Eva (Bul), Antwerpen, Verversrui 07/2

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Eva (Bul), Antwerpen, Verversrui 07/2

  Vanmiddag tussen de regenbuien door naar het SKW getrokken. Ik had de intentie om Ambra eens te bezoeken, maar zij was een hele poos bezet. Toen ik in de Verversrui kwam, zag ik een voor mij nieuw gezicht en ik was direct verkocht. Bruine haren tot over de schouders, een prachtig lichaam en al evengoed een prachtig gezicht. Niet twijfelen dus en binnengaan. Ze had een roos setje aan, ze bleek Eva te noemen en uit Bulgarije te komen. Ze vertelde me dat ze 18 jaar is, en nog maar 2 weken in Antwerpen aan het werk is. Ze kan wel Engels, maar niet super goed, maar dat maakte het eens zo charmant. Ze is wel een leuke dame bij wie het niet rap rap moet. Maar je merkt dat ze nog nieuw in het vak is, alles ging nogal onwennig. Dat ze nog maar 18 is merk je wel, zo'n strak lichaam nog...ongeloofelijk.. Ze is ook enorm hygienisch, vooraf vroeg ze me of ik me nog wou wassen, zijzelf deed dit ook op voorhand en na de daad. Morgen zou het reeds haar laatste dag zijn, dan gaat ze 2 weken terug naar Bulgarije, iets in verband met de studies, maar dat begreep ik niet echt goed. Ze zou daarna wel terug komen. Momenteel was ze nog wat onwennig, maar hier zit wel potentieel in volgens mij

 • #2
  Re: Antwerpen, Verversrui 07/4, Eva (Bul)(goed)

  Deze week heb ik haar terug aangetroffen op hetzelfde adres.
  Ze heeft een paar weken verlof gehad en dat heeft haar blijkbaar goed gedaan.
  In amazone ging ze zeer goed mee en ze leek er zelf ook wel van te genieten. Eens in doggy gaat het niet lang meer als je zo'n knap lichaam voor je ziet

  Commentaar


  • #3
   Re: Antwerpen, Verversrui 07/4, Eva (Bul)(goed)

   Ik ben een paar dagen terug ook per toeval eens bij deze jongedame binnengestapt. Ze is nog maar 18 en een weinig ervaren in het vak. Maar het was een aangenaam contact. Ze heeft een zeer mooi lichaam met alles op en top. Door haar gebrekkige kennis van andere talen buiten het Bulgaars was het niet altijd gemakkelijk praten maar ze is alles nagekomen wat we vooraf besproken hebben. Zowel vooraf als na de daad was er tijd voor een wasje. En zoals Gopher reeds zei mag het rustig aan. Ze is helemaal niet gehaast. Enfin, ik had gekozen voor het basispakket en na een redelijk afwisselende pijpbeurt. Uiteindelijk een klein half uurtje binnen geweest en met een kus weer de wijde wereld in.

   Commentaar


   • #4
    Re: Antwerpen, Verversrui 07/4, Eva (Bul)(uitstekend)

    Ik heb deze mooie jonge dame gisteren bezocht, ze keek me aan met zo'n onschuldige blik door haar raam.., ik ben dus maar gaan vragen. Pijpen en "positions" voor de standaard tarief gekozen, het was een regenachtige dag en tja haar mooie glimlacht heeft de doorslag gegeven . Haar borsten hebben me echt verrast, ze zijn mooi opgestoken en stevig, ik heb ze betast om te controleren ..100% natuur, ze heeft precies het lijfje van een zestienjarig meisje, ik heb misschien in het begin niet goed opgelet maar dat was duidelijk te zien toen ze uit haar kleren ging. Om te beginnen heeft ze me in "amazone" genomen, amai wat voor een lekker strak kutje heeft ze! En zoals Gopher zegt, ze geniet echt van deze positie, na een paar minuten was haar kutje kletsnat . Ze heeft even een "break" genomen om te zeggen dat ze me leuk vond en verraste ze me met een zoentje op mijn wang. Ze keek voortduren naar mijn ogen toe, ze deed alles zo rustig, helemaal niet gehaast zodat ik haar nog 50€ heb beloofd om wat langer te blijven. Het was een echte gfe, ik had de indruk dat ik bij een vriendin was ipv bij een dvp. Ze is een zeer hygiënische dame haar lichaam ruikt lekker en vries. Het is duidelijk dat ze niet zoveel ervaring mee heeft maar ze doet wel haar best. Voor zover ik haar kon begrepen, heeft ze al 1 jaar in de universiteit gestudeerd en dit jaar wordt ze 19. Ze heeft me gezegd dat ik haar overal mocht kussen, maar haar lichaam aflikken laat ze niet toe, pijpen zonder en al die toestanden moet je aan haar uiteraard niet vragen . De volgende keer zal het moeilijk zijn om voor haar raam te passeren zonder binnen te stappen

    Commentaar


    • #5
     Re: Antwerpen, Verversrui 07/4, Eva (Bul)(goed)

     Ik was vandaag erg vroeg in het schipperskwartier. Er was dan ook maar 1 pareltje te zien. Eva.

