Mandy (Ned), Antwerpen, Verversrui 26/3

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Mandy (Ned), Antwerpen, Verversrui 26/3

  Afgelopen week Mandy bezocht. Een lieve meid, met een girl nextdoor uitstraling .
  Liep al een tijdje te dwalen door de straat en pasage toen ik haar daar zag staan. Haar spontane blik deed mij verstenen aan de grond, waardoor ik een gesprek met haar aanging.
  Na een kort gesprekje over de diensten en prijzen van deze dame ben ik bij haar naar binnen gestapt.
  Eenmaal binnen was de sfeer gelijk gezellig en hebben we eerst even lekker gekletst. Nadat de financiele plichtplegingen gedaan waren en de kleren uit waren liet ze me plaatsnemen op het bed.....
  Eerst lekker in elkaars armen gelegen en elkaar heerlijk gestreeld, hierbij mocht ik haar overal aanraken....
  Nadat ze van de kleine jongen een grote jongen had gemaakt ging het rubber eromheen en begon ze met haar orale diensten.... in één woord TOP...
  Voordat het kruid te vroeg verschoten zou worden hebben we nog enkele standjes gedaan......

  Nadat we klaar waren, hebben we nog een tijdje na liggen kletsen, hier nam ze ook rustig de tijd voor. Ze vertelde dat ze al eerder in o.a. Den Haag gewerkt had, maar nu enkele dagen hier werkzaam is ....

  Ik hoop haar vaker aan te treffen, dit is zeker de moeite waard!
  Laatst gewijzigd door Sagaris; 08-12-17, 00:38.

 • #2
  Re: Den Haag, Hunsestraat rose-p k06, Mandy (Ned) (uitstekend)

  Na veel goede verhalen gehoord te hebben over het Haagse, maar eens de omweg gemaakt hier naartoe. Geen moment spijt gehad van deze onderneming.
  Tegen het einde van de middag heb ik enkele malen een ronde gelopen, en de vele mooie meiden mijn netvlies laten passeren. In tegenstelling tot andere buurten stonden er veel mooie/knappe meiden. Het maken van een keuze was daardoor ook erg moeilijk. In mijn hoofd bleven een 3 tal meiden staan welke ik wel wilde bezoeken. Totdat ik buiten de passage aan de Hunsestraat een leuke blonde meid zag staan. Haar gordijn was tot die tijd steeds dicht geweest, maar toe ze deze eenmaal open had heb ik geen moment getwijfeld en ben ik erop af gestapt. Nadat aan het raam het nodige was afgesproken naar de deur gelopen. Achter mij bleven enkele mannen teleurgesteld achter.
  Binnen was ze direct erg aardig, en een genot om naar te kijken. Ze stond daar in een fleurig lingerie setje, met daaronder een paar sexy hoge hakken.

  Nadat we ons samen hadden opgefrist (was wel nodig met die warmte), zijn we verder gegaan op het bed. Vooraf afgesproken wat er mogelijk was, gekozen voor een half uurtje met alles erop en eraan.
  Na een lekker voorspel (massage, pijpen, oraal) doorgegaan met het hoofdgerecht (3 standjes zij boven, missionaris en doggy). Het half uur vloog voorbij, maar toch heb ik hier een erg goed gevoel aan over gehouden.
  Alles wat ze beloofd komt ze ook na, en dat heb ik helaas wel anders gezien.
  Nadat de tijd voorbij was, werd er nog niet direct op de klok gekeken en hebben we tijdens het opfrissen en aankleden nog lekker met elkaar zitten praten.
  Hierbij vertelde ze mij dat ze niet frequent hier aanwezig is, maar nu enkele dagen hier aanwezig is.
  Na wat gegevens uitgewisseld te hebben ben ik met een goed gevoel naar buiten gestapt. Toe ik nog even omkeek, werd haar gordijn alweer gesloten en liep de volgende alweer naar binnen, lucky bastard!!

