Daniela, Antwerpen, Verversrui 05/2

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Daniela, Antwerpen, Verversrui 05/2

  Vandaag bij deze nieuwe (?) dame eens binnengewipt.
  Werkelijk een prachtige verschijning, klein en fijn maar met een paar toeters om u tegen te zeggen. Bij het "uitpakken" blijken de tieten echte D-cups te zijn die helemaal geen last hebben van de zwaartekracht. Stevig en big en dit op een echt slank lijfje.
  So far so good... jammer genoeg is er nagenoeg geen communicatie met dit meisje mogelijk. Buiten het stuntilig brabbelen van de prijzen spreekt ze nauwelijks Frans, Engels en Duits lukt al helemaal niet. Hierdoor wordt het wel heel moeilijk om duidelijk te maken wat je verlangt. Dus gewoon maar bij S&F gehouden en naar hartelust met die tieten gerammeld want die zijn dus echt wel prachtig. Misschien is er mettertijd, wanneer ze de taal wat onder de knie zal hebben, wel meer mogelijk bij deze dame. Herhalingsgevaar? Twijfelgeval...
  Laatst gewijzigd door Sagaris; 31-07-18, 10:17.

 • #2
  Re: Brussel, Aarschotstraat 074, Daniella (voldoende)

  Op woensdagavond nog eens "binnengewipt" bij deze dame.
  Nog steeds dat prachtige kleine lijfje met die knallende stevige tieten. Helaas is het ook nog steeds héél moeilijk communiceren met haar (beetje frans).
  Uiteindelijk 50€ voor een kwartiertje éénrichtingsverkeer. Niet echt een topprestatie maar zoals gezegd: een beauty van een lichaam.
  Deze dame is wel verhuisd naar de enige bar i/d Kwatrechtstraat, vlak achter de hoek bij Bar Le Tunnel.

  Commentaar


  • #3
   Re: Brussel, Aarschotstraat 074, Daniella (voldoende)

   Wo 4 maart Aarschotstraat 74 Daniella? Had Natalie verstaan, spreekt beetje engels, bruin, mager, mooie grote borsten, zwart lang haar, houdt niet van tepel pitsen, 20 euro extra voor beffen, zacht wrijven ok, zuigen redelijk, zij op mij, was er wel rap had nog 5’ over

   Commentaar


   • #4
    Re: Brussel, Aarschotstraat 074, Daniella (voldoende)

    Ben er op een doordeweeksedag al eens om 17h binnengewipt, en gisteren om 03h00, dus ik denk de nachtshift...

    My god, die tieten, ik dacht dat ik droomde! En zo'n strak en zacht lijf, ik moet me tegenhouden om er niet elke dag naartoe te gaan...

    En als je zacht bent, dan is ze zacht terug, en ze praat het liefst Frans en dat lukt haar aardig...

    Commentaar


    • #5
     Re: Antwerpen, Verversrui 13/3, Daniella (voldoende)

     Verleden week nog eens geweest, maar dat viel me dik tegen ...
     Normaal doet ze wat gek en kan je lang met haar tieten spelen, maar deze keer keek ze de hele tijd op haar horloge ... ze was ook als een gek in de weer met haar vochtige doekjes om nagenoeg ALLES af te kuisen ...

     Ik werd er zowaar zenuwachtig van, en had daardoor geen volledige erectie ... dan zei ze maar dat het niet ging ... 50€ betaald om niet klaar te komen!

     Mij ziet ze niet meer terug.

     Commentaar


     • #6
      Re: Antwerpen, Verversrui 13/3, Daniella (voldoende)

      Op een zaterdagnacht ook nog eens bij haar langsgeweest. Zoals gezegd: prachtige tieten & body, de prestatie zelf was maar zus en zo. Toch wel iets te tam en te passief.
      Achteraf bleek echter dat ze nogal verlegen is: ze maakte zich zorgen over de twee miniscule textielen streepjes die haar borsten nauwelijks konden houden. Bij van die silicone-toeters blijft alles dan wel zitten, maar bij Danielle floepen haar natuurlijke D's d'er continu uit en daar zat ze wel wat mee. Ze voelde zich wat té bloot aan het raam maar vanwege de concurrentie draagt ze dit setje toch maar.
      Als ooit het ijs eens zal gebroken zijn dan wordt dit misschien wel een topper. Voorlopig blijft het nog een mooi ding met prachtige toeters en weinig actie.

