Cela (Mol), Antwerpen, VT 24

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Cela (Mol), Antwerpen, VT 24

  Rond 12:00 aangekomen in een rustig SKW. Niet veel wandelaars en ook niet super veel dames aanwezig. Vreemd voor een zaterdag. Ik heb er iets langer dan een 45 minuten rondgelopen. Heel lang aan het twijfelen geweest tussen Lola , die nu op VT44 zit , en Cela , die ook geregeld van kamer wisselt. In de Schippersstraat zwaait Flory ook altijd zo lief.... en haar "zus" Julia wordt met de keer moeilijker om te weerstaan. Keuzes, keuzes , keuzes ! Uiteindelijk hak ik de knoop door en besluit op Cela af te stappen. Deze , streng kijkende , dame spookt al eventjes door mijn hoofd. Enkel haar strenge blik hield me wat tegen om bij haar binnen te gaan. Al kan er de laatste tijd ook wel een verleidelijk lachje af. Ik had het idee dat ze niet zo te vinden zou zijn voor normal sex. Tijd om dat eens te testen...

  Ze laat me binnen en ik ga haar voor op de trap. Boven vraagt ze me wat ik wil. Normal sex zeg ik. Normally I fuck the clients zegt ze. Dat geloof ik best ! Maar vandaag is het haar beurt om genomen te worden en dat is geen probleem voor mevrouw. Na de betaling volgt er het gebruikelijke gesprekje. Haar naam wist ik al en ze komt uit Moldavië en is 28 jaar. Ze doet haar leren rokje en bh uit maar houd haar leren lieslaarzen aan . Wat een geil zicht , haar lichtjes strenge blik en dan dat secretaresse brilletje erbij + haar strakke/sportieve lichaam , kleine borstjes en dan die botten. WOW , ik krijg er al bijna terug een stijve van. Ze probeert ook met een Brits accent te praten , of die indruk had ik toch. Dat past wel bij haar. Na een wasje gaan we op bed liggen. Ze speelt wat met kleine Per en ik kan mij bezig houden met haar borsten , kontje en poes. Als ze ziet dat er leven in de brouwerij komt begint ze mijn nek te zoenen en lichtjes in mijn tepels te knijpen. Af en toe werpt ze me een geile en lichtjes strenge blik toe.

  Dan neemt ze een condoom en doet die met haar mondje rond mijn soldaat.Dat ze dat met haar mondje doet is zeker een pluspuntje ! Pijpen doet ze goed , en ook haar nageltjes gaan kriebelend over mijn balzak. Ik kan ondertussen met haar poesje spelen. Na een uitgebreide pijpbeurt stopt ze even en trekt me wat af terwijl ze met haar meesteresseblik in mijn ogen kijkt. AMAI , we moeten NU neuken of ik kom al klaar. Ze vraagt hoe ik wil beginnen en ik zeg haar van op het tafeltje te gaan zitten. Are you serious vraagt ze. Ja natuurlijk. Dat wordt ook niet veel gevraagd zegt ze. Bij een meesteres misschien niet  , maar ik doe niets liever. Ze gaat op het tafeltje zitten en ik ga zachtjes bij haar binnen. Traagjes voer ik het tempo op en na een tijd vraagt ze me haar stevig te neuken. Volgaarne! IK leg haar benen , haar laarzen , in mijn nek neem haar benen vast en ga er tegenaan. Een waar genot . Ze kreunt lekker mee , het gevoel van die botten op mijn schouders , haar geile/strenge ogen. Nog niet komen Per , geniet eerst nog wat langer van deze mooie dame.

  Volgende standje is doggy op het bed. Ze heeft een lekker kontje waar ik wel eens tegenaan wil beuken. Ook hier is het genieten geblazen. Ik kan afwisselen tussen haar neukteugels , kontje of hakken vast te nemen. Dat laatste heeft de voorkeur en als ik dan in de spiegel naar haar prachtig gezichtje kan zien vormt dat de perfecte combinatie. Ze moedigt me geregeld aan om haar harder te neuken. Stiekem vind ik het wel leuk dat zo'n meesteres , die normaal de baas is , eens geneukt wilt worden. We neuken nog wat door en dan wil ze mijn zaad. Maar ik heb andere plannen. Ik wil het zelf trekkend afmaken terwijl zij met mijn ballen speelt , en ik me met haar poesje kan bezig houden. Ik ga liggen en ze plaatst zich naast/over mij. Als ze in mijn ogen kijkt duurt het niet lang en gelukkig richt ik wat opzij want anders had ik gewoon in mijn eigen smoel gespoten , het vloog tot over mijn schouder. Heerlijk klaargekomen bij deze prachtmeid. Ze kuist alles op en dan gaan we ons beide verfrissen. We praten nog wat na en ze verteld dat ze nog geen vaste kamer heeft en dus van raam tot raam verhuis in de VT.

