Samira (Ned), Antwerpen, VT 09

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Samira (Ned), Antwerpen, VT 09

  Samira is een mooie Nederlandse meid met Arabische roots die momenteel werkzaam is op Verversrui 16, linkse raam. Ze is een slange lanke meid met mooie zwart haar en een mooi stel borsten. Wat je voor het raam ziet lijkt wel groter dan hetgeen het in werkelijkheid is. Ondanks het feit dat de werkelijkheid ook best mag gezien worden (zowel qua grote als stevigheid) gebruikt ze nog kunstmatige vulling in haar beha. Voor de rest niets dan positieve krititiek. ? 50 voor pijpen en neuken in verschillende posities waarbij ze zichzelf ook voortdurend ligt te strelen. Voor mij voor herhaling vatbaar en de volgende probeer ik eens hoe ver ik kan gaan met vingeren en beffen voor mijn ?50.

 • #2
  Antwerpen, Verversrui 14, Samira (uitstekend)

  Een nieuwe verschijning in het SKW, denk ik, in de namiddag. Een heel sexy geklede jonge Nederlandse dame (van Arabische oorsprong echter). Ze staat in het meest rechtse raam op de 14.

  Ik ben binnengegaan met een zekere argwaan in de veronderstelling dat als ze er te knap uitzien, ze er meestal van profiteren en dus enkel minimale prestaties leveren. Maar .... niet bij deze.

  Zonder in details te treden, tijdens en na de hele passage had ik de indruk deel te nemen aan een scène uit een echte pornofilm met een prachtmeid die volledig opging in haar rol.

  Fantastich.

  Commentaar


  • #3
   Re: Antwerpen, Verversrui 14, Samira (uitstekend)

   Vandaag werkte deze meid uitzonderlijk 's avonds.


   Het was dik in orde ! Ze heeft mooie borsten, maar haar buikje en iets te dikke poep vallen me wat tegen.

   Maar de seks was heel goed. Een vriendelijke meid ook.

   Ze vraagt altijd of alles goed is wat ze doet en zo, dus geen klagen.

   Ik keer tevreden terug.

   Commentaar


   • #4
    Re: Antwerpen, Verversrui 14, Samira (uitstekend)

    Hallo, ik ben vanmiddag maar weer eens bij haar wezen kijken.
    Het was zeer goed , je wordt niet snel afgewerkt zoals dat bij velen wel het geval is.
    Meerdere standjes e.d. zijn geen probleem en als ze je een beetje kent wil ze ook nog wel zoenen en pzc

    Even voor de duidelijkheid : Samira komt uit Libanon en dus heeft ze Arabische uiterlijk. Nu woont ze in Den-Haag (zuid)
    Ze is slank met lang stijl zwart haar en heeft lekkere lange benen.

    Kortom een lekker wijf die waar voor je geld geeft

    Commentaar


    • #5
     Re: Antwerpen, VT10, Samira

     Vrijdagavond in de armen beland van deze dame. Dacht eerst dat zij Alexandrieux was, maar die schijnt al geruime tijd niet meer gezien te zijn.
     Met het korte gesprek aan het raam wist ze mij toch over te halen bij haar binnen te stappen. Het is een knappe dame.

     Heb voor het instaptarief lekker genoten. Opwarmen met de nodige kusjes op alle plekjes van het lichaam, waarvan een paar verrassende . Daarna pijpen wat afwisselend was en derhalve zeer plezierig. Vervolgens 3 standjes neuken en tot slot ontploffen.
     Niet gehaast en achteraf nog even gebabbeld.

     De dame heeft geen tattoo's of piercings.
     Ze bevestigde mij dat ze op wisselende plaatsen zit. Heb haar eerder op VT20 waargenomen. Nu zat ze op VT10.

     Indachtig de smeekbede van de MOD een formuliertje bijgesloten.