      Commentaar


      • #7
       Re: Antwerpen, Verversrui 13/3, Daniella (matig)

       Dacht een fantastische ontdekking gedaan te hebben op een avondje stappen. Deze schoonheid heeft werkelijk de prachtigste boezem van het schipperskwartier en een zeer mooi lijfje.

       Alleen jammer dat ze alles met zeer weinig overgave doet.
       Er kan geen lach van af!!

       Mocht uitvoerig aan haar borsten zitten. Alleen ligt ze er heel de tijd ongeïnteresseerd bij en ga je je er zelf snel ongemakkelijk bij voelen.

       Het pijpen was echter zeer goed!

       Ze heeft vreemde gewoonte om alles met vochtige doekjes af te vegen.
       Geef mij maar de keukenrol zoals elders.

       Een schoonheid, maar weinig sympathiek en geen overgave.

       Voor de liefhebbers van mooie borsten een aanrader!!

       Commentaar


       • #8
        Re: Antwerpen, Verversrui 13/3, Daniella (voldoende)

        Ik moet beamen wat de anderen zeggen. Daniella heeft écht prachtige grote borsten. Perfect van vorm, lekker gewicht.

        Ze vertelde dat ze sinds kort overdag werkt. Haar engels en frans zijn ok. Ik kon goed praten hoewel het gebrekkig blijft langs haar kant. Ze verkiest frans blijkbaar.

        Prestaties zijn inderdaad wat matig. Snelle pijpbeurt. Niets speciaal, maar ook niet super slecht. Dan zij on-top; die lekkere wiebelende borsten voor je neus zijn wel de max. Ze heeft ook lekkere grote schaamlippen. Tepels blijken inderdaad beetje gevoelig. Dan afgemaakt in doggystyle. Leuk, maar klein kontje. Het zicht in de grote spiegel was wel leuk.

        Kortom: héél mooi meisje. Prestaties kunnen wat sterker en intiemer.

        Commentaar


        • #9
         Re: Antwerpen, Verversrui 13/3, Daniella (voldoende)

         Deze namiddag voor de 2de keer langs geweest.

         Jammer genoeg de laatste keer.
         Deze dame heeft er gewoon geen zin in.

         Bij alles wat je vraagt krijg je een zucht als antwoord.

         Prachtig lijf en borsten, ze blijven me aantrekken.

         Het is en blijft moeilijk communiceren met deze dame.
         Frans, Engels en een Oost-Europees taaltje door elkaar.
         H.

         Commentaar


         • #10
          Re: Antwerpen, Verversrui 13/3, Daniella (voldoende)

          Ben hier op zaterdagmiddag ook gepasseerd. Zoals eerder vermeld, moordtieten en nog naturel ook, dat zei ze zelf trots tegen me. Ik vond haar vrij speels en misschien ook wat arrogant, maar daar hou ik van. Toch wel knap van zo'n klein meisje om zulke tieten te kweken. Ze pijpte best hard, maar vrij lekker. Mocht altijd aan haar borsten zitten, maar mocht er niet aan zuigen. In missionaris hield ik het bijna niet vol, met dat zich top haar tieten. Ze zei nog " aaah, you're affraid to finish " Heb haar lekker genomen op z'n hondjes op de muziek waarbij ze gretig mee beukte. Lekker gekomen, kort maar krachtig. Intiem is inderdaad matig, maar vond het toch een leuke meid. Beetje gek en daar hou ik wel van.