  Als we naar beneden willen gaan zegt ze : you first. Yes Boss zeg ik , you fucked me zegt ze , you are the boss today. Misschien moet ik haar volgende keer eens de baas laten zijn? Met deze dame wil ik wel eens iets anders doen dan de gewone suck & fuck die ik tot nu toe gewoon ben.Ik wil ze wel eens neuken terwijl mevrouw mij op een strenge manier instructies geeft. En als het dan niet goed is mag ze me straffen met haar zweepje.


  Herhalingsgevaar : JA ! Ik ben blij dat ik eindelijk eens bij Cela ben binnengegaan. Laat je dus niet afschrikken door haar norse blik.

 • #2
  Toen ik wakker werd had ik al enorme zin in Cela. Mijn eerste bezoekje was zo goed bevallen dat ik al snel terug naar deze ondeugende meid wou gaan. Ik wist alleen niet rond hoe laat ze begint en dinsdag was ze rond 10:00 (ongeveer) nog nergens te bespeuren. Dus rond half 11 naar het SKW vertrokken. Heel de ochtend ongeduldig zitten wachten en dan met volle goesting naar het SKW vertrokken.

  Shiny shiny , shiny boots of leather

  Het hypnotiserende deuntje van The Velvet Underground zoemt door mijn hoofd en in gedachten zie ik ze al staan , helemaal naakt met haar hoge lieslaarzen aan. Die geile doch strenge blik , verstopt achter dat sexy brilletje. Ik schakel een versnelling hoger en haast me richting het SKW.

  Aangekomen op het Falconplein leg ik mijn fiets vast en ga nog langs de gazettenwinkel voor een blikje Red Bull. Ik begin mijn wandelingetje zoals gebruikelijk in de Schippersstraat. Gabriëlla knipoogt eens en Flory staat trouw op post. Voor de eerste keer heb ik geen enkel moeite om deze meid voorbij te lopen. IK heb enkel interesse in Cela vandaag. Ik wandel rustig verder en wandel helemaal rond , langs de Vingerlingstraat dan de Verversrui en zo de Villa Tinto in. Ze zit weer op een andere plaats en als ik voorbij wandel lacht ze eens lief. Geen strenge blik , gewoon een lief en verleidelijk lachje.

  Yaniyorum Yaniyorum
  Her gün yeniden yaniyorum


  Als ik naar haar venstertje stap doet ze het deurtje met een brede glimlach open en ik verheug me op wat gaat komen. Na een how are you etc gaan we naar boven. Als we boven aankomen vraagt ze me of ik een recensie over haar heb geschreven. Ontkennen heeft geen zin dus ik geef het toe (als ik tegen haar lieg bind ze me misschien vast en wie weet wat er dan allemaal gaat gebeuren , brrr ). Een klant had het haar verteld , dus de klikspaan mag zich even melden . Ze was er gelukkig blij mee en na de betaling volgt er nog een kort gesprekje over koetjes en kalfjes. Als ze weer naakt voor me staat , met haar botten aan, sta ik erop te geilen als een verliefde puber. Wat een presence. Wat een vrouw. Ik ben fan !

  Ze zegt dat ze nog even naar het wc moet voor te plassen , ik zeg dat ze dat gerust op mij mag doen. Ze dacht dat ik een grapje maakte maar ik was serieus. Normal sex en golden showers don't go together vertelde ze me. Volgende keer dan , hoop ik ....

