Niew (Tha), Antwerpen, Schippersstraat 02/3

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Niew (Tha), Antwerpen, Schippersstraat 02/3

  Vandaag ben ik bij Niew geweest: een erg leuke Thaise dame. Ze adverteert op Kinky en ontvangt in een nette kamer in Rotterdam Zuid, vlakbij het het Feyenoord stadion. Wie al eens met Keaw heeft kennisgemaakt (ook een aanrader wat mij betreft) weet waar het is.
  Ik had haar gebeld omdat ik dacht en hoopte dat het de (heerlijke) Niew was die ook bij Pattaya aan de Jagerslaan heeft gewerkt. Dat is ze dus niet, maar het is beslist een lekkere en enthousiaste dame die het je meer dan heerlijk naar de zin maakt. Ze helpt je ook lekker met uitkleden en zowel voor- als achteraf met douchen.
  Geen grote, wel gevoelige borsten. Leuk figuur, niet dik en niet te mager. De sex was prima, ze neemt volop het initiatief, gaat lekker tongzoenen en maakt ook grapjes, waardoor het er allemaal zeer relaxt aan toegaat. Pijpen, en ook neuken zonder! Zonder gedoe over meerprijs of zo.
  Kortom: een aanrader. Eén minpuntje: de tijd. Ik had betaald voor een uur maar na 50 minuten stond ik buiten. Ikzelf vond dat niet erg maar er zijn natuurlijk wandelaars die op hun strepen (lees: minuten) staan.
  Proberen!

 • #2
  Re: Rotterdam, Priveontvangst , Niew (uitstekend)

  Bij Niew geweest nadat ik de recencies hier heb gelezen. Het telefoonnummer staat op kinky. Ik werd binnengelaten door een heerlijke thaise dame en die riep Niew. Een smalle trap op en dan kom je in een mooie, ruime kamer compleet met douche. Eerst even wat knuffelen en zoenen met Niew en daarna even onder de douche. Niew is een heerlijk vrouwtje en een beetje een lachebekje, ze pijpt prima en laat zich gewillig volspuiten. Heb 100 euro voor een uur betaald maar dat is het zeker waard. Prima adresje en een lief vrouwtje (ben wel benieuwd of die andere dame ook te neuken is )

  Op verzoek van jodokus

  De lengte klopt volgens mij niet want ze is erg klein, denk eerder 1.50 dan 1.60.

  Commentaar


  • #3
   Re: Rotterdam, Priveontvangst , Niew (goed)

   Na haar foto te hebben gezien op Kinky en de recensies te hebben gelezen, vandaag een afspraak gemaakt. Op de kamer begon ze meteen te zoenen en langzaam uitkleden. Vervolgens naar de douche, waar ze al begon met pijpen. Vlug afgedroogd en verder gegaan op bed. Ze pijpt zonder condoom, maar toen ik haar wilde neuken, kwam ze met een condoom. Na de eerste ronde heeft ze me lekker gemasseerd. Na even wat geklets te hebben kwam ze op me zitten, ik had zo een mooi uitzicht had op haar lichaam (ze is wel klein, maar de verhoudingen zijn in orde) en begon me weer te neuken, ditmaal zonder condoom. Mocht echter niet in haar klaarkomen. Helaas duurt een uur dan eigenlijk te kort. Snel nog even gedoucht. Wat mij betreft was het die 100 Euro zeker waard, ik heb ze slechter meegemaakt.

   Commentaar


   • #4
    Re: Rotterdam, Priveontvangst , Niew (goed)

    Hoewel ik een lichte voorkeur heb voor Latina's ben ik ook niet vies van een lekkere thaise zo nu en dan. Zo ook vandaag. Toen ik belde werd mij gezegd dat ik meteen kon langskomen. Zo gezegd zo gedaan. Ik was toch in de buurt. Betaald voor en half uur. Het was een aangenaam bezoekje. Ze is lekker gewillig. Ik heb eerst een poosje met haar liggen knuffelen alvorens ik haar lekkere poesje ging likken. Dit liet haar niet onberoerd. Al snel was het tijd voor standje 69. Ik was inmiddels zo botergeil geworden dat ik, helaas veel te vroeg, in haar mond (in het condoom) klaarkwam. Nadeel was wel dat ze daarna meteen ging douchen waarmee de duidelijk maakte dat het erop zat. En ik was nog maar 20 minuten binnen. Verder lees ik hierboven dat ze ook ZC neukt. Gatver!!! Ik weet nog zo net niet of ik nog een keer naar Niew ga.....

