Vlaardingen, priveontvangst, Layla (vh Zara)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Vlaardingen, priveontvangst, Layla (vh Zara)

  Ondanks slechte ervaringen van medewandelaars toch maar een bezoek gebracht aan deze dame. De foto's zagen er goed uit en ze was erg vriendelijk aan de telefoon.
  Echter, dat bezoeken viel nog niet mee. Vanuit Den Haag naar een straat in Schiedam gestuurd. Daar nog eens bellen en dan zou ik het adres krijgen. Vier keer gebeld, geen gehoor. Bijna 20 minuten verder en op het punt weg te gaan nog een keer gebeld en toen kreeg ik weer gehoor. Echter, ik moest niet in de straat zijn waar ik stond, ik werd naar Vlaardingen gestuurd, bijna drie kilometer verderop.

  Uiteindelijk bijna een half uur later dan afgesproken dan toch bij de flat van de dame terecht gekomen.

  Allemaal niet erg handig, veel gedoe (volgens eigen zeggen vanwege de veiligheid) en even moest ik aan de recensie denken van de wandelaar die voor niks die kant op was gegaan.
  Aangekomen bij de flat werd er opengedaan door een leuke vriendin.
  Eenmaal binnen bleek de flat netjes gezegd niet erg representatief. Lappen voor de ramen, kale betonnen vloer, een bank en een matras op de vloer. Geen omgeving voor een goede pot sex zou je in eerste instantie zeggen.
  Maar toen stond daar een prachtige jonge vrouw met alleen een slipje aan, geweldig wulps lijf, mooie lach en prachtige ogen.
  Even een praatje gemaakt, alles heel relaxed.
  De vriendin ging weer weg en het eerste wat Layla zei was "uit die broek, ik heb zin om te pijpen". En aangezien ik niet kwam om de woning te bezichtigen heb ik haar haar gang laten gaan.
  Het moet gezegd, het was één van beste blowjobs van mijn 42-jarige leven. Er werd niet op de klok gekeken en het was duidelijk dat Layla zelf erg veel plezier had, ze bleef doorgaan, deepthroaten, ballen likken, bijna laten klaarkomen en dan weer stoppen, met handen, zonder handen, alle technieken werden zo ongeveer toegepast. Ik heb niet op de klok gekeken maar volgens mij werd het afgesproken kwartier ruim overschreden. Ze vroeg geen geld vooruit, betalen kon achteraf maar over de overschreden tijd werd niet gesproken. Compliment!
  De grootste verrassing kwam aan het eind: toen mijn leuning explodeerde bleef ze doorgaan. Alles in haar mondje? Nee dus, ze deed haar mond open en liet zien dat ze niet van verspilling houdt. Een uitstekende blowjob zonder condoom inclusief slikken van naar schatting ruim 20 minuten en dat door zo'n mooi meissie, ik vind het een aanrader voor die € 55. Volgende keer die vriendin er maar eens bij, ze werken ook samen en beweren ook met elkaar te spelen. Als dat net zo wordt als de blowjob dan wordt het een spettertrio.
  Wel alleen naar haar kijken, niet naar het pand, daar mag de dame best wat aan laten doen, is echt een stuk leuker voor de klanten als er een beetje sfeer hangt.

  Voor de liefhebbers die zich niet laten weerhouden door een niet al te representatief pand en die het ervoor over hebben zich door wat telefoontjes heen te worstelen hierbij de link.

  http://www.kinky.nl/sex-afspraken/vr...5/default.aspx  https://www.sexjobs.nl/dames-van-ple...-layla_6445164
  Laatst gewijzigd door Morpheus2003; 24-02-18, 08:31.

 • #2
  Re: Vlaardingen, priveontvangst , Layla(uitstekend)

  Op een zonnige ochtend in april probeerde ik een afspraak met Layla te maken. Een maand eerder had dat alleen tot veel frustratie geleid omdat ik toen voor niks naar Rotterdam was gereden en de dame me op het laatste moment liet stikken. Deze ochtend leek het al een stuk beter te gaan; ik werd netjes te woord gestaan en werd eerst naar lokatie A gestuurd en vervolgens naar het daadwerkelijke ontvangstadres gewezen. Op basis van de advertentie (porno inhoud, beschikbaarheid van 24/7) had ik een keiharde, door de wol geverfde dame verwacht dus ik was nogal verbaasd toen de deur open werd gemaakt door een beeldschone meid die ook nog eens goedlachs en heel erg lief bleek te zijn.

