaan.
         Nu is het wel deze Sylvia geworden.
         Sylvia is te herkennen aan de kleding die ze draagt.
         Ze heeft namelijk een blousje aan,terwijl de meeste dames in bikini staan.
         Eenmaal binnen ging dit blousje gelukkig snel uit en kwamen er een paar mooie borsten te voorschijn.
         Ik ontdeed me ook van me kleding en friste me wat extra op bij de kraan.
         Sylvia zat al klaar op bed en toen ik klaar was kroop ik er bij.
         Er was eigenlijk weinig voorspel of het condoom werd al gepakt.
         Gelukkig kon ik haar overtuigen deze nog even te laten voor wat het is,en eerst even wat te spelen zodat mn snikkel eerst een beetje hard kon worden.
         Anders stroomt er door zo,n strakke rubber geen bloed mn snikkel meer in.
         Maar goed...na eerst even wat gespeeld te hebben,ging het rubber er nu toch om en sylvia begon me te pijpen.
         Dit voelde gewoon goed aan.
         Nadat mn snikkel op volledige sterkte was gingen we voor het eerste standje.
         Dit werd misio en na verloop van tijd gingen we over in doggy.
         In dit standje kwam ik uiteindelijk lekker klaar.
         We praten nog even wat na en zowel Sylvia als ik wasten ons weer netjes,waarna de kleertjes weer aangingen en ik uiteindelijk weer afscheid van haar nam.
         Lief dametje deze Sylvia waar ik het best wel naar mn zin gehad heb.
         Groet DD

         Commentaar


         • #10
          Re: Antwerpen, Schippersstraat 31, Sylvia (Bul)

          Nu ze haar secretaresse outfit gewisseld heeft voor een iets wat stoutere versie had ik haar bijna niet herkend.
          Nu ze was nog steeds dezelfde, met dezelfde service, of toch iets meer.

          Ze vroeg of soft en kinky ook kon. Ok eens proberen.
          Het was wel soft, vastgebonden aan het bed, een blinddoek... en dan ging zij aan het teasen...

          Ja, ik ga haar nog wel eens bezoeken.

          Commentaar


          • #11
           Re: Antwerpen, Schippersstraat 31, Sylvia (Bul)

           Vandaag ook even langs geweest bij Sylvia ik was haar eerste klant even gebabbeld dan kleertjes uit cd te vroeg over de penis is waar maar pijpen ging alvast goede richting uit mocht poesje aanraken en was al goed nat tijden pijpen dan eerst zij op mij waarbij ze goed meedeed dan doggybags waarbij je goed mocht doorduwen dan omgedraaid en haar geneukt terwijl ze haar poesje bespeelde haar poesje voelde echt goed aan nat en je kon diep gaan ze ziet me nog zeker terug

           Commentaar


           • #12
            Re: Antwerpen, Schippersstraat 31, Sylvia (Bul)

            Moet zeggen dat ik vond dat ze der veelbelovend uitzag met haar speciale looks.

            Ook nadat ik zaterdag prijs vroeg en ze zei dat soft sm (alhoewel dit totaal mijn ding niet is) mogelijk was voor 50 € waren mijn verwachtingen hoog gespannen...

            Ik moet meegeven dat ze super vriendelijk is en een heel lief snoetje heeft.

            Diensten waren echter als 'pover' te omschrijven. Geen enkel voorspel en onmiddellijk een condoom aan mijn slappe lul. Daarna werden de diensten plichtmatig afgehandeld, waarbij ze steeds mooi bleef glimlachen. Klik was er echter niet.

            Doordat ze zo klein (dik zou ik haar echter niet noemen) is vond ik het ook niet makkelijk om op een aangename manier sex met haar te hebben.

            Nu begrijp ik beter waarom ze dikwijls niet bezet is.

            Commentaar


            • #13
             Re: Antwerpen, Schippersstraat 31, Sylvia (Bul)

             Sylvia bezocht, ze valt op door de kleding die ze draagt.
             Ze heeft namelijk vaak een wit bovenstukje aan met een zwart rokje, terwijl de meeste dames in bikini staan.
             Toen ik binnen was gingen de kleren al snel uit en er kwamen een paar mooie borsten te voorschijn.
             Wat een mooi lichaam heeft dit zeer kleine dametje eigenlijk! Meestal als de dames kleding dragen die een groot deel van het lichaam bedekken,verbergen ze iets.
             Maar hier hoeft u bij Syivia niet bang voor te zijn. Ze ziet er echt top uit!
             Lekker gebruind en een heerlijk lichaam.