    Commentaar


    • #5
     Re: Rotterdam, Priveontvangst , Niew (uitstekend)

     Vandaag samen met mijn vriendin Niew ontvangen in een een hotel in Gouda.
     Ze kwam behoorlijk zenuwachtig binnen, want het was naar haar zeggen de eerste keer dat ze een v/v/m-trio zou gaan doen.

     Wij waren al lekker met elkaar bezig toen Niew arriveerde.
     Snel douchen en wat onwennig kwam ze er bij liggen.
     Het ijs was snel gebroken.
     Niew ontpopte zich al snel tot een waar lustobject dat zich pijpend, zoenend en beffend aan ons tegoed deed.
     Het was een genot om te zien hoe ze helemaal op ging in het v/v spel.

     De 1,5 uur waren snel, veel te snel, voorbij.
     Niew ging er weer vandoor en wij bleven afgepeigerd, maar o zo voldaan achter.

     Commentaar


     • #6
      Re: Rotterdam, Priveontvangst , Niew (uitstekend)

      Ook De Cock MOEST naar niew en weigeren was onmogelijk

      Want het was nl. mijn verjaardagscadeau van Collega De Cockies (mijn eega) en dus op Dinsdag 31 Mei tezamen met De Cockies naar Rotterdam getogen .

      Hier beginnen we onze Surveillance in Zuidplein,
      OPDRACHT: samen lekkere wijven kijken (er lopen er daar wel erg veel) om in de stemming te komen, dit alles voor mijn optreden later in de middag .

      Na een paar uur in het Zuidplein te hebben rondgedarteld zijn we naar Niew's place afgezakt (en naar later blijkt, mijn broek ook ), eerst nog even snel een paar rijlessen en dan mag ik Niew voor het eerst berijden ........ maar het verdomde CBR examen is altijd zo moeilijk ik hoop dat in het met twee HP's red, mannen ik kan bijna niet wachten op deze Close Encounter .

      Ik parkeer de auto in de straat tegenover het vermeende pand, zodat collega De Cockies een goed overzicht heeft over het plaats delikt en ik te allen tijde rug dekking heb, dit voor het geval ik het niet alleen red en hulp nodig zou hebben .

      Gelukkig word er snel op mijn klopsignalen gereageerd en doet er een thaise dame open en na kontrole van haar papierwinkel slenter ik achter haar aan de trap omhoog (zelfde trap als bij bezoek aan keaw) en kan al het mooie silhouet van niew waarnemen en dat is niet slecht .

      Het zeer uitbundige ontvangst van deze dvp: het mij om de nek springen, zeer veel kussen en de vele handtastelijke handelingen begint het mij al aardig warm te worden en daarom besluit ik na ampele overwegingen om mij van mijn incocknito kledij te ontdoen en tot overmaat van ramp doet niew hetzelfde en dat wordt dus een nieuwe strategie uitdenken om deze dame te overmeesteren

      Sta ik daar met mijn adspirantlid in de aanslag begint ze me daar het lid oraal te overhoren en vreemde voorstellen te doen van wil je me nemen, heb je zin in verstoppertje murw geslagen ga ik op het bed liggen en tracht even mijn ogen te sluiten

      Dus niet springt zij op mij gaat zij het adspitantlid weer lastig vallen met oneerbare voorstellen, waarop het lid van leer trekt en kaarsrecht gaat staan en voordat hij wat kan zeggen wordt hem een doos over zijn kop geschoven en van schrik begint hij te beven, te trillen en tracht zijn vege lijf te redden door snel heen en weer te rennen echter hierdoor krijgt hij 'n erg natte kop en begint hij te rillen en even later komt hij met een geweldige ontlading op de proppen en ziet hij het daglicht weer.