  Commentaar


  • #3
   Re: Den Haag, Hunsestraat rose-p k06, Mandy (Ned) (uitstekend)

   Tot mijn grote blijdschap zag ik dat deze mooie dame weer actief is in Den Haag.
   Nadat ik twee keer tevergeefs naar het Haagse ben gereden kwam ik haar de derde keer toch tegen. Ze was inmiddels niet meer actief in de passage van de Hunsestraat, maar verderop in de Geleenstraat nummer 23 kamer 4 (?).
   Nadat ik de vorige keer een goede tijd met haar heb gehad besloot ik dit keer voor een langere tijd naar binnen te gaan.
   Binnen eerst het gebruikelijke ritueel (qua wassen e.d.), daarna hebben we eerst even lekker staan rommelen met elkaar. Nadat ik haar langzaam had ontdaan van haar setje (ondertussen mijn handen en mond lekker zijn gang laten gaan) heeft ze me al staande oraal verwend (zij ging gehurkt voor mij zitten)...
   Nog voor ik mijn kruid kon verschieten zijn we op het bed aangekomen en hebben we een aantal standjes gedaan... elk standje met Mandy is een topper...
   Na enkele standjes kwam het hoogtepunt in doggystyle....mmmm wat on ongelofelijk geil kontje heeft ze dan ...
   Nadat ik mijzelf weer wat had opgefrist en schoongemaakt verder gegaan met het tweede deel van dit bezoek. Een heerlijekk erotische body to body massage. Ik kan zeggen dat dit echt de slagroom op de al erg lekkere taart was.... ik moest me verder inhouden dat ik niet zomaar met al die olie mijn junior in haar liet glijden zonder jasje.... maar oh oh wat was het heerlijk. Toen het einde naderde van de massage (toch een kleine 30 minuten) vroeg ik haar het met de hand af te maken. Nog voor ik voor een tweede keer mijn kruid verschoot liet ik haar plaats nemen op het bed.... al trekken lag ze op het bed, terwijl ik naast het bed stond.... De aanblik van dat mooie naakte lichaam op dat bed deed mij mijn kruid spoedig laten vliegen.... Ze vond het in deze geen probleem dat ik over haar heen kwam, dus dat was een extra bonus.
   Nadat welkaar geholpen hadden met het schoonmaken hebben onszelf gewassen om daarna afscheid te moeten nemen.

   Ik ga zeker vaker terug naar haar!!

   Mandy je hoort nog van me !!

   Commentaar


   • #4
    Re: Den Haag, Hunsestraat rose-p k06, Mandy (Ned) (uitstekend)

    Alweer een tijdje geleden dat ik bij deze mooie dame was geweest... Tijd om weer eens een bezoek aan het Haagse te brengen.
    Uit betrouwbare bron (.......) begrepen dat ze deze week weer een kamer had besproken in de Geleenstraat. Geleenstraat 23 (wisselende kamer) schijnt nu haar vaste uitvalsbasis te worden als ze hier aanwezig is.
    Omdat ik wist dat ze rond 10 uur in de morgen aanwezig zou zijn ben ik maandag naar Den Haag gereden...
    Helaas waren bijna alle ramen onbezet dus was het wachten of ze uberhaupt wel zou komen...
    Een klein kwartiertje later zag ik achter één van de ramen van nummer 23 Mandy zichzelf installeren....
    De ontvangst was hartelijk, wat mij al direct erg in de stemming bracht. In haar kamertje aangekomen hebben we eerst weer een tijdje zitten kletsen...
    Nadat ik mijzelf had uitgekleed en gewassen mocht ik plaatsnemen op het bed... Vooraf afgesproken dat zij mij mocht verassen en dat ik haar haar gang liet gaan (...meeste dvp's kunnen met die vrijheid niet omgaan ).. Mandy weet met die vrijheid prima om te gaan en zorgt voor een constante spanning
    Eerst een lekker body to body massage gekregen, waarbij geen plekje overgeslagen werd... Daarna in een standje 69 op mij gekropen waardoor we wederzijds elkaar konden verwennen.. Wat mij opviel is dat ze hiermee best lang doorgaat, en ik het idee kreeg dat ze zelf aardig zat te genieten van mijn orale 'kunsten'
    Na dit kunststukje hebben we de daad in een aantal lekkere standjes uitgevoerd, zij eerst bovenop met haar rug naar mij toe, daarna missionaris (benen lekker ver opgetrokken waardoor je haar diep en hard kan en mag nemen), daarna afgemaakt in doggy positie... Het zicht op haar lekkere kontje liet me alweer te snel mijn kruid verschieten..
    Daarna heeft ze mij ontdaan van mijn rubbertje en heb ik mijzelf opgefrist. Echter hadden we nog even te gaan, waardoor we uiteindelijk samen naast elkaar op het bed belandden.
    Al pratend hebben we elkaar nog lekker liggen verwennen............ Hierbij liet ze het vingeren erg lang toe.....
    Na een poosje stond ik ook weer op springen. Ik ben op mijn knieën komen zitten en al trekkend heeft ze mij een heerlijk 2e orgasme bezorgd.

    Ze is met enige regelmaat tegenwoordig aanwezig in Den Haag...

    Ik hoop haar nog vaak te treffen...