  Nadat we ons beide verfrist hebben warmt ze me op , en dat hoefde niet lang te duren want ik had al een stijve. Na x aantal kusjes in mijn nek , knijpt ze wat harder in mijn tepels. Even testen wat ik aan kan. Ze zegt dat ze op een keer iets anders met mij wil doen. Daar zullen we het dan nog eens over hebben. Maar eerst ....pijpen ! Het is wederom genieten geblazen.
  In tegenstelling tot andere dames die het niet zolang volhouden blijft Cela lang en lekker pijpen. Totdat ik zelf aangeef dat het tijd is voor te neuken. Ze vraagt hoe ik het wil , zij on top. I am lazy on top zegt ze , unless it's I who fucks the guy. Dit doet ze blijkbaar graag , maar het zal niet met mij zijn ! On top is goed , mijn handen rond haar billen of om haar borstjes en ondertussen in de spiegel naar haar gezichtje kijken. Fantastisch. Ze vertelde zelf dat ze dan lazy is maar daar was niks van te merken ze doet het goed , veel afwisseling en houd het ook lang vol. Daarna kijkt ze in mijn ogen en zegt : do you want to fuck me doggystyle? JA!
  Ze gaat op handjes en knietjes zitten en ik neem plaats achter haar. In de spiegel recht voor ons kan ik terug in haar betoverende ogen zien. In de spiegel naast ons kan ik de actie volgen , naar voor , naar rechts , naar voor , naar rechts. Ik weet niet naar wat eerst te zien . Ik neuk ze harder en harder en harder en dan..... schiet ik het cd vol. Lap! Veel te snel , ik had ze nog staand willen nemen maar daar is het niet van gekomen. Ik stond een beetje te heet van mevrouw . You fuck passionate zegt ze. Het maakte haar ochtend goed , en dat wil ik graag geloven....

  Horny toughts this morning? Inderdaad al vertel ik haar niet dat ik al heel de ochtend aan haar zat te denken. We babbelen nog wat na en ze ze me dat ze na deze neukbeurt behoefte had aan een slave. Dus zij die zich geroepen voelen om eens stevig onder handen genomen te worden moeten zich haasten naar Cela.

  Ik tel al af naar mijn volgende bezoekje!

  Commentaar


  • #3
   zondag wilde ik nog eens een wandelingetje maken. Het plan was om bij Roxanna binnen te springen maar toen ik door de villa tinto langs Cela passeerde had ze me weer betoverd. Die blik he.... Ik maak nog een paar rondjes tot ik niet meer aan de verleiding kan weerstaan en op haar afstap.

   Na een leuk ontvangst en de betaling kleden we ons uit en Ik kan weer genieten (lees :geilen) op haar lekkere lijf en haar lieslaarzen. Ze zegt dat ik op het bed kan wachten want ze gaat zich verfrissen in het badkamertje. Ongeduldig lig ik daar op het bed tot ze in al haar glorie verschijnt. Ze doet haar brilletje uit en komt gehurkt naast me zitten. Ik zal wel elke keer in trance verkeren want ik vergeet telkens te vragen of ze haar bril wilt ophouden , dat geeft het dat extratje. Ze polst eens of ik zin heb in iets kinky maar ik zeg dat ik gewoon wil neuken.You are so traditional verteld ze me. Maar dat veranderd nog , zo zijn we allemaal zegt ze. Als ze goed heeft opgewarmd/opgegeild doet ze met haar mondje het condoom erond en begint me uitstekend te pijpen. Als ze tussendoor in mijn ogen kijkt zweef ik even op een roze wolk.

   Tijd voor te neuken en ze vraagt hoe ik het wil. Staand terwijl zij met haar lekkere billen op het tafeltje zit. Wat een zicht als ze daar zo voor mij zit , klaar om genomen te worden. Na een tijdje neuken maant ze me aan om haar harder te nemen , en ik kan alleen maar gehoorzamen. Ze knijpt of draait eens aan mijn tepels ik krijg geregeld petsen op mijn billen en ze vraagt om haar nog harder te neuken. Het is enorm geil als ze me zo commandeert met die strenge blik en kordate stem. Als het tempo opgevoerd wordt zet ze ook haar nagels in mijn billen. Fantastisch.

   volgende standje is doggy op het bed. Ze vraagt me om haar hier niet te hard te neuken. Het mag niet zoals mijn vorig bezoekje of zoals daarnet op het tafeltje. En wie ben ik om haar niet te gehoorzamen? Als ze voor mij plaatsneemt weet ik dat het moeilijk zal zijn om ze zacht te nemen. Maar als ik via de spiegel in haar ogen kijk besef ik dat ik maar beter kan luisteren . Na zo een tijdje te neuken geef ik haar een zachte pets op haar billen. Hey dont smack my ASS zegt ze en ze geeft me een lichte pets op mijn ballen. Uit mijn reactie kan ze opmaken dat dat me wel bevalt en zo volgen er nog een paar! Tot mijn lichte verbazing geniet ik er wel van. Het voelt lekker om ze te nemen en ondertussen die lichte pijn te voelen als ze op mijn ballen slaat.