     Een lieve onschuldige glimlach was genoeg om me naar binnen te lokken. Wat een prachtig meisje. En wat een prachtig lichaam. Zo mooi en strak tienerlijfje. Fantastisch gewoon.

     Het pijpen was iets minder. Maar dit had meer te maken met het nw merk condoom. het duurde ook erg lang voor he condoom erom zat. Uiteindelijk heb ik hem zelf om gedaan.

     Om het pijpen te compenseren gaf ze me een heerlijke mini body to body massage. Daarna hebben we het op zijn hondjes afgemaakt. Een fantastisch uitzicht op haar heerlijke kont en via de spiegel van de rest van haar heerlijke lichaam.

     Erg hygienisch en lief meisje. Geen GFE voor mij maar wel top. Ïedereen die wel eens op het woord "teen" googelt op pornosites doet zichzelf te kort als hij haar niet bezoekt.

     Commentaar


     • #6
      Re: Antwerpen, Verversrui 07/4, Eva (Bul)(goed)

      Na deze positieve reakties gelezen te hebben ook eens een bezoekje gebracht aan deze jonge dame. Dit leverde alleszins een aangename ervaring op. Haar engels is al bij al niet zo slecht, vermoedelijk heeft ze dus goed kunnen oefenen. Eerst een babbeltje geslaan en wat aan de hygiene gewerkt en wat aan de borsten gelikt alvorens ze tot het pijpwerk overging. Diep pijpen doet ze niet, maar het is alleszins een aangenaam gevoel, en ook om haar bezig te zien. Na deze heerlijke pijpsessie, waarvoor ze alle tijd nam, overgaan tot het eerste neukstandje, een gewone missionaris, om haar nog eens extra goed te kunnen bewonderen. Na wat rek en strekwerk met de benen overgeschakeld naar de doggy, wat een zalig gevoel gaf. Een aangename nieuwe ervaring, de bulgaarse meisjes blijven een goede service geven.

      Commentaar


      • #7
       Re: Antwerpen, Verversrui 07/4, Eva (Bul)(goed)

       Inderdaad, van op een afstand lijkt ze op Eva. Een paar maand geleden viel ik ook voor Eva’s lieflijke schoonheid maar helaas zag ik haar niet meer terug. Tot ik haar terugzag, dacht ik... Dichterbij gekomen wist ik het al zeker: dit is Eva niet. Toch vroeg ik het meisje of ze Eva heette. Ze beaamde het glimlachend. Omdat ze er wel aantrekkelijk uitzag ging ik naar binnen. Haar grote mooie kutje smaakte naar meer. Tenslotte nam ik haar op de wijze van Herman Brusselmans, achterwaarts in de poes dus, en het beviel me uitstekend. Bij het afscheid vroeg ik nogmaals naar haar naam: Claudia, zei ze nu opnieuw lachend. Aangenaam opgelicht stapte ik huiswaarts.

       Commentaar


       • #8
        Re: Antwerpen, Verversrui 07/4, Eva (Bul)(goed)

        Gisterenmiddag een rondje Schipperskwartier gedaan en het viel me al met al niet mee... toch wel enkele schoonheden gezien, waaronder deze Eva. Ze had een roze/wit geblokt setje aan en het zag er alleszins erg aantrekkelijk uit, dus gevraagd naar service en prijs. 50 Euro, suck and fuck, positions. Goede deal, leek me dus!
        In haar ruime kamer (groot voordeel van Antwerpen boven Amsterdam) uitgekleed en wat gekletst hoewel haar Engels toch wel beperkt is, terwijl ze zich uirgebreid waste en op haar verzoek mijn handen gewassen.

        Beetje met haar niet zeker onaardige lichaam -hoewel het toch wat tegenviel- gespeeld en toen kwam het cd en het pijpen. Rustig en erg prettig. Ze neemt uitgebreid de tijd hiervoor. Goed opgewarmd begonnen aan het neuken met haar on top. Van rustig naar ruig -en het bed kraakt heerlijk mee- vond ik het eigenlijk wel goed zo, onderwijl spelend met haar behoorlijke borsten. Daarna de positie aangehouden, maar haar dan meer naar beneden en het karwei zo afgemaakt. Al met al niet verkeerd, maar toch niet van TOP
        BUNGA BUNGA

        Commentaar


        • #9
         Re: Antwerpen, Verversrui 07/4, Eva (Bul)(goed)

         Onlangs ook nog eens een bezoekje gebacht aan dit lekker snoepje. Toch wel jammer dat haar engels soms voor wat misverstanden en beperkingen zorgt in de communicatie. Maar kom, toch nog eens genoten van een pijpsessie in verschillende standje en de missionaris om haar lieve snoetje te bekijken is ook nooit slecht. En dan lekker afwerken in doggy. Meer moet dat niet zijn. Enig minpuntje, ze houdt haar tijd in het oog, voor een regelmatige bezoeker zou ze hier wat flexibeler in mogen zijn.