  De woning waar ze ontvangt maar niet woont is wel aan de rommelige kant maar dat mag de pret niet drukken. Geen loze beloftes: zoenen, deepthroat pijpen en slikken is overdag (poesje werkt alleen 's nachts) geen enkel probleem en dat doet ze met een glimlach terwijl ze af en toe opgeilende dingetjes naar je kirt.

  Afspreken is blijkbaar niet altijd even makkelijk maar ik kom graag nog een keer terug.

  Commentaar


  • #3
   Re: Vlaardingen, priveontvangst , Layla(uitstekend)

   Na een paar keer geprobeerd te hebben haar aan de lijn te krijgen een afspraak gemaakt.
   Gekozen voor frans zonder met slikken. Dat is 20 euro extra.
   Bij binnen komst broek uit en gaan zitten. Meteen op sterkte pijpen en gaan. Tering wat is dat geweldig. Ze neemt het helemaal diep. Je kunt haar hoofd er helemaal over heen trekken. Hoeft eigenlijk niet, ze doet het uit zich zelf al. Ze pijpt lekker diep ze krijgt er tranen van in haar ogen, Dat vindt ze lekker.
   Klaar gekomen en er is geen druppel terug te vinden.
   Kortom in een woord GEWELDIG.

   Commentaar


   • #4
    Re: Vlaardingen, priveontvangst , Layla(uitstekend)

    Inderdaad is de advertentie bij kinky een beetje eigenaardig:

    http://kinky.nl/Advertentie_Pijpacti...3&show=website
    vooral dat "poesje werkt alleen 's nachts"

    ...toch werd ik gedreven door de recensies hier en bij "de buren". Het maken van een afspraak ging eveneens overeenkomstig eerder beschreven. In de praktijk bleek dat Layla telkens bij de eerste telefoonpoging niet opneemt. Belde je dan 3 minuten later weer dan nam ze aan. Zo kwam ik uiteindelijk gistermiddag terecht in het ietwat rommelige woninkje van Layla (wel schoon trouwens). Ze ziet er leuk uit maar wilde tot mijn teleurstelling niet gebeft worden. Dit terwijl ik dat eerder op de dag wel had gevraagd en zij had geantwoord dat dat zou mogen. Toen ik haar daarmee confronteerde zei ze dat ze zich dat niet meer kon herinneren en dat ze dan misschien toen wel maar nu geen zin meer had om gebeft te worden. Ik mocht wel aan haar borsten zitten. Die voelden overigens fijn aan en stonden nog fier overeind (en waren echt). Afijn, ik was voor de pijpbeurt gekomen dus: gaan met die banaan. Uitgekleed en op de bank gaan zitten.

    Wat mij toen overkwam was eenmalig. Ik heb al heel wat als zodanig geafficheerde "pijpkoninginnen" bezocht en af en toe waren ze ook erg goed maar zo gepijpt als door Layla ben ik nog nooit eerder. Zijn nam mijn nog halfslappe jongeheer direct in haar mond en begon met gevoel maar ook direct diep te zuigen. Binnen een paar seconden stond mijn paal in de houding maar ze pijpte zo ontzettend diep en afwisselend zodat het gaandeweg wel leek of mijn lid nog steeds groter en harder werd. Wat Layla doet is echt deep throat en ze kan gerust je pik tot aan de aanslag inslikken met de eikel voorbij haar strottehoofd en ondertussen nog slikbewegingen maken en dat een seconde of 15 volhouden. Het gevoel dat mij dat gaf was werkelijk goddelijk. Ik hapte af en toe naar adem en zag sterretjes tegelijk. Al na een paar minuten had ze mij op het randje van klaarkomen en het was alsof ze me daar wilde houden. Telkens hield ze even in maar leek er zelf ook enorm plezier in te hebben. Uiteindelijk na een minuut of 10 slikte ze mijn lid weer zo diep en lang in dat ik mijn orgasme voelde opkomen. Ik meldde haar dat ik ging komen als ze zo doorging. Ze ging dus zo door: met haar lippen tegen mijn buik voelde ik haar peristaltische slikbewegingen het zaad uit mijn eikel omhoog pompen. Een gigantische lozing werd haar deel alhoewel ik er zelf niets van gezien heb. Layla bleef ook na het hoogtepunt teder doorzuigen totdat mijn stuiptrekkingen over waren. Pas toen liet ze mijn lid uit haar mond glijden. Ze grijnsde een beetje en zei dat ik zoveel zaad had geloosd dat het bijna haar neus was uitgekomen. Met knikkende knieeen verliet ik haar appartementje en terwijl ik dit bericht typ staat mijn paal alweer net zo recht overeind als gisteren. Van harte aan bevolen voor deep-throat liefhebbers. Layla is voor mij nummer 1 pijpkoningin! Alle andere eerder genoemde dames zijn voorlopig hooguit (kroon)prinsesjes
    Ik ben niet bijgelovig. Dat brengt ongeluk...