             Ondertussen had ik me ook van me kleding en friste me wat extra op bij de kraan.
             Sylvia verplaatste zich naar het bed en toen ik klaar was kroop ik er bij.
             Ze legde een condoom klaar,maar begon eerst even lekker wat te spelen zodat mn pielemans eerst een beetje hard kon worden.
             Maar goed...na eerst even wat gespeeld te hebben,ging het rubber er nu toch om en sylvia begon me te pijpen.
             Dit deed ze prima! Ondertussen mocht ik met haar mooie borsten en doosje spelen.

             Nadat pielemans op volledige sterkte was gingen we voor het eerste standje.
             Dit werd misio en na verloop van tijd gingen we over in doggy,waarna ik lekker klaar kwam.
             Hierna nog een leuk praatje na en zowel Sylvia als ik wasten ons weer netjes,waarna de kleertjes weer aangingen en ik uiteindelijk weer afscheid van haar nam.

             Lief en lekker dametje waar ik het prima naar mn zin gehad heb.
             Ze heeft met deze hitte gelukkig airco op haar kamer.

             Groet DD

             Commentaar


             • #14
              Re: Antwerpen, Schippersstraat 31, Sylvia (Bul)

              Een héél lieve dame die een correcte service geeft. Verwacht wel geen uitschieter.

              Voor mij persoonlijk is ze wat te klein. Heb liever iets langere benen.

              Weer ééntje om van mijn lijstje te schrappen.

              Commentaar


              • #15
               Antwerpen, Schippersstraat 31, Cami (Bulg)

               Cami is een mooi en slank, zeer klein meisje van 24. Ze was sexy gekleed en ze was heel lief.
               Vooraf samen een wasje, en dan 't bed op, waar ze me stijf trok terwijl ik ze vingerde. Pijpen met was zeer goed, want ik moest ze wat afremmen. In standje 69 leek ze erg te genieten, want haar poesje werd kletsnat. Toen zalig geneukt en al in 't 2de standje kon ik me niet meer houden. Echt een toppertje.

               Ze zou hier al 4 jaar zijn en toch kon ik niks van haar vinden.

               Commentaar


               • #16
                Re: Antwerpen, Schippersstraat 31, Sylvia (Bul)

                na 3 jaar nog eens teruggeweest bij Sylviatje.
                Ze was vroeger wat molliger met vollere borsten. Nu heeft ze echt een superlijfje, prachtig poepje, maar spijtig genoeg zijn de borstjes fel vermagerd en al hangend uitgezakt. De grote tepels zijn een aandenken aan de grote tetten van weleer. spijtig voor zo een jong meisje.
                Los daarvan heeft ze toch wel het mooiste koppie van het kwartier. Heel natuurlijk en schattig. Keek ook veel in de ogen.

                Prestaties : pijpen heel lang en gewoon goed. wat gefoefel aan de poes en ze vroeg of ik wou beffen. sure, opnieuw vrij lang.
                amazone snapt ze precies niet goed. wat gewriemel maar geen geschuif.
                in missio verder gegaan. gezien haar kleine gewicht kon ik moeilijk doorstoten of ze lag met haar hoofdje tegen het bedeind.
                leuke nieuwigheid : tussen elk standje spontaan een nieuwe pijpbeurt. heel geil is dat.
                snel geëindigd in doggy wegens het kleine kutje en prachtig poepje.

                een lange sessie gehad met veel actie gehad. alleen spijtig dat kussen op de mond niet mocht.