         Commentaar


         • #10
          Re: Antwerpen, Verversrui 07/4, Eva (Bul)(uitstekend)

          Felrops was toch wat minder enthousiast over zijn bezoek aan Eva. Zeer mooie naturelle meid, maar de service was toch maar middelmatig. Snel afwerken en een beetje teveel verbodsbepalingen: Dont't touch my pussy, time quicly please... Dus weinig of geen herhalingsgevaar

          Commentaar


          • #11
           Re: Antwerpen, Verversrui 07/4, Eva (Bul)(uitstekend)

           Vorige maand ook eens bij Eva geweest.
           Lekker ''chubby''Lolita- lichaam met bescheiden borstjes.
           Alles gevraagd eer ergens aan te komen...
           Ze noemde me een ''gentleman'' ,haha.
           Als je binnen haar toch wel beperkte grenzen beweegt is het ok.
           Zie geen grote carrière voor haar in het verschiet, maar voor iedereen die wel eens kwijlend over de Meir loopt...is Eva een must..

           Grtz

           B.
           ''No Money No Honey..''

           Commentaar


           • #12
            Re: Antwerpen, Verversrui 07/4, Eva (Bul)(goed)

            Het is echt jammer dat dit meisje zo gehaast is geworden... de laatste keer 100€ weggegooid. Na 5 minuten was volgens haar al een kwartier geweest .
            Don't touch, time is up... Sorry voor de negatieve reactie maar ze zou toch een klant die haar meerdere keren bezoekt een beetje beter behandelen. Ik ben 100% akkoord met de laatste reacties. En nog een ding... je mag van haar haar borten niet meer kussen (te veel speeksel misschien? ). Ik kom nooit meer terug.

            Commentaar


            • #13
             Re: Antwerpen, Verversrui 07/4, Eva (Bul)(goed)

             EVA stond gisteren terug mooi te wezen op de 07/4.
             Mooi kleurtje (vd zonnebank) & alles goed verpakt in haar bikini'tje

             Ze wist te vertellen dat met Kerst en nieuwjaar niet naar Bulgarije gaat.

             Ze werkte dus nu terug een hele tijd door.... een mooi vooruitzicht voor het SKW
             Altijd een schitterende service en leuke babbel.

             En........., voor de niet tevredenen , tja keuze genoeg zou ik zeggen;
             but..., hoe hebben ze deze jonge freule dan benaderd ???

             Commentaar


             • #14
              Re: Antwerpen, Verversrui 07/4, Eva (Bul)(goed)

              Maar tja, als je 100€ betaalt en na 5 minuten is volgens haar al 15 minuten gevlogen... je zou zeker niet blij zijn eh? Ik ben nog een keer bij haar teruggekeerd maar i.p.v. 100€ (zoals gewoon bij haar vroeger) heb ik aan haar slecht 50€ gegeven. Zoals onze collega Belladona zegt "voor iedereen die wel eens kwijlend over de Meir loopt..." 50€ betalen is oK! meer aan haar geven is geld weggooien, ze smijt je gewoon buiten . Inderdaad, er zijn genoeg dames die voor 100€ of meer een betere dienst aanbieden, met dat bedoel ik niet pijpen zonder, neuken zonder... die toestanden zoek ik niet maar ik en de meeste van ons verwachten wel dat een dvp haar tijd neemt voor jou als je meer betaalt en niet dat iemand zo gehaast te werk gaat zoals haar. Ze is zeer jong en hopelijk leert ze uit de ervaring als ze zou beseffen waarom de meeste klanten nooit meer bij haar terug komen.

              Commentaar


              • #15
               Re: Antwerpen, Verversrui 07/4, Eva (Bul)(goed)

               Hey wandelaars,

               heb zojuist ook een bezoekje bij dit meisje gebracht....
               Wauw....WaauuuW......WAUWWWW.
               Geweldige ervaring, na wat streelwerk en zeer aangenaam pijpwerk ( het leek wel of jefke in een vacuum getrokken werd)
               Heel slow overgegaan naar girl on top..... waar zij me plezierde door met haar strakke lichaam( kutje) minitieus op de top van mijne jef te balanceren, waarbij ze me staal hard recht in de ogen bleef kijken.
               Daarna liet ze zich zelf langzaam op en neer glijden over de gehele lengte van Jef....
               Ik heb echt stop moeten roepen, of ik onplofte....
               Daarna naar gewone misio.... waar ze steeds maar kreunen over .... de grote van mijn DICK en hoe goed ik het deed...
               Het zou kunnen dat ze fakte....maar dan wel heel overtuigend.
               Na dat ik was klaargekomen bleef ze me vasthouden bij mijn billen en kreunde dat ik vooral moest blijven zitten...
               Dont MOVE Baby....
               Dit alles gecombineerd met haar superzachte lichaam..... WAUW..
               Ik kom hier terug..... met Garantie
               I am in love with Bulgarian girls.....

