Vania (Bul), Antwerpen, Vingerlingstraat 17/1

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Vania (Bul), Antwerpen, Vingerlingstraat 17/1

  Had besloten om mijn uur middag pauze nog eens op eeen aangename manier door te brengen en dus hup naar het swk gereden. Was er voor 12u en dus was de keuze nog ietwat beperkt. Na een paar rondjes begon het uitzicht te beteren. Uiteindelijk gekozen voor deze Vanya. Nog geen recensie over haar gevonden en ben trouwens niet (meer) zeker over huisnummer/raamnummer.
  Het is een enigzins stevig gebouwde madam uit bulgarije, ergense halverwege de twintig schat ik. Ze had een kort schots geruit rokje aan. Afspraak was de standaard 50euro voor p+n met standje. Haar engels is niet schitterend trouwens.

  Haar kamer bevind zich op het gelijkvloers dus geen kans om naar haar toch wel indrukwekkende billenparty te aanschouwen terwijl ze voor je de trap opgaat spijtig, zeer spijtig...

  Anywow na het uitkleden lekker tegen haar aangekropen en ze begon er meteen aan. Rubbertje erom ( met de mond) en pijpen, likken en sabbelen maar. Een gedachte fliste maar door mijn hoofd: Ooh boy, dat gaat niet lang duren zo. Gelukkig stopte ze er op tijd mee.
  Dan het echte werk. Het plan was eerste missionis en dan doggy. Zo gezegd, zo gedaan. Nou dat eerste standje was niet echt super. Niet slecht maar nochal passief.
  Dus maar snel overgeschakeld op doggy. Dat uitzicht op die prachtige billen... Hmppff... dat duurde dus echt niet lang voordat het rubbertje vol zat.

  Daarna allebei nog wat gewassen en naar buiten. Gaf haar een kusje maar daar was ze niet tevreden mee. Ze moest er drie hebben. Nou die gaf ik haar graag... het was absoluut de moeitje vond ik. Ze gaat me zeker nog eens terugzien als ik nog eens tijd heb

 • #2
  Re: Antwerpen, Vingerlingstraat 17/1, Vania (voldoende)

  Vandaag, iets na de middag, bij deze bulgaarse schone langs geweest. Inderdaad ze neemt er haar tijd voor en ze is aangenaam gezelschap.
  Eerst begonnen met een kleine massage en dan langzaam met de handjes naar beneden toe werken en rubbertje erom heen. Ze droeg weer dat korte geruite rokje, best wel sexy want je mag overal aan komen; een verschil met sommige anderen in het SKW. In ieder geval is het een lieve mooie meid die respect verdient. Kans op herhaling is zeer groot.

  Commentaar


  • #3
   Re: Antwerpen, Vingerlingstraat 17/1, Vania (Bul) (goed)

   Woordje vooraf: Ik ben me zeker bewust van de soms euforische termen waarmee ik mijn bezoeken beschrijf. Heb ik dan alleen maar superervaringen? Absoluut niet, ben al regelmatig ergens zwaar ontgoocheld buiten gestapt. Maar als ik er nadien even over nadenk, ben ik in 90% van die gevallen zonder overtuiging binnen gegaan. Is het dan die dame haar schuld? Het is niet de eerste keer dat ik over een dame die me, of even goed mogelijk, ik haar, niet lag (what’s in a name ;-)) goede recensies lees. Ik heb geen enkele twijfel dat die recensies waarheid zijn maar smaken verschillen, hé. Natuurlijk zal ik zaken zoals slechte hygiëne, bedriegelijke praktijken of andere malafide toestanden direct melden maar voor de rest geef ik liever mijn leuke ervaringen mee.


   Gezien het tijdsbestek tussen de oproep van de moderator en mijn recensie kan je letterlijk spreken van vijgen na Pasen maar het doet geen afbreuk aan wat deze dame te bieden heeft.

   Ik ben al enkele jaren een regelmatige bezoeker bij Vania. Voor kinky spelletjes moet je bij haar niet zijn, voor ruwe sex evenmin, wel voor intense smooth sex en dat trekt me meer dan eens naar haar. Voor mij brengt zij opwindende rust na een dag van stress en vermoeidheid.
   Vania is geen lolita of glossy magazine figuur maar zou ik omschrijven als het volwassen geworden buurmeisje waar je met meer dan doorsnee interesse naar omkijkt. Haar zacht naturel figuur is een zaligheid om je handen op te leggen en tegen je aan te drukken.