     Commentaar


     • #6
      Re: Antwerpen, VT , Samira (uitstekend)

      Vrijdag late namiddag nog eens bij deze schoonheid geweest.
      Stond in VT 40 weer in mooie witte lingerie te pronken en aan haar verleidelijke blik kan ik toch echt niet weerstaan, dus hop met de geit !!!
      Trap op naar boven naar een mooie,ruime en rustige kamer (kamers boven in de VT zijn blijkbaar veel beter dan die juist achter de deur) en ze ging direct rond nek hangen voor kusjes en knuffels. Dan begon ze met haar super verleidelijke kontje tegen mijn jefke aan te wrijven en dan ging ze op bed zitten om met haar poepeke te wiegen als uitnodiging om haar te strelen.
      Dat terwijl je zelf nog niet eens uitgepakt bent ! Ze kneep dan ook ondeugend in mijn opzwellende broek en vist al eens in je onderbroek voor wat je haar te bieden hebt... Dan mogen de kleren uit en gaan de opwindende spelletjes van strelen, knuffelen, likken en verassende kusjes gewoon verder. Het befaamde GFE-gevoel is hierbij wel héél groot en als ze je dan begint te pijpen, zeer lekker en afwisselend en met de nodige geluiden, moet je echt inhouden of .... Toen ze ook nog haar zachte en mooi geschoren poesje in mijn gezicht draaide (69), was een zalig klaarkomen wel heel dichtbij...en dan voorbij !!! Zacht en rustig zijn haar kenmerken, géén tijdsdruk en dan na babbeltje en hartelijke omhelzing weer buiten geraakt in een roes van voldoening. Het herhalingsgevaar is dan ook zéér groot want ben er al 3x geweest(<maand) en heb al afgesproken voor volgende week...

      Commentaar


      • #7
       Re: Antwerpen, VT , Samira (uitstekend)

       Zoals vorige week afgesproken, vandaag weer bij deze uitzonderlijke lieve
       dame geweest. Weeral hartelijke ontvangst en met haar opwindende sexspelletjes(strelen,likken,kussen,...) weet ze u zo zot als een ... te krijgen.
       Met een 69 kwam er weer een zalig einde aan een half uurtje topverwennerij !
       Vandaag zat ze in VT47. Ik denk dat zij de koningin van de verschillende kamers is, wel steeds in de VT. Als ik nog vaak bij haar kom , zal ik heel de
       VT leren kennen want heb haar nu 4x bezocht en steeds in een andere kamer.

       Omdat zij het dubbel en dik verdiend, zal ik maar eens een recensieformulier bijvoegen.

       Commentaar


       • #8
        Re: Antwerpen, VT 51, Samira (uitstekend)

        Samira heeft een goddelijk lichaam daar kan geen discussie over zijn. Geen grote maar wel perfect gevormde borsten (volgens mij puur natuur, anders zeer deskundig behandeld) eindeloze benen in zachte nylons en een zeer fijn kutje. Ook positief, betaalde vraagprijs 50 € zonder pingelen achteraf voor meer, ze is een dame met een woord.
        Na een uitgebreide wasbeurt (door haar) van kleine porky kreeg ik een lapdance rond mijn lichaam waarbij ze haar verrukkelijke kont zo deskundig tegen mij aanwreef dat ik (fier) een enorme erectie kon demonstreren . Vervolgens werd ik zachtjes op het bed geloodst voor een massage met fijne olie. Jongens ik lag daar in de zevende hemel. Het werd nog beter toen ze met haar mond mijn keiharde trots vakkundig vacuüm trok in een rubbertje en een pijpsessie opstartte zoals ik nog niet kende . Ondertussen ‘showde’ ze haar prachtig klein kutje, bewerkte met ervaring mijn tepels en hield continu een vinger onder mijn ballen net boven mijn sterretje gedrukt . Ik ben niet verder geraakt dan dat want op dergelijke manier tussen zo’n sensuele lippen een loeihard orgasme ‘ondergaan’ mag je niet uitstellen, vind ik. In voetbaltermen was dit een volley vanaf 40 meter raak in de kruising!
        Tot daar het zeer goede.
        Maar … onmiddellijk daarna werd er precies een knop omgedraaid. De zwoele sfeer draaide in een seconde om naar een zeer koele. Dat de dame nadien niet uitbundig rond mijn nek bleef hangen, kan ik inkomen maar hier was het toch wel heel pover.
        Ik kreeg 1 papiertje en moest het condoom zelf afdoen. Ondertussen was zij al verdwenen om zich te verfrissen.
        Mezelf verfrissen en aankleden kon niet snel genoeg, ik werd naar mijn gevoel en ervaring vlug-vlug buiten gewerkt. Ik weet wel zeker dat ik geen foute opmerkingen (blijf altijd bij koetjes en kalfjes) of vervelende geuren verspreidde (kwam net onder de douche uit!), dus daar lag het niet aan. Misschien vanwege het goede weer waardoor er nogal wat volk door de straten liep?
        Dan, tijdens de ‘behandeling’ stoorde ik me enigszins aan telkens hetzelfde zinnetje dat ze tot vervelens toe kreunend debiteerde (oh schatje, wat maak je me geil). Dat er wat siroop aan de baard gesmeerd wordt, hoort er natuurlijk bij en vind ik ook leuk. Dit lag er wel te dik op, was te gekunsteld en hoeft voor mij echt niet.