                Commentaar


                • #17
                 Re: Antwerpen, Schippersstraat 31, Sylvia (Bul)

                 Na een tijdje rondgewandeld te hebben en te weten dat mijn favorietjes er niet waren, bij deze kleine, superlieve meid binnen gestapt. Blijkt Cami te heten. Heel vriendelijk onthaald en snel over gegaan tot de orde van de dag.
                 Ze waste zich nog een keer uitgebreid voor we eraan begonnen.
                 eens op het bed geilt ze je lekker op met haar borstjes en zachte handen. Na een tijdje ging ze over tot heerlijk pijpen. Ik kon ondertussen haar kutje strelen en liet er een vinger in verdwalen. Dat kon haar goedkeuring wel wegdragen. Na een tijdje het pijpen onderbroken om haar te kunnen beffen. Heerlijk kutje om te mogen uitlikken.
                 Dan vroeg ze welk standje ik wou. Had eigenlijk meer zin om daar haar goede pijpkunsten te komen en dus haar gevraagd om me te pijpen tot het einde. Wat ze met bravoure deed.
                 Na de daad, nog effe gebabbeld en na een wasje weer vertrokken.
                 Deze meid ga ik wss nog wel is bezoeken.
                 Zilverrug

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Antwerpen, Schippersstraat 31, Sylvia (Bul)

                  Dit meisje bekoorde me al langer.
                  Uiteindelijk toch eens binnengewipt en dat heb ik me niet beklaagd.
                  Zeer vriendelijk en lief begeleide ze me naar haar kamer. Mijn schoenen waren nog niet uit of ze stond al naakt op me te wachten.
                  Ik wist wel geen grote vrouw voor mijn ogen te hebben maar eens haar hoge hakken uit bleek ze toch wat kleiner uitvallen dan gedacht.
                  Meteen ook een praatje ter kennismaking waarbij ze het initiatief niet schuwt. Sociale meid dus.
                  Samen het wasje vooraf en hop op het bed.
                  Ze trok me stijf met haar handjes en met het mondje het condoom erover. Hmm niet slecht.
                  Heerlijke pijpbeurt, lang en met variatie.
                  Neuken on top en met haar voetjes op bed begon ze me te berijden.
                  Ze had echt niet veel glijmiddel gebruikt, zodat haar kutje lekker strak voelde.
                  Lekker lang, ze kijkt zeker niet op de klok, met steeds dat lieve gezichtje dat je aankijkt.
                  Over naar doggy maar bij de wissel nog eerst wat bijpijpen, machtig geil.
                  Stevig tegen haar lekkere kont geketst met een heuse ontlading tot gevolg.
                  Ze vroeg me 'to relax' nog wat te blijven en nog een leuke babbel gehad.

                  Heerlijke meid

                  zondag werkt ze niet!

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Antwerpen, Schippersstraat 31, Sylvia (Bul)

                   Vandaag eens binnengegaan bij deze mooie vrouw.
                   Ik heb niet veel ervaring maar dit was echt goed.

                   Ze nam rustig de tijd om me zo aangenaam mogelijk te verwennen.
                   Verschillende standjes gedaan.

                   Na afloop nog een kort gesprekje gehad, zeker een aanrader

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Antwerpen, Schippersstraat 31, Sylvia (Bul)

                    Onlangs na lang twijfelen eens bij Sylvia binnengestapt....in het raam lijkt ze ongeinteresseerd en maakt weinig oogcontact / is vooral met haar telefoon bezig. Eenmaal binnen is ze een zeer vriendelijke goedlachse dame, klein maar 1,50m met een lekker figuurtje. Ze zit achter het raam in een zwart latex pak maar dan ging op mijn verzoek gelukkig uit. Ze lijkt sm wel leuk te vinden maar gaat nog ietwat ongecontroleerd te werk. Een beetje te hardhandig met onvoldoende opbouw voor mijn smaak. Denk wel dat ze potentie heeft om bij te leren....dus wellicht over een tijdje nog eens proberen.....W
                    A dirty mind is a joy forever....

                    Commentaar


                    • #21
                     Deze jongedame heeft wel een zekere uitstraling toen ik ze in de late morgen in haar lingerie zag staan. Jeugdig voorkomen. Mooi gezicht. Lieve glimlach die bij het aankijken, steeds wordt vertoond.
                     Eénmaal naakt valt het voor mij dan toch wat tegen. Een buikje en niet stevige borsten.

                     Standaardservice: condoom over slappe lul, pijpen. Bij erectie mag er geneukt worden. Diverse standjes mogelijk.
                     Wasje vooraf en achteraf.

                     Was voor mij voldoende.