    Commentaar


    • #5
     Re: Den Haag, Hunsestraat rose-p k06, Mandy (Ned) (uitstekend)

     Ken deze meid al langere tijd. Heb haar een tijd geleden in Den Haag voor het eerst gezien en bezocht. Kort daarop vertelde ze dat ze ging stoppen achter de ramen, en ze verder ging in de "escort".
     Heb haar in die tijd menig maal bezocht/laten komen, echter het tarief daar is duidelijk anders dan ik voorheen gewend was....
     Kort geleden vertelde ze mij dat ze weer met enige regelmaat in Den Haag te vinden was, tegen de daar gebruikelijke gunstige tarieven.

     Toen ik van haar hoorde op welke dag ze weer achter de ramen zou zitten, ben ik haar die dag meteen gaan opzoeken.
     De ambiance is helaas wel anders als in een hotel, echter heb je met haar maar weinig nodig om het uitstekend te hebben.
     Afgesproken voor een uur (werd een ruime 1,5 uur). Binnen heb ik mijzelf kunnen wassen en zijn we begonnen met een lekker sfeertje te creëren.
     Lekker naakt op bed liggen babbelen over van alles... terwijl ze langzaam begint de spanning op te voeren, hier had ik niet veel voor nodig...
     Tussentijds krijg je van haar voldoende gelegenheid om ook haar lichaam lekker te verwennen. Na een tijdje resulteerde dat in een standje 69, waarin we een flinke tijd hebben liggen genieten.
     Aangezien ze in een redelijk klein kamertje zat die dag waren er niet veel mogelijkheden om eens lekker gek te doen.
     De diverse standjes waren uitstekend (niet allemaal op bed).
     Zo hebben we een stoel gebruikt, staand, en zo nog enkele heerlijke verwennerijen.
     Het einde komt dan altijd te vroeg... Daarna weer even wassen en weer op het bed plaats genomen. Hier hebben we een beetje liggen kletsen, waarop zij mij nog een heerlijke massage gaf, afgesloten met een lekker hoogtepunt.

     Daarna wassen en weer (een stuk armer) naar huis.

     Heb regelmatig contact met haar dus een vervolg gaat er zeker weer komen.

     PS. Staat hier dat ze geen tatoeage heeft, echter heeft ze wel een tatoeage..!

     Commentaar


     • #6
      mindy

      vandaag eens langs geweest in villa tinto bij deze hollandse meid je voelt je direct op je gemak zeer goede service voor 50eu voor herhaling vatbaar

      Commentaar


      • #7
       Re: Antwerpen, VT 06, Mindy (onbekend)

       Vandaag ook langs geweest bij deze Hollandse meid. Ze stelde haar bij mij voor als Mendy (en dus niet Mindy).

       Lekkere meid die me niet behandelde als een nummer maar dat beetje extra gaf.
       Ze kwam lekker tegen me aanliggen en begon met tongzoenen daarna zachtjes pijpen en afwisselend nog wat tongzoenen. Daarna kwam ze spontaan op mij zitten en begon me lekker te berijden. Daarna heb ik haar nog lekker genomen in ander standje.
       Na het neuken (nog niet klaargekomen) kwam ze nog effe lekker al tongzoenend tegen me aanliggen met haar mooie lange haren en trok me zalig af en daar was het dan snel. Ik kreeg nog effe de tijd om naast haar wat te relaxen.

       Na nog een leuke babbel en een laatste zoen liet ze me ontspannen weer buiten gaan.

       Commentaar


       • #8
        Re: Antwerpen, VT 06, Mandy (Ned) (uitstekend)

        Eerste de praktische informatie: ze werkt di, do, za en zo van 10 tot 18. Ze heeft inderdaad geen naambord.

        Vandaag was ik wat gespannen en had meer zin in ontspanning dan het meer energiek werk. Zoals al vermeld bevat het standaardpakket ook beffen en zoenen, en is ze geen klokkijkster. En de plus-punten van mijn bezoek waren het knuffelen en strelen, veel zoenen waaronder wat tongzoenen, en het genieten van haar wat vollere lichaam met geweldige borsten (volgens mij puur natuur) en ronde billen.

        Ook was er veel voor-, bij- en na-kletsen (de tijd ervoor heb ik buiten beschouwing gelaten bij het invullen van de duur van het bezoek), wat me op mijn gemak stelde.

        Beffen: wat minder: haar venus-streek is goed geschoren maar rond haar mooie roos zelf is er vrij veel haar, en ze wou niet erg lang doorgaan met beffen.