    Commentaar


    • #5
     Re: Vlaardingen, priveontvangst , Layla(uitstekend)

     Helaas een slechte ervaring rijker. Afgesproken met Layla, maar op de afgesproken tijdstip en plaats nam ze niet meer op en moest ik helaas weer naar huis. Ondanks haar leuke stem kan ik dus geen positieve reactie geven, jammer....

     Commentaar


     • #6
      Re: Vlaardingen, priveontvangst , Layla(uitstekend)

      Het geweldige orgasme dat Layla mij bezorgde tijdens mijn eerste bezoek dreef mij vorige week opnieuw naar haar stulpje. Net als de vorige keer had ik haar na lang en vaak proberen eindelijk kunnen bereiken. Soms was de telefoon uit, soms meldde een bandje dat er geen voicemail kon worden ingesproken. Toen ik 's avond na zessen bijna de moed had opgegeven nam ze op en bezorgde mij meteen een knalharde paal toen ze zei dat ik kon langskomen. Eenmaal bij haar woning aangekomen begon het belritueel op nieuw. Na minstens 8 belpogingen om mij te melden nam ze op. Helaas moest ik opnieuw 10 minuten wachten. Meer dan 20 minuten later, inmiddels had ik nog opnieuw een man haar deur binnen zien gaan, had ik haar weer aan de lijn en mocht ik binnenkomen...

      Verklaar mij maar voor gek. Er zijn weinig vrouwen die mij zo gek krijgen inderdaad. De reden waarom ik niet kwaad ben weggereden is er maar een: Layla geeft de beste pijpbeurt die ik ooit heb gehad. En ze kan het herhalen ook, dat heeft ze even later bewezen. Man wat komt zij diep en wat houdt ze het lang vol. Geweldig tegelijkertijd hoe teder ze je eikel of ballen kan aflikken. Complete devotie drijft haar om jou naar een tenenkrommend hoogtepunt te brengen. Ik verdenk Layla ervan dat zij het liefst heeft dat het lang duurt voordat je klaarkomt zodat zij maar lekker kan doorzuigen. Mar door de manier waarop zij "the art of cock worship" beoefent maakt dat je het niet lang in kunt houden. Mijn zaad gutste haar keel in en wederom heb ik het niet gezien. Overigens was het 's avonds na achten dus had ik haar vooraf gevraagd of "haar poesje nu al werkte". Ze begon te lachen en zei dat ze daarmee bedoelde dat het "poesje alleen voor haar vriend was". Jammer maar helaas dus voor een 69 fan als ik ben.

      Overigens geloof ik niet dat er kwade opzet in het spel is. Layla is gewoon een beetje chaotisch (nou ja, een beetje?) in haar communicatie. Zo virtuoss als ze kan pijpen zo slecht kan ze plannen en haar tijd managen. Bottom line is dat ze te weinig buffertijd inplant tussen twee bezoekers. Door het grote aantal bellers raakt de lijn overbelast. Maar ze verontschuldigde zich oprecht en ik geloof haar. Ik heb na afloop nog een paar minuutjes gezellig met haar gepraat. Onder andere over haar indrukwekkende hobby (nee, niets met seks te maken). Ze beloofde haar leven te beteren maar of dat lukt... we zullen zien.

      Ik ga weer langs zodra ik de kans krijg
      Ik ben niet bijgelovig. Dat brengt ongeluk...

      Commentaar


      • #7
       Re: Vlaardingen, priveontvangst , Layla(uitstekend)

       Ik ben onlangs ook bij Layla op bezoek geweest, deze keer ontving ze in Vlaardingen. Het maken van de afspraak heeft het nodige kunst en vliegwerk nodig wat hierboven al diverse malen besproken is maar uiteindelijk komt alles goed.
       Waanzinnig om de deur open te zien gaan en dan een vrouw gekleed in alleen een stringetje te zien en met een heerlijk wulps lichaam. Aardige meid met een lief/knap koppie en een lekker lichaam wat goed werk verricht. Pijpwerk was prima, voor mij persoonlijk niet behorende tot de über-categorie maar wel degelijk herhalingsgevaar aanwezig !