      Hierna krijgt De Cock wel even de tijd om bij te komen, en tracht zij middels thaise folter mij aan het praten te krijgen, doch ik houd mijn lippen stijf opelkaar en zij tracht deze met haar tong te ontwrichten wat haar toch ettelijke keren lukt .

      Na mijn eerste ontlading is zij opweg om mij een tweede te geven en dat doet zij door het lid weer te prikkelen met mooie woorden die zij hem op mysterieuse wijze toefluisterd en ook probeerd zij het lid te verleiden met mooie woorden en laat zij mij weer de bekende doos zien
      wat blijkt ! het lid wordt zodanig door deze doos beinvloed dat hij weer praatjes krijgt en het weer op een aanval aan laat komen, echter dit keer neemt het lid het voortouw en springt zelf in de doos en probeert dit keer de doos de baas te blijven en herhaalt deze strategie ettelijke keren, wat blijkt ook deze strategie heeft een natte uitwerking en de doos, het lid denkt !!!
      Zo Nu pak ik je en vergeet even dat hij toch weer de LUL is en van al dat heen en weer gepaal is hij week geworden en laat al zijn sappen wegvloeien in de doos en denkt SHIT nu ben ik er weer ingespoten .

      Het moraal: als je Geil bent gebeuren er rare dingen en dat is erg lekker .

      Deze middag is voor rechercheur De Cock dus erg vruchtbaar geweest 2 HP's en heeft zijn vermoeide lichaam voor de 2e keer, de douche ruimte in gesleept, gewassen en is hierna afgedropen naar Collega De Cockies voor verder verhoor.

      Groeten,

      De Cock.
      Tra la lie, tra la la, ik ben zo blij :) dat mijn PIK van voren zit en niet opzij, vandaar: Der Kaiser vom Hennef-Hof Oom-Bernds, die 28.

      Commentaar


      • #7
       Re: Rotterdam, Priveontvangst , Niew (uitstekend)

       Nu met recensie!

       Vorige week Niew bij me op bezoek gehad. Kan alleen maar zeggen dat ze een topprestatie geleverd heeft. Lekker spontaan en een heerlijk lichaam(pje).

       Ze weet je tot een hoogtepunt te brengen dat je zelden meemaakt.

       Ik heb dan ook een zeer goede ervaring met haar opgedaan.

       Er komt zeer zeker binnenkort weer een ontmoeting met haar ... eerst nog even bijkomen van vorige week ...

       Commentaar


       • #8
        Re: Rotterdam, Priveontvangst , Niew (uitstekend)

        Hoi,

        Zo eindelijk ook kennisgemaakt met Niew.

        Bij binnenkomst lekker rustig zoenen en een beetje opgeilen.

        En ja het is een zeer enthousiaste dame die weet hoe ze mannen moet verwennen en ook er zelf van kan genieten.

        Heerlijk 2 keer tot een hoogtepunt gekomen en daarna werd vriendelijk de zweet en andere resten afgedept.
        De E is een eikel een keiharde kwast

        De F van flamoesje waar hij graag in past...

        Lyrics by Pietje Potent.

        Commentaar


        • #9
         Re: Rotterdam, Priveontvangst , Niew (uitstekend)

         Met dit warme weer heb ik toch stevig last van aandrang. Daarom had ik gisteren Niew gebeld en een afspraak gemaakt voor vandaag. Ik had haar al een keer eerder meegemaakt (zie eerdere recensie). De nood was gisteravond erg hoog, dus ik heb haar opnieuw gebeld en gevraagd of ze die avond nog langs kon komen. En dat was geen probleem gelukkig!
         Zo gezegd zo gedaan. Rond een uurtje of elf stond deze schat voor de deur.
         Gelijk vloog ze me om de hals en we hebben een minuut of vijf heerlijk staan zoenen in de gang. Vervolgens al zoenend richting woonkamer alwaar we de kleren zowat van elkaars lijf afscheurden. Hierna heb ik een heerlijk uurtje met Niew doorgebracht. Ze is zo ongeloofelijk lekker en lief dat ik bang ben dat ze verslavend begint te worden. Helaas heb ik het geld niet om hier al te veel aan toe te geven
         In elk geval was het weer een fantastisch uurtje dat helaas weer veel te snel voorbij was.