          Commentaar


          • #11
           Re: Antwerpen, Verversrui 13/3, Daniella (voldoende)

           Heb haar bezocht te Aarschotstraat 74 in Brussel,en moet beamen wat door anderen reeds eerder werd geponeerd.Inderdaad n erg mooi meisje,uitermate mooie borsten die smeken om te worden gekoesterd.Dit dan ook plichtsbewust gedaan,iets waarmee zij geen problemen had.Wat echter wel tegenviel was haar ietwat ongeinteresseerde houding,alsook haar herhaaldelijke vragen voor een verlengd verblijf.Toch ietwat vreemd van een dame die quasi onophoudelijk aan t werk is.De potentiele bezoekers bijna van zich af moet slagen;wat bij haar collega's toch wel tot enige jaloezie moet leiden.Ik weet niet of andere collega-bezoekers van deze dame hetzelfde gevoel hebben,type money-shark of gewoon ongelukkige communicatie die niet altijd even vlekkeloos verloopt,hoewel ze haar best doet in frans-engelse mengelmoes.Wat me het meest stoorde was het gekibbel met de bijzittende (bazin) dame die regelmatig wat Bulgaarse verwensingen kwam ventileren,erg onaangenaam.Tot slot,een goede service die eventueel tot een herhaald bezoek zou kunnen leiden.Toch nog ns serieus over napeinzen,in Antwerpen zit een even mooie dame(Katy) met een meer gedreven beleving naar mijn mening.

           Commentaar


           • #12
            Re: Brussel, Aarschotstraat 074, Daniella (voldoende)

            Na enkele weken opnieuw deze dame bezocht,wat een tegenvaller.Blijkt dat ze bijklust als escortedame voor(oudere)welgestelde mannen;en dit tot voor kort zonder medeweten van haar vriend(pooier).Deze was hier blijkbaar niet mee opgezet,gezien de blauwe plekken op haar lichaam.Van enige bezieling was geen sprake,kortaf gemor op elke toenadering.Erg teleurstellend,en voldoende om een definitief njet te krijgen.Hoop hiermee medewandelaars te hebben gewaarschuwd om niet in de uiterlijk zeer aanlokkelijke val te trappen.mvg

            Commentaar


            • #13
             Re: Brussel, Aarschotstraat 074, Daniella (voldoende)

             Ik schrijf niet meer zo veel, maar wandelen des te meer. Maar voor deze wel zeer aantrekkelijke meid, zeer mooi lichaam, mooie benen, prachtige kont en nog mooiere borsten... MAAR... Een verwittigd man is er twee waard. Het slechtste wat ik in jaren gepakt heb !!! Eerst binnen voor de gebruikelijke 50 euro. Ze begon te pijpen met een nat doekje rond de handen !! Brabbelde voortdurend onbeschoft taaltje. Missionaris laat ze je nauwelijks "binnen" en op zijn doggy alleen met de benen toe (en ik met de benen open, heb liever andersom) geen enkele andere mogelijkheid, voortdurend tegenstrubbelen... Ik was thans supergeil, maar kon niet komen. Toch 50 euro bijbetaald omdat ze zo schoon is en ik bij haar wou "komen" . Normalerwijze zou ik dan die 50 ergens anders extra gaan spenderen... Had ik beter gedaan. Een andere meid zou blij zijn voor 50 extra, maar ze bleef onvriendelijk en zagen in een onverstaanbaar (bulgaars-roemeens) taaltje... met veel moeite klaargekomen. LAAT U NIET VANGEN DOOR DEZE SCHOONHEID !!! 0 op 10 voor mij

             Commentaar


             • #14
              Re: Brussel, Aarschotstraat 074, Daniella (voldoende)

              Ik moet zeggen, het klop allemaal.

              Knap, slank, maar wat een tetten !!!!

              De rest valt tegen, pijpen met een doekje en niet echt diep. Het neuken viel al bij al nog wel mee. Zij boven op en nadien nogal vrij hard afgemaakt op zijn hondjes. Haar kreuntjes waar wel lekker om te aanhoren.

              Voor de rest (de tetten amai amai) viel het wat tegen.

              Wel een schoon kind

              Commentaar


              • #15
               Re: Brussel, Aarschotstraat 074, Daniella (voldoende)

               Haha! De MAX! ze is terug!