        Ze was begonnen met lekker zacht hand-werk (net geen erotische massage) en na het beffen ging ze over naar pijpen, eigenlijk korte pijpbeurten afwisselend met weer hand-werk. Dit was, denk ik, deels als ontspanning bedoeld. Het neuken was ook wat minder dan ik heb ervaren bij anderen en ze vond de amazone-stand vermoeiend ... maar ja, mijn eerste bezoek, we kenden elkaar niet, vermoedelijk bij een vervolgbezoek zal het beter gaan. En ik sluit een vervolgbezoek niet uit, zeker als ik ontspanning nodig heb.
        Thalysman
        Dans le jardin de plezier il y a une belle rose...

        Commentaar


        • #9
         Re: Antwerpen, VT 06, Mandy (Ned) (uitstekend)

         Echt een toffe meid. Ze komt uit Rotterdam.Maar dat drukt de pret zeker niet. ( ze heeft geen hollandse pretentie ) . Integendeel , een rustig , mooi en kalm meisje. Ze verwelkomt je met een lieve glimlach en een warme knuffel. Lange blonde haren, +/- 1.75 m , (echte) D-cup , niet super slank, maar ook niet dik.
         Op het bed werd er verder geknuffeld en elkaars lichaam verkend.
         Enkele posities en het zakje was leeg en condoom gevuld.
         Kortom een aanrader, Allee , niet allemaal tegelijk ,anders maak ik geen kans meer.
         Ze begint s morgens rond 9.00 h tot 20.00 h (voor de dagen zie hoger) .Ze zit in het hoekje van villa tinto naast het secretariaat
         Ze maken ons zo zot meneer.

         Commentaar


         • #10
          Re: Antwerpen, Schippersstraat 24/5, Mandy (Ned)(goed)

          Ik heb hier vandaag een heerlijke tijd gehad. Voor de verandering eens naar Antwerpen afgezakt ipv Brussel. Zij was de enige in heel de buurt die vriendelijk, en oprecht kon lachen. Ik kan niet zeggen dat ik echt een "kut"jaar had, maar ik ben daar toch met een big smile buiten gegaan en het aankomend jaar 2013 lachend tegemoet gegaan.
          Ik ben een groentje in deze wereld, maar ik heb vandaag ontdekt wat ik af en toe nodig heb: een echte GFE, een lief meisje, een natuurlijk meisje, iemand die je direct op je gemak stelt en ik kan zo nog even doorgaan.
          Nooit het gevoel gehad dat ik binnen een bepaalde tijdspanne buiten moest. Ik zorgde er zelf wel voor dat ik tijdig buiten was. Ze heeft me zo opgewonden gemaakt dat ik het echt niet lang heb volgehouden. Ik ben uiteindelijk 20-25 minuten binnen geweest, maar had echt het gevoel een uurtje gekregen te hebben. Ze doet dit werk al 7 jaar zei ze me, maar ik had geen seconde het gevoel dat het een prostituee was, maar eerder een meisje dat ik na een feestje had leren kennen. Ik begin te begrijpen dat sommigen verliefd kunnen worden op een dame die dit werk doet.
          Zij gaat me in elk geval regelmatig terugzien. Geen pornogedoe, maar een lief meisje die perfect inspeelt in de noden die ik had.
          Voor iedereen een gelukkig en gezond 2013!

          Commentaar


          • #11
           Re: Antwerpen, Schippersstraat 24/5, Mandy (Ned)(goed)

           Misschien toch even vermelden dat Mandy soms ook op andere dagen werkt. Vandaag (woensdag) even door het kwartier gewandeld, en net toen ik het kwartier wilde verlaten, zag ik haar nog net zitten.
           Haar vaste dagen zijn inderdaad dinsdag-donderdag en in het weekend, maar regelmatig komt ze ook tussendoor!
           Ze zei me o.a. een bordje te zullen plaatsen voor haar raam, om duidelijk te maken dat ze aanwezig is, ook al is ze bezig. Ze zat vandaag overigens aan het middelste raam. (24/3)
           Hoe mijn bezoek verlopen is, is persoonlijk en dus weinig objectief, maar of het zeer goed was? Uiteraard! Ik word/ben een vaste klant.

           Commentaar


           • #12
            Re: Antwerpen, Schippersstraat 24/5, Mandy (Ned)(goed)

            Een paar weken geleden hier binnen geweest.
            Dezelfde goede diensten zoals ervoor.Blijft een klasse dame.
            Ze is wel een beetje voller geworden tov een jaar geleden.
            In haar haar heeft ze heel liicht blonde accenten laten aanbrengen.(highlights)
            Ze stond nu in het middelste raam
            Ze maken ons zo zot meneer.