   Ik besluit om het handmatig af te werken en terwijl ik ga liggen en me met mezelf en haar billen bezig hou krijg ik nog een paar ferme tikken op mijn ballen. Ik vraag of ze gehurkt over mij komt zitten en ondertussen vingert ze zichzelf. Af en toe stopt ze en mag ik aan haar vingertje zuigen. Het smaakt heerlijk en als een baby tutter ik aan haar vinger. Na een tijdje komt ze terug gehurkt naast me zitten. Nog een paar tikken op mijn ballen en dan masseert ze ze eventjes. En plots steekt ze een vingertje in mijn gat. Een heerlijk gevoel is dat. Zo gaat het nog even door en ik geniet er enorm van.


   we praten nog wat na en ze vertelde me dat ik blijkbaar toch niet zo “traditioneel” ben als ik dacht. Ben benieuwd wat het de volgende keer gaat geven!

   Commentaar


   • #4
    Daarnet nog eens bij Cela langsgeweest.Van neuken is niet veel in huis gekomen aangezien Per Freddy gisteren een stuk in zijn kloten had en vandaag opgezadeld zit met een redelijke kater. Dus het is voornamenlijk handwerk geworden waarbij zij een vingertje in de achterdeur stak. Lekker !
    Wederom een leuke tijd bij het mooiste meisje van de straat.

    Ze vertelde me dat ze binnenkort (vanaf volgende week?) een vaste kamer heeft in de VT : nr24.

    Commentaar


    • #5
     vorige week eindelijk mooie cela eens bezocht zo streng als ze achter het raam kan kijken zo lief is ze als je binnen bent!!!
     alles bij deze dame is goed verzorgd en we hebben samen ook flink gelachen!!! de grapjes gingen over en weer !!!
     leuke tante om vaak te bezoeken!!!!
     theo
     wie zichzelf spaart krijgt nooit rente
     alleen huilebalken hebben spijt
     god create the world in 7 days
     day 8 he create bulgarian and romanian girls

     Commentaar


     • #6
      deze dame eens bezocht,vroeg gelijk al toen ik binnenkwam wat ik wilde ik zei just normal
      eerst wat gepijpt daarna geneukt in drie standjes, waarbij ze haar laarzen aanhield...
      toen ik haar doggy nam, vond ze het ook leuk om met haar nagels over me zak te gaan.
      echte kinky dame met een mooie body...
      nog even met de hand, en het was weer gebeurt.
      even aangekleed en drie kussen bij de deur, en ik stond weer buiten.
      leuke dame met best veel mensenkennis.

      Commentaar


      • #7
       Deze dame houd van kinky , ze verleid graag en houd van macht over mannen en eens ze jou in haar macht heeft , plaagt ze graag en tast u lichaam af op zoek naar u grenzen , waar ze net over gaat met plezier

       Commentaar


       • #8
        Of dit lang haar vaste plek zal zijn valt nog af te wachten. Cela gaat begin september terug naar school !!
        Ze zal proberen om haar studies te combineren met haar job in het skw (respekt!). Ze is van plan om na een paar weken les, opnieuw een paar weken in Antwerpen te werken; we zien wel.

        In tegenstelling tot haar apatische houding voor het raam is ze eenmaal binnen heel joviaal en communiceert heel vlot. Ik vroeg voor een sessie kinky seks, waar ze duidelijk de nodige ervaring mee heeft. Ze stelde allerlei zaken voor, corrigeert als je aangeeft dat het meer of minder mag en reageert heel goed, soms plagerig. Bondage, prostaatmassage, electro, beffen, dildo, tepelbijten,... het kwam allemaal in het juiste ritme aan bod. Ik hoop haar in de toekomst nog af en toe achter een raam te vinden.

        Commentaar


        • #9
         Begrijp niet dat er hier gezegd word dat ze een strenge blik heeft? Haar geile bazige blik heeft mij de eerste keer bij haar binnen gebracht en de mannier waarop zij Meesteres is de tweede keer. En dat ze steeds andere dingen wil uitproberen dat maakt het voor mij zo spannend! Zal haar zeker nog opzoeken wanneer ze terug is van haar vakantie. Onderdanig likje aan haar poesje en kontje!