        Ik geef een uitstekend want ik ben zeer bevredigd weggegaan maar moet toch eens goed nadenken of ik nog een second opinion ga wagen. Het gaat uiteraard hoofdzakelijk wat er in de body speelt maar ik heb toch andere ervaringen waar de brains ook meefeesten.
        Turn Left

        Ik wil deze nacht in de strate verdwale,
        de klaenk van de stad mokt m'n ziel amoureus

        Commentaar


        • #9
         Re: Antwerpen, VT 51, Samira (uitstekend)

         Vanmiddag ook deze dame bezocht wegens de lovende kritieken hier.Zoals den duvel al heeft opgemerkt een wat te dik buikje en poep en niet van de jongste (moderator schat haar eerder in de dertig) maar maakt deze uiterlijke minpuntjes ruim goed door je waar te geven voor je geld. Een lapdanceje om te beginnen, ze wast je zelf, is inderdaad een zoener ook van de lagere delen (pas op geen TZ), aftrekken zc, veel strelen en neemt ruimschoots haar tijd. Pijpt redelijk goed en is in voor verschillende standjes, geeindigd rechtstaand voor de spiegel. Terugkeren weet ik zo niet, vind zelf de diensten van Ten, mijn favorietje 'smiddags nog een stuk beter. En als zij er niet is of druk bezet zoals vanmiddag zoek ik naar nieuwe prikkels.

         Commentaar


         • #10
          Re: Antwerpen, VT 51, Samira (uitstekend)

          Zie dat ik hier een recensie vergeten te schrijven ben over Samira, die ik enkele weken geleden bezocht heb. Dus wordt het MEER dan tijd om nu uiteindelijk deze recensie eens te schrijven.
          Was al lange tijd van plan bij haar binnen te gaan, maar was er nog nooit van gekomen. En tja, toen ik die bewuste vrijdagavond met Sub op wandel was in SKW, stond Samira er uitzonderlijk in de avond, dus nu moest het gebeuren.

          Zeer vriendelijke verwelkoming, met wel een bemerking dat het tijd werd dat ik eindelijk bij haar eens binnenkwam. Ken deze dame ondertussen al geruime tijd, aangezien ik haar ’s morgens regelmatig zie toekomen, en ik in de loop der tijd misschien al honderden keren voorbij haar raam gewandeld was.

          De steile trap op naar boven; eerst gewassen aan de lavabo, diende ik zelf niet te doen, deed zij uiterst vakkundig. Werkelijk zeer hygiënisch.

          Toen we op het grote bed beland waren, begon zij overal kusjes te geven en zachtjes in mijn tepels te bijten zodat “piet piraat” het al vlug naar zijn zin had. Ondertussen mocht je rustig met haar borsten spelen. Strelen, likken, zachtjes kussen, goede massage : je waant je werkelijk in de zevende hemel bij haar, alhoewel het soms een beetje TE overdreven lijkt. Daarna PMC en NMC, het was werkelijk subliem.

          Er komt helemaal geen haastwerk aan te pas. Uiteindelijk spijtig genoeg veel te vlug afscheid van haar dienen te nemen. Zij ziet mij absoluut terug!

          Wat de leeftijd betreft, die 20 à 25 is wel naar de lage kant, ik zou haar toch wel vooraan de dertig geven.

          wico
          wico

          Commentaar


          • #11
           Re: Antwerpen, VT 03, Samira (uitstekend)

           Het nieuwjaar maar eens begonnen met een goede wandeling
           Na lang rondjes gelopen te hebben in de koude, op zoek naar bekende dames, uiteindelijk bij Samira binnen gegaan.

           Alhoewel ze volgens mij niet een van de jongste meer is mag ze er zeker nog zijn en haar outfit beviel me ook al.

           Ze is een echt tijgertje, amai, ze gromt lekker mee en zet haar tanden overal in Samira doet gewillig mee en heeft het me heerlijk naar mijn zin gemaakt (en ze vergeet ook zichzelf niet). Ondank het gebrek aan SM-spullen is ze toch zeer creatief geweest.

           Ben er van overtuigd dat het allemaal nog beter wordt als ze je wat langer kent.