               Het begon met een warrig verhaal over iets van airhostesse, het interesseerde mij eigelijk niet

               Ze heeft me lekker gepijpt, ik heb heel haar dikke tieten afgelekt van boven tot onder en daarna haar heel diep gepenetreerd en klaargekomen gelijk Tarzan!

               Jeeeej!

               Commentaar


               • #16
                Re: Brussel, Aarschotstraat 076, Daniella(voldoende)

                hey, medewandelaars.
                Ben deze ochtend langs brussel gewandeld en zag daar een bloedmooie dame met idem boezem! Niet getwijfeld en dan maar meteen naar binnen gegaan, ze was zeer vriendelijk en spraken meteen af 40€ pijpen en 1standje. hierna geen enkele keer over geld gezeurd. Ons samen uitgekleed, op bed gaan liggen, eerst beetje spelen, dan jasje rond m'n inmiddels al harde lul en dan begon ze me heerlijk te pijpen! Ze begon zacht maar ging naar het einde haast over naar een deeptroath. Had het al moeilijk om me in te houden, wat ze ook merkte dus vroeg ze of we gingen neuken. Zij ging liggen en ik in missionaris op haar, blijkbaar is dit het standje als je voor de 40€ beurt kiest. Eigenlijk wel goed want zo heb je een schitterend zicht op haar natuurlijke boezem en haar schattige gezichtje, ze kreunde ook lekker mee en leek er wel echt van te genieten, toen ik ging klaarkomen drukte ze zich lekker dicht tegen me aan en spoot ik het rubbertje lekker vol. Daarna nog even gebabbeld en vertrokken.

                Dus, ik thuis aangekomen en haar opgezocht... blijkt dat ze vroeger toch in Antwerpen heeft gewerkt en dat mijn vermoeden dat ik haar ergens van kende bevestigd werd. Nu zie ik ook in sommige reacties staan dat ze ondertussen escorte doet ook... waar kan ik haar vinden of hoe kan ik haar bereiken? Weet iemand iets meer...

                Commentaar


                • #17
                 Re: Brussel, Aarschotstraat 076, Daniella(goed)

                 @Gilette21, deze morgen is ze rond 9h00 gestart.
                 Ik kom niet dikwijls in Brussel maar méér en knappere dames dan in Antwerpen.

                 Daniella bezocht, had haar al een paar keer zien staan (ook in Antwerpen) maar zat toen met negatieve kritieken in mijn achterhoofd.
                 Gezien het hier en op een ander forum de laatste tijd wat positiever was toch maar een geprobeerd.

                 Ik sluit me aan bij de laatste recensies, goede service maar toch een echte pro, eerder PSE dan GFE.
                 Verschillende posities mogelijk en zij neemt initiatief ... haar rechtstaand tegen de muur op haar hoge hakken gepakt en lekker gekomen.

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Brussel, Aarschotstraat 076, Daniella(goed)

                  Onlangs ook bij deze dame geweest.
                  Zij is ongetwijfeld één van de knapste van de a-straat, ongelooflijk geile tetten!
                  De prestaties vielen mee maar waren niet uitzonderlijk. Ze bleef nogal lang weg na het overeengekomen bedrag (50E) ontvangen te hebben.Toen ze het condoom wou omdoen sprong dit 2 meter in de lucht en moest ze een ander nemen, het begon al goed... Het pijpen was in orde, met deepthroat, maar ze zette zich zodanig dat ik bijna nergens aankon, en aan haar tepels mocht ik ook niet komen. Bij het neuken wou ik haar vingeren maar ze begon in een Oost-Europese taal te roepen en zei: "don't touch me there!". Ze kalmeerde nadien gelukkig en wisselde in amazone af van positie (gewoon, zijdelings, omgekeerd) en ik kon het dan ook niet lang uithouden. Achteraf kleedde ze zich snel aan zonder een woord te zeggen en ging achter de bar glazen wassen, ik mocht mijzelf buiten laten... Zalig lichaam, waardoor ze bijna constant bezet is, maar door haar attitude niet voor herhaling vatbaar.
                  Looks: 10/10
                  Prestaties: 7/10
                  Houding: 1/10

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Brussel, Aarschotstraat 074, Daniella(goed)