         Commentaar


         • #10
          Een aantal weken geleden heb ik deze dame ook eens bezocht. Cela is een héél mooie dame die zéér goed Engels spreekt. Ze had een nice sexy outfit aan, zwarte hoge laarzen, een zwarte string en een zwarte latex BH. Het kinky en sm aanbod was dus duidelijk aanwezig.

          Boven op de kamer zag ik al onmiddellijk het Andreaskruis hangen. Verder een frisse kamer met een welgekomen airco. Ze vroeg uiteraard waarvan ik hield. Ik hield het voorlopig op a nice blowjob and a few fingers and a not too big dildo in my ass. Ik zag niet direct lichtjes fonkelen in haar mooie ogen, ik denk dat mijn wensen niet uitdagend genoeg waren voor haar. Toen ik haar een briefje van 50,00 Eur overhandigde werd ze er niet vrolijker op, ze zei al zuchtend “OK, I will give you a blowjob for your 50,00 Eur”. Ik was niet direct blown away van deze ontvangst.

          Ik deed een wasje terwijl zij toekeek en al eens in mijn kont kneep. Zij deed geen wasje en ze deed zelfs haar string en BH niet uit. Het gesprekje dat we ondertussen probeerden te voeren wilde ook niet echt vlotten

          Op het bed kwam ze naast me zitten en begon ze met een korte teasing met wat handwerk en wat bijten in mijn tepels (had best wat harder gemogen). Ze is best een indrukwekkende verschijning als ze zo naast je op het bed zit. Toen mijn kleine vriend al snel paraat stond trok ze een zwart latex handschoentje aan en ging ze met een paar vingers in mijn kontgaatje. Ze wist héél goed waar ze precies moest zijn en wat ze met haar vingers moest doen om me gek te maken, ondertussen zat ze aan mijn stijve paal te trekken. Vervolgens nam ze een vibrator en schoof er een condoom over. Toen zei ze “ik schuif niks in je kont dat niet eerst in je mond gezeten heeft” en ze duwde de vibrator in mijn mond. Ik moest die eerst even pijpen alvorens ze hem in mijn kont stak. Toen de trillende vibrator in mijn kont stak moest ik hem met mijn sluitspier ophouden (hij mocht er dus niet uitfloepen) terwijl zij een condoom over mijn staalharde paal pijpte. Ik kreeg een geweldige pijpbeurt (precies zoals ik het graag heb) terwijl ze de trillende vibrator dieper in mijn kont duwde. Een trillende vibrator in mijn kont was voor mij nieuw, tot dan toe had ik alleen nog maar dildo’s naar binnen gehad.

          Ik stond al 2 dagen verschrikkelijk heet en met zo’n pijpbeurt, een trillende vibrator in mijn kont en wat geile blikken en vuile praat van Cela kon ik het écht niet lang houden. Terwijl mijn pik in en uit haar mond ging spoot ik keihard het condoom vol, het voelde alsof ik het condoom er ging afschieten.

          Cela maakte me vakkundig proper en tijdens dit ritueel vertelde ze zo één en ander dat ze ook nog met me zou kunnen doen, bvb suck her dick, fuck me in the ass, een sessie aan het kruis, vastbinden aan het bed en dan ……. Ze maakte het wel héél duidelijk dat dit allemaal wel iets meer zou kosten dan 50,00 Eur en ze legde er nogal stevig de nadruk op dat ze de volgende keer wel wat meer eurootjes verwacht.

          De nababbel tijdens het wasje achteraf en tijdens het aankleden verliep wel wat soepeler dan het gesprekje bij het binnenkomen. Haar Brits accent “speelt” ze niet, ze heeft dat omdat ze een aantal jaar in Londen gewoond (gewerkt?) heeft.

          Tja, wat moet ik van dit bezoekje nu denken? Wat ze doet doet ze goed tot voortreffelijk, daarover bestaat geen twijfel. Ze is héél knap en op kinky en sm gebied is ze een echte pro, denk ik. Waarschijnlijk is er met deze dame héél veel mogelijk. Het lag er echter iets te dik op dat ze voor 50 Eur niet al te veel wil doen en dat ze eigenlijk graag wat meer eurootjes krijgt.

          Ik had ook niet echt een klik met haar en zij waarschijnlijk ook niet met mij.