           Samira vertelde me dat ze drie dagen in de week werkt (di-do-vr) in de middag en avond.

           Commentaar


           • #12
            Re: Antwerpen, VT 03, Samira (uitstekend)

            Gisteren bij deze dame geweest . Zou had een lekker leren setje aan . Hieraan kon ik niet weerstaan . Direct naar boven gegaan nadat ze mij gewassen had en met haar lekker kont tegen mijn jonge heer staan schuren had begon ze mij lekker te pijpen . Na 10 minuten ging ze naar lavabo waar ze vroeg voor haar langs achter te nemen . Dit duurde niet lang voor ik klaar kwam . Ik ga zeker nog terug .

            Commentaar


            • #13
             Re: Antwerpen, VT 03, Samira (uitstekend)

             Afgelopen week weinig favo dames gezien Uiteindelijk weer eens bij Samira beland Na eerst mijn beklag gedaan te hebben over de laatste keer toch maar doorgewandeld. Maar dit veranderde niets aan de afwezige dames. Uiteindelijk toch maar bij haar binnen gegaan met het verstand op een meter hoogte (nadat ik haar eindelijk kon doen stoppen te telefoneren ).

             Conclusie, mezelf tijdens het bezoek niet echt beklaagd, alhoewel deze dame redelijk passief is en P4P er meer van houdt dat dames het initiatief nemen. Voor mij weinig tot geen herhalingsgevaar bij aanwezigheid van andere dames in de Schipperstraat (Stella, Jessica, Annabelle, Vanessa, Laetitia, Tanja, Andrea)

             Commentaar


             • #14
              Re: Antwerpen, VT 03, Samira (uitstekend)

              Onlangs, tijdens een hevige regenbui in het droge gedeelte van de Villa Tinto schuilend,heb ik me eens geruime tijd staan opwarmen in het aangezicht van deze exotische M.il.f...
              En er uiteindelijk binnengestapt.
              Niet de mooiste en niet de jongste,maar wat een seks-appeal,op een gegeven moment was haar gordijn toe, en het licht aan;en terwijl ze zo wat rondliep kon ik genieten van een zeer sensueel schimmenspel...

              Zeer aimabel,deze Arabische,terwijl ze me aan de lavabo vakkundig waste kwam de stemming er al goed in.
              Al kirrend,pornofilm-waardige zinnen lispelend samen op bed beland,waar zich het spel ontspon,zo overdone,dat je je verder geen illusies maakt en vrolijk meespeelt.
              Seksueel zeer ervaren,zodat ik na het uitgebreide opwarm-ceremonieel,al vrij snel op springen stond.

              Een aanrader.

              Grtz.

              B.
              ''No Money No Honey..''

              Commentaar


              • #15
               Re: Antwerpen, VT 03, Samira (uitstekend)

               Ben gisterenavond bij deze dame langsgeweest.
               Vooral het donkere uiterlijk en de lingerie trokken me aan.
               Na alle voorgaande recensies durf ik het bijna niet te schrijven maar dit was een van de slechtste bezoeken aan een DVP ooit.
               Waar ik bij dames al Laetitia, Daa, Tracy bijna alles mag (en ik overdrijf echt niet) mocht ik bij deze meid niks.
               Mocht niet aan haar tieten komen, de hele tijd fake gekreun uit een slechte pornofilm...
               Ze kwam met een onozel vibratortje aanzetten.
               Heb haar op een gegeven moment gezegd dat ik haar gewoon wou neuken.
               Ze kwam op mij zitten en hield met haar hand mijn pik tegen zodat ik niet kon doorstoten de hele tijd onozel giechelend.
               Ik zei dat dit zo niet kon (was me echt aan het opjagen).
               Heb haar dan maar gevraagg om op haar rug te gaan liggen.
               Gewoon missionaris afgemaakt terwijl ze met haar hand mijn lul tegenhield.
               Echt een afknapper.
               1 keer maar NOOIT MEER.

               greetz

               Commentaar


               • #16
                Re: Antwerpen, VT 03, Samira (Ned) (goed)

                Voor het eerst in Antwerpen en na een kijkje te hebben genomen in de rosse buurt bij Samira terechtgekomen: Ze zag er metv haar zwarte lingerie en lekkere borsten sexy uit en gelukkig sprak ze gewoon Nederlands. Ze zei dat ze valt op slanke mannen en ik zei haar dat ze bij mij dan bij het juiste adres was. Vooraf even wassen en onderwijl stond ze direct van achter tegen me aan te rijen dus ik dacht dat begint lekker. Daarna pijpen waarna de standjes voor het uitkiezen waren; te weten cowgirl, doggy, doggy plat en in de missionaris heerlijk klaargekomen waarbij ze met haar nagels regelmatig over mijn rug gingZeker een meid om in de gaten te houden en je kunt aardig met haar praten. Enige minpunt was wel dat ze een deel van haar lingerie (vlak onder de borst tot boven haar kont) niet uitdeed en als je haar dan vastpakt voelt dat niet zo prettig.