       Commentaar


       • #8
        Re: Vlaardingen, priveontvangst , Layla(uitstekend)

        Hoi,

        Ik kan het alleen maar beamen wat al geschreven is.
        Afspraak maken ietwat rommelig maar als je er eenmaal bent...
        Wat een pijpgodin, ze vind het gewoon een feest om te doen en ik om het te ondergaan
        De E is een eikel een keiharde kwast

        De F van flamoesje waar hij graag in past...

        Lyrics by Pietje Potent.

        Commentaar


        • #9
         Re: Vlaardingen, priveontvangst , Layla(uitstekend)

         Ook mijn ervaring is niet zo goed. Ik had haar bij de eerste keer proberen direct te pakken. Daardoor dacht ik dat het wel goed zat. Tijd afgesproken en in de buurt van haar huis nog een keer gebeld. Moest iets wachten want ze was nog bezig en ik was inderdaad iets te vroeg. Na 15 minuten nog een keer gebeld. Ze moest even naar huis en zou binnen 5 minuten thuis zijn. Huisnummer doorgekregen en ik ben op een gegeven moment naar haar huis gegaan. Daar aangekomen werd er niet opengedaan. Na weer te bellen zei ze dat het druk was (op de achtergrond een hoop geluid) en ze drukte me vervolgens weg. Na nog 5 minuten gewacht te hebben ben ik maar vertrokken. Niet teruggebeld, geen smsje... helemaal niets. Op mijn sms werd niet geantwoord.

         In totaal een half uur gewacht. Beetje teleurstellend was het wel.

         Commentaar


         • #10
          Re: Vlaardingen, priveontvangst , Layla(uitstekend)

          Onlangs me laten pijpen door Layla & vriendin. Geil om je pik beurteling in verschillende mondjes te rammen. Dat gaat bij Layla tot de wortel. Diep in haar keel klaargekomen, wat ze lekker doorslikte. Ze stak met wijd open mond haar tong uit, om te laten zien dat alles weg was. Daar komt nog ns bij dat Layla er stunning uitziet. Pure porno! En dat voor 120 euro, (50 per dame + 20 extra voor kidm/slikken).

          Overigens ging ook bij mij het afspreken waanzinnig rommelig, maar zeker niet onvriendelijk. Door de vele telefoontjes en wachten voor de deur, is me duidelijk geworden dat ze de ene na de andere kerel leegzuigt en ladingen sperma slikt op een dag. Dat zal sommigen afschrikken, maar ik vind het wel een geil idee.

          Strike

          Commentaar


          • #11
           Re: Vlaardingen, priveontvangst , Layla(uitstekend)

           Vanmiddag eindelijk Layla weten te strikken. Ik had eigenlijk de hoop al opgegeven... Ineens had ik haar rond 14:00 telefonisch te pakken. Ze gaf aan tijd te hebben na 30 minuten, dus ik vanaf Rotterdam naar Vlaardingen gereden. Ze had me de straatnaam doorgegeven zodat ik in de buurt van haar kon komen. Daar aangekomen opnieuw gebeld, eerst keren vruchteloos gebeld. Gelukkig kreeg ik haar toch weer te pakken. Ze verzocht me om na 5 minuten opnieuw te bellen. Zo gezegd zo gedaan. Na meerdere telefoontjes kreeg ik de straat en huisnummer door. Aangekomen bij de ingang, na wat geklop brak het heilige moment aan: daar stond Layla voor mijn neus. Naakt op haar blote voeten (jammer, want hoge hakken had haar beslist nog sexier gemaakt), afgezien dan van een roze string.

           Mooie en sensuele meid deze Layla. Ze ziet erg goed uit, prachtige looks en gezicht. Mooie bruine ogen en een uitstraling van leuke jonge meid. Ze kwam wel wat blue / verlegen over, maar dat misstond niet. Duidelijk was te merken dat ze zich geen houding wist aan te nemen. Ze heeft mooie puntige jonge meidenborsten en een body met de juiste rondingen (mooie billen en heupen). Daarnaast mooi bruin tintje, goed combi van marokkaans en nederlands. Mooie verzorgde handen met gelnagels in roze. Ik vond haar veel leuker als dan ik in eerste instantie had verwacht. Echt het type 'onschuldig' meisje. Een duidelijk pluspunt. Ze doet dit nu driekwart jaar, haar vriendin die af en toe assisteert zit al 5 jaar in het vak.

           Toch wat onwennig door haar onverwachte looks met haar doorgenomen wat de mogelijkheden waren. Ze gaf aan alleen oraal te geven, andere mogelijkheden zijn er niet. Geen probleem pijpen is toch altijd mijn voorkeur geweest. Toen vroeg ze of ik slikken erbij wilde. Dat wilde ik wel, dus we konden van start gaan. Ze vroeg me nog of ik het staand of zittend wilde. Ik koos zittend. De financiele kant mocht ook achteraf geregeld worden, dus wel lekker relaxt. De geldkwestie doet aan de start altijd zo'n afbreuk. Nadat ik met een vochtig doekje mijn eikel had schoon gemaakt kon het feest beginnen.