         Commentaar


         • #10
          Re: Rotterdam, Priveontvangst , Niew (uitstekend)

          m'n eerste post hier... ben al tijdje aan de wandel en volg dit forum intensief ;-)

          Vandaag dan voor het eerst bij Niew geweest. Ze is in 1 woord geweldig.
          Vanochtend afgesproken om 10.00 uur, dus ik was in elk geval de eerste klant van die dag volgens mij.

          Al bij binnenkomst een dikke zoen en eenmaal boven zetten we onze zoenpartij door. Heerlijk. Vanwege de hitte maar snel uit de kleren gegaan en al friemelend en strelend staand verder gegaan met zoenen. Al snel had ze mijn vriend op oorlogssterkte. Ze ging zitten op de rand van het bed en begon me heerlijk zc te likken, pijpen en zuigen...

          Na een paar minuten gingen we lekker op bed liggen en kon ik al zoenend heerlijk aan haar kleine, maar prachtige tieten zitten. Ze genoot er zichtbaar van, gezien de reactie van haar tepels

          Vervolgens 'dwong' ze mij om op m'n rug te gaan liggen en al likkend en strelend kwam ze bij m'n harde paal uit. Ze likte lekker aan m'n ballen en pijpte me zowel met als zonder handen en het duurde dan ook niet lang voordat ik lekker in haar mond klaarkwam.

          Na een korte pauze, gingen we zoenend en strelend naast elkaar liggen en daalde ik af naar haar kleine, geschoren kutje.

          Plagend likte ik haar langs haar schaamlippen en vervolgens begon ik haar intensief te beffen. Toen ik er 2 vingers bij deed was het hek van de dam. Ze kreunde heftig en duwde haar onderlijf helemaal de lucht in. Ik had even moeite om haar bij me te houden maar ging volhardend door en al snel kwam ze met wat kleine schokjes klaar.

          Vervolgens kwam ze bovenop me liggen en duwde toen langzaam m'n lul naar binnen. Idd, zonder! Ze vroeg of het oke was en even twijfelde ik, maar stemde toch in. Na een paar stoten pakte ze toch een condoom op mijn verzoek en begon me vervolgens heerlijk te berijden. Na een paar minuten afgewisseld naar missionaris en haar heerlijk kunnen neuken. Ze is nog behoorlijk lenig ook!

          Totdat ze ineens het condoom van m'n lul afhaalde en wilde dat ik haar zc verder neukte. Weer die twijfel, en toch maar weer gedaan. Geilheid doet rare dingen met je
          Wat een gevoel, wat een lekker kutje en al na een paar stoten kon ik nog net op tijd m'n lul uit haar halen om voor de tweede keer m'n warme zaad over haar prachtige lichaam te spuiten.

          Even schoonmaken, opfrissen en een heerlijke massage gekregen. Daarna begon ze me weer te pijpen, rustig, diep en met gevoel. Toen ik weer 'kon' 'dwong' ze me om haar nogmaals te beffen. 'Je bent echt goed schatje, zo lekker' zei ze meerdere malen. Nou ja, wie ben ik dan om haar dat niet te geven ;-)

          Haar weer heerlijk klaargebeft en vervolgens heb ik haar heerlijk mc van achteren genomen. Harde diepe stoten, afgewisseld met rustige. En zonder problemen voor de 3e keer gekomen. 't was een heerlijk uurtje en zeker voor herhaling vatbaar!