            Commentaar


            • #13
             Re: Antwerpen, Verversrui 28/1, Mandy (Ned)(goed)

             Mandy begin augustus om een zaterdag morgen bezocht op Schippersstraat 24. Ik had al diverse rondjes gemaakt en ze bleef maar lief naar me lachen dus toch maar op haar afgestapt. Toen ze vertelde dat ze tongzoende mee naar binnen gegaan en ik heb me zeker niet beklaagt. Ze is lief en geeft je een echt GFT gevoel. Al tongzoenend op bed beland waar ze me redelijk pijpte. Vervolgens haar kutje oraal verwend (als ze fakete dat ze klaarkwam deed ze dat uitstekend) en eerst in doggie stijl en tenslotte in missionaris houding al tongzoenend klaargekomen. Herhalingsgevaar 100%!

             Commentaar


             • #14
              Re: Antwerpen, Schippersstraat 10/4, Mandy (Ned)

              Ook is een keertje binnengewandeld bij Mandy.

              Het is een lieve Nederlandse dame. waarbij geen tijdsdruk heerste, eerst het financiële geregeld ons beide uitgekleed en op het bed plaatsgenomen, waarbij Mandy zich zacht tegen me aanvleide, en me zacht begon te zoenen, ondertussen kon ik lekker met haar naturel borsten spelen.
              Ondertussen was men kameraad op sterkte gekomen en begon ze te pijpen, het was wel jammer dat ze pijpte met mijn rug naar me toe zodat ik haar nergens meer kon strelen, en er kwam ook wel wat handwerk aan te pas, dat was een serieus minpunt.
              Dan nog even geneukt en tenslotte het met de hand laten afwerken. Nog even verfrist en afscheid genomen met een zoen.
              Ik heb er gemengde gevoelens bij, of ik haar nog zal bezoeken, ik weet het niet, eerst maar eens men to do lijstje maar is verder afwerken denk ik

              De kamer zelf vond ik ook nogal kil, maar daar kan Mandy natuurlijk niets aan veranderen, er staat gewoon een bed en een zetel en dat is het, verder is de kamer niet aangekleed, ook geen spiegels of dergelijke, hopelijk doet de pandeigenaar daar nog iets aan.
              Mvg

              OR

              Commentaar


              • #15
               Re: Antwerpen, Schippersstraat 24/5, Mandy (Ned)

               Voor de dagen zie hier. Dit is weliswaar vrij oude informatie maar het klopt met mijn recente ervaring. Normaal gezien di, do, za, zo, soms (ook) andere doordeweekse dagen en uiteraard neemt ze wel eens een dagje vrij. Overdag, vaak vanaf 10:00 of wat later, en zeker de hele middag.
               Thalysman
               Dans le jardin de plezier il y a une belle rose...

               Commentaar


               • #16
                Re: Antwerpen, Schippersstraat 24/5, Mandy (Ned)

                Iemand deze dame recent gezien? Op haar werkdagen langs gegaan maar niet gezien.

                Commentaar


                • #17
                 Re: Antwerpen, Schippersstraat 24/5, Mandy (Ned)

                 Heb ze één van de vorige dagen toch nog gezien hoor ! Alhoewel dient gezegd dat SS24 de laatste dagen overdag vrij leeg oogt !

                 Commentaar


                 • #18
                  Ik wandel alleen in het weekend en meestal op zondag. Ik heb Mandy al heel 2017 niet gezien. Is ze nog aanwezig of is ze inmiddels in een andere stad opgedoken?

                  Commentaar


                  • #19
                   Oorspronkelijk geplaatst door hans1969 Bekijk bericht
                   Ik wandel alleen in het weekend en meestal op zondag. Ik heb Mandy al heel 2017 niet gezien. Is ze nog aanwezig of is ze inmiddels in een andere stad opgedoken?
                   ik heb haar dit jaar regelmatig gezien en gesproken alleen de laatste weken niet ik geef wel een seintje als ik haar weer spot!

                   theo
                   wie zichzelf spaart krijgt nooit rente
                   alleen huilebalken hebben spijt
                   god create the world in 7 days
                   day 8 he create bulgarian and romanian girls

                   Commentaar


                   • #20
                    Mandy vandaag gespot op de gebruikelijke locatie.

                    Commentaar


                    • #21
                     Oorspronkelijk geplaatst door georgio amoroso Bekijk bericht
                     Mandy vandaag gespot op de gebruikelijke locatie.
                     Zou ze er vandaag(donderdag)ook zijn?