           Ik zittend op de bank en zij voor mij knielend voor de bank. Ongelofelijk om zo'n sensuele en mooie meid aan je pik te zien zuigen. Zeker als je je dan bedenkt dat ze door gaat tot het einde en de boel gaat doorslikken... Ze begon langzaam, maar het tempo werd steeds hoger. Echte deepthroat, ze ging maar door. Af en toe nam ze me zo diep dat ik haar lippen voelde tegen mijn buik. Ze zoog als een bezetende. Ik dacht eerst nog het redelijk lang vol te gaan houden. Maar dat bleek een grove vergissing, na ca. 10 minuten wist ik dat het niet lang meer ging duren. Ik gaf aan dat ik ging spuiten en toen ging ze nog harder zuigen. Binnen een minuut kwam ik klaar diep in haar keel. Een onvergetelijke ervaring, echt een super blowjob! Niet eerder zo meegemaakt. Alles slikte ze door en ze bleef even nazuigen, net zolang tot mijn sluiptrekkingen afgelopen waren. Zonder twijfel een van de beste blowjobs die ik ooit heb mogen meemaken. Ze is echt een pijpgodin. Mooie van alles is dat je kunt merken dat ze het met plezier doet, na afloop gaf ze dat ook aan. Ze geniet van het pijpen en het genot van haar klanten. Ongelofelijk dat zo'n mooie en leuke meid een dergelijke hobby heeft. Ze vroeg voor haar dienstverlening € 75. Dat had ik niet afgepast toen was € 70 ook goed. Prima prijs kwaliteit verhouding, het gaat vrij snel, maar wat ze doet is ook echt fantastisch. Zij gaat mij zeker terugzien!

           Helaas gaf Layla aan dat ze overweegt om te stoppen met slikken, toch angst bij haar voor enge ziekten. Klaarkomen in haar mond kan dan nog wel. Dat zou jammer zijn want het is toch wel erg geil dat doorslikken.

           Het gehele gebeuren had wel wat weg van mijn favoriete pornosite: www.hookers.nl (jonge onschuldig ogende meiden die pijpen, kort neuken en dan met veel plezier de lading ontvangen in hun mond en alles doorslikken).
           Laatst gewijzigd door Arturo; 01-02-12, 02:08. Reden: Link eruit, privé info eruit.

           Commentaar


           • #12
            Re: Vlaardingen, priveontvangst , Layla(uitstekend)

            Ik heb het erg leuk gehad met Layla en kan iedereen deze dame aanbevelen.
            Layla bedankt X

            Ze pijpt echt heerlijk.....
            Laatst gewijzigd door Arturo; 14-01-12, 02:51. Reden: Samenvoegen berichten.

            Commentaar


            • #13
             Re: Vlaardingen, priveontvangst , Layla(uitstekend)

             Ik heb eerder van Layla mogen genieten, maar ze heeft me wederom vandaag laten wachten(heel koud!) en het enige wat ze kon zeggen was sorry! Voor mij hoeft het niet meer zo, wel jammer.....

             Commentaar


             • #14
              Re: Vlaardingen, priveontvangst , Layla(uitstekend)

              Ik heb ook een slechte ervaring met het afspreken.

              Na telefonisch contact kon ik over een half uur naar haar flat komen,en moest ik even bellen als ik er was.

              na 8 x bellen nam ze op of ik nog even 10 minuten kon wachten...... je bent geil dus ok

              Na 10 minuten weer 12 x bellen ik kon naar haar huisnummer komen, sta ik te bellen de voordeur 5 minuten lang.
              Weer geen reactie, ik bellen na 7 x nam ze weer op.

              Zegt ze: ja ik wacht op een of andere instantie ik kan pas over een half uurtje

              %$@&#*# behandel je klanten met respect asociaal stuk vrouw !!

              Ben helemaal klaar met deze dame.