                   Daniella is nu verhuisd naar nr 40 en nu heeft ze in elk geval een mooi kamertje. Had net een pilletje genomen dus ik dacht nu ga ik die gevoelloze barbiepop eens te lijf ondanks alles.
                   Aan de deurbabbel keek ze dwars door me, niet echt uitnodigend, maar voor haar lijf moet je het doen. Perfect figuur, maar die grote borsten zijn toch niet echt in proportie. Op de kamer wou ik daar zekerheid over hebben, maar mademoiselle liet me geen onderzoek toe, zelfs bijna niet een lichte streling;
                   Afstandelijke pijpbeurt, hoewel technisch niet slecht. Houding zodat je er niet bij kan. Als ik te ver ging beet ze toch wel in mijn xxx zeker! Dan met het 50 eu tarief werden tal van standjes doorgenomen. Ze gleed feilloos van het ene standje over naar het andere, weer technisch zeer goed, en eens lekker afgeneukt.
                   Van enig gevoel was geen sprake, wel gemaakte vriendelijkheid. Vriendelijkheid onder een laag schmink is zo afstandelijk.
                   Maar je moet het eens gehad hebben.

                   Opmerking ivm informatie dame: leeftijd ondertussen 22-25.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Brussel, Aarschotstraat 138, Daniëlla

                    Ben gisteren bij Daniella in Antwerpen geweest. Inderdaad op VVRui 8/04.

                    Ben liefhebber van haar figuur maar toch lang getwijfeld..zag er niet uit alsof ze klanten zocht en was meer met de buurvrouw bezig. Ze ziet er een pornstar uit maar ook niet heel lief.
                    Toch de stap gezet, aan de deur heel onwennig en koud contact. € 50 s & f.

                    Eens op de kamer keerde ze volledig, ik was vrij zenuwachtig, al even niet naar de dames geweest en bij zulke schoonheden voel ik me steeds wat onwennig de 1e x. Ze stelde mij op m'n gemak en pret kon beginnen.

                    - Direct Cd erop, geen voorspel of kussen.
                    - Pijpen was ongelofelijk, nog nooit meegemaakt, paar keer deepthroat, echt super goed. Ik ben normaal geen fan van Pmc maar dit was buitencategorie. Lange pijpbeurt, paar keer noodrem en dan kwam ze uit zichzelf on top.
                    - Zij on top, ze kwam gehurkt boven me zitten en samen met die borsten spelen, gewoon zalig.
                    Op dat moment berijdt ze je als een pornstar en toen vrij snel gekomen.

                    Achteraf zoals het moet (geen wasje vooraf).

                    Ze zei inderdaad uit Brussel te komen en is nu 1,5 weken in Antwerpen.
                    Ze heeft hier wat 'problemen' gehad en gaat woensdag terug naar Brussel.
                    Ze spreekt heel goed Engels, beetje Frans en zou binnekort Vlaamse les gaan volgen.

                    Jammer dat ze al vertrekt volgende week, toch misschien vraagje aan haar klanten.
                    - Voor. € 50 is beffen niet inbegrepen maar kussen wel? Bij mij geen van beide maar lijkt me straf.

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Brussel, Aarschotstraat 040, Daniella

                     Terug op nr. 40. Prachtig lichaam, maar kende de commentaren hier, dus met veel voorbehoud binnengegaan.

                     ...

                     man man man

                     ....

                     Het was geweldig: lief, initiatief nemend (even met mij voor de spiegel gaan staan, ik dacht dat ik in een pornofilm was beland), me strelend, heel erg GFE. Ik dacht: waaraan heb ik dit verdiend? Vroeg op de dag? Rond 9.30 was het.
                     In livrette is het zicht geweldig: ze heeft zo'n mooi gevormde smalle poep en strakke kut.
                     Afgemaakt in missionaris , met veel oogcontact. Prachtige blauwe ogen.

                     Ik was binnengegaan met het idee van een afstandelijke wip, maar zeer welvondaan buitengegaan. Waarschijnlijk gewoon geluk gehad... Voor gewone prijs van 50 euro.