Christine (Fra) (W), Antwerpen, VT 10

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Christine (Fra) (W), Antwerpen, VT 10

  Enige tijd geleden ben ik binnengeweest bij Christelle. Ze is een wat oudere dame met blond haar schat haar ongeveer 40. Dus toch voor liefhebbers van dames met al wat leeftijd. Ik werd vriendelijk ontvangen aan de deur en betaalde 50 euro voor pijpen neuken en standjes. Alles gebeurde met veel zachtheid en rustig. Na enige tijd vroeg ze of ik langer wou blijven. Dit zou me dan 50 euro meer kosten. Een tweede keer klaarkomen was geen probleem. Ik stemde hierin toe en heb er geen spijt van gekregen. Alles ging rustig zijn gang. Pijpen gebeurde zeer lekker en terwijl kwam ze in 69 zitten. Neuken was ook lekker in alle standjes. Er werd niet op de klok gekeken en ben zeker een uurtje binnengeweest. Zeker een een aanrader voor mensen die van een rustige vrijpartij houden en vallen op ietwat oudere vrouwen. Hier kom ik nog terug.

 • #2
  ben vorige week eens binnen gestapt bij Christine was ik al lang van plan maar vond dat ze er niet al te vriendelijk uitzag eens binnen moest ik mijn mening herzien ze is een en al vriendelijkheid terwijl ze zich uitklede leuke babbel gestart kwam te weten dat ze uit het zuiden van Frankrijk kwam en soms een tijdje afwezig omdat ze dan voor een poosje terug naar huis gaat. Ze is begonnen met aan mijn tepels telikken daarna naar beneden is ze zachtjes mijn jongeheer beginnen pijpen was lekker maar iets te zacht ben ondertussen lekker met haar kutje beginnen spelen wat ze dan ook goed toeliet heb haar dan opmij gezet en ze is me lekker beginnen berijden terwijl ik lekker met haar tepeltjes ben beginnen spelen al gauw spootik haar lekker kutje vol wel met condoom nog een babbeltje gedaan en danrustig doorgegaan

  Commentaar


  • #3
   2 weken geleden eens bij Christine binnen geweest.Blijkbaar weten de meesten het niet, maar Christine was een van de juweeltjes van vroeger.Ik ging al bij haar 15 jaar geleden.Toen ik haar terug zag zitten dacht ik dat er eindelijk terug een oude glorie in de buurt was gekomen.Om kort te zijn: ik had beter de illusie in stand gehouden en er buiten gebleven.Ze doet wel haar best , maar haar kwaliteiten zijn serieus achteruit gegaan.Haar lichaam is ook wat onderhevig aan natuurlijk verval, maar ziet er voor haar leeftijd nog redelijk uit.Bij het neuken op z'n hondjes duwde ze zich heel de tijd naar achteren, wat niet veel actie van mijnentwege toeliet.Ze heeft het al trekkend moeten afmaken omdat ik zo gewoon niet kon klaarkomen. Ze neemt er wel haar tijd voor.
   Spijtig, maar in dit geval was het vroeger veel beter
   Groeten van de Porndog

   Commentaar


   • #4
    Re: Antwerpen, Schippersstraat 06/1 , Christine (Fr.) (goed)

    Na de bovenstaande positieve recenties is Christine mij serieus tegengevallen. Ze beloofde tongzoenen, maar het bleef bij het tipje van haar tong. Ze vroeg 50 euro meer om een half uurtje te blijven. Voor dat geld (50+50=100euro) kan ik meer en beter krijgen in een privé! Pijpen was niet bijzonder. Neuken okee. Dus niet voor herhaling vatbaar. Sorry, maar vroeger was ze beter.

    Commentaar


    • #5
     Re: Antwerpen, VT 32, Christine (Fra)(goed)

     Onlangs, na vele jaren onderbreking, nog eens bij Christine binnen gestapt. Ik was vroeger een vaste klant en het deed me plezier dat ze me meteen herkende. Deze gedistingeerde klasse dame moet wel boven de 50 zijn maar is uitstekend geconserveerd. Uiteraard geen jong popje meer maar mature heeft zeker ook zijn charmes. Ze heeft gevoelige tepels die je naar hartelust mag stimuleren, na korte tijd begint haar buikje wellustig te grollen en wordt haar ongeschoren poesje lekker vochtig. Als je je werk goed doet zijn bij haar geen hulpglijmiddelen nodig. IK heb mij mijn hernieuwde kennismaking niet beklaagd en ga zeker kortelings nog eens terug wanneer ze weer in het land is.

     Commentaar


     • #6
      Christine heeft in haar zwerftocht door Villa Tinto, na VT 10 en VT33, nu VT14 bereikt !
      Zij "zwerft" uitsluitend gedurende de dag.

      Commentaar


      • #7
       Aangezien het er op lijkt dat Christina steeds verhuisd naar kamers van Dames die met verlof zijn, de (W) maar aan haar adres toegevoegd.
       Sagaris

       Commentaar

       Aan het werk...
       X