              Commentaar


              • #15
               Re: Vlaardingen, priveontvangst , Layla(uitstekend)

               Ik zal mijn ervaring met Layla hier ook toevoegen om het geschetste beeld enigszins genuanceerder te krijgen.
               Ik wist vooraf dat Layla mogelijk mopeilijk te bereiken was maar, geluk of niet, ik kreeg haar meteen bij het eerste telefoontje aan de lijn.
               Dubbel geluk want ik kon ook meteen terecht, dat wil zeggen, na het stukje van drie kwartier dat ik nog moest rijden.
               Layla dirigeerde me naar een straatnaam en daar aangekomen moest ik opnieuw bellen.
               Om een bekend verhaal kort te maken, ook ik had verschillende verdere telefoontjes (en in-gesprek tonen, voicemail, etc.)nodig om uiteindelijk het juiste adres te krijgen en bij de bewuste flat (in een andere straat) aan te komen.
               Voor hoe mijn date ging, kreeg ik sterk de indruk dat Layla niet 'plannt' maar een agenda heeft van hoogstens een paar uur. Als ze denkt dat iets past, dan maakt ze een afspraak, maar ze houdt niet met alles rekening.
               In mijn geval kwam er ook iets bij, maar gelukkig voor mij heeft ze een onverwachte precaire situatie in mijn voordeel opgelost.
               Ze deed open met haar hoofd om de hoek, maar gekleed in slechts een slipje.
               Mooie jonge dame, far beyond my reach, absoluut niet dom en, niet onbelangrijk, erg vriendelijk.
               Maar het allerbelangrijkste kwam uiteraard nog, haar pijpkunsten. Ook die zijn hier eerder uitvoerig beschreven en daar kan ik alleen maar bij aansluiten.
               Die meid kan er wat van. Weliswaar niet tot de wortel, maar wel ruimschoots over de kwalificatielimiet. De verdere techniek kan wat mij betreft ook een oorkonde krijgen,
               Ze komt op mijn ranglijst vrij dicht in de buurt van Dani, en dat is wat mij betreft een compliment.
               Jammer genoeg waren er buiten pijpen geen andere mogelijkheden, anders had ik me daar gezien haar donkere schoonheid misschien ook aan bezondigd.
               Ik wil maar zeggen, mijn ervaring met haar was niet zo slecht. En inderdaad, laten we iemand niet op afstand veroordelen.
               Laatst gewijzigd door Arturo; 25-01-12, 03:48. Reden: Tekst.

               Commentaar


               • #16
                Re: Vlaardingen, priveontvangst , Dilayla (v.h. Layla)(uitstekend)

                Je hebt inderdaad gelijk Schelm om niet op afstand te oordelen.

                Ik heb dus vandaag zelf de stoute schoenen aangetrokken en met Layla afgesproken.

                Wonder boven wonder nam ze na 2 keer gebeld te hebben zelf heel vrolijk en aardig op.
                De afspraak was snel gemaakt en daarbij aangetekend moest ik dus een uurtje rijden.
                Daar aangekomen moest ik een paar keer bellen, maar toen nam ze weer op en gaf me het exacte adres en vroeg of ik 5 minuten kon wachten. Zo gezegd zo gedaan en na wat zoeken belde ik aan en daar stond ze..... Layla alias Dilayla in vol ornaat: 1.78 lang, knap smoeltje, mooie gitaarvorm, met aleen een slipje aan en een perfecte D-cup!

                Gekozen voor pijpen met slikken en ik nam liggend op de bank plaats en Di(Layla) kwam tussen me benen zitten op handen en knieën en ze begon...... aangezien ik eerst even op stoom moet komen vroeg ik of het eerst even rustig kan en dan pas over te gaan op het hardere pijpwerk. Ze zei lachend eigenlijk niet langzaam te kunnen, maar ze paste zich perfect aan en warempel al heel snel werd "kleine John" groot en hard. Ja en wat er daarna allemaal stijgt alle stoute verwachtingen te boven!

                Hard, zacht, langzaam, snel, half-diep, diep, likken, zuigen, jezus christus dacht ik waar zijn we nou!
                Ik neukte haar heerlijke mondje alsof het een strak kutje was. Ja en toen kwam het moment supreme eraan....
                Ze likte me ballen vol overgave en ik was aan het trekken en toen ik zei dat ik klaarkwam stopte ze zonder na te denken me hele lul in haar mond en ik spuit altijd heel veel, maar ze bleef alles eruit zuigen en doorslikken totdat er echt helemaal niks meer uitkwam!

                Dit was zeker weten de beste pijp- en slikbeurt ooit en er is niet gelogen, ze is de beste en zoniet 1 van de beste!
                Vaak heb ik na een bezoek aan een dame zoiets van het was leuk voor een keertje of ik kom wel over een maand of 3 á 4 wel weer een keertje terug, maar Di(Layla) zal mij zeker binnen een paar weken weer zien!