   De ontvangst is steeds warm en hartelijk, ze neemt en geeft uitgebreid de tijd om op te frissen en, omdat ze weet dat ik daar erg op geil, doet steeds nylon kousen aan voor me naast haar op het bed uit te nodigen. Haar mond begint een langzame tocht van mijn hals met opwindende tussenstop bij mijn tepels naar mijn penis. Eer ze daar is heeft de combinatie van haar tong op mijn tepels en het gevoel van die gladde nylons tegen mijn lichaam al een stevige uitwerking. Met haar mond trekt ze me vacuum in het rubbertje en zuigt me naar binnen. Vania heeft pijpen tot een kunst verheven. Met haar zinnelijke lippen glijdt ze over en rond mijn paal, likt en zuigt op elke vierkante centimeter en wisselt af met intense deepthroats. Vooral haar zuignaptechniek over het stukje onder mijn eikel doet met telkens opstijgen. Tel daarbij nog ondeugend oogcontact en ze brengt me elke keer naar een geweldige erectie. Soms presenteert ze haar kutje voor mijn handen of mond, soms niet. Ik weet dat ze daarvoor niet altijd in de mood is en respecteer dat. Het heeft trouwens nog nooit afbreuk gedaan aan mijn beleving.

   Het zou haar weinig moeite kosten om me oraal naar een enorme climax te brengen maar ze weet dat ik graag haar lichaam rond me voel en houdt daar rekening mee. Misschien omdat we elkaar al zolang kennen, is glijmiddel maar af en toe nodig en dan enkel een summier streepje. On top is het fijne, geschoren kutje van de Bulgaarse een speciale belevenis als ik dat over mijn gezwollen lid voel en zie glijden maar ook in andere standjes laat ze me volledig door het lint gaan. Ik vind haar gleufje strak maar erg zacht wat, ondanks de condoom, een speciale gewaarwording geeft en mij sterk opwindt.

   Het is moeilijk om mijn orgasme juist te omschrijven want bij Vania is dat nooit hetzelfde. Vorige week kreeg ik een slow motion gevoel en was compleet weg terwijl het sperma in lange samentrekkingen uit mijn lul spoot. Het voelde net of ik elke straal centimeter voor centimeter zijn weg naar buiten voelde zoeken. De opwinding was zo hevig dat ik geruime tijd later, ondanks volledige bevrediging, nog steeds een flinke erectie had.

   De hygiëne nadien is top, ook de gelegenheid om mezelf op te frissen. Haar Frans is meer dan behoorlijk wat absoluut meerwaarde geeft omdat je een gesprek kan voeren en niet in gebarentaal moet communiceren. Mede daardoor maar vooral door de ongekunstelde knuffel is het afscheid een beetje alsof je bij een goede vriendin buiten gaat.

   Tja, ik weet het, weer lyrische bewoordingen maar als je het graag sec hoort, ze zuigt en neukt elke keer mijn hersenen uit mijn hoofd.

   Sorry maar heb weer probleem om het recensieformulier mee te sturen. Moet UITSTEKEND zijn!!!
   Turn Left

   Ik wil deze nacht in de strate verdwale,
   de klaenk van de stad mokt m'n ziel amoureus

   Commentaar


   • #4
    Re: Antwerpen, Vingerlingstraat 17/1, Vania (Bul)

    Hoi,,

    Weet er iemand tot hoelaat ze 's avonds aanwezig is.?
    Ik heb haar al meermaals bezocht en telkens een super ervaring..

    Wasje vooraf, uitkleden en op bed.. Begint ze me te strelen (tong)zoenen, men tepeltjes worden verwend endan mijn pik die er ondertussen al goesting in heeft. Condoompje er rond en begint ze te pijpen, dit kan ze geweldig!!
    Na een tijdje begon ik haar te beffen tot ze klaar kwam, ze genoot ervan denk ik ;D.
    Dan maar aan het echte werk begonnen, het neuken.. Eerst ikke bovenop, dan is zij bovenop mij komen zitten.. endan in doggy afgewerkt.. echt voldaan.

    al een aantal keren op zaterdag namiddag geweest maar komt er niet meer van dus wil ik graag eens in de week tegen de avond gaan kijken..

    grtjes.

    Commentaar


    • #5
     Re: Antwerpen, Vingerlingstraat 17/1, Vania (Bul)

     Ik ben verschillende keren bij Vanja op bezoek geweest. Telkens voor een massage (dat adverteert ze aan het raam) en dan een pijp en/of aftrek sessie.
     Vanja kijkt helemaal niet op de klok en houdt er van om vooraf en achteraf een uitgebreide babbel te hebben. De laatste keren maakte ze zelfs koffie voor mij. Maar op de duur wordt dat echt wel iets te familiair.
     Haar massage is niet echt top. Ze pijpt echter als de beste. Eerst traag en echt deep throat, om je dan te laten ontploffen. Met haar handen is maakt ze er eveneens een opwindende sessie van.
     Jammer dat ze meestal zo ongeïnteresseerd aan haar raam zit. Voor liefhebbers van steviger billen of een opwindende pijpsessie is het zeker een aanrader.

     Commentaar


     • #6
      Op dit forum is ze niet populair, maar Vania blijft een van de dames die ik af en toe met plezier bezoek. Een lieve girl-next-door met een rubensiaanse kont. en een van de beste pijpsters van het skw. Een gemeende knuffel hoort er altijd bij maar verwacht geen porno seks.

      Commentaar

      Aan het werk...
      X