          Commentaar


          • #11
           Re: Rotterdam, Priveontvangst , Niew (uitstekend)

           Gisteren bij Niew geweest. Bij het openen werd er open gedaan door volgens Niew een meisje dat Kel heette. Moest gelijk afrekenen bij haar. Ze werkt nu onder de naam An maar misschien ook wel beide, was mij een beetje onduidelijk toen ik erom vroeg. Had haar op Kinky.nl gevonden maar toen wist ik nog niet dat ze eigenlijk Niew was, maar door resencie's op Kinky.nl kwam ik bij haar uit. Die resencies op Kinky hebben mij op dit forum de vraag doen stellen of ze betrouwbaar zijn want resencies en reclame op dezelfde site vind ik toch wel vreemd maar er is geen antwoord op gekomen. Haar diensten wijken iets af van de advertentie maar is er niet minder slecht om. Anaal deed ze niet (althans niet toen ik erom vroeg en zo groot ben ik niet geschapen). Oraal klaarkomen ook niet maar ze was dan ook net klaar met eten. Zullen maar even aannemen dat het daar aan ligt of ze had er bij mij geen zin in. Aan mijn hygiene zal het ook wel niet liggen want krijg altijd complimenten daarover. Douche altijd voor ik op pad ga, scheer m'n ballen en oksels en een lekker luchtje. Volgende keer vraag ik er in ieder geval bij de telefonische afspraak om en zullen eens kijken wat ze dan zegt. Lekker prive daar, je komt niet eerst in een soort van huiskamer of bar maar gelijk contact met het meisje en dan naar de kamer. In ieder geval perfecte service. Zeer vriendelijke vrolijke meid die je gelijk doet thuisvoelen. Langdurig gepijpt zonder en daarbij laat ze de ballen niet onaangeroerd. Nog even net doen of ze wou nzc en toen het jasje eroverheen. Geen standje is haar te veel. Toen het jasje eraf en met de mond afgewerkt. En een heerlijke massage als toetje tot de tijd om was. Ga voorlopig niet terug naar Anna bij Pataya want die begint een beetje lui te worden (zie eerdere resencie).

           Commentaar


           • #12
            Re: Rotterdam, Priveontvangst , Niew (uitstekend)

            Afgelopen vrijdag afspraak gemaakt met Nieuw om half 3. Eerdere afspraakjes smaakten namelijk naar meer en aangezien het lang geleden was met Niew stond ik op scherp. Alle eerdere keren gingen we met de trap naar boven. Nu voor het eerst werd ik naar beneden begeleid waar ik in een woonkamer met keuken kwam. Er werd een groot gordijn dicht gedaan wat de keuken en de woonkamer van elkaar scheidt. Vervolgens stond Niew erop dat de beamer aanging en er een pornofilm aan ging

            Jammer was dat er beneden geen gelegenheid was om te douchen. Nu ga ik altijd schoon op pad maar vind ik het fijn om te weten dat de dame dat ook is. En het is natuurlijk een leuk voorspel.

            Helaas was dit keer met Niew niet echt prettig net als vorige keren. De sex was prima en wat je van Niew kan verwachtten maar als 5 keer de telefoon gaat en ze vervolgens blijft bellen en vervolgens maar een beetje blijft friemelen dan wordt ik ongeduldig. Aan het einde van het uur kreeg ze vervolgens haast omdat ze had afgesproken met een vriendin in de stad.

            Peopletje ze heeft je dus gewoon laten staan want die afspraak maakte ze om half 4.

            Ik ga binnenkort nog een keer terug omdat ik weet dat ze beter kan.

            Commentaar


            • #13
             Re: Rotterdam, Priveontvangst , Niew (uitstekend)

             Onlangs bij Niew langs geweest, mooie dame, knap gezichtje, lekker lijf, jammer dat ze nauwelijks nederlands spreekt en ook weinig engels. Maar goed, dat was niet de hoogste prioriteit natuurlijk. Eerst ff douchen samen, daarna op bed begon ze eigenlijk vrijwel meteen te pijpen (zc), dat was heerlijk. Al vrij snel maakte ze duidelijk dat ze me wilde berijden, vroeg of ik een condoom wilde (als ik nee had gezegd was ze doorgegaan zonder condoom denk ik), uiteraard wilde ik met condoom, neuken was wel ok, ze was een beetje klein bemeten naar mijn idee, dus moest een beetje voorzichtig doen. Al met al best lekker, Niew is echt mooi, maar niet erg sensueel. Zeker de moeite waard, maar ik kom waarschijnlijk niet terug.