                Wat het bellen betreft ligt het zo dat je moet blijven volhouden en een beetje goede afspraken maken en ook een beetje vrolijk overkomen, want aan chagrijnige mensen aan de telefoon zou ik ook een hekel hebben en het is ook zo dat als je daar bent ze even bezig is of dat er verlengd wordt etc. en dat je dan zult moeten wachten en dat kan we oplopen tot een kwartier á een half uur. Ik zei ook tegen haar dat ik het niet erg vind om te wachten, als ik maar niet voor niks dat uurtje rij want daar zou ik knap van balen en dat begreep ze. Voor de zekerheid verifieerde ik ook of ze zeker wist dat het doorging en ze beaamde het en toen had ik voldoende draagkracht om er naartoe te rijden en met succes!!!!

                -----------------------------------
                Press The Pedal To The Metal

                Commentaar


                • #17
                 Re: Vlaardingen, priveontvangst , Dilayla (v.h. Layla)(uitstekend)

                 Oorspronkelijk geplaatst door Strike
                 Nou de borsten mag je wel aanraken, billen ook, maar verder is het de bedoeling van de date dat je gepijpt wordt. Volgens mij idd geen zoenen of neuken.

                 Strike

                 Die borsten mag je zekers aanraken en lekker je pik er tussen leggen is ook geen probleem.
                 Een kusje geven zat er bij mij ook in maar geen tongzoenen helaas.

                 groet,
                 J
                 De E is een eikel een keiharde kwast

                 De F van flamoesje waar hij graag in past...

                 Lyrics by Pietje Potent.

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Vlaardingen, priveontvangst , Dilayla (v.h. Layla)(uitstekend)

                  Ook ik ben deze week eens een bezoekje gaan wagen......hoewel ze helemaal top is hoor is dit zeker geen unieke ervaring.

                  Ik heb meerdere ervaringen die minimaal gelijkwaardig zijn aan de pijpkunsten van deze dame.

                  Dat het van hoog niveau is dat staat buiten kijf maar ze is zoals gezegd niet uniek...

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Vlaardingen, priveontvangst , Dilayla (v.h. Layla)(uitstekend)

                   Vandaag in de namiddag voor de tweede maal Layla (volgens de Kinky site nu Dilalyla, maar ze neemt op met Layla) bezocht. Het afspreken ging vrij vlot. Rond 16:15 gebeld, ik gaf aan dat ik over een uur bij haar kon zijn. Dat was goed, ik kreeg haar deze keer meteen telefonisch te pakken. Lokatie was al bekend, dus daar opnieuw gebeld, ze vroeg me om 2 minuten later opnieuw te bellen. Zo gezegd zo gedaan, toen vroeg ze me over 2 minuten aan te bellen bij de voordeur van haar flat. Ook dit volgens afspraak uitgevoerd. Ze zag er weer super uit in zwarte string en strak topje, waar haar tieten goed uitkwamen. En weer die onzekere meisjesachtige blik..

                   Als vanouds zag ze er weer stralend uit en kan ik merken dat ze er zin in had. Betalen kon net als de eerste keer na afloop. Opnieuw gekozen voor pijpen zonder condoom met slikken. Ik gaf aan dat ze niet te snel moest werken daar ik 1,5 week had opgespaard. Ze vertelde me dit aan te geven. Deze keer vroeg ik om staand pijpen en daarna op de bank zittend. Dat beviel me erg goed, staand is toch een andere dimensie... Nog lekkerder als de eerste keer intens genoten van haar orale kwaliteiten. Deepthroat kan ze als de beste, als ware in trance wordt je door haar naar de zevende hemel toegewerkt. Toen ik op de bank zat gaf ik aan even te stoppen omdat ik al na 10 minuten op ontladen stond.

                   En dat deed ze, erg lekker om precies op tijd even een korte rustpauze in te lassen. Daarna maakte ze het de 5 minuten daarna af. Bijna schreeuwend en spastische bewegingen makend vulde ik haar keel en mond met een enorme hoeveelheid zaad. In rustige slikbewegingen slikte ze alles tot de laatste druppel door. Geweldig, dit moet je een keer meegemaakt hebben. Geen discussie mogelijk. Heb heel wat ervaring, maar zij is echt een klasse apart! Volledig leeggezogen zat ik op de bank een minuut bij te komen.