               Commentaar


               • #16
                Re: Antwerpen, Verversrui 07/4, Eva (Bul)(uitstekend)

                Afgelopen zaterdag bij haar geweest. Heel mooi meisje, jammer van de tatoeage op haar rug.
                ze was wel aardig, maar waar je voor kom viel wel tegen. Ff opgewarmd met de hand 20 sec ofzo.
                paar minuten gepijpt en daarna kwam ze op me en toen ook afgemaakt.

                Commentaar


                • #17
                 Re: Antwerpen, Verversrui 08/4, Eva (Bul)

                 Dit meisje ook door Nacho gepakt

                 heel vriendelijk meisje die naar je zin maakt..
                 Nacho is normaal van ruige sex maar dit meisje behandeld nacho met liefde
                 Deze princes gaat nacho baker bezoek brengen

                 Nachoooo

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Antwerpen, Verversrui 07/4, Eva (Bul)

                  zeer vriendelijke meid..
                  50 euro standaardprijs meer mag je ook niet betalen aan het raam he
                  ook al ben ik niet binnengegaan gewoon wat info gevraagd.. en ja ze blijft vriendelijk..
                  volgende keer meer...

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Antwerpen, Verversrui 07/4, Eva (Bul)

                   Daar mijn favorietje ergens in SS afwezig was, nog eens over de Vv geslenterd om te kijken wie daar allemaal aanwezig was. Tot ik haar zag zitten, onopvallend een beetje achteruit van het raam. En een eerste blik was meteen bingo! Ik naar binnen.
                   Eva is een prachtig meisje, lief en zeer vriendelijk. Leuke ontvangst, geen haast, een babbeltje en een aangename kennismaking. Hygiëne ok, wasje voor en na. Vooraf elkaars lichaam wat verkennen, zij mij lekker opwinden tot we op het bed belanden en daar verder gaat. Lekker genoten!
                   Voor herhaling vatbaar? Zeker weten!

                   Haar persoonlijke gegevens mogen aangepast worden. Eva heeft een tattoo op haar rug en haar lengte zal eerder 1,60m zijn, zonder haar hoge schoenen.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Antwerpen, Verversrui 07/4, Eva (Bul)

                    Ik heb nog eens een bezoekje gebracht aan Eva.
                    Wat een lieve en vriendelijke dame toch. En wat een mooi lichaam, so natural!
                    Geen haast, hygiëne ok, neemt rustig haar tijd met een leuke babbel.
                    Fijn vertoeven bij haar.
                    Wie haar nog wil bezoeken moet zich haasten. De laatste week van juli vertrekt Eva voor 2 maanden naar haar thuisland op vakantie!

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Antwerpen, Verversrui 07/4, Eva (Bul)

                     Na n hele poos toch nog s een keer gezwicht voor die lieve bescheiden glimach van deze mooie dame aangezien mijn favorietje afwezig is.

                     Ik bezocht haar meer dan n jaar geleden al een paar keer en omdat de laatste keer wat minder was overgeschakeld naar andere dame.

                     Deze keer was echter weer top : net zoals de eerste keer ... vriendelijk en warm onthaal, uitstekende hygiëne (wasje vooraf) en actieve mooie meid.

                     Ze geilt je wat op alvorens op het bed te duiken, en daarna een heerlijke pijpbeurt met zicht op haar prachtig snoetje en lichaam.
                     Na een tijdje liet ik haar stoppen met pijpen om niet te snel klaar te komen ... dan vroeg ze me hoe ik t verder wilde ... eerst zij on top en afwerken doggy vroeg ik ... doggy is haar favoriet dus zo gezegd zo gedaan :
                     Eerst kwam ze lekker diep op mn pik rijden tot ik net op tijd vroeg om te switchen naar doggy. Ik moet het haar aangeven : zij weet haar kont precies goed voor te zetten om een goed gevoel bij de penetratie te krijgen en laat zich lekker diep pakken, geil in de spiegel naast het bed kijkend.

                     Wasje nadien en tevreden terug naar buiten.

                     Al bij al een vaste waarde in het skw : mooi, actief en waar voor je geld.

                     herhalingsgevaar gegarandeerd