             Commentaar


             • #14
              Re: Rotterdam, Priveontvangst , Niew (uitstekend)

              Ik had beloofd dat ik het zou laten weten, nou ze is er nog hoor !!!
              Had gebeld en een afspraak gemaakt voor Half zes. Onderweg nog een keer moeten bellen omdat ik het niet ging halen, (stond in de file ) maar zes uur was gelukkig ook geen probleem. Was voor mij de eerste keer met Niew, maar het leek net of ik haar al jaren kende. Alles wat de heren in eerdere recencies hebben geschreven is waar, ik heb er weinig aan toe te voegen. Misschien komt het doordat ik een zwak heb voor oosterse dames, maar ik had een echte GFE met haar. naderhand nog even met haar gepraat, toen bleek dat ze een weekje vakantie hadden opgenomen, nou ja het zal wel, nu zijn ze er weer.(Niew en Kaew,alleen Ae is terug naar Thailand.) Nog één opmerking, Niew is wel wat ouder dan ze volgens de ad op kinky zou zijn, maar dat is in haar geval absoluut niet erg. Groet Jaccoone

              Commentaar


              • #15
               Re: Rotterdam, Priveontvangst , Niew (uitstekend)

               Nou 538douche, ik heb veld onderzoek voor je gedaan

               Had zondag niks te doen en las hier wat over Niew, haar op kinky gezien en even gebeld, afspraak gemaakt etc.

               Tis dezelfde Niew met dezelfde prijzen/handelingen. Er was trouwens een hele mooie thaise schoonheid aanwezig maar ik had al een afspraak laten zetten met Niew dus, jammer .. volgende keer die andere maar proberen

               Tja qua sex is Niew goed tot zeer goed, een redelijk GFE gehalte maar ze zegt na elke zin altijd Schatje... iets te vaak naar mijn mening waardoor dat GFE gehalte ook een beetje nep overkomt na een tijdje maar ach de sex was goed, ze pijpte meteen zc zonder iets te vragen... sex was ook erg goed en ze doet goed mee. Trouwens leest ze ook hookers.nl want ze vroeg of ik iets wou schrijven, bij deze dus Niew...

               Ik woon niet in de buurt maar ze zal me zeker nog wel eens zien.

               Commentaar


               • #16
                Re: Zuid, Lange Hilleweg 190a , Thai Lanna Privé, Niew (goed)

                Ik heb gister na t zien van deze revieuw een afspraak gemaak met Niew
                en ze was er gelukig nog

                echt topie onvangst niet te veel kletsen gelijk zoenen en lekker knuffen
                en eenmaal bezig wilde ze alleen maar meer en ging uit der dak en zo spontaan ook erg goed sluit me aan bij all deze bovenstaande revieuws

                en zeker goed voor n snel bezoekje trug

                ps hier op hun site staat ze
                http://www.thailannaprive.nl/afbeelding.aspx?nr=36

                60 min = 120 €
                do 17.00 tot 18.00

                pijpen en pijpen zonder cd
                Body masage
                en ze kan lekker tongzoenen
                befen en naderhands lekker samen onder de douche
                mog er zelfs aan t uind achterlangs terwijl ze bij t begin nog niet wou

                ps gebruik bij t vinger 2 vingers dat vind ze echt top dat merk je wel als ze je pijp

                hoop dat je hier wat aan heb

                Commentaar


                • #17
                 Re: Zuid, Lange Hilleweg 190a , Thai Lanna Privé, Niew (uitstekend)

                 Ik ben vorig jaar nog bij deze dame geweest dus wil wel mijn ervaring delen hier.