                Commentaar


                • #17
                 Re: Antwerpen, VT 03, Samira (Ned) (goed)

                 Ben deze week ook bij haar geweest. Inderdaad doet ze niet veel kleren uit. Ik heb gevraagd of ik eens mocht likken, en inderdaad voor de 50 € mag dit. Ze heeft het liefst gelikt te worden zeer zacht aan haar klitje, en ze kwam nog ook. Daarna heeft ze me goed klaargepijpt.

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Antwerpen, VT 03, Samira (Ned)(goed)

                  gisteren dus bij Samira geweest in Gent (schepenvijverstraat 21 Bar Vogue) en was heerlijke ervaring.
                  Ziet er erg sexy uit in haar lingerie en heeft mooie echte tieten en een heerlijk kontje. lekkere pijpbeurt
                  en met olie tussen de volle borsten gezeten , heerlijk.... en dan op mij komen zitten op rand bed met die
                  lekkere kont voor mijn neus, zalig en heeft dus ook niet lang geduurd voor condoompje vol was.....
                  vind haar nog steeds één van de meest sexy dames met haar stevige borsten (alles echt) en lekkere kont
                  waar je goed mee mag spelen... was toch een ritje naar Gent waard !

                  weet niet goed waar te posten, want zij heeft topic in Antwerpen, maar zit nu meestal in Gent....

                  Commentaar


                  • #19
                   vt 47/48, villa tinto 47/48, samira(uitstekend)

                   heel goede ervaring deze namiddag met deze persaanse meesteres, ik had gekozen voor een prostaat masage en dat deet ze ook geweldig .
                   Is voor veel te bespreken soft , hard, enz . ; prachtige orientalische vrouw , zeer fetisch gekleed, kijkt niet naar de klok en is heel vriendelijk. goede social time , ze spreekt heel goed nederlends , en italiaans!
                   Is daar voor 15 dagen dan verandering van locatie.
                   Zeker voor andere spelletjes te herzien

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Antwerpen, VT 47W, Samira (Ned)(goed)

                    Gisteren stond ze op de VT 10,

                    Twee jaar terug binnen geweest, en mocht je haar nog neuken.... maar niks speciaals

                    Wandelaars oppassen!

                    Als ze haar panty draagt !!!!!, komt er van neuken niets in huis, & ze doet deze dan ook niet uit.
                    Of misschien voor groot geld ??

                    Ze begint hare blabla, over de crisis en dat het allemaal veel moeilijker gaat.... tja bij wie niet

                    Begint dan aan uw lul te trekken, alsof er iemand achter haar aan zit. Effe de pijp in de mond,
                    what tepelplay en hoopt op zo rap mogelijk jouw kwakje. Kleren aan en vertrekken,
                    vermoedelijk wachtend achter weer een "kloot".

                    Daar zitten tientallen anderen lekkeren, die héééél gewillig zijn, en niet op de klok kijken .


                    SAMIRA, VOOR MIJ HOEFT HET NOOIT MEER !!

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Antwerpen, VT 37, Samira (W) (Ned)(slecht)

                     Deze dame zat deze week in VT 37. Zag er best wel aantrekkelijk en mysterieus uit. Tot daar het positieve...

                     Is duidelijk een dame die enkel op snel geldgewin uit is. Komt haar beloftes niet na. Van zodra je bijvoorbeeld aan haar borsten komt, begint ze al van 'pas op schatje... dit doet pijn', aan de deur afgesproken 'beffen, pijpen en neuken', éénmaal binnen was het pijpen en voor de rest was het bijbetalen... een schande... Samira spreekt Nederlands, dus speciaal voor haar: "wij dienen ook hard te werken om onze centjes in deze buurt te komen opdoen en indien u verwacht dat wij u met respect behandelen, dan is dit omgekeerd ook van toepassing..."

                     Er is véél beter in Antwerpen te vinden, wat mij betreft nooit meer dus!