          Herhalingsgevaar: voor mij niet.
          Give yourself over to absolute pleasure
          Swim the warm waters of sins of the flesh

          (dixit dr Frank-N-Furter in The Rocky Horror Picture Show)

          Commentaar


          • #11
           Door de recensie? hierboven heb ik naar de link gekeken , waar mooie foto's staan . Wat mij deed denken aan de kinky sessie met haar en het was al eventjes geleden dat ik bij haar was geweest. Dus vandaag naar het skw en gaan kijken of ze er was en ja , ze was er . Na een paar keer langs haar raam gepasseerd en na wat oogcontact, werd ik naar binnen verleid en naar boven.
           wauw !! De kamer was wel duidelijk veranderd, kettingen van het plafond naar het bed , op de vier hoeken vast gehaakt . Allerlei attributen aan de muren , maar gelukkig heeft ze die niet gebruikt, misschien de volgende keer. Uitgekleed op bed begon ze wat te plagen en mindfucken en het duurde niet lang of ik was vast geketend, armen open aan de hoeken en benen in de lucht . Ze speelde met mijn kontje en masseerde mijn penis , maar ze zachtjes vandaag , want ik heb haar niet om genade moeten vragen. Ze liet mij ook aan een dildo likken en zuigen , wat nadien een strapon werd en ze mij in mijn keel begon te neuken. Na het klaarkomen moest wel mijn sperma van vingers zuigen en aflikken. Voldaan naar buiten en naar huis .

           Commentaar


           • #12
            Gistermiddag ook eens naar Antwerpen geweest.
            na een paar rondjes gelopen hebben
            Bij Cela binnengegaan
            Twijfelde in het begin omdat ze bijna geen oogcontact maakt.
            maar toen eenmaal de deur openging was ze zeer spontaan
            vroeg wat ik wilde
            ik zei een beetje soft sm daar kon ze wel wat mee?
            toen vroeg ze wat ze allemaal met mij mocht doen
            nippleplay vastzetten strapon etc
            waar ik allemaal met ja op antwoorde
            zo dan gaan we nu spelen zei ze
            tijdens het spel vroeg ze of ik wel eens Electro of sounds had geprobeerd
            nee dat heb ik niet en of het het wel wilde proberen
            dus heeft ze de Electro bij mij gedaan. Volgende keer de sounds?

            Ik kijk er naar uit

            in ieder geval een leuk bezoekje geweest

            ga zeker nog eens terug

            Commentaar


            • #13
             K heb ook Cela ontmoet op 07/03 dankzij gast die deze topic heeft geopend.

             t was de eerste keer voor mij in Antwerpen gedurend de dag.

             Na een beetje rondlopen ben ik beslist om bij Cela te gaan. Met een stralende gezicht welkom ze mij in haar kamertje. Ik vraag voor normaal sex. Geen probleem.

             Eerst even zonder condoom met zn handen vooralleer ik stevig ben. Ze vraagt hoe ik wil haar neuken. "Jij op mij" "lazy boy; zegt ze en sloeg mijn been. Nog steeds met mijn ballen aan het spelen.

             daarna doggy zij begint te bewegen en ik laat haar lekker doen. Ze ziet me niet klaarkomen en vraagt me om te gaan liggen. Ze trekt condoom af en trekt een zwarte handschoen aan, neemt een beetje olie massage en laat me met een heerlijke handjob klaar komen.

             volgende keer misschien soft sm vragen

             Ze ziet me zeker terug

             (sorry voor de foutjes nederlands is mijn moedertaal niet)

             Commentaar


             • #14
              Ik ben Mistress Cela, een 28 jarige bloedmooie blonde Kinky Lady. Met mijn sensuele uitstraling en sexy body zal ik jou

              Commentaar


              • #15
               Ik zag Cela ook op https://www.smdome.com/a-new-kinky-s...a-antwerpen-b/ en https://www.kinky.nl/vrouwen/meester...-mistress-cela , maar laat je niet afschrikken door de SM advertenties en bordje op haar glazen deur, want ze is ook top qua sex, vergis je niet. Ze kan wat bezig zijn met haar telefoon op haar kruk, maar het is een geile donder hoor. Ik heb altijd goede sex met haar waar ze behoorlijk in op gaat met neuken, beffen en pijpen, en dan mag ze van mij een lichte kinky twist er aan geven door beetje tepelspel en vinger in kontgaatje. Cela is wel een intelligente en zeer sexuele meid, erg playfull!

               Commentaar

               Aan het werk...
               X