                 Helemaal niet slecht, ze is ontzettend lief en best geil, alhoewel ik moet zeggen dat het beter is als je haar voor een uurtje hebt, want je wilt gewoon door blijven neuken

                 Hele goede meid, goede service en zeker voor herhaling vatbaar.

                 Benieuwd of ze er nog werkt trouwens.

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Zuid, Lange Hilleweg 190a , Thai Lanna Privé, Niew (uitstekend)

                  Laatst was mijn favoriete dame, Rita bij Sjang Mei, niet beschikbaar en ben ik, nieuwschierig naar Niew, naar Thai Lanna Privé getogen.
                  Parkeren daar was een minpunt (stond precies 50 huisnummers verder), maar ik ben er gekomen. Ontvangst was vriendelijk. Twee dames beschikbaar, Niew en een oudere dame. Ik kwam voor Nieuw en zou anders ook voor Niew hebben gekozen, dus de keuze was simpel. Voor een uur afgerekend.
                  Ondanks dat ons de blauw/groene kamer was toebedeeld sleepte Niew me meteen naar de 'betere' rode kamer. Net als de andere kamer comfortabel ingericht met douche, maar ruimer en ook voorzien van een bad.

                  Eerst kort gewassen in het bad, waarbij ik het mooie lichaam van Niew mocht aanschouwen, dat toto kort daarvoor nog verleidelijk gekleed was.

                  Ik vind haar gezicht iets minder mooi, maar wat een heerlijk lijf heeft Niew! Slank en vooral heel erg mooie C-cup borsten. Jammer dat ze nep zijn, maar ondanks dat ik niet van nep hou, ze zijn echt mooi gemaakt. Je voelt dus alleen dat ze nep zijn. Wel heerlijk dat je lekker met haar borsten mag spelen.

                  Op bed beland was het zoenen en strelen, lichamen dicht bij elkaar, ze warmde me lekker op. Vervolgens zakte ze af en begon ze te pijpen. Alhoewel, of je het pijpen kon noemen. Het was wel lekker (daarom toch goed), het likken en strelen aan mn paal, maar van pijpen verwacht ik eigenlijk meer dan dat.

                  Vervolgens jasje erom, lekker neuken. Eerst missionaris, waarbij ze uiteindelijk 'klaarkwam', al betwijfel ik of dat echt was. Mocht haar daarna niet beffen, omdat het 'door het klaarkomen' gevoelig was.
                  Het uiteindelijk lekker afgemaakt op z'n hondjes. Ik had het gevoel dat, in tegenstelling tot het verleiden en opwarmen, het pijpen en neuken plichmatig afgehandeld werd.

                  Daarna heeft ze me uit de kunst gemasseerd. Genieten. Ze weet waar ze mee bezig is en ik denk dat ze dit het leukste deel van haar werk vind.

                  Per saldo: lieve meid, haar verleiden is heerlijk, heerlijke borsten, lekker zoenen, pijpen en neuken plichtmatig (niet met haar 'dollen' of haar laten genieten) en een uitstekende massage, maar geen GFE.
                  I Worship Sluts

                  Commentaar


                  • #19
                   Antwerpen, Schippersstraat 11/2, ??????(goed)