                   Daarna zoog ze me nog even na en ik was weer een enerverende ervaring rijker. Ze vroeg me om € 75, dit had ik niet afgepast, maar € 70 was ook goed. Echt een makkelijke en lieve meid. Bij het aankleden toch eens gevraagd hoe het toch mogelijk is dat deze leuke jonge vrouw als hobby heeft mannen afzuigen en ladingen zaad doorslikken. Het bijft een opwindend en intrigerend idee. Ze blijkt er echt van te genieten en neemt ongeveer 10 man per dag te grazen. Dat zouden er met gemak 30 kunnen zijn, maar dat gaat haar te ver, 'het moet wel leuk blijven...'. Tevens gevraagd naar vervelende ervaringen, blijken alleen 'liever klanten' te zijn. Nog geen slechte ervaringen gehad, kan ook niet want elke man wordt vanzelf wel suf als zij klaar met hem is.... Ik gaf aan dat doorslikken bepaald niet standaard is bij binnen de prostitutie en vaak ook niet binnen een relatie, dat leek ze niet echt te kunnen begrijpen. Vriendinnen van haar slikken blijkbaar ook en het enige verschil is dat zij veel dieper kan pijpen....

                   Haar vriendin die een etage boven zit doet ook andere vormen naast oraal (neuken etc.) en in het verleden deed ze ook trio's. Maar dat kan niet meer omdat ze 'mot' hebben.

                   Ten aanzien van de negatieve ervaringen op hookers geeft zij aan dat deze klanten vaak hun afspraken niet nakomen. Zich niet houden aan aangegeven tijden en al eerder gaan aanbellen. Daarnaast bellen veel klanten tientallen keren haar nummer en houden dit dagenlang vol....

                   Voor mij blijft echt een aanrader als je van goede deepthroat houdt zonder condoom en met consumptie van het onvermijdelijke resultaat. Deze pijpgodin gaat mij vaker zien!
                   Laatst gewijzigd door itsme; 01-02-12, 12:10. Reden: tekst

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Vlaardingen, priveontvangst , Dilayla (v.h. Layla)(uitstekend)

                    Ik ben lid geworden speciaal om Dilayla te loven

                    Eerste x was ik geweest dat was denk ik 2 maanden, Ik had haar toevallig bij eerste poging te pakken gekregen, daarna hier en daar doorverwezen vanaf schiedam naar vlaardingen. ik heb daarna weer 20x lopen bellen toen nam ze op ik moest even wachten na 10 min en 2 sigaretten verder was ik wel ongeduldig. later belde ze me op haar vriend zou komen en moest als de speer wegwezen . nou dan weet je wel hoe ik me voelde op dat moment

                    een maandje later heb ik het weer geprobeerd afspraak alles was goed gegaan. Ik bel aan toen maakte eem vriendelijke dame de deur open Layla. niet lelijk en niet knap mijn mening en denk een beetje te vol en groot voor mij ben hindoestaans wij zijn niet zo groot. tog gegaan uit geiligheid en stond op barsten

                    broek uit op de bank en pijpen maar
                    en ohw my God
                    Na 10 min hield ik het niet meer en had tien lang mijn kleine smalce nie gezien en voelde hem binnen spuiten en bleef maar doorgaan. dit was echt de lekkerste blowjob die ik ooit had gehad ik was van de kaart

                    70 euro betaald had niet gepast

                    topmeid !!
                    Laatst gewijzigd door Arturo; 03-02-12, 03:49. Reden: Off-topic eruit gehaald.

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Vlaardingen, priveontvangst , Dilayla (v.h. Layla)(uitstekend)

                     Ben ik FF blij met mijn winterbanden...

                     Terwijl de rest van Nederland stond te verkleumen in 800 km. files, op perrons of zich anders maar achter de sanseveria's had teruggetrokken ben ik maar eens even naar Rotterdam gereden. Lekker rustig via de linkerstrook naar een ondergesneeuwde Rotterdamse koopavond dus ik werd snel en als koning klant behandeld. Toen in tegen achten (Di)layla belde had ik meteen beet. En ze had ook meteen tijd! Ongelooflijk. Een half uurtje later stond ik voor haar flat en belde weer in een keer. Ze vroeg 5 minuten extra en belde me binnen die tijd zelfs zelf terug(!). Binnen nog eens 5 minuten zat ik onderuitgezakt op de bank en mijn knalharde eikel ergens achter Layla's huig. Zo heb ik voor de derde maal heerlijk genoten van de absolute pijptopper die mij binnen 10 minuten tot een tenenkrommend orgasme zoog, al mijn zaad opving en doorslikte voordat ik het had kunnen zien. We babbelden nog wat na en Layla zei dat ze blij was dat er nog mensen waren die het winterweer trotseerden. Ze had de hele week heel rustig gehad en dat kwam duidelijk door de kou.

                     Dus mannen, grijp je kans, laat een setje winterbanden monteren en wip onderweg naar of van de ijsbaan even bij Layla langs