                   Tean Ten Ting,

                   Ik weet niet of ik de goede voor heb maar maby kunnen jullie mij helpen welke dame het dan wel is of was die ik bezocht heb.
                   In de Schipperstraat rondgelopen en gezocht naar Tan er hing een bordje op het raam met Tai massage.
                   In de portiek was het het middelste raam vlakbij de tatoo shop nummer weet ik niet zeker was erg zenuwachtig en voor mij de eerste keer in het schipperskwatier.
                   Er is daar zoveel aanbod van zeer mooie vrouwen en ook wel veel transen en moet je wel opletten waar naar binnen te gaan.
                   Ze zag er redelijk slank uit en had toch wel een kleine cup c wat hier beschreven word dat ze silicone zou hebben maar dit was niet het geval naar mijn idee anders voel je dat toch wel.
                   Opvallendst was dan wel dat ze een plaatjes beugel heeft boven en onder en navraag naar naam twijfelde ze om de vraag te beantwoorden en zei toen Ting tien of zoiets.
                   Maar in de loop van het gesprek vertelde ze mij dat ze pas 5 maanden werkte in Antwerpen en uit Rotterdam kwam daar lang in een prive huis te hebben gewerkt maar ruzie met een meisje had gehad en daar is weggegaan ze spreekt wel heel erg goed nederlands.
                   De service was prima eerst heeft ze heerlijk mijn kleine jonge gewassen wat ze heel erg lief en zacht deed boven de wasbak.
                   Ze waste zichzelf op de bidet en zeer grondig.
                   Kwam lekker langs me liggen op het grote bed en speelde en likte mijn Jonge heer speels en lief die al snel op oorlog sterkte kwam ze zoende en deed ook tongen wat ik wel erg lekker vind.
                   Ze nam wat olie en bewerkte mijn jonge heer op een best goede en speciale manier.
                   Ik mocht ook heerlijk met haar klitje spellen en duurde het niet al te lang voordat ik kwam.
                   Ze heeft hem lekker gewassen en was erg aardig niet gehaast maar toen ik klaar was gekomen was het ook bijna gelijk over nog wel wat knuffelen en zoenen.
                   Waarnaar ze ook mijn jonge heer gewassen boven de bidet waar ze ook mijn sterretje niet vergat en zei zo ook weer goed schoon allemaal.
                   Ze gaf me ook en dopje met mondwater om te spoelen dus wel een erg goede service.
                   Dus ik weet nu niet wie het precies is o ze het nu wel of niet is die zoveel lovende recensies krijgt hoop dat mijn medewandelaard het kunnen aanvullen en anders en nieuwe topic moet starten voor deze lieve thai.

                   Gr een mede wandelaar die een beetje de weg kwijt is.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Antwerpen, Schippersstraat 11/2, Nahoe(uitstekend)

                    Nogmaals bij Nahoe geweest zo noemde ze zich tenminste toen ik het vroeg.
                    Ik begrijp niet dat niemand haar kent en verder geen recensie´s over haar worden geschreven ze staat langs Ten het mooie tengere poppetje.
                    Ik heb wel een voorkeur voor thaise poppetjes en ben ook bij Ten geweest haar service is goed maar dat van Nahoe is naar mijn mening beter.
                    Omdat haar service verder gaat heb haar heerlijk getongzoend en je mag aan haar komen ze wast je gereedschap grondig en dat vond mijn kleine jongen zeker fijn tongzoenend aan de wasbak.
                    Op het bed heerlijk gemasseerd en uiteindelijk heeft mijn pikmans een heerlijke pijp beurt gehad.
                    Uiteindelijk ging de condoom erom en kwam ze met haar heerlijke lichaam op mijn pik zitten heb haar de leiding laten nemen heerlijk.
                    Na dat standje ging het condoom eraf en heeft ze mij heerlijk naar een hoogetpunt gepijpt heb heerlijk genoten en ga zeker nog een keertje terug.

                    Ps:In de recensie staat c siliconen c klopt maar silicone zeker niet

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Antwerpen, Schippersstraat 11/2, Niew(uitstekend)

                     Onlangs zat ik voor mijn werk in Antwerpen en besloot onder werktijd mezelf maar eens te verwennen.
                     Na een tijdje rondgelopen te hebben, leek me een goed idee eens lekker te sexen en af te sluiten met een massage, wie kan je dan beter bezoeken dan een thaise dame.
                     Uiteindelijk bij deze dame uitgekomen (idd herkenbaar aan haar beugel).
                     Ik moet zeggen dat dit een heerlijk ervaring was, dame is lief en neemt ruim de tijd voor je, na de sex genoten van een voortreffelijke thaise massage, niet te hard of te zacht maar precies goed, kwam heerlijk ontspannen naar buiten.
                     Deze dame is zeker voor herhaling vatbaar en een bezoek waard.